Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Μια παρέα πουτανάκια: Η Όλγα

Με τη Μαρία κάναμε καιρό να ξαναβρεθούμε μετά από εκείνη τη νύχτα στις διακοπές. Ακόμα και μετά από τόσο καιρό, αυτό που μου είχε μείνει ήταν η αλλαγή στο πρόσωπό της μόλις ο πούτσος μου είχε καταφέρει να χωθεί βαθιά μέσα στο μουνάκι της. Αυτή η έκδηλη ευχαρίστηση, σε σημείο απόλαυσης, που φώτιζε το πρόσωπο της μέσα από το χαμόγελό της και τα μάτια της με είχε συνεπάρει. Θυμάμαι ακόμα το πως εμφανίστηκε μέσα στο σκοτάδι για να μου ζητήσει εκείνο το προφυλακτικό. Χωρίς εσώρουχα, με ένα τιραντέ μπλουζάκι πολύ μεγάλο για εκείνη. Ίσα που καλυπτόταν το γυμνό κωλαράκι και το μουνάκι της. Επάνω το φαρδύ αυτό μπλουζάκι άφηνε εκτεθειμένα τα τεράστια βυζάκια της σχεδόν από κάθε γωνία. Τα βήματά της τράνταζαν τα ελεύθερα στήθη της και τα κουνούσαν πέρα-δώθε. Είχα καυλώσει θυμάμαι από πριν με τα λόγια που έλεγε στο Βασίλη αλλά όταν την είδα ο πούτσος μου κόντευε να εκραγεί. Την πέταξα στο κρεβάτι και μπήκα αμέσως στο υγρό μουνάκι της. Τότε πρωτοαντίκρισα αυτή την υπέροχη καύλα στο πρόσωπο της.

Ξεκίνησα να τη γαμάω με δύναμη ανάσκελα και από την κίνηση τα βυζόμπαλα της κάνανε μια κυκλική πανέμορφη κίνηση. Τα χάζευα. Είχα φροντίσει από πριν να τα απελευθερώσω εντελώς πλάι από τις τιράντες. Όρμησα και της έγλειψα τις ρώγες συνεχίζοντας να τη γαμάω. Της έδωσα μερικά παθιασμένα γλωσσόφιλα και μετά ανέβασα τα πόδια της στους ώμους μου. Αύξησα και πάλι την ένταση. Δυσκολευόταν στην αναπνοή και έτσι τη γύρισα στα τέσσερα. Την έπιασα από την μακριά κατάξανθη κοτσίδα της και τραβώντας τη πίσω άρχισα το σφυροκόπημα. Οι βυζάρες της πήγαιναν πάλι πέρα-δώθε και εγώ από πίσω της χάζευα τον πούτσο μου να χάνεται μέσα στην καυτή της μουνάρα και ταυτόχρονα έβλεπα την υπέροχη σούφρα της που μου δημιουργούσε ορέξεις για να της σκίσω το κωλαράκι.

Η ανάσα της πλέον πολύ βαριά και το χέρι της βοηθούσε την όλη κατάσταση χαϊδεύοντας την πρησμένη κλειτορίδα της. Δεν άργησε να χύσει βγάζοντας μικρές κραυγούλες ηδονής καθώς ανεβοκατέβαζε τη λεκάνη της η οποία έτρεμε και έκανε σπασμούς. Σε μια τέτοια κίνηση πούτσος μου βγήκε και δεν έχασα ευκαιρία. Μια ποσότητα σάλιου γλίστρησε από το στόμα μου και προσγειώθηκε ακριβώς στη σούφρα της μέσα στην οποία έσπρωξα μια μικρή ποσότητα με τον αντίχειρά μου. Εκεί βρέθηκε και ο πούτσος μου στη στιγμή και πινέλωσε το υπόλοιπο σάλιο στην τρυπούλα της.

- Είσαι τρελός.

Μου είπε αδύναμα. Με μια κίνηση το καυλί μου είχε εισχωρήσει ελάχιστα μέσα στην τρυπούλα της που ήταν κάπως δουλεμένη, αλλά με το σάλιο και το μουνόχυμα της που είχε μείνει πάνω στο προφυλακτικό η δουλειά ήταν ευκολότερη. Έτσι σε δευτερόλεπτα είχα φτάσει στο βαθύτερο σημείο που ήταν εφικτό και με μερικές αργές διεισδύσεις ήμουν πλέον σε θέση να μπορέσω να επιταχύνω. Σε λίγο το σφυροκόπημα άρχισε ξανά. Σε μερικά λεπτά μια περίεργη αίσθηση ζεστασιάς αγκάλιασε τον πούτσο μου και η τριβή είχε πλέον αλλάξει ένταση. Το προφυλακτικό είχε ξεσκιστεί. Βγήκα στιγμιαία και απαλλάχτηκα από το ξεσκισμένο πλαστικό. Έφτυσα ξανά τον πούτσο μου και τον έχωσα ξανά στην πεινασμένη πια τρύπα της. Έδωσα τα τελευταία μου γκάζια και σαν κομπρεσέρ ξέσκισα την κωλάρα της Μαρίας που είχε παντού δαχτυλιές από τα αρπάγματα που έκανα για να κρατηθώ και να βάλω δύναμη. Λίγα λεπτά μόνο χρειάστηκαν για να γεμίσω σπέρμα τον κώλο της. Με τεράστια ορμή οι πίδακες φεύγανε από τον πρησμένο πούτσο μου και έτρεχαν μέσα της. Πέσαμε ανάσκελα χαμογελαστοί και ευχαριστημένοι να πιάσουμε τις ανάσες μας. Η Μαρία τότε ήρθε στην αγκαλιά μου και αφού ανάψαμε από ένα τσιγάρο μου είπε κάποια πράγματα για εκείνη. Μου είπε πως είναι ερωτευμένη με ένα παλληκάρι που τον λένε Πέτρο και ήταν στην εμποροπλοιάρχων. Λείπει συνέχεια και όταν την πιάνουν οι ορμές της ψάχνει σεξ, εχέμυθο και χωρίς δεσμεύσεις.

