Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η γειτόνισσα έσωσε το γάμο μας (2ο μέρος)

Φεύγοντας από το σπίτι της Έλσας, το μυαλό μου πήγαινε να σπάσει. Δεν ήξερα τι σχέση είχαν αναπτύξει και αν ποτέ ερχόταν η στιγμή που θα αποκάλυπτε στη γυναίκα μου αυτά που είχαν γίνει. Η Κωνσταντίνα δε θα το άντεχε ποτέ αυτό. Έφτασα σπίτι και μην ξέροντας τι να κάνω, αποφάσισα να προσπαθήσω να καλύψω τα πάντα. Πήρα τηλέφωνο σε ένα φίλο με συνεργείο στην Αθήνα που είχε κάτι διασυνδέσεις στην οδική μου βοήθεια. Καταφέραμε να δηλώσουμε βλάβη στο αυτοκίνητο για το προηγούμενο ξημέρωμα και μίλησα με τους συναδέλφους μου να παραπονεθώ για το τσίπουρο της χθεσινής μέρας ότι ήταν πολύ δυνατό και ότι μέθυσα άσχημα και τέτοια πράγματα. Ευτυχώς ο ένας παρασύρθηκε και συμφώνησε μαζί μου. Έκανα ένα μπάνιο και έπεσα να κοιμηθώ με την πετσέτα γιατί ήμουν αρκετά κουρασμένος. Πριν από αυτό όμως έγραψα ένα σημείωμα και το άφησα στο ψυγείο με ένα μαγνητάκι. "Αγάπη γύρισα το πρωί και δε σε βρήκα. Σόρρυ για χτες, ήπιαμε αρκετά από ένα άθλιο τσίπουρο και έγινα χάλια. Καθώς γυρνούσα, κάτι έπαθε το αμάξι και με άφησε στο δρόμο. Πήρα την οδική και ήρθαν και το μαζέψανε. Μόλις έφυγε η οδική συνειδητοποίησα ότι το κινητό μου και το πορτοφόλι μου ήταν στο αμάξι. Θα σου πω λεπτομέρειες όταν ξυπνήσω. Έκανα ένα μπάνιο και πέφτω για ύπνο. Σε παρακαλώ μην με ξυπνήσεις όταν έρθεις γιατί είμαι κομμάτια".

Αρκετές στιγμές μέσα στον ύπνο μου κατάλαβα να έρχεται να με βλέπει και να τσεκάρει αν κοιμάμαι. Άλλες φορές άκουγα φασαρία που σαν να φαινόταν ότι την κάνει επίτηδες. Κάποια στιγμή ξάπλωσε δίπλα μου να κοιμηθεί κι εκείνη. Την κατάλαβα να κλαίει κατά τη διάρκεια της νύχτας και να μου χαϊδεύει τα μαλλιά ψιθυρίζοντας συγνώμες και άλλα λόγια μετάνοιας. Όταν εγώ σηκώθηκα για κατούρημα και νερό εκείνη κοιμόταν βαθιά. Μετά ξανακοιμήθηκα λυπημένος που την είχα κάνει να νιώθει τύψεις. Θα το ξεπερνούσαμε όμως. Σε αντίθεση με το αν μάθαινε την πραγματική αλήθεια. Κάποια στιγμή ξύπνησα. Θα πρέπει να κοιμόμουν 20 ώρες σχεδόν. Μα πάω να κουνήσω τα χέρια μου και βλέπω ότι είναι δεμένα. Το ίδιο και τα πόδια μου. Η πετσέτα πουθενά. Ήμουν ολόγυμνος και ακινητοποιημένος στο κρεβάτι. Φώναξα βοήθεια και ήρθε μέσα αμέσως.

- Ξύπνησες αγάπη μου; Με ρώτησε.

- Τι είναι όλα αυτά; Λύσε με σε παρακαλώ! Απάντησα.

- Θα γίνει κι αυτό μωρό μου μην ανησυχείς. Είπε εκείνη και παίρνει με μια κίνηση τον πούτσο μου στα υγρά της χείλη, ρουφώντας αργά, κάνοντας τον να σκληραίνει μέσα στη ζεστασιά του στόματός της με τη γλώσσα της να βοηθάει με επιδέξιες κινήσεις.

