Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

- Αν θες να στο βάλω στο πωπουδάκι, πρέπει πρώτα να το ξυρίσουμε…

Αυτή ήταν η διφορούμενη απάντηση του όταν μπήκα στο στούντιο του τατουάζ του. Εκεί υπήρχαν τρία άτομα. Ο ένας προφανώς ήταν πελάτης που έκανε τατουάζ στο στήθος, ο άλλος ήταν ο καλλιτέχνης και ο τρίτος απλά καθόταν πίσω από ένα γραφείο και έδειχνε ο υπεύθυνος του στούντιο. Αυτόν πλησίασα και του είπα ότι ήθελα να κλείσω ένα ραντεβού για τατουάζ. Με πληροφόρησε ότι μπορούσα να το κάνω ακόμα και τώρα και με ρώτησε τι ακριβώς θέλω. Τότε του εξήγησα με χαμηλόφωνα ότι θέλω ένα τατουάζ στο κωλαράκι. Ήθελα να μου γράψει τα αρχικά του ονόματος του γαμιά μου, του Γιώργου στο κωλομέρι μου. Αφού μου έριξε ένα βλέμμα από πάνω ως κάτω με ένα μικρό χαμόγελο κρυμμένο στα μουστάκια του, μου έδειξε μια σκάλα που ανέβαινε στο πατάρι.

- Δεν μπορούμε να το κάνουμε εδώ μπροστά σε όλους. Ας πάμε πάνω να το κουβεντιάσουμε μου είπε και ενώ προχωρούσα προς τη σκάλα πρόλαβα και είδα το όλο νόημα κλείσιμο του ματιού του στο παιδί που έκανε τατουάζ στο πελάτη.

Ανεβήκαμε πάνω και εκεί βρισκόταν ένα στρώμα και δίπλα οι μπογιές και τα σύνεργα για το τατουάζ. Ο Μάριος, όπως μου συστήθηκε, ήταν ένα παιδί γύρω στα 35 γυμνασμένος, με ατίθασα μαλλιά με μούσι και μουστάκι και κάμποσα τατουάζ και piercing. Αυτό που λέμε - καυλόφατσα.

- Το ξέρεις, μου είπε, ότι αν το κάνουμε θα είναι για πάντα. Θα βρίσκεται εκεί επί μονίμου βάσεως και είναι δύσκολο να το σβήσουμε αν αλλάξεις γνώμη. Ακόμα κι αν σβηστεί θα αφήσει σημάδι… είπε και μου έπιασε το κωλαράκι και συμπλήρωσε - και είναι κρίμα έτσι όμορφο κωλαράκι να έχει σημάδι. Χαμογέλασα αμήχανα και του είπα ότι τα σκέφτηκα όλα αυτά αλλά παρά ταύτα ήθελα να το κάνω. Τότε μου είπε να βγάλω τα ρούχα μου και να ξαπλώσω μπρούμυτα στο στρώμα.

- Αν θες να στο βάλω στο πωπουδάκι, θα πρέπει πρώτα να το ξυρίσουμε μου είπε την στιγμή που εγώ εντελώς γυμνός ξάπλωσα μπρούμυτα στο στρώμα τουρλώνοντας τον κώλο μου. Αυτός άπλωσε το χέρι και το χάιδεψε…

- Όπως είπα, έχεις ένα πολύ όμορφο κωλαράκι και δε χρειάζεται ξύρισμα. Το δέρμα σου είναι μαλακό σα βελούδο και φυσικά άτριχο…

είπε ενώ συνέχισε να το χαϊδεύει απαλά και με τα δύο του χέρια. Τα δάκτυλά του άρχισα να εξερευνούν και τη σχισμή του κώλου μου κάνοντάς με να έχω πραγματικά ανάγκη αλλά προσπαθούσα να κρατήσω χαρακτήρα.

- Ούτε και η τρυπούλα σου βλέπω θέλει ξύρισμα. Είναι όπως βλέπω φρεσκοξυρισμένη. Μήπως την ξύρισες για το Γιώργο που θες να κάνεις το όνομά του τατουάζ;… με ρώτησε τάχα ανάλαφρα.

