Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ο γάμος ήταν όμορφος, η νύφη εντυπωσιακή και ο γαμπρός γοητευτικός. Το φαγητό νόστιμο και το κέφι κτύπησε κόκκινο. Στο γάμο καλεσμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι του ζευγαριού. Δε θα μπορούσαμε λοιπό να λείπουμε εμείς μια και η νύφη είναι αδελφή μας. Η αδελφή μας ήρθε από το εξωτερικό που κάνει το μεταπτυχιακό της απλά για να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της. Τον Κωνσταντίνο που τα είχαν χρόνια τώρα αλλά τώρα βρήκαν τον καιρό για να παντρευτούν. Εγώ περνούσα ωραία. Στο κάτω-κάτω την αδελφή μου παντρεύαμε. Με τον μαλάκα τον Κωνσταντίνο βέβαια αλλά τι να κάνουμε; Αυτόν αγάπησε. Και η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ ωραίος και καλός εραστής. Ξέρω τι λέω.

Χόρευα και φλέρταρα προσέχοντας να μην κάνω ρεζίλη τους δικούς μου, η αλήθεια όμως είναι ότι την προσοχή μου την τράβηξε ο φωτογράφος. Πως θα μπορούσε βέβαια να περάσει απαρατήρητος αφού ήταν ένας όμορφος νεαρός με ύψος πάνω από 1.90 μέτρα. Εκ των πραγμάτων λοιπόν θα ήταν αδύνατο να μην τον προσέξω. Τον κάρφωνα λοιπόν με το βλέμμα, χόρευα προκλητικά όποτε με κοιτούσε και τελικά κατάφερα να του τραβήξω την προσοχή. Μου χαμογελούσε, μου έκλεινε προκλητικά το μάτι και με παρατηρούσε όπου πήγαινα και ότι κι’ αν έκανα. Με είχε στο τσεπάκι του αν ήθελε. Αρκετοί από τους καλεσμένους – και συγγενείς και φίλοι - με φλέρταραν γιατί γνώριζαν ότι ήμουν πούστης και με το ποτό και το χορό είχαν ανάψει και θέλανε να χύσουν. Παρά ταύτα εγώ αυτόν τον άντρα ήθελα. Τον φωτογράφο. Σε κάποια φάση τον πήρε το βλέμμα μου με τον Κωνσταντίνο, να με κοιτάνε και να μιλάνε συνωμοτικά. Είχα την αίσθηση ότι μιλούσαν για μένα.

Ο γάμος γινόταν σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Λεμεσό. Εκεί θα περνούσαν την πρώτη νύχτα του γάμου, στην νυφική σουίτα, το ζευγάρι. Στη Λεμεσό θα έμενε και ο πατριός μου με τη μητέρα μου ενώ εγώ, ο πατέρα μας που ήρθε από την Αθήνα για τον γάμο και ο αδελφός μου ο Φάνης θα επιστρέφαμε στην Λευκωσία. Μάλιστα τόσο ο πατέρας μου όσο και ο αδελφός μου κάνανε όνειρα γιατί ποτέ δε με πήρανε και οι δύο μαζί και το θέλανε. Λογαριάζανε όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Εμένα δηλαδή.

Ενώ καθόμουν και χάζευα αυτούς που χόρευαν στην πίστα, το βλέμμα μου ταξιδεύει και συναντά το βλέμμα του φωτογράφου. Αυτός μου χαμογελά, μου κλείνει το μάτι και μου γνέφει με το κεφάλι για να πάω προς το μέρος του.

- Μου είπανε ότι κάνεις τέλειες πίπες. Θα σε περιμένω στο δωμάτιό μου όταν τελειώσουμε απ' εδώ. Νούμερο 517 μου είπε χωρίς περιστροφές τη στιγμή που έφτασα κοντά του. Δεν ξέρω τι έγινε, τι ειπώθηκε και πως, αλλά απόψε θα είχα αυτό τον άντρα που τόσο μου άρεσε. Πήγα στο Φάνη και του ανακοίνωσα ότι δε θα επιστρέψω Λευκωσία μαζί τους και αυτό τον εξόργισε. Με ήξερε καλά. Κατάλαβε ότι έμενα Λεμεσό για ένα άντρα και αυτό δεν του άρεσε καθόλου. Αποφασισμένος εγώ του γύρισα την πλάτη και έφυγα.

