Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Τελικά το έκανε (3ο μέρος)

Η Αθηνά είναι πρώην γκόμενα πού τα είχαμε 4 χρόνια, είχαμε την τέλεια σεξουαλική ζωή, όμως με την πάροδο των ετών είχα κουραστεί από τα ίδια και τα ίδια και άρχισα μαζί της να φαντασιώνομαι κι άλλους στο κρεβάτι μας. Είχα καυλώσει άπειρες φορές στην σκέψη να την παίρνω μάτι και ίσως να συμμετέχω κι εγώ, της τα έλεγα όλα κατά την διάρκεια του σεξ και εκείνη καύλωνε και της άρεσε η ιδέα με έναν συγκεκριμένο φίλο μου αρκετά ψηλό νταβραντισμένο αλλοδαπό από Ρωσία. Τελικά επειδή εγώ όπως σας έχω πει με είχαν κουράσει τα ίδια και τα ίδια, έστρεψα το ενδιαφέρον μου σε ένα μικρό κορίτσι, την Έλλη 19, χρονών και μάλιστα αυτή μου έδωσε πρώτη σημασία και την αφορμή να τσιλημπουρδίσω μαζί της όσο ήμουν ακόμα σε σχέση, γιατί χρειαζόμουν ανανέωση και η Αθηνά κολλούσε, όσο και να καυλώναμε στα λόγια ότι την γαμάει κι άλλος μαζί μου στο κρεβάτι μας. Εκείνη το κατάλαβε ότι έβλεπα κι άλλη κοπέλα ταυτόχρονα ενώ ήμασταν μαζί και έτσι μια μέρα με χώρισε και μου είπε ότι δε θέλει να με ξαναδεί μπροστά της.

Κατόπιν χωρισμού με την Αθηνά παίρνω χαμπάρι ότι διατηρεί κρυφή σχέση με εκείνο τον Ρώσο φίλο μου που βάζαμε στις φαντασιώσεις μας και γαμιέται μαζί του ασύστολα εδώ και μήνες. Ωστόσο, ένα βράδυ που ενώ το έχω αντιληφθεί όλο το σκηνικό της έστειλα μήνυμα για να της δείξω ότι την σκέφτομαι, εκείνη ανταποκρίθηκε, με κάλεσε στο σπίτι της και ξανακάναμε σεξ πολύ καιρό ύστερα από την τελευταία φορά. Ενώ εκείνη είναι στο μπάνιο πιάνω το κινητό της να δω, από τη ζήλεια μου ίσως, τα μηνύματα της και διαπιστώνω πως έχει σχεδιάσει να βάλει τον Πετράν να μου γαμήσει την κοπέλα… μάλλον για να μου χαλάσει την τέλεια ελεύθερη σχέση που έχω μαζί της. Όμως εγώ αυτό το έχω πάρει χαμπάρι και καταστρώνω ένα σχέδιο, να κάνω την φαντασίωση μου πραγματικότητα και να δω επιτέλους την κοπέλα μου να κάνει έρωτα με άλλον άντρα, αλλά και να συμμετέχω κι όλα, στέλνοντας της το μήνυμα ότι όχι μόνο δε με ενόχλησε όλο αυτό που είχε σχεδιάσει να μου κάνει, αλλά εγώ βγαίνω κερδισμένος από όλο αυτό… και δε μου χάλασε τίποτα ουσιαστικό. Εκείνη μου απάντησε ότι ποτέ δεν είναι αργά να κάνουμε ακόμα την παρτούζα που πάντα ονειρευόμουνα!

Κάθεται δίπλα μου και προσπαθεί να ντυθεί ενώ εκείνη τη στιγμή η μικρούλα έχει ανάψει το ντους και κάνει μπανάκι, να ξεπλύνει την γλυκιά αμαρτία από πάνω της και η στιγμή στο σαλόνι μεταξύ εμένα και του φίλου και κολλητού μου είναι λίγο αμήχανη.

- Δεν ξέρω πως να σ' ευχαριστήσω αδελφέ, μου χαρίσατε το πιο αξέχαστο βράδυ της ζωής μου, έγιναν όλα τόσο γρήγορα και δεν το περίμενα, μάλλον τα είχατε σχεδιάσει ε;

- Κατά κάποιο τρόπο ναι τα είχαμε σχεδιάσει, άλλωστε ξέρω από πρώτο χέρι ότι ήθελες να την πηδήξεις, της έστελνες εδώ και καιρό πολλά μηνύματα και τα είχα διαβάσει όλα.

Εκείνος ξεροκατάπιε και η στιγμή έγινε ακόμα πιο αμήχανη και επικράτησε παγωμάρα. Οι αλήθειες πονάνε και εδώ τον είχα πονέσει, τον διέσυρα αλλά αντρίκια. Ήμασταν οι 2 μας, δε μας άκουγε κανείς άλλωστε και καλό θα ήταν να ειπωθούν κάποιες αλήθειες, ήθελα να δω εάν θα αναφέρει κάτι για την πρώην μου αλλά δεν το έκανε ποτέ.

- Αδελφέ σου ζητάω συγνώμη, ήμουν πολύ μαλάκας και το ξέρω, ώμος πως καταλήξαμε εδώ τελικά;

- Να ξέρεις ότι δεν ήθελε αυτή, εγώ την παρότρυνα να γίνει κάτι τέτοιο, αφού το είχα σαν φαντασίωση από τότε που τα είχα με την Αθηνά, αλήθεια τη θυμάσαι την Αθηνά; Την πρώην μου;

- Ναι τη θυμάμαι, καλή κοπέλα, χωρίσατε ώμος, για ποιο λόγο;

Η υποκρισία του δεν είναι στα καλύτερα της, δε με πείθει, φαίνεται τόσο ψεύτικος όση ώρα προσποιείται ότι δεν τρέχει τίποτα. Ειρωνεία το λένε αυτό. Έκανε πως δεν ήξερε, ήταν χέστης, φοβόταν να μου τα πει όλα.

- Γιατί βρήκα αυτήν την μικρούλα που είδες, είναι λίγο καλύτερη σε χαρακτήρα.

- Καμία σχέση θα έλεγα! Ήταν λίγο γκρινιάρα η Αθηνά αν θυμάμαι καλά… και λίγη μπροστά σε αυτό το πλάσμα.

Το κορίτσι μου βγαίνει από το μπάνιο και έρχεται στο σαλόνι, χαμογελαστή, την καλώ να έρθει δίπλα μου και την παίρνω μία αγκαλιά τρυφερή και έκατσε και πάλι στον καναπέ μαζί μας.

- Τελικά θα τη δούμε την ταινία τι θα κάνουμε;

Ο Πετράν εκείνη τη στιγμή κοιτούσε το κινητό του και φανερά αγχωμένος μας είπε ότι πέρασε πολύ ωραία, αλλά κάτι έτυχε και πρέπει να αναχωρήσει άρον-άρον από το διαμέρισμα μου. Είμαι σίγουρος ότι ήταν η Αθηνά, του τα είχε πρήξει σίγουρα και τώρα θα του κάνει τη ζωή του δύσκολη, γιατί δεν πήγαν τα πράγματα τόσο καλά όσο τα περίμενε. Το κορίτσι μου σηκώθηκε και του άνοιξε την πόρτα, εκείνος έφυγε και μου είπε:

- Τώρα θα είμαστε όπως ήμασταν και πριν ρε μωρό μου;

- Θα είμαστε ακόμα καλύτερα αγαπούλα μου!

Ήρθε, μου τρίφτηκε λίγο και αμέσως τη σηκώνω και την πάω μέσα στο δωμάτιο μου, στην άνεση του κρεβατιού μας. Της έκανα έρωτα όλο το βράδυ αφού την επομένη μέρα δε δούλευε κανείς μας, πριν μας πάρει ο ύπνος το πρωί και ύστερα από 5, 6 φορές που κάναμε σεξ, οι καύλες μου μετά από όλο αυτό δεν πέφτανε με τίποτα. Όσο τη σκεφτόμουνα να καταπίνει με ευκολία την πούτσα του, που ήταν σαν παλούκι, καύλωνα συνέχεια, με ευχαριστούσε με πράξεις και μου έδειχνε πόσο πολύ της άρεσε αυτό που κάναμε.

- Τι κάνατε όσο έλειπα στο μπάνιο μωρό μου;… πες μου τι έχασα, μιλήσατε καθόλου;

- Ναι μιλήσαμε αλλά όχι πολύ, με είχε στα 4 και μετά μόλις έφυγες μου είπε ότι θέλει το μουνάκι μου. Μετά έκατσε στον καναπέ και τον καβάλησα, τον ένιωθα ολόκληρο μέσα μου και δεν άντεξα, τον έχυσα.

- Καύλα είσαι μωρό μου, καλά έκανες.

- Μετά έπρεπε να τον κάνω κι εγώ να τελειώσει και κατέβηκα προς τα κάτω και τον πήρα στο στόμα μου.

- Το ξέρω, σας έβλεπα από το χολ του μπάνιου, τον είχε τεράστιο.

- Είδες τι μου έκανε;

- Τι εννοείς, σας έβλεπα κανονικά.

- Μου έδινε σφαλιάρες, ήταν λίγο σκληρός μαζί μου.

- Δε σου άρεσε;

- Έβαζε αρκετή δύναμη, αλλά ήμουν αρκετά καυλωμένη οπότε είπα να μην το χαλάσουμε τελευταία στιγμή.

- Γενικά σου άρεσε όλο αυτό;

- Πέρασα τέλεια επειδή ήσουν εσύ μαζί μου, αλλιώς δε θα το έκανα για κανέναν άλλον, σχεδόν με ξεφτίλισε, ήταν πολύ διεκδικητικός όσο εσύ έλειπες.

Το μωράκι μου καθόταν και ανεχόταν κάποιον άλλο να τη σκίζει για να ικανοποιήσει τις δικές μου ανωμαλίες, όμως η εξέλιξη της κουβέντας μας με εξέπληξε πολύ ευχάριστα.

