Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι ο Πάνος, 20 ετών και η ιστορία που θα σας πω έγινε πριν από περίπου 2 εβδομάδες. Δουλεύω σε ένα καφέ take away στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Eκεί δουλεύει και ο Βασίλης, ένα ψηλό παιδί 25 χρόνων με αρκετές τρίχες στο στήθος που τον κάνουν ιδιαίτερα σέξι. Ο Βασίλης ήξερα ότι είναι straight, αφού πολλές φορές ερχόταν η κοπέλα του στο μαγαζί για να πάρει καφέ και να τον δει. Μιλούσαμε και κάναμε παρέα χωρίς όμως να του έχω αποκαλύψει ποτέ ότι είμαι gay. Γενικά η σχέση μας ήταν καλή βγαίναμε κιόλας, αλλά ποτέ δεν υπήρχε κάτι που να μπορεί να προϊδεάσει τα όσα θα συνέβαιναν.

Ο Βασίλης μετά από λίγο καιρό αφότου έπιασε δουλειά στο μαγαζί, χώρισε με την κοπέλα του γιατί αυτή τον ζήλευε απελπιστικά πολύ και συγκεκριμένα του έκανε σκηνή μέχρι και μέσα στο μαγαζί επειδή μιλούσε με τις κοπέλες που ερχόταν για καφέ. Ευτυχώς το αφεντικό μας δεν τον έδιωξε. Είχε γίνει κουρέλι εκείνες τις μέρες γιατί ουσιαστικά τον ντρόπιασε η όλη κατάσταση. Μου ζήτησε μια μέρα αν ήθελα να πάμε για κάνα ποτό να γνωρίσει καμία να περάσει την ώρα του, αλλά εγώ για ευνόητους λόγους αρνήθηκα βρίσκοντας μια δικαιολογία. Βέβαια να σας πω ότι από τότε που χώρισαν άρχισα να τον βλέπω αλλιώς. Χάζευα συνέχεια τα χέρια του, το σώμα του και πολλές φορές καρφώθηκα κιόλας. Ειδικά όταν έσκυβε να πάρει κάτι και φαινόταν η σχισμή του κώλου του μαζί με το μποξεράκι, ήθελα να του ορμίσω αλλά στο ύψος μου… κρατιόμουν.

Περνούσαν οι μέρες και όπως μου έλεγε είχε ανάγκη για σεξ - ήταν αρκετά εξαρτημένος - και δεν είχε κάνει τίποτα και αυτό φαινόταν από τα νεύρα που είχε. Το αφεντικό μας έδωσε το πρόγραμμα της εβδομάδας και μας είχε βάλει μαζί 7 με 2 τα ξημερώματα. Ο Βασίλης με γυρνούσε πάντα σπίτι με τη μηχανή του όταν είχαμε κοινές βάρδιες γιατί έμενε 2 τετράγωνα μετά από μένα και βόλευε ο δρόμος. Έφτασε η ώρα να σχολάσουμε, μαζεύουμε τα πράγματα μας και ανεβαίνουμε στη μηχανή. Ανέβηκε ο Βασίλης και στηρίζομαι πάνω του να ανέβω κι εγώ. Αφού ανέβηκα και πιάστηκα πάνω του έκανα μια κίνηση η οποία ή που θα μου έβγαινε σε καλό ή θα έτρωγα ξύλο. Αποφάσισα να το ρισκάρω. Αγκάλιασα το σώμα του και οι παλάμες μου ακούμπησαν το καβάλο του. Δεν είπε κάτι κι εγώ συνέχισα να έχω τα χέρια μου εκεί χωρίς να με νοιάζει μιας και οι δρόμοι ήταν άδειοι. Ένιωθα όμως ότι κάτι εκεί μέσα έχει αρχίσει να μεγαλώνει. Και μεγάλωνε αρκετά πολύ. Άρχισα να το μαλάζω λίγο σιγά-σιγά και ένωσα τα πόδια του να σφίγγουν τα χέρια μου να μείνουν εκεί. Φτάσαμε σπίτι μου και πάω να κατέβω. Βγάζει το κράνος του και μου λέει "έτσι θα με αφήσεις Πανουλη;".

Π: Τι εννοείς;

Β: Τόση ώρα με χαϊδεύεις και τώρα δεν ξέρεις;

Π: Και τι θες να κάνω;

Β: Ανέβα ξανά στη μηχανή και θα δεις!

