Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η καινούρια διευθύντρια (4ο μέρος)

O κύκλος των μυημένων είχε αρχίσει να διευρύνεται στην εταιρεία. Η Μιρέλλα, η Λίνα, ο Κώστας κι εγώ είχαμε αρχίσει να επικοινωνούμε συχνότερα και εντονότερα από παλαιότερα και κάποιες φορές επεκτείναμε τις ερωτοτροπίες και εκτός του γραφείου της αγαπημένης διευθύντριας. Κάποια απογεύματα και αφού οι υπόλοιποι εργαζόμενοι είχαν ήδη αποχωρήσει η ερωτική μας διάθεση δεν αργούσε να εκδηλωθεί. Η Λίνα που εργαζόταν μαζί με τη Μιρέλλα δεν έχανε ευκαιρία, ακόμα και κατά τη διάρκεια εργάσιμων ωρών με όλους τους εργαζόμενους παρόντες, να ασχοληθεί φευγαλέα με τα πέλματα της συναδέλφου της. Άφηνε κάτι να της πέσει τυχαία στο πάτωμα κι έτσι όπως έσκυβε να το πιάσει έδινε μερικά βιαστικά φιλιά στα πόδια της Μιρέλλας, καμιά φορά κι ένα γρήγορο γλείψιμο. Μόνο εγώ και ο Κώστας καταλαβαίναμε τι ακριβώς συνέβαινε κάτω από το γραφείο τους και τρίβαμε διακριτικά τα καυλιά μας πάνω από τα παντελόνια μας. Έτσι όταν έφτανε το απόγευμα και μέναμε μόνοι κανείς δεν κρατιόταν. Η Μιρέλλα έβγαζε τα πέδιλα της και ανέβαζε τα πόδια της σταυρωμένα στο γραφείο λικνίζοντας τα προκλητικά. Η Λίνα ξεκινούσε συνήθως πρώτη την περιποίηση, χαϊδεύοντας, φιλώντας και γλείφοντας τα αφράτα πέλματα και τα κουκλίστικα δαχτυλάκια της ενόσω εγώ και ο Κώστας, μην αντέχοντας την καύλα που μας προξενούσε το θέαμα, βγάζαμε έξω τα σηκωμένα μας καυλιά και τα παίζαμε, προτού πλησιάσουμε τη Μιρέλλα και αρχίσουμε να τα χώνουμε εκ περιτροπής στο πάντα φιλόξενο στόμα της.

Μετά από λίγο η Λίνα θα ερχόταν να βοηθήσει τη συνάδελφό της στο τσιμπούκι δίνοντας τη θέση της στον Κώστα ο οποίος ήθελε να γλείψει για λίγο τα πέλματα της Μιρέλλας προτού αποχωρήσει. Επιστρέφοντας στο σπίτι του θα διηγούνταν στην γυναίκα του τα ερεθιστικά αυτά ενσταντανέ και θα την διαβεβαίωνε πως είχε φυλάξει όλο του το σπέρμα για εκείνη. Ήταν ένα παιχνίδι που καύλωνε και τους δύο απεριόριστα. Έτσι έμενα εγώ με τη Μιρέλλα και τη Λίνα να μοιράζονται την ψωλή μου. Μόλις την χόρταιναν στα στόματα τους, ξάπλωναν η μία δίπλα στην άλλη πάνω στο γραφείο τους και ερχόταν η σειρά μου να γλείψω τα κάθυγρα μουνιά τους. Σε αυτή τη στάση και πάνω στην έξαψη της καύλας η Μιρέλλα πλησίασε το πρόσωπο της Λίνας και της έδωσε ένα βαθύ και παρατεταμένο φιλί. Ήταν η μόνη επαφή που είχαν μεταξύ τους αν εξαιρέσουμε τις ποδολαγινκές περιποιήσεις της Λίνας αλλά και μία ακόμη περίσταση που η Μιρέλλα έφτασε σε τέτοιο σημείο ερεθισμού που έσκυψε κι άρχισε να γλείφει τα μουνόχειλα και την κλειτορίδα της Λίνας ενόσω εγώ την γαμούσα, κάνοντας την να χύσει δυνατά. Μετά τα γλειφομούνια και αφού οι δύο καυλιάρες είχαν χύσει ήδη στο στόμα μου τις γαμούσα εναλλάξ αρκετά ώστε να χύσουν ξανά.

Το φινάλε τις περισσότερες φορές περιελάμβανε ένα ωραιότατο χύσιμο στα πόδια ή τα πέλματα της Μιρέλλας, έτσι ώστε η Λίνα να επιδοθεί σε μία από τις πιο αγαπημένες της λαγνείες, να γλείψει δηλαδή σχολαστικά τα χύσια μου από τα πόδια ή τις πατούσες της Μιρέλλας τρίβοντας συγχρόνως το μουνάκι της και χαρίζοντας στον εαυτό της έναν τελευταίο οργασμό. Αυτό η Λίνα το ονόμαζε "επιδόρπιο". Όταν κάποια φορά η Μιρέλλα θέλησε κι εκείνη να δοκιμάσει "επιδόρπιο" η Λίνα δίστασε για λίγο αλλά παρ' όλα αυτά δε στέρησε την ηδονή από την συνάδελφο της. Μου πρόσφερε τις ντυμένες στο κρεμ καλσόν πατούσες της τις οποίες και καταέχυσα. Το θέαμα της Μιρέλλας να ρουφάει το σπέρμα μου πάνω από τις πατούσες της Λίνας ήταν τόσο απρόσμενα καυλωτικό που έπαιξα ξανά την ψωλή μου με μανία κι έχυσα και τις πατούσες της Μιρέλλας. Έτσι και η Λίνα δεν έμεινε παραπονεμένη. Κάποιο άλλο απόγευμα η Λίνα αποχώρησε μαζί με τον Κώστα ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση της συζύγου του Ευγενίας για μία ποδολαγνική βραδιά κι έτσι έμεινα μόνος με τη Μιρέλλας. Οι δύο συνάδελφοι μας αποχαιρέτησαν αλλά από το στόμα της Μιρέλλας ακούστηκε ένα ακατανόητο πνιχτό «Μ...» καθώς ήταν μπουκωμένη με τη σκληρή μου πούτσα. Της γάμησα το στόμα βαθιά και δυνατά και αμέσως μετά πήρε την προσφιλή της θέση πάνω στο γραφείο όμως αυτή τη φορά μου ζήτησε να της γλείψω καλά την αφράτη και απαλή της κωλοτρυπίδα:

- Θέλω να γαμήσεις το κωλαράκι μου όπως τότε που μου τον ανοίξατε μαζί τη Βίκυ. Από εκείνη τη μέρα το σκέφτομαι συχνά και κάθε βράδυ χώνω μέσα ένα, δύο μέχρι και τρία δάχτυλα έτσι ώστε να είναι έτοιμο για σένα, τη Βίκυ αλλά ή για όποιον άλλο γαμιά θελήσει η Κα Δημητρίου. Γάμησε τον καλά σε παρακαλώ, το θέλω τόσο πολύ...

