Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Πρώτη φορά αλλά όχι η τελευταία (3ο μέρος)

Με το Βαγγέλη κρατήσαμε επαφή για αρκετούς μήνες και γαμήθηκα αρκετές φορές και με τα φιλαράκια του. Βέβαια αυτό κάποια στιγμή έληξε γιατί ήθελε να γνωρίσει καινούρια άτομα οπότε και καινούριες εμπειρίες. Με πόνεσε πολύ γιατί ήταν αυτός που μου πήρε την παρθενιά και του έκανα όλα τα χατίρια αλλά τι μπορούσα να κάνω.

Μετά από το χωρισμό μας δεν είχα όρεξη για τίποτα. Έτσι πέρασε ο καιρός και ήρθε το καλοκαίρι. Κανόνισα και πήγα στην Αίγινα για διακοπές για να ηρεμήσω από τη δουλειά και να χαλαρώσω. Το πρωί πήγαινα για μπάνιο, μετά χάζευα στο νησί και το βράδυ πότε πήγαινα για κανένα ποτάκι αλλά πολλές φορές μετά το ποτό πήγαινα για βραδινό μπανάκι όπου έκανα γυμνός, αφού δε φορούσα το μαγιό μου από μέσα αλλά και γιατί ήμουν μόνος στην παραλία.

Έτσι ένα βράδυ είχα βγει για ποτάκι. Δίπλα μου καθόταν μια παρέα 5 αντρών που από την κουβέντα κατάλαβα ότι ο ένας ήταν ζευγάρι με τον άλλον και οι άλλοι 3 ήταν απλώς φίλοι. Πιάσαμε την κουβέντα για διάφορα θέματα, για το πως περνάμε στο νησί και τέτοια. Κάποια στιγμή είχα πει στον Κώστα (το άτομο που είχε σχέση με τον Αλέκο) ότι τον ζήλευα για αυτό που περνάνε μαζί και να κοιτάξει να το περάσει όσο καλύτερα μπορεί γιατί όλα τα καλά τελειώνουν κάποια στιγμή και του είπα την ιστορία μου με το Βαγγέλη. Ο Κώστας μου απάντησε ότι σίγουρα έτσι είναι, αλλά και να τελειώσει υπάρχουν και άλλα παλικάρια και δε θα τα βάψει μαύρα αλλά θα πάει για άλλα δίνοντας μου έτσι μια άλλη άποψη για το θέμα. Το βράδυ πέρασε ομαλά ενώ πάντα το μάτι μου έπαιζε με τους υπόλοιπους της παρέας παρατηρώντας διακριτικά τα καβάλο τους και χωρίς να δώσω κανένα δικαίωμα. Μου έκανε τρελή εντύπωση το καβάλο του Λευτέρη το οποίο φούσκωνε αρκετά που δε θα μου έκανε εντύπωση αν μου έλεγε ότι το γέμιζε με κάλτσες για να φαίνεται μεγάλο. Πέρασε ωραία όλο το βράδυ και ήρθε η ώρα να χωρίσουμε λέγοντας τις κατάλληλες ευχές να περάσουμε καλά στο νησί και τέτοια.

Την άλλη μέρα το πρωί πάλι για μπάνιο το πρωί και το βραδάκι αφού φόρεσα το απαραίτητο στρινγκάκι από μέσα κατέβηκα για βόλτα στο χωριό και φαγητό. Αφού τελείωσα πήγα για την παραλία. Σκοτάδια και ερημιά ενώ ακουγόταν μόνο ο ήχος του χωριού από τη μία μεριά και ο ήχος της θάλασσας από την άλλη. Μόνο φως το φως του φεγγαριού το οποίο πλησίαζε να γεμίσει οπότε φώτιζε αρκετά. Είχα πάρει τις πετσέτες από το αυτοκίνητο και κατεβαίνοντας προς την παραλία έβγαλα την μπλούζα μου. Αφού έστρωσα στην άμμο έβγαλα το παντελόνι μου και το δίπλωσα πρόχειρα και από πάνω έβαλα το μικροσκοπικό βρακάκι μου. Η παραλία σε εκείνο το σημείο ήταν απόμερη και δε φαινόταν από το δρόμο. Μπήκα στο νερό, ήταν τέλειο και ειδικά αυτή η αίσθηση του ότι ήμουν γυμνός μέσα στη θάλασσα με άναβε. Έπιασα την πούτσα μου και είδα ότι δεν ήθελε και πολύ και αμέσως έβαλα το χέρι μου και χάιδεψα τα κωλομέρια μου ενώ με το δάχτυλο έπαιξα με την μικροσκοπική τρυπούλα μου που ήταν αγάμητη για μήνες τώρα.

"Κρίμα τέτοια τρυπούλα και να μη βρίσκεται ένας να την ανοίξει λίγο" σκέφτηκα και το μυαλό μου πήγε στο Βαγγέλη και πόσες φορές με είχε ξεσκίσει στο γαμήσι πότε μόνος του και πότε με τα φιλαράκια του. Καλά με τα φιλαράκια του ήταν τέτοιο το γαμήσι που το κωλαράκι μου πονούσε για μέρες αλλά δεν κλαίγομαι, ήταν τέλειο. Εδώ κολλάει η παροιμία "τα ήθελε ο κώλος του". Γέλασα και άρχισα να κολυμπάω νιώθοντας σε κάθε κίνηση το νερό να μου χαϊδεύει όλο το σώμα. Κάποια στιγμή είδα από το δρόμο να κατεβαίνουν 5 άτομα και να κατευθύνονται προς το μέρος που είχα εγώ την πετσέτα και τα ρούχα.

"Έχει γούστο…" είπα και κινήθηκα προς τα έξω.

Όταν πλησίασα αρκετά επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες μου. Ήταν τα παιδία από το μπαράκι. Ο Κώστας με τον Αλέκο, ο Γιάννης, ο Δημήτρης και ο Τζόνις (τον έλεγαν έτσι για να ξεχωρίζει από τον άλλον Γιάννη).

