Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πρωινό Σαββάτου μετά από κάτι μέρες από την τελευταία φορά που είδα την ξαδέρφη μου. Πλέον ήμουν άνετος μαζί της, ήμουν μόνος στο σπίτι και την περίμενα να έρθει για να βοηθήσει σε κάποιες καθαριότητες στο σπίτι μας. Παράλληλα περίμενα κι ένα φίλο μου, όχι όμως αυτόν για τον οποίο είχα αναφερθεί στην τελευταία μου ιστορία. Χτυπάει το κουδούνι, ανοίγω και τη βλέπω. Φόραγε ένα κοντό αέρινο λευκό σορτς και από πάνω ένα λευκό μπλουζάκι. Χάρηκα που την είδα τόσο αεράτη. Φιληθήκαμε στο μάγουλο κι εγώ έβαλα λίγο το χέρι μου στην μεσούλα της, κοντά στο μπούτι σχετικά. Ένοιωσα το βρακάκι που φόραγε από μέσα, μιας και το σορτς ήταν αρκετά λεπτό. Δεν έκανα παραπάνω κίνηση, ήθελα να είμαι διακριτικός και αυτό της άρεσε. Της λέω:

- Ωραία ρούχα φοράς!

Χαμογελάει και μου λέει…

- Να είμαι άνετα με τις δουλειές… και να πάρεις και λίγο μάτι εσύ.

- Θα έρθει και ένας φίλος σε λίγο

- Πονηρούλη… είπες στο φίλο σου να έρθει επειδή ήξερες ότι θα έρθω;

- Όχι, δεν είναι εκείνο το παιδί

- Βρε το είπες και αλλού αυτό που έγινε μεταξύ μας;

- Όχι δεν έχω πει τίποτα σε κανέναν

- Α εντάξει τότε, αλλά πρέπει να είμαι προσεκτική γιατί το σορτς είναι κοντό, το φόρεσα για σένα

- Όχι, δεν πειράζει, να είσαι άνετα!

- Βρε θα ανάψει ο φίλος σου έτσι!

- Δεν πειράζει της λέω, δεν είναι κακό… και μου αρέσει να σε κοιτάνε και άλλοι.

- Αχ πονηρούλη, εντάξει, θα είμαι σαν να είμαστε οι δυο μας.

Μετά από λίγο έρχεται και ο φίλος μου και πάμε στο δωμάτιο. Κάπου κλεφτά είδε την ξαδέρφη μου και το είδα που τα μάτια του έπεσαν πάνω στο σορτς της. Αμέσως σηκώθηκε το πουλί μου πολύ. Πήγαμε στο δωμάτιο και βάλαμε μουσική, τον έβλεπα κάπως αναμμένο. Έρχεται λοιπόν η ξαδέρφη μου στο δωμάτιο να καθαρίσει και εκεί… και ξεκινάω να παρατηρώ το φίλο μου να την κοιτάει. Τα μάτια του έπεφταν πάνω στα μπούτια της και αυτή με κοίταζε και χαμογελούσε. Σε κάποια φάση σκουπίζει το βρεγμένο της χέρι πάνω στο σορτς με αποτέλεσμα να διαγράψει ελαφρώς το λευκό εσώρουχο της. Ο φίλος μου εκεί τα έχασε, κοίταζε διστακτικά, είχε κοκκινίσει και φαινόταν το φούσκωμα στο παντελόνι του, το ίδιο και εμένα. Πιάνει η ξαδέρφη μου και κάπως το σορτς να το στεγνώσει με αποτέλεσμα να το σηκώσει τελείως και εμφανιστεί ολο το μπούτι της και λίγο το βρακάκι της. Εκεί βλέπω το φίλο μου να κοιτάζει επίμονα και να λέει "πάω λίγο στο μπάνιο". Καταλάβαμε ότι πάει να τον παίξει. Η ξαδέρφη μου χαμογέλαγε.

- Βρε τι του κάνουμε του παιδιού; Κάτσε να δω από την κλειδαρότρυπα τι κάνει.

Τη βλέπω που χαμογελάει και με πάει μέσα στο δωμάτιο.

- Την έχει βγάλει έξω και την παίζει ξαδερφούλη, και το πουλί του είναι κάπως μεγαλούτσικο και όμορφο.