Ανταποκρίθηκα αμέσως στην επιθυμία της και βύθισα το καυλί μου στον κώλο της. Τη γάμησα αργά στην αρχή και σιγά-σιγά επιτάχυνα σφυροκοπώντας τη φρεσκογαμημένη κωλοτρυπίδα της καθώς εκείνη έτριβε την ερεθισμένη κλειτορίδα της οδηγώντας την έτσι σ' έναν εκρηκτικό και εκκωφαντικό οργασμό. Αφού ηρέμησε της ζήτησα να γονατίσει. Ήταν ακόμα ντυμένη όμως όλα της τα θέλγητρα ήταν ορατά. Τα δύο ζουμερά βυζιά της ξεχείλιζαν από το ανοιχτό της πουκάμισο και η φούστα της ήταν σηκωμένη αποκαλύπτοντας το υγρό ακόμα μουνί της από μπροστά και την χάσκουσα κωλότρυπα της από πίσω. Τα αφράτα της πέλματα συμπλήρωναν το θεσπέσιο θέαμα. Ήταν πανέμορφη και απολύτως διαθέσιμη. Άρχισα να μαλακίζω τη σκληρή μου ψωλή σε απόσταση αναπνοής από το πρόσωπο της και δεν άργησα να εξαπολύσω τα καυτά μου χύσια πάνω της. Ήταν τόσο έντονος ο οργασμός μου που το σπέρμα μου εκσφενδονίστηκε πάνω στα μαλλιά της, το μέτωπο της, τα μάγουλα της αλλά και τα βυζιά της. Κράτησε το βλέμμα της καρφωμένο πάνω μου καθ' όλη τη διάρκεια της εκσπερμάτισης ακριβώς όπως την πρώτη φορά την είχα χύσει κάτω από το τραπέζι. Μετά τη λήξη των ερωτοπραξιών καθίσαμε για λίγο αμίλητοι και χαμογελαστοί στο πάτωμα πριν σηκωθούμε για να τακτοποιηθούμε και να φύγουμε.

Εκτός των ερωτικών αυτών υπερωριών τα απογεύματα και οι βραδιές μου κυλούσαν υπέροχα. Ένιωθα ευτυχισμένος από τότε που η καυλιάρα διευθύντρια μου με είχε μυήσει στον υπέροχο ακόλαστο κόσμο της. Οι φίλοι και οι φίλες μου είχαν παρατηρήσει την αλλαγή μου καθώς η πληρότητα και εσωτερική μου ηρεμία μεταφράζονταν σε μία πραότητα κι ένα συνεχόμενο χαμόγελο. Δεν μου έλειπε τίποτα. Η μόνη περιέργεια που με ταλάνιζε ήταν ποιος θα ήταν ο επόμενος. Αυτό ήταν συχνά και το αντικείμενο συζήτησης με τους άλλους τρεις μυημένους συναδέλφους. Υπήρχαν αρκετοί ακόμα οι υποψήφιοι. Για κάποιους ήμασταν σχεδόν σίγουροι και για κάποιους άλλους ούτε που θα το φανταζόμασταν, υπολογίζαμε όμως δίχως την απρόβλεπτη και πέρα από κάθε φαντασία ερωτική διορατικότητα της διευθύντρια μας. Εγώ και η Λίνα πιστεύαμε πως η επόμενη υποψήφια θα ήταν η Ασπασία. Μία πολύ μικροκαμωμένη κοπέλα με μεγάλα εκφραστικά μάτια τα οποία έκρυβε πίσω από ένα ζευγάρι στιλάτα γυαλιά και η οποία δούλευε στο λογιστήριο μαζί με την υπεράνω κάθε υποψίας Κα Ντίνα, μία κυρία στην κυριολεξία, ετών πενήντα κάτι με πολύ αυστηρή εμφάνιση και πολύ τυπική συμπεριφορά απέναντι σε όλους τους εργαζόμενους. Η Ασπασία όμως εξέπεμπε κάτι πολύ ιδιαίτερο και σεξουαλικό που δε μπορούσαμε να προσδιορίσουμε αλλά που μας οδηγούσε στον συλλογισμό πως αυτή θα πρέπει να ήταν αν όχι η επόμενη μία από τις επόμενες υποψήφιες για τις καυλωτικές τελετές μύησης της Κας Δημητρίου.

Αντιθέτως ο Κώστας και η Μιρέλλα πίστευαν πως ο επόμενος θα ήταν ο Αργύρης, Ευθυμίου στο επίθετο. Ο Αργύρης ήταν προγραμματιστής, λιγνός και κάπως μικροκαμωμένος κι αυτός με όμορφα χαρακτηριστικά αλλά αρκετά ατημέλητος. Ήταν μία προγραμματιστική ιδιοφυΐα, ένας από τους εξυπνότερους ανθρώπους που ήξερα και μ' ένα υπόγειο και βαθύ χιούμορ που αρκετοί δεν έπιαναν. Ήταν παντρεμένος με τη Μάγδα την οποία δεν είχαμε δει ποτέ αλλά που μάλλον λάτρευε κρίνοντας από τον τρόπο που της μιλούσε ενίοτε στο τηλέφωνο. Κάνα δύο ακόμη εργαζόμενοι παραιτήθηκαν μετά από συνεννόηση με την Κα Δημητρίου. Δεν υπήρξε ποτέ δοκιμασία γι αυτούς όπως μάθαμε αργότερα, απλά η διευθύντρια έκρινε πως δεν θα ταίριαζαν στο νέο πολύ-σεξουαλικό μοντέλο της εταιρείας το οποίο προωθούσε κι έτσι τους βοήθησε να προσληφθούν σε άλλες εταιρείες με τις ίδιες ή και υψηλότερες απολαβές. Η διευθύντρια προσπαθούσε να εξαλείψει κάθε ίχνος συντηρητισμού τον οποίο και θεωρούσε Αχίλλειο πτέρνα για το όραμα της. Αυτό βέβαια δεν εξηγούσε το γεγονός πως η Κα Ντίνα ήταν ακόμα στο λογιστήριο συγχρόνως όμως προκαλούσε και μία ερεθιστική περιέργεια.

Φυσικά πέσαμε και οι τέσσερις έξω στις προβλέψεις μας. Ούτε η Ασπασία, ούτε ο Αργύρης αλλά ούτε η Κα Ντίνα ήταν οι επόμενοι υποψήφιοι για τις δοκιμασίες της υπέροχα ακόλαστης διευθύντριας. Η επόμενη δοκιμασία συνέβη ξαφνικά και αναπάντεχα και χωρίς να το καταλάβουμε.

Ήταν απόγευμα Παρασκευής και οι περισσότεροι εργαζόμενοι είχαν εγκαταλείψει την εταιρεία. Η Βίκυ βρισκόταν σε ολιγοήμερη άδεια και οι περισσότεροι είχαν αποχωρήσει με πρώτη την Κα Ντίνα την οποία ακολούθησε ο Αργύρης. Η Ασπασία μας χαιρέτησε μ' ένα περίεργο ύφος, μία μίξη από παράπονο και λαχτάρα. Σα να είχε διαισθανθεί πως κάτι σημαντικό θα συμβεί εκείνο το βράδυ κι εκείνη δεν ήταν προσκεκλημένη. Τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε. Στην εταιρεία είχαμε μείνει οι τέσσερις "μυημένοι" και η Έλενα, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της εταιρείας η οποία περίμενε τον σύζυγό της να έρθει να την πάρει. Η Έλενα Ρήγου ήταν μία πανέμορφη και δυναμική γυναίκα με αρχετυπική ομορφιά. Δεν είχε τίποτα το καθημερινό επάνω της και ήταν σαν έχει ξεπηδήσει από διαφήμιση των 80ς. Ξανθιά με σπαστά μαλλιά, σχεδόν μπούκλες, με γαλάζια μάτια, γυμνασμένο και συχνά μαυρισμένο σώμα. Ήταν πάντα ευγενική, πρόσχαρη αλλά κάπως απόμακρη. Ο σύζυγος της Άντι ήταν Βρετανός με καταγωγή από τη Νιγηρία κι εκείνος στέλεχος σε εταιρεία. Ερχόταν συχνά να πάρει την Έλενα για να επιστρέψουν μαζί και κάθε φορά συγκέντρωνε τα βλέμματα των εργαζομένων, γυναικών και ανδρών. Τον χαρακτήριζε κι εκείνον μία υπέρτατη, πριγκιπική σχεδόν ομορφιά και οι αβροί του τρόποι η φλεγματικότητα και το χιούμορ του μαγνήτιζαν πάντα τους συνδαιτυμόνες του. Η Έλενα και ο Άντι ήταν με άλλα λόγια το τέλειο ζευγάρι.

