Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Μάνα τέλος, πλέον γυναίκα... (3ο μέρος )

Παρά το σοκ που πέρασε, το κορμί της ήταν ακόμη ερεθισμένο. Ότι προσπάθεια και αν έκανε για να ξεχαστεί, δε μπορούσε να ηρεμήσει. Ήταν να σαν ξαναζούσε τις καύλες της εφηβικής της ηλικίας. Επιστρέφοντας σπίτι, ήλπιζε να ήταν μόνη της για να μπορεί να απολαύσει λίγη ησυχία και να κοιμηθεί. Να μπορέσει να ξεχαστεί από όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες 12 ώρες. Αλλά όχι μόνο δεν ήταν μόνη της αλλά ο Κώστας είχε φέρει για καφέ και τον ξάδελφο του, το Χρήστο. Δεν την είχαν καταλάβει ότι μπήκε στο σπίτι, άφησε τα πράγματα της στον καναπέ του σαλονιού και πλησίασε προς το μπαλκόνι.

- Χ: Μαλάκα πως την παλεύεις στο μαγαζί καλοκαιριάτικα;

- K: Τι εννοείς;

- Χ: Ε να, σκάνε μύτη τόσες καυλίτσες ρε. Δεν φοράνε και πολλά...

- K: Σύνελθε ρε. Έχω κόρες στην ηλικία τους, δεν κάνω τέτοιες μαλακίες.

Το χαμόγελο ζωγραφίστηκε στο πρόσωπο της Ιωάννας. Πάντα είχε την απορία μήπως την απατάει αλλά, εν αγνοία του, την είχε καθησυχάσει. Αυτή η σκέψη δεν λειτούργησε μόνο προσφέροντας της ευφορία αλλά ενίσχυσε και τον ερεθισμό που κουβαλούσε μέσα της. «Αν μπορούσα, θα τον άφηνα να με γαμήσει όπως θέλει», σκέφτηκε.

- Χ: Εντάξει ρε. Δεν έχεις άδικο. Άλλωστε έχεις και την Ιωάννα και τρως καλά.

- K: Δεν έχω παράπονο. Χθες το βράδυ είχε βγει με φίλες της.

- Χ: Την άφησες ρε μόνη; Πας φιρί-φιρί να το φας το κέρατο.

- K: Τι λες ρε μαλάκα; Το βράδυ ήρθε σπίτι και κάναμε ένα γαμήσι... από τα λίγα. Με ξετίναξε.

- Χ: Άντε ρε; Τόσο καλά; Για αυτό δεν έχεις όρεξη για ένα στα γρήγορα;

- K: Χαλάρωσε ρε. Δεν είναι για κάθε μέρα αυτό.

«Για αυτό δεν έχεις όρεξη για ένα στα γρήγορα;». Δεν ήξερε τι να σκεφτεί. Τι σήμαινε αυτό; Από την άλλη, οι καύλες της είχαν χτυπήσει κόκκινο, ακούγοντας πόσο είχε ευχαριστηθεί, και εκείνος, το χθεσινό πήδημα. Φούντωνε ακόμη περισσότερο. Καύλες και περιέργεια την είχαν φτάσει στο απροχώρητο.

- Ι: Καλημέρα. Καφεδάκι και αραλίκι;

- Κ: Ιωάννα, τι κάνεις εδώ; Δεν έπρεπε να είσαι στο μαγαζί;

- Ι: Δεν ένιωθα καλά και έφυγα. Είναι η Κατερίνα και η Βάγια. Τα καταφέρνουν μια χαρά.

- K: Τι έχεις;

- Ι: Μεγάλωσα και δεν αντέχω τις κραιπάλες από ότι φαίνεται. Έλα λίγο να σου πω... ιδιαιτέρως.