- Τι λέει η θάλασσα;… με ρώτησαν καθώς ξεντύνονταν και αυτοί.

- Γαμάτη, τους είπα. Τέλεια!

Παρατήρησα ότι ο Δημήτρης είχε πιάσει το στρινγκάκι μου και το κοιτούσε και κάτι είπε με το Γιάννη. Ο Δημήτρης ήταν το παλικάρι με το μεγάλο φούσκωμα στο καβάλο. Είχα απορία να δω από κοντά αν όντως ήταν τόσο όσο φαίνονταν. Όταν πλησίασε να μπει είδα ότι ήταν αρκετά μεγάλο και χοντρό αν και χαλαρό.

"Αν σηκωθεί αυτή η πούτσα πρέπει να ξεπερνάει τα 22 εκατοστά" σκέφτηκα "πρέπει να την πάρω αυτή στο κωλαράκι μου αλλά πως. Άσε που δεν ξέρω και αν θα χωρέσει."

Μπήκαν όλοι μέσα στο νερό και άρχισαν το κολύμπι. Ανά διαστήματα σταματούσαμε και κάναμε πηγαδάκια ώσπου κάποια στιγμή πιάσαμε την κουβέντα και τα πειράγματα όπως ήμασταν όλοι μαζεμένοι. Όπως πλατσουρίζαμε ένιωσα κάτι να με ακουμπάει στο μπούτι και κοίταξα δίπλα μου και είδα τον Κώστα και κατάλαβα ότι ήταν η πούτσα του αλλά δεν αντέδρασα, απλά του χαμογέλασα. Αυτός κατάλαβε ότι δε με ενόχλησε και ότι μάλλον μου άρεσε, οπότε και δεν τραβήχτηκε και πολύ. Αντιθέτως κολυμπώντας ήρθε από πίσω μου και σε τέτοιο σημείο που η πούτσα του ήταν ανάμεσα στα κωλομάγουλα μου. Ένιωσα τη δική μου να αντιδράει και στο μυαλό μου περνούσα διάφορα πράγματα. Έκανε λίγο πιο πίσω και μου χούφτωσε το κωλαράκι μου. Τρελάθηκα… δε μπορώ να πω, μου άρεσε. Είχε περάσει καιρός να με χαϊδέψει άλλος άντρας.

- Τι κάνεις εκεί; Τον ρωτάω. Δε μπορώ να το κάνω αυτό. Μας βλέπει και ο Αλέκος. Τι θα πει.

- Μην τρελαίνεσαι αγόρι μου, μου απαντάει. Με τον Αλέκο έχουμε ελεύθερη σχέση. Απλά κοιτάμε να περάσουμε καλά με ότι μας δίνεται στη ζωή. Εξάλλου γιατί νομίζεις ότι ήρθαμε όλοι εδώ;

- Γιατί;… τον ρωτάω γεμάτος απορία.

Ο Αλέκος μας είπε για την κουβέντα που είχατε στο μπαράκι και ήρθαμε για να σε κάνουμε να περάσεις καλά. Και μαζί με σένα και εμείς…

μου είπε και το χέρι του πλέον χώθηκε ανάμεσα στα κωλομάγουλα και μου χάιδευε τη σούφρα πιέζοντας την ελαφρώς, ενώ η πούτσα μου σηκώθηκε τελείως με την κίνηση αυτή.

- Και πως θα γίνει αυτό;…

τον ρώτησα και καλά γεμάτος απορία αν και κατάλαβα την απάντηση.

- Μα είναι απλά τα πράγματα. Κάνοντάς σου έρωτα τέτοιο που θα τον θυμάσαι όλη σου τη ζωή μωρό μου…

και μου χούφτωσε και τα αρχίδια.

- Με λίγα λόγια θα με ξεσκίσετε θες να πεις… του είπα γελώντας.

- Πες το και έτσι…

μου είπε ο Κώστας και μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο. Αυτό από ότι κατάλαβα ήταν το σινιάλο και ήρθαν όλοι γύρω μου και άρχισαν να με χαϊδεύουν. Τρελάθηκα από την καύλα. Τόσα χέρια να μου χαϊδεύουν το σώμα και εγώ να απλώνω το χέρι και μην ξέρω ποια πούτσα να πρωτοπιάσω. Αυτή που σίγουρα ήθελα να πιάσω και να δω από κοντά ήταν του Δημήτρη. Ήταν όντως τεράστιο. Καθώς πλέον είχε σηκωθεί κατάλαβα ότι πρέπει να ήταν γύρω στα 25 εκατοστά.

Τον φίλησα στο στόμα και του ψιθύρισα στο αυτί ότι τη θέλω όλη μέσα μου, όση χωρέσει δηλαδή… και μου απάντησε ότι θα γίνει αλλά να μη βιάζομαι. Γυρνώντας στον Αλέκο και ρίχνοντας του ένα γλωσσόφιλο του λέω

- Είσαι και μαρτυριάρης ε;

- Τι φιλενάδες είμαστε αν δε φροντίζουμε η μία την άλλη;… απάντησε γελώντας. Κατάλαβα ότι είσαι στερημένη κι εγώ με τόσες πούτσες δίπλα μου έπρεπε να τις μοιραστώ. Το κωλαράκι μου έχει ξεχειλώσει κάθε βράδυ… καιρός να πάρω ρεπό.