Ο Άντι πέρασε την πόρτα της εταιρείας τη στιγμή που η Κα Δημητρίου μας χαιρετούσε για το Σαββατοκύριακο. Δε γνωρίζω αν είχε προσχεδιάσει τα όσα ακολούθησαν ή αν ήταν αυτοσχεδιασμός της στιγμής, όμως και στις δύο περιπτώσεις ο αβίαστος τρόπος με τον οποίο η καυλιάρα διευθύντρια ενορχήστρωσε την βραδιά με εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά. Η Κα Δημητρίου απευθύνθηκε στον Άντι αμέσως μόλις αντελήφθη την είσοδο του:

- Επιτέλους σας γνωρίζω, έχω ακούσει τα καλύτερα, επιτρέψτε μου να συστηθώ, Δημητρίου, Αγνή Δημητρίου, είμαι η νέα διευθύντρια της εταιρείας, υποθέτω πως γνωρίζεστε με τους υπόλοιπους.

- Άντι Μπότο, καλύτερα Άντι, χαίρομαι ιδιαίτερα που σας γνωρίζω, η Έλενα μιλάει με θαυμασμό για εσάς Κα Δημητρίου, αποκρίθηκε ο Άντι με την χαρακτηριστική βαριά προφορά του.

- Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Η Έλενα είναι από τα πιο δυνατά χαρτιά της εταιρείας μας Άντι και ανυπομονώ να συνεργαστούμε ακόμα στενότερα, ανταπάντησε η καυλιάρα διευθύντρια.

Κάτι μου θύμιζε αυτό το "δυνατό χαρτί". Τα αντανακλαστικά μου έπιασαν αμέσως δουλειά και άρχισα να καυλώνω. Έριξα μια ματιά στη Μιρέλλα τον Κώστα και τη Λίνα και κατάλαβα πως βρίσκονταν κι εκείνοι στην ίδια κατάσταση. Ανυπομονούσαμε να διαπιστώσουμε αν η πανούργα διευθύντρια μας θα μετέτρεπε και αυτήν την τυπική συνάντηση σ' ένα ακόμη ερωτικό όργιο και κυρίως αν αυτό το όργιο θα συμπεριλάμβανε κι εμάς, τους πιστούς και καυλωμένους της υπαλλήλους. Επέστρεψα στην πραγματικότητα ακούγοντας την Κα Δημητρίου να συνεχίζει την αθώα κουβέντα της με την Έλενα και τον Άντι:

- Έλενα, πολύ όμορφα τα σκουλαρίκια σας, σχολίασε η διευθύντρια, περιεργαζόμενη τους δύο μεγάλους ασημένιους κρίκους που κοσμούσαν τ' αυτιά της Έλενας.

- Σας ευχαριστώ Κα Δημητρίου, είναι δώρο του Άντι, απάντησε χαμογελαστά η Έλενα.

- Έχει λεπτό γούστο ο σύζυγος σας. Και το κολιέ επίσης;

- Η αλήθεια είναι πως και το κολιέ είναι δώρο του Άντι…

είπε η Έλενα προκαλώντας τα χαμόγελα όλων μας.

- Μη μου πείτε πως και το βραχιόλι αυτό, αλλά και το λεπτεπίλεπτο δαχτυλίδι είναι κι αυτά...

- Guilty, αναφώνησε ο Άντι.

Ο χώρος γέμισε με γέλια και επιφωνήματα. Ήταν απλά η ηρεμία πριν την καταιγίδα.

- Είναι στην κυριολεξία θησαυρός ο σύζυγός σας Έλενα!

- Με κάνετε και κοκκινίζω Κα Δημητρίου... παρ' όλα αυτά ναι το πιστεύω κι εγώ, είναι θησαυρός, όχι όμως γιατί μου έχει δωρίσει κοσμήματα...

είπε η Έλενα κοκκινίζοντας σχεδόν.

- Έλενα ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη για την αδιακρισία μου αλλά είμαι πολύ περίεργη να δω όλα τα κοσμήματα που φοράτε σήμερα.

Η Έλενα έχασε ξαφνικά το χαμόγελο της κι ένας μικρός πανικός φάνηκε να την καταλαμβάνει στο άκουσμα της φράσης αυτής, ο Άντι κοιτούσε απορημένος κι οι υπόλοιποι σιγουρευτήκαμε πια πως το πονηρό σχέδιο της ακόλαστης διευθύντριας είχε ήδη ξεκινήσει:

- Τι... τι ακριβώς εννοείτε Κα Δημητρίου, τα είδατε όλα μόλις...ψέλλισε η Έλενα.

- Κα Ρήγου, ξέρω πολύ καλά πως δεν είναι αυτά τα μόνα κοσμήματα που φοράτε σήμερα. Μην πανικοβάλλεστε, να ξέρετε πως βρίσκεστε μεταξύ εξαιρετικών, ανοιχτόμυαλων και πάνω απ' όλα εχέμυθων συναδέλφων. Και μάλιστα για να χαλαρώσετε προθυμοποιούμαι να σας δείξω εγώ πρώτη το δικό μου κρυφό κόσμημα…

και πριν προλάβει κανείς ν' αντιδράσει η καυλιάρα διευθύντρια γύρισε την πλάτη της, ανέβασε τη φούστα της και άφησε την μαύρη δαντελωτή κιλότα της να ακολουθήσει τη γραμμή των ποδιών της και να πέσει στο πάτωμα. Σκύβοντας μπροστά, έπιασε τα απαλά της κωλομέρια με τα λεπτά της χέρια και τα άνοιξε αποκαλύπτοντας μπροστά σε όλους μας αυτό που εν αγνοία μας κοσμούσε τον υπέροχο πρωκτό της όλη μέρα. Επρόκειτο περί μίας σφήνας η οποία ήταν ολόκληρη χωμένη μέσα στον στενό και τρυφερό της κώλο απροσδιορίστου μεγέθους μιας και μόνο η άκρη της ήταν ορατή, ένας μικρός ασημένιος δίσκος διακοσμημένος με μικρά στρας που λαμπύριζαν στο απογευματινό φως καθώς η Κα Δημητρίου κουνούσε τον κώλο της δεξιά αριστερά.

- Πως σας φαίνεται λοιπόν το κόσμημα μου;… αναφώνησε.

Φαντάζομαι πως η ερώτηση απευθυνόταν στην Έλενα παρόλα αυτά οι περισσότεροι από εμάς απάντησαν ασυναίσθητα, υπνωτισμένοι από το υπέροχο θέαμα:

«Μ... », «πολύ ωραίο...», «Ω... » και άλλα επιφωνήματα ακούστηκαν ταυτόχρονα χαμηλόφωνα και επάνω στο σβήσιμο του θαυμασμού μας ήχησε βαριά φωνή του Άντι να ψιθυρίζει στον εαυτό του σχεδόν:

- Nice...

