Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η καινούρια διευθύντρια (3ο μέρος)

Μετά το τελευταίο οργιαστικό συμβάν με τη συμμετοχή της Μιρέλλας και της Βίκυς είχα αρχίσει να υποψιάζομαι το πλάνο της Κας Δημητρίου για την εταιρεία. Είχα αρχίσει να πιστεύω πως η διευθύντρια οραματιζόταν να μεταμορφώσει την εταιρεία σε μία παν-σεξουαλική ομάδα όπου όλοι ανεξαρτήτως προτιμήσεων, τάσεων και φετίχ θα είχαν την ευκαιρία να εκφράζονται δίχως κανένα φραγμό απελευθερώνοντας αλλά και συντονίζοντας την σεξουαλική τους ενέργεια. Η Κα Δημητρίου φιλοδοξούσε να είναι ο μαέστρος της εντροπικής ενδορφινικής συμφωνίας που πυροδοτούσε μεθοδικά, αποσκοπώντας και σε δευτερογενή οφέλη όπως η συσπείρωση και το δέσιμο της εταιρικής ομάδας και φυσικά η υψηλή παραγωγικότητα. Και δεν έκανε λάθος.

Ήδη από τις πρώτες μέρες της θητείας της, πριν ακόμη καταλάβει κανείς το ελάχιστο, μία αδιόρατη σεξουαλική ενέργεια πλανιόταν στην εταιρεία. Η αδιαμφισβήτητη γοητεία της και η ελαφρώς αποστασιοποιημένη παρουσία της, αυτής αλλά και της γραμματέως της Βίκυς, αρκούσαν με το παραπάνω για να ξυπνήσει ο ερωτισμός των εργαζομένων και αυτό είχε με τη σειρά του αντίκτυπο στην απόδοση μας. Θετικό αντίκτυπο. Και μετά ήρθαν οι δοκιμασίες. Απ' όσο είχα καταλάβει, εγώ και η Μιρέλλα ήμασταν οι πρώτοι υποψήφιοι. Ίσως η Κα Δημητρίου να είδε κάτι σ' εμάς τους δύο που να την ώθησε να μας "απελευθερώσει" πρώτους. Δεν είχαμε σχέση και κρίνοντας από αυτά που ακολούθησαν ήμασταν μάλλον σχετικά απλές περιπτώσεις. Γι αυτό ίσως μας υπέβαλλε πρώτους σε δοκιμασίες και μας χρησιμοποίησε βοηθητικά και σε αυτές των άλλων εργαζομένων αργότερα.

Η Κα Δημητρίου είχε το μοναδικό χάρισμα να αποκωδικοποιεί τον ερωτισμό των άλλων. Σε όλες τις περιπτώσεις που ήμουν παρών, τις περισσότερες δηλαδή, δεν έπεσε ούτε μία φορά έξω. Γνώριζε τις προτιμήσεις και τα φετίχ όλων μας προτού ακόμα μερικοί από εμάς το καταλάβουμε οι ίδιοι. Συνέβη και σ' εμένα όταν άρχισα να συνειδητοποιώ την τάση μου να με ερεθίζουν τα γυναικεία πόδια. Στην πρώτη μου δοκιμασία η Κα Δημητρίου μου είχε ζητήσει να παίξω το καυλί μου και να χύσω στη γόβα της. Αργότερα στο όργιο, καθώς γαμούσα τη Μιρέλλα με τη βοήθεια της Βίκυς, χάιδεψα ελαφρά το πόδι και τη γάμπα της ενόσω εκείνη έτριβε το μουνί της. Και πριν ξεκινήσει το όργιο είχα φροντίσει άθελά μου να παρατηρήσω τα περιποιημένα και ιδιαιτέρως καυλιάρικα πόδια της Μιρέλλας. Μ' έναν υπόγειο και αριστοτεχνικό τρόπο η διευθύντρια μου είχε αποκαλύψει μία νέα ηδονή την οποία ήθελα να εξερευνήσω στο έπακρο. Επιπλέον, η Κα Δημητρίου μπορούσε να χειριστεί κάθε είδους κατάσταση με ψυχραιμία, καλοσύνη και γενναιοδωρία πράγμα που έκανε τις επόμενες δοκιμασίες το λιγότερο περιπετειώδης.

Λίγες μέρες μετά το διπλό γαμήσι στη Μιρέλλα και καθώς δούλευα στο γραφείο μου χτύπησε το εσωτερικό τηλέφωνο. Στην άλλη άκρη της γραμμής η Βίκυ με ενημέρωσε πως η Κα Δημητρίου με χρειαζόταν επειγόντως στο γραφείο της. Η ψωλή μου σηκώθηκε αυτόματα. Δε σκέφτηκα καν ότι μπορεί να με ήθελε για κάτι σχετικό με τη δουλειά. Ο νους μου πήγε αμέσως στην επόμενη δοκιμασία. Τη δική μου ή κάποιου άλλου αλλά δοκιμασία σίγουρα. Πριν το καταλάβω στεκόμουν μπροστά στο γραφείο της Βίκυς η οποία ενημέρωσε την Κα Δημητρίου πως είχα φτάσει. Η Βίκυ μου έκανε νόημα να περάσω και μου χαμογέλασε πλατιά.