- Καλά έκανες, μην απολογείσαι, αλλά θέλω και σένα. Πάω έξω γιατί μούλιασα…

τους είπα και ξεκίνησα να βγαίνω πιάνοντας την πούτσα του Τζόνι και τον τραβούσα και αυτόν έξω. Μόλις βγήκα έκατσα στην πετσέτα και ο Τζόνις ήρθε με το σηκωμένο παλαμάρι του ακριβώς μπροστά μου. Δεν έχασα στιγμή και άρχισα να γλείφω τον κορμό της πούτσας του η οποία ήταν αρκετά χοντρή. Έγλειφα τη βάλανο με κυκλικές κινήσεις και με μία κίνηση την έβαλα όλη μέσα στο στόμα μου. Το ένιωσα γεμάτο μετά από καιρό και ξεκίνησα το τσιμπούκι με μανία σαν να είχα χρόνια να το κάνω. Ήταν αλμυρή αλλά αυτό δε με σταμάτησε. Αυτός με έπιασε από το κεφάλι και άρχισε να δίνει το δικό του ρυθμό. Στο μεταξύ έβγαιναν και οι υπόλοιποι. Ο Αλέκος έκατσε δίπλα μου. Έβγαλα την πούτσα από το στόμα μου και τον γλωσσοφίλησα με πάθος σα να του έλεγα ευχαριστώ. Ξανά έχωσα την πούτσα του Τζόνι στο στόμα μου ενώ με το άλλο χέρι μου μαλάκιζα το τεράστιο παλούκι του Δημήτρη.

Ο Αλέκος έπαιρνε πίπα από τον Κώστα ενώ ο Γιάννης είχε βάλει τα δάχτυλά του ανάμεσα από τα κωλομέρια μας και μας χάιδευε τις τρυπούλες όπως καθόμασταν. Ήταν πολύ ωραίο όλο το σκηνικό. Άρχισα να τσιμπουκώνω εναλλάξ τον Τζόνι και το Δημήτρη. Βέβαια που να μπει όλο αυτό στο στόμα μου. Όσο και να προσπάθησα δε μπορούσα να το Βάλω μέσα και κάποια στιγμή πνίγηκα. Μόλις ο Γιάννης έβγαλε το χέρι κάτω από τον κώλο μου σηκώθηκα, έκατσα στα τέσσερα και έγλειφα τα αρχίδια του Κώστα που τσιμπούκωνε τον Αλέκο. Ο Δημήτρης και ο Γιάννης μου χάιδευα το κωλαράκι ενώ ο Τζόνις πήρε θέση μπροστά μου. Άφησα τα αρχίδια του Κώστα και πήρα την πούτσα του Γιάννη στο στοματάκι μου. Ο Δημήτρης σηκώθηκε από πίσω μου και πήγε να τσιμπουκώσει τον Αλέκο και ο Κώστας ήρθε και αυτός μπροστά μου. Στο μεταξύ ο Γιάννης άρχισε να γλείφει το κωλαράκι μου. Αυτό δε μου το είχαν ξανακάνει και τρελάθηκα από την καύλα.

- Μ… αυτό είναι αγόρι μου. Εκεί δε με έγλυψε κανένας. Την έβλεπαν σαν μια απλή τρύπα να χώσουν το παλούκι τους. Μ… τι ωραία είναι…

είπα και ξαναπήρα τις πούτσες που είχα μπροστά μου στα χέρια μου και προσπάθησα να τις βάλω και τις δύο στο στόμα μου. Ο Γιάννης μου έγλειφε τη σουφρίτσα μου κρατώντας με τα χέρια του ανοιχτά τα κωλομέρια μου και την πίεζε να μπει μέσα της. Όποτε το έκανε αυτό τρελαινόμουν από την καύλα. Να με γαμάει άλλος με τη γλώσσα ήταν υπέροχο. Κάποια στιγμή έφτυνε πάνω στη τρυπούλα μου και άρχισε να πίεζε το ένα του δάχτυλο. Η σούφρα μου υποχώρησε και το δέχτηκε με ευχαρίστηση.

Κούνησα ελαφρά το κωλαράκι μου, ενώ ο Αλέκος χώθηκε από κάτω μου και άρχισε να πιπιλάει τον πούτσο μου και να γλείφει τα προσπερματικά υγρά που άρχισαν να βγαίνουν. Το τσιμπούκι μου πλέον επεκτάθηκε σε τρεις πούτσες ενώ το δάκτυλο του Γιάννη άρχισε να μπαινοβγαίνει με πιο γρήγορο ρυθμό.

- Μαλάκες η σούφρα του είναι τελείως κλειστή και το ρουφάει το δάχτυλο σα ρουφήχτρα. Θέλει πολλές πούτσες για να ανοίξει αυτή η τρυπούλα…

και λέγοντας αυτά προσπαθεί να βάλει και δεύτερο δάχτυλο.

- Κι εμείς για πιο λόγο είμαστε εδώ βρε Γιάννη; Για αυτό δε μαζευτήκαμε; Για να ξεσκίσουμε αυτό το κωλαράκι…

είπε ο Τζόνις και έχωσε το παλούκι του βαθιά μέσα στο λαρύγγι μου.

Πλέον έχυνα από κάτω μέσα στο στόμα του Αλέκου ο οποίος δε σταμάτησε να με πιπώνει και να προσπαθεί να πιεί ότι έβγαζα. Σαν το μοσχαράκι που βυζαίνει το γάλα από την γελάδα. Πλέον ο πόνος στον κώλο μου άρχισε να μεγαλώνει καθότι το αλάτι, στεγνός, χωρίς λιπαντικό και τον καιρό που ήταν κλειστή η τρυπούλα μου. Σταμάτησα το τσιμπούκωμα, έπιασα το χέρι του Γιάννη και το έβγαλα από τον κώλο μου.

- Παιδιά πάμε στο σπίτι να συνεχίσουμε. Χωρίς λιπαντικό δε γίνεται. Θα υποφέρω.

- Καλά ότι θα υποφέρεις είναι σίγουρο αλλά όπως θες. Καλύτερα….

είπε ο Κώστας και χαμογελώντας σηκώθηκαν και άρχισαν να ντύνονται. Μαζί τους σηκώθηκα και εγώ και αφού σκουπίστηκα, στο στόμα είχα μια γεύση ανάμεικτη αλμύρας και πουτσίλας. Άρχισα να ντύνομαι φορώντας το στρινγκάκι μου και μόλις έσκυψα να πάρω το παντελόνι ένιωσα ένα δυνατό κωλοσκάμπιλο.

- Θέλω να στο σκίσω αυτό το στρινγκάκι μαζί με το κωλαράκι… είπε γελώντας ο Δημήτρης.

