Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Μια παρέα πουτανάκια: Εισαγωγή

Πέρασε καιρός που δεν είχα δει τη Λίνα. Ο καιρός που ήμουν φαντάρος δεν θα περνούσε βέβαια χωρίς τη βοήθεια της. Ήταν μαζί μου στα προβλήματα, στις σκοπιές, στις καύλες και όπου αλλού χρειαζόταν. Ο Στέλιος από κοντά. Είχε γίνει καλός φίλος και εκείνος. Όχι όσο η Λίνα αλλά καλός. Συνέχιζαν να είναι μαζί και ο Στέλιος δεν είχε πάρει είδηση τις έξτρα τηλεφωνικές περιποιήσεις της Λίνας όλο αυτό το διάστημα. Νόμιζε πως απλά με συμπάθησε πολύ και για αυτό έδειχνε προθυμία να μου μιλάει. Όταν απολύθηκα και μετά από κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες να βρω δουλειά στον τόπο μου, ο Στέλιος προσφέρθηκε να με φιλοξενήσει στη Θεσσαλονίκη στο σπίτι του μέχρι να μπορέσω να βρω κάτι. Είχε ένα περίσσιο δωμάτιο και θα ήμασταν άνετα. Η Λίνα συνέχιζε να μένει μαζί του και να μην πατάει σχεδόν ποτέ στο σπίτι της που ήταν στην άλλη άκρη της πόλης. Έβαλα μερικά ρούχα σε μια βαλίτσα και ξεκίνησα. Είχα κλείσει και κάποιες συνεντεύξεις για δουλειά και ανυπομονούσα. Όταν έφτασα η Λίνα δεν ήταν εκεί και με υποδέχτηκε ο Στέλιος μόνος του. Είπαμε τα νέα μας και μου έδειξε το που θα εγκατασταθώ. Κάπου εκεί χτύπησε το κινητό μου. "ΜΠΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΚΟ ΚΡΗΤΗΣ. " Έλεγε το μήνυμα και ήταν από τη Λίνα.

- Έχω μια συνέντευξη σε κανένα 45λεπτο. Είπα και ξεκίνησα να ετοιμάζομαι.

- Α, κι εγώ έχω μάθημα σε λίγο, απάντησε ο Στέλιος. Θα μιλήσουμε άμα είναι όταν τελειώσω. Είπε και μου έδωσε ένα ζευγάρι κλειδιά και το κινητό της Λίνας σε ένα χαρτί. Αν τελειώσεις νωρίτερα πάρε τη Λίνα. Είναι κάπου στην αγορά. Πιείτε έναν καφέ και σας παίρνω όταν φύγω από το μάθημα.

- Οκ… είπα και ξεκίνησα.

Μπήκα στο ταξί και σε περίπου 25 λεπτά ήμουν εκεί που έπρεπε. Πήρα ένα τηλέφωνο και η Λίνα μου έδωσε έξτρα οδηγίες. Σε 7-8 λεπτά χτυπούσα το θυροτηλέφωνο. Όταν ανέβηκα πάνω μια πόρτα ήταν ανοιχτή ελαφρά και ένα ημίφως προερχόμενο από το φως κεριών βοηθούσε να δω. Μπήκα και έκλεισα την πόρτα πίσω μου. Βρήκα το πρώτο σημείωμα. "Βγάλε όλα σου τα ρούχα. " Υπάκουσα και έκανα δυο βήματα ακόμα για να φτάσω έξω από μια πόρτα με το δεύτερο σημείωμα επάνω της "Μπες και κάνε ένα μπανάκι να φρεσκαριστείς." Μπήκα και συνέχισα να βρίσκομαι υπό το φως των κεριών. Έκανα να ανάψω το φως μα δεν άναβε. Έκανα το μπανάκι λίγο βιαστικά μα σχολαστικά. Βγήκα και πήρα μια πετσέτα. Σκουπίστηκα και ξεκίνησα για τη συνέχεια της διαδρομής των κεριών. Μια πόρτα με τζάμι υψωνόταν μπροστά μου. Την άνοιξα και αντίκρισα ένα υπέροχο θέαμα. Η Λίνα καθόταν στο κρεβάτι και με περίμενε. Είχε ένα υπέροχο χαμόγελο προσμονής και τα μάτια της ήταν σχεδόν υγρά. Φορούσε μόνο ένα κόκκινο baby doll με διαφάνεια στο στήθος ενώ με το ζόρι κάλυπτε τον κώλο της. Πλησίασα, έφτασα κοντά και δώσαμε ένα απίστευτο υγρό παθιασμένο φιλί μεγάλης διάρκειας με τις γλώσσες μας να χορεύουν ένα απίθανο πολεμικό χορό στα στόματα μας. Σταματήσαμε για ανάσα και πήρε το χέρι μου και το οδήγησε κάτω από το baby doll. Δε φορούσε εσώρουχο και το μουνάκι της έσταζε. Τα υγρά της κόλλησαν στο χέρι μου καθώς το τράβηξα και ήρθαν μαζί του.