- Όπα μωρό μου, τι κάνεις; Που τα έμαθες αυτά τα κόλπα;

Ρώτησα. Είχε κάνει ήδη τον πούτσο μου κάγκελο και σήκωσε μόνο το βλέμμα της και δεν απάντησε. Με κοίταξε στα μάτια πονηρά, έβγαλε ένα μαντήλι, άφησε τον πούτσο μου και ήρθε και μου έδεσε τα μάτια.

- Τι έχεις στο μυαλό σου; Ρώτησα.

- Θα δεις! Η μάλλον δε θα δεις. Θα νιώσεις.

Για κάποια δευτερόλεπτα, μπορεί και λεπτό, τα πάντα ήταν ήσυχα και σκοτεινά. Μετά ακούστηκαν βήματα και ένωσα κάποιον να ανεβαίνει στο κρεβάτι. Ένιωσα μια καυτή ανάσα να μου καίει τον πούτσο και αμέσως μετά μια υγρή φυλακή χειλιών να τον έχει πάρει ολόκληρο μέσα της, μέχρι τη βάση του. Καύλα μεγάλη με είχε κυριέψει. Η κατάσταση έγινε ακόμα πιο καυτή. Μια δεύτερη υγρή φυλακή κατάπιε το ένα μου αρχίδι. Μετά το άλλο και μετά ξανά το πρώτο και μετά ξανά το άλλο. Εναλλάξ μου τα ρουφούσε καθώς ο πούτσος μου ήταν βυθισμένος σε ένα λαρύγγι. Δυο στόματα άρχισαν να μου πιπιλάνε τις ρώγες. Τι γινόταν; Μα πόσες ήταν; Μετρούσα δύο κάτω στον πούτσο μου και άλλες δύο στο στήθος μου; Είχα αρχίσει να χάνω την μπάλα. Στη συνέχεια και τα δυο μου χέρια ακουμπούσαν υγρά μουνάκια που προσπαθούσα να δαχτυλώσω. Ένα μουνάκι ήταν πλέον στο στόμα μου καθώς καθόταν σχεδόν με τον κώλο πάνω στο στέρνο μου και στο λαιμό μου. Δεν έβγαζα άκρη. Μετά από λίγο άρχισαν να με γλείφουν παντού.

Βυζιά ακουμπούσαν πάνω μου και ρώγες τρίβονταν στο δέρμα μου. Δε μπορούσα να μετρήσω πόσες ήταν. Κάποια καβάλησε τον πούτσο μου και άρχισε να γαμιέται γρήγορα. Έχυσε σε περίπου ένα δεκάλεπτο και μετά με καβάλησε άλλη. Χύνανε συνέχεια πάνω στο πρησμένο μου καυλί μια-μια. Πρέπει να μέτρησα έξι ή επτά. Δεν ξέρω αν ήταν ίδιες, άλλες, δεν ήξερα τίποτα. Μόνο φώναζα μέσα στην καύλα μου. Κάπου στη μέση έχυσα και εγώ μέσα σε ένα μουνάκι. Με ξεκαβαλήσανε και μου ξανασηκώσανε τον πούτσο με τις γλώσσες τους. Συνεχίσανε το γαμήσι. Είχα χάσει το χρόνο και δεν ξέρω από πόσες φορές με έχυσε η κάθε μια τους. Οι αλλαγές ήταν πάνω από 20. Είχα μουδιάσει από την καύλα. Κάποια στιγμή άρχισαν να λιγοστεύουν. Ώσπου έμεινε μόνο μια. Κάτι δρόσισε τον πούτσο μου στιγμιαία. Ήταν ρευστό και πηχτό. Δυο χέρια το άπλωσαν πάνω σε κάθε εκατοστό του ανακουφισμένου, για λίγο, καυλιού μου. Μια πίεση στη βάση του έκοψε για λίγο την κυκλοφορία του αίματος και το έκανε να πρηστεί. Ήταν έτοιμο να σπάσει όταν άρχισε να εισχωρεί σε μια ακόμα καυτή τρύπα. Πήρε το χέρι της και κάθισε βαθιά μέχρι το τέρμα έχοντας τον πούτσο μου μέσα της.