- Το μόνο σίγουρο παίδαρέ μου… του απάντησα και συνέχισα να ντύνομαι.

Για να μην αργήσουμε ο Κώστας πήγε με τον Αλέκο, ο Δημήτρης με τον Τζόνι και ο Γιάννης ήρθε με μένα για να πάμε σπίτι και να κάνουμε ένα μπανάκι προηγουμένως για να φύγει το αλάτι και δώσαμε ραντεβού στο σπίτι μου. Φύγαμε όλοι για τα σπίτια μας. Στο δρόμο όσο οδηγούσα ο Γιάννης δε σταμάτησε να με χαϊδεύει στο πόδι φτάνοντας μέχρι ψηλά στον καβάλο. Όταν μπήκαμε του έδωσα ένα φιλί και πήγα για μπάνιο αφού ξεντύθηκα μπήκα στη ντουζιέρα και άρχισα να πλένομαι. Έδωσα μεγάλη λεπτομέρεια στο κωλαράκι μου αφού αυτό θα είχε την τιμητική του σήμερα. Έπλυνα τη σουφρίτσα μου και εσωτερικά και λίγο πριν τελειώσω μπήκε και ο Γιάννης.

- Άργησες… του είπα.

- Σε έπαιρνα μάτι τόση ώρα όσο έπλενες το κωλαράκι σου και με καύλωσες.

Άρχισε να με φιλάει και να με χουφτώνει στα κωλομάγουλα. Έσκυψα και άρχισα να τον γλείφω. Η πούτσα του ήταν πέτρα. Κατάλαβα ότι δεν ήθελε και πολύ να εκραγεί οπότε γύρισα και του έκανα νόημα να μπει.

- Δε θα περιμένουμε τους άλλους; Με ρώτησε.

- Γιατί φοβάσαι μήπως χάσουν τη σειρά τους; Αγόρι μου κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή, ας είσαι εσύ αυτός, εξάλλου μέχρι να έρθουν τι θα κάνουμε; Θα κοιτιόμαστε στα μάτια; Όλοι θα με πάρετε και μαζί και χώρια… και του χαμογέλασα.

Χωρίς να χάσει ώρα ήρθε από πίσω μου και ακούμπησε το παλούκι στο κωλαράκι μου. Με το ένα χέρι μου έπιασα το ένα κωλομάγουλο και το άνοιξα ενώ ο Γιάννης μου άνοιξε το άλλο και με το ελεύθερο χέρι περνούσε την πούτσα του κατά μήκος του κώλου μου. Κάποια στιγμή στάθηκε ακριβώς πάνω στη τρυπούλα μου και άρχισε να πιέζει. Με λίγη πίεση ένιωσα να ανοίγει και να μπαίνει η άκρη της βαλάνου του.

- Μ… αχ… συνέχισε, μη σταματάς. Έχω ξεχάσει πως είναι.

Ακούγοντας αυτό πίεσε λίγο ακόμα και μπήκε όλο το κεφαλάκι μέσα μου. Τραβήχτηκα προς τα μπροστά αλλά ο Γιάννης με έπιασε από τα καπούλια και με πίεσε προς το μέρος του βάζοντας λίγο ακόμα την πούτσα του μέσα μου. Ένιωσα το γλυκό τσούξιμο το οποίο είχα ξεχάσει. Βγήκε λίγο και το ξαναέβαλε πιο μέσα αυτή τη φορά. Το επανέλαβε αρκετές φορές μέχρι που μπήκε όλος μέσα μου και με γλυκές κινήσεις το έβαζε και έβγαζε μέχρι που η σούφρα μου είχε πάρει τη φόρμα της πούτσας του. Μετά από λίγες κινήσεις της πούτσας του μέσα μου άρχισα τα πόδια μου να τρέμουν.

- Μωρό μου χύνω από το γαμήσι που μου κάνεις.

Ο Γιάννης σταμάτησε με την πούτσα μέσα στο κώλο μου και με τα χέρια του έπιασε το παλούκι που είχα μπροστά μου και άρχισε να το παίζει. Έβλεπα τα χύσια μου να εκτοξεύονται μέσα στη ντουζιέρα. Κάποια από αυτά τα πήρε ο Γιάννης στο χέρι του και τα έγλειψε.

- Αγόρι μου τι ωραία γεύση έχουν τα υγρά σου…

και ξανάρχισε το σφυροκόπημα με μαλακές κινήσεις.

- Ναι αγόρι μου, αυτό είναι, πρέπει να έχεις ξεκωλιάσει αρκετά κωλαράκια μωρό μου. Ξέρεις πως να τα ανοίγεις.

Τελειώνοντας τη φράση ο Γιάννης άρχισε να επιταχύνει το γαμήσι του. Πλέον η πούτσα του μπαινοέβγαινε αρκετά γρήγορα και κάθε φορά που έπιανε πάτο τα αρχίδια του χτυπούσαν ανάμεσα στα αρχίδια και την ανοιγμένη σούφρα μου.

- Μωρό μου κοντεύω μου λέει.

- Συνέχισε μωρό μου, χύσε μέσα μου. Τα θέλει το κωλαράκι μου. Αχ…

Ένιωσα ένα κύμα και εκτοξεύεται μέσα στο έντερο μου ενώ με πίεζε πιο βαθιά για να χύσει πιο μέσα. Τινάχτηκε πιο βαθιά για να αφήσει και τις τελευταίες σταγόνες μέσα μου. Ένιωθα πλήρης μετά από καιρό. Έβγαλε το παλούκι του από μέσα μου και ένιωσα ένα κενό στην τρυπούλα μου η οποία άρχισε να ανοιγοκλείνει και να βγαίνουν από μέσα της τα χύσια του Γιάννη. Μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο και συνέχισε το πλύσιμο. Εγώ αφού ξεπλύθηκα από τα χύσια του εξωτερικά και εσωτερικά βγήκα και πήγα στο δωμάτιο. Φόρεσα ένα γυναικείο διάφανο μαύρο μποξεράκι και ένα baby doll, άνοιξα το λαπτοπ να παίζει απαλή μουσική και έκατσα στην καρέκλα. Μετά από λίγο βγήκε και ο Γιάννης και ήρθε δίπλα μου.