- Θα τρελαινόμουν από την καύλα άμα σε είχα δίπλα μου και δεν μπορούσα να σε απολαύσω…

είπε και τράβηξε την πετσέτα που άφησε να πέσει στο κρεβάτι. Την πέταξα ανάσκελα πάνω στο κρεβάτι και άρχισα να τρώω λαίμαργα το μουνάκι της. Ήταν υπερβολικά μούσκεμα και μαλακό χωρίς ίχνος τρίχας επάνω του. Ρουφούσα τα χείλη του και έσερνα τη γλώσσα μου φαρδιά πάνω στη σχισμή του. Την έκανα μυτερή και τη βουτούσα στην τρυπούλα της και ρουφούσα την κλειτορίδα της. Έγλειφα με γρήγορα περάσματα της γλώσσας την κλειτορίδα και έβαλα και μερικά δάχτυλα μέσα. Άρχισε να ανεβοκατεβάζει τη μέση της και να πιέζει το κεφάλι μου στο μουνάκι της τραβώντας από τα μαλλιά. Φώναζε μέσα στην καύλα της διάφορα και δεν άργησε να μου πλημμυρίσει το στόμα με υγρά. Χωρίς να την αφήσω να πάρει ανάσα έμπηξα τον καυλωμένο από το θέαμα πούτσο μου στη μουνάρα της και τον έβαλα να "κολυμπήσει". Γλιστρούσε με ευκολία μέσα έξω και γυρνώντας τη στο πλάι, σήκωσα κατακόρυφα το ένα της πόδι το οποίο κρατούσα σφιχτά και έσπρωχνα δυνατά και γρήγορα το καυλί μου μέσα στην τρύπα της με τα αρχίδια μου να σέρνονται στο άλλο της μπούτι, μπρος-πίσω. Πάνω που πήγαινα να τελειώσω τον βγάζω και τη γυρνάω στα 4.

- Μ… μ’ αρέσει…

είπε και αντί να πάω από πίσω της, της τον δίνω στο στόμα.

- Αχ… καυλιάρη μου, μπούκωσε με, με την ψωλάρα σου.

Ξεκίνησα να της γαμάω το στόμα δυνατά και εκείνη μούγκριζε από ηδονή. Αφού την έπνιξα κάνα δυο φορές πήγα πίσω της και μπήκα πάλι στη μουνάρα της αρπάζοντας την από τα καπούλια και ξεσκίζοντας την με όλη μου τη δύναμη. Βγήκα και άφησα το σπέρμα μου σε όλη την πλάτη και τον κώλο της.

- Τώρα πάμε όπου θες… μου λέει.

- Γιατί; Χόρτασες;

- Είσαι τρελός; Τη δόση μου πήρα.

Ντυθήκαμε και ξεκινήσαμε για το κέντρο. Φτάσαμε στα λαδάδικα και βρήκαμε ένα καφέ με πατάρι και πήγαμε εκεί. Ήμασταν μόνοι μας στο πατάρι και γρήγορα αρχίσαμε τα φιλιά και τα χάδια. Η τουαλέτα βρισκόταν μόλις 4 μέτρα μακριά μας. Κοιταχτήκαμε και στιγμιαία βρεθήκαμε μέσα με τη Λίνα στα γόνατα να μου προσφέρει αχόρταγα μια καταπληκτική πίπα. Για κακή μας τύχη κάποιος χτύπησε την πόρτα και άτακτα το διαλύσαμε. Πήγα και κάθισα στο τραπέζι και σε λίγο ήρθε και η Λίνα. Ήμουν ακόμα καυλωμένος και φαινόταν. Χάιδευε τον πούτσο μου πάνω από το παντελόνι και κόλλησε το στόμα της στο αυτί μου. Η ανάσα της με έκαιγε.

- Δεν με άφησε το παλληκάρι να πιώ το καυτό σου σπέρμα. Ήθελα να το ρουφήξω μέχρι την τελευταία του σταγόνα. Γουστάρω τρελά που είναι τόσο χοντρή η πούτσα σου καυλιάρη μου. Νιώθω να μπουκώνομαι και μόνο που την παίρνω στο στοματάκι μου.