- Ναι για το Γιώργο, αλλά και για άλλους…

είπα με δισταγμό προσπαθώντας πλέον να τον δελεάσω.

- Και για άλλους; Ποιους άλλους δηλαδή; Πρόσβαση στην τρυπούλα σου, δεν έχει μόνο ο Γιώργος αλλά κι άλλοι;… ρώτησε τσιμπώντας το δόλωμα.

- Περισσότερο ο Γιώργος αλλά αν προκύψει κάτι άλλο μπορεί και να υποκύψω.

- Ο Γιώργος το ξέρει αυτό;

- Όχι και ούτε είναι ανάγκη να το μάθει.

- Επιμένεις να κάνεις το τατουάζ ή να ασχοληθούμε λίγο με την τρυπούλα μιας και είμαι - άλλος από τον Γιώργο;…

αστειεύτηκε κολλώντας το κορμί του στο γυμνό μου μπούτι και νοιώθοντας τον καυλωμένο του πούτσο έτοιμο να σκίσει το τζιν του και να πεταχτεί έξω.

- Δεν ξέρω. Εσύ τι λες; Μήπως να μην το κάνω;

- Εγώ λέω να μην το κάνεις. Θα το μετανιώσεις μια μέρα. Και αν αυτός ο Γιώργος πάψει να σε ενδιαφέρει όπως σήμερα, τότε θα μείνεις με το όνομά του χαραγμένο στο κωλαράκι σου για πάντα.

- Τότε θα το αφαιρέσω με λέιζερ αντιμίλησα.

- Και τότε θα έχεις ένα αντιαισθητικό σημάδι στο υπέροχο κωλαράκι σου είπε και σκύβει δίδοντας μικρά πεταχτά φιλάκια στο κωλαράκι μου. Ανατρίχιασα ολόκληρος. Ένοιωθα τα τρυφερά του χείλη πάνω στο δέρμα μου και ήθελα να του φωνάξω να με γαμήσει εκεί και τώρα. Αντί αυτού όμως άρχισα να αναστενάζω βαθιά απολαμβάνοντας αυτό που γινόταν και μάλιστα δείχνοντάς του το, τρίβοντας το μπούτι μου στο καυλί του.

- Εγώ λέω να ξεχάσουμε το τατουάζ και να επικεντρωθούμε πώς να περάσεις καλά. Και θα περάσεις καλά αν με αφήσεις να κάνω αυτό που εγώ θέλω.

Τα δάκτυλά του κυλούσαν από την πλάτη μου στο κωλαράκι μου ενώ με τα ακροδάχτυλα του κτυπούσε απαλά την τρυπούλα μου κάνοντάς την να πάλλεται από καύλα. Άνοιξε μετά με τα δύο χέρια του τα κωλομάγουλα μου ξεχωρίζοντάς τα, εκθέτοντας την τρύπα μου και έσκυψε και άρχισε να τη γλείφει. Η άκρη της γλώσσας του έσπρωχνε αναγκάζοντας τη να ανοίγει σιγά-σιγά. Μέσα στις φούχτες του κρατούσε τα κωλομέρια μου και τα έσπρωχνες προς τα πάνω ανοίγοντάς τα για να εκτίθεται η τρυπούλα μου περισσότερο. Έγλειφε με πάθος και κάποιος φορές έφτυνε και άπλωνε το σάλιο του με την γλώσσα του παντού. Αφού με έγλειψε για κάμποση ώρα, τη γλώσσα του αντικατάστησαν τα δάκτυλά του. Στην αρχή χρησιμοποίησε ένα δάκτυλο που έβαλε μέσα μου και άρχισε να το στριφογυρίζει και να το βάζει και να το βγάζει με ρυθμό. Το έβαζε τόσο μέσα όσο για να μου κτυπήσει τον προστάτη και να με στείλει στα ουράνια. Το ένα δάκτυλο έγιναν δύο και ο ρυθμός μέσα, έξω έγινε πιο γρήγορος. Πιο γρήγορη έγινε και η αναπνοή του.