- Τι τα φόρεσες; Για να τους ανάψεις;

Χαμογέλασα και συνέχισε.

- Θα έρθουν για να σε γαμήσουν οπότε τους έχεις όλους καυλωμένους ούτως η άλλως. Και πως να μην είναι με τέτοιο κώλο που έχεις;

Εκείνη την ώρα χτύπησε η πόρτα. Πήγα και άνοιξα όλο νάζι. Ήταν ο Κώστας με τον Αλέκο.

- Τι έγινε φιλενάδα είπε ο Αλέκος ντύθηκες κατάλληλα;…

και μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί στο στόμα. Έκατσαν στο κρεβάτι και βλέποντας το Γιάννη γυμνό έβγαλαν και αυτοί τα ρούχα τους. Όταν έβγαλε ο Αλέκος το σλιπάκι του όπως έσκυψε είδα το κωλαράκι του το οποίο ήταν ανοιχτό τελείως. Πήγα από πίσω του και του έβαλα το χέρι στη σούφρα του και γυρνώντας στον Κώστα του λέω.

- Βρε Κώστα τι έκανες εδώ; Το ξεχείλωσες το κωλαράκι του και του έβαλα το δάχτυλο μέσα στη τρυπούλα του το οποίο μπήκε χωρίς καμία αντίσταση.

- Και όχι μόνο εγώ, απάντησε ο Κώστας. Αλλά παράπονο δεν έχει, το φροντίζω εγώ το κορίτσι μου, ε Αλεκάκι;

- Όχι δε μπορώ να πω τίποτα. Ότι θέλει ο κώλος μου, μου το προσφέρει απλόχερα. Εξάλλου πως νομίζεις πως θα γίνει ο κώλος σου με τους πουτσαράδες που έμπλεξες; Τα αποτελέσματα τα βλέπεις, μπορείς να κάνεις πίσω ακόμα όσο είναι καιρός.

- Τι λες βρε Αλέκο, του λέει ο Γιάννης τώρα που έκανε την αρχή θα κάνει πίσω. Ήδη την πήρε τη μία.

- Όχι βρε Γιάννη τον γάμησες κιόλας;…

και έβαλε το χέρι μέσα από το μποξεράκι και πασπάτεψε τη σούφρα μου και είδε ότι δεν ήταν τόσο σφιχτή όπως πριν στη θάλασσα.

- Μη σε αφήσουμε με μια τρύπα αμέσως να τη Βουλώσεις εσύ…

είπε και άρχισε να με φιλάει ενώ με το δάχτυλο μου γαμούσε τον κώλο. Σηκώνομαι βγάζω το baby doll και το μποξεράκι και ξαπλώνω στο κρεβάτι μαζί με τον Αλέκο σε στάση 69. Είχα την πούτσα του στο στόμα μου (η οποία ήταν και η πιο μικρή από όλους) και αυτός τη δική μου, ενώ το δάχτυλό του ξαναμπήκε στο κωλαράκι μου και με κυκλικές κινήσεις μου το άνοιγε. Όπως είχε τον κώλο τουρλωμένο προς τα πάνω ήρθε ο Κώστας και ακούμπησε το παλούκι του στην άκρη της τρύπας του και με μία κίνηση μπήκε μέσα της και άρχισε να το γαμάει. Το μόνο που κατάλαβα ότι ο Αλέκος καύλωσε ήταν ότι μου έγλειφε την πούτσα με μεγαλύτερο πάθος. Εκείνη τη στιγμή χτύπησε η πόρτα και πήγε να ανοίξει ο Γιάννης αφού αυτός ήταν ελεύθερος εκείνη την ώρα. Με το που μπήκαν οι άλλοι δυο και μας είδαν σε αυτή τη στάση σταμάτησαν και μας κοιτούσαν.

Κοίτα τα πουτανάκια ξεκίνησαν χωρίς εμάς Μήτσο και άρχισαν να γδύνονται.

Βγάζοντας την πούτσα μου από το στόμα του ο Αλέκος τους είπε:

- Ο Γιάννης τον γάμησε κιόλας το μικρό… τι περίμενες να κάνουμε εμείς; Εξάλλου εσείς κάνετε μία ώρα να περιποιηθείτε τις πούτσες σας. Βλέπετε τις έχετε και ένα χιλιόμετρο.

Όντως οι πούτσες του Δημήτρη και του Τζόνι ήταν από τις μεγαλύτερες της παρέας. Του Τζόνι ήταν πιο μικρή από του Δημήτρη αλλά και αυτή ξεπερνούσε τα 20 εκατοστά.

- Εμείς τι θα κάνουμε εδώ θα σας κοιτάμε; Πως την έχετε δει;

Ο Κώστας βγήκε από το κώλο του Αλέκου ο οποίος σηκώθηκε και άρχισε να πιπώνει το Γιάννη έχοντας το Δημήτρη να του χαϊδεύει τον κώλο. Εγώ έπιασα την πούτσα του Κώστα και την έβαλα στο στόμα μου, ενώ όπως ήμουν στα τέσσερα ήρθε από πίσω μου ο Τζόνις και μου έγλειφε τα αρχίδια μέχρι τη σούφρα μου, ενώ με το χέρι του μου τσιμπούσε τις ρώγες. Η πούτσα του Κώστα είχε μια ιδιαίτερη γεύση από το κωλαράκι του Αλέκου που γαμούσε προηγουμένως.

- Μ… έκανα μπουκωμένος από την πούτσα του, Αλεκάκι ο κώλος σου έχει υπέροχη!

Που να δεις ο δικός σου πουστράκι λέει ο Τζόνις και σηκώνεται. Έβαλε λίγο λιπαντικό που είχαν φέρει μαζί τους πάνω στο πούτσο του και λίγο στην τρυπούλα μου και στήθηκε από πίσω μου. Κούνησα το κωλαράκι μου προκλητικά συνεχίζοντας την πίπα μου ακάθεκτος. Με το που ακούμπησε το κεφαλάκι της πούτσας του στη σούφρα μου και έσπρωξε λίγο αυτό μπήκε εύκολα μέσα χάρη στο λιπαντικό αλλά και από το γαμήσι που έφαγα προηγουμένως από το Γιάννη.