Η μέθη της καύλας την είχε ποτίσει. Μία γλυκιά ζάλη, ένα έντονο φούντωμα ένιωθε στο κεφάλι της. Τα μάγουλα της και τα αυτιά της, τα ένιωθε καυτά. Πήγε προς την κουζίνα, έχοντας την προσοχή της στο αν την ακολουθεί ο Κώστας. Μόλις άκουσε τα βήματα του, πίσω της, με το ζόρι κρατιόταν για να μην του ριχτεί. Ακούμπησε στο τραπέζι της κουζίνας και γύρισε απότομα με πρόσωπο στον άντρα της. Εκείνος, έκανε να της πει κάτι, αλλά τον έπιασε από το πέτο του πουκάμισου και τον τράβηξε πάνω της. Κόλλησε τα χείλη της στα δικά του και έχωσε την γλώσσα της στο στόμα του. Παρά το αρχικό σοκ, εκείνος ανταποκρίθηκε. Σε λίγα δευτερόλεπτα, είχε χωθεί ανάμεσα στα πόδια της, είχε κολλήσει τον κορμό του πάνω της, την χούφτωνε στην μέση της και στον λαιμό της και την γλωσσοφιλούσε με το ίδιο πάθος που έδειχνε και εκείνη. Αυτό κράτησε για δύο λεπτά.

- K: Τι έγινε μωρό μου; Τι καύλες είναι αυτές;

- Ι: Σε θέλω. Θέλω να γαμηθούμε όπως χθες.

- K: Για αυτό επέστρεψες σπίτι νωρίτερα; Δεν το έχεις ξανακάνει αυτό…

- Ι: Θέλεις και εξηγήσεις; Δεν σου αρκεί που γύρισα να για γαμηθούμε;

- K: Και τον άλλο, τι να τον κάνω;

- Ι: Δεν ξέρω. Εγώ θέλω να γαμηθώ.

- K: Ναι ε; Καλά. Πήγαινε στο δωμάτιο και θα το κανονίσω.

- Ι: Γρήγορα...

Χωρίς να ρίξει ούτε βλέμμα στους δύο άντρες που τα έλεγαν στο μπαλκόνι, κατευθύνθηκε, σχεδόν τρέχοντας από την καύλα αλλά και τη ντροπή στο υπνοδωμάτιο τους. Απορροφημένη στις σκέψεις της, είδε ξαφνικά τον άντρα της, γυμνό από την μέση και πάνω να την πλησιάζει ορμητικά. Έπεσε πάνω της και συνέχισαν τα φιλιά από εκεί που τα είχαν αφήσει στην κουζίνα. Εκείνη τον είχε αγκαλιάσει, περνώντας το ένα της χέρι στο σβέρκο του και το άλλο στην πλάτη του. Εκείνος της ρουφούσε τη γλώσσα ενώ το ένα του χέρι ήταν στο κωλομάγουλο της και το άλλο μάλαζε το αριστερό της στήθος. Είχε ανοίξει τα πόδια της εντελώς και ένιωθε τον σκληρό καβάλο του Κώστα να τρίβεται πάνω στο μουνί της. Κουνούσε την λεκάνη του σαν να την γαμούσε. Αλλά ακόμη δεν είχαν καν γδυθεί.

Άφησε το στόμα της και κατέβηκε στο λαιμό της, ρουφώντας τον έντονα. Τα βογκητά της είχαν αρχίσει να γίνονται ολοένα και πιο έντονα. Ένιωθε τις ρώγες έτοιμες να σκάσουν. Το μουνί της είχε πάρει φωτιά. Μέσα στο μυαλό της, παρακαλούσε απλά να τη γδύσει και να την πηδήξει. Να νιώσει γυναίκα που γαμιέται από έναν άντρα, όχι από άλλη γυναίκα. Και όμως, ο τρόπος που τριβόταν ο Κώστας πάνω της, ήταν ακριβώς το ίδιο με την πίεση που ασκούσε στο μουνί της η Κατερίνα, στην κουζίνα του μαγαζιού τους, μόλις πριν από μία ώρα. Τα υγρά που έσταζαν ήταν της ίδια ποσότητας. Η καύλα που ένιωθε ήταν ακριβώς η ίδια.