Καθώς ψιθύριζε όλα αυτά. Έβαλε το μαύρο της μπολερό πάνω στο παντελόνι μου και από κάτω άνοιξε το φερμουάρ και έβγαλε έξω τον πούτσο μου. Το χέρι της έσφιγγε το καυλί μου αλλά δε φαινόταν κάτι γιατί τα έκρυβε το μπολερό. Γύρισε προς τα εμένα και ξεκίνησε να μου τον παίζει χωρίς να κάνει απότομες κινήσεις για να μην φανεί. Δε σταμάτησε ούτε όταν ήρθε η σερβιτόρα για να αδειάσει το τασάκι και να φέρει νερά. Αντιθέτως.

- Είμαι σίγουρη πως αν η μικρή καυλίτσα ήξερε τι κρύβεται εδώ από κάτω θα ήταν ήδη υγρή και στα γόνατα για να τον πάρει στο στόμα της…

ψιθύρισε στο αυτί μου κι εγώ τελείως ξαναμμένος ένιωσα ένα ρίγος καύλας, μιας και η μικρή ήταν σε απόσταση μικρότερη του μέτρου. Μόλις έφυγε η σερβιτόρα η Λίνα πήρε στο στόμα της το αυτί μου και άρχισε να παίζει πιο γρήγορα και δυνατά τον πούτσο μου. Δεν άργησα να χύσω εκστασιασμένος. Σκούπισε προσεχτικά τα πάντα με το μπολερό της και το έβαλε σε μια σακούλα που είχε μαζί της. Μαζευτήκαμε και πήγαμε να βρούμε το Στέλιο που τότε περίπου θα σχολούσε. Βρεθήκαμε και πήγαμε για φαγητό και μετά μια βόλτα. Ρώτησα τα παιδιά που ήταν μια διεύθυνση που την επόμενη μέρα είχα μια συνέντευξη. Η Λίνα είπε ότι ξέρει και ότι είναι κοντά στο σπίτι. Πρότεινε να κατεβούμε μαζί για να μου δείξει και να περπατήσουμε μέχρι το σπίτι. Είπε επίσης στο Στέλιο να βρει μια καλή ταινία να κατεβάσει στο διάστημα που θα χρειαζόμασταν εμείς μέχρι να γυρίσουμε. Έτσι και έγινε. Όταν φτάσαμε εκεί που ήταν η διεύθυνση, έριξε μια ματιά στα θυροτηλέφωνα και χτύπησε ένα. Κάποιος απάντησε και εκείνη με περίσσιο θράσος του είπε:

- Μου ανοίγετε σας παρακαλώ λίγο, έχω χάσει τα κλειδιά μου και είμαι με τον κλειδαρά.

Σε δευτερόλεπτα ήμασταν μέσα. Ανεβήκαμε λίγα σκαλοπάτια και φτάσαμε στον ημιώροφο. Δεν υπήρχε τίποτα εκεί, μόνο δυο αποθήκες. Πέταξε κάτω τα πράγματά της και μου όρμησε.

- Καυλιάρη μου χρωστάς έναν οργασμό και τον θέλω τώρα. Θα τρελαθώ άμα δεν χύσω.

Με μια κίνηση αφαιρεί το παντελόνι της και ξαπλώνει ανοίγοντας τα πόδια της. Χωρίς να το σκεφτώ δεύτερη φορά, έπεσα στα γόνατα και άρχισα να ρουφάω με πάθος το άτριχο, μουσκεμένο και καυτό μουνί της. Πινέλωνα με τη γλώσσα μου όλη τη σχισμή της και με την άκρη της έτριβα την κλειτορίδα της. Ρουφούσα τα χείλη της και την κλειτορίδα εναλλάξ, ώσπου έβαλα μέσα στην τρύπα της δυο δάχτυλα. Αφού περιεργάστηκα λίγο την τρυπούλα της βάζοντας βαθιά τα δάχτυλα μου, πήρα λίγα από τα υγρά της και αφού μούσκεψα την τρυπούλα του κώλου της, βύθισα τον αντίχειρα μου περιστρέφοντας προς τα κάτω το χέρι μου. Με τέσσερα δάχτυλα στο μουνάκι της, τον αντίχειρά μου βυθισμένο στο κωλαράκι της και τη γλώσσα μου να περνάει με γρήγορες κινήσεις πάνω από την κλειτορίδα της, άρχισε να χύνει ασταμάτητα και να βογκάει από ευχαρίστηση. Μέσα στα βογκητά και τη λαχανιασμένη της ανάσα μου δίνει ένα βαθύ φιλί και γεύεται τα υγρά της μουγκρίζοντας σχεδόν.