Καύλωσα πολύ που είδε το καυλί του και της άρεσε. Κατάλαβε και η ίδια ότι καύλωσα, και μου λέει…

- Θα σε πείραζε να τον αφήσω να παίξει λίγο μαζί μου;

- Όχι της λέω, δε με πειράζει, το σκεφτόμουν και εγώ από την υπόσχεση που είχες δώσει στον άλλο φίλο μου

- Καλά… αυτός τώρα θα περιμένει! Σειρά έχει ο φίλος μας μέσα.

Πάει και του χτυπάει την πόρτα του μπάνιου..

- Μικρέ τελείωνε, του λεει… πρέπει να καθαρίσω μέσα.

Με τρεμάμενη φωνή, λέει "μισό λεπτάκι, βγαίνω". Βγαίνει λοιπόν, κοιτάζονται λίγο στην πόρτα, μάλλον δεν πρόλοβε να χύσει. Έρχεται στο δωμάτι, και η ξαδέρφη μπαίνει στο μπάνιο να καθαρίσει. Εμείς στο δωμάτιο, αναμμένοι και οι δύο χωρίς να πολυμιλάμε. Μπαίνει μετά από 10 λεπτάκια η ξαδέρφη μέσα, το θέαμα καυτό. Ήταν βρεγμένη πολύ καθώς έπλυνε με αρκετό νερό το μπάνιο, με αποτέλεσμα τα εσώρουχα της να διαγράφονται πολύ. Καυλώνουμε και οι δύο.

- Ξαδερφούλη δώσε μου δικά σου ρούχα να αλλάξω, γιατί είμαι πολύ βρεγμένη

- Να σου δώσω της λέω, απλά τα σορτς μου θα σου είναι μεγάλα.

- Εντάξει, δώσε μου έστω ένα μακρύ μπλουζάκι σου να το φορέσω σκέτο.

Βρίσκω από την ντουλάπα μια μπλούζα μου μαύρη, όχι και τόσο μακριά βέβαια όσο περίμενε. Της τη δίνω, "γυρίστε λίγο από την άλλη να αλλάξω" μας λέει. Γυρνάμε, και είμαστε πολύ καυλωμένοι και οι δύο. "Εντάξει έτοιμη", μας λέει. Όντως η μπλούζα δεν ήταν πολύ μακριά, ίσα ίσα που δε φαινόταν το βρακάκι της. Τη βλέπει ο φίλος μου και καίγεται. Κοιτάζει επίμονα τα μπούτια της. Ζητάει να ξαναπάει στο μπάνιο. Του λέει η ξαδέρφη "όχι μόλις καθάρισα μέσα. Κάνε εδώ ότι έκανες μέσα του λέει και του χαμογελάει. Αυτός τα χάνει και δεν ξέρει τι να πει. Εγώ κάθομαι, τους κοιτάω, έχω καυλώσει πολύ και τρίβω το καυλί μου.

- Έλα, μη ντρέπεσαι, δεν πειράζει, αγόρι είσαι και μάλλον σε άναψα. Να… κοίτα τον ξάδελφο μου τι κάνει…

και κάθεται δίπλα του, με τα μπούτια της να ακουμπάνε τα δικά του. Τον πιάνει από το πόδι, και σιγά-σιγά πάει στο καυλί του.

- Μ… πάλι μεγάλο είναι.

Με μια της κίνηση του ανοίγει το φερμουάρ και του βγάζει το μποξεράκι, βγαίνει έξω το καυλί του και του πιάνει σιγά-σιγά το κεφαλάκι. Ο φίλος μου έχει τρελαθεί. Εγώ απέναντι τους να τους κοιτάω και να τρίβομαι. Αρχίζει να του παίζει το πουλί και του δίνει φιλιά στο λαιμό. Ο φίλος μου βάζει το χέρι του πάνω στα μπούτια της και τα χαϊδεύει. Τα χέρια του τρέμουν. Του λέει να ξαπλώσει και να ηρεμήσει. Αυτή γονατίζει μπροστά του και βάζει το πρόσωπο της κοντά στο καυλί του, το κοιτάζει και το χαϊδεύει καθώς δαγκώνει τη γλωσσίτσα της. Εγώ είμαι πίσω τους και βλέπω τις μπουτάρες και το εσώρουχο της, αφού η μπλούζα έχει σηκωθεί πολύ τώρα.

- Βγάλε το πουλί σου έξω ξαδερφούλη, σήμερα μόνο θα με κοιτάς.

