Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Όλα είναι «κύκλος» (2ο μέρος)

Οι δύο γυναίκες, κοιτάχτηκαν για λίγο, φορώντας, η κάθε μια τους, το χαμόγελο της «υποκρισίας». Ήξεραν και οι δυο τι συμβαίνει, αλλά η γυναίκα μου δεν είχε ιδέα ότι η θεία ήξερε ότι μας έβλεπε και άκουγε, όση ώρα εγώ και η Βάσω κάναμε τα «δικά μας». Η Βάσω, ως μεγαλύτερη, δε σηκώθηκε από την θέση της και αυτό ανάγκασε την Αναστασία να σκύψει λίγο για να φιληθούν στο μάγουλο. Τη στιγμή του φιλιού, η θεία που είχε πρόσωπο σε μένα, με κοίταξε και μου έκλεισε το μάτι, χαμογελώντας. Δεν ξέρω τι είχε δει ή είχε σκεφτεί, αλλά σίγουρα ήταν κάτι ιδιαίτερο. Της είχε δοθεί πάλι η ευκαιρία να χειραγωγήσει κόσμο, αυτό ήταν το μόνο προφανές.

- Β: Κάτσε αγάπη μου εδώ δίπλα μου. Στις ομορφιές σου είσαι. Καλέ πόσο σου πάει αυτό το παντελόνι;

- Α: Έλα σταμάτα θεία. Και εσύ δεν πας πίσω. Αυτά τα λουλουδάτα φορέματα είναι το σήμα κατατεθέν σου; Και είσαι και τόσο σέξι!

- Β: Είμαστε σε πρωινή εκπομπή, και δεν το ήξερα και αρχίσαμε τις μαλακίες; Γυναικάρες είμαστε. Η κάθε μια στην ηλικία μας. Το ξέρουμε. Έτσι δεν είναι;

- A: (γυρνώντας προς το μέρος μου) Έτσι δεν είναι αγάπη μου;

- Γ: Από μένα τι θέλετε τώρα; Να γίνω ο gay συμπαρουσιαστής και να εξυμνήσω την ομορφιά σας; Ατυχήσατε κυρίες μου! Θα πιούμε καφέ;

- Α: E δεν ξέρω. Εγώ ήπια ήδη έναν. Και έχουμε και δουλειές. Ε Γιώργο;

- Β: Αφού έχετε δουλειές…

Με την θεία είχαμε αναπτύξει ένα επίπεδο επικοινωνίας σε τέτοιο βαθμό, που και από το χρώμα της φωνής, μπορούσαμε να καταλάβουμε τις προθέσεις του άλλου. Και αυτή τη στιγμή, η θεία είχε κάτι στο μυαλό της. Σε συνδυασμό με το νεύμα πριν λίγα λεπτά, αποφάσισα να πάω με τα νερά της. Άλλωστε, μπορώ να πω, ότι την εμπιστευόμουν περισσότερο και από τη γυναίκα μου.

- Γ: Θα μείνεις για φαγητό θεία; Άστη να λέει την Αναστασία. Πρώτη φορά έρχεσαι σπίτι μας και δεν είναι για κάποια γιορτή. Μωρό μου;

- Α: E… ναι, εννοείτε. Θα μείνεις θεία, σωστά;

- Β: Δε χάνω ευκαιρία για καλό φαγητό και ακόμη καλύτερη παρέα. Οπότε ναι!

- Γ: Θεία τι καφέ να σου φτιάξω;

- Β: Τώρα τελευταία πίνω Latte. Μπορείς να μου φτιάξεις;

- Γ: Όχι αλλά θα πεταχτώ στη γωνία να σου πάρω. Αγάπη μου εσύ;

- Α: Πάρε κι έναν δικό μου τότε, αφού θα πας.

- Γ: Βολευτείτε στο μπαλκόνι και επιστρέφω.