- Σ’ αρέσει αγορίνα μου;… με ρώτησε.

- Ναι με τρελαίνεις…

απάντησα και τούρλωσα το κωλαράκι μου για να τον βοηθήσω. Ξαφνικά σταμάτησε και κατάλαβα πως ξεκούμπωσε τον τζιν του. Με άρπαξε από τα μπούτια με τράβηξε προς τα πάνω του και χωρίς να το περιμένω μπήκε με μια και μόνο σπρωξιά. Ένοιωσα να ξεσκίζομαι. Ο πόνος ήταν αβάσταχτος και ήθελα να βγει από μέσα μου. Αλλά αυτός άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα μου ενώ με την παλάμη του μου κρατούσε το στόμα κλειστό για να μην ακούγομαι. Πριν περάσουν μερικά λεπτά, κόλλησε πάνω μου βάζοντας όλο του το παλούκι μέσα μου μέχρι που ένοιωσα τα αρχίδια του να αγγίζουν τον κώλο μου.

- Χύνω αγόρι μου…

μου ανακοίνωσε και ένοιωσα τους σπασμούς του πούτσου του μέσα μου και τους σπασμούς του κορμιού του στο κορμί μου. Δεν ήξερα αν έπρεπε να χαρώ που τελείωσε και θα τελείωνε και ο πόνος ή αν θα έπρεπε να στεναχωρηθώ που έχυσε τόσο γρήγορα και τελείωσε και η ηδονή μαζί. Βγήκε από μέσα μου και εγώ παρέμεινα μπρούμυτα.

- Λυπάμαι που έχυσα τόσο γρήγορα. Είσαι μεγάλη καύλα και ήθελα πολύ να γαμήσω το κωλαράκι σου. Σε λίγο όμως θα είμαι και πάλι καυλωμένος και αυτό θα κρατήσει πολύ περισσότερο…

μου είπε και τότε ήταν που είδα και τον πούτσο του. Το είχα καταλάβει ότι ήταν μεγάλος όταν ακουμπούσε στο μπούτι μου αλλά δεν περίμενα να είναι τόσο χοντρός και μακρύς. Δεν είχα μεζούρα μαζί μου αλλά υπολογίζω να είναι 22 με 24 εκατοστά. Στην άκρη υπήρχε ένας χοντρός κρίκος. Γι’ αυτό πονούσα αλλά ταυτόχρονα ήταν τόσο καυλωτικό.

- Δεν πειράζει. Ίσως μια άλλη φορά είπα και ετοιμάστηκα να σηκωθώ για να ντυθώ όταν με έκοψε.

- Μα που θα πας τώρα που γνωριστήκαμε; Θύμωσες που έχυσα γρήγορα; Σε λίγο θα είμαι πάλι έτοιμος. Αλλά για να μην περιμένεις...

- Αργύρη…

φώναξε και σε λίγο άνοιξε η πόρτα και μπήκε μέσα το άλλο παιδί που ήταν έξω. Εγώ εξακολουθούσα να ήμουν γυμνός μπρούμυτα με τον κώλο μου σε κοινή θέα. Δεν έδειξε να εκπλήσσεται για τη γύμνια μας.

- Τελείωσες με τον πελάτη; Έφυγε;…

ρώτησε και όταν ο Αργύρης του είπε ότι έφυγε του είπε να κλειδώσει το μαγαζί και να έρθει γιατί τον χρειαζόταν και του έκλεισε το μάτι γνέφοντας προς το μέρος μου. Σε λίγα λεπτά ήταν πίσω. Ο Μάριος τον πλησίασε και άρχισα να μιλούν μεταξύ τους. Δεν καταλάβαινα τι λέγανε γιατί σιγοψιθύριζαν αλλά όλο με κοιτούσαν με νόημα και γελούσαν μεταξύ τους. Όταν τα είπανε για λίγο με πλησίασε ο Αργύρης τρίβοντας τον πούτσο του.