Μ… ναι, πιο βαθιά πουτσαρά μου…

και λέγοντας αυτά ο πούτσος στον κώλο μου μπήκε πιο μέσα. Ο Αλέκος πλέον είχε πάρει μέσα του το ατελείωτο παλούκι του Δημήτρη το οποίο παρατήρησα ότι δεν έμπαινε όλο μέσα. Κατάλαβα ότι ούτε ο δικός μου θα τον πάρει και πόσο θα ζοριστώ αν με γαμήσει αυτή η πούτσα αφού δε χωράει καλά-καλά στο κωλαράκι του Αλέκου το οποίο ήταν ξεσκισμένο ήδη.

Δες πως με θα με ξεκωλιάσουν Ηλία μου για να καταλάβεις τι σε περιμένει λέει ο Αλέκος και βγάζοντας τον πούτσο του Δημήτρη ξαπλώνει από πάνω από τον Γιάννη και βάζει την πούτσα του στο κώλο του. Αφού κουνιέται πάνω του για λίγο παίρνει θέση του από πίσω ο Τζόνις που είχε σταματήσει να με γαμάει και με μία το Βάζει και αυτός μέσα στον Αλέκο. Και οι δύο πλέον γαμούσαν το κωλαράκι του το οποίο από ότι φάνηκε το είχε συνηθίσει γιατί δεν τον έβλεπα να ζορίζεται και πολύ αν και το απολάμβανε ενώ ταυτόχρονα τσιμπούκωνε το Δημήτρη. Αφού σηκώθηκα και έδωσα ένα φιλί στον Αλέκο έβαλα τον Κώστα να ξαπλώσει και με τα πόδια όπως ήμουν όρθιος από πάνω του έκανα ένα βαθύ κάθισμα και έχωσα το παλούκι του μέσα μου. Όπως ήταν τεντωμένη η σούφρα μου με τον τρόπο που έκανα το κάθισμα, ένιωσα το κωλαράκι μου να σκίζεται αλλά δε σταμάτησα να ανεβοκατεβαίνω πάνω στην πούτσα του.

Ο Τζόνις βγαίνει από το κωλαράκι του Αλέκου και έρχεται από πίσω μου. Κατάλαβα αμέσως ότι πρόκειται να μπει και αυτός μέσα μου οπότε και ξάπλωσα πλέον πάνω στον Κώστα έχοντας τον πούτσο του μέσα μου και τουρλώνοντας τον κώλο μου έκανα μικρές κινήσεις. Ο Τζόνις έβαλε λιπαντικό στην πούτσα του και τον ακούμπησε δίπλα στην πούτσα του Κώστα στη σούφρα μου. Σταμάτησα να κινούμε και περίμενα να μπει. Σιγά-σιγά μπήκε το κεφαλάκι μέσα μου, ένιωσα τον κώλο μου να ανοίγει διάπλατα καθώς υποδέχονταν το τεράστιο παλούκι του Τζόνι. Ο Δημήτρης ήρθε από μπροστά μου έτοιμος να με τσιμπουκώσει και μου τη βάζει στον στόμα ακριβώς την στιγμή που ο Τζόνις με μια κίνηση έχωνε όλη την πούτσα του μέσα μου πνίγοντας έτσι την κραυγή που πήγαινε να βγει. Ένιωσα να χάνομαι από την ηδονή ενώ έχυνα για πολλοστή φορά πάνω στην κοιλιά του Κώστα. Οι δυο τους από πίσω να με σφυροκοπάνε αλύπητα και η μισή πούτσα του Δημήτρη στο στόμα μου, ενώ ο Αλέκος πλέον ήρθε δίπλα μου και μου χάιδευε το κωλαράκι ενώ προσπαθούσε να γλείψει τα χύσια μου από την κοιλιά του Κώστα.

- Ξεσκίστε με τον καργιόλη κολομπαράδες μου, ξεσκίστε αυτό το κωλαράκι γιατί είχε καιρό να γαμηθεί, ξεσκίστε το να αναπληρώσει τα γαμήσια που έχασε τόσους μήνες… φώναξα κάποια στιγμή που έβγαλα την πούτσα του Δημήτρη για να πάρω μια ανάσα. Μ… πόσο ολοκληρωμένος νιώθω, πόσο γεμάτος. Χύστε με πουτσαράδες μου γεμίστε με τα υγρά σας την κωλάρα μου. Αχ πιο βαθιά, μην το λυπάστε καθόλου. Αχ… ναι αγόρι μου τα θέλω όλα μέσα μου μέχρι την τελευταία σταγόνα…

είπα καθώς καταλάβαινα ότι ο Τζόνις έχυνε μέσα μου. Μόλις στράγγιξε και την τελευταία σταγόνα κάνοντας λίγες κινήσεις ακόμα μέσα μου, βγήκε. Αμέσως πήρε τη θέση του ο Γιάννης που είχε έρθει ήδη δίπλα στο Τζόνι όσο με γαμούσε και με μία κίνηση βάζει τον γνώριμο πούτσο του μέσα μου. Αγκαλιάζοντας με τραβάει από την πούτσα του Κώστα και ξαπλώνει αυτός στο κρεβάτι πάντα με το παλούκι του μέσα μου. Πλέον είμαι ξαπλωμένος πάνω στο Γιάννη με την πούτσα του μέσα μου. Ο Κώστας μου πιάνει τα πόδια και μου τα πιέζει προς το κεφάλι μου έτσι που το κωλαράκι μου τούρλωσε προς το μέρος του. Πιάνει τον πούτσο του και μου το ξαναβάζει στην ανοιγμένη πλέον σούφρα μου. Η σούφρα μου και να ήθελα δεν τέντωνε άλλο και με τις δύο πούτσες μέσα μου ένιωθα ότι λίγο ήθελε να σκιστεί. Πλέον ο Κώστας με γαμούσε με τέτοιο ρυθμό που θα έλεγε κανένας ότι με βιάζει.