Ήταν το κομβικό σημείο της βραδιάς, η Έλενα κοίταξε τον Άντι με ανήσυχο αλλά και καυλωμένο βλέμμα και ο Άντι χάιδεψε ασυναίσθητα το διόλου ευκαταφρόνητο φούσκωμα στο παντελόνι του.

Η Κα Δημητρίου ανασηκώθηκε και δίχως να κατεβάσει τη φούστα της πλησίασε την Έλενα και άρχισε να της μιλά με τον γνωστό και χαρακτηριστικό της τρόπο:

- Απ' ότι βλέπω ο σύζυγος σας έχει καυλώσει. Τρίβει την ψωλή του πάνω από το παντελόνι του Έλενα. Από εδώ και πέρα εσείς θ' αποφασίσετε πως θα συνεχιστεί η βραδιά μας. Είμαστε όλοι καυλωμένοι και επιθυμούμε διακαώς να δούμε το υπέροχο και υπερμέγεθες είμαι σίγουρη, καυλί του. Αλλά πρώτα απ' όλα πρέπει να μας δείξετε εσείς το κόσμημα σας.

Η Έλενα, αναψοκοκκινισμένη πια, υπάκουσε στις παραινέσεις της διευθύντριας της. Σαν υπνωτισμένη ξεκούμπωσε το ψηλόμεσο υφασμάτινο παντελόνι της και το κατέβασε μέχρι τους αστραγάλους. Στη συνέχεια κατέβασε τη ριγέ της κιλότα προσφέροντας μας τη θέα ενός τρυφερού, καλοσχηματισμένου και πλήρως αποτριχωμένου μουνιού. Ευθύς αμέσως γύρισε την πλάτη της, έσκυψε και άφησε την Κα Δημητρίου να της ανοίξει τα κωλομέρια αποκαλύπτοντας και το δικό της μυστικό, μία σφήνα παρόμοια με αυτή της διευθύντριας καρφωμένη σταθερά στον νεανικό της κώλο της οποίας η κατάληξη ήταν σε σχήμα καρδιάς με κόκκινα στρας προδίδοντας τον αθεράπευτο ρομαντισμό του Άντι. Η διευθύντρια φαινόταν πιο καυλωμένη από ποτέ. Χούφτωνε τα σφιχτά κωλομέρια της Έλενας κι έπειτα χάιδεψε φευγαλέα τη σφήνα με τα δάχτυλα της. Την έπιασε και άρχισε να την κουνάει απαλά μέσα στον κώλο της κάνοντας την ν' αναστενάξει. Η Κα Δημητρίου έριξε μια ματιά στου υπόλοιπους κι έμοιασε ικανοποιημένη από το θέαμα. Εγώ και ο Κώστας τρίβαμε τα καυλιά μας πάνω από τα παντελόνια μας ενώ η Μιρέλλα και η Λίνα είχαν αρχίσει να τρίβουν τα βυζιά τους και τα μουνιά τους πάνω από τα ρούχα με το βλέμμα τους καρφωμένο στον καβάλο του Άντι.

Αυτό που γνώριζε η Κα Δημητρίου και αγνοούσαμε οι υπόλοιποι ήταν πως η Έλενα και ο Άντι ήταν έμπειροι λάιφστάιλερς, ζούσαν εδώ και χρόνια μία ελεύθερη σεξουαλική σχέση και τους ερέθιζε να μοιράζονται ο ένας τον άλλον με διάφορους εραστές και ερωμένες. Μάλιστα αυτός ήταν και ένας από του πιο σημαντικούς παράγοντες που συντηρούσε το πάθος και τον έρωτα τους αλλά και έτρεφε την όλο και βαθύτερη αγάπη που είχαν ο ένας για τον άλλον. Όπως μάθαμε αργότερα όλα είχαν ξεκινήσει φαινομενικά αθώα όταν δύο καλές τους φίλες άρχισαν μεταξύ σοβαρού και αστείου να ρωτούν με περιέργεια για το "μέγεθος" του Άντι θέλοντας ίσως να επιβεβαιώσουν στο μυαλό τους το μύθο για τους μαύρους άνδρες. Ο Άντι και η Έλενα συνειδητοποίησαν κάποια στιγμή πως το αστείο αυτό τους διασκέδαζε αλλά και τους ερέθιζε συγχρόνως κι έτσι μετά από μία σοβαρή κουβέντα μεταξύ τους και άφθονα παθιασμένα γαμήσια αποφάσισαν να αποκαλύψουν την ψωλάρα του Άντι στις φίλες τους αλλά και σχεδόν ταυτόχρονα το μουνί και τον κώλο της Έλενας στους φίλους τους και από τότε τα τρίο, οι παρτούζες και άλλα ερεθιστικά παιχνίδια μπήκαν σταθερά στο πρόγραμμα.

Ένα τέτοιο παιχνίδι ήταν και η σφήνα στον κώλο της Έλενας, ο Άντι συχνά της ζητούσε να τη φοράει στη δουλειά, ν' ανταλλάσσουν πρόστυχα μηνύματα και μ' αυτόν τον τρόπο να παραμένουν καυλωμένοι όλη μέρα προτού συναντηθούν μόνοι τους ή με παρέα το βράδυ για να ξεσκιστούν. Όλα αυτά τα γνώριζε ή τα είχε συμπεράνει η πανέξυπνη διευθύντρια μας κι έτσι όπως ο Άντι και η Έλενα ήταν ήδη καυλωμένοι δε χρειάστηκε ιδιαίτερη προσπάθεια για να τους συμπεριλάβει και αυτούς στο ερωτικό της σχέδιο.

Μόλις ο Κώστας κατάλαβε ότι τα πράγματα είχαν πάρει το δρόμο τους αποχώρησε ήσυχα για λίγο έτσι ώστε να ενημερώσει τη σύζυγο του για τα τεκταινόμενα. Η Ευγενία καύλωσε μ' αυτά που άκουσε και ζήτησε από το σύζυγο της να τοποθετήσει κάπου διακριτικά το τηλέφωνο του με τη βίντεο κλήση ανοιχτή έτσι ώστε να παρακολουθήσει κι εκείνη την έκβαση καθώς θα έτριβε το μουνί της καταλήγοντας σε μία τελευταία επιθυμία που έκανε το καυλί του Κώστα πέτρα: «Όποια και να γαμήσεις σήμερα θέλω να τη γαμήσεις γερά, όπως γαμάς κι εμένα και να σκέφτεσαι ότι σε παρακολουθώ και καυλώνω και τρίβομαι στη θέα της ψωλάρας σου να καρφώνεται μέσα σ' ένα άλλο υγρό μουνάκι... ή και κωλαράκι. Μην ξεχνάς όμως πως όσο και να χύσεις, όταν επιστρέψεις θα πρέπει να μου χαρίσεις κι εμένα ένα αυτοκρατορικό γαμήσι και να σβήσεις την καύλα που εσύ, η καυλιάρα σου διευθύντρια και οι ακόλαστοι συνάδελφοι σου μου ανάψατε!» Η πούτσα του Κώστα κοιτούσε εδώ και ώρα τον ουρανό και η πονηρή σκέψη να βρεθεί κι εκείνος στο μέλλον στη θέση της γυναίκας του καρφώθηκε στο μυαλό του. Σήμερα όμως είχε άλλα να κάνει.