- I: Άσε τα προκαταρκτικά. Γάμησε με... τώρα!

Την κοίταξε σχεδόν απορημένος αλλά υπάκουσε. Χωρίς να χάσει το βλέμμα της ούτε για μία στιγμή, άρχισε να γδύνεται.

- K: Τι συμβαίνει αγάπη μου; Και χθες και σήμερα είσαι μέσα στη καύλα. Δε θυμάμαι να σε έχω δει να ζητάς τον πούτσο μου τόσο έντονα, ποτέ. Τι έγινε χθες;

- Ι: Άσε τις ερωτήσεις και πήδα με. Δε ρωτάς, δεν ρωτάω.

- Κ: Να σου γαμήσω πουτάνα. Με τρελαίνεις. Που ήσουν τόσα χρόνια κρυμμένη;

Χωρίς να το σκεφτεί, τον χαστούκισε. Ήταν τόσο δυνατό το χαστούκι της αλλά και τόσο απρόσμενο για τον Κώστα, που σήκωσε το χέρι του για να της το ανταποδώσει. Αλλά συγκρατήθηκε. Με οργή και θυμό, της τράβηξε την παντελόνα, σκίζοντας τη σε κάποιο σημείο. Αλλά κανείς από τους δυο τους δεν έδωσε σημασία. Εκείνη τη στιγμή, ήταν και οι δυο τους καυλωμένοι και οργισμένοι. Παραμέρισε την κιλότα της και χωρίς πολλά-πολλά, τον κάρφωσε όλον, βαθιά μέσα της. Τόσο απότομα και δυνατά, που εκείνη, αντανακλαστικά, ανασήκωσε την μέση της. Τραβήχτηκε πίσω και την ξανακάρφωσε. Το απολάμβανε. Απολάμβανε να νιώθει το αντρικό όργανο μέσα της. Να την γεμίζει, ξανά και ξανά.

- K: Έτσι, πουτάνα;

- Ι: Ναι έτσι μαλάκα. Έτσι και χειρότερα. Δώσε μου κι άλλο.

- K: Δεν χορταίνεις σήμερα. Δεν τον χορταίνεις.

- Ι: Αλήθεια, δεν τον χορταίνω. Για αυτό θα με γαμήσεις μέχρι να χορτάσω γαμήσι.

- K: Θα σου πετάξω τα μάτια έξω σήμερα. Δεν θα αφήσω τρύπα σου αγάμητη.

- Ι: Θα αντέξεις καργιόλη; Θα αντέξεις να μου δώσεις αυτό που θέλω;

- K: Εσύ, όπως είσαι σήμερα, χρειάζεσαι δύο καβλιά. Μόνο έτσι θα ξεθυμάνεις.

- Ι: Ναι ρε... ναι... πόσο θα θελα τώρα δύο πούτσους.

- K: Αλήθεια το λες;

- Ι: Ναι μωρό μου. Θέλω να γαμηθώ όπως ποτέ άλλοτε.

Εκείνος ξάπλωσε μπρούμυτα πάνω της. Έφερε το μάγουλο του δίπλα στο δικό της και συνέχισε να την σφυροκοπάει χωρίς σταματημό. Την είχε εγκλωβίσει από κάτω του και εκείνη είχε αφεθεί στο ρυθμό του. Έκλεισε τα μάτια και ένιωσε τον πούτσο του συζύγου της να μπαινοβγαίνει μέσα της. «Ναι μου αρέσει ο πούτσος. Μου αρέσει πολύ. Περισσότερο από τα αγγίγματα της Κατερίνας και της Δήμητρας» σκέφτηκε. Αναστέναξέ και έβγαλε ένα βογκητό, την στιγμή που ξανάνοιξε τα μάτια της. Τα άνοιξε και τα γούρλωσε. Δεν πίστευε αυτό που έβλεπε.