Μπαίνοντας στο γραφείο μου κόπηκε η φόρα απότομα. Αυτή τη φορά δε θα ξεκινούσε κάποια δική μου νέα δοκιμασία καθώς είχα μπει στο γραφείο ενόσω μία άλλη δοκιμασία βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη. Ο συνάδελφος μου ο Κώστας, αναλυτής κι αυτός, Σωτηρίου στο επίθετο, ήταν ξαπλωμένος ολόγυμνος στο πάτωμα μπροστά στον καναπέ που βρισκόταν απέναντι από το γραφείο της διευθύντριας. Στον καναπέ καθόταν η Μιρέλλα η οποία είχε βγάλει τα παπούτσια της και είχε τα πόδια της πάνω στο πρόσωπο του Κώστα. Έτριβε τα μικροσκοπικές της πατούσες πάνω του καθώς μου χαμογελούσε με το γνωστό της τρόπο. Δίπλα της καθόταν μία πανέμορφη άγνωστη γυναίκα. Το πρόσωπο της ήταν φωτεινό, τα καστανά μάτια της τονίζονταν από το κατάλευκο της δέρμα και τα εξίσου καστανόξανθα σπαστά της μαλλιά. Φορούσε ένα αεράτο σκούρο κόκκινο φόρεμα το οποίο πρέπει να έφτανε κανονικά στο γόνατο όμως τη συγκεκριμένη στιγμή ήταν ανασηκωμένο όπως καθόταν στον καναπέ αποκαλύπτοντας τους αλαβάστρινους γλουτούς της. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, είχε τα ομορφότερα πόδια που είχα δει ποτέ στη ζωή μου.

Απολύτως συμμετρικά, με άψογο πεντικιούρ, κόκκινα νύχια και λαχταριστές τρυφερές πατούσες οι οποίες ζάρωναν καθώς τις τύλιγε γύρω από τη σηκωμένη ψωλή του Κώστα. Ήταν η Ευγενία, η σύζυγος του Κώστα όπως έμαθα αργότερα. Δίπλα στην Ευγενία καθόταν η διευθύντρια μας και το υπέρ-καυλωτικό σκηνικό συμπλήρωνε η παρουσία μίας ακόμη συναδέλφου της Λίνας. Η Λίνα Στάμου, συνεργάτης της Μιρέλλας στο διαφημιστικό τμήμα, ήταν κι εκείνη απ' ότι φαινόταν ποδολάγνος καθώς ήταν γονατισμένη δίπλα στον Κώστα και έγλειφε μία τα πόδια και της πατούσες τις πατούσες της Μιρέλλας και μία τα πόδια, τις πατούσες αλλά και την ψωλή του Κώστα. Έτσι όπως ήταν σκυμμένη οι δικές της πατούσες ξεπρόβαλαν αχνά μέσα από το καλσόν της. Ήταν κι αυτές απαράμιλλης ομορφιάς. Ήταν τόσο σφοδρή και αναπάντεχη η καύλα μου που ασυναίσθητα έπιασα την ψωλή μου πάνω από το παντελόνι και την έτριψα για λίγο αποχαυνωμένος. Χαμηλόφωνα βογκητά και μουρμουρητά ακούγονταν από την μεριά του καναπέ καθώς όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτή την απείρως ερωτική σκηνή είχαν αφήσει την καύλα να τους κυριεύσει. Η Κα Δημητρίου με τη χαρακτηριστική της ψυχραιμία ανέλαβε να εξηγήσει:

- Κε Μηλιώνη, συγχωρέστε με που σας κάλεσα επειγόντως όμως χρειαζόμασταν μία ακόμα ψωλή για να συμπληρωθεί αυτή η εξόχως ερωτική διαδικασία.

- Κάθε άλλο Κα Δημητρίου, ευχαρίστηση μου! Απάντησα ενθουσιασμένος.

- Έκτακτα, απελευθερώστε λοιπόν το όμορφο καυλί σας και ακολουθήστε τις οδηγίες μου.

Έβγαλα τα ρούχα μου όπως-όπως κι έμεινα γυμνός και όρθιος, πλήρως υπνωτισμένος από το θέαμα που παρακολουθούσα, και τρίβοντας αργά την ψωλή προσπαθούσα να καταλάβω τι μπορεί να είχε προηγηθεί ώστε να οδηγηθούν οι τρεις γυναίκες και ο Κώστας σε αυτήν την περίπτυξη. Η Μιρέλλα αργότερα μου έλυσε την απορία. Όπως μου διηγήθηκε η Κα Δημητρίου είχε αποφασίσει πως ο Κώστας θα ήταν ο επόμενος εργαζόμενος που θα δοκιμαστεί. Όμως ο Κώστας ήταν παντρεμένος και η κα Δημητρίου αποφάσισε πως η δοκιμασία θα έπρεπε να λάβει χώρα παρούσας της συζύγου του. Έτσι εκείνο το πρωί ο Κώστας και η Ευγενία πήγαν ανυποψίαστοι στο ραντεβού με την διευθύντρια. Στο ραντεβού είχαν κληθεί επίσης η Μιρέλλα και η Λίνα, ανυποψίαστες επίσης. Η Μιρέλλα φυσικά περισσότερο υποψιασμένη μιας και είχε περάσει τρεις δοκιμασίες ήδη.