Όσο έλειπε ο Κώστας η Λίνα και η Μιρέλλα είχαν πάρει την υπόθεση στα χέρια τους. Έβγαλαν τα ρούχα τους αργά και αισθησιακά. Ήταν η πρώτη φορά που τις έβλεπα εντελώς γυμνές και καύλωσα ιδιαιτέρως βλέποντας τες να γονατίζουν μπροστά στον Άντι. Χωρίς καθόλου βιασύνη και με άψογο συντονισμό άρχισαν να χαϊδεύουν το πολυπόθητο φούσκωμα στο παντελόνι του γλείφοντας που και που τα χείλη τους. Η Μιρέλλα πήρε την πρωτοβουλία και κατέβασε το φερμουάρ απαλλάσσοντας τον Άντι από το παντελόνι του που έπεσε στο πάτωμα. Η Λίνα τον βοήθησε να βγάλει και τα υπόλοιπα ρούχα του κι έτσι ο Άντι έμεινε μόνο με το εσώρουχο. Το μαύρο γυμνασμένο του σώμα στεκόταν επιβλητικό πάνω από τις δύο παλλακίδες και η καύλα ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του. Η Λίνα και η Μιρέλλα συνέχισαν να τρίβουν την ψωλή του η οποία πλέον ήταν καυλωμένη μέχρι εκρήξεως έτοιμη να διαρρήξει το ύφασμα και να πεταχτεί έξω.

Στο μεταξύ η Κα Δημητρίου είχε γδύσει την Έλενα κι έτσι είχα την ευκαιρία να περιεργαστώ το θαυμάσιο κορμί της. Είχε πολύ πιο ζουμερά και αφράτα βυζιά απ' ότι φανταζόμουν και το λεπτό σκαρί της τα τόνιζε ακόμη περισσότερο. Είχε δύο όμορφα πόδια με μακριά δάχτυλα με τα νύχια βαμμένα γαλάζια, αστραγάλους ίδιους κόσμημα, ίσιες μακριές γάμπες και σφιχτούς μηρούς που κατέληγαν στο πεταχτό και σφριγηλό κωλαράκι της το οποίο η Κα Δημητρίου μάλαζε ακατάπαυστα. Ήθελα τόσο να τη γαμήσω και το ίδιο και Κώστας ο οποίος μόλις είχε επιστρέψει και τον είδα να τοποθετεί το κινητό του πάνω σ' ένα γραφείο στο βάθος της αίθουσας απ' όπου η Ευγενία θα μπορούσε να έχει πλήρη επίβλεψη των ερωτοπραξιών που επρόκειτο να ακολουθήσουν. Γδυθήκαμε κι εμείς και οι ψωλές μας ήταν πλήρως σηκωμένες και πρησμένες. Η Λίνα και η Μιρέλλα με μία συντονισμένη κίνηση τράβηξαν το εσώρουχο του Άντι προς τα κάτω απελευθερώνοντας και το δικό του σηκωμένο καυλί. Και τι καυλί! Μία πελώρια, υπέροχη μαύρη και φλεβώδης ψωλάρα πετάχτηκε έξω περνώντας ξυστά από τα πρόσωπα της Λίνας και της Μιρέλλας και προκαλώντας ένα ομαδικό επιφώνημα θαυμασμού.

Η Μιρέλλα την άρπαξε πρώτη με τα δύο της χέρια και αφού την παρατήρησε για λίγο την σήκωσε έτσι ώστε να έχει πρόσβαση στα δύο βαριά αρχίδια που κρέμονταν στη βάση της. Άνοιξε το στόμα της διάπλατα κι έβαλε τ' αρχίδια του Άντι μέσα, ρουφώντας τα και παίζοντας μαζί τους για λίγο προτού ξεκινήσει να περνάει τη γλώσσα της κατά μήκος όλης αυτής της ψωλάρας φτάνοντας μέχρι και το κεφάλι και τούμπαλιν. Ο Άντι έπλεε σε πελάγη ευτυχίας και παραδόθηκε στις περιποιήσεις της Μιρέλλας η οποία είχε προχωρήσει στο επόμενο στάδιο βυθίζοντας όση περισσότερη από την πούτσα του στο στόμα της και με την προσφιλή της στάση με τα χέρια της πλεγμένα πίσω από την πλάτη της άρχισε να ταλαντεύεται νιώθοντας το χοντρό του παλούκι να φτάνει μέχρι το λαρύγγι της. Έβγαζε ήχους παφλασμού καθώς μπουκωνόταν μ' έναν ρυθμό διαρκώς αυξανόμενο καθώς ο Άντι είχε συντονιστεί και είχε ξεκινήσει να της γαμάει το στόμα.

Η Λίνα δεν έμεινε ούτε εκείνη άπραγη καθώς γονάτισε πίσω από τον Άντι και αφού χάιδεψε για λίγο τα σφιχτά και γυμνασμένα του κωλομέρια τα άνοιξε με τα χέρια της, πλησίασε τη γλώσσα της στην κωλοτρυπίδα του και άρχισε να τη γλείφει με λαιμαργία. Ο πύρκαυλος άντρας βρισκόταν σε έκσταση και με το ένα του χέρι είχε πιάσει το κεφάλι της Μιρέλλας και το κουνούσε πάνω κάτω στην ψωλάρα του και με το άλλο το κεφάλι της Λίνας το οποίο πίεζε και αυτό ρυθμικά πάνω στην κωλοτρυπίδα του. Άφθονα σάλια έτρεχαν από τα στόματα των δύο γυναικών λιπαίνοντας την πούτσα και το κώλο του μαύρου άντρα. Το θέαμα για μία ακόμη φορά ήταν εξωπραγματικό και η καύλα μας γνώριζε νέα ακατάκτητα μέχρι τώρα ύψη. H Έλενα που παρακολουθούσε απευθύνθηκε ξελιγωμένη στη διευθύντρια η οποία συνέχιζε να μαλάζει τα κωλομέρια της και να παίζει με τη σφήνα που ήταν καρφωμένη στον κώλο της:

- Κα Δημητρίου το θέαμα είναι υπέροχο, δεν είχα φανταστεί πως είχα τόσο καυλιάρες και επιδέξιες συναδέλφους. Έχω καυλώσει παρακολουθώντας τες να γλύφουν την ψωλάρα αλλά και τον κώλο του συζύγου μου και θα ήθελα αν γίνεται να δεχθώ κι εγώ παρόμοιες περιποιήσεις!

- Σας καταλαβαίνω Κα Ρήγου, δεν σας κρύβω πως κι εγώ αισθάνομαι σφόδρα καυλωμένη, απάντησε η διευθύντρια χαϊδεύοντας και κουνώντας και τη σφήνα που βρισκόταν βαθιά μέσα στον δικό της κώλο. Ευτυχώς για σας η λύση βρίσκεται μπροστά μας, ο Κος Σωτηρίου και ο Κος Μηλιώνης είναι εξίσου επιδέξιοι και είμαι σίγουρη πως θα είναι χαρά τους να σας εξυπηρετήσουν.