Ανεβαίνω στη μηχανή, μου πιάνει το χέρι και το ξαναβάζει στο ίδιο σημείο που τα είχα πριν αλλά αυτή τη φορά μέσα από το παντελόνι. Ακουμπούσα τον πούτσο του ο οποίος ήταν τεράστιος, λίγο τριχωτός και γεμάτος υγρά. Κράτησα τα χέρια μου εκεί και άρχισα να του τον παίζω αργά-αργά. Φτάσαμε στο σπίτι του. Έμενε μόνος του. Κατεβαίνω και με οδηγεί από το χέρι στην πολυκατοικία. Μπαίνουμε στο ασανσέρ και με κολλάει στον τοίχο. Μου δίνει ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο μέχρι να φτάσουμε επάνω. Έμενε στον 5ο και ευτυχώς είχε μεγάλη διάρκεια. Ανοίγει την πόρτα και μπαίνουμε στο σπίτι του. Ένα υπέροχο σπίτι καθαρό και με πολύ γούστο. Όχι πολύ μεγάλο αλλά αρκετό για έναν 25αρη.

Β: Ώστε σου αρέσουν τα αγοράκια Πανούλη!

Π: Αμέ… και οι άντρες σαν εσένα..

Β: Χ... εμένα πάλι οι άντρες μου περνάν απαρατήρητοι, αλλά τα γλυκά και μικρά αγοράκια σαν εσένα με ανάβουν.

Π: Τι έχεις σκοπό να μου κάνεις;

Β: Αυτά που κανείς άλλος δεν ήξερε να σου τα κάνει!

Π: Μάλλον έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου.

Β: Θα δείξει στη συνέχεια αν θα λες τα ίδια!

Με αρπάζει από τη μέση και με πετάει στο κρεβάτι. Αρχίζει να με φιλάει με πάθος και ανταλλάζουμε παθιασμένα φιλιά. Πάω να τον γδύσω και με σταματάει. "Όλα στην ώρα τους" μου λέει. Ξεκινάει να με γδύνει αυτός. Μου βγάζει πρώτα τη μπλούζα. Μου πιάνει τα χέρια και μου τα κρατεί ψηλά. Αρχίζει να με φιλάει στο λαιμό και στο στήθος. Τα μούσια του και η αναπνοή του μαζί με τα φιλιά στο λαιμό με ερεθίζουν. Ένιωθα απίστευτη καύλα. Κατεβαίνει σιγά-σιγά προς τα κάτω μου βγάζει το παντελόνι μαζί με το μποξεράκι του και πιάνει την πούτσα μου. Αρχίζει να μου την παίζει αργά-αργά και με σταματήματα. Στα σταματήματα ανέβαινε πάνω και μου έκανε παιχνίδια στο λαιμό. Ανοίγει το συρτάρι του κομοδίνου και βγάζει από μέσα 2 χειροπέδες με μεγάλη αλυσίδα. Μου δένει τα χέρια στο κρεβάτι αλλά η μεγάλη αλυσίδα μου έδινε την ευελιξία να κινούμαι λίγο. Βγάζει την μπλούζα του και το παντελόνι του. Έρχεται κοντά μου και μου ζητάει να του βγάλω το μποξεράκι με τα δόντια. Αν δεν τα κατάφερνα θα με έλυνε και θα έφευγα είπε.

Έβαλα τα δυνατά μου και το πέτυχα. Μου έδωσε τον πούτσο του στο στόμα. Ένας πούτσος 18, 19 εκατοστά όχι πολύ χοντρός, αλλά με μεγάλο πουτσοκέφαλο. Άρχισα να του κάνω ένα τσιμπούκι χωρίς χέρια με τη δική του καθοδήγηση. Έγλειφα το πουτσοκέφαλο και το ρουφούσα με δύναμη, το δάγκωνα ελαφρά και τον ερέθιζα πολύ. Μου τον έχωνε μέχρι μέσα και πνιγόμουν αλλά δε σταματούσε. Έδειχνε να του αρέσει και η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε κι εμένα πάρα πολύ. Έχυσε μια υπερβολικά μεγάλη ποσότητα σπέρματος μέσα στο στόμα μου. Τα κατάπια όλα. Είχαν την πιο ωραία γεύση από την μέχρι τώρα εμπειρία μου. Του καθάρισα καλά τον πούτσο, μου έδωσε ένα ωραίο φιλάκι και μου είπε ευχαριστώ που τον έκανα μια τόσο ωραία πίπα.

Β: Δεν τελειώσαμε όμως εδώ! Θέλω να γυρίσεις ανάποδα!

Π: Ναι μωρό μου ότι θέλεις!