Ο Χρήστος ήταν ήδη γυμνός και στεκόταν όρθιος δίπλα στο κρεβάτι τους, παίζοντας το καυλί του. Χαμογελούσε πονηρά και την κοίταζε μέσα από τα μισόκλειστα γαλάζια μάτια του. Ίσως το μόνο γοητευτικό πάνω του, από όσο τον ήξερε. Κατέβασε το βλέμμα της χαμηλότερα και παρατήρησε το πούτσο του. Ο Χρήστος κατάλαβε ότι ήθελε να τον περιεργαστεί. Άφησε το καβλί του από το χέρι του και έβαλε τα χέρια του στη μέση του. «Μέτριος αλλά πολύ χοντρός... τον θέλω» σκέφτηκε.

Ο Κώστας τη γαμούσε στην ίδια στάση και στον ίδιο ρυθμό. Ήταν άγνωστο αν είχε αντιληφθεί την παρουσία του ξαδέλφου του. Είχε βάλει το πρόσωπο του σχεδόν μέσα στο μαξιλάρι. Ξαφνικά ένιωσε το χέρι της Ιωάννας να φεύγει από την πλάτη του και σε λίγα δευτερόλεπτα ένιωσε το κορμί της να πάλεται, σε διαφορετικό ρυθμό από το δικό του. Σήκωσε το κεφάλι και το γύρισε προς το πρόσωπο της. Εκείνη κοίταζε προς τα δεξιά της. Συνεχίζοντας το βλέμμα του, είδε το δεξί χέρι της να παίζει τον πούτσο του Χρήστου. Με το ζόρι έκλειναν τα δάχτυλα της γύρω από το καβλί του. Εκείνος είχε ήδη γονατίσει λίγο, για να μπορεί να φτάνει το χέρι της Ιωάννας και απολάμβανε την μαλακία που του πρόσφερε. Το βλέμμα του ήταν ανάμεσα στα μάτια της, το χέρι της και το κορμί του Κώστα.

- K: Δύο πούτσους αγάπη μου.

- Ι: Δύο...

Άπλωσε το χέρι του και γράπωσε τον Χρήστο από τον κώλο, τραβώντας τον προς το μέρος τους. Εκείνος γονάτισε στο κρεβάτι και έφερε τν πούτσο του στο στόμα της Ιωάννας. Εκείνη, σταμάτησε την παλινδρομική κίνηση και άρχισε να τρίβει το κεφάλι στα χείλη της. Τα άνοιξε ελαφρώς, αφήνοντας τον να γλιστρήσει ανάμεσα τους. Έφερε τη γλώσσα της πάνω του και άρχισε να τον γλείφει απαλά, κοιτάζοντάς τον στα μάτια. Ήταν ο πρώτος πούτσος που έγλειφε στη ζωή της, εκτός του Κώστα. Άρχισε να κουνάει το κεφάλι της ρουφώντας όλο και περισσότερο από το χοντρό κορμό. Παράλληλα, ένιωσε τον Κώστα να ενώνει τα βυζιά της και να ρουφάει τις ρώγες της. Την έκανε να πονάει, έτσι όπως τις εγκλώβιζε ανάμεσα στα δόντια του και αμέσως ο νους της ταξίδεψε 12 ώρες πριν. Όταν η γλυκιά Δήμητρα τη θήλαζε τέλεια. Απαλά και τρυφερά, χωρίς να την πονάει καθόλου, οδηγώντας το μουνί της σε μικρούς οργασμούς. «Δε μπορείς να τα έχεις όλα...»

Ο Χρήστος είχε πάρει το πάνω χέρι και της γαμούσε πλέον τον στόμα. Δεν ήταν πολύ δύσκολο να μπει όλος στο στόμα της. Οι πουτσότριχες του και η μυρωδιά του την τρέλαιναν. «Πόσο καύλα στόμα έχει η γυναίκα σου ρε μαλακά...». Αυτό ήταν. Στο άκουσμα των λέξεων, δε μπόρεσε να συγκρατηθεί άλλο. Τύλιξε τα πόδια της γύρω από την μέση του Κώστα και άρχισε να χύνει. Είχε πετρώσει όλο της το κορμί. Όλη της η δύναμη είχε συγκεντρωθεί ανάμεσα στα μπούτια της και ένιωθε την μήτρα της να συσπάται χύνοντας έντονα, ενώ είχε τον πούτσο του Κώστα μέσα της και του Χρήστου στο στόμα της.