- Χύνω πουστράκι, χύνω στο ξεσκισμένο κωλαράκι σου, σε γκαστρώνω μωρή καργιόλα…

και ένιωσα ένα κύμα από υγρά να χύνονται μέσα στο κωλάντερο μου. Έβαλα το χέρι μου και έπιασα τη σούφρα μου πιάνοντας τις δυο πούτσες που ήταν μέσα μου. Προσπάθησα να βάλω το δάχτυλό μου αλλά που να μπει, που να χωρέσει.

- Κοίτα την φιλενάδα μου δεν της φτάνουν οι δυο πούτσες θέλει να βάλει και το δάχτυλο μέσα της είπε ο Αλέκος

και βάζοντας λίγο λιπαντικό στο κωλοδάχτυλο του το ακουμπάει δίπλα στη σούφρα μου η οποία ήταν ήδη τσίτα. Ο Κώστας παρόλο που είχε χύσει συνέχισε το σφυροκόπημα ενώ ταυτόχρονα άρχισε να κουνιέται και πιο γρήγορα ο Γιάννης από κάτω μου. Ο Αλέκος πίεσε το δάχτυλό του ψάχνοντας λίγο χώρο για να το βάλει. Μόλις βρήκε ένα μικρό άνοιγμα το έχωσε και αυτό.

- Ωχ βρε αγόρια μου τι γαμήσι είναι αυτό που μου κάνετε; Εσύ Δημητράκη που πότε θα μου το βάλεις; Τι περιμένεις;… και ξανάρχισα να τον τσιμπουκώνω.

- Εγώ αγόρι μου στο τέλος θα σε πάρω. 26 εκατοστά λες να χωρέσει εκεί μέσα με άλλη πούτσα ταυτόχρονα;

Δεν είχε και άδικο, τόσο μεγάλη και χοντρή όπως ήταν δεν υπήρχε καμία περίπτωση να γίνει. Ταυτόχρονα ο Κώστας βγήκε από τον κώλο μου και τη θέση του πήρε ο Αλέκος. Βέβαια δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα από την πούτσα του αλλά και μόνο στην ιδέα ότι ήταν δύο εκεί πίσω καύλωνα πάλι.

- Και συ φιλενάδα;… να γαμήσεις κι εσύ ε;… μη χάσεις.

- Γιατί βρε φιλεναδίτσα;… στο πηγάδι κατούρησα; Μη ξεχνάς σε ποιον το χρωστάς αυτό το γαμήσι…

και με φίλησε με πάθος. Δεν άργησαν πολύ και ένιωσα δύο πούτσες να χύνουν σχεδόν ταυτόχρονα μέσα μου. Ένιωσα να πλημμυρίζω. Με μία κίνηση βγήκαν και οι δύο από μέσα μου και ένιωσα ένα τεράστιο κενό στον κώλο μου. Όπως γύρισα στα τέσσερα και τούρλωσα το κωλαράκι μου ένιωσα ένα ποτάμι από χύσια να χύνεται στο πάτωμα. Ήταν τα χύσια από τέσσερις πούτσες που είχε ρουφήξει το κωλαράκι μου. Τελικά ήμουν μεγάλη ψωλοαρπάχτρα. Αφού άδειασα τελείως μέσα μου έπιασα την τρυπούλα μου και κατάλαβα ότι ήταν υπερβολικά ανοιχτή. Έβαλα τα δύο δάχτυλά μου για να βγάλω τα τελευταία υγρά και ούτε που το κατάλαβα ότι μπήκαν μέσα μου. Αμέσως κοίταξα το Δημήτρη με νόημα και αμέσως κατάλαβε.

- Ήρθε η ώρα σου να απολαύσεις και συ το κωλαράκι μου μωρό μου… του είπα.

Χαμογέλασε και αφού έβαλε λιπαντικό με πλησίασε. Ξάπλωσε στο κρεβάτι και έπιασε το τεράστιο καυλί του και το κράτησε όρθιο. Ήθελε να πάω εγώ από πάνω για να ρυθμίσω εγώ πως και πόσο μέσα θα το βάλω. Έτσι κι έγινε. Πήγα από πάνω του και έφερα το κεφαλάκι της πούτσας του ακριβώς στην άκρη της σούφρας μου. Έκατσα ελαφρά και ένιωσα το παλούκι του να σκίζει την τρύπα μου και να μπαίνει μέσα.

- Ωχ… τι πούτσα είναι αυτή;

Όντως τέτοια πούτσα δεν είχε ξαναφάει ο κώλος μου. Και μπήκε μόνο το κεφάλι. Προσπάθησα να χαλαρώσω και έκατσα λίγο ακόμα βάζοντας και άλλο το τεράστιο παλούκι μέσα μου. Τα πόδια μου άρχισαν να τρέμουν. Ο Δημήτρης κατάλαβε ότι δε θα μου ήταν εύκολο να το κάνω εγώ οπότε με έπιασε από τη μέση και ήρθε αυτός από πάνω μου. Ξαναέπιασε την πούτσα του η οποία είχε βγει από τον κώλο μου και μου ξαναέβαλε το κεφάλι της μέσα μου. Οι υπόλοιποι στο μεταξύ ξέσκιζαν την κωλάρα του Αλέκου ο οποίος χοροπήδαγε πάνω στις ψωλές τους λες και ήταν καβάλα στο άλογο. Το βλέμμα ξαναγύρισε στο Δημήτρη γιατί με ένα ελαφρύ σπρώξιμο έβαλε λίγο ακόμα την πούτσα του μέσα μου. Καταλάβαινα να το βγάζει για 1 με 2 πόντους και μετά να τον ξαναβάζει πάλι μέσα λίγο πιο βαθιά. Κάθε φορά που έμπαινε ένιωθα να με σκίζουν στα δύο. Καλύτερα να με γαμούσαν δύο πούτσες ταυτόχρονα παρά αυτό το εργαλείο σκεφτόμουν.

