Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με τη Μυρτώ ταξιδέψαμε για πέντε μέρες στην όμορφη Βαρκελώνη. Μετά από σχετική έρευνα ανακαλύψαμε το φημισμένο Sala Baghdad. Έχει γνωρίσει στο παρελθόν μεγάλες δόξες όντας από τα λίγα μέρη στην Ευρώπη που προσφέρει live sex shows και έχει αρκετές αναφορές στο internet με διάφορες κριτικές, κάποιες ανησυχητικές. Όντας το μόνο μέρος από την έρευνα που κάναμε που προσφέρει live sex shows από ζευγάρια στη Βαρκελώνη και μετά από ερωτήσεις σε ένα ισπανικό forum ερωτικού περιεχομένου αποφασίσαμε να πάρουμε το ρίσκο και να το επισκεφτούμε. Ρωτήσαμε ποια μέρα είναι καλύτερα και μας είπαν Σάββατο γιατί έχει το περισσότερο κόσμο. Έτσι λοιπόν μετά από τρεις κουραστικές μέρες με πολύ περπάτημα ετοιμαστήκαμε για τη μεγάλη βραδιά.

Η Μυρτώ φοράει ένα στενό jean που τονίζει τα πολύ γυμνασμένα της πόδια με μαύρες γόβες και ένα sexy top το οποίο αναδεικνύει το πλούσιο πλαστικό της στήθος και τα γυμνασμένα της χέρια. Και οι δυο είμαστε πολύ γυμνασμένοι με πολλά χρόνια στα γυμναστήρια (βάρη) και με μεγάλη αγάπη για τα μυώδη σώματα, αντρικά και γυναικεία. Σε προηγούμενη ιστορία έχω κάνει αναφορά σχετικά με την εμφάνιση μας. Εγώ με χαλαρό ντύσιμο, jean, tshirt, ζακέτα και αθλητικά.

Το show αρχίζει μετά τις 11 και είναι για δυο ώρες με συνεχόμενο πρόγραμμα. Το ίδιο show επαναλαμβάνεται δυο με τρεις φορές το βράδυ ανάλογα με το κόσμο.

Περπατήσαμε από τη φημισμένη Ramblas προς το club. Το club είναι σχεδόν ένα δεκάλεπτο περπάτημα από τη Ramblas (χαμηλά) ακριβώς απέναντι από το κεντρικό αστυνομικό τμήμα της πόλης. Η είσοδος παραπέμπει σε παλιά εποχή, ένας κουρασμένος πορτιέρης, πολλά νέον φώτα, διάφορες φωτογραφίες στους τοίχους από τα show και τους performers. Ένα μικρό ταμείο τύπου κλουβί με μεγάλα γράμματα αναφέρει τη τιμή, είσοδος στα 90 Ευρώ το άτομο το οποίο περιλαμβάνει ένα ποτό. Ρωτώ τη λιγομίλητη ταμία αν και οι κυρίες πληρώνουν την ίδια είσοδο μου απαντά καταφατικά με ένα οριακό ναι, συνεχίζω λέγοντας αν το σημερινό show περιλαμβάνει live sex από ζευγάρια και οριακά μου απαντά ότι ναι έχει δυο ζευγάρια και αρκετές κοπέλες, τουλάχιστον δέκα και ένα special show. Αφού είμαι έτοιμος να πληρώσω η Μυρτώ ρωτάει αν οι άντρες χορευτές είναι μυώδεις. Η κοπέλα στο ταμείο χαμογελά και της λέει με καλά αγγλικά ότι ο ένας είναι professional bodybuilder και γνωστός pornstar και δείχνει μια φωτογραφία στο τοίχο. Συνεχίζει λέγοντας ‘es el famoso Rob Diesel’. Πληρώνουμε τα 180 Ευρώ, μας δίνει δυο κουπόνια και μας δείχνει τη σκάλα για το club. Επίσης μας ρωτά από που είμαστε και μόλις ακούει Έλληνες χαμογελά.