- Είναι μια από εκείνες τις μέρες. Μου είπε.

Αυτό είναι που ήθελε και από το Βασίλη αλλά δεν το πήρε τελικά γιατί της το έδωσα εγώ. Και μάλλον καλύτερα που έγινε έτσι γιατί το θέλαμε και οι δύο ενώ τον Βασίλη τον πίεζε. Και δεν το ήθελε αυτό. Όση ώρα μου μιλούσε, αφού είχε τελειώσει το τσιγάρο της, περνούσε το χέρι της απαλά πάνω από το σώμα μου. Κάποιες στιγμές σε κάποια σημεία το άγγιγμα ήταν τόσο ερωτικό που ήταν σαν να με διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα. Με δυο-τρία τέτοια αγγίγματα και κάνα δυο-τρία χάδια στον πούτσο και τα αρχίδια μου, καύλωσα ξανά και έκλεισα τα μάτια απολαμβάνοντας τα χάδια.

- Πλάκα κάνεις…

είπε η Μαρία και άνοιξα τα μάτια μου βλέποντας τη να κοιτάει τον πούτσο μου με θαυμασμό. Χαμογέλασα και έκλεισα τα μάτια μου ξανά για συνεχίσω να απολαμβάνω τα χάδια. Με μια κίνηση η Μαρία τον πήρε στο στόμα της και το κεφάλι μου μούδιασε από την καύλα καθώς η υγρασία και η ζεστασιά του στόματος της μου προσέφεραν ρίγη ανακούφισης, ενώ τα χάδια της στα αρχίδια μου ήταν μια ευχάριστη νότα. Άνοιξα τα μάτια μου και την κοίταζα να ανεβοκατεβάζει το κεφάλι της μπουκωμένη με το πρησμένο μου καυλί και με τα πράσινα μάτια της καρφωμένα στα δικά μου. Την κατείχε άριστα την τέχνη. Σε λίγα λεπτά, τα σάλια της τον είχαν πλημμυρίσει. Μέχρι και τα ξυρισμένα μου αρχίδια γυάλιζαν από τα υγρά που κόντευαν να φτάσουν ως την κωλότρυπα μου.

Αφού έβγαλε εντελώς τη μπλούζα και έμεινε εντελώς γυμνή, καβάλησε τον πούτσο μου και άρχισε να γαμιέται σε έναν αργό ρυθμό γέρνοντας πίσω το κεφάλι δαγκώνοντας τα χείλη της και χουφτώνοντας τις βυζάρες της, πιέζοντάς τις και τσιμπώντας τις ρώγες τις. Τη θαύμαζα και τη χάιδευα ταυτόχρονα στο σώμα. Ανασηκώθηκα και τις έγλειψα τις ρώγες. Όταν το ένιωσε άνοιξε τα μάτια της και έφερε το κεφάλι της μπροστά και με φίλησε. Της δάγκωσα ελαφρά το λαιμό και αναστέναξε. Ξαναέπεσα πίσω. Φανερά σε κατάσταση ηδονής και καυλωμένη τρελά έφερε τα βυζιά της εναλλάξ και έγλειψε τις ρώγες τις. Χωρίς να βγει γύρισε από την άλλη μεριά και πλέον έβλεπα την πλάτη της. Με κοίταξε πονηρά πάνω από τον ώμο της, έγειρε μπροστά και άρχισε τα κόλπα.

Πλέον έβλεπα τον πούτσο μου να της τεντώνει την τρύπα και να χάνεται μέσα της αλλά ταυτόχρονα γινόταν με έναν περίεργο ρυθμό σαν να χόρευε. Πότε πήγαινε κυκλικά, πότε πολύ γρήγορα με σπάσιμο στη λεκάνη, πότε έβγαινε αργά και βασανιστικά μέχρι έξω σχεδόν και βυθιζόταν απότομα μέχρι τον πάτο. Παράλληλα με αυτά, κάποιες στιγμές έσφιγγε και κάποιες άλλες χαλάρωνε. Έβγαινε και γλιστρούσε σε όλο το μήκος του πούτσου μου μέχρι τα αρχίδια, με τα μουνόχειλα της να τον αγκαλιάζουν και την κλειτορίδα της να τρίβεται πάνω του. Με είχε ξετρελάνει. Η γκόμενα ήξερε να γαμιέται σαν επαγγελματίας. Αφού είχε τον έλεγχο δεν άργησε να μετουσιώσει τα κόλπα της σε έναν ανεπανάληπτο για εκείνη οργασμό από ότι μου είπε. Έτρεμε σύγκορμη πάνω στον πούτσο μου και οι αναστεναγμοί της με τις κραυγές και τις ανάσες της ήταν λες και έβγαιναν βαθιά από την ψυχή της. Σαν κάτι να τις ξερίζωνε.

Ο πούτσος μου είχε γίνει μούσκεμα από το καυτό μουνόχυμα της. Μόλις τέλειωσε κατέβηκε και τον πήρε ξανά στο στόμα της. Ήταν ακόμα λαχανιασμένη και ρουθούνιζε μπουκωμένη ψάχνοντας τρόπο να ηρεμήσει. Πήρε ένα μαξιλάρι και μου έβαλε κάτω από τη μέση. Χάιδευε την περιοχή κάτω από τα αρχίδια μου με τα δάχτυλά της καθώς μου τον ρουφούσε δυνατά, πάντα κοιτώντας με στα μάτια. Έπαιξε λίγο με τα αρχίδια μου καθώς συνέχισε να γλείφει μαλακά και με άπειρη υγρασία στο στόμα το καυλί μου. Τα δάχτυλά της άρχισαν να εξερευνούν την είσοδο της τρύπας μου και δυο-τρεις φορές που πέρασε λίγο πιο απειλητικά τα δάχτυλά της από πάνω με έκαναν να τεντώσω τη λεκάνη μου και να αρχίσω να χύνω ασταμάτητα μέσα στο στόμα της. Αφού επιδεικτικά κατάπιε ότι ποσότητα ελευθέρωσε το καυλί μου στο στόμα της, μου έκανε κάτι που ποτέ δεν μου είχε τύχει ξανά.