Ντύθηκε και φύγαμε αμέσως μιας και είχαμε αργήσει. Σε κάθε σχεδόν οικοδομή που περνούσαμε με τραβούσε μέσα για να με φιλήσει και να μου χουφτώσει τα αρχίδια και τον πούτσο. Με κράτησε καυλωμένο σχεδόν σε όλη τη διαδρομή. Ανεβήκαμε στο σπίτι, αλλάξαμε και βάλαμε να δούμε την ταινία. Κατά τη διάρκεια μου έριχνε κλεφτές ματιές και με καύλωνε. Κάποια στιγμή ο Στέλιος πήγε για λίγο στην τουαλέτα και η Λίνα πετάχτηκε και τραβώντας τη φόρμα μου μαζί με το εσώρουχο πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της. Τον βύθισε δυο-τρεις φορές μέχρι βαθιά στο λαρύγγι της και μετά πήρε στο στόμα της εναλλάξ τα αρχίδια μου. Αυτός ο κίνδυνος με τρέλαινε. Εννοείται πως ο Στέλιος πρόλαβε και γύρισε και δεν μπόρεσε να γίνει τίποτα άλλο. Κάποια στιγμή η ταινία τελείωσε και πήγα μέσα στο άλλο δωμάτιο υποτίθεται να κοιμηθώ. Δεν τα κατάφερα και μετά από λίγο άρχισα να ακούω το Στέλιο και τη Λίνα να κάνουν σεξ στο διπλανό δωμάτιο. Δεν κράτησε πάνω από ένα τέταρτο η φάση. Τέλειωσε ο Στέλιος και μετά από λίγο τέλειωσε και η Λίνα και από αυτό που άκουγα της έπαιξε το μουνάκι για να την τελειώσει. Κάποια στιγμή κατάφερα και κοιμήθηκα.

Το πρωί της άλλης μέρας ο Στέλιος έφυγε για το μάθημα και η Λίνα μαζί του για να πάει κι εκείνη στο δικό της. Εγώ πήγα στη συνέντευξη και μετά βρήκα κάτι παλιούς φίλους για έναν καφέ. Ο καφές έγινε τσιπουράκι και τελικά γύρισα το απόγευμα στο σπίτι. Ο Στέλιος έκανε μια εργασία για τη σχολή του και η Λίνα ήταν στο διπλανό διαμέρισμα όπου έμενε μια φίλη της, η Αφροδίτη. Έβαλα μια μισή ταινία που είχε μείνει να χαζέψω στο laptop και πάνω που τελείωνε, έρχεται μήνυμα στο κινητό. "ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ;" Απάντησα θετικά και πήγα να δω τι κάνει ο Στέλιος. Απορροφημένος εκείνος ακόμα στην εργασία του δεν μου είχε πει ότι τον είχε πάρει η Λίνα και του είχε πει να μου προτείνει να πάω δίπλα. Τον χαιρέτησα και πήγα δίπλα. Με το που άνοιξε η Αφροδίτη και μπήκα, η Λίνα μου όρμησε και άρχισε τα φιλιά και τα χουφτώματα. Κατάλαβε αμέσως τη σαστιμάρα μου και με καθησύχασε λέγοντας.

- Η Αφροδίτη είναι δικιά μας. Μην ανησυχείς.

Με έβαλε και κάθισα στον καναπέ και αφού μας σύστησε με τη φίλη της συνέχισε τα γλωσσόφιλα και τα χάδια. Μου ψιθύρισε ένα.

- Σε θέλω εδώ και τώρα. Έγλειψε το αυτί μου και μετά πήγε στο λαιμό μου. Έβαλε το χέρι της μέσα από τη φόρμα μου και έτριψε τον πούτσο μου που σχεδόν εμφανίστηκε περήφανος. Η Αφροδίτη είχε κολλήσει και δεν πίστευε αυτό που γινόταν ενώ προσποιούνταν ότι δε βλέπει.

- Ε, βρε θα το φας το παιδί…

είπε κάπως αμήχανα. Η Λίνα όμως με είχε καβαλήσει και παραμερίζοντας το στρινγκάκι της, αφού πρώτα είχε σηκώσει τη φούστα που φορούσε στη μέση της, οδήγησε τον πούτσο μου στο μουνάκι της και βυθίστηκε με μιας μόλις έφτασε στο σωστό σημείο. Μια κραυγούλα ηδονής της ξέφυγε και αφού στάθηκε λίγα δευτερόλεπτα να συνηθίσει, άρχισε να ανεβοκατεβαίνει στο πρησμένο μου καυλί.

- Συγνώμη φιλενάδα θα σε φώναζα να το χαρούμε παρέα, αλλά πρέπει να χορτάσω πούτσο. Συγκεκριμένα αυτόν τον πούτσο.