Και οι δυο τους συνέχισαν να τη γαμάνε, ο καθένας σε μία τρύπα. Εκείνη όμως ήταν στο κόσμο της. Συνέχισε να χύνει, αφημένη στο έλεος των δύο αντρών, που δε σταματούσαν να την χρησιμοποιούν. Το μυαλό της είχε αδειάσει από όλες τις σκέψεις. Ήταν σε μία νιρβάνα. Χωρίς να το καταλάβει, βρέθηκε σε μία άλλη διάσταση.

Ο Κώστας ήταν γονατισμένος στο πάτωμα, είχε τραβήξει την Ιωάννα στην άκρη του κρεβατιού, ανάσκελα, κρατώντας της τα πόδια εντελώς ανοιχτά και ψηλά και γαμώντας της το μουνί με μεγάλη ένταση. Ο Χρήστος, είχε καβαλήσει το στήθος της, είχε κάτσει πάνω στα βυζιά της και της γαμούσε το στόμα, κρατώντας κόντρα στο τοίχο. Οι δύο άντρες είχαν συγχρονιστεί. Μπαινόβγαιναν στις τρύπες της, κουνώντας την λεκάνη τους στον ίδιο ρυθμό. Το πρόσωπο της ήταν χωμένο ανάμεσα στην κοιλιά και τα μπούτια του Κώστα και οι βαριές αντρικές του μυρωδιές, της γέμιζαν τα ρουθούνια. Δεν ήταν σε θέση να αντιδράσει.

Για πρώτη φορά στη ζωή της, ικανοποιούσε δύο άντρες ταυτόχρονα. Το είχε δει πολλές φορές σε τσόντες, αλλά η ιδέα να το κάνει πραγματικότητα και δεν ήταν του χαρακτήρα της αλλά και τη φόβιζε. Τη φόβιζε η ιδέα ότι δεν θα είχε τον έλεγχο δύο πεινασμένων για τρύπα καβλιών. Και όμως το απολάμβανε. Δεν είχε σημασία πως είχαν φτάσει ως εδώ. Από που και ως που ο Χρήστος δεν είχε φύγει; Ο Κώστας δεν είχε διώξει τον ξάδελφο του για να γαμηθούν; Το μόνο που ακούστηκε μέσα στο άδειο μυαλό της ήταν το «Για αυτό δεν έχεις όρεξη για ένα στα γρήγορα;». Ένιωσε ένα μικρό ξενέρωμα. Μία στιγμιαία απογοήτευση. Που προκλήθηκαν από μία υπόθεση που είχε περάσει από το μυαλό της, αρκετό καιρό πριν. Μόλις ανέκτησε την αυτοκυριαρχία της, ένιωσε ότι όλο αυτό ήθελε να τελειώσει. Σύντομα! Δεν είχε εικόνα του Κώστα, μιας και το κορμί του Χρήστου, ήταν ανάμεσα τους.

