Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήταν η γιορτή του καλύτερού μου φίλου και μολονότι ήμουν άκεφος αποφάσισα να πάω. Η Λυδία, η γκόμενά μου, με είχε παρατήσει και γι’ αυτό είχα τις μαύρες μου. Ήταν ένα γλυκό, καστανό κορίτσι με φωτεινά μάτια και υπέροχο κορμί.

Λάτρευε τα κοντά φορέματα καθώς και τα προκλητικά ντεκολτέ. Από την πρώτη φορά που την είχα δει, είχα ξετρελαθεί μαζί της και ανυπομονούσα να βρεθώ μόνος μαζί της. Είχε ένα καυτό και πολύ στενό μουνάκι, τόσο φιλήδονο που κάθε φορά που το γαμούσα έχυνε αμέτρητες φορές.

Ένιωθα άβολα που δεν θα ήμουν μαζί της στο πάρτι και θυμήθηκα τα άγρια ερωτικά ξεφαντώματα που κάναμε μετά από κάθε διασκέδαση. Αγνόησα το σήκωμα του χοντρού πούτσου μου και παίρνοντας ένα ταξί πήγα στο σπίτι του φίλου μου.

Με υποδέχτηκε η αδελφή του που είχα πολύ καιρό να τη δω και ομολογώ πως η ομορφιά της με εντυπωσίασε. Η Άβα ήταν πολύ διαχυτική μαζί μου και με οδήγησε στο σαλόνι όπου ήδη βρίσκονταν οι περισσότεροι καλεσμένοι.

Ήταν πανέμορφη μέσα στο σατέν μαύρο φόρεμα της. Οι ψηλοτάκουνες γόβες της αναδείκνυαν τις τέλειες γάμπες της ενώ το τολμηρό ντεκολτέ της αποκάλυπτε τα πληθωρικά στήθη της. Η ματιά μου κόλλησε στο υπέροχο μπούστο της και καθώς δεν έλεγε να ξεκολλήσει άρχισα να νιώθω έναν πόνο χαμηλά στην κοιλιά να με σουβλίζει.

Τ’ αρχίδια μου πρήστηκαν και ένας σκούρος λεκές στόλισε τον καβάλο μου. Ευτυχώς οι υπόλοιποι ήταν απασχολημένοι, τόσο με τα ποτά τους, όσο και με τις κοπέλες που συνόδευαν και έτσι κανείς δεν αντιλήφθηκε την κατάσταση μου.

Κοίταξα προς το μέρος της και όταν τα βλέμματά μας διασταυρώθηκαν μου έστειλε ένα γοητευτικό χαμόγελο. Η πούτσα μου είχε τρελαθεί μέσα στο παντελόνι μου και δεν έβλεπα την ώρα να τη χώσω στο προκλητικό μουνάκι που άκουγε στο όνομα Άβα.

Της ζήτησα να χορέψουμε και καθώς περιστρεφόμασταν πάνω στο μαρμάρινο δάπεδο κόλλησα την πούτσα μου στην επίπεδη κοιλιά της και την κοίταξα με πάθος. Η κακοκεφιά μου είχε εξαφανιστεί και η Λυδία δεν υπήρχε εκείνη τη στιγμή.

«Θέλω να κάνουμε έρωτα!» δήλωσε και με κοίταξε προκλητικά. Τρελός από ηδονή την ακολούθησα στον πάνω όροφο και όταν μπήκαμε στο δωμάτιο της εκείνη διπλοκλείδωσε την πόρτα.

Η μάτια της έπεσε σαν χάδι πάνω μου και ρίγη ηδονής διέτρεξαν τη ραχοκοκαλιά μου όταν άπλωσε το χέρι της και χούφτωσε πάνω από το παντελόνι, την έτοιμη να χύσει πούτσα μου.

Βούτηξα τις βυζάρες της και τις ζούληξα απαλά. Η Άβα έκλεισε τα μάτια για να απολαύσει περισσότερο το χάδι μου και μισάνοιξε τα χείλη της. Με τα ακροδάχτυλά μου ανακάλυψα τις ρώγες της και τις χάιδεψα ερεθιστικά.