Μέχρι να ντυθώ, οι γυναίκες είχαν βγει στο μπαλκόνι. Την στιγμή που κατευθυνόμουν προς την πόρτα, η θεία ερχόταν στο μέρος μου, πηγαίνοντας στην τουαλέτα. «Μη βιαστείς μικρέ» μου ψιθύρισε. Την κοίταξα και μετά το βλέμμα μου πήγε στην γυναίκα μου, που μας κοιτούσε από το μπαλκόνι. «Όχι θεία, δεν το δέχομαι. Είσαι στο σπίτι μου και τα λεφτά σου δεν περνάνε εδώ!» είπα λίγο φωναχτά για να δικαιολογήσω την απορία της Αναστασίας, που αναρωτιόταν «τι στο καλό λένε οι δυο τους». Και έφυγα από το σπίτι.

Δεν είχα ιδέα τι είχε στο μυαλό της η Βάσω. Αλλά ότι και να είχε, θα ήταν για καλό. Πάντα μου έβγαιναν σε καλό τα σχέδια της. Φτάνοντας σε μαγαζί γνωστή αλυσίδας, έκατσα και παρήγγειλα ένα μονό εσπρέσο και απόλαυσα ένα τσιγάρο. Προσπαθούσα να μη σκέφτομαι τι είχε συμβεί από χθες, αλλά δεν ήταν και εύκολο. Σκεφτόμουν το πόσο είχε καυλώσει η Αναστασία, λέγοντας της τις ιστορίες μου με την Βάσω και την κόρη της. Πόσο έντονα είχε χύσει. Αλλά και την αντίδρασή της, όταν κατάλαβε ότι στο γάμο ήταν όλες τους εκεί. Το μισάωρο της καύλας με τη Βάσω. Πόσο μου είχε λείψει, όχι τόσο το κορμί της, αλλά το μυαλό της και οι εκφράσεις της. Για να αποσπαστεί το μυαλό μου, πήρα το κινητό και άρχισα να χαζεύω τις πιο πρόσφατες αθλητικές ειδήσεις. «Σάββατο σήμερα, έχει και μεγάλο κουπόνι το στοίχημα» σκέφτηκα.

Δεν είχε προλάβει να περάσει ένα πεντάλεπτο που είχα χαλαρώσει από τις ερωτικές σκέψεις και μία φωνή από το διπλανό τραπέζι ακούστηκε, απευθυνόμενη σε μένα.

- ?: Συγνώμη κύριε, μπορώ να σας κάνω μία ερώτηση;

- Γ: Παρακαλώ

- ?: Εσείς είστε που έχετε το διαμέρισμα με την πέργκολα στην οδό ΧΧΧΧΧΧ ;

- Γ: Αν μιλάμε για το ίδιο, ναι εγώ το έχω.

- ?: Συγνώμη που σας διακόπτω αλλά θα ήθελα να σας ρωτήσω μερικά πράγματα. Με λένε Αχιλλέα και από εδώ η γυναίκα μου, Μαριάννα.

Με το βλέμμα μου, τους σκάναρα, για να πάρω κάποιες πληροφορίες για αυτούς. Εκείνος, γύρω στα 40, μελαχρινός, με κάποια κιλά παραπάνω, καραφλός αλλά το έκρυβε με το ξυρισμένο του κρανίο, μουσάκι με αρκετές γκρίζες τρίχες. Η Μαριάννα, λίγα χρόνια μικρότερη του, περιποιημένη αλλά όχι υπερβολικά και αυτή με τα παχάκια της. Αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν η ψηλά πιασμένη αλογοουρά. Έχω αδυναμία σε αυτή την κοτσίδα. Το κακό ήταν ότι φορούσε μεγάλα γυαλιά ηλίου και δε μπορούσα να δω τα μάτια της. Δε μπορούσα να την διαβάσω. Καθόταν από την άλλη πλευρά του τραπεζιού, σταυροπόδι και είχε μία απόμακρη αύρα. Το μόνο που πήρα από εκείνην, ήταν ένα μειδίαμα τη στιγμή που δώσαμε τα χέρια και χαιρετηθήκαμε.