Μου είπε ότι τώρα είναι η σειρά μου να απολαύσω 2 γυναίκες και ότι αυτή θα είναι η μία. Αυτό με έκανε να μπω σε ντελίριο σκέψεων, δε μπορούσα ποτέ να φανταστώ 2 γυναίκες μαζί μου ούτε στα πιο τρελά όνειρα μου, άλλωστε είναι πολύ δύσκολο να πείσεις μία γυναίκα για τρίο με άλλη γυναίκα παρά με άλλον άντρα, επειδή οι γυναίκες είναι πολύ πιο ανταγωνιστικές σε σχέση με τους άντρες. Έβλεπα πολύ πιο εφικτό την παρτούζα με κάποιο φίλο μου και αυτό έγινε. Τώρα με προκαλεί να το τερματίσουμε για να με κάνει κι εμένα να περάσω το ίδιο υπέροχα με αυτή, αλλά υπάρχει το πρόβλημα της δεύτερης παρτενέρ γιατί δεν είχαμε ιδέα ποια θα προσκαλούσαμε στο κρεβάτι μας. Τη ρώτησα αν έχει στο νου της κάποια φίλη και μου είπε ότι καμία από τις φίλες της δε θα μου αρέσει, εγώ ώμος είχα ήδη στο μυαλό μου μία και όλοι καταλαβαίνετε για ποια μιλάω.

Την επομένη το απόγευμα και αφού είχε φύγει η μικρή μου να πάει για διάβασμα στο σπίτι το δικό της, έλαβα μήνυμα από την πρώην. "Θέλω να μιλήσουμε, δεν είμαι καθόλου καλά, σε παρακαλώ, όταν μπορείς έλα απ' το σπίτι". Ήπια τον καφέ μου με την ησυχία μου και ύστερα από περίπου μιάμιση ώρα ξεκίνησα να πάω στο σπίτι της καργιόλας. Μου ανοίγει την πόρτα, μπαίνω μέσα αλλά καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει πολύ καλά, το πρόσωπο της ήταν ελαφρώς πρησμένο.

- Με χτύπησε, του είπα ότι θέλω να χωρίσουμε γιατί όλο το βράδυ τον έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε και αυτός μου είπε ψέματα ότι είχε πάει σε ένα άλλο φίλο του. Τσατίστηκα πολύ άσχημα, τσακωθήκαμε και του είπα πάνω στον τσακωμό μας ότι ποτέ δεν τον γούσταρα όσο εσένα και τότε μου έδωσε απανωτές 3, 4 σφαλιάρες με όλη του τη δύναμη. Έριξε και μία μπουνιά στην πόρτα και έφυγε. Το κάθαρμα με βάρεσε, δε μπορώ να το πιστέψω. Είμαι χάλια.

- Δεν το πιστεύω ρε καλό μου… πως τα καταφέρατε ρε πούστη μου, καλά κι αυτός δε ντρέπεται να χτυπάει έτσι μία κοπέλα;… έλεος!

Ήρθε και κούρνιασε δίπλα μου και της χάιδεψα στοργικά τα μαλλιά και στο αριστερό μαγουλάκι της που ήταν λιγάκι πρησμένο έδωσα ένα φιλί, τη ρώτησα αν έβαλε πάγο και μου απάντησε όχι. Η αλήθεια είναι ότι τη λυπήθηκα αρκετά, μικρόσωμη, περιποιημένη γκόμενα, και κακοποιημένη από άλλον άντρα. Χώθηκε στην αγκαλιά μου φανερά αποσβολωμένη και σοκαρισμένη, αδύναμη και εξωτερικά και ψυχικά, σχεδόν βουρκωμένη με κοιτάζει στα μάτια.

- Πως τα κάναμε έτσι;

- Βλέπεις πως τα φέρνει η ζωή τούμπα μερικές φορές; Η ζήλεια σου σε οδήγησε σε αυτό το σημείο, πρέπει να μαλακώσεις λίγο να μην είσαι τόσο κτητική με το διπλανό σου.

- Ναι… έχεις δίκιο, ζήλεψα πολύ χθες όταν διάβασα το μήνυμα που μου έστειλες, ζήλεψα την κοπέλα σου αλήθεια περάσατε καλά;

- Περάσαμε απίστευτα καλά, αλλά ήταν για λίγο, μετά αυτός έφυγε φανερά αγχωμένος… μάλλον τον έπαιρνες όλο το βράδυ τηλέφωνο και το είχε βάλει στο αθόρυβο. Μετά μάλλον ήρθε από εδώ και τσακωθήκατε άγρια.

- Εσύ δεν θα με χτυπούσες ποτέ;

- Μόνο μπατσάκια στο κωλαράκι σου μου αρέσει να σου δίνω.

- Τώρα που έγινε όλο αυτό, είναι πλέον όντος αργά για να γίνει αυτό το τρίο που σου υποσχέθηκα από τα μηνύματα, οπότε μάλλον δε θα καταφέρω να σου κάνω τη φαντασίωση σου μαζί μου πραγματικότητα, που πάντα τόσο πολύ ήθελες. Λυπάμαι, μπορώ ώμος να κάνω πολλά άλλα πράγματα…

και έχει αρχίσει να μου τρίβει τον πούτσο καθώς πλησίαζε για να με φιλήσει.

- Θέλω να κάνω ότι μου ζητήσεις, ήθελα να είμαι εγώ στην θέση της δικιάς σου εχθές, ζήλεψα πολύ που το έκανες αυτό εσύ χωρίς εμένα.

- Ίσως θα κάνουμε κάτι άλλο αν δεν έχεις αντίρρηση και θες φυσικά.

- Θα κάνω οτιδήποτε για να σε ικανοποιήσω.

- Οτιδήποτε;

- Ναι τα πάντα.

Μου έβγαλε έξω την πούτσα και είχε αρχίσει να με τρίβει στο κεφαλάκι, σαλιώνει το χέρι της και τώρα μου παίζει μαλακία με το χεράκι της.

- Δε θα σου λείψει ο πούτσος του Πετράν;

- Ίσως στο μέλλον να τα ξαναβρούμε, όπως και με εσένα… ποτέ δεν ξέρεις.

Μου έκλεισε το μάτι, πήρε το κεφαλάκι στο στόμα της και το έπαιζε με την γλώσσα της.

- Γάμησες καθόλου την δικιά σου σήμερα το πρωί;

- Πολλές φορές, και ο Πετράν την έσκισε, τη σκίσαμε μαζί στον καναπέ στο σπίτι μου και δεν έβγαλε κιχ χθες το βράδυ. Σκεφτόμουν συνέχεια να είσαι εσύ στην θέση της τι θα σε κάναμε.

Εκείνη όσο της εξιστορούσα τι κάναμε εχθές το βράδυ δεν είπε κουβέντα, το μόνο που έκανε ήταν η πίπα που της έδινα στο στόμα και φάνηκε να καυλώνει με τη κουβέντα. Μετά, στήθηκε στα 4 και μου ζήτησε να φάει καλά. Είχε απίστευτο τουρλωτό κωλαράκι, μικρό και σφιχτό, παρόλο που είχε περίπου 11 χρόνια διαφορά ηλικίας με τη δικιά μου, το δικό της φαινότανε ακόμα πιο παιδικό. Ίσως λόγο του μικροκαμωμένου μεγέθους της γενικά. Παρατήρησα ότι η κωλοτρυπίδα της είχε ανοίξει για τα καλά και της έβαλα 2 δάχτυλα μέσα της καθώς της έγλειφα το μουνάκι και τρελάθηκε.

- Αυτά κάνεις και στην κοπέλα σου άτιμε;… τι τυχερή που είναι η παλιοπουτάνα.

- Όσο δε φαντάζεσαι.

- Μπες μέσα μου σε παρακαλώ, γάμησε με, σκίσε μου τον πάτο κι εμένα, τρύπησε με τώρα.

Μπαίνω μέσα της στην πίσω τρύπα. Σκύβει και δαγκώνει το μαξιλάρι μουγκρίζοντας και με το άλλο χέρι έτριβε την κλειτορίδα της ενώ τη γαμούσα από τον κώλο που είχε ανοίξει για τα καλά από τα γαμήσια που της έκανε ο φίλος μου τις προηγούμενες βδομάδες ή και μήνες. Την ένιωσα να χύνει μέσα σε δύο λεπτά, φαίνεται ότι είχε πολλές καύλες και δεν κρατιόταν αλλά συνέχιζε να έχει το κωλαράκι της στον αέρα και παρακαλούσε για πούτσα αχόρταγα και πουτανίστικα.

- Έτσι καργιόλα, θα είσαι το πουτανάκι μου από δω και στο εξής.

- Πάντα ήμουνα η πουτάνα σου, μόνο που τώρα έχεις κι άλλη πουτανίτσα να γαμάς και να στην γαμάει κι άλλος.

- Ζηλεύεις καργιόλα;

- Δε ζηλεύω την γκόμενα σου, εγώ είμαι πιο όμορφη από αυτή.

- Πόσο πουτάνα είσαι πες μου;

- Είμαι τόσο μεγάλη πουτάνα που σε έφερνα εδώ για να με ανοίξεις από πίσω, να τον δώσω έτοιμο στον ψωλαρά που με γάμαγε.

- Τελικά είσαι όντως πολύ πουτάνα.

- Ναι… ήθελε να με γαμάει μόνο από κει, από ένα σημείο και ύστερα, μου έκανε την τρύπα άχρηστη.

- Και σε χτυπούσε κι όλα;

- Μόνο πάνω στο σεξ, αλλά με έφτιαχνε αυτό που μου έκανε, πάντα ήθελα κι εσύ να μου το κάνεις αυτό, αλλά ποτέ δεν το έκανες.

- Σου αρέσει το ξύλο;

- Αυτός με έμαθε πώς είναι… και με καύλωνε πολύ να με χτυπάει όταν με γαμάει.

- Θέλω να σε χύσω στο στόμα καργιόλα έλα.

Γυρνάει αμέσως σε μία γρήγορη κίνηση και άνοιξε διάπλατα το στόμα της και την έβαλε όλη μέσα και έτσι ξεκίνησα να τη χύνω πάνω στη γλώσσα. Τα άφηνε να τρέξουν λίγο από το στόμα της και μετά τα ξαναέγλειφε πάνω από την πούτσα μου. Την έπαιζε με τα χέρια σα να ήθελε να βγάλει κι άλλο σπέρμα από μέσα.

- Δεν έχει άλλο μωρό μου αυτό ήταν.

- Η καργιόλα εχθές στα πήρε όλα, σταγόνα δεν άφησε για μένα η χοντρή γκομενίτσα σου.

- Τη βρίζεις αλλά κατά βάθος λίγο την ζηλεύεις.