Ένα βογκητό ηδονής βγήκε από τα χείλη της όταν την τράβηξα πάνω μου και ακινητοποίησα το κορμί της με το δικό μου πάνω στον τοίχο.

«Θέλω να πιάσω το μουνί σου. Θέλω να ξεσκίσω τις τρύπες σου!» απαίτησα τρελός από καύλα. Σήκωσε το φόρεμα της ψηλά και παραμέρισε στο πλάι το διάφανο κιλοτάκι της. Οι μουνότριχες της ήταν μούσκεμα από καύλα.

Έχωσα το μεσαίο μου δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα της και την πασπάτεψα ερεθιστικά μέχρι που την έκανα να χύσει. Όση ώρα κράτησε ο οργασμός της εκείνη έτρεμε από την ικανοποίηση που της χάριζα.

Την ξεγύμνωσα στη στιγμή και την παρέσυρα στο κρεβάτι. Η πούτσα μου ήθελε απεγνωσμένα να χύσει, αλλά με τέτοια μουνάρα που είχα στην διάθεση μου, ήθελα να παρατείνω τον πόθο μου.

Κάθισα δίπλα της και κοιτάζοντας λιγωμένα το γλυκό μουνάκι της που έσταζε από ερωτική επιθυμία, της είπα τρέμοντας από ηδονή «είσαι πολύ όμορφη»…

Εκείνη πασπάτεψε το παλούκι μου και πλησίασε τα χείλη της στο έτοιμο να εκραγεί πουτσοκέφαλό μου. Η γλώσσα της περιστράφηκε στον σκληρό κορμό της πούτσας μου και στη συνέχεια μου έκανε μια εξαιρετική πίπα.

Όση ώρα κράτησε αυτό το υπέροχο τσιμπούκωμα εγώ κρατούσα ανοιχτά τα μουνόχειλά της και χάιδευα την κλειτορίδα της με τον αντίχειρά μου. Ξαφνικά το καυλί μου τινάχτηκε ψηλά και το χύσιμo μου ήταν σφοδρό.

Μόλις ο οργασμός μου τελείωσε, έπεσα αποκαμωμένος δίπλα της, προσπαθώντας να ξαναβρώ τον κανονικό ρυθμό της ανάσας μου. Η Άβα όμως ήθελε να ικανοποιήσει το ηδονισμένο μουνάκι της και έτσι τρελή από πόθο κάθισε πάνω στο τριχωτό μου στήθος. Άρχισε να κουνιέται σαν αμαζόνα τρίβοντας με χάρη την κλειτορίδα της πάνω μου.

Ο τρόπος που κουνιόταν με καύλωσε στη στιγμή κι επιθυμώντας να ικανοποιήσω αυτό το καυτό μουνάκι όσο πιο δυνατά μπορούσα, έπιασα το καυλί μου και το βάρεσα μέχρι που το έκανα να ξανασηκωθεί.

Άπλωσα τα χέρια μου και άρπαξα τα βυζιά της που ανεβοκατέβαιναν με τον ίδιο ξέφρενο ρυθμό που έτριβε τη μουνάρα της πάνω μου. Την έσπρωξα απαλά προς τα πίσω και την κάρφωσα πάνω στην ψωλή μου.

Μια φωνούλα πόνου βγήκε από τα χείλη της και την κοίταξα απορημένος όταν διαπίστωσα πως το καυτό και στενό της μουνάκι ήταν μέχρι εκείνη τη στιγμή άθικτο.

Ήταν υπέροχο το συναίσθημα της κατάκτησης που κυριάρχησε στο ηδονισμένο κορμί μου. Για να της χαρίσω ακόμα πιο μεγάλη απόλαυση έπιασα τα μουνοχειλάκια της και τα χάιδεψα ερεθιστικά, ενώ έσπρωχνα ολοένα και πιο βαθιά το σκληρό παλούκι μου στο στενό μουνάκι της.

Από εκείνη τη στιγμή, η ζωή μου άλλαξε προς το καλύτερο και το κυριότερο, ξέχασα τη Λυδία και συνέχισα τη ζωή μου ψάχνοντας τον πραγματικό μεγάλο έρωτα.




Copyright protected OW ref: 176053



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.