Η αντίδραση μας υπήρξε ακαριαία. Η Κα Δημητρίου έσπρωξε απαλά την Έλενα έτσι ώστε να σκύψει πάνω από ένα γραφείο τουρλώνοντας το κωλαράκι της καθώς εμείς πλησιάσαμε. Τραβώντας αργά και σταθερά η διευθύντρια έβγαλε τη σφήνα από τον κώλο της Έλενας αφήνοντας την αφράτη κωλοτρυπίδα της να πάλλεται χάσκουσα. Κάθισα στο πάτωμα με πλάτη στο γραφείο και πέρασα κάτω από τα πόδια της Έλενας έτσι ώστε το κάθυγρο μουνί της να είναι ακριβώς στο ύψος του προσώπου μου. Συγχρόνως ο Κώστας έσκυψε κι έφερε το δικό του πρόσωπο σε απόσταση αναπνοής από τη λαχταριστή κωλοτρυπίδα της Έλενας καθώς η Κα Δημητρίου βοηθούσε κρατώντας τα κωλομέρια της ανοιχτά. Με μία συντονισμένη κίνηση οι γλώσσες μας ακούμπησαν την κλειτορίδα και την κωλοτρυπίδα της ξεκινώντας ένα αργό και βασανιστικό γλειφομούνι και γλειφοκώλι αντίστοιχα.

Ο Άντι ένιωσε ένα δεύτερο κύμα καύλας να τον πλημμυρίζει βλέποντας τη σύζυγό του να παραδίνεται στις ορέξεις της ακόλαστης διευθύντριας και των υπαλλήλων της. Το μουνί της Έλενας ήταν παραδεισένιο, αλαβάστρινο στην όψη και μεταξένιο στην αίσθηση. Της το έγλειφα με μεγάλη λαιμαργία και χάιδευα της απαλές της γάμπες νιώθοντας την ψωλή μου έτοιμη να εκραγεί και να πάλλεται στον αέρα κάτι το οποίο τράβηξε την προσοχή της Κας Δημητρίου η οποία σήκωσε το ένα της πόδι και με την ψηλοτάκουνη γόβα της άρχισε να μαλάζει και να χαϊδεύει πρώτα τα φουσκωμένα με σπέρμα αρχίδια μου και ύστερα την τεντωμένη μου πούτσα. Ο Κώστας την ίδια στιγμή έχωνε αχόρταγα όλη του τη γλώσσα μέσα στον κώλο της Έλενας με μερικά μικρά διαλείμματα για να φιλήσει και να δαγκώσει απαλά τα σφιχτά της κωλομέρια. Η Κα Δημητρίου άφηνε που και που τους γλουτούς της Έλενας για να ζουλήξει απαλά τ' αρχίδια και την εξίσου τεντωμένη του πούτσα. Απέναντι μας ο Άντι συνέχιζε να γαμάει αδιάκοπα το φιλόξενο στόμα της Μιρέλλας η οποία φανερώς χορτασμένη από καυλί πρότεινε στη Λίνα ν' αλλάξουν θέσεις:

- Λίνα, θα ήθελες να δοκιμάσεις κι εσύ αυτή την υπέροχη ψωλάρα;

- Θα ήθελα πολύ, φοβάμαι όμως μιας και δεν έχω τόσο καλή τεχνική όσο εσύ...

- Μην ανησυχείς, ο Άντι φαίνεται πολύ έμπειρος και είμαι σίγουρη πως θα σε βοηθήσει να βελτιωθείς, έλα να δοκιμάσεις, είναι νοστιμότατη, φαντάζομαι το ίδιο και η κωλοτρυπίδα του, θέλω να τη γευτώ εδώ και ώρα...

Δεν χρειάστηκε πολύ για να πειστεί η Λίνα. Οι δύο γυναίκες άλλαξαν θέσεις κι έτσι η Λίνα ανοίγοντας το στόμα της διάπλατα δέχθηκε όση περισσότερη από την μαύρη πούτσα του Άντι μέσα. Εκείνος της γαμούσε το στόμα απαλά και διστακτικά στην αρχή, σιγά-σιγά όμως άρχισε να ξεθαρρεύει και να βυθίζει το καυλί του βαθιά μέσα στο λαρύγγι της. Η Λίνα πνιγόταν που και που, έκανε όμως φιλότιμες προσπάθειες για να βελτιώσει την τεχνική της στην πεο-κατάποση καθώς η Μιρέλλα από πίσω του χάριζε ένα υγρό και επίμονο γλειφοκώλι κάνοντας τον να παραληρεί:

- Μπράβο μικρή καυλιάρα, έτσι ναι... ναι... ρούφα όλη τη ψωλή μου, ρούφα τη βαθιά.... ωχ... κι εσύ γλείψε καλά τον κώλο μου... ωχ...

Και σαν μην έφταναν όλα αυτά, η σύζυγος του, του έδωσε την χαριστική βολή:

- Άντι, αγάπη μου, ήρθε η ώρα να δεις πως θα με γαμήσουν οι δύο ψωλαράδες συνάδελφοι μου... θέλεις αγάπη μου; Θέλεις να δεις να με ξεσκίζουν μπροστά στα μάτια σου; Πες μου πόσο το θέλεις!

- Ναι... ξεσκίστε τη, γαμήστε την απ' όλες τις τρύπες, το θέλω πολύ!

Ο Κώστας αποχωρίστηκε την κωλοτρυπίδα της Έλενας και ξάπλωσε ανάσκελα στο γραφείο με τα πόδια του να κρέμονται σχεδόν. Η Έλενα σκαρφάλωσε και ευθυγραμμίστηκε από πάνω του. Η Κα Δημητρίου έπιασε την πούτσα του από τη βάση για να την οδηγήσει μέσα στο κάθυγρο μουνί της κι εγώ τοποθετήθηκα από την άλλη μεριά προτείνοντας την καυλωμένη μου ψωλή στο στόμα της. Οι πρώτοι αναστεναγμοί της Έλενας μου έδωσαν την ευκαιρία να χώσω τη ψωλή μου μέσα. Από εκείνο το σημείο και μετά ένα ντελίριο γαμησιών ξεκίνησε. Ο Κώστας γαμούσε το μουνί της Έλενας κι εγώ το στόμα της ανυπομονώντας να χωθώ σύντομα στο κωλαράκι της. Ο Άντι και τα δύο κορίτσια μην αντέχοντας την καύλα που τους προξενούσε το δικό μας θέαμα σταμάτησαν κι εκείνοι τα γλειψίματα και πέρασαν στο επόμενο στάδιο. Η Λίνα και η Μιρέλλα ξάπλωσαν ανάσκελα δίπλα-δίπλα πάνω στο γραφείο ανοίγοντας τα πόδια τους και τρίβοντας τα υγραμένα μουνιά τους περιμένοντας τον Άντι να διαλέξει ποια θα γαμήσει πρώτη.

Βγήκα για λίγο από το στόμα της Έλενας για να της δώσω πλήρη άποψη του συζύγου της και των δύο καυλωμένων συναδέλφων της. Ο Άντι έτριψε για λίγο τη ψωλάρα του σεληνιασμένος, έσκυψε κι έγλειψε φευγαλέα τα μουνιά τους, σα να ήθελε να δοκιμάσει τη γεύση τους και στάθηκε μπροστά στο ορθάνοιχτο μουνί της Λίνας. Ακούμπησε το πουτσοκέφαλο στα ελκυστικά της μουνόχειλα και με μία σταθερή και παρατεταμένη ώθηση γέμισε το μουνί της με τον μαύρο του πούτσο κάνοντας την να βγάλει ένα βαθύ και μακρόσυρτο βογκητό. Αφού τη γάμησε για λίγο βγήκε από μέσα της έκανε ένα βήμα στα πλάγια, στάθηκε μπροστά στο πανέτοιμο μουνί της Μιρέλλας και με μία παρόμοια κίνηση βύθισε τη ψωλή του μέσα του. Ο Άντι συνέχισε το γαμήσι εναλλάσσοντας τα μουνιά της Λίνας και της Μιρέλλας, ανεβάζοντας όμως ταχύτητα φτάνοντας έτσι να τα σφυροκοπεί εναλλάξ χαρίζοντας στους κατόχους τους διαδοχικούς οργασμούς εν μέσω βογκητών, αναστεναγμών και προστυχόλογων:

- Αχ, ναι Άντι, σκίσε το μουνάκι μου, χύνω πάνω στην ψωλάρα σου... φώναζε η Μιρέλλα,

- Ωχ, τι πούτσα είναι αυτή... χύνω κι εγώ... συμπλήρωνε η Λίνα όταν ερχόταν η σειρά της να γαμηθεί.