- Κάνε δουλειά σου κοριτσάρα μου, αφού ξέρεις, εγώ είμαι ταγμένη αλλού. Είπε η Αφροδίτη. Πετώντας έξω και το ένα βυζάκι της η Λίνα συνέχισε τον χορό της και έχυσε με εμένα να έχω στο στόμα μου την κωνική της ρώγα και να σφίγγω τα κωλομέρια της στις χούφτες μου. Σηκώθηκε και έπεσε στα γόνατα ανάμεσα στα πόδια μου, κατέβασε το παντελόνι με το εσώρουχο μέχρι τους αστραγάλους και ξεκίνησε ένα καταπληκτικό γλείψιμο. Έγλειφε σε μήκος όλο το καυλί μου από την κάτω μεριά, από τα αρχίδια μου μέχρι την κορυφή του κεφαλιού. Έγειρε στο πλάι και με τα χείλη της έκανε την ακριβώς αντίθετη διαδρομή. Βύθισε όλο μου το εργαλείο βαθιά μέσα στο λαρύγγι της και άφησε σάλια να τρέξουν μέχρι τα αρχίδια μου. Τα πήρε εναλλάξ στο στόμα της και τα πιπίλισε. Ξαναβύθισε όλο το μήκος του καυλιού μου στο στόμα της και μπουκωμένη με αυτό έβγαζε τη γλώσσα της για να φτάσει τις μπάλες μου. Έσφιξε με το χέρι της τη βάση του για να πρηστεί και προσπάθησε να το πάρει στο στόμα της. Ρούφηξε το πουτσοκέφαλο και χάιδεψε τα αρχίδια μου μέχρι το σημείο της ραφής με τον κώλο μου. Βύθισε ένα δάχτυλο της στην τρύπα μου και πήρε μέσα στο στόμα της τον πούτσο μου σε ένα αργό πια και πολύ υγρό και βαθύ τσιμπούκωμα. Σε λίγο το σπέρμα μου γέμισε το στόμα της με ένα περίεργο μούδιασμα να κυριεύει το κεφάλι μου και εκείνη συνέχισε μέχρι να τον βγάλει γυαλισμένο και πεντακάθαρο από κάθε άποψη, καταπίνοντας τα πάντα. Εγώ ήμουν στα ουράνια, η Αφροδίτη δεν είχε χάσει ούτε δευτερόλεπτο απ’ την όλη φάση και η Λίνα είχε ένα τρελό χαμόγελο ευχαρίστησης.

- Θα βγούμε το βράδυ, έ;… είπε η Λίνα που έσπασε τη σιωπή της στιγμής.

- Εγώ ψήνομαι! Είπε η Αφροδίτη.

- Εγώ δε μπορώ να αρνηθώ…

απάντησα τελευταίος, και ξεκίνησα να μαζεύομαι μιας και η καρφωμένη ματιά της Αφροδίτης στα προσόντα μου με έκανε να νιώθω σχεδόν αμήχανα. Σε λίγο πήγαμε δίπλα και ξεκινήσαμε τις ετοιμασίες. Ο Στέλιος είχε τελειώσει την εργασία και είχε και εκείνος ανάγκη από λίγο ξελαμπικάρισμα. Σε περίπου μιάμιση ώρα ήμασταν όλοι έτοιμοι και στην πόρτα για να ξεκινήσουμε. Άσχετο, αλλά την ώρα που έκανα μπάνιο είδα πάνω στο νιπτήρα ένα μπουκάλι με λιπαντικό που δεν υπήρχε πριν εκεί.

Πήγαμε σε ένα ωραίο μπαράκι της περιοχής με ωραία μουσική και καθίσαμε σε ένα σταντ. Παραγγείλαμε τα ποτά μας και ξεκινήσαμε να μιλάμε. Εγώ με την Αφροδίτη μιλούσαμε για τον δικό της και ένα σκηνικό που είχε γίνει στο ίδιο μαγαζί. Δεν χρειάστηκε πολύ για να καταλάβω πως η γκόμενα ήταν όντως "ταγμένη" όπως είχε πει κι εκείνη στο παλληκάρι της απλά ήταν πολύ στερημένη από σεξ και της βγήκε έτσι να κοιτάει αχόρταγα στην όλη φάση το απόγευμα. Μετά από λίγο πέρασε η Λίνα χορεύοντας από δίπλα και σταμάτησε. Έσκυψα στο αυτί και της είπα.

- Είσαι σκέτη καύλα σήμερα.

Χαμογέλασε και έφυγε. Μετά από λίγο έπιασε την Αφροδίτη και τη σήκωσε να χορέψουν μαζί. Μείναμε με το Στέλιο να κοιτάμε και μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων. Αθλητικά, δουλειές και τέτοια. Μετά από λίγο τα κορίτσια γύρισαν και η Λίνα πήρε αγκαλιά το Στέλιο και τον γύρισε έτσι ώστε να μας έχει εκείνος πλάτη και εκείνη να μας κοιτάει.

- Την έχεις ξελιγώσει, ε; Μου πετάει η Αφροδίτη.