Μου είχε πιάσει τα πόδια και τα κρατούσε όρθια ενώ εγώ με τα χέρια μου έπιανα τα κωλομέρια μου. Με μία ακόμη κίνηση μπήκε πιο βαθιά. Ένα βαθύ "αχ… ο κώλος μου" βγήκε από το στόμα μου ενώ δάκρυα ήρθαν στα μάτια μου. Ο Δημήτρης τον τράβηξε έξω, όχι τελείως, έβαλε λιπαντικό πάνω στον πούτσο του και μου το ξαναέχωσε στην κωλάρα μου. Άρχισε να κινείται μέσα έξω αλλά με αργές κινήσεις. Η πούτσα του κάθε φορά που έμπαινε ένιωθα να με "οργώνει" αλλά μετά από λίγες επαναλήψεις ο πόνος άρχισε να υποχωρεί. Το καταλάβαινε το αρχιδάκι και τότε μου το έβαζε πιο βαθιά. Αυτό έγινε αρκετές φορές μέχρι που πλέον κατάλαβα ότι τον είχα "φάει" όλο τον πούτσο του γιατί ένιωσα τα αρχίδια του να ακουμπούν στην ουρίτσα μου. Βάζω τα χέρια μου και πιάνω την ρίζα της πούτσας του η οποία ήταν ακριβώς στην αρχή της σούφρας μου η οποία ήταν σε πλήρη διάσταση για να αγκαλιάσει αυτό παλούκι.

- Μπήκε όλο μέσα μου;… τον ρώτησα ξεψυχισμένα.

- Ναι μωρό μου τον πήρες ολόκληρο μέσα σου. Είσαι το πρώτο κωλαράκι που τον παίρνει ολόκληρο. Καυλιάρη μου εσύ!

Οι υπόλοιποι ήρθαν να δουν γιατί όντως αυτό δεν είχε ξαναγίνει από ότι μου είπαν αργότερα. Ο Αλέκος χάιδεψε τη Βάση της πούτσας του Δημήτρη στο οποίο που ενώνονταν με την τρύπα μου.

- Φιλενάδα βρήκες τον τέλειο πούτσο μου φαίνεται. Τόσες φορές με γάμησε ποτέ δεν κατάφερα να το Βάλω όλο μέσα μου. Τυχερούλα…

μου κάνει και με γλωσσοφίλησε.

Ο Δημήτρης πλέον άρχισε να μπαινοβγαίνει με λίγο πιο γρήγορες κινήσεις από πριν και κάθε φορά που έμπαινε ολόκληρος μέσα μου ένιωθα κάτι να με χτυπάει στο στομάχι. Η ηδονή δε μπορεί να περιγραφεί. Είχα ήδη χύσει και πλέον δεν είχα άλλα υγρά. Το σφυροκόπημα να γίνεται πιο έντονο και η χαλαρωμένη πλέον πούτσα μου να κινείται στο ρυθμό με τον οποίο με γαμούσε ο ψωλαράς μου.

- Τι πούτσα έχω φάει σήμερα η πουστάρα, αλλά αύτη η τελευταία είναι το κάτι άλλο. Αχ ναι μωρό μου… σκίσε τελείως την κωλάρα μου, ναι...

Πλέον ο Δημήτρης να με σφυροκοπάει χωρίς οίκτο και ο ήχος καθώς χτυπούσε πάνω στα κωλομάγουλα μου να ακούγεται πιο έντονα και πιο γρήγορα.

- Ναι χύσε μέσα μου, άδειασε όλο αυτό το εργαλείο στον πάτο μου. Είμαι δικιά σου πλέον μωρό μου, κάνε με ότι θες και όποτε θες. Γάμα με, ναι… αχ. Έλα μην τη λυπάσαι την κωλάρα μου. Είναι ειδικά φτιαγμένη για τον πούτσο σου. Αχ πιο γρήγορα, πιο βαθιά ναι…

Πλέον ο Δημήτρης άρχισε να τρέμει και με μία απότομη κίνηση έβαλε όλο το παλούκι του μέσα μου και σταμάτησε ενώ τα υγρά του ξεχύθηκαν με βία μέσα στο ξεσκισμένο πλέον κωλαράκι μου. Αυτή ήταν η τέλεια πούτσα και το τέλειο γαμήσι. Με ξεκώλιασε κυριολεκτικά αλλά άξιζε.

- Μακάρι να μπορώ να την τρώω κάθε μέρα αυτή την πούτσα μωρό μου…

του ψιθύρισα καθώς αυτός ξάπλωσε πάνω μου ξεθεωμένος με την πούτσα του ακόμα μέσα μου.

Μόλις έβγαλε την πούτσα του από μέσα μου σηκώθηκε από πάνω μου και ήρθε ο Αλέκος φέρνοντας την ξεσκισμένη του τρύπα στο στόμα μου. Άρχισα να τη γλείφω από τα χύσια που είχαν αφήσει οι υπόλοιποι που τον γαμούσαν ενώ αυτός ρουφούσε τα χύσια του Δημήτρη που ανέβλυζαν από το κωλαράκι μου. Μόλις στέρεψαν πήρε μια σφήνα (δεν ξέρω που τη βρήκε) και την έχωσε στην ξεχειλωμένη τρύπα μου. Ούτε που την κατάλαβα.

- Για να μην κλείσει ποτέ… μου είπε χαμογελώντας.

- Θα φροντίσετε εσείς να μην κλείσει αγόρια μου… και κοίταξα το Δημήτρη όλο νόημα.

- Έλεγες για τη δικιά μου τρυπούλα αλλά και η δική σου δε πάει πίσω Ηλία.

Όντως μετά από τόσες πούτσες πρέπει να μου είχε γίνει πηγάδι, αλλά δε με πείραζε. Άξιζε η αναμονή τόσο μηνών. Η τύχη μου το αναπλήρωσε με ένα τέλειο ξέσκισμα.




Copyright protected OW ref: 162945



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.