- Είμαι ο Αργύρης και ο Μάριος μου είπε ότι είχε ένα ατύχημα μαζί σου. Τι λες να τον ψυχαγωγήσουμε μέχρι που θα είναι έτοιμος και πάλι για δράση;

Δεν περίμενε καν απάντηση. Πέρασε πάνω από το κωλαράκι μου τα δάκτυλά του σε ένα απαλό χάδι, συνέχισε στη πλάτη μου ακολουθώντας την σπονδυλική μου στήλη και έφτασε στο σβέρκο και μετά στα μαλλιά μου. Αυτό με ανατρίχιασε κάνοντάς με να ανασαίνω βαριά. Στάθηκε ακριβώς μπροστά μου και έτσι που ήμουν ξαπλωμένος το πρόσωπό μου βρισκόταν ακριβώς στο ύψος του καυλωμένου πια πούτσου του. Με άρπαξε από τα μαλλιά και σήκωσε το πρόσωπό μου ψηλότερα και σκύβοντας κι’ αυτός πήρε τα χείλη μου στα χείλη του και με την γλώσσα του άνοιξε το στόμα μου μπαίνοντας μέσα. Κατέβασε σιγά-σιγά το πρόσωπό μου και το κόλλησε στο σκέλια του νοιώθοντας τον καυλωμένο πούτσο του μέσα στο παντελόνι. Έπαιρνα βαθιές ανάσες μυρίζοντάς τον αντρισμό του.

- Κάνει καλές πίπες;… ρώτησε τον Μάριο.

- Δεν ξέρω. Δε φτάσαμε ως εκεί. Απλά τον γάμησα. Και γαμιέται καλά είπε γεμάτος περηφάνια ο Μάριος.

- Ευκαιρία να μάθουμε λοιπόν. Θες να βλέπεις ενώ μου γλείφει το καυλί;…

ρώτησε και πάλι ο Αργύρης ανοίγοντας το παντελόνι του και πετώντας έξω ένα όμορφο πούτσο, τόσο μεγάλο και χοντρό όσο και του Μάριου. Έβγαλα τη γλώσσα μου και απαλά έγλειψα το χοντρό κεφάλι του πούτσου του που έμοιαζε με μανιτάρι. Δεν ήταν καθόλου υπομονετικός. Πλησίασε τόσο όσο να χωθεί όλος μέσα στο στόμα μου. Το ένα του χέρι στην κορυφή του κεφαλιού μου και το άλλο κάτω από το πηγούνι μου έδιδε ρυθμό στο κεφάλι μου μπαινοβγαίνοντας μέσα μου και γαμόντας το στόμα μου. Είχε γύρει το κεφάλι πίσω, έκλεισε τα μάτια και απολάμβανε το βαθύ τσιμπούκι.

Ο Μάριος καθόταν απέναντι και με το κινητό του κατέγραφε την πίπα που έκανα στο φίλο του ενώ έπαιζε το πούτσο του που πολύ γρήγορα έγινε και πάλι σκληρός και έτοιμος για να γαμήσει. Εγώ έγλειφα με πάθος τον πούτσο του Αργύρη και αυτό κράτησε για κάμποση ώρα. Αυτός έσκυψε και ενώ εγώ είχα στο στόμα μου το καυλί του αυτός άρχισε να μου χαϊδεύει τα κωλομέρια, να μου δίνει σκαμπίλια, να μου χαϊδεύει την πλάτη αλλά και να βάζει τα δάκτυλά του στο κωλαράκι μου. Τα έβγαζε από το κώλο μου, με τραβούσε από τα μαλλιά για να βγάλω το πούτσο από το στόμα μου, με έφτυνε στα μούτρα και μου έχωνε τα δάκτυλά του στο στόμα για να γευτώ το σπέρμα του φίλου του που λίγα λεπτά πριν μου έχυσε στο κώλο.

- Θα τη γαμήσω τη σκύλα… γύρισε και είπε στον φίλο του που απολάμβανε το θέαμα.

- Είναι έτοιμος. Φρόντισα γι’ αυτό του είπε ο Μάριος γελώντας. Δεν χρειάζεται ούτε σάλιο…

παρατήρησε ενώ συνέχισε να τραβά με το κινητό του. Ο Αργύρης ήρθε πίσω μου ενώ εγώ ήμουν ακόμα ξαπλωμένος προύμυτα στο κρεβατάκι. Μου άνοιξε τα πόδια και παρατήρησε την τρυπούλα μου.