Κατεβαίνουμε με αγωνιά και γέλια τις σκάλες και πριν τη κύρια είσοδο έχει δυο πάγκους που πουλούν δονητές και διάφορα χαζά ερωτικού περιεχόμενου. Με το που ανοίγουμε τις δυο πόρτες για την είσοδο μας στο κύριο χώρο το πρώτο σοκ. Μια μικρή πίστα και γύρω σε πολύ κοντινή απόσταση μπροστά και περιμετρικά από τη σκηνή δυο σειρές από ταλαιπωρημένα καθίσματα τύπου σινεμά με σχεδόν δέκα καθίσματα στη σειρά. Στην άκρη ένα μεγάλο μπαρ με αρκετά σκαμπό καθώς επίσης περιμετρικά του χώρου διάσπαρτα καθίσματα. Μερικές κοπέλες να κάθονται στο μπαρ. Το show δεν έχει αρχίσει παρ' ότι σχεδόν 11:30 και γύρω από τη σκηνή στα καθίσματα καμιά εικοσαριά πελάτες, μεταξύ αυτών και μερικά ζευγάρια. Ο χώρος έχει πολύ καλό φωτισμό και είναι ζεστός, με άμεση ανάγκη για ανακαίνιση. Λέω στη Μυρτώ να καθίσουμε στη πρώτη σειρά μπροστά στη σκηνή η οποία ήταν άδεια. Αφού καθόμαστε συνειδητοποιούμε πόσο κοντά στη πίστα είμαστε.

- Μυρτώ αν γίνει κανένα δυνατό όργιο όπως λένε, θα μας πάρουν τα νερά…

και ξεσπάμε σε γέλια. Οι υπόλοιποι πελάτες αδιάφοροι, οι περισσότεροι μάλλον τουρίστες, ένα ζευγάρι μεγάλης ηλικίας γύρω στα 60 και ένα όμορφο ζευγάρι, λεπτή κοπέλα με κοντή φούστα και ένα γεροδεμένο παιδί και οι δυο με χαρακτηριστικά ανατολικής Ευρώπης. Στην άλλη άκρη μια κοπέλα με μεγάλο στήθος, χαμογελαστή και ένα μεγαλόσωμο κύριο δίπλα της. Αφού καθόμαστε έρχεται ο σερβιτόρος, ευγενής… και μας λέει τι πότο θέλουμε και αν θέλουμε να πάρει τα παλτά μας γιατί δεν επιτρέπεται να τα αφήνουμε στις διπλανές καρέκλες. Η Μυρτώ σηκώνεται να βγάλει το παλτό της και βλέπω τους υπόλοιπους πελάτες να κοιτούν έντονα τα μπράτσα της και το στήθος της.

- Μυρτώ, λέω, έχεις το κοινό σου σήμερα, αν δεν έχει show δεν το κάνεις εσύ να κάνουμε και μεροκάματο;

Ρωτώ το σερβιτόρο πότε αρχίζει το show και μου λέει σε λίγο και είναι τουλάχιστον για δυο ώρες.

Αφού έχουμε παραγγείλει τα ποτά και περιεργαζόμαστε το χώρο και τους πελάτες μια ξαφνική δυνατή μουσική και μια κουρτίνα να ανοίγει αποκαλύπτοντας μια υπερυψωμένη πίστα που περιστρέφεται και επάνω μια χυμώδης μελαχρινή, αρκετά ψήλη, με μεγάλο σιλικονάτο στήθος που αρχίζει ένα στριπτίζ με αργές κινήσεις. Αφού έχει μείνει γυμνή κατεβαίνει από την περιστροφική πίστα και κάνει ένα γύρο περιμετρικά με όχι ιδιαίτερη ζωηράδα. Μετά από περίπου πέντε λεπτά ανεβαίνει ξανά στο κεντρικό τμήμα της πίστας και οι κουρτίνες κλείνουν. Ακολουθεί ένα διάλυμα μερικών λεπτών και η κουρτίνα ξανανοίγει με μια ασιάτισα η οποία επαναλαμβάνει την ίδια ρουτίνα με τη διάφορα ότι στο τέλος παίρνει ένα δονητή και για κάποιο χρόνο παίζει μαζί του. Μετά ένα ακόμα διάλειμμα οι κουρτίνες ξανανοίγουν, αυτή τη φορά με μια μελαχρινή και μια ξανθιά με αρκετά μεγάλο στήθος οι οποίες ξεκινούν ένα έντονο λεσβιακό show με πολλά φιλιά και γλειψίματα.