Άρχισε να παίζει με τα αρχίδια μου και συνέχισε να ρουφάει με μανία αυτή τη φορά το κεφάλι του πούτσου μου και να ανεβοκατεβάζει απίστευτα γρήγορα το κεφάλι της. Τώρα πια δεμε κοιτούσε, μόνο γαμούσε γρήγορα το στόμα της με τον πούτσο μου, ρουφώντας ταυτόχρονα. Με είχε κυριέψει μια απίστευτη, πρωτόγνωρη αίσθηση. Έτρεμαν τα πάντα από τη μέση και κάτω και χρειάστηκε μόνο τρία-τέσσερα λεπτά για να ξαναχύσω στο στόμα της ζαλισμένος κι ενώ φαινόταν σαν να γυρίζει το δωμάτιο γύρω μου. Έκλεισα τα μάτια μου και προσπάθησα να συνέλθω αλλά σίγουρα μου πήρε κανένα πεντάλεπτο. Δεν κατάλαβα τι παίχτηκε ακριβώς αλλά μόνο και μόνο για αυτό το συναίσθημα το Μαράκι θα έχει για πάντα μια θέση στην καρδιά και στο μυαλό μου.

Κοιμηθήκαμε για λίγο έτσι γυμνοί αγκαλιά αφού φιληθήκαμε γλυκά. Σε κάποια στιγμή και ενώ κοιμόμουν, η Μαρία σηκώθηκε και αφού έβαλε πάλι αυτή τη χαζή μπλούζα έκανε να βγει.

- Που πας; Δεν ξημέρωσε ακόμα.

- Μην ανησυχείς! Θα κάνω ένα τσιγάρο και έρχομαι.

Δεν περίμενα και με πήρε πάλι ο ύπνος. Ξύπνησα ξανά όταν επέστρεψε και χώθηκε γυμνή στην αγκαλιά μου. Δεν ξύπνησα αμέσως όμως. Ξύπνησα όταν προσπάθησε έτσι όπως ήμασταν ξαπλωμένοι στο πλάι να βάλει τον πούτσο μου μέσα στο μουνάκι της.

- Τι κάνεις; Ρώτησα νυσταγμένα με απορία.

- Εγώ προσπαθώ να ηρεμήσω, βγήκα να κάνω ένα τσιγάρο και γυρνάω και τον βλέπω πάλι όρθιο. Με ποια καύλωσες στον ύπνο σου;

- Δεν ξέρω; Ξέρω όμως με ποιά καυλώνω στον ξύπνιο μου…

και λέγοντας αυτά τα λόγια τα είχε καταφέρει και ήμουν πάλι μέσα της. Άρχισα να τη γαμάω, πιο ήρεμα αυτή τη φορά και να της χουφτώνω το βυζί ενώ με το άλλο χέρι μου της έπαιζα την κλειτορίδα. Της έγλειφα το αυτί και της φιλούσα το λαιμό.

- Αχ, καυλιάρη με καίει η ανάσα σου.

- Είναι που με έχεις καυλώσει τόσο πολύ. Τι μουνάκι καυτό είναι αυτό που έχεις; Είναι και μούσκεμα.

- Εσύ με κάνεις έτσι πουτσαρά μου. Γάμα με! Τι ζω σήμερα η γυναίκα;

- Γουστάρω πολύ που σε σκίζω σήμερα.

- Εγώ γουστάρω περισσότερο. Πρώτη φορά νιώθω έτσι. Θέλω τον πούτσο σου για πάντα. Να γαμιέμαι μόνο με αυτόν. Είναι τέλειος. Συνέχισε. Σκίσε με. Έλα καυλιάρη…

- Θα τον έχεις όποτε θέλεις. Θα σε γαμάω όποτε μου το ζητήσεις. Είσαι καύλα σκέτη.

Ο ρυθμός ανέβαινε και μετά από πολλά λόγια ψιθυρισμένα ηδονικά και κάποια βογκητά καύλας εκατέρωθεν, η ένταση αυξήθηκε, ενώσαμε τα χείλη μας και σχεδόν συγχρονιστήκαμε σε έναν ακόμα πολύ δυνατό οργασμό.

- Σε χύνω μωρό μου. Είπα και το έκανα ταυτόχρονα.

- Με καις πούστη. Μη σταματάς. Λίγο ακόμα. Ναι... ναι... ναι… κι εγώ…

αποκρίθηκε σε λίγα δευτερόλεπτα που βρήκε την ανάσα της. Γελάσαμε λαχανιασμένοι και κοιμηθήκαμε ακριβώς εκεί εξουθενωμένοι πια. Χωρίς καν να βγω από μέσα της. Το πρωί απλά έλειπε. Μέσα στα τσιγάρα μου είχε γραμμένο το κινητό της και έγραφε "Ευχαριστώ".

Εκείνες οι μέρες πέρασαν και κάναμε πολύ καιρό να ιδωθούμε. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο όμως. Στο μεταξύ είχα φύγει φαντάρος και σε μια από τις άδειες μου ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό.

"ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ".

Απάντησα αμέσως.

"ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ. ΦΤΑΝΩ ΣΠΙΤΙ ΣΕ 2 ΩΡΕΣ. ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ".

