Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα με λένε Νίκο και θα σας διηγηθώ την δικιά μου περιπέτεια.

Ήταν Σάββατο βράδυ, είχα βγει με την κοπέλα μου και ως συνήθως τα ήπιαμε λίγο παραπάνω. Αποφασίσαμε να φύγουμε από το μαγαζί που διασκεδάζαμε και της έδειξα τη διάθεση μου ότι εχω όρεξη να κάνουμε σεξ. Αυτή μετά από μια πολύ κουραστική βδομάδα δεν είχε πολλά κέφια και έτσι την πήγα και την άφησα στο σπίτι της. Έτσι μου ήρθε η ιδέα να πάω μια βόλτα από τη Συγγρού να δω κανένα τραβελάκι χωρίς να ξέρω τι με περιμένει.

Μόλις έφτασα, έκανα τη γνωστή βόλτα αλλά δεν είδα κάτι που να με φτιάξει και αποφάσισα να κάνω τον κύκλο και να τις πάρω από την αρχή. Προς το τέλος βλέπω μια θεά με ένα μαύρο φόρεμα και μαύρες γόβες και κάπνιζε τσιγάρο. Δε μπορούσα να μη σταματήσω. Έτσι σταμάτησα, κατέβασα το παράθυρο και τη ρώτησα πόσο πάει.

- 70 ευρώ μου απάντησε και ανώμαλο.

Μέχρι τότε δεν είχα βλέψεις ώστε να πηδηχτώ και δήλωνα str8. To μωρό με καύλωσε πολύ και δέχτηκα χωρίς σκέψη να την ακολουθήσω στο διαμέρισμα της. Αφού ανεβήκαμε και γδυθήκαμε άρχισε να μου παίρνει μια απίστευτη πίπα και να με χαϊδεύει σε όλο το σώμα. Ξαφνικά σηκώνεται και μου λέει:

- Έχεις μεγάλα προσόντα παίδαρε μου, θα με πονέσεις αλλά θα το ευχαριστηθώ.

Σηκώνεται, έβαλε το καυλί μου στη κωλάρα της και άρχισε να χοροπηδάει πάνω μου. Εγώ είχα τρελαθεί! Και εκεί αρχίζουν όλα. Ξαφνικά μου λέει:

- Σε έχουν πηδήξει ποτέ;

Σάστισα λίγο αλλά της απάντησα όχι.

- Σήμερα θα σε ξεπαρθενιάσω μωρή πουτανα, μου κάνει.

Η αλήθεια ειναι πως στην αρχή έφερα αντιρρήσεις αλλά δεν ξέρω τι με έπιασε και μια καύλα ατελείωτη φάνηκε να με εξουσιάζει. Αυτή το κατάλαβε, μου πήρε το χέρι και μου το έβαλε στον πούτσο της. Ένα καυλί απίστευτο! Μεσαίου μεγέθους, σηκωμένο και με ένα πουτσοκέφαλο να θέλει μόνο γλείψιμο. Έτσι ήρθε και η πρώτη μου πίπα. Είχα τρελαθεί στη ιδέα ότι παίρνω πίπα σε ένα τραβέλι και σε λίγη ώρα θα με γαμήσει. Αφού πέρασε κανένα 10λεπτο, με έστησε στα 4, μου χάιδεψε την τρύπα μου και εγώ αναστέναζα σαν πουτανα. Σκύβει και μου λέει στο αυτί:

- Αυτό το γαμήσι θα το θυμάσαι μια ζωή...

και μου τον έβαλε στην κωλάρα μου με δύναμη. Τρελάθηκα από πόνο, από καύλα και από όλο το σκηνικό. Το καυλί μου μόνιμα σηκωμένο να το παίζω και αυτή να με πηδάει χωρίς να σταματήσει σαν πουτανα. Όσο πέρναγε η ώρα ο άπονος άρχισε να φεύγει και έμεινε μόνο η ηδονή. Είχα πλέον γαμηθεί και μου άρεσε. Αφού με πήδηξε στα 4 για κανένα 10 λεπτό, με σήκωσε και με έστησε στα όρθια. Με ρώτησε αν ήθελα να συνεχίσει και αν μου άρεσε. Της απάντησα πολύ και ότι θέλω να μην τελειώσει αυτό που ζω! Έτσι άρχισε να με γαμαει στα όρθια με το καυλί της να δίνει ρεσιτάλ. Ξαφνικά τον ένιωσα να πρήζεται μέσα μου σαν να με προειδοποιεί ότι ειναι έτοιμος να χύσει.Τραβιέται, με βάζει να κάτσω σε μια καρέκλα που είχε και άρχισε να τον παίζει σαν τρελή.Ξαφνικά την ακούω να λέει "χύνω, χύνω..." και τα πέταξε στο πρόσωπο μου. Εγώ είχα τρελαθεί από καύλα και άρχισα να της γλείφω το καυλί. Αφού σκουπιστήκαμε, ντυθήκαμε, φύγαμε από το διαμέρισμα και μου πέταξε ένα τρελό γλωσσόφιλο λέγοντας μου πως με περιμένει ξανά.


Copyright Ref Number: 16151310322S010



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.