Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ο Γιάννης γύρισε ανάσκελα και όπως με κράταγε με το ένα του χέρι με σήκωσε και με έβαλε να ξαπλώσω επάνω του, ανάμεσα στα ανοικτά του πόδια. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Φίλαγε υπέροχα ο άτιμος, τα σαρκώδη χείλια του κάλυπταν το στόμα μου και η γλώσσα του είχε χωθεί και εξερευνούσε κάθε σπιθαμή του. Μπορούσε να σε κυριεύσει μόνο με τη γλώσσα του. Έβαλε τα χέρια του στο πρόσωπο μου και συνέχισε να με φιλάει με πάθος. Κάποια στιγμή τραβήχτηκε λίγο και έφερε τα δάκτυλα του μπροστά στο στόμα μου.

- Άνοιξε μωράκι. Μου λέει.

Υπάκουσα, μου έχωσε 2 δάκτυλα μέσα.

- Γλειφ' τα καλά... διέταξε.

Άρχισα να γλείφω τα δάκτυλα του και να τα σαλιώνω όπως έκανα πιο πριν με την πούτσα του. Έβγαλε το χέρι του από το στόμα μου και την θέση του πήρε πάλι η γλώσσα του. Νοιώθω τα υγρά δάκτυλα να γλιστράνε πάνω στην πλάτη μου. Ανατρίχιασα από την αίσθηση. Το χέρι του έφτασε χαμηλά στο μπούτι μου, τα δάκτυλα τρίφτηκαν λίγο πάνω στην χαράδρα του κώλου μου και προχώρησαν προς τα κάτω. Τα ένιωσα να είναι ακριβώς επάνω από την κωλοτρυπίδα μου και ασυναίσθητα τέντωσα τον κώλο μου προς τα πάνω.

Ξεκίνησε να με τρίβει κυκλικά γύρω από την τρυπούλα μου κι εγώ έβγαλα ένα στεναγμό. Κάθε φορά που ένα δάκτυλο βρισκόταν επάνω από τον σφικτήρα μου ένοιωθα την πίεση που ασκούσε αλλά δεν προχωρούσε παραπάνω, συνέχιζε απλά το τρίψιμο. Άρχισα να κουνάω τον κώλο μου κυκλικά μαζί με την κίνηση του και παράλληλα οι ψωλές μας τρίβονταν με δύναμη από κάτω. Είχαμε γίνει μούσκεμα και οι δύο από τα υγρά που έσταζαν και τον ιδρώτα που έτρεχε ποτάμι. Συνέχισα να τρίβομαι επάνω του και να κουνάω τον κώλο μου όλο και πιο έντονα από την καύλα. Η γλώσσα του ήταν ακόμα μέσα στο στόμα μου και δε μπορούσα παρά μόνο να βογκάω μέχρι που κάποια στιγμή που το δάκτυλο του είχε σταματήσει για λίγο επάνω στην κωλοτρυπίδα μου έκανα μία κίνηση προς τα πάνω και ένοιωσα την τρύπα μου να ανοίγει και να το καταπίνει. Έκατσα ακίνητος, με το δάκτυλο χωμένο μέσα στον κώλο μου, βογκώντας, μούσκεμα. Εκείνος το κούνησε λίγο και τινάχτηκα ελαφρά από την αίσθηση και την καύλα.