Τα μηνύματα συνεχίστηκαν και κανονίσαμε ραντεβού σε μια πλατεία το ίδιο βράδυ. Βρεθήκαμε και καθίσαμε σε ένα παγκάκι. Το κλίμα αρχικά δεν ήταν ιδιαίτερα ερωτικό. Είπαμε τα νέα μας και ξεκινήσαμε να υλοποιήσουμε την συμφωνία που είχαμε κάνει σε κάποιο από τα τηλεφωνήματα μας. Είχαμε συμφωνήσει πως όταν βρεθούμε θα πάμε σε κάθε μπαρ της πόλης και θα πίνουμε από ένα σφηνάκι. Έτσι ξεκινήσαμε αυτό το χαζό παιχνίδι. Αρχίσαμε περίπου στις 23:00 και γύρω στη 1:00 είχαμε φτάσει το όγδοο σφηνάκι. Μας καθυστερούσαν οι φίλοι κι οι γνωστοί που συναντούσαμε μέχρι τότε. Κάπου εκεί όμως φορτσάραμε. Είχε αραιώσει και ο κόσμος και σε περίπου μια ώρα ακόμα είχαμε φτάσει στον αριθμό 17. Ψιλό-μεθυσμένοι και οι δύο κάναμε ότι μαλακία μας κατέβαινε. Σε κάποια φάση πέτυχα τη Μαρία να φιλιέται σε μια γωνία δίπλα από τις τουαλέτες ενός μπαρ με μια επίσης μεθυσμένη μουνάρα. Χούφτωναν η μια την άλλη μανιασμένα και εγώ καθόμουν και τις χάζευα. Σε λίγα λεπτά καταλήξαμε έξω σε έναν ημιώροφο διπλανής πολυκατοικίας. Η Μαρία ήθελε να γλείψει μουνάκι όπως χαρακτηριστικά μου είπε και εγώ συμφώνησα μόνο αν ήμουν εκεί για να βλέπω. Η άλλη γκόμενα που δε μας είπε ούτε το όνομά της ήταν πιο χάλια από εμάς και ξάπλωσε κάτω με τα πόδια ανοιχτά έχοντας βγάλει τα ρούχα της από τη μέση και κάτω. Η Μαρία με το που την είδε εκστασιάστηκε και έπεσε με τα μούτρα. Λίγο ήθελα να αρχίσω να τον παίζω με το θέαμα, μα κάπου εκεί η Μαρία είπε στην άγνωστη φίλη μας.

- Μωρή καυλιάρα το μουνί σου αρέσει;

- Τρελαίνομαι. Απάντησε αυτή.

- Ο πούτσος;

- Και ο πούτσος μου αρέσει, καμιά φορά!

- Πιο πολύ;

- Πιο πολύ μου αρέσει αυτό που μου κάνεις τώρα εσύ.

- Θέλω να με γλύψεις κι εσύ μετά.

- Δε συμφωνήσαμε αυτό.

- Το ξέρω αλλά τώρα με έχεις καυλώσει και θέλω.

- Όχι δεν συμφωνήσαμε αυτό.

- Λοιπόν θα βάλουμε ένα στοίχημα;

- Τι;

- Θα βγάλει έξω ο Άκης τον πούτσο του. Αν μπορείς να τον πιάσεις και να ενώσεις τα δάχτυλα σου, σε αφήνω ήσυχη. Αλλιώς αλλάζουμε θέση και μου γαμάς το μουνάκι με το στόμα σου.

- Φιλενάδα. Αν είναι έτσι όπως τα λες τον παίρνω κατευθείαν στο στόμα μου. Να μου το μπουκώσει και να χύσω στο στόμα σου με βουλωμένο στόμα.

Σε μια στιγμή που δεν κοιτούσε γιατί είχε κλείσει τα μάτια της από την καύλα, πετάω έξω το καυλί μου και της το χώνω βαθιά στο στόμα που είχε ανοιχτό και βογκούσε. Ξαφνιάστηκε και άνοιξε τα μάτια και με κοίταξε.

- Θέλεις ακόμα να δοκιμάσεις με το χέρι; Της είπα και χαμογέλασε, απαντώντας.

- Όχι παλληκάρι μου κάνε δουλειά σου.

Άρχισα να της γαμάω το στόμα δυνατά και η Μαρία έβαζε όλη την τέχνη της στο γλειφομούνι που της έκανε. Βογκούσε σα μανιασμένη και δεν άργησε να χύσει μπουκωμένη όπως ήταν. Η Μαρία μου ζήτησε μια χάρη.

-Ξάπλωσε κάτω στο πάτωμα… μου είπε.

Ξάπλωσα και καβάλησε τον πούτσο μου έχοντας με πλάτη.

- Εσύ μην κινείσαι σε παρακαλώ. Μου είπε και υπάκουσα. Έγειρε πίσω και άνοιξε τα πόδια της. Ο πούτσος μου της είχε τεντώσει το μουνί ορθάνοιχτο και το γλωσσίδι της κλειτορίδας της ξεπρόβαλε πρησμένο και περήφανο. Το μουνί της γυάλιζε από τα υγρά.

- Εσύ μουνάρα μου κάνε με να χύσω με τρέλα.