Η παρουσία της Ευγενίας ήταν ιδιαίτερα αισθαντική και η Λίνα, ούσα ποδολάγνος η ίδια όπως αποδείχθηκε, δε μπορούσε να πάρει τα μάτια της από τα υπέροχα πόδια της όπως αυτά διαγράφονταν μέσα από τα ψηλοτάκουνα πέδιλα της. Η Λίνα ήταν μελαχρινή με μεγάλα μαύρα κάπως μελαγχολικά μάτια. Δεν ήταν ιδιαίτερα κοινωνική στην εταιρεία και φορούσε πάντα σκούρα και μαύρα, στιλάτα όμως ρούχα και πάντα καλσόν εκτός από τις πάρα πολύ ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Έπρεπε δηλαδή να κάνει καύσωνα για να εμφανιστεί η Λίνα δίχως καλσόν. Είχε καλλίγραμμα πόδια και… μόλις είχα ανακαλύψει και ο ίδιος, υπέροχες τρυφερές πατούσες. Η Μιρέλλα μου διηγήθηκε πως η Κα Δημητρίου οδήγησε μέσα σε λίγα λεπτά μία απλή ανούσια και καθημερινή συζήτηση στο φετιχιστικό όργιο που αντίκρισα μπαίνοντας στο γραφείο. Η Ευγενία και ο Κώστας κάθονταν στον καναπέ και η Μιρέλλα και η Λίνα στις καρέκλες μπροστά από το γραφείο. Η πολυμήχανη διευθύντρια ξεκίνησε τον φαινομενικά αθώο της διάλογο:

- Ξέρετε Κα Σωτηρίου η φιλοδοξία μου για την εταιρεία είναι η πλήρης απελευθέρωση των εργαζομένων, πιστεύω πως αυτό θα οδηγήσει στην σύσφιξη της ομάδας, στην αύξηση της απόδοσης αλλά το κυριότερο σε ένα ευ ζην άνευ προηγουμένου για τους εργαζόμενους.

- Συμφωνώ Κα Δημητρίου και χαίρομαι πολύ που το ακούω αυτό, ξέρετε όλοι είχαμε μία σχετική αγωνία όταν μάθαμε πως αναλαμβάνετε τα ηνία... απάντησε η Ευγενία.

- Κι εγώ χαίρομαι που συμφωνείτε Κα Σωτηρίου και θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω πως...

Η Κα Δημητρίου έκανε μία υπολογισμένη παύση καθώς η Ευγενία την κοιτούσε.

- Θέλω να είμαι απολύτως ειλικρινής μαζί σας, μπορώ να είμαι απολύτως ειλικρινής Κα Σωτηρίου;

- Φυσικά Κα Δημητρίου...

- Παρατηρώ τόσην ώρα τον σύζυγο σας, είναι απολύτως συγκεντρωμένος στην θέα των ποδιών σας Κα Σωτηρίου... κάνω λάθος;

Η Ευγενία αποσυντονίστηκε από την απροσδόκητη παρατήρηση της διευθύντριας, σκέφτηκε για λίγο και προσπάθησε να αποσυμπιέσει την ατμόσφαιρα:

- Ξέρετε, ο Κώστας έχει μία αδυναμία στα πόδια μου και στα πόδια γενικότερα, είναι ένα αθώο παιχνίδι... τον έχω παρακαλέσει να είναι πιο διακριτικός δημοσίως... όμως…

- Μα είναι απολύτως φυσικό Κα Σωτηρίου, έχετε υπέροχα πόδια! Πολλές θα ζήλευαν, ή μάλλον πολλές ζηλεύουν, είμαι σίγουρη, τις απαλές και καμπυλωτές σας πατούσες.

Ο Κώστας είχε κοκκινίσει σαν τον ήλιο που δύει τον Αύγουστο και δε χωρούσε στο κουστούμι του. Η Λίνα είχε αρχίσει να καυλώνει χωρίς να ξέρει γιατί και η Μιρέλλα απλά περίμενε το σήμα για ν' αρχίσει να τρίβει το μουνί της. Η ένταση μεγάλωνε μέσα στο γραφείο και η Κα Δημητρίου το ήξερε καλά γι αυτό και συνέχισε αδυσώπητη.

- Είμαι σίγουρη πως ο Κος Σωτηρίου περιποιείται τις πατούσες αυτές όπως τους αξίζει, έχετε σκεφτεί όμως ότι ίσως θα του άρεσε να δει και κάποιον άλλον να τις περιποιείται; Ή και κάποια άλλη;

Η Κα Δημητρίου κοίταξε με νόημα τη Λίνα η οποία είχε ανοίξει διάπλατα τα μάτια της με απορία και ανείπωτη καύλα. Περίμενε μία εντολή από την διευθύντρια της για να χιμήξει στα πόδια της Ευγενίας και να τα γλείψει με πρωτόγνωρο πάθος. Τη στιγμή εκείνη η Μιρέλλα έκανε μία κίνηση δικαιώνοντας πλήρως τη διευθύντρια της που την επέλεξε από τους πρώτους για να δοκιμαστεί. Έβγαλε τις πλατφόρμες της αποκαλύπτοντας πλήρως τις αφράτες πατούσες και τα κόκκινα νύχια της και άρχισε να παίζει με τα πόδια της κοιτώντας μία τον Κώστα, μία τη Λίνα και μία την Ευγενία. Η Κα Δημητρίου περήφανη για τη Μιρέλλα συνέχισε να δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα:

