Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαστε ένα σχετικά απελευθερωμένο ζευγάρι που ζούμε και εργαζόμαστε στο Λονδίνο για αρκετά χρόνια. Η Μυρτώ είναι αρχιτέκτονας, 41 χρονών, με μεγάλη αγάπη για το fitness και κάνει πολλά χρόνια σκληρή γυμναστική με βάρη. Είναι 1.76 αρκετά μυώδης και έχει κάνει δυο φορές πλαστική στήθους. Πριν δυο χρόνια ήθελε να κατέβει σε αγώνες body fitness, αλλά λόγο ότι θα έπρεπε να κάνει χρήση αναβολικών αποφάσισε να μη συνεχίσει, παρόλα αυτά κάνει συχνές προπονήσεις. Εγώ είμαι επίσης πολύ γυμνασμένος με μυώδες σώμα και σταθερή παρουσία στα γυμναστήρια. Και στους δυο μας μας αρέσουν τα πολύ γυμνασμένα σώματα, αντρικά και γυναικεία ιδιαίτερα τύπου body builder.

Πολλές φορές έχουμε αναζητήσει ζευγάρια γυμνασμένα για sex αλλά δεν καταφέραμε να βρούμε κάτι ανάλογο και ειδικότερα ζευγάρια body builders. Αρκετές φορές έχουμε πάει σε strip clubs που έχουν άντρες και γυναίκες strippers αλλά δεν καταφέραμε να βρούμε γυναίκα stripper ιδιαίτερα γυμνασμένη, άλλα μόνο κάποιους άντρες strippers.

Πριν σχεδόν ένα χρόνο είδαμε ένα post όπου έλεγαν για μια πολύ γυμνασμένη λατινοαμερικανα η οποία θα ήταν στο Λονδίνο για λίγες μέρες και θα έκανε τα λεγόμενα "sessions" μαζί με επίσης ένα γυμνασμένο τύπο. Η Μυρτώ χωρίς να χάνει χρόνο της έστειλε ένα mail ζητώντας πληροφορίες άλλα και το κόστος. Επίσης έκανε μια περιγραφή δική μας. Η απάντηση ήρθε την επόμενη μέρα, αρκετά τυπική, ότι ναι θα είναι διαθέσιμη και να προγραμματίσουμε την ώρα και τη μέρα. Η τιμή αρκετά ακριβή ακόμα για δεδομένα Λονδίνου, αλλά με αναφορά ότι θα μέναμε πολύ ευχαριστημένοι, το session θα είναι κατ’ ελάχιστο δυο ώρες και θα περιλαμβάνει σεξ μεταξύ τους άλλα και εναλλάξ όπως και αν επιθυμούμε. Επίσης μπορούμε να γνωριστούμε πρώτα στο ξενοδοχείο τους και αν κάτι δε μας αρέσει, μπορούσαμε να αποχωρήσουμε. Επίσης μας είπε ξεκάθαρα ότι δεν κάνουν "πρωκτικό" sex, το οποίο άλλωστε δεν είναι και κάτι που επιδιώκουμε.

Αφού αποφασίσαμε για την ώρα και τη μέρα τους ζητήσαμε φωτογραφίες τις οποίες μας έστειλαν. Και οι δυο πολλοί εντυπωσιακοί, ο τύπος ένα βουνό body builder αρκετά μικρότερος από αυτή. Η τύπισσα πολύ γυμνασμένη με μεγάλο πλαστικό στήθος γύρω στα 30. Οι φωτογραφίες ήταν αποκαλυπτικές αλλά όχι γυμνές… και οι δυο με μαγιό. Είχαμε κάποιες αμφιβολίες αν ήταν αληθινές αλλά είπαμε θα το δείξει η πράξη.

Αφού πέρασαν σχεδόν 10 μέρες αγωνιάς ήρθε η μέρα. Το ραντεβού ήταν για τις 7 το απόγευμα της Παρασκευής άλλα τηn Πέμπτη μας έστειλαν ένα μαιλ ότι λόγω ότι θα έχουν νωρίτερα ένα βαρύ session με ένα ζευγάρι το οποίο γνωρίζουν χρόνια, θα ήταν καλύτερα να το κάνουμε Σάββατο. Δεχθήκαμε και αφού πέρασε μια ακόμα ημέρα αγωνιάς ετοιμαστήκαμε για το μεγάλο κόλπο. Η Μυρτώ φόρεσε ένα κολλητό jean το οποίο φούσκωνε στους πρησμένους τετρακέφαλους της, κόκκινες γόβες και ένα εφαρμοστό αμάνικο top χωρίς σουτιέν για να επιδεικνύει το μεγάλο στήθος αλλά και τα γραμμωμένα χέρια της. Εγώ με ένα χαλαρό look, jean και πουκάμισο. Φτάσαμε στο ξενοδοχείο τους μεγάλο και αρκετά γνωστό στη περιοχή Marylebone.