Η Έλενα από την άλλη χοροπηδώντας πάνω στο καυλί του Κώστα κάρφωσε τα καταγάλανα μάτια της στα δικά μου και μου απευθύνθηκε μ' έναν τόνο μεταξύ παράκλησης κι εντολής:

- Γάμησε τον κώλο μου! Θέλω να νιώσω τη σκληρή σου ψωλή να μου σκίζει την κωλοτρυπίδα καθώς ο Κώστας μου οργώνει το μουνί!

Πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη φράση της βρισκόμουν πίσω της με το πρησμένο μου πουτσοκέφαλο ν ακουμπάει τη τρυφερή της είσοδο και καθώς η σφήνα που η Έλενα φορούσε όλη μέρα είχε κάνει τη δουλειά της εισχώρησα στο δουλεμένο της κανάλι με χαρακτηριστική ευκολία. Το ταυτόχρονο γαμήσι που ακολούθησε της πυροδότησε ένα νέο λεκτικό παραλήρημα Έλενα:

- Ναι... γαμήστε με από παντού, σκίστε μου όλες τις τρύπες! Άντι, αγάπη μου, βλέπεις πως με γαμάνε; Κι εσύ όμως τις έχεις ξεσκίσει τις δύο καυλιάρες! Σας αρέσει η πούτσα του άντρα μου καυλιάρες; Αχχχχ... μη σταματάτε, γαμήστε με δυνατά, ΔΥΝΑΤΑ... ΧΥΝΩΩΩΩ...

Η Έλενα άρχισε να τρέμει βογκώντας και βγάζοντας άναρθρες κραυγές καθώς άφθονο μουνόχυμα ξεχείλιζε από την τρύπα της και μούσκευε τ' αρχίδια και τους μηρούς του Κώστα. Συνεχίσαμε να γαμάμε την Έλενα ενόσω ο Άντι γαμούσε τη Λίνα και τη Μιρέλλα εναλλάξ. Η Κα Δημητρίου εμφανώς ικανοποιημένη και σφόδρα καυλωμένη είχε τοποθετήσει μία πολυθρόνα απέναντι μας και καθισμένη με τα πόδια της ορθάνοιχτα μαλάκιζε το μουνί της απολαμβάνοντας το εξαίσιο θέαμα. Λίγο αργότερα και αφού οι τρεις γυναίκες είχαν χύσει πολλάκις, η καυλιάρα διευθύντρια γύρισε και τοποθετήθηκε στην πολυθρόνα στα τέσσερα βγάζοντας σιγά-σιγά τη δική της σφήνα από τον κώλο της προσφέροντας ένα εξίσου υπέροχο θέαμα το οποίο ο Άντι βρήκε ιδιαίτερα ενδιαφέρον μιας και ελάττωσε την ταχύτητα με την οποία γαμούσε τη Λίνα εκείνη τη στιγμή ώστε να μπορεί να παρακολουθήσει καλύτερα.

Η Κα Δημητρίου βρισκόταν σε έξαψη. Τράβηξε αργά τη σφήνα από τον κώλο της μέχρι που βγήκε εντελώς αφήνοντας την τρύπα της να χάσκει στον αέρα. Στην συνέχεια η καυλωμένη διευθύντρια βύθισε το πρόσωπο της στην πολυθρόνα τουρλώνοντας τον κώλο της και ανοίγοντας τα κωλομέρια με τα χέρια της τον κουνούσε δεξιά αριστερά σαν να μας προσκαλούσε να τον γαμήσουμε. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να εκμεταλλευτώ αυτή τη σπάνια ευκαιρία και να τρέξω να γαμήσω τον κώλο της διευθύντριας μου, όμως η Έλενα είχε γραπωθεί πάνω μας και μας προέτρεπε να τη γαμήσουμε ανελέητα. Θα ήταν αγενές εκ μέρους μου να σκεφθώ αποκλειστικά τη δική μου ηδονή τη στιγμή εκείνη κι έτσι συνέχισα να βυθίζω τη ψωλή μου στον κώλο της Έλενας. Ο Άντι από την άλλη αφού είχε εξουθενώσει από το δυνατό του γαμήσι τη Λίνα και τη Μιρέλλα άδραξε την ευκαιρία και κρατώντας την ορθωμένη και γεμάτη στα μουνοχύματα ψωλάρα του κατευθύνθηκε προς τον ανοιχτό και πρόθυμο κώλο της διευθύντριας.

Ήταν η πρώτη φορά που θα βλέπαμε την Αγνή Δημητρίου να γαμιέται και μάλιστα από τον κώλο και η καύλα μου ήταν για μία ακόμη φορά πρωτόγνωρη. Ο Άντι την πλησίασε και την καβάλησε τοποθετώντας τα πόδια του δεξιά και αριστερά των γονάτων της αφήνοντας έτσι σε κοινή θέα τον υπέροχο κώλο της. Χαμήλωσε σιγά-σιγά μέχρι που έφτασε στην είσοδο και συνεχίζοντας αργά και σταθερά άρχισε να καρφώνει μέσα την ψωλή του. Το θέαμα του μαύρου πούτσου που εισχωρούσε στον κατάλευκο κώλο της διευθύντριας ήταν πέρα από ερεθιστικό. Η Κα Δημητρίου άρχισε να ενθαρρύνει τον Άντι:

- Γάμησε με, γάμησε μου τον κώλο, χωσ' το μου βαθιά, χώσε μου όλο το υπέροχο καυλί σου, ναι, έτσι, γάμε με, γάμα με...

Όπως αποδείχθηκε η διευθύντρια διέθετε έναν έμπειρο κώλο ικανό να δεχθεί την ψωλάρα του Άντι και το δυνατό γαμήσι. Με όσες δυνάμεις του έμεναν την ξέσκιζε έτσι ακριβώς όπως του ζητούσε, με δυνατές και γρήγορες ωθήσεις κάνοντας το καυλί του να χάνεται μέχρι τη βάση, βαθιά μέσα στον απύθμενο κώλο της ενόσω εκείνη έσκουζε από καύλα και ηδονή. Η Μιρέλλα πήρε την πρωτοβουλία και πλησίασε, γονάτισε και με το χέρι της άρχισε να τρίβει την πρησμένη κλειτορίδα της διευθύντριας ενώ η Λίνα την ακολούθησε και στάθηκε όρθια από την αντίθετη μεριά. Χούφτωσε τα γεμάτα σπέρμα αρχίδια του Άντι και τα μάλαζε τρυφερά παίζοντας που και που και με την εκτεθειμένη κωλοτρυπίδα του. Είχε φτάσει η ώρα του μεγάλου φινάλε και η διευθύντρια μας έδωσε και πάλι το έναυσμα με το εντυπωσιακό της χύσιμο. Άφθονο μουνόχυμα άρχισε να αναβλύζει από το μουνί της. Σε κάθε ώθηση του Άντι ένας πίδακας από χύσια πεταγόταν και προσγειωνόταν στην πολυθρόνα μουσκεύοντας τη.