Κατά τις 4 τα ξημερώματα ο κόσμος άρχισε να αραιώνει. Δε χρειάζονταν πια τις υπηρεσίες του φωτογράφου και έτσι τον είδα να φεύγει από το πάρτι. Περίμενα κανένα τέταρτο και προχώρησα πως τον ανελκυστήρα. Το κάλεσα, μπήκα μέσα και πάτησα το κουμπί για τον πέμπτο όροφο. Η καρδιά μου κόντευε να σπάσει. Έφτασα έξω από το 517 και κτύπησα απαλά την πόρτα. Μου άνοιξε ο φωτογράφος. Μου είπε ότι τον έλεγαν Φίλιππο και μου είπε να περάσω μέσα. Μπήκα μέσα και τον ρώτησα πως έμαθε για μένα.

- Πρόσεξα πως με κοιτούσες και ρώτησα και έμαθα ότι είσαι ο αδελφός της νύφης. Μετά ο Κωνσταντίνος ( ο γαμπρός ) μου έστειλε αυτό το βίντεο μου εξήγησε και μου έδειξε το βίντεο. Ήμουν εγώ που έκανα πίπα σε κάποιον. Αυτός ο κάποιος ήταν ο Κωνσταντίνος, αν και δε φαινόταν το πρόσωπό του. Μετά ο Φίλιππος έσκυψε και με φίλησε στο στόμα λαίμαργα. Πρόστυχα.

- Θέλω να βγάλεις όλα τα ρούχα σου για να σε θαυμάσω γυμνό μου είπε και πήγε προς τα πίσω αφήνοντάς με μόνο στο ένα από τα δύο κρεβάτια που υπήρχαν εκεί. Σηκώθηκα και άρχισα με παιχνιδιάρικο τρόπο να βγάζω τα ρούχα μου. Έμεινα γυμνός.

- Είσαι μεγάλη καύλα. Γύρνα να δω το κωλαράκι σου. Τράβα τα κωλομάγουλα για να φανεί η τρυπούλα σου. Θέλω να τραβήξω κάποιες φωτογραφίες σου γυμνός. Τι λες; Θα ποζάρεις για μένα;…

με ρώτησε ενώ πήρε τη φωτογραφική του μηχανή. Μ’ αρέσει να προκαλώ. Μ’ αρέσει να ποζάρω γυμνός. Μ’ αρέσει να με παίρνουν φωτογραφίες. Δε θα ήταν άλλωστε η πρώτη φορά. Οπότε δέχτηκα. Ξαπλωμένο γυμνός στο ένα από τα δύο κρεβάτια, πόζαρα σαν πουτάνα προβάλλοντας το κωλαράκι μου και την τρυπούλα μου όσο μπορούσα. Ο Φίλιππος βρισκόταν παντού με την φωτογραφική μηχανή στο χέρι να αποθανατίζει κάθε στιγμή, πότε όρθιος, πότε ξαπλωμένος ανάσκελα, πότε γονατιστός τραβούσε συνέχεια φωτογραφίες. Εγώ τον παρακολουθούσα θέλοντας να χωθώ στην αγκαλιά του. Μια μεγάλη αγκαλιά γιατί ο Φίλιππος ήταν πολύ μεγαλόσωμος. Ψηλός, μυώδης, δυνατός, πανέμορφος. Με ρωτούσε για πράγματα που του είπε ο Κωνσταντίνος για μένα αλλά και πράγματα που δεν γνώριζε και ήθελε να μάθει.