Έφερε τα χέρια της γύρω από τη μέση του Χρήστου και τα κατέβασε προς τα τριχωτά κωλομάγουλα του. Τα χούφτωσε γερά, όπως χούφτωνε τον κώλο της, όλα αυτά τα χρόνια ο Κώστας. Τα τράβηξε προς αντίθετες κατευθύνσεις και τα ξαναένωσε. Της άρεσε η αίσθηση αυτή. Η καύλα της μεγάλωσε όταν ο Χρήστος, αντέδρασε σε αυτή της την κίνηση, βογκώντας. Και τότε, κοιτάζοντας τον στα μάτια, έφερε τον δείκτη από το αριστερό της χέρι στην τρύπα του. Εκείνος, σταμάτησε να της γαμάει το στόμα και τούρλωσε τον κώλο του. Ήταν σαν να την προσκαλούσε. Πίεσε το δάχτυλο της μέσα του. Παραδόξως, μπήκε πολύ εύκολα. Και αυτό επιβεβαίωσε την υπόθεση που είχε κάνει εδώ και καιρό. Ο Κώστας γαμούσε τον παντρεμένο ξάδελφο του. Άρχισε να τον γαμάει με το ένα δάχτυλο. Η άκρη του νυχιού της, ένιωσε να γδέρνει τα σωθικά του και αυτό επιβεβαιωνόταν με τις μικρές κραυγές πόνου. Η πίεση που του ασκούσε στην κωλότρυπα, μεταφερόταν στο στόμα της. Κάθε φορά που τον κάρφωνε, ένιωσε το πρησμένο χοντρόκαυλο του να της γεμίζει το στόμα.

Βογκητά και μουγκρητά γέμιζαν το δωμάτιο. Ο Κώστας, που έβλεπε το χέρι της γυναίκας του να γαμάει τον κώλο του ξαδέλφου του, είχε φτάσει στο απροχώρητο. Ένιωθε το πούτσο του να είναι έτοιμος να σκάσει από την καύλα. Καρφώθηκε με δύναμη μέσα της και άφησε το σπέρμα του να εκτοξευθεί βαθιά μέσα στο μουνί της. Σχεδόν ταυτόχρονα, ο Χρήστος έχυνε, με την ίδια δύναμη, βαθιά μέσα στο στόμα της.

Η Ιωάννα ήταν εκστασιασμένη. Η αίσθηση δύο πούτσων να χύνουν μέσα της ήταν κάτι που δεν το χωρούσε το μυαλό της. Η αίσθηση των υγρών μέσα στο μουνί της, στο στόμα της, στο λαιμό της. οι μυρωδιές, οι υφές, το τσούξιμο από την τριβή, όλα αυτά μαζί, έφτιαχναν μία απερίγραπτη αίσθηση ηδονής και ικανοποίησης. Ένιωσε τους δύο άντρες, με διαφορά λίγων δευτερολέπτων, να βγαίνουν από μέσα της. Ο μεν Χρήστος, ξάπλωσε δίπλα της, ο δε Κώστας είχε κάτσει στο πάτωμα. Εκείνη ένιωθε λες και τους είχε βγάλει νοκ άουτ.

Έφερε ένα της χέρι στο μουνί της. «Λίγο ακόμη να συνέχιζες ρε μαλάκα, θα έχυνα κι εγώ μαζί σας» σκέφτηκε. Και κοιτάζοντας τους, άρχισε να χαϊδεύεται. Πίεζε μόνο την κλειτορίδα της και με κυκλικές κινήσεις, ανέβαζε ταχύτητα και ένταση. Το άλλο της χέρι, αφού σκούπισε της λίγες σταγόνες σπέρματος του Χρήστου δίπλα στα χείλη της, χούφτωσε το ένα της βυζί. Έβαλε τη ρώγα της ανάμεσα στα δύο της δάχτυλα και το χούφτωνε έντονα. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, οι δύο άντρες την χάζευαν να χύνει για άλλη μία φορά.

Μόλις τελείωσε, γύρισε στο πλάι, προς την πλευρά του κενού τοίχου, σε εμβρυακή στάση, φέρνοντας τα χέρια της, ανάμεσα στο μάγουλο της και το μαξιλάρι. Έκλεισε τα μάτια και απόλαυσε την ηρεμία που, πάντα, ακολουθεί μία καταιγίδα. Με τον τρόπο της, τους έλεγε να ξεκουμπιστούν. Λίγο γιατί πήρε αυτό που ήθελε, λίγο γιατί ντρεπόταν να τους κοιτάξει στα μάτια. Ήταν ικανοποιημένη. Όλα τα άλλα θα την απασχολούσαν αργότερα. Έκλεισε τα μάτια και αποκοιμήθηκε, ακούγοντας τους δύο άντρες ανταλλάζουν κουβέντες.