- Τι θες να πεις;

- Ε, να, ο άλλος της λέει ότι σήμερα είναι πολύ όμορφη και εσύ της λες πως είναι σκέτη καύλα. Με ποιο λες να πέφτει στα πατώματα;

- Τώρα ντρέπομαι λίγο.

- Εγώ αυτό που θέλω είναι να μην την πληγώσεις. Ο Στέλιος είναι πολύ καλό παιδί. Μην τους χωρίσεις άδικα.

- Δεν είναι αυτός ο σκοπός μου…

απάντησα και για λίγο χάθηκα στις σκέψεις μου. Η βραδιά κύλισε όμορφα και μετά από χορό, ποτά και σφηνάκια γυρίσαμε σπίτι. Ψιλοζαλισμένος όπως ήμουν έπεσα για ύπνο και το ίδιο έκαναν κι οι άλλοι. Μετά από καμιά ώρα ξύπνησα καθώς κοιμόμουν μπρούμυτα με ένα καυτό χέρι να είναι μέσα στο μποξεράκι μου και να μου χαϊδεύει τον κώλο προσπαθώντας να φτάσει στα αρχίδια μου ανάμεσα από τα πόδια μου.

- Είσαι τρελή;…

λέω και παίρνω ένα γλωσσόφιλο για απάντηση. Η Λίνα συνέχισε να έχει το χέρι της μέσα από το μποξεράκι αλλά έτσι όπως γύρισα τώρα έπιανε τον πούτσο μου χαμογελώντας πονηρά. Τον έβγαλε έξω και άρχισε να μου τον γλείφει μαλακά, αργά και αθόρυβα. Μόλις μου τον έκανε πέτρα σηκώθηκε, έβγαλε όλα της τα ρούχα αλλά και τα δικά μου και τον καβάλησε. Γαμιόταν με ένα δικό της ρυθμό και έχυσε αρκετά γρήγορα χαϊδεύοντας τα μαλλιά της και σφίγγοντας τα βυζάκια της στα χέρια της. Σηκώθηκα για να της γλείψω τα βυζάκια και να της δώσω ένα φιλί, μα βρέθηκα αντιμέτωπος με το βλέμμα του Στέλιου που μας κοιτούσε, όρθιος έξω ακριβώς από την πόρτα του δωματίου. Κάπου εκεί σκέφτηκα ότι είχαν γαμηθεί τα πάντα και προσπαθούσα να με προετοιμάσω, αλλά η ματιά μου κατέβηκε ελαφρώς και τότε συνειδητοποίησα κάτι τελείως απρόσμενο. Ο Στέλιος είχε βγάλει έξω τον πούτσο του και τον μαλάκιζε καθώς μας έβλεπε. Μάλλον ήταν από ώρα εκεί. Αντικρίζοντας αυτό το θέαμα, έστησα τη Λίνα στα τέσσερα, σε γωνία που δεν μπορούσε να δει στην πόρτα και κάρφωσα τον πούτσο μου στο μουνάκι της που έσταζε.

Πλέον σφυροκοπούσα με δύναμη και ταχύτητα χωρίς να με νοιάζει η ησυχία πια. Της γύρισα το μαλλί σε κοτσίδα και την τραβούσα από εκεί, ρίχνοντας δυνατές ξυλιές στον υπέροχο κώλο της. Είχε βάλει τα μούτρα της μέσα στο μαξιλάρι και ούρλιαζε εκεί, για να μην ακούγεται. Την ξέσκιζα με δύναμη και λίγο πριν τελειώσω, βγαίνω από μέσα της και αρπάζω ένα σεντόνι. Το στρίβω και της δένω τα μάτια. Ένα πονηρό χαμόγελο και ένα μικρό ηδονικό μούγκρισμα ήταν αποτέλεσμα της κίνησης μου αυτής. Κούνησε επιδεικτικά τον κώλο της και τον χτύπησε με το χέρι της. Έκανα νόημα στο Στέλιο και ήρθε διστακτικά. Πήρε θέση από πίσω της και τον έβαλε στο μουνάκι της. Εκείνη άρχισε να κουνάει κυκλικά τη μέση της και να γαμιέται με τον πούτσο του Στέλιου και κάπου εκεί, κι ενώ το στόμα της ήταν ανοιχτό, την αρπάζω από το μαλλί και της καρφώνω τον πούτσο μου μέσα σχεδόν ώς το λάρυγγα. Η σαστιμάρα της κράτησε μόλις τρία-τέσσερα δευτερόλεπτα και αυτό που ακολούθησε ήταν ένας πανηγυρισμός κατά κάποιο τρόπο, αφού έκανε σαν τρελή.

- Επιτέλους! Σκίστε με τώρα ρε καργιόληδες…

μουρμούρισε μισομπουκωμένη.