Μιας και η θεία μου είχε πει να το καθυστερήσω, όσο μπορώ, άρπαξα την ευκαιρία. Γύρισα την καρέκλα μου προς το μέρος τους και πιάσαμε την κουβέντα με τον Αχιλλέα. Με ρωτούσε ένα σωρό πράγματα για το χώρο που έχω διαμορφώσει στην ταράτσα, μιας και ήθελε και εκείνος να κάνει κάτι αντίστοιχο. Εκείνοι έμεναν στο ρετιρέ μιας πολυκατοικίας, περίπου 1 χλμ μακριά. Καθώς περνούσε η ώρα, άρχισα να αναρωτιέμαι μέσα μου, πως είχε δει την κατασκευή μου από τέτοια απόσταση. Από εκείνη τη στιγμή και μετά το βλέμμα μου έπαιζε ανάμεσα στο ζευγάρι, μιας και προσπαθούσα να καταλάβω αν μαζί με την πέργκολα, είχαν δει και άλλα πράγματα που κάναμε με την Αναστασία!

Όταν μου είπε ότι έχει στημένο ένα μικρό τηλεσκόπιο, αγχώθηκα. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή η Μαριάννα, κατέβασε ελαφρώς το γυαλί πιο χαμηλά στη μύτη της και με κοίταξε καρφωτά. Το βλέμμα της έλεγε πολλά και άρχισα να καταλαβαίνω περισσότερα όταν μου χαμογέλασε. Ο Αχιλλέας άρχισε να δείχνει κάποια σημάδια άγχους. Είχε έρθει και αυτός σε δύσκολη θέση. Δεν είναι και απλό να μιλάς με κάποιον που, από ότι φαίνεται, τον έχεις πάρει μάτι την ώρα που κάνει σεξ. Από την άλλη η Μαριάννα ήταν σε ακριβώς αντίθετη ψυχοσύνθεση. Απολάμβανε αυτή την αγχωτική αμηχανία που είχαν τα δύο αρσενικά μεταξύ τους. Και πάνω που η κουβέντα άρχισε να φεύγει από το θέμα της πέργκολας, εκείνη μίλησε για πρώτη φορά.

- M: Γιατί αγχώνεστε αγόρια; Εσένα σου αρέσει να κοιτάς τα αστέρια και εσένα σου αρέσει να πηδάς της γυναίκα σου; Που είναι το κακό; Άλλωστε εσείς οι δυο είστε αστέρια…. και εμφανισιακά αλλά και σεξουαλικά……

- Γ: Τουλάχιστον το απολαύσατε;

- Μ: Σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις! Αλλά χθες βράδυ ήσασταν καταπληκτικοί. Αναρωτιόμασταν τι της έλεγες τόση ώρα, όσο σε έγλειφε. Ότι και να της έλεγες, έκανε αυτό που έπρεπε. Αυτό το καβάλημα που σου έκανε αμέσως μετά, ο τρόπος που γαμιόταν πάνω σου, πρέπει να την έκανε να τελειώσει πολύ έντονα.

- Γ: Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί την επόμενη φορά. Ήξερα ότι θα μπορούσε να συμβεί αυτό.

- Μ: Δεν κάνετε κάτι κακό, Γιώργο. Είστε τόσο σέξι όταν το κάνετε, που ομορφαίνετε και τη δική μας σεξουαλική ζωή. Δεν υπάρχει το παραμικρό που θα έπρεπε να ντρέπεστε για αυτό.

- Γ: Το ξέρω, αλλά δεν είναι όλοι τόσο καλοπροαίρετοι όσο εσείς. Ζούμε στην εποχή των social media. Τα πάντα μπορούν να σου γυρίσουν μπούμερανγκ, όταν εκτίθεσαι τόσο. Αλλά πέρασε η ώρα και έχω αφήσει τη γυναίκα μου μόνη της.