Ενδιάμεσα έχουν έρθει μερικοί ακόμα πελάτες και επίσης ένα ζευγάρι ακριβώς στις διπλανές μας καρέκλες, Η κοπέλα είναι "ύποπτη", πολύ εντυπωσιακή, με ένα sexy μαύρο κοντό φόρεμα, μια μεγάλη gucci τσάντα και χαμογελά στις κοπέλες στην πίστα, οι οποίες τις στέλνουν φιλιά. Ο τύπος βαρύς ακριβά ντυμένος με κουστούμι. Η κοπέλα κάθεται δίπλα στη Μυρτώ και της χαμογελά. Το λεσβιακό show έχει ανάψει και οι δυο strippers γνέφουν προς το κοινό σε ένα τύπο να ανέβει στη πίστα. Ο τύπος αρνείται και μετά κάνουν νόημα σε εμένα, αλλά ευγενικά επίσης αρνούμαι. Το show συνεχίζει, οι κουρτίνες κλείνουν και με τη Μυρτώ περιεργαζόμαστε τη νέα μας γειτόνισσα. Είναι μάλλον φιλική και έχει το χέρι της στο μπούτι του τύπου.

Οι κουρτίνες ξανανοίγουν και ξανά δυο τύπισσες, η μια μουνάρα με έντονα χαρακτηριστικά, μάλλον βραζιλιάνα, με πολλά τατουάζ, τεράστιο σιλικονάτο στήθος και γυμνασμένο σώμα. Επίσης επιδίδονται σε ένα λεσβιακό παιχνίδι με ψαλίδια και δονητές. Η βραζιλιάνα κατεβαίνει πολύ κοντά στη πίστα και πλησιάζει τις πρώτες σειρές, αρπάζει τα χέρια των πελατών και τα βάζει πάνω στα βυζιά της. Όταν έρχεται κοντά μας ανέβηκε σχεδόν στο κάθισμα της γειτόνισσας και ακουμπάει το ξυρισμένο μουνί της στο πρόσωπο της. Χαϊδεύει τα βυζιά της Μυρτώς και κάνει νόημα στην άλλη άκρη τη βυζαρού να ανέβει στην πίστα. Αυτή προς στιγμή διστάζει αλλά η δεύτερη χορεύτρια την τραβά. Τη φιλούν και προσπαθούν να απελευθερώσουν τα βυζιά της άλλα αυτή τους εμποδίζει. Το show τελειώνει και ξανά η κουρτίνα κλείνει.

Ενδιάμεσα έχουμε παραγγείλει δεύτερα ποτά και η Μυρτώ πιάνει κουβέντα με τη γειτόνισσα η οποία έχει σηκώσει το φόρεμα της επικίνδυνα. Ακούμε φασαρία πίσω από την κουρτίνα. Ανοίγει και είναι η τύπισσα που έκανε το πρώτο show ντυμένη με δερμάτινα και μαστίγιο. Γνέφει σε έναν πελάτη στη δεύτερη σειρά να ανέβει στη πίστα και μετά από κάποια δυσκολία ο τύπος ανεβαίνει. Ένας αδιάφορος κοντός Ινδός. Αφού του ρίχνει καμιά δυο καλές με το μαστίγιο του ξεκουμπώνει το παντελόνι, κατεβάζει το σλιπ που φορά και αρχίζει να του παίζει το παπάρι, όχι τίποτα ιδιαίτερο σε μέγεθος και με γρήγορες κινήσεις του περνά ένα προφυλακτικό και του κάνει μια πίπα. Μετά του βάζει το παπάρι ανάμεσα στα βυζιά και τον ανεβάζει στην περιστροφική πίστα. Με αρκετά χειροκροτήματα συνεχίσει την πίπα. Ο τύπος έχει χαθεί. Η διπλανή και ο φίλος της γελούν δυνατά. Ώρα για το επόμενο show όπου αρχικά είναι μια πολύ ψήλη, άβυζη, αδιάφορη τύπισσα και αφού χορεύει για λίγη ώρα, εμφανίζεται ένας τύπος γεμάτος τατουάζ με μέτριο σώμα και ένα κολλητό σλιπ.

