Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλοκαίρι ήταν. Απόγευμα όταν ο ήλιος ακόμα έκαιγε. Είχα μιλήσει με το κορίτσι εκείνο που τυραννούσε τις σκέψεις μου κάθε βράδυ. Η Χαρά μου. Η "κορούλα" μου. Αυτό το μελαχρινό καυλιάρικο πλάσμα με εκείνα τα υπέροχα μάτια που σε κολάζουν. Έχω μιλήσει σε παλιότερες ιστορίες για αυτή. Είχαμε κανονίσει να βρεθούμε μετά την προπόνησή μου. Δεν την πείραζε που θα ήμουν ιδρωμένος μετά την προπόνηση. Σίγουρα την καύλωνε και έκανε τις σκούρες ρώγες της να σκληραίνουν. Την περίμενα στο γνωστό μας μέρος όταν μπήκε στο αμάξι. Συνήθως δε με κοιτούσε. Φορούσε ένα τζιν κοντό σορτσάκι που άφηνε τα λευκά της πόδια, βλέπετε ήταν νωρίς ακόμη για τα μπάνια του καλοκαιριού… και ένα λευκό αμάνικο μπλουζάκι. Αυτή η αντίθεση του μελαχρινού με το λευκό στο κορμί της με τρέλαινε.

Της άγγιξα τα πόδια και τη φίλησα στα χείλη δαγκώνοντας τα απαλά. Πήγαμε σε ένα απόμερο μέρος. Στον ίσκιο των δέντρων πάρκαρα το αμάξι. Ήξερε πως με είχε καυλώσει. Φαινόταν από το σορτσάκι προπόνησης που φορούσα χωρίς εσώρουχο. Μιλήσαμε λίγο αδιάφορα και γενικά. Με κοίταζε στο σορτσάκι και την έβλεπα να κρατιέται δαγκώνοντας το κάτω χείλος της. Την έπιασα ξανά και τη φίλησα βαθιά με τις γλώσσες μας να παίζουν. Ένιωθα πως καίγεται. Και εγώ δεν πήγαινα πίσω. Με το χέρι μου άρχισα να χαϊδεύω το κωλαράκι της και ταυτόχρονα της δάγκωνα το λαιμό. Εκείνη έβαλε το χέρι της και άρχισε να μου τρίβει τον πούτσο μου πάνω από το σορτσάκι. Της ψιθύριζα στο αυτί της πόσο τη θέλω, πόσο μου έχει λείψει και πόσο θέλω να μπω στο μουνάκι της. Βογκούσε από καύλα και έτριβε πιο γρήγορα τον πούτσο μου. Παρ' τον της είπα, παρ' τον στο στόμα σου κορούλα μου. Πάρε τον μπαμπά σου και κάν' τον να χύσει.

Δεν άργησε. Τράβηξε το σορτσάκι και ο πούτσος μου βρέθηκε στο στοματάκι της. Μου έγλειφε τον πούτσο και την άκουγα να το απολαμβάνει. Της έλεγα πόσο πουτανάκι είναι να θέλει να την γαμάει ο μπαμπάς της και πως θα την γαμάω και θα την χύνω παντού. Ταυτόχρονα της έριχνα σφαλιάρες πάνω από το τζιν στον κωλαράκο της. Βγάλ' τα όλα της είπα και μετά θα συνεχίσεις να ρουφάς τον πούτσο μου. Γδύθηκε πολύ γρήγορα αλλά πριν ορμήσει στον πούτσο μου την τράβηξα από το λαιμό και έχωσα τη γλώσσα μου στο στοματάκι της σε βαθύ φιλί. Μετά πιπίλησα τις ρώγες της και κρατώντας την από το λαιμό της είπα… τώρα είσαι έτοιμη να συνεχίσεις μέχρι να τελειώσει ο μπαμπάς στο στόμα σου κορούλα μου. Μου απάντησε, ναι μπαμπάκα και να με χύσεις να τα πιώ όλα και να με γαμήσεις θέλω.