- M: Κρίμα και μόλις είχε αρχίσει να αποκτά ενδιαφέρον η κουβέντα.

- Γ: Ίσως κάποια άλλη φορά…

- A: Συγνώμη φίλε μου. Δεν ήθελα να σε φέρω σε δύσκολη θέση, αλλά η γυναίκα μου δε μπορεί να κρατήσει το στόμα της κλειστό, ώρες-ώρες. Είμαστε σοβαρά άτομα και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς για το οτιδήποτε.

- Γ: Έτσι φαίνεστε και ελπίζω να μη μας φέρετε σε δύσκολη θέση.

Έδωσα το χέρι μου στον Αχιλλέα, για την χαιρετούρα και μετά και στην Μαριάννα. Μου κράτησε το χέρι 2 δευτερόλεπτα παραπάνω και ένιωσα κάτι να υπάρχει ανάμεσα στις παλάμες μας. Τους άφησα και προχώρησα μέσα στο μαγαζί για να πάρω τους καφέδες για τις γυναίκες που με περίμεναν σπίτι. Άνοιξα την παλάμη μου και είδα ένα κομμάτι χαρτοπετσέτας και γραμμένο το νούμερο του κινητού. Προφανώς της Μαριάννας. «Πόσο θράσος; Δε μάσησε μπροστά στον άντρα της», σκέφτηκα. Δεν το πέταξα. Το κράτησα γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Ίσως την πηδούσα, αν και δύσκολο, ιδίως στην κατάσταση με τα θέματα που είχα με την Αναστασία. Αλλά αν είχαν τραβήξει κάποιο βίντεο και μας εξέθεταν, θα είχα ένα στοιχείο τους για να τους κυνηγήσω. Μέχρι να πάρω τους καφέδες και να γυρίσω στην μηχανή μου, το ζευγάρι είχε φύγει.

Είχαν περάσει γύρω στα 45 λεπτά από τη στιγμή που είχα φύγει από το σπίτι. Ανοίγοντας την εξώπορτα, κοίταξα στο μπαλκόνι. Τίποτα. «Τι έγινε; Έφυγαν» αναρωτήθηκα. Προς στιγμή, είχα φοβηθεί ότι η Βάσω θα είχε καταφέρει να αποπλανήσει την γυναίκα μου σε χρόνο ρεκόρ. Αν και ήξερα ότι η Αναστασία δεν φτιαχνόταν ιδιαίτερα με άλλες γυναίκες. Αλλά δεν άκουγα τίποτα, από πουθενά στο σπίτι. Κοίταξα στο πίσω μπαλκόνι μας αλλά ούτε και εκεί τίποτα. Κατευθυνόμενος προς τη κρεβατοκάμαρα, άκουσα το βογγητό της Αναστασίας. Ο φόβος μου (αλλά και οι ελπίδες όλων όσων διαβάζετε αυτή τη στιγμή την ιστορία), είχε επιβεβαιωθεί! Έβγαλα τα παπούτσια, για να μην κάνω θόρυβο, και πλησίασα δίπλα στην πόρτα, χωρίς να βλέπω ή να με βλέπουν.

Ότι μου αρέσει η παρέα πολλών γυναικών ταυτόχρονα, το ξέρετε. Αλλά το ότι η θεία έμπαινε τόσο βαθιά, στη ζωή μας με την Αναστασία ως ζευγάρι, ήταν κάτι που δεν το ήθελα. Ήθελα να προστατέψω το γάμο μου, τη σχέση μου. Ήθελα να χαρούμε με τη γυναίκα μου μία παρτούζα με κάποια πουτάνα. Όχι με την θεία Βάσω!