Όντως και η άλλη καυλωμένη από το θέαμα, έπεσε και άρχισε να γλείφει με μαεστρία. Σε λιγότερο από 10 λεπτά η Μαρία έσκουζε προσπαθώντας να μην κάνει φασαρία και πλημμύριζε το καυλί μου με μουνόχυμα. Σηκωθήκαμε, ντυθήκαμε και σε μια στιγμή που η Μαρία δεν κοιτούσε, η μουνάρα πήρε το κινητό μου και έγραψε το δικό της. Τη λέγανε Έρη. Συμμαζευτήκαμε και αφού ανταλλάξαμε μερικά γλωσσόφιλα, εμείς συνεχίσαμε και η Έρη πήγε σπίτι. Καταφέραμε και ήπιαμε άλλα 9 σφηνάκια ο καθένας. Πλέον ήμασταν τύφλα. Ξεκινήσαμε να περπατάμε και φτάσαμε σε ένα σχολείο. Μπήκαμε στην αυλή και σε λίγο είχαμε βγάλει τα ρούχα μας, καθόμασταν σε ένα απόμερο πλατύσκαλο και η Μαρία μου πρόσφερε μια ακόμα τέλεια πίπα. Λίγο πριν τελειώσω με έπιασε απέ το χέρι και με τράβηξε. Βγήκαμε ολόγυμνοι στο δρόμο φορώντας μόνο παπούτσια και μπήκαμε στην απέναντι πολυκατοικία. Κάλεσε το ασανσέρ και με βαθύ κάθισμα ξαναπήρε τον πούτσο μου στο στόμα της. Το ασανσέρ έφτασε με τράβηξε μέσα και με το που έκλεισε η πόρτα, πήδηξε πάνω μου. Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά και τον έβαλα μέσα της αρχίζοντας να τη γαμάω στα όρθια.

Ενώ φιλιόμασταν παθιασμένα, πάτησε το 4 και συνέχισε να γαμιέται στο καυλί μου. Φτάσαμε και βγήκαμε έτσι όπως ήμασταν από το ασανσέρ. "Δεξιά…" μου είπε, "τέρμα". Φτάσαμε σε μια πόρτα και κολλήσαμε πάνω της. Χτυπούσε με τις γροθιές της. Σε λίγο η πόρτα άνοιξε και μας υποδέχτηκε μια όμορφη, αγουροξυπνημένη κοπέλα.

- Αμάν βρε Μαρία με τρόμαξες.

Η Μαρία ούτε καν απάντησε μόνο έφτασε στον απέναντι καναπέ, κατέβηκε και στήθηκε στα 4. Άρπαξε τον πούτσο μου και τον κατεύθυνε ξανά στο μουνάκι της. Το γαμήσι άρχισε ξανά. Πλέον θυμάμαι να με βρίζει η Μαρία και εγώ να τρελαίνομαι και να βάζω ολοένα και περισσότερη ένταση και ταχύτητα και δύναμη και ότι είχα και δεν είχα. Σε κάποια λεπτά η Μαρία έχυνε μουγγρίζοντας και εγώ συνέχιζα με αμείωτο ρυθμό. Πλέον κραυγές καύλας έβγαιναν από τα χείλη της μόνο καθώς σε ακόμα λίγα λεπτά έχυνε ξανά τρέμοντας σύγκορμη. Λίγο πριν όμως, είχα καταφέρει να ακούσω την άλλη κοπέλα να λέει:

- Σιγά κακούργε θα μου την ξεκάνεις. Ρε Μαράκι τι εργαλείο είναι αυτό; Σαν πολύ χοντρό δεν είναι; Χωράει αυτό το πράγμα μέσα σου η σε σκίζει στα δύο;

Είχε κολλήσει πίσω μου αρχικά και τα έλεγε στο αυτί μου, ενώ οι σκληρές της ρώγες και τα σφιχτά βυζιά της ήταν κολλημένα στην πλάτη μου. Εκεί στην τελική ευθεία που σφυροκοπούσα, κάτι σφαλιάρες προσγειώθηκαν στον κώλο μου και όταν έχυνε για δεύτερη φορά η Μαρία, η άλλη κοπέλα είχε χώσει τα μούτρα της στον κώλο μου και μου έγλειφε την κωλοτρυπίδα και την αρχιδοσακούλα από πίσω στη ραφή. Η Μαρία είχε πέσει ξερή και εγώ συνέχιζα μέχρις ότου οι πρώτοι σπασμοί να κυριεύσουν το κορμί μου. Τότε η άλλη κοπέλα τράβηξε τη γλώσσα της, έμπηξε γρήγορα ένα δάχτυλο στην τρύπα μου πιέζοντας σε ένα συγκεκριμένο σημείο και με το άλλο της χέρι τράβηξε έξω το καυλί μου λέγοντας.

- Μη μας την γκαστρώσεις κιόλας…

και άρχισε να μου τον παίζει στο ρυθμό που γαμούσα. Σε δευτερόλεπτα άρμεγε τον πούτσο μου έχοντας βγάλει μια τεράστια ποσότητα σπέρματος πάνω στην πλάτη και στην κωλάρα της Μαρίας.

- Μπράβο απόθεμα ο μάγκας…

είπε και νομίζω ότι ήταν και το τελευταίο πράγμα που άκουσα μιας και έπεσα δίπλα ζαλισμένος με όλο το δωμάτιο να γυρίζει, και χάθηκα.

Η μυρωδιά του φρέσκου καφέ και λίγο φως που έμπαινε από τις τρύπες του παντζουριού με ξύπνησαν. Το πρώτο πράγμα που είδα ήταν η Μαρία που κοιμόταν ολόγυμνη δίπλα μου με μια υποψία από σεντόνι στη μέση της χωρίς να καλύπτει τίποτα. Ανασηκώθηκα και κοίταξα κι εμένα που δε φορούσα καθόλου ρούχα και το καυλί μου ήταν πρησμένο και κατακόκκινο με τις φλέβες να κοντεύουν να σπάσουν και τις πρωινές κατουρόκαυλες να είναι σε οριακό σημείο. Πιο δίπλα στην κουζίνα γυρισμένη πλάτη η κοπέλα που μας υποδέχθηκε χτες. Τράβηξα το σεντόνι και τυλίχτηκα για να πάω στην τουαλέτα. Με πήρε είδηση και γύρισε ξεσπώντας στα γέλια.