- Του έκανες την σούφρα μουνί του πούστη…

είπε και οδήγησε το κεφαλάκι του πούτσου του στην τρυπούλα μου. Με μια σπρωξιά μπήκε κι αυτός μέσα μου. Πόνεσα και πήγα να φωνάξω αλλά αυτός έγειρε πάνω μου και μου σφράγισε το στόμα με την παλάμη του. Με γαμούσε άγρια χωρίς σταματημό. Με σφυροκοπούσε με πάθος κρατώντας πάντα το στόμα μου για να μην ακούγομαι. Πονούσα αλλά ήταν το πιο έντονο γαμήσι που είχα ποτέ. Ξαφνικά με γύρισε με δύναμη ανάσκελα, με τράβηξε από τους μηρούς φέρνοντας τον κώλο μου στην άκρη του κρεβατιού, μου σήκωσε τα πόδια και μπήκε μέσα μου ξανά χωρίς καμιά προειδοποίηση ή αβρότητα. Με κρατούσε από την μέση και κάρφωνε την πούτσα του όλη μέσα μου με δύναμη ξανά και ξανά. Ο Μάριος ανέβηκε στο κρεβάτι και έκατσε κυριολεκτικά στο πρόσωπό μου εξακολουθώντας να βγάζει βίντεο. Τα αρχίδια του ήταν στο στόμα μου και τότε έβγαλα την γλώσσα μου και άρχισα να τον γλείφω ενώ ο φίλος του μου έσκιζε το κώλο.

- Θα χύσω στο κώλο της πουτάνας είπε και ένοιωσα το καυλί του να γίνεται ακόμα πιο σκληρό και σαν πίδακας να εκτοξεύει όλα τα υγρά του μέσα μου. Όταν ηρέμησε βγήκε από μέσα μου, ένωσε την γροθιά του με το Μάριο, πήρε το κινητό και άρχισε να τραβά αυτός το φίλο του. Ο Μάριος γύρισε το κορμί του προύμυτα πάνω στο πρόσωπό μου και άρχισε να γαμάει το στόμα μου. Αυτό τράβηξε για αρκετή ώρα.

- Γαμώ το. Κάνει καλύτερες πίπες κι από γκόμενα. Συνέχισε να τραβάς γιατί θα τον γαμήσω και πάλι…

διευκρίνισε ο Μάριος. Με ανάγκασε να σηκωθώ και ξάπλωσε αυτός στο κρεβάτι λέγοντάς μου κάτσω πάνω στο καυλωμένο σαν πέτρα πούτσο του. Λύγισα το γόνατα και έκατσα πάνω του ενώ κοιτούσα το πρόσωπό του που ήταν σε έκσταση. Χοροπηδούσα πάνω στο καυλί του ενώ αυτός με βοηθούσε κρατώντας με από τον κώλο και ανεβοκατεβάζοντας με πάνω του. Ο Αργύρης πήγε από πίσω και παρακολουθούσε το πούτσο του φίλου του μέσα στον κώλο μου. Είχε καυλώσει και πάλι αλλά συνέχισε με το ένα του χέρι να τραβάει βίντεο.

- Ρε φίλε έχει εκπληκτικό κώλο. Το μουνί του φαίνεται αχόρταγο είπε στο Μάριο και τότε ξαφνικά ο Μάριος με άρπαξε από την πλάτη και με ανάγκασε να σκύψω μέχρι που τα χείλη μου άγγιξαν τα δικά του. Με φίλησε με πάθος και όταν τελείωσε χωρίς να με αφήσει να ισιώσω το σώμα μου και κοιτώντας με στα μάτια, πρότεινε στον Αργύρη να μπει και αυτός μέσα μου.