- Σ’ αρέσει να γλείφεις μεγάλους πούτσους; Να σου χύνουν στο στόμα; Τα καταπίνεις όλα; Μόνο πίπες κάνεις ή σε γαμάει κιόλας ο Κωνσταντίνος; Σ’ αρέσει να σε γαμάει ο Κωνσταντίνος; Σε γαμάνε κι’ άλλοι;…

και ένα σωρό άλλες ερωτήσεις, ενώ ταυτόχρονα εγώ έπαιζα με την τρυπούλα μου. Παρατήρησα ότι είχε όντως καυλώσει πολύ και φαινόταν πολύ υποσχόμενο αυτό που κρυβόταν κάτω από το παντελόνι του. Αφού τράβηξε κάμποσες φωτογραφίες, γονάτισε μπροστά από το πρόσωπο μου και χαϊδεύοντας απαλά το κεφάλι μου το έσπρωξε σιγά-σιγά προς τον καυλωμένο πούτσο του. Κόλλησα τη μούρη μου πάνω του και άγγιξα με την άκρη της γλώσσας μου το φούσκωμα στο παντελόνι. Αυτός έγειρε τον κορμό του προς τα πίσω και συνέχισε να βγάζει φωτογραφίες ενώ μου έδιδε οδηγίες για να κατεβάσω το φερμουάρ του και να βγάλω έξω το πούτσο του. Ένας πούτσος τεράστιος. Τον έπιασα με το δεξί μου χέρι και ήταν αδύνατο η παλάμη μου να κλείσει γύρο του. Ήταν νομίσω ο πιο χοντρός πούτσος που δοκίμασα ποτέ. Εντυπωσιακό όμως ήταν και το μέγεθός του. Με λίγα λόγια, ένα πολύ χορταστικός πούτσος. Άρχισα να γλείφω με μανία. Με τη γλώσσα μου έγλειφα όλο το μήκος αρχίζοντας από τα αρχίδια και καταλήγοντας στο όμορφο χοντρό πουτσοκέφαλο. Αυτός μούγκριζε από ικανοποίηση και ταυτόχρονα έβγαζε φωτογραφίες εμένα να γλείφω τον τεράστιο πούτσο του. Ήμασταν ακόμα στην αρχή όταν άκουσα την πόρτα να ανοίγει και κάποιος να μπαίνει μέσα.

- Ωχ, sorry. Θα έρθω αργότερα είπε αμήχανα και γύρισε να φύγει. Εγώ γυμνός στο κρεβάτι με τουρλωμένο τον κώλο και κρατώντας στο χέρι τον τεράστιο πούτσο του Φίλιππου και εκείνος με την φωτογραφική στο χέρι να τραβά φωτογραφίες. Φαντάζομαι το σοκ που έπαθε ο νεαρός μόλις μπήκε στο δωμάτιο.

- Κάτσε ρε που πας; Πρώτη φορά παίρνουμε παρτούζα κάποιο…

τον πρόλαβε ο Φίλιππος πριν βγει αυτός από το δωμάτιο.

- Ναι ρε, παίρναμε παρτούζα ή την αδελφή της νύφης ή καμιά κουμπάρα. Πούστη δεν πήραμε ποτέ.

- Κι’ αυτός "αδελφή της νύφης" είναι…

αστειεύτηκε ο Φίλιππος και γέλασε μόνος του για το αστείο του.

- Ρε συ, όντως είναι αδελφός της νύφης και μου τα έριξε κανονικά. Ρώτησα κι’ εγώ τον γαμπρό και μου έστειλε αυτό το φιλμάκι. Έλα να το δεις είπε και πήρε το κινητό του, βρήκε το βίντεο και το έδειξε του νεαρού.

- Ο αδελφός της νύφης έκανε πίπα του γαμπρού;… ρώτησε έκπληκτος ο νεαρός.

- Τι σου λέω ρε τόση ώρα. Βγάλε τον πούτσο σου έξω και μην κάνεις τον δύσκολο. Κοίτα πως γλείφει τον πούτσο του γαμπρού τον παρότρυνε ο Φίλιππος.

- Όχι ρε δεν πήγα ποτέ με πούστη. Δε γάμησα ποτέ κώλο. Δεν θέλω να μπω σε τέτοιο τριπάκι.

- Μείνε τουλάχιστο να τραβήξεις κανένα βίντεο και μην κάνεις τίποτα αν θες. Δε χρειάζεται όμως να φύγεις.

- Καλά. Θα μείνω και θα τραβήξω βίντεο αφού το θες, αλλά δε θα με αγγίξει ο πούστης.