- Κοίτα που τον έπιασαν οι ντροπές.

Είπε χαμηλόφωνα. Άφησα το σεντόνι πίσω στη Μαρία ψευτοσκεπάζοντας τη και τράβηξα για την τουαλέτα.

- Έτσι μπράβο μανάρι μου. Είπε η τύπισσα. Έτσι κι αλλιώς όλο το βράδυ έχω απολαύσει το θέαμα.

Ψιλοντράπηκα για κάποιο λόγο αλλά δεν έδωσα συνέχεια. Αφού κατούρησα και έκανα ένα γρήγορο μπάνιο με κρύο νερό βγήκα και η κοπελιά με περίμενε σχεδόν απ' έξω με πετσέτα και μια αλλαξιά ρούχα. Σκουπίστηκα και τα φόρεσα. Ήμουν τέρμα γελοίος με το αμάνικο μπλουζάκι να μην καλύπτει τον αφαλό μου και με ένα σατέν σορτσάκι υπερβολικά κοντό. Έσφυζα από αρρενωπότητα. Το σατέν πάντως πάνω στα αρχίδια μου και τον πούτσο μου άρχισε να με καυλώνει με το που βρέθηκαν σε επαφή. Κάθισα στο τραπέζι της κουζίνας και η κοπέλα μου σέρβιρε καφέ και λίγο φρέσκο κέικ.

- Εύη.

- Άκης.

- Σε ξέρω βρε χαζό. Είμαι η αδερφή της Μαρίας.

- Δεν το ήξερα, συγνώμη!

- Δεν πειράζει. Μην αγχώνεσαι. Τρελή νύχτα, ε;

- Ας το! Μη συζητάς. Σε ανησυχήσαμε κι εσένα.

- Α, ούτε να το σκέφτεσαι. Μια χαρά πέρασα κι εγώ.

- Ναι, τι να σου πω. Δυο ανώμαλοι που άρχισαν να πηδιούνται από έξω, μπούκαραν και συνέχισαν στον καναπέ σου. Συναρπαστική εμπειρία.

- Αυτό θυμάσαι; Πως τελειώνουν οι αναμνήσεις σου από χτες;

Πίεσα λίγο το μυαλό μου και σαν όνειρο θυμήθηκα λίγο από το τέλος.

- Θυμάμαι να με ξεζουμίζεις. Θυμάμαι να χύνω ποτάμια ανεξέλεγκτα και εσένα να μου στραγγίζεις μέχρι και την τελευταία σταγόνα σπέρματος με τα κόλπα σου. Μετά πρέπει να έσβησα.

- Μωρό μου, αυτά είναι τα μισά.

- Τι εννοείς;

- Κρίμα ρε γαμώτο. Να έχεις περάσει την πιο τέλεια ερωτική εμπειρία με άντρα και αυτός να μη θυμάται τίποτα. Να έχεις συγκλονιστεί ως γυναικά και να έχεις δώσει με τη σειρά σου τον καλύτερο σου εαυτό και να μην υπάρχει κάποιος να το μοιραστείς και να έχει νιώσει κι εκείνος έτσι.

- Τι είναι αυτά που λες, βρε;

- Άκου λοιπόν. Μόλις η φάση τέλειωσε, πήγα και έφερα πετσέτες και νερό και σας καθάρισα. Η Μαρία, τέζα εντελώς κοιμόταν του καλού καιρού. Καθαρίζοντας το μεγαλειώδες εργαλείο σου όμως, αυτό πήρε την ανιούσα. Κι εσύ κοιμόσουν του καλού καιρού, αλλά είχες αρχίσει να ανακουφίζεσαι με τα χάδια και το νερό και καύλωσες. Εγώ με τις πούτσες δεν τα πάω και πολύ καλά. Δεν ξέρω αν σου έχει μιλήσει η αδερφή μου…

- Η αλήθεια είναι πως όχι.