Λόγω του ότι πρέπει να έχεις κάρτα για να ανέβεις στο δωμάτιο είχαμε κάνει συνεννόηση όταν θα είμαστε εκεί να κατέβουν στο lobby. Και ενώ περιμένουμε με αγωνιά σε ένα καναπέ του lobby βλέπω από μακριά να πλησιάζει η Gea. Την αναγνώρισα αμέσως από τις φωτογραφίες και σκουντώ τη Μυρτώ. Φοράει ένα μαύρο κολάν, μακριά υπέροχα μαύρα μαλλιά, μαυρισμένη και μια φαρδιά ζακέτα με αθλητικά παπούτσια. Μυρίζει υπέροχα. Είναι γύρω στο 1.70 και τα πόδια της τεράστια. Λέω στη Μυρτώ, babe νομίζω θα περάσουμε καλά, τη βλέπω hot τη φίλη μας. Αφού σηκώνομαι να τη χαιρετίσω με σφίγγει και μου δίνει ένα ζεστό φιλί στο μάγουλο, νιώθω αμέσως το μέγεθος της πλάτης της αλλά και τα χέρια της πρησμένα και σφιχτά κάτω από τη ζακέτα. Σηκώνεται και η Μυρτώ και την ακολουθούμε στο ασανσέρ με βιαστικές κινήσεις. Μιλάει βασικά αγγλικά άλλα συνεννοήσιμα. Στο ασανσέρ η Μυρτώ δεν κρατιέται και της χαϊδεύει τα πόδια, η Gea ανταποκρίνεται και ανοίγει το φερμουάρ από τη ζακέτα της και αποκαλύπτει γραμμωμενους κοιλιακούς και το τεράστιο στήθος της να πιέζει ένα κολλητό γυμναστηρίου τοπ που φοράει. Η Μυρτώ με ένα μεγάλο χαμόγελο μου λέει η Gea είναι μουνάρα.

Αφού φτάνουμε στο δωμάτιο, ένα μεγάλο δωμάτιο για Λονδρέζικα πρότυπα, με ένα μεγάλο καναπέ δίπλα από το κρεββάτι κάνουμε τις κανονικές συστάσεις και αρχίζουμε μια κουβέντα περί ανέμων και υδάτων. Πόσα χρόνια κάνεις γυμναστική, που μένετε στην Αργεντινή, αν είναι καλά εκεί και άλλα χαζά. Ενδιάμεσα η Gea βγάζει το μακρύ παλτό της Μυρτώς και της δίνει εύσημα για το σώμα της. Τη ρωτά πόσο μεγάλο είναι το στήθος σου, πότε το εγχείρησες, να δω τα μπράτσα σου και άλλα παρόμοια. Κάποια στιγμή της λέω, που είναι ο άντρας σου. Να τον γνωρίσουμε και να κλείσουμε και τα οικονομικά. Μου λέει περίμενε θα έρθει σε λίγο γιατί είχε πάει στην αγορά και έρχεται σε λίγο και να μην ανησυχώ για τα οικονομικά.

Πραγματικά σε κάνα δεκάλεπτο ακούω τη πόρτα να ανοίγει και έναν εντυπωσιακό άντρα να μπαίνει αεράτος με δυο μεγάλες σακούλες στα χέρια. Παρόλο το φαρδύ παλτό φαίνεται ογκώδης και γυμνασμένος. Η Gea μας τον συστήνει ως Roberto. Δε μιλάει καλά αγγλικά, οριακά θα έλεγα. Φιλάει κατευθείαν τη Μυρτώ στο μάγουλο και αγαλλιάζει εμένα. Χωρίς να χάνει χρόνο βγάζει το παλτό και φορά ένα κολλητό φούτερ με μακριά μανίκια. Είναι τεράστιος, το στήθος και η πλάτη του δεν ξέρω πως χωρούσαν μέσα στη μπλούζα του. Πιάνει το χέρι της Μυρτώς, της το βάζει πάνω στο στήθος του και το οδηγεί έως το επίμαχο σημείο, επίσης παίρνει μια πόζα με τα μπράτσα του να φουσκώνουν στο κολλητό φούτερ. Η Gea είναι χαμογελαστή και μας κοιτάει από μακριά. Δεν έχει ακόμα βγάλει τη ζακέτα της. Αφού μας βλέπει ικανοποιημένους ρωτά τη Μυρτώ αν είμαστε ευχαριστημένοι. Η Μυρτώ σηκώνεται και της λέει στο αυτί, you both look hot but will tell you at the end. Επίσης μου λέει έμενα στα Ελληνικά είναι και οι δυο τούμπανα αλλά άσε να τους δούμε και γυμνούς.