- Εντάξει το παραδέχομαι, όλο αυτό γύρισε εναντίον μου… κι εσύ πώς έτυχε και άφησες χθες το βράδυ να σου τη γαμήσει, μπορείς να μου εξηγήσεις;

- Τον κάλεσα σπίτι μου να αράξουμε, έτυχε να είναι και εκείνη εκεί, βάλαμε ταινία, ήπιαμε κάτι λίγα τσίπουρα και όλο αυτό έγινε εντελώς ξαφνικά, ενώ ξεκίνησε από ένα χαμούρεμα μεταξύ μας και ήταν μπροστά ο δικός σου. Καυλώσαμε υπερβολικά και έγινε ότι έγινε

Φυσικά δεν ανέφερα και ούτε ξέρει ότι εγώ ήξερα για τις προθέσεις της να τον βάλει να της στέλνει μηνύματα και δε μπορούσα να τα μπαλώσω γιατί είχα το ταμπού της ανωμαλίας μου που μου αρέσει να είμαι λίγο ματάκιας και έτσι της έλεγα τη μισή αλήθεια.

- Μάλιστα, τουλάχιστον το απολαύσατε; Εκείνη το απόλαυσε όσο κι εσείς η δεν την αφήσατε να πάρει ανάσα;

- Την πήραμε αλλά όχι παρτούζα ακριβώς, μία ο ένας μία ο άλλος και έτσι έγινε πιο ομαλό το όλο σκηνικό.

- Εγώ θα σας άφηνα και τους 2 να με γαμήσετε ταυτόχρονα, θα ήθελα πολύ 2 πούτσους να τους νιώθω να με γαμάνε ο ένας πιο δυνατά από τον άλλον θα έχυνα αμέσως.

- Μπορείς να συμβιβαστείς με έναν πούτσο και μία γλώσσα η θες αποκλειστικά αυτό που είπες;

- Τί εννοείς;

- Σήμερα το πρωί, η δικιά μου, μου είπε ότι θέλει να μου ανταποδώσει την καλοπέραση που της χάρισα.

- Δηλαδή;

- Θέλει να το ξανακάνουμε, αλλά αυτή τη φορά θέλει να βάλουμε μία γυναίκα ανάμεσα, για να το ευχαριστηθώ το ίδιο όπως αυτή εχθές το βράδυ.

- Ελπίζω να μην εννοείς ότι θέλεις να έρθω σα δεύτερη στο κρεβάτι με την κοπέλα σου, να έρθω σαν πρώην και δεύτερη αποκλείεται.

- Μη γίνεσαι νευρικιά, σκέψου λιγάκι από τη άλλη μεριά. Θα μπορέσεις να πάρεις το αίμα σου πίσω μπροστά της και εσύ και εγώ, θα της γαμάς το γκόμενο ενώ αυτή σου γαμούσε το αγόρι εχθές το βράδυ που τον έκανε και έχυνε στο στόμα της. Θα περάσουμε καλά είμαι σίγουρος, θα την κάνουμε το πουτανάκι μας

Εκείνη έδειχνε να το ξανασκέφτεται, δε μου είπε ακριβώς τι σκέφτεται να κάνει τελικά, αλλά είμαι σίγουρος πως θα πέσει ο τοίχος της και μόνο λόγο εγωισμού, "όταν της είπα "να πάρεις το αίμα σου πίσω" τα μάτια της φωτίσανε.

Ήρθε η ώρα μου να φύγω και ενώ της είχα δώσει το ελεύθερο να μου απαντήσει όποτε θέλει, τη στιγμή που φτάνω στην πόρτα μου είπε:

- Εντάξει απλά δώσε μου λίγο χρόνο τουλάχιστον μη με δει έτσι με πρησμένα μούτρα, θα κανονίσουμε από βδομάδα, θέλω να είμαι στην πένα.

Μέσα μου ένιωσα τουλάχιστον σα να έπιασα το τζόκερ! Ένα παρόμοιο συναίσθημα. Η ερωτική μου ζωή έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο πλέον, κανονίζω να πάρω 2 μουνάρες παρτούζα και δεν αντέχω, έχω συνέχεια καύλες, όποτε τα σκέφτομαι δεν μπορώ να συγκεντρωθώ, το 99% του χρόνου μου σκέφτομαι το σεξ, και θέλω συνέχεια να το κάνω.

Την επόμενη μέρα είχαμε κανονίσει για ένα καφεδάκι με το μωράκι μου σε συνοικιακό καφέ να ξεσκάσουμε. Εκείνη ερχόταν μετά το μάθημά της. Ξαφνικά σκάει μύτη από μακριά, τσαντούλα στην πλάτη, στενό τζινάκι λευκά αθλητικά και βυζοκουρτίνα, πολύ κάζουαλ, ιδανικό για μεσημεριανό στυλάκι και κανένα ίχνος πουτανιάς, αυτό το κορίτσι την πουτανιά δεν την έβγαζε προς τα έξω… ήταν πολύ καθώς πρέπει.

- Καλησπέρα μωράκι μου!

- Κάθισε ομορφιά μου, σου έχω νέα!

Απολαμβάναμε το μεσημεριανό μας καφεδάκι στον ήλιο και χαζεύαμε τους περαστικούς και την κίνηση στο στενό δρομάκι στο κέντρο της πόλης και συζητούσαμε για τα προχθεσινά. Μου είπε πως πλέον νιώθει πλήρης μαζί μου και ότι θα κάνει οτιδήποτε θέλω για να είμαστε καλά, αρκεί να μην ξενερώσω με αυτό που έγινε. Εγώ φυσικά της εξήγησα πως δεν έχω ξενερώσει καθόλου, ίσα-ίσα μου άρεσε το θέαμα και δε μπορεί να ξεκολλήσει από το νου μου. Ότι καυλώνω συνέχεια εδώ και δύο μέρες.

- Για πες, τι νέα είπες ότι μου έχεις;

- Μου είπες ότι θα το επαναλάβουμε αλλά με κοπέλα, το θυμάσαι αυτό;

- Ναι φυσικά και το εννοούσα εννοείται!

- Τέλεια, έχω ήδη βάλει στο μάτι μία κοπέλα και είναι ότι πρέπει.

- Για πες μου, είμαι πολύ περίεργη, την ξέρω;

- Στο περίπου την ξέρεις. Απλά έχεις πάει με τους 2 τελευταίους της γκόμενους!

- Δεν καταλαβαίνω, εξήγησε μου.

- Η πρώην μου, έκανε κρυφά σχέση με τον Πετράν. Μετά από αυτό που έγινε χθες είχαν ένα τσακωμό μεταξύ τους και το λήξανε. Ύστερα αυτός τη χτύπησε και αυτή τον χώρισε οριστικά μετά από αυτό.

- Πολύ λογικό μου ακούγεται, ποιος άντρας χτυπάει γυναίκες, δεν το περίμενα αυτό απ' τον Πετράν. Κρίμα 2 μέτρα άντρας. Αλλά εσύ πού τα ξέρεις αυτά; Αυτή στα είπε; Μα καλά θες να βάλεις την πρώην σου ανάμεσα μας; Γιατί θες να το κάνεις αυτό; Σου έλειψε η πρώην σου και θέλεις να ξαναπάς μαζί της;

- Μωρό μου άκουσε με, ναι μου έστειλε μήνυμα εχθές το απόγευμα και ήθελε να βρεθούμε και να μιλήσουμε για το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό της. Τα είπαμε, μιλήσαμε λιγάκι και εντάξει λίγο μετά μου την έπεσε λίγο χύμα. Εγώ τραβήχτηκα και προσπάθησα να απομακρυνθώ, αλλά αυτή συνέχισε. Τότε της είπα ότι για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει πρώτα να είναι και η κοπέλα μου μπροστά, αλλιώς ξέχασε το. Ύστερα έφυγα.

Σιχαίνομαι τα ψέματα. Η μισή αλήθεια είναι χειρότερη και από το ψέμα, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, έπρεπε να προφυλάξω τον κώλο μου, δε μπορούσα να πω ότι γαμούσα την Αθηνά, γιατί φαντάζομαι ότι αυτό δεν το γνωρίζει ούτε ο Πετράν ούτε κανείς άλλος και θα διαταράξει την ησυχία. Ήταν ο μόνος τρόπος για να μπαλώσω τα πράγματα.

- Μάλιστα, και αυτή τί σου είπε;

- Ότι θα κάνει ότι θέλει η κοπέλα μου. Εσύ δηλαδή. Και κάτι ακόμα να ξέρεις, έμαθα από τον Πετράν προχθές όσο ήσουν στο μπάνιο εσύ, ότι τον έβαλε αυτή να σου στέλνει μηνύματα για να καταφέρει στο τέλος να μας κάνει να χωρίσουμε. Από εκδίκηση επειδή πριν καιρό την άφησα για να είμαστε μαζί.

- Α την τσουλάρα! Τελικά το άξιζε το ξύλο της, τελικά μου φαίνετε πως θα την καλέσουμε ναι, να της δώσω κι εγώ άλλο ένα χεράκι ξύλο. Έχεις φωτογραφία της να τη δω;… θέλω να δω με τι σόι τσουλάκια σου αρέσει να πηγαίνεις.

βγάζω το κινητό μου και ξεκινάω να τις δείχνω κάποιες φωτογραφίες από το ίντερνετ με διάφορες εξόδους και κάποιες από παραλία.

- Να της πεις να έρθει όποτε θέλει, της γαμάω τους πρώην και τους νυν, τώρα θα γαμήσω κι αυτή κι ας είναι και 11 χρόνια μεγαλύτερη μου. Θα την ξεφτιλίσω την πουτανάρα!

Δεν την αναγνωρίζω, ακόμα, τσατίστηκε και η όψη της έχει αλλάξει, κοκκινισμένη, θυμωμένη και με έντονο ύφος, έχει πειραχτεί στο γυναικείο της εγωισμό από τη στιγμή που της είπα ότι αυτή έβαλε τον Πετράν να της την πέσει για να μας βάλει σε μπελάδες. Από την άλλη εγώ βρίσκομαι σε δύσκολη θέση.

- Μωράκι μου μήπως να το αναβάλουμε, να σου περάσουν τα νεύρα; Κακώς σου την ανέφερα αλλά ένιωθα ότι έπρεπε να σου το πω, τουλάχιστον το ότι ο Πετράν ήταν βαλτός από αυτή, αλλά αν δε θες, τότε να μην την καλέσουμε. Μπορούμε να μην το κάνουμε καν.

- Όχι καλό μου, μου χάρισες μία απίστευτη εμπειρία και θέλω να στο ανταποδώσω, τα νεύρα θα μου περάσουνε μην σε ανησυχεί αυτό, εσύ θέλω να μου πεις αν έχει αλλάξει κάτι από προχθές, σε πείραξε κάτι; Μήπως έκανα κάτι που μπορεί να σε πείραξε;

- Όχι μωράκι μου, ίσα-ίσα… ότι και αν έκανες ήσουνα μέσα στην καύλα. Δε μπορώ να τα ξεχάσω και μου σηκώνεται συνέχεια.