- Δεν πειράζει. Με το εργαλείο σου όμως έπαθα έρωτα. Το κοίταζα να μεγαλώνει σαν υπνωτισμένη και χάζευα προσπαθώντας να μαζέψω τα σάλια μου που έτρεχαν. Σε λίγα λεπτά είχε γίνει ένα πέτρινο, χοντρό μαρκούτσι. Δεν άντεξα να το κοιτάω και το έβαλα στο στόμα μου, αφού πρώτα προσπάθησα να το σφίξω. Ενώ στιγμιαία άρχισε να χαλαρώνει μιας και κοιμόσουν, μόλις το έβαλα στο στόμα μου άρχισε πάλι να σκληραίνει. Ανεπανάληπτη αίσθηση να έχεις ένα τόσο χοντρό πούτσο στο στόμα σου και σχεδόν να μπουκώνεσαι χωρίς να είναι σε πλήρη στύση και να σκληραίνει στο στόμα σου. Ένιωθα λες και θα σκιστεί το στόμα μου. Έγλειφα σίγουρα κανένα τέταρτο προσπαθώντας να χορτάσω. Δεν ήθελα να τον αφήσω. Σε καβάλησα! Είχα χρόνια να πάω με άντρα. Το μουνί μου είχε στενέψει μιας και οι δονητές και τα παιχνίδια μου δεν ήταν και τόσο χοντρά. Ένιωθα σα να με σκίζουν στα δύο. Γαμιόμουν μόνη μου πάνω στο καυλί σου για ώρα. Στην αρχή αργά για να συνηθίσω και μετά πιο ολοένα και πιο έντονα. Ροντέο την έκανα τη φάση. Έφτασα σε έναν οργασμό που καιρό είχα να ζήσω. Δεν κατέβηκα καθόλου. Μια μικρή στάση ενός λεπτού και μετά ξανά. Στο καπάκι. Ο δεύτερος ήταν ακόμη πιο γρήγορος και ακόμη πιο έντονος. Παρασύρθηκα όμως και σε έσφιγγα από το λαιμό. Ξύπνησες. Μετά ακολούθησαν στιγμές ροκ. Με έπιασες και με γύρισες στα 4. Μου έδεσες τα χέρια πίσω στην πλάτη με ένα σεντόνι και άρχισες να με μαστιγώνεις με μια ζώνη και να μου σφαλιαρίζεις τον κώλο αλύπητα. Μου τον έκανες κατακόκκινο και έκαιγε από τον πόνο. Πέρασες τη ζώνη στο λαιμό μου και τραβώντας με από εκεί με ξέσκισες στον πούτσο βρίζοντας με χυδαία και ξεφτιλίζοντας με. Προσπάθησες να με πάρεις και από τον κώλο μα ευτυχώς δε χωρούσες εύκολα και έχοντας βάλει μόνο το κεφάλι έχυσες πηχτό, καυτό σπέρμα μέσα στην τρύπα μου. Με άφησες ελεύθερη. Δάκρυα χαράς έτρεχαν από τα μάτια μου. Δεν είχα ξαναγαμηθεί τόσο έντονα. Πήγες για λίγο στην τουαλέτα και όταν ήρθες δε με βρήκες εδώ. Άρχισες να με ψάχνεις. Με βρήκες στο μπαλκόνι και μου ζήτησες να σε κάνω να χύσεις όπως πριν στη Μαρία. Σε ξάπλωσα στον καναπέ και άρχισα να σε γλείφω απαλά αφήνοντας τεράστιες ποσότητες από σάλιο να ανακουφίζουν το καυλί σου. Σύντομα σου έβαλα ένα μαξιλάρι στη μέση και άρχισα να γλείφω πιο κάτω. Στα αρχίδια σου και στη σούφρα σου. Τι γλυκιά γεύση που είχε το κωλαράκι σου. Βύθιζα τη γλώσσα μου μέσα στην τρυπούλα σου και συνέχιζα πινελώνοντας μέχρι τα αρχίδια σου ρουφώντας και λίγο το κεφάλι του πούτσου σου. Πρέπει να έκανα καλή δουλειά γιατί δεν είχες επαφή με το περιβάλλον και μούγκριζες από ηδονή. Ξάπλωσα ανάσκελα και πήρα ένα μικρό δονητή από το συρτάρι δίπλα. Αυτή τη φορά ήθελα να σε βλέπω στα μάτια. Σε έβαλα να γονατίσεις στα 4 από πάνω μου και μόλις τούρλωσες το κωλαράκι σου, έσπρωξα μέσα σου τον δονητή. Με το ένα χέρι τον γύρισα υπό τέτοια γωνία για να πιέζει τον προστάτη σου και με το άλλο μου χέρι σου έπαιζα μια μαλακία τόσο έντονη, όσο η πούτσα που είχα φάει προηγουμένως. Σε λίγο μια έκφραση απαράμιλλης ηδονής κυρίεψε το πρόσωπό σου και το σπέρμα σου έλουζε την κοιλιά και τα βυζιά μου. Και έχυνες, και έχυνες και εγώ σε κοιτούσα που με κλειστά τα μάτια και με το χαμόγελο ως τα αυτιά απολάμβανες τον οργασμό που σου χάριζα. Σε στράγγιξα άλλη μια φορά και πήγα να κάνω ένα μπανάκι αφήνοντας σε να ηρεμήσεις. Όταν γύρισα κοιμόσουν και μετά από λίγο έπεσα κι εγώ.

- Νομίζω λες ψέματα... είπα και με αλαζονικό ύφος την κοίταξα. Μπορεί να ήταν αυτά που ήθελες να κάνεις μα δεν έγινε τίποτα δυστυχώς. Σηκώθηκε. Δεν μίλησε. Πήγε μέχρι μέσα και γύρισε με ένα κουτί παπουτσιών.

- Είναι κρίμα όπως σου είπα να έχεις ζήσει κάτι τόσο συγκλονιστικό και να το έχεις βιώσει μόνο εσύ γιατί ο άλλος ήταν τύφλα μεθυσμένος. Για αυτό θα το ζήσεις τώρα που είσαι νηφάλιος. Περίπου δηλαδή...

και έβγαλε μια βιντεοκάμερα από το κουτί. Τη σύνδεσε στην τηλεόραση και πάτησε το play. Παρακολουθούσα αποχαυνωμένος τη λεπτομερέστατη περιγραφή που προ ολίγου μου έκανε η Εύη στη live εκδοχή της. Καθίσαμε και τα είδαμε όλα μέχρι τέλους.

- Τώρα με πιστεύεις;…

είπε και άρχισε να μαζεύει τη βιντεοκάμερα. Αυτό το υλικό θα το κρατήσω για προσωπική χρήση. Είπε και ξεκίνησε για το δωμάτιο της. Την ακολούθησα χωρίς να μιλήσω. Έφτασα από πίσω της την ώρα που άφηνε το κουτί σε ένα γραφείο. Κόλλησα πίσω της και παραμερίζοντας τα μαλλιά της τη φίλησα στο λαιμό, βάζοντας το ένα μου χέρι μέσα από την μπλούζα της χουφτώνοντας μαλακά το βυζί της. Ο κώλος της ακουμπούσε στον πούτσο μου που είχε καυλώσει. Έκανε λίγο μπροστά και έφερε το χέρι της πίσω σφίγγοντας το καυλί μου πάνω από το σατέν σορτσάκι. Η αίσθηση του σατέν μαζί με τα χάδια της Εύης με φτάσανε στο αμήν από καύλα. Τη γύρισα και τη φίλησα γλυκά στο στόμα. Ξεφορτώθηκα τα ρούχα της και εκείνη τα δικά μου και σε δευτερόλεπτα έτρωγα στην κυριολεξία το μουνάκι της επάνω στο κρεβάτι της. Ρούφηξα όλη την καύλα που έσταζε το μουνάκι της κι εκείνη με κάτι υπέροχες κραυγές ηδονής και αναστεναγμούς τόσο βαθιούς που λες και έβγαιναν από την ψυχή της, έφτασε σε έναν πανέμορφο οργασμό.