- ΧΥΝΩ...

φώναξε σπαρακτικά η διευθύντρια πιάνοντας τον Άντι από τους μηρούς κρατώντας έτσι την ψωλάρα του βαθιά καρφωμένη μέσα της.

- ΧΥΝΩ ΚΙ ΕΓΩ...

φώναξε και η Έλενα και με τον Κώστα καρφωθήκαμε και οι δύο αντανακλαστικά εκείνος μέσα στο μουνί της κι εγώ στον κώλο της. Μία μικρή σιωπή ακολούθησε μέχρι να βρούμε όλοι τις ανάσες μας και να βγάλουμε τα καυλιά μας έξω αφήνοντας τρεις τρύπες, τις δύο της Έλενας και τον οργωμένο κώλο της διευθύντριας να χάσκουν. Κοιταζόμασταν αποχαυνωμένοι μην ξέροντας τι να κάνουμε όταν η Κα Δημητρίου έδωσε ως συνήθως τη λύση:

- Θέλω να χύσετε και οι τρεις τον κώλο μου. Θέλω να μου τον γεμίσετε με τα χύσια σας! Λίνα, Έλενα, Μιρέλλα, θα βοηθήσετε να πραγματοποιηθεί αυτή μου η επιθυμία;

Δίχως αντίρρηση μαζευτήκαμε όλοι γύρω από τον τουρλωμένο κώλο της διευθύντριας και οι τρεις γυναίκες έπιασαν από έναν πούτσο. Η Μιρέλλα όρμησε πρώτη στην ψωλή του Άντι ο οποίος στεκόταν από την άλλη άκρη του ημικυκλίου το οποίο είχαμε σχηματίσει, ήταν φανερό πως ήθελε διακαώς να τον κάνει να χύσει. Η Λίνα είχε τοποθετηθεί πίσω και πλαγίως του Κώστα ο οποίος στεκόταν στην μέση απέναντι από την ορθάνοιχτη κωλοτρυπίδα της διευθύντριας και τον μαλάκιζε ήδη ανελέητα. Έτσι, προς μεγάλη μου χαρά η Έλενα ανέλαβε την δική μου πούτσα. Το άγγιγμα της ήταν βελούδινο και η τεχνική της απαράμιλλη. Ήταν φανερό πως αυτή η γυναίκα είχε μαλακίσει πάμπολλες ψωλές. Τα βογκητά μας άρχισαν να γεμίζουν την αίθουσα καθώς οι τρεις γυναίκες μας οδηγούσαν στον οργασμό. Πρώτος έχυσε ο Κώστας προς μεγάλη ευχαρίστηση της Λίνας η οποία τον άρμεγε δίχως έλεος ποτίζοντας με λευκά πηχτά χύσια όλη σχεδόν την επιφάνεια του κώλου της διευθύντριας. Αμέσως μετά ακολούθησα εγώ. Η αίσθηση της τρυφερής παλάμης τη Έλενας μου προξένησε έναν ανεπανάληπτα έντονο οργασμό. Για πρώτη φορά απευθύνθηκα στην διευθύντρια μου στον ενικό και μάλιστα με τον πιο χυδαίο τρόπο:

- Χύνω, αχ ναι, σε χύνω, σου χύνω την κωλάρα, στη γεμίζω με το σπέρμα μου ωχ...

φώναζα εκτός ελέγχου. Το όλο θέαμα ήταν καταλυτικό και για το χύσιμο του Άντι ο οποίος στα χέρια της Μιρέλλας δεν άντεξε ούτε αυτός για πολύ.

- Πάρε και τα δικά μου καύλα, πάρε τα χύσια μου στον κώλο σου παρ' τα...

φώναζε και ο Άντι καθώς συμπλήρωνε με τα δικά του πηχτά χύσια το γλασάρισμα του τουρλωμένου και καταγαμημένου κώλου της Κας Δημητρίου.

Ήταν ένα θεσπέσιο θέαμα. Το άφθονο σπέρμα που είχε καλύψει τα κωλομέρια της διευθύντριας έρεε διασχίζοντας την κωλοτρυπίδα της και έσταζε διστακτικά πάνω στην πολυθρόνα για να ενωθεί με το πλούσιο της μουνόχυμα. Η Μιρέλλα μην αντέχοντας την καύλα που της προξενούσε το θέαμα γονάτισε και άρχισε να γλείφει τα χύσια από τον κώλο της. Η Λίνα και η Έλενα το θεώρησαν εξαιρετική ιδέα και την ακολούθησαν. Ο Άντι τις διέκοπτε περιστασιακά δίνοντας τους την μισοπεσμένη του ψωλή για να τη γλείψουν κι αυτή. Ο Κώστας ξεκίνησε να ντύνεται κι εγώ έτριβα ακόμη την πούτσα μου αποχαυνωμένος. Η Κα Δημητρίου μας προσέφερε τον επίλογο αυτής της όμορφης βραδιάς:

- Μμ... τι όμορφα και δυνατά χυσίματα, πραγματικά άφθονο το σπέρμα πάνω μου. Σας ευχαριστώ όλους και ιδιαίτερα εσάς Άντι. Είστε πάντα ευπρόσδεκτος στην εταιρεία μας και φυσικά, σας το λέω από τώρα, καλεσμένος στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι μας!

- Thank you so much Miss Δημητρίου…

απάντησε αντανακλαστικά στη γλώσσα του ο Άντι καθώς δεχόταν μία τελευταία τρυφερή πεολειχία από την σύζυγο του.

- Κα Δημητρίου χαίρομαι ιδιαίτερα για την σημερινή εξέλιξη, τώρα πια μπορώ να σας δείχνω όλα μου τα κοσμήματα ελεύθερα...

συμπλήρωσε η Έλενα χαμογελώντας καθώς σηκώθηκε για να ξεκινήσει να ντύνεται αφήνοντας την πούτσα του συζύγου της να ηρεμήσει.

Η Μιρέλλα είχε σηκωθεί κι εκείνη κι αφού έδωσε ένα φευγαλέο φιλί στην πούτσα του Άντι άρχισε να ντύνεται κι εκείνη. Μόνο η Λίνα είχε μείνει να γλείφει τις τελευταίες σταγόνες σπέρματος πάνω από τα κωλομέρια και την κωλοτρυπίδα της διευθύντριας.

Βρισκόμουν στην εταιρεία, έξω βράδιαζε και ένα ακόμη ερωτικό όργιο είχε φτάσει στο τέλος του. «Όμορφη ζωή» σκέφτηκα. Τις σκέψεις αυτές και την γαλήνη της στιγμής ήρθε να διακόψει ξαφνικά μία γυναικεία φωνή από μακριά που ηχούσε σαν φάντασμα. Στραφήκαμε όλοι προς το σημείο απ' όπου ερχόταν ο ήχος για να αντικρίσουμε το κινητό του Κώστα. Η Ευγενία έχοντας ένα δονητή μέσα στο μουνί της και με τα πόδια της ορθάνοιχτα πάνω στον καναπέ του σπιτιού της έχυνε κι εκείνη εξ' αποστάσεως.

Συνεχίζεται...




Copyright protected OW ref: 162349



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.