- Αλήθεια; Πολύ χαίρομε που είσαι εντάξει μ' αυτό.

- Μωρό μου, είμαι ακόμα καλύτερα, εσύ επίσης μου χάρισες κάτι το διαφορετικό. Θα ήθελα να το ξανακάνουμε μάλιστα στο μέλλον.

- Μου βάζεις σκέψεις τώρα.

- Αυτό θέλω, θέλω να σε κρατάω συνέχεια καυλωμένη μωρό μου, θα είσαι ελεύθερη να κάνεις σχεδόν ότι θες, αλλά στο τέλος θα ανήκεις μόνο σε μένα. Για πες μου κάτι, σου έχει ξαναστείλει μήνυμα ο Πετράν;

- Εδώ και 2 μέρες τίποτα, μέσα σε ένα μήνα ήταν η πρώτη φορά που έχει περάσει τόσο διάστημα χωρίς να μου έχει στείλει ούτε ένα μήνυμα.

Πέρασε η ώρα και σηκωθήκαμε να φύγουμε, να προχωρήσουμε ο καθένας στο σπίτι του για σήμερα. Την αφήνω στο σπίτι της και πηγαίνω και εγώ προς το δικό μου. Αράζω στον υπολογιστή ανοίγω τα mail μου και βλέπω κάτι νέα μηνύματα στα εισερχόμενα. Ήταν ένα κατεβατό από τον φίλο μου τον Πετράν τουλάχιστον 2 σελίδες, και μου εξιστορούσε σχεδόν με κάθε λεπτομέρεια τι έχει γίνει και μου ζητούσε συγνώμη εξηγώντας μου ότι τον τρώγανε οι τύψεις όλους αυτούς τους μήνες και μετά από αυτό που έγινε πριν 2 μέρες τον έκανε να βρει το θάρρος να μου τα εξηγήσει όλα. Μου είπε ότι ήταν κρυφά με την Αθηνά και ότι δεν βρήκε ποτέ το θάρρος να μου το πει, επίσης μου είπε ότι του ξηγήθηκα τόσο καλά με την Έλλη και δεν έχει μούτρα να με κοιτάξει άλλο στα μάτια μετά από αυτό. Γενικά ένιωσα ότι είχε μετανιώσει ειλικρινά και στο τέλος ανακοίνωσε ότι θα τα μαζέψει και θα φύγει για να πάει φαντάρος να πάρει την υπηκοότητα, αφού πήγε και έκοψε την αναβολή του και πριν από αυτό θα πάει να δει τους δικούς του στη Ρωσία για κανέναν μήνα. Έτσι θα εξαφανιστεί για λίγο καιρό. Ένα βάρος πάντως μου έφυγε και του απάντησα θετικά και ότι δεν κρατάω καμία κακία και κανένα παράπονο.

Την επόμενη μέρα πήγα να δω το κοριτσάκι μου στο σπίτι της κρατώντας της 2 μικρά δωράκια. Το ένα ήταν μία τούρτα σοκολάτα έτσι για το καλό και το δεύτερο ήταν ένα κουτί μακρόστενο πού μέσα είχε κάτι χρήσιμο και μακρύ, πλαστικό και σκληρό αλλά εύκαμπτο, ήταν σαν πιστό αντίγραφο του Πετράν σε μέγεθος… και μιλάω για έναν πολύ μεγάλο δονητή σε σχήμα πούτσας. Έβαλε τα γέλια αλλά είδα στα μάτια της ότι κρατήθηκε να μην της τρέξουν τα σάλια. Έβαλα για πλάκα την πούτσα δονητή απαλά πάνω στην τούρτα, γέμισα το πουτσοκέφαλο με σοκολάτα και το έβαλα στο στόμα της. Εννοείται ότι την έγλειψε όλη και καθάρισε τον πούτσο από τη σοκολάτα κοιτώντας με μέσα στα μάτια.

- Μοιάζει λίγο με την πούτσα του Πέτρου νομίζω μωράκι μου, εσύ τι λες;

Κούνησε θετικά το κεφάλι της και μου είπε.

- Θα τη σκίσω την τσουλίτσα με αυτό που μου έφερες.

- Το ήξερα ότι αυτό θα σκεφτόσουνα, τελικά εμείς οι 2 ταιριάζουμε!

Πέρασαν οι μέρες και έφτασε η πολυπόθητη ώρα που έχουμε κανονίσει αυτή τη συνάντηση. Θα πάμε στο σπίτι της Αθηνάς εγώ και η Έλλη γιατί μας είπε ότι θέλει αφού θα είναι ο "τρίτος" της υπόθεσης, τουλάχιστον να παίξει εντός έδρας. Η δικιά μου φορούσε αυτή τη φορά ότι πιο κυριλέ είχε, από παπούτσια μέχρι σκουλαρίκια ενώ το πρωί είχε πάει κομμωτήριο να ισιώσει τα μαλλάκια, με έντονο βάψιμο να τονίζει τα σχιστά ματάκια της και φορούσε ένα έντονο άρωμα καθόλου διακριτικό. Πριν χτυπήσουμε την πόρτα γύρισε, με κοίταξε, μου χαμογέλασε και μου είπε ότι έχει λίγο αγωνία και ότι θα με αφήσει να κάνω ότι θέλω με την πρώην μου, αρκεί εμείς να μην χωρίσουμε. Αν πετύχει και το σημερινό τρίγωνο σκέφτομαι πως δε θα θέλω τίποτα άλλο στη ζωή μου από το να είμαι μαζί της όσο αντέξω. Η Έλλη έχει κάνει όλες μου τις φαντασιώσεις πραγματικότητα, σχεδόν όλες θα έλεγα καλύτερα γιατί μόνο με αυτό που επρόκειτο να ακολουθήσει το πάζλ των ερωτικών μου φαντασιώσεων θα έχει συμπληρωθεί.

Ανοίγει το κοντοπούτανο την πόρτα και έχω ήδη αρχίσει να καυλώνω με το που την είδα. Σχεδόν δε με κοίταξε καν εμένα, ίσα-ίσα που με χαιρέτησε και έδινε όλη την προσοχή της στην Έλλη. Όταν κοιταζόντουσαν χαμογελούσαν η μία στην άλλη, αλλά δε μπορούσα να καταλάβω καθαρά αν ήταν ειρωνικό ή ευγενικό το χαμογελάκι τους. Η Αθηνά ήταν ντυμένη απλά, ένα μακό πράσινο μπλουζάκι, τέρμα κοντό σορτς και εσπαντρίγιες, αλλά ήταν όντως πολύ σέξι με τα νυχάκια της, το άρωμα της, το δέρμα της ήταν αποτριχωμένο και τα μπουτάκια της γυάλιζαν. Όταν έβλεπα τη μία δίπλα στην άλλη εμφανισιακά είχαν αρκετές διαφορές. Η Αθηνά γύρω στα 31, με πολύ στεγνό σώμα, φαινόταν η γράμμωση σε όλο το σώμα από τα χέρια της μέχρι τα τέλεια πόδια της και είχε και πολύ γυμνασμένη κωλάρα σαν πέτρα, καστανά μαλλιά, πράσινα μάτια και πολύ μα πολύ μαυρισμένη από τον ήλιο. Γυμναστήριο δεν πήγαινε και πολύ, ήταν το σκαρί της έτσι γεροδεμένο μεν αλλά κοντούλα, 1.55 το πολύ και γύρω στα 50, 51 κιλά, με ένα στήθος πολύ ικανοποιητικό και σχεδόν διπλάσιο από της δικιάς μου. Φορούσε συνέχεια ψηλά παπούτσια με τακούνια, μέχρι και οι σαγιονάρες της ήταν με μεγάλους πάτους λόγω του κόμπλεξ της με το ύψος της.

Το κορίτσι μου από την άλλη πλευρά είναι στο ντύσιμο πιο πουριτανή και συντηρητική. Σήμερα φορούσε ολόσωμη φόρμα, κυριλέ με σκίσιμο στο πλάι, πέδιλα ίσια, μαλλί φιλαριστό και έντονο το κραγιόν. Υπήρχε αυτό το νεαρό της ηλικίας… σα να βιάζεται να πάει 40 για να ξεκινήσει να βάζει ταγιέρ και να πηγαίνει στα παιδάκια να κάνει μάθημα σαν καλή συντηρητική δασκάλα που φαντάζομαι ότι μπορεί να γίνει στο μέλλον. Δίπλα στην Αθηνά η Έλλη φαίνονταν πολύ πιο ψηλή, 1.78 είναι άλλωστε, στα 70 με 72 κιλά, με λίγο μεγαλύτερη περιφέρεια από το κανονικό, πολύ λευκό δέρμα, μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια σχιστά και τεράστια χείλη. Το δέρμα της είχε ακόμα αυτό το χνουδάκι το παιδικό, ώμος αυτό το παιδικό πάει χαμένο όταν τη δεις να γαμιέται. Η γκόμενα είναι πιο πολλά κυβικά από την Αθηνά και στο σεξ είναι πολύ μεγαλύτερη πουτάνα παρά το νεαρό της ηλικίας της. Αντίθετα με τον τρόπο συμπεριφοράς της, που στον έξω κόσμο, δε δείχνει ούτε τη μισή πουτανιά από αυτήν που διαθέτει η πρώην.

Περνάμε στο σαλονάκι της και καθόμαστε, ανταλλάζαμε χαζούς διαλόγους και πιο πολύ αυτές μιλούσαν παρά εγώ, ένιωθα ότι η δικιά μου κρεμιόταν από τα χείλη της πρώην μου και ολοένα και χάζευε τα νυχάκια της και μιλούσανε μεταξύ τους παραμερίζοντας εμένα στην άλλη άκρη του καναπέ. Σχεδόν με είχαν πλάτη και με γράφανε κανονικά, ακόμα και αν κάτι πετούσα για να επαυξάνω αυτές, δε μου έδιναν καμία σημασία. Πέρασε κάνα τέταρτο και χαζεύαμε στην τηλεόραση ότι έπαιζε εκείνη την ώρα, δίπλα μου και στη μέση καθόταν η δικιά μου σταυροπόδι και η πρώην καθόταν στην άλλη άκρη του καναπέ με τα πόδια της απλωμένα σε ένα σκαμπό.