- Και ίσως και ο Κος Σωτηρίου να ήθελε να περιποιηθεί και ένα άλλο ζευγάρι πόδια εκτός από τα δικά σας. Κοιτάξτε τον πως υπνωτίστηκε από τις πατούσες της Μιρέλλας. Και η Λίνα... είναι κι εκείνη υπνωτισμένη από τις δικές σας πατούσες. Θα μπορούσαν όλα αυτά να συμβούν εδώ, τώρα! Πως σας φαίνεται αυτή η προοπτική Κα Σωτηρίου;

Η Ευγενία άφησε έναν μικρό αναστεναγμό και είπε:

- Αχ... Κα Δημητρίου, η αλήθεια είναι πως μου αρέσει πολύ να μου περιποιείται τα πόδια ο Κώστας και του αρέσει κι εκείνου πάρα πολύ, όμως δε σας κρύβω πως κάποιες φορές έχω φαντασιωθεί να συμβαίνει αυτό και με άλλους... ή άλλες... και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί σας το εκμυστηρεύομαι αυτό αλλά έτσι είναι.

Η Ευγενία είχε παραδοθεί πλήρως στα πλάνα της ερωτικής μηχανορράφου Κας Δημητρίου. Δεν το γνώριζε ακόμη όμως το σημείο δίχως επιστροφή είχε παρέλθει ανεπιστρεπτί. Η διευθύντρια αποφάσισε να εξαπολύσει την χαριστική βολή. Κάθισε δίπλα στην Ευγενία στον καναπέ, της έπιασε απαλά το μπούτι και κοιτάζοντας τη στα μάτια της είπε:

- Ας μην κρυβόμαστε πίσω από τις λέξεις Κα Σωτηρίου. Θέλετε να πείτε πως σας καυλώνει και τους δύο να γλείφει ο Κώστας τα πόδια και τις πατούσες σας και πως σας καυλώνει ακόμη περισσότερο ίσως η προοπτική να τον δείτε να γλείφει τις πατούσες κάποιας άλλης, αλλά και να δει κάποιον ή κάποια άλλη να γλείφει τις δικές σας πατούσες, τρίβοντας τη σηκωμένη του ψωλή του και στις δύο περιπτώσεις έτσι δεν είναι;

- Αχ... έτσι είναι Κα Δημητρίου!

- Σας ρωτώ και τους δύο λοιπόν, θέλετε να το δείτε και να το ζήσετε αυτό εδώ και τώρα;

- Ναι το θέλουμε...

απάτησε η Ευγενία και για τους δύο, κοιτώντας τον Κώστα που έγνεφε καταφατικά εκστασιασμένος.

- Ωραιότατα λοιπόν! Κε Σωτηρίου, νομίζω πως το πρωτόκολλο σε παρόμοιες καταστάσεις ορίζει οι άνδρες να είναι γυμνοί. Γιατί δεν απελευθερώνεστε από το κουστούμι σας; Δείξτε μας την όμορφη ψωλή σας, θέλουμε να δούμε πόσο έχετε καυλώσει με όλες αυτές τις υπέροχες πατούσες γύρω σας. Μιρέλλα, πάρε αν θέλεις τη θέση του Κου Σωτηρίου στον καναπέ… και Λίνα, γλυκιά μου Λίνα, σ' έχω παρατηρήσει να κοιτάς τόσο καιρό με απελπισμένη λαγνεία τα πόδια των συναδέλφων σου, της Μιρέλλας, τα δικά μου, της Βίκυς και άλλων. Ήρθε λοιπόν η ώρα να μη νιώθεις απελπισία πια αλλά να ικανοποιήσεις τον πόθο σου. Η Κα Σωτηρίου σε περιμένει, θα είναι η πρώτη φορά που της γλείφει τα πόδια μία άλλη γυναίκα. Είναι το δώρο μου σε σένα... και σε εκείνη.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά είχαν όλα δρομολογηθεί ακριβώς όπως τα είχε σχεδιάσει η διευθύντρια μας. Η Λίνα έβγαλε τις μπαλαρίνες της, έπεσε στα γόνατα αναστενάζοντας, κοίταξε με πόθο την Ευγενία και της αφαίρεσε τα πέδιλα. Τα έπιανε με τέτοια προσοχή σαν να ήταν από πορσελάνη. Η Ευγενία έπεσε πίσω στον καναπέ και αφέθηκε στις θωπείες της. Η Λίνα τα ακούμπησε στο πρόσωπο της, αισθάνθηκε το τρυφερό τους δέρμα στα μάγουλα της και στη συνέχεια άφησε την λουλουδένια μυρωδιά τους να την κατακλύσει πριν αρχίσει να τα φιλάει, πρώτα στο κουντεπιέ, μετά στα δάχτυλα και αργότερα στις πατούσες. Όσο ξεθάρρευε γινόταν πιο τολμηρή. Μετά από λίγο τα έγλειφε λαίμαργα, περνούσε τη γλώσσα της κατά μήκος της πατούσας και ρουφούσε ένα-ένα τα δάχτυλα ώσπου σε κάποια στιγμή άρχισε να βάζει όλο το πόδι στο στόμα της όσο πιο βαθιά μπορούσε. Τσιμπούκωνε στην κυριολεξία τα πόδια της Ευγενίας η οποία είχε γλιστρήσει το χέρι της κάτω από το φόρεμα της και έτριβε το μουνάκι της έχοντας τη ματιά της καρφωμένη στο σύζυγό της ο οποίος, πύρκαυλος κι αυτός, ρουφούσε τα δαχτυλάκια της Μιρέλλας μαλακίζοντας συγχρόνως την τεντωμένη του ψωλή.