Ο Στέλιος δεν έδινε τον καλύτερο του εαυτό, εμφανώς σοκαρισμένος, αντιθέτως με εμένα που γαμούσα στην κυριολεξία το στόμα της Λίνας. Σχεδόν την έπνιγε το καυλί μου και το έβγαζα που και που για να πάρει ανάσα κρατώντας της το κεφάλι από τα μαλλιά, ενώ της έριχνα μικρές σφαλιάρες και τα μάγουλα της είχαν κοκκινίσει.

- Πιο δυνατά ρε…

είπα στο Στέλιο και ξεκίνησε κι εκείνος να βάζει δύναμη, επιταχύνοντας το γαμήσι του ενώ ξεκίνησε δειλά-δειλά να ρίχνει σφαλιάρες κι εκείνος στην κωλάρα της Λίνας. Σε κάποια φάση και ενώ είχε αρχίσει να βαριανασαίνει η Λίνα, κατάλαβα το ίδιο και για το Στέλιο, που είχε κλείσει τα μάτια και ετοιμαζόταν να τελειώσει, και μια σφαλιάρα κατέβηκε και στο δικό του μάγουλο.

- Μην τολμήσεις…

του είπα αυστηρά και άνοιξε τα μάτια του χάνοντας το ρυθμό του. Όπως και να έχει αυτό που έκανα έπιασε, καθώς τον ξύπνησε και ίσως τον θύμωσε λίγο, γιατί άρχισε ένα γαμήσι που μάλλον δεν είχε ξανακάνει. Η Λίνα άφησε τον πούτσο μου και γύρισε να τον δει βγάζοντας το σεντόνι από τα μάτια. Σχεδόν δεν το πίστευε. Όταν γύρισε μπροστά της δεν βρήκε τον πούτσο μου μιας και της γύρισα τον κώλο μου, τουρλώνοντας τον μπροστά της. Έπεσε με λαχτάρα, και στην κυριολεξία με τα μούτρα στην τρύπα μου, γλείφοντας τη και προσπαθώντας να σπρώξει μέσα της την γλώσσα της. Με το χέρι της χάιδευε τα αρχίδια μου και τρόμπαρε τον πούτσο μου σαν να τον άρμεγε. Με είχε τρελάνει η καργιόλα και κόντευε να με τελειώσει. Λίγο πριν τα καταφέρει, της τον έδωσα στο στόμα και εκείνη τον στράγγισε εντελώς. Ο Στέλιος συνέχιζε το γαμήσι. Σηκώθηκα και πήγα στο μπάνιο. Πήρα το λιπαντικό και γύρισα. Δεν το είχαν ανοίξει ακόμα. Έβαλα μια γενναία ποσότητα στο χέρι μου και άρχισα να το απλώνω στη σούφρα της Λίνας. Είχαν προσπαθήσει κάποια στιγμή μα δεν το συνέχισαν. Ο Στέλιος το είχε αγοράσει για να της κάνει έκπληξη και για να προσπαθήσουν ξανά. Όπως δούλευα όρθιος τη σούφρα της Λίνας με τα δάχτυλά μου, ο πούτσος μου βρήκε και πάλι ζωή μέσα στη ζεστασιά του στόματός της και μια ανακούφιση τον κυρίεψε λόγω της υγρασίας και των μαλακών κινήσεων. Δεν άργησε να γίνει και πάλι κάγκελο. Έχοντας ανοίξει το κωλαράκι της Λίνας, είπα στο Στέλιο.

- Αξίζεις εσύ την παρθενιά του. Ξεκώλιασε τη. Βγήκε από το μουνί της και έσπρωξε το καυλί του στην ανοιχτή τρυπούλα της Λίνας που τον υποδέχτηκε με λίγο πόνο και με αρκετή ηδονή σιγά-σιγά. Άρχισαν το γαμήσι και σε λίγο πιάσανε έναν καλό ρυθμό ενώ εγώ, με την πούτσα στο στόμα της Λίνας, της έδειχνα το δρόμο χαϊδεύοντας τα βυζιά της και το μουνάκι της. Ο Στέλιος που γαμούσε εδώ και ώρα σε δυνατό ρυθμό, είχε κουραστεί. Του είπα να αλλάξουμε και έτσι έγινε. Πήρα τη θέση του από πίσω και έσπρωξα το θηρίο μου στον πάτο της. Τα αρχίδια μου πλέον ακουμπούσαν στη σούφρα της. Βύθισα τέρμα το καυλί μου και έμεινα εκεί για λίγο ενώ εκείνη μούγκριζε λες και τη σφάζανε. Εν τω μεταξύ ο Στέλιος είχε κι άλλη μια έκπληξη για τη Λίνα.