Τα βογγητά της ήταν τόσο απαλά και με αρκετό γρέζι στη φωνή, που μου ήταν αδύνατο να μην καυλώσω. Όσο δε μπορούσα να τις δω, είχα την δυνατότητα να τις ακούω και να σκέφτομαι ταυτόχρονα. Η κρεβατοκάμαρα μας είναι αρκετά μακριά από την πόρτα της εισόδου. Άρα είναι πολύ πιθανό να μη με έχουν ακούσει. Από τον ήχο της, καταλάβαινα ότι αυτό που συνέβαινε, της άρεσε. Και της άρεσε πολύ. «Είναι δυνατόν να σου κάνει κάτι η Βάσω και να μην είναι τέλειο;». Δεν ήξερα αν έπρεπε να τις αφήσω να τελειώσουν ή αν έπρεπε να μπω κι εγώ στο παιχνίδι. Ήμουν σε ένα απίστευτο δίλλημα, 50-50… μέχρι που ακούστηκε η φωνή της Βάσως…

- Β: Είχα καιρό να γλείψω τόσο στενό μουνάκι αγάπη μου. Έχεις το τέλειο μουνάκι.

- A: Ναι… έτσι Βάσω μου… είσαι υπέροχη… τα δάχτυλα σου ανταγωνίζονται τον πούτσο του άνδρα μου….

- B: Δεν το περίμενες ε;

- A: Όχι… με τίποτα… με τίποτα…

- B: Αντέχεις και τρίτο;

- A: Όχι σε παρακαλώ… Είναι τέλειο έτσι όπως το κάνεις… συνέχισε το… αχ…

- B: Αγάπη μου, τώρα θα σε θηλάσω. Από την πρώτη στιγμή που σε είδα, είχα βάλει στο μάτι τις βυζάρες σου. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα μπορούσα να…

- A: Σκάσε και κάντο… θέλω να χύσω… ναι έτσι… μπράβο… απαλά… απαλά… έτσι… ο Γιώργος είναι απότομος εκεί… εσύ το κάνεις τέλεια… με τρελάνεις… δεν το περίμενα… με γυναίκα… ναι, ναι…

Η γυναίκα μου τελείωνε. Και ήξερα ότι αυτό το τελείωμα ήταν ένα καθαρό εννιάρι. Και δίνω εννιά γιατί το 10άρι θα ήταν να τελείωνε έτσι με πούτσο και όχι με τα δάχτυλα μίας γυναίκας.

Ευτυχώς που δεν διέκοψα έναν τέλειο σχεδόν οργασμό της. Ήταν η πρώτη της φορά με γυναίκα και ήταν καταπληκτική. Και αυτό θα έπαιζε σημαντικό ρόλο στο μέλλον. Θα έσπαγε επιτέλους αυτή της η άρνηση να μην φέρουμε άλλη γυναίκα στο κρεβάτι μας. Μα τι λέω; Υπάρχει ήδη άλλη γυναίκα στο κρεβάτι μας! Αλλά σε αυτό το σπίτι ένας μόνο πρέπει να κάνει κουμάντο. Εγώ! Και δεν θα άφηνα την Βάσω να κάνει ότι γουστάρει και να παίζει πάλι τα παιχνίδια της. Κατέβασα τη φόρμα, στιγμιαία, και την έβγαλα. Ήμουν γυμνός από την μέση και κάτω. Μπήκα στο δωμάτιο. Η Αναστασία γυμνή εντελώς, ανάσκελα, το κεφάλι της κρεμόταν στο πλάι του κρεβατιού, κλειστά μάτια και τα μαλλιά της ακουμπούσαν το πάτωμα. Η Βάσω εντελώς ντυμένη, ξαπλωμένη από πάνω της, και το στόμα της να είναι ακόμη γεμάτο με το στήθος της γυναίκας μου. Μόνο η Βάσω με είδε και τα μάτια της γούρλωσαν. Δεν είχε καταλάβει ότι ήμουν τόση ώρα στο σπίτι. Πάγωσε. Κάποιες σκέψεις πέρασαν από το μυαλό της και χαλάρωσε μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Μου έκλεισε και πάλι το μάτι και συνέχισε να την θηλάζει. Η γνωστή μυστήρια Βάσω.