Ζήλεψα μπορώ να πω, αλλά ταυτόχρονα καύλωσα πολύ. Αυτή αρχίζει και δίνει πεταχτά φιλάκια στο πουλί του φίλου μου. Περνάει τη γλωσσίτσα της σιγά-σιγά πάνω στο κεφαλάκι. Το παίρνει λίγο-λίγο όλο στο στόμα της και του κάνει μια πολύ αργή πίπα. Ήδη νοιώθει κάποια υγρά στο στόμα της, αφού ήταν έτοιμος να χύσει πριν. Σταματάει να το γλείφει και ανεβαίνει πάνω του το κορμί της ακουμπάει το δικό του. Τον φιλάει στο στήθος. Αυτός με τα χέρια του χουφτώνει τις μπουτάρες και την κωλάρα της πάνω από το εσώρουχο. Της έχει σχεδόν βγάλει την μπλούζα. Εγώ στο θέαμα αυτό έχω καυλώσει και την παίζω. Δεν κρατιέμαι, πάω από πάνω της και αρχίζω να της φιλάω τα μπούτια και τον κώλο πάνω από το εσώρουχο.

- Ε… μου λέει. Τι είπαμε; Κάνε πίσω.

Εγώ δε σταματώ και κάπως νευριάζει.

- Σταμάτα, αλλιώς δε θα δεις τίποτα άλλο.

"Εντάξει…" λέω, και κάνω πίσω να απολαύσω το θέαμα. Σηκώνεται η ξαδέρφη μου μπροστά του και καθισμένη πάνω του… βγάζει τη μπλούζα της και το σουτιέν της και τον φέρνει κοντά της να της φιλήσει το στήθος. Αρχίζει με πάθος να της φιλάει τις ρώγες. Αυτή αρχίζει και ανασαίνει βαριά και του χαϊδεύει τα μαλλιά.

- Έλα αγοράκι μου, είμαι δική σου κάνε ότι θέλεις!

Το καυλί του είναι σηκωμένο ανάμεσα στα μπούτια της όσο φιλάει το στήθος της. Σηκώνει λίγο τη μεσούλα της, κάνει λίγο άκρη το βρακάκι της και κάθεται αργά-αργά πάνω στο καυλί του χωρίς προφυλακτικό. Το θέαμα να τη γαμάει με το εσώρουχο με τρέλανε και άρχισα να την παίζω πιο δυνατά.

- Είναι τέλειο το καυλί σου αγοράκι μου, από πριν που σε είδα στο μπάνιο το ήθελα μέσα μου. Πήδα το μουνάκι μου, ναι… και

κουνιέται πάνω του συνέχεια. Το καυλί του μπαινόβγαινε μέσα της και την είχε αγκαλίασει στα χέρια του σφιχτά ενώ συνέχιζε να της πιπιλάει το στήθος.

- Σου αρέσει ξαδερφούλη να με βλέπεις να με γαμάει ο φίλος σου;

- Ναι… της λέω, πάρα πολύ… και είμαι έτοιμος να χύσω!

- Έλα, του λέει, αγοράκι μου, είμαι έτοιμη να χύσω για σένα!

- Κι εγώ… της λέει.

Η ανάσα της έχει γίνει βαριά, αρχίζει να φωνάζει…

- Μην φοβάσαι… χύσε μέσα μου… ναι!

Εγώ είχα πάρει στο σουτιέν της, και το έχυσα… η καύλα ήταν μεγάλη… έβγαλα πολλά χύσια να την βλέπω να γαμιέται έτσι με τον φίλο μου. Σηκώνεται από το καυλί του και του δίνει ένα πεταχτό φιλάκι στο στόμα.

- Ήσουν πολύ καλός, του λέει. Για πες ξαδερφούλη, σου άρεσε αυτό που είδες;… με ρωτάει.

- Πάρα πολύ, έχυσα πάνω στο σουτιέν σου.

- Για να δω…

και της το δίνω. Είχε πηχτά χύσια επάνω. Με το δάχτυλο της παίρνει λίγο και το βάζει το στόμα της. Εγώ τρελάθηκα.

- Μ… ωραίο είναι μου λέει. Την επόμενη φορά τα θέλω όλα στο στόμα μου.

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτή η περιπέτεια με την ξαδέρφη μου.




Copyright protected OW ref: 170894



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.