- Χ: πω, πω, ρε συ... τι εργαλείο είναι η γυναίκα σου;

- K: Σύνελθε και μη μιλάς έτσι. Οκ;

- Χ: Εντάξει ρε συ. Δεν το είπα με κακία. Απλά δεν της το 'χα της Ιωάννας να μας ξετινάξει και τους δυο χωρίς αντίρρηση.

- K: Ντύσου και φύγε. Και που 'σαι... κουβέντα πουθενά.

- Χ: Οκ, οκ. Απλά προσπάθησε να το ξανακάνουμε. Θέλω και εγώ να την γαμήσω την επόμενη φορά.

- K: Άντε γαμήσου κωλοπαίδι. Σήκω και φύγε μη σου γαμήσω ότι έχεις και δεν έχεις.

- Χ: Όλο λόγια είσαι!

Καθώς την έπαιρνε ο ύπνος, το τελευταίο πράγμα έφερε στο νου της ήταν η Δήμητρα να την θηλάζει.

Άνοιξε τα μάτια της καθώς ακούστηκε ο ήχος από το ξεκλείδωμα της πόρτας. Προσπαθώντας να τεντώσει το κορμί της, ένιωσε το πιάσιμο παντού. «Τι τα θέλω τα άγρια γαμήσια στην ηλικία μου;», αναρωτήθηκε. «Μαμά; Που είσαι;» ακούστηκε η φωνή της Βάγιας από το σαλόνι. Ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι ήταν εντελώς γυμνή. Μέχρι να μπορέσει να βρει κάτι να ρίξει πάνω της, η Βάγια είχε μπει ήδη στο δωμάτιο της. Γεμάτη έκπληξη από το θέαμα της γυμνής της μάνας, κόλλησε για λίγο. «Ωχ συγνώμη, δεν ήξερα...» και γύρισε απότομα και πήγε στο σαλόνι. Γεμάτη αμηχανία και αίσθηση ντροπής, η Ιωάννα φόρεσε τα ρούχα της που ήταν πεταμένα στο πάτωμα, μάζεψε τα μαλλιά της και βγήκε και εκείνη στο σαλόνι.

- Ι: Συγνώμη για αυτό. Έπρεπε να ήμουν πιο προσεκτική.

- B: Δεν πειράζει. Άλλωστε τώρα κατάλαβα γιατί ο μπαμπάς άργησε και ήταν τόσο κομμένος. Χε, χε...

- Ι: Άργησε; Τι ώρα ήρθε δηλαδή;

- B: Γύρω στις 5.30. Μιάμιση ώρα καθυστέρησε και σερνόταν. Τουλάχιστον άξιζε τον κόπο;

Το μυαλό της Ιωάννας άρχισε να στροφάρει. Τι ώρα να τέλειωσαν; Μία; Μιάμιση; Δύο; Αποκλείεται να ήταν τόσο κουρασμένος, τρεις-τέσσερις ώρες μετά που τέλειωσαν. Ήταν εύκολο να υποθέσει που ήταν και με ποιόν, μετά από ότι είχε καταλάβει κατά την διάρκεια της παρτούζας. Ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν με το Χρήστο. Οι δυο τους κάτι έκαναν. Και τότε θυμήθηκε το πόσο εύκολα της είχε τουρλώσει το κωλαράκι του ο ξάδελφος. Πόσο εύκολα γλίστρησε μέσα του το δάχτυλο της και τον γαμούσε, μέχρι εκείνος να τελειώσει μέσα στο στόμα της. Ο άντρας της γαμούσε τον ξάδελφο του.

Συνεχίζεται...

Θα ήθελα να ακούσω τα σχόλια και της παρατηρήσεις σας, είτε με σχόλιο κάτω από την ιστορία είτε με μήνυμα.




Copyright protected OW ref: 170729



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).