Μπήκα με τρελές καύλες αλλά με αρκετή δόση νεύρων στο δωμάτιο. Δεν έδωσα σημασία στις γυναίκες. Πήγα, χωρίς να πω κουβέντα, από την άλλη πλευρά του κρεβατιού. Της έβλεπα τώρα την μία πάνω στην άλλη, από πίσω. «Γιώργο;» «Τι κάνεις;» «Γιώργο;» «Μη σταμάτα…» ήταν κάποια από αυτά που άκουγα και από τις δυο τους. Πριν προλάβει να κάνει κάποια κίνηση η Βάσω, είχα καβαλήσει πάνω στο κρεβάτι, της είχα σηκώσει το φουστάνι, με το αριστερό χέρι είχα πιάσει το πούτσο μου και με το δεξί είχα παραμερίσει την κιλότα της. Ήμουν σίγουρος ότι ήταν τόσο υγρή όσο πρέπει, για να πάρει το καβλί μου μέσα της.

Χώθηκα όλος με την μία μέσα της, χωρίς καμία δυσκολία. Την έπιασα από τη μέση και άρχισα να την γαμάω. Να την γαμάω δυνατά, θολωμένος από καύλα και τα νεύρα μου. Τη γαμούσα για τιμωρία; Τη γαμούσα για να της δείξω ποιος κάνει κουμάντο; Όλα μαζί; Δεν ήξερα. Τη γαμούσα και την γαμούσα άγρια. Της είχα φέρει τη μέση ψηλά, τραβώντας την και είχα αρχίσει να την γαμάω με το καβλί κάθετα, με βαθύ κάθισμα σε κάθε μου κάρφωμα. Μόλις βρήκα ρυθμό, είδα την Αναστασία να με κοιτάζει. Δεν είχε κουνηθεί ούτε πόντο. Είχε βλέμμα με μία δόση φόβου. Από την απόλυτη ηδονή με μία άλλη γυναίκα, στο άγριο γαμήσι που έκανα στην ίδια γυναίκα. Η αμφιβολία του τι γίνεται. Ο ανασφάλεια στο που οδηγούμαστε. Η δόση οργής που έβλεπε στα μάτια μου.

Η Βάσω απλά είχε αφεθεί. Ήξερε ότι μαζί μου δεν είχε υπήρχε έξοδος διαφυγής, ακόμη και αν δεν ήθελε να βρεθεί σε αυτή τη θέση. Είχε τουρλώσει την κωλάρα της και άφηνε τον εαυτό της να νιώθει το κάρφωμα της ψωλής μου. Χωνόμουν όλος μέσα της, μέχρι τα αρχίδια. Κάποια στιγμή ξάπλωσα τον κορμό μου στην πλάτη της και κουνούσα τη λεκάνη μου σε πολύ γρήγορο ρυθμό. Μέσα-έξω συνεχόμενα, χωρίς σταματημό. Είχα φτύσει την παλάμη μου και είχα πασαλείψει με σάλιο την κωλοτρυπίδα της. Την έτριβα και μόλις ένιωθα ότι χανόταν η υγρασία, την σάλιωνα και πάλι. Την άκουγα να μουγγρίζει από καύλα.

Γύρισα το κεφάλι μου μπροστά και κοιταχτήκαμε με την Αναστασία στα μάτια. Είχε αρχίσει να ηρεμεί κι εκείνη. Αποδεχόταν την κατάσταση και φαινόταν ότι είχε αρχίσει να της αρέσει όλο αυτό. Με κοίταζε από χαμηλά και φαινόμουν ακόμη πιο επιβλητικός.