- Αυτός είναι ο Ραφαήλ. Είναι το παιδί που τραβούσε το βίντεο στο γάμο με σύστησε ο Φίλιππος.

- Ναι. Τον θυμάμαι… ψέλλισα μην γνωρίζοντας τι έπρεπε να κάνω.

- Συμπεριφέρσου λες και δεν είναι εδώ και συνέχισε να μου γλείφεις τον πούτσο και τ’ αρχίδια…

είπε ο Φίλιππος και μου πίεσε το κεφάλι πάνω στον τεράστιο σκληρό πούτσο του. Και αυτό έκανα. Αν και τεράστιος κατάφερα και τον πήρα όλο στο στόμα μου κάνοντας τον να παραμιλά από καύλα.

- Ωχ ρε πούστη μου, καμιά δε μπορούσε να τον πάρει όλο στο στόμα της. Είχε δίκιο ο Κωνσταντίνος. Είναι ο καλύτερος στις πίπες.

- Ρε γαμώ το, ξέρει να κάνει πίπες ο πούστης. Γάμα του το στόμα. Θα γίνει καταπληκτικό βίντεο. Σ’ αρέσει;…

με ρώτησε ο Ραφαήλ καθώς κρατούσε την βιντεοκάμερα και έπαιρνε πλάνα από όλες τις γωνιές. Δεν απάντησα αλλά κούνησα το κεφάλι. Έγλειφα για κάμποση ώρα τον πούτσο του Φίλιππου. Αυτός ξάπλωσε ανάσκελα και απολάμβανε την πίπα που του έπαιρνα βγάζοντας άναρθρες κραυγές και περιγράφοντας στον Ραφαήλ πως αισθανόταν.

Ο Ραφαήλ φαινόταν κι’ αυτός ότι καύλωσε και ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν κι’ αυτός πολύ προικισμένος. Είχε δηλώσει όμως ότι δεν ήθελε τίποτα από μένα. Παρά ταύτα υπήρχε στιγμές που ο πούτσος του ήταν μόλις μερικά εκατοστά από το πρόσωπό μου ή τον ένοιωθα σκληρό πάνω στο κωλαράκι μου ή στον μηρό μου καθώς προσπαθούσε να πάρει τα πλάνα του. Εγώ το έπαιζα ψύχραιμος και όλη μου η προσοχή ήταν στον πούτσο του Φίλιππου.

- Γαμώ τον κώλο του, με έχει τρελάνει ο πούστης. Άσε τον βρε να στον γλείψει. Θα τρελαθείς και εσύ ρε μαλάκα.

- Όχι ρε. Δεν θέλω. Μην επιμένεις αλλιώς φεύγω και τράβα μόνος σου βίντεο.

Ο Φίλιππος σταμάτησε να επιμένει και απλά ευχαριστιόταν τη γλώσσα μου που γλιστρούσε πάνω στο πούτσο του, αρχίζοντας από τα αρχίδια και κατέληγε στο χοντρό πουτσοκέφαλό του.

- Με έκανε τούρμπο και θέλω να του τον φορέσω…

είπε και βρέθηκε πίσω μου να πασπατεύει το κωλαράκι μου.

- Δες ρε τι ωραίο κωλαράκι έχει! Και η τρυπούλα του… τόσο απαλή και ροζ και έτοιμη να τον φάει. Άγγιξε ρε να δεις… είπε ο Φίλιππος.

- Το βλέπω ότι έχει ωραίο κώλο και η τρύπα του είναι όντως καυλωτική αλλά δε με νοιάζει. Αν θες να τον γαμήσεις, γάμα τον και άσε με εμένα ήσυχο.

- Τι λες αγόρι μου; Μπορείς νομίζεις να τον πάρεις όλο;

- Δεν ξέρω. Είναι πολύ μεγάλος…

απάντησα σχεδόν με τρόμο. Δεν περίμενε βέβαια απάντηση. Ήθελε να γαμήσει και δε θα έκανε πίσω. Έφτυσε στην τρυπούλα μου και μου τον ακούμπησε σιγά-σιγά.