- Δε νομίζω να πειράζει το φίλο μας αν χώσεις και εσύ τον πούτσο του μέσα του…

είπε. Ο Αργύρης δεν έχασε ευκαιρία. Το κινητό άλλαξε για άλλη μια φορά χέρια και ο Αργύρης αφού ήρθε πίσω έσπρωξε τον καυλωμένο και πάλι πούτσο του μέσα μου. Το σπέρμα τόσο εκείνου όσο και του Μάριου προηγουμένως λειτούργησε σαν λιπαντικό και έτσι μπήκε σχετικά εύκολα μέσα μου. Ο πόνος ήταν αρκετός αλλά το να γαμιέμαι ταυτόχρονα από δύο όμορφα παλληκάρια με έκανε να νοιώθω πολύ καλά. Πότε και οι δύο πότε ένας-ένας με γαμούσαν για ώρες. Έχοντας ήδη χύσει από μία φορά αυτό τους έδιδε περισσότερη αντοχή για να μην τελειώσουν γρήγορα.

- Θα χύσω…

είπε ο Αργύρης και βγήκε από μέσα μου. Στάθηκε όρθιος πάνω στο κρεβατάκι με άρπαξε από τα μαλλιά και μου έχωσε τον πούτσο του στο στόμα μου ενώ είχα καρφωθεί μέχρι τέρμα πάνω στο καυλί του Μάριου.

- Κατάπιε τα όλα πούστη. Όλα. Σ’ αρέσουν;…

μου έλεγε ενώ έχωσε βαθειά τον πούτσο του μέσα στο στόμα μου χωρίς να μπορώ να πάρω ανάσα. Κατάπινα με λαιμαργία μέχρι και την τελευταία σταγόνα του. Όταν άδειασε εντελώς και ηρέμησε κατέβηκε κάτω και για άλλη μια φορά πήρε το κινητό στα χέρια του. Τότε ο Μάριος με γύρισε κρατώντας την πλάτη μου στο κρεβατάκι χωρίς καν να βγει από μέσα μου βρέθηκε αυτός από πάνω και εγώ από κάτω. Ένοιωθα το βάρος του κορμιού του πάνω στο δικό μου και τον πούτσο του να μπαινοβγαίνει μέσα μου. Η βαριά αναπνοή του ήταν σημάδι ότι ήταν κοντά στο να χύσει και πάλι. Ξαφνικά κόλλησε πάνω μου χωρίς να κινείται και άρχισε να χύνει για άλλη μια φορά. Όταν τελείωσε και βγήκε από μέσα μου ήταν τρυφερός και ευγενικός.

- Μην φύγεις ακόμα…

μου είπε και καθίσαμε και οι τρεις γυμνοί και συζητούσαμε. Αυτοί ανάψανε τσιγάρο, εγώ δεν καπνίζω, και μου λέγανε πόσο καλά περάσανε. Σε κάποια στιγμή μου ζήτησαν να ξαπλώσω και πάλι μπρούμυτα, γιατί θέλανε να βλέπουνε το κώλο μου καθώς μιλούσαμε. Αυτό όμως τους έφερε καινούργιες καύλες και έτσι τελικά όλο το βράδυ έμεινα εκεί μαζί τους και με γαμούσε πότε ο ένας και πότε ο άλλος και κάποιες φορές και οι δύο μαζί.

Έφυγα από εκεί τα ξημερώματα. Αφού όμως πρώτα τα παιδιά άφησαν την σφραγίδα τους πάνω στο κωλαράκι μου που τόσο λάτρεψαν. Ένα τατουάζ μικρό διακριτικό στο αριστερό γοφό μου. Δύο χείλη που γλύφουν ένα πούτσο. Πάνω από τα χείλη βάλανε το όνομά μου και δίπλα στο πούτσο τα δικά τους ονόματα. Έφυγα από εκεί αλλά επέστρεφα τακτικά.

Ο Γιώργος έγινε έξαλλος όταν ανακάλυψε ότι αντί το όνομά του έκανα τατουάζ δύο άλλα ονόματα. Αρέσει όμως στους πελάτες των παιδιών και όποτε τους επισκέπτομαι, τους το δείχνουν με περηφάνια.




Copyright protected OW ref: 169164



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.