- Μισό λεπτό να βάλω κάτι να πιούμε έχω ένα πολύ καλό ουίσκι να φέρω και κάτι να τσιμπήσουμε. Θα σας αφήσω λίγο μόνους, σαν το σπίτι σας… αράξτε εδώ, εάν θέλετε μπορείτε να πάτε και μέσα στο υπνοδωμάτιο να σας τα φέρω εκεί!

Μόλις μείναμε εγώ και η Έλλη μόνοι μας γύρισε και με κοίταξε αμέσως και μου είπε ψιθυριστά…

- Ήρθε η ώρα να πας μέσα στην κουζίνα μαζί της, κάνε ότι μπορείς να κάνεις κι εγώ θα σας περιμένω στο υπνοδωμάτιο. Μόνο κανόνισε να έρθετε έτοιμοι για όλα!

Έτσι έκανα, σηκώθηκα και πήγα μέσα. Έβλεπα την Αθηνά να προσπαθεί να φτάσει ένα σακουλάκι με αποξηραμένα φρούτα που το είχε πετάξει ψηλά στο ντουλάπι και πήγα κοντά της να βοηθήσω λίγο.

- Για να δω πως είσαι, σου πέρασε το πρήξιμο βλέπω, πάλι καλά, δε σου άφησε σημάδι ο ελεεινός.

- Ναι ευτυχώς, καλά είμαι ευχαριστώ που ρώτησες, νόμιζα είχες το νου σου μόνο στην τσουλίτσα που μου έφερες.

- Σ… σταμάτα βρε θα μας ακούσει, μήπως το μετάνιωσες, θέλεις να φύγουμε;

- Όχι δε μετάνιωσα για τίποτα… απλά είμαι εκνευρισμένη που τη βλέπω εδώ, θέλω να τη χτυπήσω αλλά κρατιέμαι, να ξέρεις ότι εγώ τη γκόμενα σου δε θα την αγγίξω δε μ' αρέσει καθόλου.

- Αυτή έχει άλλη άποψη νομίζω… σ' έχει φάει με τα μάτια της, σκέψου το θετικά, θα της γαμήσεις το γκόμενο μπροστά της!

- Ναι… κι εκείνη μου γάμησε το δικό μου πρώτη ώμος!

- Αυτό δεν ήθελες; Ο Πετράν μου τα είπε όλα να το ξέρεις, μου είπε ότι εσύ τον έβαλες!

- Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο…

- Τι λες… αφού μου έδειξε μηνύματα στο κινητό.

- Ότι θέλει αυτός σου έδειχνε και αν θέλεις σου δείχνω τα μηνύματα μας να το δεις και μόνος σου, είχε την κάψα να σου την γαμήσει τη γκόμενα από την αρχή επειδή του καθόμουν και με γαμούσε. Μου είχε πει ότι είναι καύλα να γαμάει τη γκόμενα του φίλου του, ύστερα του έγινε εμμονή να σου πηδήξει και τη χοντρή γκόμενα σου, εγώ απλά καθόμουν σε παθητικό ρόλο και με είχε παρασύρει σε αυτό. Είχα λίγο ξενερώσει με όλο αυτό το σκηνικό και με το γεγονός ότι δεν ήθελε να σου πει τίποτα και να είμαστε στα κρυφά, με είχε μόνο για να με γαμάει αυτό είναι όλο, γι' αυτό σου έκατσα κι εσένα και τον κεράτωσα, ήθελα επιβεβαίωση.

Ή αλήθεια είναι ότι φυσικά όσο τότε ψαχούλευα το κινητό της δεν μπόρεσα να τα διαβάσω όλα τα μηνύματα τους από την αρχή για να έχω μία συνοχή αλλά τα διάβαζα μπερδεμένα και τελικά ίσως να έχει δίκιο και τώρα ξεκαθαρίζουν όλα. Να γιατί ο άλλος σηκώθηκε και έφυγε έτσι ξαφνικά, από τύψεις αλλά ίσως και να φοβότανε την κατακραυγή της παρέας αν μαθευόταν όλο αυτό. Είχα μείνει μαλάκας, το σκηνικό έχει πολλές ανατροπές που δεν το περίμενα.

- Δηλαδή σε χρησιμοποιούσε για να βγάζει τις καύλες του πάνω σου, όμως εσύ καθόσουν και το υπέμενες όλο αυτό ε;

- Ναι.

- Γιατί;

- Γιατί το είχα ανάγκη στην αρχή, με γαμούσε απίστευτα καλά και μου φερόταν όμορφα.

- Καλύτερα από εμένα;

- Πολλές φορές ναι, αφού με έκανε να σε ξεχάσω κάποιες φορές.

Τότε δεν ξέρω γιατί αλλά το χέρι μου έφυγε και της έδωσα μία σφαλιάρα κι αυτή βούρκωσε, προσπάθησε να με αγκαλιάσει και μου ζήτησε συγνώμη, ένιωσα ότι το εννοούσε, της είπα ότι δεν πειράζει και της έδωσα ένα φιλί στο στόμα τόσο παθιασμένο που τώρα ένιωθα μπερδεμένος. Ίσως κάπου βαθιά μέσα μου μετά από όλο αυτό να την ήθελα ακόμα, δεν ξέρω, το μόνο που ξέρω είναι ότι μαζί όποτε καυγαδίζαμε, ύστερα κάναμε το πιο καλό σεξ. Τη φιλούσα παθιασμένα και της χούφτωνα το κωλαράκι σηκώνοντας το σορτσάκι τόσο όσο να πάρω μάτι τα υπέροχα μικροκαμωμένα κωλομαγουλάκια της και προσπάθησα να ψαχουλέψω το μουνάκι της. Ταυτόχρονα αυτή μου έπαιζε τον πούτσο πάνω από το παντελόνι. Την πιάνω και την ανεβάζω απάνω στο τραπέζι, μου ανοίγει τα πόδια και ο πούτσος μου τριβόταν απάνω από τα ρούχα στο μουνάκι της.

- Έχεις καυλώσει καθόλου; Μας περιμένει μέσα ένα κορίτσι ελπίζω να μην το ξέχασες.

- Φυσικά και δεν το ξέχασα

Την αρπάζω όπως ήταν και την πάω μέσα στο υπνοδωμάτιο όπου το μωράκι μου μας περίμενε στο κρεβάτι μόνο με το στρινγκάκι της και το άρωμα της.

- Αργήσατε πολύ και είπα να βγάλω μόνη μου τα ρούχα αφού με αφήσατε ολομόναχη, τι λέτε δε βγάζετε κι εσείς τα ρούχα σας;… κάνει ζέστη εδώ μέσα.

Στο ίδιο κρεβάτι που γαμούσα για μερικά χρόνια την Αθηνά τώρα είμαι με μία κοπέλα άλλη που έχω σχέση, πολύ καυλωτικό συναίσθημα και έχω ήδη καυλώσει βλέποντας τη μικρούλα μου να είναι ξαπλωμένη γυμνή με τα πόδια ανοικτά. Σε μία στιγμή βλέπω την πρώην μου να βγάζει από το συρτάρι ένα φουλάρι και να δένει τα μάτια της κοπέλας μου, ύστερα βγάζει κι ένα ζευγάρι χειροπέδες, την πλησιάζει και με μία απότομη κίνηση της δένει τα χέρια στα κάγκελα του κρεβατιού. Η Έλλη έδειξε να ξαφνιάζεται αλλά το πρόσωπο της έδειχνε μία ευχαρίστηση που πρόδιδε την καύλα της.

- Είσαι γεμάτη εκπλήξεις, μ' αρέσει συνέχισε.

- Εδώ μέσα βάζω εγώ τους κανόνες, αν δεν είσαι φρόνιμη θα σου δέσω και το στόμα.

- Τελικά είσαι μεγάλη πουτάνα…

και της δίνει μία σφαλιάρα που ακούστηκε σίγουρα σε όλο το σπίτι.

- Τώρα θα σου γαμήσω το γκόμενο όπως μου γάμησες κι εσύ το δικό μου.

Η δικιά μου έβαλε τα γέλια ειρωνικά.

- Σιγά το γκόμενο, έναν γκόμενο είχες και αυτός τώρα είναι δικός μου.

Ανεβαίνει από πάνω της και της κλείνει με τα δάχτυλα της τη μύτη, της δίνει 2 3 χαστούκια στα μούτρα με το άλλο χέρι, τη φτύνει μέσα στο στόμα, τη σκουπίζει με τα σάλια της σε όλο το πρόσωπο και συνεχίζει τα μπατσάκια που κλιμακωτά γινόντουσαν όλο και πιο δυνατά. Εγώ είμαι ακριβώς δίπλα και την έχω βγάλει έξω σε όλο αυτό το θέαμα και απλά προσπαθώ να μην τελειώσω πριν την ώρα μου. Τότε η Αθηνά σκύβει και της ψιθυρίζει κάτι στο αφτί, σηκώνεται και της δίνει άλλα 2 χαστούκια. Την έπιασε από το λαιμό και συνέχισε να τη βαράει σφαλιάρες μέχρι που είδα τη δικιά μου για μία στιγμή να ζορίζεται. Αμέσως πήγα να μπω στη μέση αλλά η Έλλη γύρισε προς το μέρος μου και μου έκανε νόημα να μη μιλάω και να μην ανακατευτώ. Έτσι κι αλλιώς εάν κάτι πήγαινε στραβά θα φαινόταν από την αρχή, εφόσον έκατσε και την έδεσε, πάει να πει ότι την έφτιαχνε πολύ η όλη φάση.

Η Αθηνά ήταν από πάνω της και η Έλλη από κάτω, οι 2 τους μόνο με τα εσώρουχα τους, μαύρα στρινγκ και τίποτε άλλο. Η γύμνια τους σε συνδυασμό του πόσο διαφορετικό σώμα έχει η μία από την άλλη, πραγματικά είναι ένα υπερθέαμα. Τα χαστουκάκια της έχουν χαρίσει 2 κόκκινα μαγουλάκια στο πρόσωπο ενώ οι κουβέντες που της έλεγε η πρώην μου όχι μόνο δεν την ενοχλούσαν αλλά η μικρή μου έδειχνε τελείως ειρωνική με ένα χαμογελάκι σχεδόν μόνιμα στα χειλάκια της. Έδειχνε πραγματικά τεράστια υπομονή που αυτό τσάτιζε ακόμα περισσότερο την Αθηνά

- Πώς ήταν να τρως δυο πούτσες πουτανάκι; Σου άρεσε να γαμιέσαι σα δεύτερη. Ήξερες με ποια έχεις να κάνεις ύστερα;

- Τους άφησα να με σκίσουνε γιατί ήθελα να σου φάω τους γκόμενους…

- Σκάσε καργιόλα, εδώ θα μάθεις να μη μιλάς, όσο θα μιλάς θα τρως ξύλο, γι' αυτό βούλωσε το.