Αμέσως άρχισε να με ρουφάει λυσσασμένα μόνο που αυτή τη φορά το χέρι μου κατευθύνθηκε στο μουνάκι της. Ήξερα πως ήταν μούσκεμα και υγρή αλλά της αρέσει όταν της βάζω δάχτυλο να της λέω πως είναι τόσο πουτάνα που χύνει για τον πούτσο του μπαμπά της. Μόλις το άκουσε αφήνιασε τράβηξε τον πούτσο μου έξω από το στόμα της τον έφτυσε και άρχισε να με μαλακίζει παρακαλώντας με, χύσε με μπαμπάκα στο στόμα τα θέλω. Δεν άργησα να χύσω στο στόμα της κάνοντας τη να τα καταπίνει και να μουγκρίζει από ευχαρίστηση. Μου τον καθάρισε και γύρισε λέγοντάς μου, σε ευχαριστώ μπαμπάκα μου είχε λείψει. Της απάντησα, σειρά να σε γαμήσει ο μπαμπάς σου κορούλα μου και πριν προλάβω να τελειώσω τη φράση είχε βρεθεί στα πίσω καθίσματα και χάιδευε το μουνάκι της. Γρήγορα βρέθηκα κι εγώ στο πίσω κάθισμα αφαιρώντας το μπλουζάκι και το σορτσάκι μου. Αμέσως έπεσα στο μουνάκι της και άρχισα να το γλείφω και να πιπιλάω την κλειτορίδα της. Με τα χέρια μου τσιμπούσα τις ρώγες της. Άρχισε να βογκάει. Την ένιωθα να υγραίνεται πολύ. Ο πούτσος μου άρχισε να σκληραίνει πάλι. Το είδε και μου είπε ενώ τα δάχτυλά μου έπαιζαν με το μουνάκι της. Μπαμπάκα, θέλω να είμαι από πάνω όπως μου αρέσει. Ότι θέλει το μουνάκι σου κορούλα μου της απάντησα και κάθισα στο κάθισμα, αυτή ανέβηκε, με το χέρι της έβαλε τον πούτσο μου στην τρυπούλα της και κάθισε παίρνοντάς τον όλο μέσα. Άρχισε να πηδιέται μόνη της δυνατά ενώ εγώ έριχνα σφαλιάρες στον κώλο της. Με τα δάχτυλά μου πήρα υγρά από το μουνάκι της και άρχισα να της βάζω δάχτυλο και στην τρυπούλα του κώλου της. Άρχισε να κουνιέται πιο έντονα και να λέει, ναι μπαμπάκα μου και το κωλαράκι μου να σκίσεις και να με χύσεις.

Μιας και μόλις είχα χύσει οι αντοχές μου ήταν πολλές και μετά από λίγη ώρα που με καβαλούσε και με τα δάχτυλά μου να ανοίγουν την πίσω τρυπούλα της έχυσε πάνω στον πούτσο μου και γέμισε υγρά. Την ξάπλωσα στο κάθισμα και άνοιξα τα πόδια της. Αργά άρχισα να σπρώχνω τον πούτσο μου μέσα στο κωλαράκι της. Ήταν στενό και παρ' ότι το δούλευα με τα δάχτυλά μου για ώρα ο πούτσος μου βρήκε αντίσταση. Της είπα να παίζει με το μουνάκι της όσο ο μπαμπάς θα της ανοίγει το κωλαράκι και αυτή άρχισε να χαϊδεύεται και να με κοιτάει με καύλα. Αργά έσπρωξα όλο τον πούτσο μου βαθιά στο κωλαράκι της και έμεινα ακίνητος εκεί. Μετά αργά άρχισα να την γαμάω ενώ εκείνη έπαιζε το μουνάκι της. Της κρατούσα τα πόδια ανοιχτά και σιγά-σιγά ανέβαζα ρυθμό. Της έλεγα, σου αρέσει κορούλα μου που σου σκίζει το κωλαράκι ο μπαμπάς σου;… θα σε χύσω πουτανάκι και θα σε γκαστρώσω κορούλα μου, της έλεγα και αυτή έπαιζε πιο έντονα το μουνάκι της και εγώ της πηδούσα πιο δυνατά τον κώλο της. Δεν άργησε να έρθει η στιγμή που θα τελειώναμε.

Άρχισα να της φωνάζω, κορούλα μου θα σου χύσω τον κώλο θα σε γεμίσω με το σπέρμα μου καυλιάρα μου, χύνω πουτάνα μου, ενώ έχυνα στο κώλο της. Εκείνη ήρθε μόλις τελείωσα δυνατά φωνάζοντας, αχ ναι μπαμπάκα χύσε με την πουτάνα σου γκάστρωσέ με μπαμπά. Τράβηξα τον πούτσο μου και είδα την τρυπούλα της να έχει ανοίξει και χύσια να τρέχουν έξω. Η ώρα είχε περάσει και δεν είχαμε άλλο χρόνο. Ντυθήκαμε και εκείνη χωρίς να σκουπιστεί έβαλε το εσώρουχο και το σορτς. Όταν την ρώτησα μου απάντησε, πως θέλω να είμαι έξω για καφέ και να νιώθω τα χύσια σου στον κώλο μου. Της απάντησα πως είναι πολύ μεγάλη πουτάνα. Πριν την αφήσω να φύγει φιληθήκαμε και μου είπε στο αυτί, την επόμενη φορά θέλω να με χύσεις στο μουνί μου μέσα μπαμπάκα μου.

(Χαρά μου να ξέρεις πως σε θέλω και μια μέρα θα σε χύσω στο μουνί σου κορούλα μου).




Copyright protected OW ref: 169316



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).