Μπήκα μέσα της αργά και μαλακά και απολάμβανα κάθε χιλιοστό υγρού γλιστρήματος στο στενό της μουνάκι που με υποδεχόταν τεντωμένο και ορθάνοιχτο. Εκείνη με ένα ύφος απόλαυσης, χαράς αλλά και ελαφριού πόνου που της έβγαινε σαν νάζι, προσπαθούσε να ελέγξει την ανάσα της. Της έκανα έρωτα. Δεν τη γαμούσα, ούτε την έσκιζα. Έτσι μου βγήκε. Κοιταζόμασταν στα μάτια και έφτανα όσο πιο βαθιά μπορούσα να φτάσω. Αγκαλιασμένοι σφιχτά και με τις γλώσσες μας να παλεύουν μέσα στα στόματα μας ενώ κοιταζόμασταν βαθιά στα μάτια, βρήκαμε έναν ρυθμό μάλλον αργό αλλά μας έκανε και τους δύο να αναστενάζουμε από ηδονή. Όταν κόντευα να τελειώσω πήγα να βγω μα με πίεσε με τις φτέρνες της, μέσα της και άρχισα να αφήνω το σπέρμα μου μέσα στο μουνάκι της. Ένα χαμόγελό της όταν ένιωσε το καυτό σπέρμα μου μέσα της με απελευθέρωσε και έδιωξε τους ενδοιασμούς που είχα και προς έκπληξη μου ένιωσα τον πούτσο μου να μουσκεύει παραπάνω λίγο πριν τελειώσω εγώ με το δικό μου οργασμό μιας και έχυνε για άλλη μια φορά και εκείνη. Αφού καθίσαμε λίγο αγκαλιά και συνήλθαμε, σηκώθηκα και πήρα το κινητό μου για να δω πως θα έφευγα από εκεί.

- Πρέπει να κανονίσω ρούχα…

είπα και έπιασα το σορτσάκι που μου έδωσε πριν για να το φορέσω.

- Τα ρούχα σου είναι εκεί πίσω.

Γύρισα και τα είδα σε ένα σκαμπό.

- Καλά, πώς;

- Ε, χτες όταν σας είδα γυμνούς υποψιάστηκα ότι δεν μπορεί να είναι μακριά. Πήγα και τα μάζεψα.

- Και γιατί δεν μου τα έδωσες πριν;

- Γιατί είσαι πιο σέξι με τα δικά μου.

- Πάω να κάνω ένα μπανάκι. Ντύσου εσύ, μα περίμενε. Μη φύγεις έτσι.

- Εντάξει.

Ξεκίνησα να ντύνομαι και εκείνη μπήκε στο μπάνιο. Ντύθηκα και έκανα μια γύρα το βλέμμα μου βγήκα στο μπαλκόνι, έκανα ένα τσιγάρο και ξαναμπήκα. Την άκουσα που τελείωνε. Μπαίνοντας παρατήρησα μια γωνιά με φωτογραφίες. Πλησίασα και βλέποντας από πιο κοντά, σάστισα. Μπήκε και η Εύη στο δωμάτιο.

- Η κοπέλα σου είναι η Έρη; Ρώτησα κάπως απότομα.

- Ναι, την ξέρεις; Μου απάντησε.

Τελειώνω εδώ αυτό το κεφάλαιο γιατί πλέον έχει σταματήσει να αφορά τη Μαρία. Ευτυχώς, όπως αποδείχθηκε, δεν ξύπνησε η Μαρία σε καμία από τις φάσεις που διηγήθηκα. Όταν ξύπνησε έβγαλε μια περίεργη κτητικότητα και ελαφριά ζήλεια προς την αδερφή της. Χρησιμοποιήσαμε βέβαια το σπίτι της Εύης για να περάσουμε ακόμα δυο μέρες άπειρου ξεπατώματος στα γαμήσια. Όσο κράτησε η άδεια μου δηλαδή. Η Εύη άλλοτε ήταν παρούσα και άλλοτε όχι. Πολύ πιο διακριτικά πια. Με τη Μαρία βρεθήκαμε πολλές ακόμα βραδιές. Κάθε φορά που ήταν από εκείνες τις μέρες. Μέχρι που χώρισε κάποια στιγμή μετά από περίπου ένα χρόνο με τον Πέτρο και άρχισε να ψάχνει κάτι πιο φυσιολογικό σαν σχέση. Καμιά από τις επόμενες βραδιές μας δεν είχε όμως το ίδιο σασπένς και το ίδιο ενδιαφέρον με τη νύχτα που σας περιέγραψα. Για αυτό διάλεξα αυτή την νύχτα.

Κατά τα άλλα, υπήρξα ο εραστής και της Εύης και της Έρης αλλά και με τις δύο μαζί πήγα μόνο μια φορά. Και ήταν η τελευταία φορά που πήγα με κάποια από αυτές. Συνεχίζοντας έχουν μείνει ή Έλενα, η Φένια, η Κατερίνα και η Μαρίνα. Ποιο από τα πουτανάκια μου να είναι το επόμενο; Περιμένω με ανυπομονησία τα σχόλια σας και την επιλογή της επόμενης ιστορίας. Μέχρι τότε διαβάστε για τη Λίνα και την Όλγα αν δεν έχετε διαβάσει. Για να έχετε φτάσει εδώ θα έχετε ήδη διαβάσει για τη Μαρία. Και ελπίζω να σας άρεσε.




Copyright protected OW ref: 170143

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.