Άρχισε να γαμιέται με σιγανό ρυθμό και μικρές κραυγές έβγαιναν πνιχτές από το στόμα της. Ο ρυθμός αυξανόταν. Ως που δυνάμωσε αρκετά. Ξαφνικά το μαντήλι από τα μάτια μου έφυγε και τα μάτια μου πλέον προσπαθούσαν να προσαρμοστούν στο φως. Μου πήρε κάποια δευτερόλεπτα να συνέλθω και όταν τα κατάφερα είδα την Κωνσταντίνα να γαμιέται πάνω στο καυλί μου και με το ένα χέρι να στηρίζεται πίσω και με το άλλο να παίζει δυνατά το μουνάκι της. Ο πούτσος μου όμως ήταν καρφωμένος στα βάθη του κώλου της και έμοιαζε να γουστάρει τρελά αυτό το ξέσκισμα. Χοροπηδούσε σαν τρελή και οι βυζάρες της ανεβοκατέβαιναν κι αυτές στο ρυθμό. Τώρα πια δε χρειαζόταν να κάνει ησυχία και ούρλιαζε από καύλα και φώναζε σαν τρελή. Το μουνί της άρχισε να εκτοξεύει υγρά που φτάνανε μέχρι το στήθος μου σχεδόν. Συνέχισε και αφού τέλειωσαν τα υγρά, να παίζει με το μουνί της ώσπου έχυσε πηχτό άσπρο σαν γάλα μουνόχυμα και κράτησε ανοιχτή την τρύπα της κάνοντας συσπάσεις για να τρέξει μέχρι έξω.

Η ανάσα της βαριά και το χαμόγελο της τεράστιο μόλις τα κατάφερε. Συνέχισε για λίγο το χοροπήδημα και άδειασα κι εγώ το σπέρμα μου μέσα στον κώλο της σε ένα παραλήρημα καύλας που μου είχε δημιουργήσει το σκηνικό αλλά και το υπέροχο θέαμα που είχα παρακολουθήσει. Τι γαμήσι; Κατέβηκε από πάνω μου και αποφάσισε να με αποτελειώσει. Πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και άρχισε να τον πιπιλάει και να τον ρουφάει, καθαρίζοντας τον αρχικά από ότι σπέρμα είχε πάνω του και στη συνέχεια μου τον ξανακαύλωσε και σε λίγα λεπτά τελείωνα και πάλι αυτή τη φορά στο στόμα της ενώ όλο το κορμί μου είχε μυρμηγκιάσει. Καθάρισε τα πάντα καταπίνοντας κάθε σταγόνα ρουφώντας μέχρι να στραγγίσει τον πούτσο μου. Όταν τέλειωσε, και μετά από τις δικές μου κραυγές ηδονής, είπε:

- Η καλή η πίπα καταλήγει στο στομάχι.

Θυμήθηκα την Έλσα να το λέει όταν ήμασταν σπίτι της. Με έλυσε με σήκωσε και με οδήγησε στο μπάνιο. Με έκανε μπάνιο σαν να ήμουν μικρό παιδί και μετά πήγαμε ξανά στο κρεβάτι. Εκεί ξαπλώσαμε αγκαλιά και αρχίσαμε να μιλάμε.

- Τι ήταν όλο αυτό; Ρώτησα.

- Κοίτα. Θα σου πω κάτι. Σου ζητάω συγνώμη προκαταβολικά. Σε παρακαλώ μη με διακόψεις προτού τελειώσω. Το βράδυ που δεν ήρθες κόντεψα να τρελαθώ. Νόμιζα ότι ήσουν με γκόμενα. Ξέφυγα. Ήρθε το πρωί και πήρα τους δρόμους. Ήμουν θυμωμένη. Ήμουν κι αρκετά ευάλωτη όμως. Βρέθηκα σε μια κατάσταση περίεργη και έκανα σεξ με κάποιον άλλο. Νόμιζα ότι έτσι παίρνω εκδίκηση. Όταν γύρισα και είδα το σημείωμα ένιωσα χάλια. Μετά όμως δεν σε πίστεψα και πήρα στην οδική. Εκεί μου επιβεβαίωσαν τη βλάβη. Ένιωσα ακόμα χειρότερα. Έτσι κανόνισα με κάποιες φίλες να γίνει το σημερινό. Πίστεψα πως με αυτό τον τρόπο είμαστε πάτσι. Και ότι θα με συγχωρέσεις. Λυπάμαι πολύ αν σε πλήγωσα. Αν θες να χωρίσουμε θα το καταλάβω. Εγώ όμως θέλω να είμαστε μαζί. Δε θέλω να σε χάσω. Είσαι όλη μου η ζωή.