Η Gea παίρνει τη Μυρτώ από το χέρι και της λέει να πάμε να ετοιμαστούμε στο μπάνιο. Ενδιάμεσα λέει κάτι στο Roberto στα Ισπανικά, να ετοιμαστείς. Στη θέα να φεύγουν μαζί για το μπάνιο έχω γίνει πύραυλος. Ο Roberto έχει αρχίζει να βγάζει τα ρούχα και φοράει ένα κολλητό λευκό brief το οποίο μου αποκαλύπτει. Ο τύπος είναι τεράστιος, πλάτες, βυζιά μπράτσα, πόδια, δίπλα του είμαι σχεδόν μισός. Το παπάρι του δείχνει μεγάλο αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Παίρνει κάποιες πόζες και με τα πολύ σπαστά αγγλικά μου λέει αν κάνω και εγώ γυμναστική και αρχίζει με γδύνει και μένω με το μπόξερ μου. Με πιάνει σφιχτά και μου λέει ότι έχω μεγάλο παπάρι και ότι η Gea γουστάρει τα μεγάλα παπάρια. Μου κολλάει τα βυζιά του στα μούτρα μου και παίρνει συνεχόμενες πόζες. Μυρίζω μια ελαφρά μυρωδιά φαρμάκων bodybuilding αλλά ο τύπος είναι σφιχτός και τεράστιος παντού, σα να πιάνεις ατσάλι. Φωνάζω στη Μυρτώ άντε που είστε και λέω στο Roberto, go get them! Αυτός συνεχίζει τις πόζες και μου αποκαλύπτει βιαστικά το παπάρι του, είναι μεγάλο και ιδιαίτερα χοντρό.

Ξαφνικά η πόρτα ανοίγει και η αποκάλυψη. Η Μυτρω με το string της και τις γόβες και η Gea με γόβες, string και ένα bikini top. Το στήθος της τεράστιο και η Μυρτώ κολλημένη πάνω της. Με το που βλέπει το Roberto γυμνό κολλάει το βλέμμα της επάνω του. Αυτός αμέσως τις αρπάζει και τις δυο, τις βάζει στον καναπέ ανάμεσα μου και αρχίζει ένα strip χορό πάνω στη Μυρτώ, τη χουφτώνει και τη γλείφει παντού, ξαφνικά τη σηκώνει στα χέρια και η Μυρτώ του αρπάζει το παπάρι, αυτός χωρίς να χάσει ευκαιρία σχεδόν της το βάζει και η Gea σηκώνεται και του περνά ένα προφυλακτικό και τον αλείφει λάδια. Μετά συνεχίζει στην ίδια και στη Μυρτώ. Εγώ της λέω ότι δε θέλω. Το θέαμα είναι τρομερό, ο Robertο έχει αρχίσει και ξεσκίζει τη Μυρτώ, η Gea βγάζει το τοπ της και κολλάει τα τεράστια βυζιά της στα μούτρα τους, μετά με αρπάζει και μου κάνει μια πίπα.

Συνεχίσαμε για σχεδόν μια ώρα με ασταμάτητο sex εναλλάξ, πληρώσαμε και φύγαμε στις 2 το βράδυ με ένα τεράστιο χαμόγελο και για μέρες συζητούσαμε την εμπειρία. Κρατήσαμε επαφή αλλά δεν έχουν ξανάρθει στην Ευρώπη. Η Μυρτώ κι εγώ συνεχίζουμε τα γυμναστήρια και θέλει να κάνει και άλλη εγχείρηση στο στήθος για να φτάσει σε μέγεθος Ε.




Copyright protected OW ref: 174309



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.