Την έβαλε σε στάση ανάσκελα και την έπνιγε με το μουνάκι της στο πρόσωπο, με τις χειροπέδες στα χέρια και το φουλάρι στα μάτια δε μπορούσε να πάρει ανάσα. Η πρώην μου της τραβούσε τα μαλλιά με το ένα χέρι και με το άλλο της έδινε μπατσάκια, της έκλεινε τη μύτη, την έφτυνε και την έβριζε, παρ' όλα αυτά η κοπέλα μου ήταν συνέχεια με αυτό το χαμόγελο στο πρόσωπο της και ήταν σε φάση σα να θέλει κι άλλο, ήταν τέρμα ειρωνική και η Αθηνά είχε κοκκινίσει απ την κακία της και τα μπατσάκια γίνονταν ολοένα και πιο δυνατά.

Εγώ είχα ετοιμαστεί, είχα βγάλει τα ρούχα μου, ήμουν στην άλλη άκρη του κρεβατιού και τις καμάρωνα. Δεν είχα ιδέα πόσο κακιά μπορούσε να γίνει στο κρεβάτι, μάλλον έβγαζε τα απωθημένα της αλλά υπήρχε ξεκάθαρα στην ατμόσφαιρα ένας ερωτισμός σε όλο αυτό. Έπαιζα την πούτσα μου αργά και χάζευα την Αθηνά να κάνει βασανιστήρια στην κοπέλα μου βγάζοντας το άχτι της. Οι σφαλιάρες ήταν αληθινές ενώ στην αρχή φαίνονταν πως πρόσεχε, μάλλον για να ζεσταθεί.

- Τώρα θα κάνω έρωτα στο αγόρι σου όπως έκανα πάντα και εσύ θα κάτσεις εδώ σαν καλό κορίτσι, θα μας ακούς μόνο, αν κάνεις φασαρία θα ξανάρθω και θα φας πολύ περισσότερο ξύλο, γι' αυτό το καλό που σου θέλω μείνε ήσυχη.

Την ξεκαβαλικεύει και έρχεται από πάνω μου, με σπρώχνει και με διατάζει να μείνω ακίνητος, ενώ μου κάνει νόημα με το δάχτυλο στο στόμα της να μη μιλάω. Αρχίζει να με γλείφει και να με φιλάει δυνατά. Έβγαζε ήχους γλειψίματος για να ακούει η δικιά μου που ήταν από δίπλα ανήμπορη, δεμένη με χειροπέδες, τυφλωμένη από ένα μαντήλι στα μάτια. Κατεβαίνει αργά-αργά προς τα κάτω χαϊδεύοντας με τη μικρή της γλώσσα προς τα κάτω από τον αφαλό μου με απαλές κινήσεις ξεκινάει να μου ρουφάει το κεφαλάκι πρόστυχα κάνοντας φασαρία με τα υγρά στο στόμα της. Με την πρώτη το πήρε όλο μέσα της και έμεινε εκεί και νιώθω την γλώσσα της να κουνιέται παιχνιδιάρικα, τελικά πήγε να πνιγεί και τον έβγαλε απ το στόμα της γρήγορα.

- Φαίνετε ότι είσαι κάγκελο μωρό μου… είναι πολύ σκληρός.

Και ξανακατεβαίνει να τον πάρει όλο μέσα στο στόμα της και ξανά πνίγεται βγάζοντας υγρά απ' το στόμα της. Κάνει έναν ήχο σαν να παραλίγο να κάνει εμετό και ξαναβγάζει έξω από το στόμα της τη πούτσα μου. Την τρομπάρει λίγο απαλά μόνο με το κεφαλάκι και με κοιτάζει στα μάτια.

Εγώ έχω μείνει ακίνητος από την καύλα. Σηκώνεται με μια κίνηση και με καβαλάει ενώ είμαι από κάτω. Της πιάνω το υπέροχο μικρό κωλαράκι και την ανεβοκατεβάζω πάνω κάτω χαρίζοντας της ένα ξέσκισμα σαν αυτά που της έκανα παλιά και που δε μπορούσα να κάνω στην Έλλη για κανένα λόγο. Αλλιώς είναι ένα petite τσουλάκι όταν το καρφώνεις, το κάνεις ότι θέλεις, το πολύ 50 κιλά κοπέλα είναι, τη σκίζεις και όσο τη γαμάς γίνεσαι ολοένα πιο πέτρα. Σηκώνει κι άλλο το κωλαράκι της στον αέρα και εγώ τότε την καρφώνω ακόμα πιο γρήγορα και αυτή αναστενάζει και έχει ιδρώσει από την καύλα. Η δικιά μου ήταν ακριβώς από δίπλα μας ήσυχη στραμμένη προς το μέρος μας, αλλά δε μπορούσε να μας δει. Τότε η πρώην μου σκύβει και μου δίνει τα βυζιά της στο στόμα μου ενώ εγώ ταυτόχρονα της έχω σκίσει τη μήτρα κι αυτή κάθεται επίσης ανήμπορη να κουνηθεί γιατί την έχω ακινητοποιήσει για τα καλά απάνω στο καυλί μου.

Με μία απαλή κίνηση και με το αριστερό της χέρι βγάζει το φουλάρι από τα μάτια της δικιάς μου και αμέσως εκεί που μου έδινε τα βυζιά της στο στόμα μου και πνιγόμουν από τις ρώγες της ασφυκτικά, σκύβει λίγο, παίρνει όλο τον πούτσο μου μέσα στο μουνάκι της και μου δίνει ένα γλωσσόφιλο, ενώ τη νιώθω να χύνει πάνω στο καυλί μου. Ένιωθα τα υγρά της να με χύνουνε και τη γλώσσα της στο στόμα μου να έχει κολλήσει και να μη φεύγει από πάνω μου. Η καργιόλα είχε βγάλει το φουλάρι την κατάλληλη στιγμή από τα μάτια της κοπέλας μου για να μας δει. Τόσο εκδικητική ήταν η πουτανίτσα.

Αφού τελείωσε σηκώθηκε από πάνω μου και πήγε προς το μέρος της Έλλης, αλλά αυτή τη φορά πιο γλυκιά από πριν, καμία σχέση, με ένα δικό της χαμόγελο ζωγραφισμένο στο στόμα σαν να της λέει με νόημα ότι την έχυσα μπροστά της και την κοιτούσε μέσα στα μάτια. Την πλησίασε και της έλυσε τις χειροπέδες που την είχε δεμένη και της χάιδευε τα χέρια στους καρπούς που την πληγώνανε ελάχιστα. Τότε η δικιά μου τη ρωτάει:

- Τελείωσες;

Εκείνη γνέφει καταφατικά και η δικιά μου επιτέλους σηκώνεται από τη θέση της που εδώ και κανένα εικοσάλεπτο δε μπορούσε να φύγει. Έδειχνε σαν να προσπαθούσε να ξεπιαστεί και εκεί που η Αθηνά φεύγει για να πάει στο μπάνιο να καθαριστεί, η δικιά μου πάει πισώπλατα και την βουτάει από το μαλλί, με το άλλο χέρι της σφίγγει στον λαιμό δίνοντας μου την εντύπωση ότι η πρώην μου δε μπορούσε να πάρει ανάσα. Κίνηση πολύ ξαφνική και ύπουλη!

- Εσύ τελείωσες αλλά αυτός δεν έχει τελειώσει ακόμα τσουλάρα!

Δεν περίμενα τέτοια πονηρή τροπή από μεριά της δικιάς μου, έδειχνε τόσο ήρεμη και συγκαταβατική πιο πριν που όλο αυτό με έκανε να θέλω να χύσω. Οι ρόλοι άλλαξαν απότομα και τώρα την είχε ρίξει στα γόνατα πνίγοντας την και κοιτώντας τη μέσα στα μάτια σε απόσταση αναπνοής λέγοντας της:

- Εγώ δε χρειάζομαι χειροπέδες για να σε ακινητοποιήσω, σε έχω για την πλάκα μου, είσαι απλά ένα κοντοπούτανο μπροστά μου!

Προσπάθησε να σηκώσει ανάστημα αλλά η μικρή μου ήξερε πολύ καλά τι έκανε, την περνούσε 25 πόντους στο ύψος και 20 κιλά τουλάχιστον. Η πρώην δεν ήξερε από πού να φύγει. Όταν προσπάθησε να ανταποδώσει, της έπιασε το χέρι στον αέρα και τη βούτηξε η Έλλη από τον λαιμό. Για μία στιγμή νόμιζα ότι κάτι δεν πάει καλά και πήγα να τις χωρίσω, αλλά και πάλι μου έκαναν νόημα και οι 2 να μην κάνω κάτι τέτοιο. Τότε, η δικιά μου, μου είπε:

- Αυτό είναι δικό μας θέμα μωρό μου μην ανακατεύεσαι!

Της έριξε 1 χαστούκι από την ίσια και αμέσως άλλο ένα από την ανάποδη με δύναμη, δεν ήταν όπως πριν που η Αθηνά την πρόσεξε και είχε ξεκινήσει με κάποιου είδους ζέσταμα. Θυμήθηκα τα λόγια της δικιάς μου που μερικές μέρες πριν μου είχε πει ότι θα την ξεφτιλίσει. Απλά πριν έκανε απ' ότι φαίνεται αρκετά υπομονή. Οι διαθέσεις της τώρα φαίνονταν πραγματικά άγριες και η πρώην ήταν πραγματικά ανήμπορη μπροστά της. Την έσυρε στο κρεβάτι και την καβάλησε βάζοντας τα γόνατα της πάνω απ' τα χέρια της Αθηνάς για να μη μπορεί να σηκώσει αντίσταση. Της έλεγε πως τώρα είναι η σειρά της και δεν έφερνε καμία αντίσταση. Θα ήταν μάταιο κάτι τέτοιο, η διαφορά στην σωματική διάπλαση ήταν άνιση, η μία σφαλιάρα διαδεχόταν την άλλη πολύ γρήγορα σε σημείο να τη λυπάμαι, ώμος δεν έκανε τίποτα για να το σταματήσει όλο αυτό. Απλά έκλεινε τα μάτια της και δεχόταν τα χτυπήματα από τις σφαλιάρες τελείως παθητικά, μέχρι και γροθιές στο στομάχι της έδινε, ενώ η παλάμη της ήταν περίπου όσο ολόκληρο το προσωπάκι της.