Η Κα Δημητρίου άφησε το κουαρτέτο να χορτάσει την πρωτόγνωρη αυτή λαγνεία πριν προτείνει το επόμενο βήμα. Ήταν αξιοπερίεργο το γεγονός πως όλοι περίμεναν τις εντολές της. Όλοι μας, σε όλες τις δοκιμασίες αναγνωρίζαμε την αδιαμφισβήτητη ηγεσία της και δρούσαμε σαν ηθοποιοί που υλοποιούσαν το σενάριο της κατά γράμμα.

- Κε Σωτηρίου μήπως θα θέλατε να αισθανθείτε τις πατούσες της Μιρέλλας στο πρόσωπο σας; Είμαι σίγουρη πως είναι κάτι που εξασκείτε με τη σύζυγό σας. Κι εσείς Κα Σωτηρίου μήπως θα θέλατε να μας κάνετε μία μικρή επίδειξη των ικανοτήτων σας στην ποδολαγνεία; Το καυλί του συζύγου σας φαίνεται έτοιμο να δεχτεί τα χάδια των ποδιών σας.

Έτσι βρέθηκε ο Κώστας στο πάτωμα με τα πόδια της Μιρέλλας να του τρίβουν το πρόσωπο και τα πόδια της Ευγενίας να του μαλακίζουν αργά και βασανιστικά το καυλί. Η Λίνα από την καύλα της άρχισε να γλείφει τα πόδια της Μιρέλλας και μόλις τα χόρταινε στρεφόταν πίσω σε αυτά της Ευγενίας τσιμπουκώνοντας συγχρόνως και τη ορθωμένη πούτσα του Κώστα.

- Θέλω να σας διαβεβαιώσω όλους πως το θέαμα είναι ασύλληπτο, όμως κάτι ίσως λείπει. Κα Σωτηρίου τι θα λέγατε να καλούσαμε εδώ στο γραφείο έναν ακόμη ψωλαρά για να σας γλείψει τις πατούσες;

Ο Κώστας έβγαλε πνιχτές κραυγές επιδοκιμασίας καθώς τα πόδια της Μιρέλλας του μισό-έκλειναν το στόμα και αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Ευγενίας να γνέψει καταφατικά. Η Κα Δημητρίου σηκώθηκε και πήγε στο γραφείο της, έβγαλε κάτι από το συρτάρι της και το ακούμπησε πάνω στο γραφείο και στη συνέχεια σήκωσε το τηλέφωνο και ζήτησε από τη Βίκυ να με καλέσει επειγόντως. Μετά επέστρεψε στον καναπέ δίπλα στην Ευγενία η οποία πλέον στέναζε από καύλα. Ένα λεπτό μετά έκανα την είσοδο μου στο γραφείο και η Κα Δημητρίου μου ζήτησε να γδυθώ και να περιμένω οδηγίες πράγμα που έκανα αμέσως και με ενθουσιασμό.

- Κε Μηλιώνη, όπως βλέπετε, η μέρα είναι αφιερωμένη στα πόδια σήμερα. Έχω την εντύπωση πως αν και δεν το έχετε εκδηλώσει ακόμα τα πόδια σας ενδιαφέρουν. Σήμερα λοιπόν είναι μία θαυμάσια ευκαιρία για εσάς να δοκιμάσετε κάτι νέο! Αν κρίνω από το σηκωμένο καυλί σας, ότι ανέφερα μόλις είναι αλήθεια πέρα για πέρα. Ας παίξουμε λοιπόν ένα μικρό και αθώο παιχνίδι. Η Κα Σωτηρίου και η Δις Δουκάκη θα σας προσφέρουν τα πόδια τους κι εσείς θα τα γλείφετε εκ περιτροπής.

Όλοι υπάκουσαν αστραπιαία! Η Ευγενία και η Μιρέλλα ανασήκωσαν τα πόδια τους και τα τοποθέτησαν δίπλα-δίπλα πάνω στον καναπέ αγγίζοντας τα περιστασιακά μεταξύ τους, παίζοντας για να μας δελεάσουν. Ο Κώστας σηκώθηκε στα γόνατα. Η Λίνα ήταν ήδη γονατισμένη πίσω του περιμένοντας τη σειρά της κι εγώ γονάτισα πίσω της. Ο Κώστας είχε αρχίσει ήδη να γλείφει τα δύο ζευγάρια πόδια με λαιμαργία κι εγώ μην αντέχοντας την καύλα έσκυψα και φίλησα τις τρυφερές πατούσες της Λίνας και αφού εκείνη δεν αντέδρασε αρνητικά, συνέχισα γλείφοντας τες πάνω από το καλσόν. Το παρθενικό μου ταξίδι στον κόσμο της ποδολαγνείας μόλις είχε ξεκινήσει. Ο Κώστας παραμέρισε αφήνοντας τα πόδια στη Λίνα η οποία έγλειφε αλλά και της έγλειφαν τα πόδια. Μετά από λίγο ήρθε η σειρά μου. Είχε έρθει η στιγμή να δοκιμάσω τη γεύση της γυμνής πατούσας. Πρώτα δοκίμασα αυτές της Μιρέλλας. Ήταν πέρα από κάθε προσδοκία, μύριζαν υπέροχα και ήταν απαλές και λείες. Περνώντας όμως σε αυτές της Ευγενίας ένιωσα μία καύλα της οποίας αγνοούσα την ύπαρξη. Ήταν δροσερές και μοσχομυριστές, μία λιχουδιά άνευ προηγουμένου. Έτριβα την ψωλή μου παραδομένος στο νέο μου πάθος όταν άκουσα την Κα Δημητρίου να λέει στην Ευγενία:

- Κα Σωτηρίου καταλαβαίνω πως όλοι είναι καυλωμένοι πέραν του δέοντος πλέον. Θα ήταν κρίμα να μην ικανοποιηθούν όλοι πλήρως. Πείτε μου αν θα θέλατε να νιώσετε μία ψωλή μέσα στο πυρωμένο μουνάκι σας. Δεν θα ήταν κρίμα να αποχωρήσετε από εδώ σήμερα χωρίς να έχετε γαμηθεί έντονα και δυνατά μέχρι να χύσετε; Θέλετε να με αφήσετε να σας βοηθήσω;

Οι ερωτήσεις της Κας Δημητρίου ήταν πλέον ρητορικές, η Ευγενία απάντησε ένα ξεψυχισμένο "Ναι...." και άφησε την διευθύντρια να την κατευθύνει στην επόμενη στάση της, στα τέσσερα πάνω στον καναπέ, καθώς οι υπόλοιποι παρακολουθούσαμε εκστασιασμένοι. Στη συνέχεια η Κα Δημητρίου σηκώθηκε και πήρε αυτό που είχε προηγουμένως βγάλει από το συρτάρι της. Επρόκειτο για έναν δονητή με ζώνη, ένα στραπόν το οποίο και φόρεσε αφού ανασήκωσε τη φούστα του ταγέρ της. Η Ευγενία είχε ήδη και αυτή ανασηκώσει το φόρεμα της και είχε παραμερίσει την λευκή της κιλότα αποκαλύπτοντας ένα κατά κόκκινο, ερεθισμένο και κάθυγρο μουνί. Η Κα Δημητρίου τοποθετήθηκε πίσω από την Ευγενία και δίχως καθυστέρηση ακούμπησε την άκρη του πλαστικού πούτσου στα πρησμένα από την καύλα μουνόχειλα. Μ' ένα ελαφρό σπρώξιμο διείσδυσε στο μουνί της Ευγενίας με αξιοσημείωτη ευκολία. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η καυλιάρα διευθύντρια γαμούσε την Ευγενία, τη σύζυγο του Κώστα με ένταση και ταχύτητα κάνοντας τη να αναστενάζει και να την εκλιπαρεί να τη γαμήσει ακόμη πιο δυνατά.

- Αχ ναι Κα Δημητρίου, σκίστε μου το μουνί σας παρακαλώ, γαμήστε το, γαμήστε το!

Η διευθύντρια ανέβασε ταχύτητα όμως μετά από λίγο απευθύνθηκε σε μένα και τον Κώστα οι οποίοι τρίβαμε τις ψωλές μας αποσβολωμένοι από το εθιστικό θέαμα:

- Θα χρειαστώ βοήθεια, η Κα Σωτηρίου πρέπει να γαμηθεί ικανοποιητικά. Κε Σωτηρίου θέλετε να πάρετε σειρά στο μουνί της συζύγου σας; Συνεχίστε εσείς, γαμήστε τη σφοδρά!

Ο Κώστας πετάχτηκε πάνω, πήρε τη θέση της διευθύντριας και άρχισε να γαμάει την Ευγενία εξαπολύοντας ένα χείμαρρο ρομαντικών προστυχόλογων που όμοιο του ίσως και να μην είχε ακούσει η σύζυγος του ποτέ.

- Πάρε λοιπόν τη πούτσα μου βαθιά στο μουνί σου καυλιάρα, σου άρεσε που σου έγλειψαν τα πόδια σου δύο άγνωστοι έτσι δεν είναι; Έχεις καυλώσει τρελά, το μουνί σου είναι υγρό και ανοιγμένο! Και ποιος σου το άνοιξε το μουνί σου; Η διευθύντρια μου στο άνοιξε. Στο άνοιξε για να έρθει ο πούτσος μου και να στο αποτελειώσει καυλιάρα! Αν νομίζεις όμως ότι το γαμήσι σου τελειώνει εδώ είσαι γελασμένη. Θα σε γαμήσει κι ο Μηλιώνης και μετά θα χύσουμε τα πόδια σου, θα σου τα γεμίσουμε με το σπέρμα μας που τόση ώρα φυλάμε για σένα! Είσαι η μεγαλύτερη καύλα, η καύλα μου...