Έκλαιγε με αναφιλητά όσο μου έλεγε αυτά τα λόγια. Εγώ ακίνητος και ανέκφραστος άκουγα.

- Μίλα σε παρακαλώ! Πες κάτι. Βρίσε με.

- Σου άρεσε;

- Τι;

- Το σεξ με τον άγνωστο.

- Μη με κάνεις έτσι. Σε παρακαλώ.

- Εγώ σε παρακαλώ να μου απαντήσεις.

- Δε θέλω να σου πω ψέματα. Ναι ρε γαμώτο. Ναι! Μου άρεσε και αυτό ήταν που με πόνεσε περισσότερο. Το καλύτερο σεξ της ζωής μου μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν. Γι’ αυτό θύμωσα. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως αν με συγχωρέσεις θα αλλάξουν πολλά. Δε θα άντεχα το καλύτερο σεξ της ζωής μου να είναι με έναν άγνωστο. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως από εδώ και στο εξής, κάθε φορά μαζί σου θα προσπαθώ να είναι καλύτερη από εκείνη. Όλες οι φορές να είναι καλύτερες. Να ευχαριστηθώ όλα τα γαμήσια μας περισσότερο από εκείνη τη φορά.

Ακουγόταν αποφασισμένη και σίγουρη.

- Αυτό εδώ σου άρεσε;

- Ποιο;

- Αυτό με όλες αυτές τις γυναίκες.

- Δε θα μπορούσα ποτέ να το δω. Το κανόνισα και περίμενα έξω. Άκουγα τις φωνές και τρελαινόμουν. Ζήλευα πολύ μα αυτή έμελλε να είναι και η τιμωρία μου. Καύλωσα πολύ όμως και ευχαριστήθηκα πολύ την πούτσα που έφαγα μετά.

- Δεν είναι εντελώς δίκαιο όμως.

- Ποιό;

- Εσύ είδες με ποιον έκανες σεξ.

- Όχι, και τα δικά μου μάτια ήταν δεμένα. Θα σε παρακαλέσω όμως ποτέ να μην μου ζητήσεις λεπτομέρειες. Προσπαθώ πολύ να το ξεχάσω.

- Εντάξει. Ας το θεωρήσουμε πάτσι και ας ξεχάσουμε λοιπόν όλα αυτά. Στα γαμήσια που έρχονται.

Κοιταχτήκαμε στα μάτια και φιληθήκαμε σαν να ήταν η πρώτη φορά. Φιλιόμασταν ώρες. Και ξεσκιστήκαμε στα γαμήσια τις επόμενες δυο μέρες καθώς δηλώσαμε άρρωστοι και μείναμε στο κρεβάτι. Είχε δίκαιο. Τα γαμήσια μας είχαν αναβαθμιστεί κατά πολύ και ήταν πλέον αξιομνημόνευτα και μοναδικά. Κάθε φορά καλύτερη από την άλλη. Κι όλα τα χρωστούσαμε στην Έλσα. Φυσικά ούτε εγώ μα ούτε κι η Κωνσταντίνα σταματήσαμε να βρισκόμαστε με την Έλσα. Απλά η Κωνσταντίνα δεν έμαθε ποτέ ότι εγώ ξέρω. Μου γνώρισε την Έλσα λίγο καιρό αργότερα και το παίξαμε κι οι δυο άγνωστοι. Κάποια στιγμή η Έλσα μου είπε πως το σχέδιο με τα κορίτσια ήταν δικό της και όλες εκείνες ήταν φίλες της. Ήταν 5 τελικά. Συνεχίσαμε το σεξ με την Έλσα ακόμα κι όταν γνώρισε τον Ηλία. Γίναμε κουμπάροι καθώς τους παντρέψαμε. Πρότεινε να βάλουμε και τον Ηλία στο κόλπο και να πάρουμε παρτούζα την Κωνσταντίνα, αλλά δεν έχει γίνει κάτι ακόμα. Η Κωνσταντίνα ποτέ δεν ξέχασε το γαμήσι με την Έλσα και τον μυστηριώδη άγνωστο κατά τα λεγόμενα της. Ήθελε να το αναβιώσει αλλά φοβότανε. Το μέλλον θα δείξει τι θα γίνει.




Copyright protected OW ref: 161262



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).