- Τώρα δεν είσαι τόσο σκληρή ρε παλιοπούτανο ε, τώρα θα σε ξεσκίσω καργιόλα να μάθεις να σέβεσαι άλλη φορά…

Την έβαλε στο κρεβάτι πολύ επιθετικά και το μωρό μου σηκώθηκε όρθια. Της έδωσε το πατουσάκι της στο πρόσωπο και την διέταξε να ανοίξει το στόμα. Της το έβαλε μέσα της και η Αθηνά έγλειφε τα δάχτυλα και το πέλμα της Έλλης, ενώ έδειχνε να το απολαμβάνει όλο αυτό η δικιά μου αφού τώρα είναι σε πλεονεκτική θέση. Ξαφνικά της βγάζει το πόδι της από μέσα το έβαλε απάνω της και την πατούσε κυριολεκτικά στο πρόσωπο με πίεση. Ταυτόχρονα να της δίνει μπατσάκια με την πατούσα. Η πρώην προσπάθησε να φέρει αντίρρηση, αλλά μόλις πήγε να μιλήσει την ξαναμπούκωσε με το πόδι της μέσα στο στόμα. Την πίεσε να το πάρει ολόκληρο μέσα. Αυτή κόντεψε να κάνει εμετό. Έδειχνε πραγματικά να ζορίζεται άσχημα και η δικιά μου ήταν από πάνω της και το ευχαριστιόταν, γελούσε και την κορόιδευε. Της έλεγε πόσο μικροκαμωμένη και κακομοίρα είναι και της έριχνε κι άλλη μία με την πατούσα. Ύστερα κατέβηκε από το κρεβάτι, έπεσε πάνω της και ενώ της χάιδευε τα μαλλιά, ειρωνικά τελείως, γύρισε και μου είπε:

- Μωρό μου στο είπα ότι θα την ξεφτιλίσω την πουτάνα σου, κοίτα πως την έχω κάνει, σχεδόν τη λυπάμαι την καημένη.

Η διαφορά μυϊκής μάζας, ύψους κλπ ήταν πολύ μεγάλη, σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να ξεφύγει έτσι όπως την έχει πραγματικά σβερκώσει και της δίνει να καταλάβει ποια είναι η πραγματική αφέντρα. Τη διατάζει να ανοίξει το στόμα της και την φτύνει μέσα στο λαρύγγι της και της λέει:

- Εδώ μέσα τελικά τους κανόνες τους βάζει;… ποιος;

Κι άλλη σφαλιάρα, την έχει βουτήξει απ τον λαιμό. Δε μπορεί να μιλήσει. Της έχει ρίξει πραγματικά πολύ ξύλο. Πάνω από μισή ώρα την έχει βάλει από κάτω και της έχει επιβληθεί κανονικά

- Εσύ…

της είπε, είχε υποταχθεί κανονικά στην υψηλή αφέντρα του σπιτιού κι ας μην είναι δικό της το σπίτι.

- Κοίτα μωρό μου πως σου έκανα την πρώην γκομενίτσα σου, κοίτα την κακομοίρα που έχυσε, σε άφησε έτσι και πήγε να φύγει.

Η Αθηνά είχε σπάσει, βουρκωμένη πια, τα δάκρυα της κυλούσαν στα κατακόκκινα μάγουλα της, δεν έβγαζε λυγμούς η κάτι τέτοιο, απλά ήταν βουρκωμένη από τον εξευτελισμό που της έδινε η Έλλη και με λόγια αλλά και με σφαλιάρες. Καθόταν ήσυχη και δεχόταν τα πάντα σιωπηλά. Επιτέλους τη διέταξε να με γλείψει και την έσυρε κυριολεκτικά μπροστά μου ενώ ήταν στα γόνατα. Με κοίταξε βουρκωμένη στα μάτια και πήγε να σηκωθεί να με πάρει αγκαλιά. Τότε η Έλλη την τράβηξε απ' τα μαλλιά και της είπε στο αφτί αλλά δυνατά:

- Όχι πουτανάκι, είναι δικός μου δεν πρόκειται να τον πάρεις αγκαλίτσα, ρούφα τον τώρα στα αρχίδια και πολύ σου είναι!

Υπάκουσε πρόθυμα και όπως ήταν στα γόνατα ξεκίνησε να μου γλείφει τα αρχίδια και οι καύλες μου έπιασαν κόκκινο. Με την σειρά μου κι εγώ της έδωσα μερικά πουτσοσκάμπιλα κι αυτή με μία κίνηση τον έβαλε στα χειλάκια της. Η γλώσσα της έπαιζε περίτεχνα το κεφαλάκι μου και τη σπρώχνει η δικιά μου ξαφνικά να τον πάρει μέσα ολόκληρο. Όσο δε μπορούσε να το πάρει όλο μέσα στο στόμα της τόσο την έσπρωχνε απ τον λαιμό για να το πάρει, μετά το έκανε κι αυτή για να της δείξει πως γίνεται και πραγματικά είχε μια τέτοια άνεση στην πίπα που ξεπερνούσε κάθε φαντασία. Η Αθηνά την κοιτούσε και έδειχνε έκπληκτη χαζεύοντας το μωράκι μου να κάνει την πίπα παιχνίδι. Μπορούσε να βάλει την πούτσα του Πετράν και να μην βγάλει κιχ, χωρίς κανένα παράπονο και μάλιστα μέχρι τα αρχίδια. Μου κάνανε και οι 2 μαζί ένα απίστευτο τσιμπούκι η μία μετά η άλλη και κάποιες φορές ταυτόχρονα. Είχαν η μία την πούτσα στο στόμα της και η άλλη τα αρχίδια με γλώσσα, κοιταζόντουσαν συνέχεια μεταξύ τους ενώ πάνω στην καύλα μου δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι οι γλώσσες τους ακουμπούσαν και δίνανε κάποια ψεύτικα φιλιά με γλώσσα. Το μωρό μου σηκώθηκε και πήγε πίσω από την Αθηνά να φέρει κάτι από την τσάντα της, ενώ εγώ ήξερα πολύ καλά τι ήταν αυτό.

Όσο ήταν στα 4 και μου ρουφούσε το καυλί η πρώην γκομενίτσα μου, η Έλλη από πίσω της άρχισε να παίζει με το μουνάκι της και την κωλοτρυπίδα της, ενώ ταυτόχρονα της έσπρωχνε το κεφάλι και την έπνιγε με την πούτσα μου που είχε γίνει πιο σκληρή από ποτέ.

- Τώρα καριόλα θα σου γαμήσω το κωλαράκι κι έτσι και κάνεις το παραμικρό κιχ θα φας κι άλλες ξυλιές.

Η Αθηνά κούνησε παθητικά το κεφάλι της κάνοντας νόημα και στήνοντας το κωλαράκι της ψηλά. Ο δονητής που είχε 22 πόντους ήταν ένα ελάχιστο πιο μεγάλος από την πούτσα της πρώην κρυφής σχέσης που είχε και έχει μπει ήδη ο μισός μέσα της επιτέλους μίλησε ύστερα από μισή ώρα ξεφτιλίσματος.

- Σκίσε με, μη φοβάσαι δεν είμαι στενή, άνοιξε με Έλλη…

Εκείνη έβγαλε τον δονητή από μέσα της και όπως ήταν στημένη η πουτανίτσα στα 4 η δικιά μου σκύβει και αρχίζει να της σαλιώνει την πίσω τρύπα με την γλώσσα της. Η Αθηνά τινάχτηκε απότομα και έβγαλε τις ανάσες της και τα βογκητά της. Έδειχνε να μην το περίμενε και εδώ που τα λέμε δεν το περίμενα ούτε εγώ και ενώ έδειχνε να το απολαμβάνει αυτό που της έκανε, την παρακάλεσε να τη γαμήσει. Ενώ της έβαλε το δονητή αργά-αργά μέσα στο μουνάκι της και έβγαλε ένα βογκητό καύλας, εκείνη συνέχισε να τη γλείφει στη σούφρα της και κουνούσε μέσα έξω τον δονητή βάζοντας τον όλο μέσα. Έχω καυλώσει υπερβολικά και κάνω νόημα στη δικιά μου να τη γαμήσει και από κώλο. Αυτή υπάκουσε απόλυτα και βγάζει από τη μία τρύπα το παλούκι και το χώνει στην άλλη αλύπητα.

Όλο μέσα και η πρώην δεν έχει σταματήσει την πίπα. Άντεχε όλο το πνίξιμο και το γαμήσι που της έδινε η δικιά μου σαν καλό πουτανάκι. Το μυαλό μου παίρνει στροφές και έχει βαρέσει κόκκινο, κυριολεκτικά έχω μείνει μαλάκας και κοντεύω να καώ εγκεφαλικά με όλα αυτά που βλέπω και δεν αντέχω άλλο. Χύνω μέσα στο στόμα της εντελώς απροειδοποίητα και η Αθηνά αρχίζει να πνίγεται και τα χύσια μου τρέχουν από το στόμα της. Δεν πρόλαβε να τα καταπιεί από την ένταση του δονητή στο κωλαράκι της και η δικιά μου το καταλαβαίνει αυτό. Αφήνει κάτω τον πλαστικό πούτσο και έρχεται κι αυτή.

- Επιτέλους τον έκανες να τελειώσει αν και άργησες πολύ…

Κοιτάχτηκαν στα μάτια και ήρθαν σε απόσταση αναπνοής μεταξύ τους για άλλη μία φορά. Η δικιά μου έκλεισε τα σχιστά ματάκια της και την πλησίασε στα χείλη της και δώσανε μαζί ένα φιλί με γλώσσα ανταλλάσοντας το σπέρμα μου από το στόμα της μίας στο στόμα της άλλης. Μετά άρχισε να γλείφει περιμετρικά σε όλο το πρόσωπο η μικρούλα μου την πρώην και διέκρινα ότι χαζευόντουσαν μεταξύ τους και κάνανε μπροστά στα μάτια μου ένα απίστευτο χαμούρεμα με έντονο ερωτισμό σα να ήταν ερωτευμένες μεταξύ τους. Είχα μόλις ξεφορτώσει και παρακολουθούσα άπραγος, και ανήμπορος να μπω ανάμεσα τους, γιατί και πάλι δε μου έδιναν καμία σημασία. Είχαν απορροφηθεί να χαϊδεύουν η μια την άλλη και να φιλιούνται με γλώσσα.