Ο Κώστας είχε μόλις απαλλάξει την διευθύντρια από το να μας υποδείξει την επόμενη μας κίνηση η οποία ήταν φυσικά να χώσω το πυρωμένο μου καυλί στο ορθάνοιχτο μουνί της Ευγενίας. Παράλληλα με το παραλήρημα του Κώστα οι υπόλοιποι μέσα στο γραφείο είχαν φυσικά προσαρμοστεί πλήρως στις νέες συνθήκες. Η Μιρέλλα είχε ήδη στηθεί κι αυτή στα τέσσερα πάνω στον καναπέ και κοίταξε την Κα Δημητρίου παρακλητικά μόλις εκείνη βγήκε από το μουνί της Ευγενίας. Όσο ο Κώστας σφυροκοπούσε την Ευγενία η διευθύντρια γαμούσε τη Μιρέλλα με τον πλαστικό της πούτσο. Η Λίνα από την άλλη είχε κι αυτή πάρει θέση δίπλα στη Μιρέλλα. Έτσι όταν ήρθε η σειρά μου ν' απολαύσω το μουνί της Ευγενίας όλοι έκαναν μία θέση παραδίπλα κι έτσι η Κα Δημητρίου τώρα γαμούσε τη Λίνα, ο Κώστας τη Μιρέλλα κι εγώ τη σύζυγό του. Στην επόμενη αλλαγή πέρασα στο μουνί της Μιρέλλας και αργότερα στης Λίνας. Έτσι συνεχιζόταν αυτό το ερωτικό γαϊτανάκι γαμώντας τις τρεις καυλιάρες γυναίκες εκ περιτροπής για αρκετή ώρα. Είχαμε όλοι αποκτηνωθεί και γαμούσαμε σαν να μην υπήρχε αύριο. Η Κα Δημητρίου έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, γαμούσε και τις τρεις γυναίκες τη μία μετά την άλλη, τα μαλλιά της είχαν ξεφύγει από τον κότσο και ήταν αναψοκοκκινισμένη. Μας ενθάρρυνε με πρόστυχα λόγια οδηγώντας μας κατευθείαν στον οργασμό:

- Μπράβο καυλιάρηδες, γαμήστε τις, γαμήστε τις μαζί μου. Ξέρω πως θέλετε να χύσετε αλλά σας παρακαλώ ν' αντέξετε λίγο ακόμα. Οδηγήστε αυτές τις καυλιάρες στον οργασμό με τις ψωλές σας. Κάντε τις να χύσουν, να μας δώσουν τα υγρά τους πάνω στις πούτσες μας. Γαμήστε τις άγρια, μην τις λυπάστε.

Τη στιγμή του οργασμού των γυναικών ο Κώστας γαμούσε τη σύζυγο του, εγώ τη Μιρέλλα και η Κα Δημητρίου ξέσκιζε τη Λίνα. Πρώτη η Ευγενία έχυσε εν μέσω υψίσυχνων αναστεναγμών, πλήρως μεταμορφωμένη σε καυλωμένη μαινάδα και εκθειάζοντας την έτοιμη να εκραγεί ψωλή του άντρα της:

- Αχ… χύνω στη πουτσάρα σου πάνω, αχ τι ψωλή είναι αυτή, θέλω να μου καλύψει τις πατούσες μου με σπέρμα, αχ γάμα με καυλιάρη άντρα μου, σε χύνω...

Δευτερόλεπτα μετά ήρθε η στιγμή για τον εξίσου εκκωφαντικό οργασμό της Μιρέλλας η οποία σκούζοντας πλημμύρισε το καυλί μου με άφθονο μουνόχυμα:

- Αχ ναι… χύνω κι εγώ… παρ' τα στην ψωλή σου γαμιά μου παρ' τα!

Ο Κώστας είχε βγει από το μουνί της Ευγενίας και έτριβε τη ψωλή του αποχαυνωμένος και η μόνη που γαμούσε ακόμα ήταν η διευθύντρια. Γαμούσε τη Λίνα με τρελό ρυθμό και φαινόταν χαμένη στην καύλα της. Η Λίνα προσπαθούσε να τη διακόψει, όμως τα σφοδρά σπρωξίματα του πλαστικού της πούτσου μέσα στο μουνί της δεν την άφηναν να μιλήσει. Επανειλημμένες προσπάθειες να της μιλήσει έπεφταν η μία μετά την άλλη στο κενό καθώς η Κα Δημητρίου βρισκόταν σ' έναν άλλο κόσμο, αυτόν της υπέρτατης καύλας. Ήταν φανερό πως από την τριβή του στραπόν πάνω στο μουνί της και το συνεχόμενο σφυροκόπημα η καυλιάρα διευθύντρια θα έχυνε κι εκείνη. Ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα η Κα Δημητρίου έκανε μία τελευταία δυνατή διείσδυση στο μουνί της Λίνας κι έμεινε εκεί καρφωμένη καθώς το σώμα της έτρεμε κι ένας βαθύς αναστεναγμός βγήκε από τα χείλη της. Κλάσματα του δευτερολέπτου αργότερα η διευθύντρια είχε επανέλθει στην τάξη και με το γνώριμο μειλίχιο ύφος της απευθύνθηκε στη Λίνα:

- Συγνώμη Δις Στάμου, σας άκουγα αλλά ήταν μία έντονη στιγμή! Πείτε μου...