Μετά από κάποια ώρα βγάζει το σλιπ και αποκαλύπτει ένα τεράστιο παπάρι από τα μεγαλύτερα που έχω δει. Η διπλανή φωνάζει δυνατά και ο τύπος αρχίζει ένα δυνατό κάρφωμα στη σκηνή σε όλες τις στάσεις για πολύ χρόνο. Κατεβαίνει από το υπερυψωμένο τμήμα και κάνει ένα γύρω περιμετρικά επιδεικνύοντας τα προσόντα του. Η Μυρτώ έχει καρφωθεί στο παπάρι του το οποίο είναι πραγματικά τεράστιο και καυλωμένο. Συνεχίζει με ένα δεύτερο γύρο κάρφωμα στην αδιάφορη παρτενέρ, η οποία φωνάζει δυνατά και δυσκολεύεται με το μέγεθος του.

Η ώρα περνά και παίρνουμε έναν ακόμα γύρο από ποτά. 20 Ευρώ το ποτό. Έως τώρα είμαστε ευχαριστημένοι αλλά περιμένουμε με αγωνιά τον Μρ Φαμοσο. Λέω στη Μυρτώ:

- Δε ρωτάς τη φίλη σου δίπλα πότε βγαίνει;

Ενδιάμεσα τα show συνεχίζουν με αντίστοιχα σκηνικά, ανέβασαν δυο άλλους πελάτες και ξανά τσιμπούκια ένα ακόμα λεσβιακό άλλα όχι κάτι το ιδιαίτερο. Στη σκηνή εμφανίζεται μια ξανθιά, ανατολική, με τεράστια πλαστικά βυζιά τα οποία ξεχειλίζουν από ένα στενό μπικίνι μαγιό που φορά. Έχει ωραίο σώμα αλλά τα βυζιά κλέβουν τη παράσταση και είναι τεράστια. Η γειτόνισσα τη χαιρετά και αυτή έρχεται μπροστά μας και κατεβάζει το φόρεμα της γειτόνισσας και τις γλείφει τα βυζιά, επίσης κολλάει το μάτι της στη Μυρτώ και έρχεται και πιάνει τα χέρια και τα πόδια της. Λέει στη γειτόνισσα "nice muscles…" και οι δυο τις χαϊδεύουν τα μπράτσα. Την τραβά στη πίστα και η Μυρτώ μαζί με τη γειτόνισσα ανεβαίνουν. Η γειτόνισσα για ώρα topless κι εγώ να χειροκροτώ ώσπου η μουσική σταματά και παίζει δυνατά το Carmina Burana. Ένας τεράστιος τύπος γεμάτος τατουάζ με ξυρισμένο κεφάλι, τεράστια μπράτσα, αφύσικη πλάτη, βυζιά πρησμένα πόδια, σαν να έχει έρθει από αγώνες bodybuilding, λαδωμένος με ένα εφαρμοστό άσπρο gstring το οποίο οριακά καλύπτει το μεγάλο χοντρό παπάρι του.

Αρπάζει την ξανθιά ρωσίδα, τη σηκώνει για πλάκα στα χέρια και τη φιλά. Τα μπράτσα του είναι τεράστια. Η Μυρτώ με τη γειτόνισσα κατεβαίνουν από τη πίστα και ο τύπος αρχίζει το show. Ή ξανθιά τον χαϊδεύει και αυτός επιδεικνύει τους μυς του. Πηδά τα καθίσματα και στέκεται μπροστά στο ηλικιωμένο ζευγάρι, παίρνει το χέρι της κυρίας, αυτή ανταποκρίνεται και τη σηκώνει στα χέρια με μεγάλη ευκολία. Την κατεβάζει και βγάζει το παπάρι του και το βάζει μπροστά στη μούρη του άντρα της. Μετά ανέβηκε στη πίστα και αρχίζει ένα πολύ έντονο ξέσκισμα στη βυζαρού σε όλες τις στάσεις. Μετά από κανένα εικοσάλεπτο καταϊδρωμένος ρίχνει ένα τεράστιο χύσιμο στη σκηνή κάνει μια τελευταία γύρα και φεύγει.

Η ώρα έχει περάσει, σε λίγο το τελευταίο show από το πρώτο μέρος με ένα τραβεστί με κανονικό παπάρι.

Αφού κανένας δεν έφευγε είπαμε να μείνουμε για τη δεύτερη γύρα.

Θα επανέλθω...




Copyright protected OW ref: 174392



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.