Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία είναι αληθινή και συνέβη μια καλοκαιρινή νύχτα στη Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζω. Η απέναντι οικοδομή είναι πολύ κοντά στη δικιά μας και στο ακριβώς απέναντι μπαλκόνι έμενε ένας πολύ όμορφος τύπος, πολύ ψηλός και με τέλειο σώμα (γυμνασμένο αλλά όχι ντουλάπα), αλλά όπως όλα έδειχναν, straight. Είχε τύχει να τον μπανίσω αρκετές φορές όταν έβγαινε στο μπαλκόνι και μια δυο φορές τον πήρα και λίγο μάτι να τον παίζει, καθώς ο υπολογιστής του ήταν μπροστά στο παράθυρο, χωρίς όμως να διακρίνω πολλά πέρα από τη φιγούρα του και την παλινδρομική κίνηση. Εγώ, 22 χρονών, λάτρης της πούτσας, μεσαίου αναστήματος και πολύ αδύνατος.

Ήταν περίοδος εξεταστικής και διάβαζα μπροστά στο παράθυρο, φορώντας ένα μποξεράκι λόγω ζέστης. Κάποια στιγμή κατά τις 2 τη νύχτα βγαίνει στο μπαλκόνι να καπνίσει. Φορούσε μόνο μια αθλητική βερμούδα και… ενώ προσπάθησα να είμαι διακριτικός και να μη μου τρέχουν τα σάλια με το τέλειο στήθος του, έριχνα κλεφτές ματιές οι οποίες κάποια στιγμή έγιναν αντιληπτές. Το κατάλαβα γιατί άρχισε να με κοιτάει κι αυτός. Δεν είχαμε ξανακάνει επαφή με τα μάτια.

Τότε αρχίζει να τρίβει την ψωλή του πάνω από τη βερμούδα. Τρελάθηκα! Άρχισα να κοιτάω πιο ξεδιάντροπα και να παίρνω θέσεις ώστε να φαίνονται τα ελάχιστα που φοράω. Μου κάνει νόημα να βγω στο μπαλκόνι. Βγαίνω, μόνο με το βρακί μου. Αυτός ακόμα την έτριβε, και με μια κίνηση κατεβάζει την βερμούδα και βγαίνει μια ψωλάρα παραδείσια! Πρέπει να ήταν κοντά στους 24 πόντους, χοντρή, με τέλεια ποσότητα τρίχας, τέλειο σχήμα... μου έπεσε το σαγόνι!

- Γουστάρεις;… με ρωτάει.

- Πολύ… απαντάω μισογελώντας.

- Έλα να το φας… μου λέει.

Δεν το πίστευα! Προφανώς έβαλα ο,τι βρήκα μπροστά μου (θα τα ξαναέβγαζα ούτως ή άλλως) και έφυγα για το απέναντι διαμέρισμα.

Μου άνοιξε και μιλήσαμε λίγο. Τον λένε Χρήστο και σπούδαζε κι αυτός. Με ρώτησε που με βολεύει να τον πιπώσω και του είπα να κάτσει στην καρέκλα του γραφείου του (όπου τον χάζευα παλιά στον υπολογιστή) κι εγώ έμεινα με το βρακάκι μου στα γόνατα. Όταν έβγαλα έξω το θηρίο, από κοντά ενθουσιάστηκα ακόμα πιο πολύ. Άρχισα να το φιλάω από το κεφαλάκι προς την βάση. Ήθελα πολύ να δείξω αγάπη σε αυτό το θαύμα της φύσης. Μετά έβαλα στη δουλειά και τη γλώσσα μου και δεν άργησα να τον βάλω και μέσα στο στόμα, ρουφώντας με πάθος όσο περισσότερο μπορούσα. Κατά διαστήματα το άφηνα και ασχολούμουν με τα (επίσης τεράστια) αρχίδια του, ενώ προσπαθούσα να παίρνω στάσεις που θα τον άναβαν ακόμα περισσότερο, σηκώνοντας το κωλαράκι μου ή κουνώντας το στον ρυθμό της πίπας. Κάποια στιγμή άρχισα να βαράω μόνος μου πουτσοσκάμπιλα στη μάπα μου.

- Τη βρίσκεις ε;… με ρωτάει.

- Αν το έκανες εσύ θα την έβρισκα πιο πολύ…

απαντώ, και τότε την πιάνει, με κοπανάει για λίγη ώρα και μετά μου την ξαναδίνει στο στόμα και ξεκινάει ένα facefuck σύντομο αλλά ηδονικό.

- Συνέχισε την δουλεία σου, είσαι καλύτερος από γκόμενα…

μου λέει και ξαναπιάνω το γλειφιτζούρι μου. Τα υπέροχα, μακριά τριχωτά πόδια του ήταν σαν κλουβί γύρω μου και έπαιζαν με το βρακάκι μου. Χωρίς να βγάλω την πουτσάρα από το στόμα μου βγάζω και το τουρλώνω προς τα πάνω για να έχει όλη τη θέα. Άπλωσε τις χερούκλες του για να το πιάσει και με μπάτσισε μια φορά. Έπειτα πλησίασε στην τρύπα μου. Δεν έβαλε δάχτυλο μέσα, αλλά έκανε κυκλικές κινήσεις πάνω της. Εγώ την κοπανούσα πάνω κάτω για να δείξω πως μου αρέσει και έβαζα την ψωλή του ακόμα πιο βαθιά στον λαιμό μου. Είχα ιδρώσει, είχα γεμίσει με σάλια, ήμουν όμως αποφασισμένος να τον κάνω να τελειώσει.

- Πλησιάζω…

μου είπε και πήρε το χέρι του από την τρύπα μου, τράβηξε την πούτσα από το στόμα μου και άρχισε να την παίζει. Εγώ, σα χορογραφία, σηκώθηκα, έκανα μια στροφή και έσκυψα για να του δείξω τον κώλο μου, άπλωσε χέρι, πασπάτεψε και ξαναγύρισα στη θέση μου. Έβαλα το κεφάλι της θεϊκής ψωλάρας στο στόμα μου και άρχισα να καταπίνω το σπέρμα του γείτονα μου. Κάθε σταγόνα. Και όταν σταμάτησε να χύνει συνέχισα να το πιπιλάω τρυφερά μέχρι που μαλάκωσε τελείως.

Με ευχαρίστησε λέγοντας πως ήταν από τις καλύτερες πίπες της ζωής του. Εγώ έπαιξα το δικό μου λίγο ακόμα για να τελειώσω, ντύθηκα και γύρισα στο διάβασμα μου. Όταν τελείωσε το καλοκαίρι συνειδητοποίησα πως μετακόμισε και ακόμα κλαίω που δεν είχα ευκαιρία να παίξω κι άλλο μαζί του. Μακάρι να τον ξαναγλείψω μια μέρα.




Copyright protected OW ref: 166813



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.