Γυρίζω μπρούμυτα. Μου ανοίγει τα πόδια και ξεκινάει να μου κάνει ένα απίστευτο γλειφοκώλι. Η γλώσσα του ξεκινούσε από την τρύπα μου και κατέληγε στα αρχίδια μου. Ταυτόχρονα μου χάιδευε με τα δάχτυλα του κάθε σπιθαμή της τρύπας μου και πολλές φορές άφηνε λίγα σαλάκια για γλιστράει το δαχτυλάκι του πιο μέσα. Έλιωνα από καύλα, ήθελα να με γαμήσει. Ξαφνικά ανοίγει το συρτάρι του κομοδίνου και βγάζει ένα λιπαντικό. Βάζει λίγο στην τρυπούλα μου και αρκετό στον πούτσο του. Αγκαλιάζει σφιχτά το σώμα μου και μπαίνει με τη μια μέσα. Σπάραξα από τον πόνο και τσίριξα. Χωρίς να βγει από μέσα μου, μου δίνει ένα φιλάκι και μου υπόσχεται ότι δε θα με πονέσει άλλο. Αρχίζει σιγά-σιγά να μπαινοβγαίνει. Αργά-αργα για να τον συνηθίσω. Μου δίνει συνέχεια φιλιά στο λαιμό και μου δαγκώνει τα αυτιά. Αρχίζει να επιταχύνει και νιώθω ότι κοντεύει να χύσει.

Του ζητάω να βγει να αλλάξουμε στάση. Με γυρίζει και με σηκώνει όρθιο, μπαίνει από κάτω και με βάζει να τον κοιτάω μέσα στα μάτια. Μου δίνει τον έλεγχο αφού με αφήνει πλέον να ανεβοκατεβαίνω εγώ πάνω στην πούτσα του. Συνεχίζω αμέριμνος να ανεβοκατεβαίνω γρήγορα ώσπου νιώθω τα καυτά του χύσια να μπαίνουν μέσα μου και μετά να αρχίσουν να τρέχουν στα πόδια μας. Αλλάζουμε θέσεις, μου λύνει τα χέρια και μου λέει να πάμε μαζί στο μπάνιο. Είχε μια υπέροχη μπανιέρα. Την ανοίγει να γεμίσει και μου λέει ότι όση ώρα γεμίζει θα με κάνει να χύσω χωρίς να αγγίξω τον πούτσο μου. Με καθίζει στην λεκάνη της τουαλέτας και εκείνος κάθεται στα γόνατα στο πάτωμα. Αρχίζει να μου γλείφει τα αρχίδια και τον πούτσο ενώ ταυτόχρονα μου χαϊδεύει το σώμα και μου τσιμπάει τις ρώγες. Ανά διαστήματα με δαχτύλωνε κιόλας. Σε λίγο είχα ήδη χύσει. Και έχυσα στο δασύτριχο στήθος του.

Η μπανιέρα γέμισε, έριξε μέσα 2 bathbomb με άρωμα φράουλα και το νερό έγινε ροζ και είχε υπέροχο άρωμα. Έριξε και αρκετό αφρόλουτρο και γέμισε σαπουνάδα. Μπήκαμε μέσα, με τράβηξε στην αγκαλιά του με τέτοιο τρόπο ώστε η πούτσα του να ακουμπάει την τρυπούλα μου. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε παθιασμένα. Όταν καύλωσε μου είπε ότι ήθελε να το κάνουμε ξανά και εννοείται πως δέχτηκα. Με κόλλησε στην μια μεριά της μπανιέρας και μπήκε μέσα μου. Η αίσθηση του ζεστού νερού μαζί με τον πούτσο του ήταν υπέροχη. Άρχισε να μου κάνει έρωτα. Ήταν υπέροχο μέσα στο νερό. Έχυσε μέσα μου για 2η φορά.

Βγήκαμε από τη μπανιέρα και ξαπλώσαμε στο κρεβάτι εξαντλημένοι. Μου μίλησε για τη ζωή του και για όσα πράγματα δεν ήξερα. Μου είπε ότι είχε σχέση με ένα αγόρι και ότι δυστυχώς η ζωή του τα έφερε αλλιώς και τον έχασε. Ότι τα πράγματα ήθελε να ήταν διαφορετικά. Μου ζήτησε να μη φύγω από τη ζωή του και να τον βοηθήσω να προχωρήσει.

Δεν ξέρω τι θα επακολουθήσει στη συνέχεια.




Copyright protected OW ref: 173220



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.