- Κα Δημητρίου... η Ευγενία και η Μιρέλλα έχυσαν με μία ζωντανή ψωλή μέσα τους και με όλο το σεβασμό θα ήθελα κι εγώ το ίδιο. Μη με παρεξηγήσετε, μου χαρίσατε ίσως το καλύτερο γαμήσι της ζωής μου μέχρι τώρα κι ελπίζω, σχεδόν προσεύχομαι να ξανανιώσω τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο δαμάζετε το τυχερό μουνί που γαμάτε αλλά θα ήθελα πραγματικά να νιώσω μία κανονική ψωλή να πάλλεται μέσα μου την ώρα που θα φτάσω στον οργασμό. Και δεν αργώ, μ' έχετε ξεσκίσει τόσο όμορφα που μπορώ να χύσω κατ' εντολή σας. Δυο τρεις καλές γαμιές χρειάζομαι Κα Δημητρίου, σας ικετεύω!

Η Κα Δημητρίου άκουσε τη Λίνα χαμογελώντας, και χαϊδεύοντας της τα καπούλια καθώς έβγαινε από μέσα της και της απάντησε:

- Φυσικά Δις Στάμου και δεν παρεξηγούμαι καθόλου. Σα γυναίκα κι εγώ γνωρίζω πολύ καλά τη διαφορά μεταξύ πλαστικού και αληθινού πούτσου! Κε Μηλιώνη, θα μας κάνετε την τιμή;

Δε χρειάστηκε δεύτερη κουβέντα. Έφερα την ψωλή μου στα μουνόχειλα της Λίνας και με μία αποφασιστική κίνηση μπήκα στο ανοιγμένο μουνί της και συνέχισα το γαμήσι. Η Κα Δημητρίου έσκυψε κοντά της και ακριβώς την στιγμή που η Λίνα έχυνε σφίγγοντας τους μυς του μουνιού της γύρω από την πετρωμένη μου ψωλή της έδωσε ένα μακρύ και βαθύ φιλί απορροφώντας τους στεναγμούς της.

Ο Κώστας κι εγώ είχαμε ξεπεράσει προ πολλού κάθε αυτοσυγκράτηση. Ήταν ένα θαύμα το γεγονός πως δεν είχαμε χύσει ακόμα. Ήμασταν η μόνη ένταση μέσα σ' ένα οργασμικό πέλαγος που είχε μόλις αρχίσει να ηρεμεί, ένα τελευταίο κύμα που έπρεπε να σκάσει. Η Κα Δημητρίου πήρε την πρωτοβουλία όπως πάντα και επανέφερε απαλά την Ευγενία και τη Μιρέλλα καθιστές πάνω στον καναπέ με τα πόδια τους στην άκρη να περιμένουν υπομονετικά το σπέρμα μας. Οδήγησε επίσης απαλά το πρόσωπο της Λίνας κοντά στα δύο ζευγάρια πόδια. Ξέραμε όλοι τι θα ακολουθήσει. Με τον Κώστα γονατίσαμε μπροστά τους και παίξαμε τις ψωλές μας μ' έναν φρενήρη ρυθμό ώσπου μία βροχή από χύσια εξαπολύθηκε ταυτόχρονα από τα καυλιά μας. Πολυάριθμες και παχιές ριπές από φρέσκο καυτό χύσι έπεφταν η μία μετά την άλλη στα όμορφα πόδια της Ευγενίας και της Μιρέλλας καλύπτοντας τα σχεδόν ολόκληρα. Εμείς συνεχίσαμε να μαλακίζουμε τα καυλιά μας αναστενάζοντας μέχρι που οι ψωλές μας άδειασαν. Τότε η Λίνα έσκυψε και τρίβοντας το μουνί της έγλειψε τα χυμένα πόδια σχολαστικά, χαρίζοντας στον εαυτό της έναν ακόμα οργασμό. Έκανε τόσο καλή δουλειά που όταν σταμάτησε τα πόδια της Μιρέλλας και της Ευγενίας έλαμπαν και το ίδιο και το πρόσωπο της Λίνας. Είχαμε όλοι ηρεμήσει πλέον, η Κα Δημητρίου είχε βγάλει τον πλαστικό πούτσο από τη μέση της και είχε καθίσει ήδη στο γραφείο της. Ντυθήκαμε σιγά-σιγά και κάπως σιωπηλά. Η Ευγενία έσπασε την αμηχανία με την πιο αναπάντεχη αντίδραση:

- Κα Δημητρίου μακάρι να είχαν όλοι μια διευθύντρια σαν κι εσάς!

- Σας ευχαριστώ Κα Σωτηρίου, είστε ευπρόσδεκτη να σας "διευθύνω" 'όποτε και αν το επιθυμήσετε!

- Ω... νομίζω πως θα το επιθυμήσω Κα Δημητρίου. Και κάτι ακόμα, είμαι ιδιαίτερα ευτυχής τώρα που γνωρίζω πως ο σύζυγος μου βρίσκεται σε τόσο καλά χέρια κι σ' ένα τόσο ενδιαφέρον εργασιακό περιβάλλον. Πιστεύω πως εδώ μέσα θα γίνει ακόμα καλύτερος άνδρας και άνθρωπος… κι ας μην έχει μάθει ακόμα να μου κάνει πεντικιούρ...

- Κοιτάξαμε όλοι τον Κώστα χαμογελώντας μ' ένα ύφος του τύπου "αν είναι δυνατόν" και η Κα Δημητρίου είπε:

- Αλήθεια; Θα το έχω υπ' όψιν μου Κα Σωτηρίου. Όλα διορθώνονται!

Συνεχίζεται…




Copyright protected OW ref: 161621



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.