- Γ: Σε αυτό το σπίτι, ένας γαμιάς υπάρχει, εγώ. Σε αυτό το σπίτι, αν κάποια θέλει να γαμήσει την γυναίκα μου, ανεξάρτητα από το αν θέλει η γυναίκα μου, πρέπει να περάσει από μένα. Σε αυτό το σπίτι, ότι έχει να κάνει με το σεξ, περνάει από μένα. Κατάλαβες Βάσω; Το σπίτι μου είναι ο «κύκλος» μου. Το κατάλαβες;

- Β: Ναι αγόρι μου, ναι… εσύ είσαι ο άντρας… εσύ…. μη σταματάς άντρα… γάμησε με λίγο ακόμη… τελείωσε με…

Η Αναστασία ξαναμπήκε σε μία κατάσταση αστάθειας. Παγωμένη, δεν τολμούσε να χαλάσει το γαμήσι μου. Φοβισμένη από τις προθέσεις μου, μιας και κατάλαβε ότι με απάτησε με τη Βάσω. Καυλωμένη γιατί της άρεσε όλο αυτό. Τρία κορμιά, τρία μυαλά, τρεις διαφορετικές αισθήσεις.

Τραβήχτηκα όλος έξω από το μουνί της. Ήξερα ότι έπρεπε να περάσω τα όρια της θείας. Μπορεί όλο αυτό να ήταν ένα παιχνίδι, αλλά το περάσεις τα όρια του άλλου είναι και αυτό μέσα στο παιχνίδι. Και αυτό έγινε με το να βυθίσω τη πούτσα μου στον κώλο της. Αργά και δυνατά. Γεώτρηση στη σούφρα της. Μικρές απότομες κινήσεις σε μία σούφρα που φαίνεται ότι είχε καιρό να ανοίξει. Από το στόμα της έβγαιναν άναρθρες κραυγές. Ήξερε ότι να προσπαθήσει να το αποφύγει δε θα ωφελούσε. Αλλά ο πόνος την έκανε να βογκάει.

Όλο αυτό το διάστημα η Αναστασία βρισκόταν κάτω από τη Βάσω. Όση ώρα την γαμούσα, όση ώρα την έσπρωχνα, το κορμί της θείας είχε ανέβει αρκετά ψηλά, σε σημείο που τα βυζιά της κρέμονταν πάνω στο κεφάλι της γυναίκας μου. Το μωρό μου, μπήκε γρήγορα στο νόημα. «Αν δεν μπορείς να το αποφύγεις, απόλαυσε το».

Έπιασε το ένα της βυζί και άρχισε να το ρουφάει. Πάντα όμως με το βλέμμα της καρφωμένο σε μένα. Κοιταζόμασταν και της χαμογελούσα χωρίς να σταματάω το ξεκώλιασμα της Βάσως. «Δαχτύλωσε τη. Έτσι θα τελειώσει πιο γρήγορα και θα πάρεις σειρά εσύ.». Δεν ξέρω τι έκανε και πως το έκανε, δεν μπορούσα να δω. Αλλά σε 2 λεπτά η Βάσω ούρλιαζε, καθώς έχυνε. Βυζί, μουνί, κώλος, ταυτόχρονα. Πόσο να άντεχε ακόμη;

Δεν ξέρω τι άλλο συνέβαινε εκείνη τη στιγμή, μιας και βρισκόμουν στον κόσμο μου. Το μόνο που άκουγα ήταν το ουρλιαχτό της και το σώμα της να συσπάται. Βγήκα από μέσα της και ο πούτσος μου ήταν γυαλιστερός από τα υγρά της, σκληρός από την καύλα αλλά πεινασμένος. Έπιασα το κορμί της από τον ώμο, και την τράβηξα στο πλάι, για να απελευθερώσω την γυναίκα μου. Γύρισε ανάσκελα και είδα ότι το στήθος της παλλόταν από την ένταση και από το τελείωμα. Μου χαμογελούσε.

Τότε κατάλαβα ότι είχα τελειώσει μαζί της… για σήμερα!




Copyright protected OW ref: 167613



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).