- Είσαι πολύ γαμάτη !

- Κι εσύ αν και στην αρχή με τις χειροπέδες με τρόμαξες λιγάκι.

- Αφού σου είπα ψιθυριστά ότι οποιαδήποτε στιγμή θέλεις το κόβω εκεί!

- Αυτό ήταν που με έκανε να καυλώσω έτσι. Συγνώμη αν σε πόνεσα αλλά παρασύρθηκα.

- Λες βλακείες, το απολάμβανα όσο κι εσύ…

και συνέχισαν τα φιλιά και τα χάδια για πολλά λεπτά ακόμα ώσπου η Αθηνά είπε:

- Τώρα η μόνη εδώ που δεν έχει τελειώσει είσαι εσύ. Ξάπλωσε θα σε περιποιηθώ εγώ τώρα.

Η μικρή μου ξάπλωσε κι άνοιξε τα πόδια της. Η πρώην έπεσε στοργικά από πάνω της και της χάιδευε τα μαλλιά ενώ της έδινε φιλιά στον λαιμό και κάποια πεταχτά φιλάκια άλλοτε και με γλώσσα και όλο κατέβαινε προς τα κάτω, την έγλειφε στον αφαλό και κατέβηκα και πιο κάτω μέχρι τη μουνάρα της. Την έγλειφε τρυφερά και έβαζε μέσα της τη γλώσσα της και σχεδόν την γαμούσε με αυτή.

- Ήθελα να σε γλείψω από την πρώτη στιγμή…

Αυτές κάνανε έρωτα κανονικά ενώ εγώ την έχω βγάλει έξω και πάλι και την παίζω μπροστά τους ενώ ούτε μου δίνανε καμία μα καμία σημασία, το γυρίσανε σε 69 και ήταν ήσυχες, ούτε βογκητά, ούτε κακές λέξεις, ούτε τίποτα, απλά γλείφανε σιωπηλά η μία την άλλη σα λεσβίες και είχαν απορροφηθεί τόσο πολύ μεταξύ τους που ένιωθα μοναξιά εκεί παράμερα στο ίδιο κρεβάτι με αυτές να ζω το όνειρο κάθε άντρα.

- Κορίτσια είμαι και εγώ εδώ…

Καμία απάντηση, σαν να μην υπήρχα, ούτε καν κάποιο νεύμα, καμία κίνηση τίποτα. Η Αθηνά από πάνω και αυτές σε στάση 69 να μην ξεκολλάνε. Έκατσα να τις βλέπω να γλείφονται και έχυσα τουλάχιστον 2 φορές ακόμα, ενώ αυτές ήταν κολλημένες για περίπου μισή ώρα η και παραπάνω. Σηκώθηκα και πήγα μέσα στο σαλόνι. Έβαλα το ουίσκι μου να πιώ και άραξα στην τηλεόραση. Στο τραπεζάκι ήταν το κινητό της Αθηνάς, το πήρα πάλι στα χέρια μου και άρχισα να ψαχουλεύω πάλι στα μηνύματα. Τελικά είχε δίκιο. Ο ανώμαλος της φάσης δεν ήταν η πρώην μου αλλά ο κολλητός μου και μου έφυγε ένα βάρος διότι ήξερα πλέον ότι η Αθηνά δεν ήθελε το κακό μου, απλά ο Πετράν είχε γίνει έρμαιο των πόθων της και την είχε καταστρέψει ψυχολογικά. Το ποτό μου είχε τελειώσει. Είχα καπνίσει2 τσιγάρα και από μέσα δεν άκουγα τίποτα. Πήγα προς το δωμάτιο πάλι και αντίκρισα ένα τέλειο θέαμα. Ξαπλωμένες η μία πλάι στην άλλη, γυμνές και αγκαλιασμένες σχεδόν χουζουρεύανε και ήταν έτοιμες για ύπνο.

- Μπα… τελειώσατε;

- Μωράκι μου συγνώμη αλλά έπρεπε να φροντίσουμε η μία την άλλη, μας βγήκε αυθόρμητα.

Τους χαμογέλασα και έκατσα μαζί τους πλάι στο κρεβάτι.

- Κοιμηθείτε εδώ απόψε, έχει πάει πολύ αργά ήδη δεν αξίζει να φεύγετε έτσι στις 4 την νύχτα.

Έτσι έγινε, η Αθηνά στη μέση κι εμείς στο πλάι. Απλά έτσι έτυχε να μας πάρει ο ύπνος. Το συνειδητοποίησα το πρωί αυτό όταν σηκώθηκα πρώτος απ' όλους, πήγα κουζίνα έφτιαξα καφέ και πρωινό με ότι είχε στα ντουλάπια. Ένιωθα πλήρης περιμένοντας τα κορίτσια να ξυπνήσουν. Είχαν φύγει πολλά βάρη από πάνω μου και ήμουν σαν άρχοντας, είχα δύο κορίτσαρους να με ικανοποιούν και να ικανοποιούνται μεταξύ τους και δεν ήθελα τίποτε άλλο.

Πρώτη σηκώθηκε η Αθηνά, ήρθε στο σαλόνι με το καυτό σορτσάκι της και έκατσε να χαλαρώσει λίγο μαζί μου, αλλά μετά πήρε ένα δίσκο μαζεύοντας κάποια σνακ από το τραπέζι και τα πήγε μέσα για να προσφέρει πρωινό στην μικρούλα στο κρεβάτι ξυπνώντας τη ψιθυριστά με γλυκόλογα και κοριτσίστικη φωνή. Μόλις άνοιξε τα μάτια της αγκαλιαστήκανε και της είπε ότι την ευχαριστεί πολύ δίνοντας της μερικά φιλιά στο στόμα.

Ενώ τρώγαμε όλοι μαζί στο υπνοδωμάτιο πλέον είχε φτάσει η ώρα να μπούμε στο ντους ένας-ένας να κάνουμε μπανάκι και να το διαλύσουμε με πρώτη την πρώην μου να μπαινει στο ντους, ενώ εγώ και η μικρή μου μείναμε οι 2 μας στο δωμάτιο.

- Μωρό μου πως πέρασες εχθές το βράδυ;

- Δεν περίμενα ότι όλο αυτό θα ήταν τόσο έντονο, στην αρχή το είχα πάρει στην πλάκα αλλά παρασύρθηκα και μου άρεσε πολύ το όλο σκηνικό.

- Παρασυρθήκατε αρκετά, και ένιωσα μοναξιά λιγάκι.

- Ένιωθα ότι ήθελα να την κάνω να νιώσει καλύτερα μετά από τόσο ξύλο, ένιωσα πραγματικά γεμάτη τύψεις.

- Ναι το κατάλαβα.

- Εσύ πως είσαι; Νιώθεις ότι έχει αλλάξει κάτι τώρα;

- Τίποτα απολύτως, ίσως μόνο προς το καλύτερο.

Η πρώην βγαίνει από το μπάνιο και ήρθε η σειρά της δικιά μου να μπει στο ντους. Όσο αυτή έκανε μπάνιο προσπάθησα να τακτοποιήσω λίγο το κρεβάτι μαζί με την Αθηνά ώσπου εκείνη ήρθε προς το μέρος μου και μου μίλησε χαμηλόφωνα:

- Νομίζω ότι κάπου εμείς έχουμε σχεδόν κλείσει τον κύκλο μας, πέρασα υπέροχα αλλά μεταξύ μας θα σταματήσουμε το κέρατο εναντίων της κοπέλας σου. Είναι χρυσό κορίτσι και πρέπει να την προσέχεις σαν τα μάτια σου.

- Τη συμπάθησες βλέπω… και αυτή σε συμπάθησε πολύ.

- Ίσως να κάνουμε λίγο παρέα αλλά ως εκεί, θα πρέπει να προχωρήσω λίγο τη ζωή μου… και εσείς το ίδιο, πάλι καλά που τα πράγματα δε μπλεχτήκαν με άσχημο τρόπο και καταλήξαμε τόσο όμορφα.

Συμφώνησα. Ήρθε η σειρά μου να μπω στο ντους και καθώς το καυτό νερό με έβρεχε η πούτσα μου σηκώθηκε και μου ερχόταν εικόνες από το χθεσινό βράδυ. Προσπάθησα να ηρεμήσω και βγαίνοντας έξω βλέπω τα κορίτσια μου στο σαλόνι η μία απέναντι από την άλλη να απολαμβάνουν το μεσημεριανό ήλιο από το παράθυρο και να πίνουν τον καφέ τους. Τα πρόσωπα τους λίγο κόκκινα με υποψία μελανιασμένου από το χθεσινό βράδυ, αλλά ήταν και οι2 τόσο ήρεμες, τόσο γλυκές και τα μάτια τους λάμπανε από ευχαρίστηση, αυτό ήταν ολοφάνερο.

Αφού ντύθηκα και ήμουν κι εγώ έτοιμος, η δικιά μου σηκώνεται αμέσως, μαζεύει την τσάντα της, πήρε και ότι άλλο έφερε μαζί της και χαιρετήσαμε την Αθηνά στο κατώφλι της πόρτας.

"Θα τα ξαναπούμε" τις άκουσα να λένε, ενώ εμένα μου είχε ξεκαθαρίσει νωρίτερα ότι τελειώσαμε. Σκεφτόμουν ότι ο κύκλος αυτός με την Αθηνά έκλεινε την πορεία του και νιώθω ταυτόχρονα ανακούφιση, αλλά και μία χαρμολύπη γιατί ενώ ήταν τοξικός άνθρωπος έκανε απίστευτο σεξ και έβγαζε τρομερή πουτανιά. Αλλά αυτό πρέπει να το αφήσω στο παρελθόν πια, τώρα έβλεπα την Έλλη πολύ πιο σοβαρά, μέσα σε 7-8 μήνες έχουμε κάνει τόσα πολλά και κάπου στο βάθος του μυαλού μου τη θέλω δικιά μου. Μάλλον θα το προχωρήσω όσο μπορώ με αυτή, γιατί είναι το κάτι άλλο. Εδώ η ιστορία από το 2010 κάπου έφτασε στο τέλος και θα πω ότι θα υπάρχει και κάποια συνέχεια αφού με τη μικρή είμαστε ακόμα μαζί φτάνοντας στο 2020, έχοντας ζήσει απίστευτες εμπειρίες μαζί, πολύ περισσότερες.




Copyright protected OW ref: 174902



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).