- Εδώ που φτάσαμε, αν και ντράπηκα να το εμφανίσω, σου είχα πάρει και άλλο ένα δωράκι αλλά δεν σου το έδωσα ποτέ…

είπε καθώς επέστρεφε με ένα τεράστιο ομοίωμα πούτσου ακόμα πιο χοντρό και από τον δικό μου αλλά και πολύ μακρύτερο. Ένα πλαστικό τέρας δηλαδή. Σύρθηκε και ξάπλωσε ανάσκελα κάτω από τη Λίνα σε θέση 69, κι εγώ από πάνω είχα καβαλήσει τη Λίνα και μόλις είχα αρχίσει να τη γαμάω. Η Λίνα δεν έχασε χρόνο και πήρε τον πούτσο του Στέλιου στο στόμα της ενώ εκείνος έσπρωχνε σιγά-σιγά το πλαστικό καυλί μέσα στην τεντωμένη μουνάρα της Λίνας. Το έβαλε όσο πιο βαθιά μπορούσε και το μουνί της άνοιξε τόσο που η κλειτορίδα της πρησμένη προεξείχε. Την πήρε ο Στέλιος στο στόμα του και άρχισε να τη ρουφάει ενώ κουνούσε μέσα έξω τον πλαστικό πούτσο και εγώ από πάνω ξέσκιζα την κωλάρα ρίχνοντας της δυνατά σκαμπίλια στα κωλομάγουλα που ήταν πια κατακόκκινα και έκαιγαν. Η Λίνα μπουκωμένη με τον πούτσο του Στέλιου έσκουζε και ούρλιαζε από καύλα.

Για να πάρει μια ανάσα έβγαλε τον πούτσο από το στόμα της και λαχανιασμένη άρχισε να τον μαλακίζει τόσο γρήγορα και δυνατά που το σπέρμα του Στέλιου άρχισε να εκσφενδονίζεται παντού και εκείνος βογκούσε με την κλειτορίδα της στο στόμα του. Εγώ στην τελική ευθεία σφυροκοπούσα ανελέητα σαν κομπρεσέρ την τρύπα της Λίνας, ως που τέντωσα το κορμί μου και έχυσα βαθιά μέσα στην κωλάρα της και ακολούθησε μια σκηνή ροκ, καθώς η Λίνα πετάχτηκε και με έσπρωξε από το κρεβάτι με το πόδι της, το ίδιο έκανε με τον Στέλιο και που βρέθηκε κάτω στο πάτωμα και εκείνη πάνω στο κρεβάτι έτρεμε σύγκορμη και τρανταζόταν, ουρλιάζοντας, μουγκρίζοντας και ανασαίνοντας σχεδόν με το ζόρι με σφηνωμένο τον πλαστικό πούτσο στο μουνί της. Κάθε κίνηση να τον τραβήξει λίγο πιο έξω, έφερνε νέο κύμα συσπάσεων και τρανταγμάτων και όλο το σκηνικό κράτησε κάποια λεπτά με εμένα και το Στέλιο να χαζεύουμε μια οπτασία.

"Τι οργασμός;" σκέφτηκα. Μόλις τελείωσε όλο αυτό, κάναμε ένα high five με τον Στέλιο, έδωσα ένα φιλί στη Λίνα που είχε παραλύσει και μπήκα για ένα μπανάκι. Όταν βγήκα τους βρήκα εκεί αγκαλιασμένους και γυμνούς να κοιμούνται. Τους έριξα ένα σκεπασματάκι και πήγα και κοιμήθηκα μέσα στο δωμάτιο του Στέλιου. Για ένα διάστημα συμμετείχα, με κάποιες guest εμφανίσεις, στην ερωτική ζωή των δύο. Που και που ξεσκίζαμε τη Λίνα παρέα με το Στέλιο. Θα ήταν 5-6 φορές ακόμα που βρεθήκαμε όλοι μαζί, μέσα στον επόμενο χρόνο. Μετά από εκεί δεν με ξανακάλεσαν με αυτό το σκοπό. Είχαν βρει άλλο τρόπο; Δεν έμαθα ποτέ. Μετακόμισαν στη Μυτιλήνη και ψιλοχαθήκαμε. Όταν πια τους επισκέφτηκα, ήμουν με τη γυναίκα μου, λίγο πριν το γάμο και δεν υπήρχε καμία διάθεση και υποψία για ερωτική επαφή. Φαινόντουσαν πάντως πολύ ευτυχισμένοι.

Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία της Λίνας. Περιμένω στα σχόλια με ποιό από τα υπόλοιπα πουτανάκια μου να συνεχίσω. Έχω μια πρόταση-προτίμηση να αφήσω τελευταία τη Φένια, οπότε μένουν η Μαρία, η Έλενα, η Μαρίνα, η Όλγα και η Κατερίνα. Εσείς για ποια θέλετε να διαβάσετε στη συνέχεια;




Copyright protected OW ref: 167383



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.