- Γράφεις ρε; Με έχει καυλώσει άγρια και θα τον σκίσω. Θα του τον χώσω όλο είπε και έσπρωξε μπαίνοντας μέσα μου με την μία. Ούρλιαξα από τον πόνο αλλά αυτό δεν τον πείραξε.

- Σκάσε ρε. Θα μας ακούσει όλο το ξενοδοχείο…

είπε αλλά δεν έκανε πίσω. Ο πόνος ήταν μεγάλος. Νόμισα ότι με έσκισε στα δύο. Ένοιωθα τον χοντρό του πούτσο να με γεμίζει όλο. Σιγά-σιγά συνήθισα και άρχισε κιόλας να μ’ αρέσει. Αυτό βέβαια δεν είχε σημασία γιατί το ζητούμενο για το Φίλιππο ήταν να ικανοποιηθεί αυτός. Και αυτό ήθελα κι εγώ. Άρχισα να κουνιέμαι πίσω μπροστά και να καρφώνομαι μόνος μου στο χοντρό πούτσο ενώ ο Φίλιππος σταμάτησε να κουνιέται ο ίδιος και απολάμβανε το κωλαράκι μου που πηγαινορχόταν στο πούτσο του.

- Ρε συ κοίτα πως τον πήρε όλο. Τα αρχίδια μου χτυπάνε στα κωλομέρια του. Με καύλωσε πολύ. Θα χύσω στον κώλο του χωρίς καν να κουνηθώ.

- Μη χύσεις μέσα του. Όταν θα χύνεις βγάλε τον έξω για να το γράψω στο βίντεο του είπε ο Ραφαήλ.

- Γράφε ρε και χύνω…

είπε και τραβήχτηκε προς τα έξω χύνοντας πάνω στο κώλο μου φωνάζοντας από την καύλα.

- Τέλειο. Τώρα ξανά μπήξε τον πίσω του πούστη…

είπε ο Ραφαήλ και αυτό έκανε ο Φίλιππος. Μπήκε ξανά μέσα μου με μια και μόνο σπρωξιά πάλι και άρχισε να με γαμάει με ακόμη περισσότερο πάθος. Βγήκε ξανά από μέσα μου, με γύρισε ανάσκελα, ακούμπησε το ένα μου πόδι στον ώμο του και μπήκε με δύναμη ξανά πίσω.

- Θα τον γαμώ μέχρι αύριο. Δε χορταίνω αυτό το κωλαράκι είπε και συνέχισε να με γαμάει άγρια και ένοιωθα τον σκληρό του πούτσο να μπαινοβγαίνει μέσα μου.

- Ρε αφού έχυσες. Θα τον γαμάς για πολύ ακόμα;… ρώτησε ο Ραφαήλ.

- Ναι. Όσο είμαι καυλωμένος ναι…

- Τότε θα κάτσω κι εγώ εδώ να σε παρακολουθώ να τον γαμάς και θα τον παίξω. Όλο αυτό με καύλωσε πολύ.

Αυτό έκανε. Τον έβγαλε έξω και άρχισε να τον παίζει κάνοντας και κερκίδα στον Φίλιππο.

- Κράτα τον εκεί. Θέλω να χύσω στα μούτρα του. Ήρθε και γονάτισε πάνω από το πρόσωπό μου και άρχισε να χύνει πάνω μου βαριαναστενάζοντας και βρίζοντάς με. Και ενώ δεν ήθελε καμιά επαφή μαζί μου με τον πούτσο του έσπρωχνε τα χύσια του στα χείλη μου διατάζοντάς με να τα καταπιώ όλα. Ο Φίλιππος βλέποντας αυτά έχυσε κι αυτός μουγκρίζοντας αυτή τη φορά μέσα μου σπρώχνοντας τον πούτσο του όσο πιο βαθιά μπορούσε να πάει.

Όταν ηρεμήσαμε όλοι λίγο αποφασίσαμε να κοιμηθούμε γιατί η ώρα ήταν πολύ προχωρημένη. Εγώ θα κοιμόμουν με τον Φίλιππο στο ένα κρεβάτι και ο Ραφαήλ στο άλλο.

Το να κοιμηθούμε μια κουβέντα είναι. Ο Φίλιππος ήταν συνέχεια καυλωμένος. Κολλούσε πάνω μου, με έβαζε να του κάνω πίπα και όποτε ήθελε έμπαινε μέσα μου και με γαμούσε έντονα. Όπως καταλάβατε δε θα κοιμόμασταν καθόλου. Δυστυχώς όμως δεν μπορούσε να κοιμηθεί ούτε και ο Ραφαήλ από τις φωνές μας και την φασαρία που κάναμε.

- Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έτσι που σας ακούω να τον γαμάς καύλωσα πάλι. Στείλε μου τον εδώ να μου πάρει μια πίπα.

- Μα εσύ δεν είπες…

- Ξέρω τι είπα. Μην το κάνεις θέμα. Θα τον στείλεις ή όχι;

- Ναι ρε. Πήγαινε να γλείψεις τον πούτσο του φίλου μου. Και να του τον γλείψεις καλά. Μη με εκθέσεις…

αστειεύτηκε και εγώ υπάκουσα. Ο πούτσος του ήταν κι’ αυτού πολύ χοντρός. Τον έβαλα στον στόμα μου και αυτός έγειρε πίσω χαλαρά απολαμβάνοντας την πίπα.

- Γαμάτος ο πούστης. Γλείφει καλύτερα κι από γκόμενα το πουτανάκι.

- Στα έλεγα εγώ αλλά δεν με άκουγες είπε ο Φίλιππος και πήρε την φωτογραφική του και άρχισε να τραβά φωτογραφίες για "ενθύμιο" όπως είπε.

Ο Ραφαήλ δεν έμεινε μόνος στις πίπες. Με γάμησε και τρελάθηκε. Κανείς μας δεν κοιμήθηκε εκείνο το βράδυ. Και εγώ έχασα τον λογαριασμό. Δεν ήξερα πότε με γαμούσε ο Ραφαήλ και πότε ο Φίλιππος. Μέχρι που ξημέρωσε για τα καλά και τότε αποφάσισαν να με γαμήσουν και οι δύο ταυτόχρονα. Με πεθάνανε από τον πόνο και την καύλα αλλά αυτοί το κάνανε για πρώτη φορά και το λάτρεψαν.

Το μεσημεράκι ήμασταν στην ρεσεψιόν για να φύγουμε και εκεί ήταν και ο Κωνσταντίνος.

- Τι έγινε παιδιά; Πως περάσατε;…

αστειεύτηκε και γελάγανε και πετάγανε σπόντες ο ένας στον άλλο.

- Ρε σεις, τι του κάνατε και δε μπορεί να περπατήσει;… αναρωτήθηκε ο Κωνσταντίνος.

- Τα πάντα του κάναμε είπε ο Φίλιππος.

Στην επιστροφή καθόμουν πίσω. Πίσω ήταν και ο Φίλιππος. Οδηγός ο Ραφαήλ. Στη μισή διαδρομή έκανα πίπα στο Φίλιππο και όταν έχυσε στο στόμα μου αλλάξανε και οδήγησε ο Φίλιππος ενώ έκανα πίπα στον Ραφαήλ. Νόμισα ότι αυτό ήταν. Μια ωραία περιπέτεια και δε θα ξανά άκουγα γι’ αυτούς. Μέχρι που μια μέρα με πήρε τηλέφωνο ο Κωνσταντίνος.

- Η αδελφή σου είναι στο εξωτερικό και θα είμαι μόνος μου. Θες να έρθεις από εδώ να δούμε τις φώτο και το βίντεο του γάμου;… μου πρότεινε.

Ήξερα ότι μάλλον είχε καύλες και ήθελε να γαμήσει και έτσι του απάντησα θετικά. Όταν το βράδυ πήγα εκεί, δεν ήταν μόνος του. Μαζί του ήταν και ο Φίλιππος και ο Ραφαήλ. Και οι φωτογραφίες και τα βίντεο που είδαμε, δεν ήταν του γάμου αλλά της νύχτας που πέρασα με τον φωτογράφο και τον συνάδελφό του. Το τι ακολούθησε;… μια άλλη φορά θα το μάθετε.




Copyright protected OW ref: 171188



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.