Τον αγκάλιασα σφικτά με τα χέρια μου, το κεφάλι μου έγειρε δίπλα στο δικό του και περίμενα ακίνητος την επόμενη κίνηση του, ανίκανος να αντιδράσω. Το έχωσε λίγο πιο βαθιά και τινάχτηκα πάλι σα να με διαπέρασε ρεύμα. Δεν πονούσα και το καταλάβαινε από τον τρόπο που βόγκαγα. Άρχισε να το περιστρέφει μέσα μου. Άνοιξα τα πόδια μου όσο με έπαιρνε, τούρλωσα τον κώλο μου προς τα πίσω και χαλάρωσα τα κωλομάγουλα μου για να διευκολύνω την διείσδυση. Συνέχισε την κίνηση του δακτύλου του κυκλικά μέσα μου και όποτε πέρναγε πάνω από τον προστάτη μου με πίεζε ελαφρά. Άρχισα να ανασαίνω πιό γρήγορα και να βογκάω δυνατά από την ηδονή. Η απόλαυση που μου πρόσφερε ήταν πρωτόγνωρη, δεν είχα νοιώσει ποτέ ξανά έτσι, έλιωνα με κάθε περιστροφή του δακτύλου του που άνοιγε όλο και περισσότερο τον κώλο μου και ένοιωθα τα τοιχώματα να τεντώνονται και να υποχωρούν συνεχώς στην διαρκή πίεση. Συνέχισε την κίνηση του και σε λίγο ένοιωσα και άλλο δάκτυλο να ακουμπάει τον σφικτήρα μου. Έβαλε λίγο περισσότερη πίεση και τον ένοιωσα να ανοίγει και να χώνεται και το δεύτερο μέσα μου.

Έκατσε για λίγο ακίνητος μέχρι να συνηθίσει ο κώλος μου στο νέο μέγεθος και μετά άρχισε πάλι την περιστροφική κίνηση αργά και σταθερά. Η πίεση που μου ασκούσε τώρα ήταν πιο έντονη και ένοιωσα περίεργα στην αρχή μαζί με λίγο πόνο σαν κάψιμο αλλά σιγά-σιγά το συναίσθημα αυτό υποχώρησε και επανήλθε η απόλαυση. Άρχισα να βογκάω όλο και πιο δυνατά και αυτός συνέχιζε να μου οργώνει τον κώλο με μεγαλύτερη ταχύτητα και δύναμη. Σε κάθε περιστροφή ένοιωθα ότι άνοιγα όλο και περισσότερο και αυτό έστελνε νέα κύματα ηδονής στο κορμί μου. Άρχισα να τρέμω ανεξέλεγκτα και σε λιγότερο από ένα λεπτό άρχισα πάλι να χύνω σαν τρελός μουγκρίζοντας σα ζώο. Τον κρατούσα σφικτά αγκαλιά και το κορμί μου τιναζόταν επάνω του ενώ ένοιωθα τα καυτά υγρά μου να τρέχουν παντού από κάτω και να μας μουσκεύουν. Ήταν ο τρίτος και ποιό δυνατός οργασμός από την ώρα που σηκώθηκα από το κρεβάτι και ένοιωθα το κορμί μου μουδιασμένο, σαν σε λήθαργο. Αφού κατάφερα και συνήλθα λίγο με γύρισε μαλακά στο πλάι.

- Τί είσαι εσύ ρε καυλίτσα, σε αγγίζω και χύνεις. Τόσο πολύ γουστάρεις;

- Κάνε με ότι θέλεις άντρακλα μου, πεθαίνω στα χέρια μου, λιώνω η πουτάνα…

απαντάω με φωνή σπασμένη από την ένταση. Είχα παραδοθεί ολοκληρωτικά στα χέρια του και δεν είχα τη θέληση να του αρνηθώ οτιδήποτε και αν μου ζητούσε. Ήξερα ότι όλο αυτό ήταν απλή προθέρμανση μπροστά σε αυτό που θα επακολουθούσε αλλά δε με ένοιαζε πια, όλες οι αναστολές μου είχαν εξαφανιστεί. Με άφησε να ηρεμήσω λίγο ακόμα, με σήκωσε και με έστησε στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού. Ακριβώς όπως και το αγόρι το προηγούμενο βράδυ. Πήρε ένα σωληνάριο από το κομοδίνο δίπλα του, έριξε ένα υγρό πάνω στην ψωλή του, το άπλωσε καλά και μετά έβαλε στα δάκτυλα του και άρχισε να μου τρίβει τον κώλο. Έχωσε τα δύο του δάχτυλα στην κωλοτρυπίδα μου, την κράτησε ανοικτή και έριξε το υγρό κατευθείαν μέσα μου. Το ένοιωσα δροσερό να κυλάει στα τοιχώματα του κώλου μου ενώ τα δάκτυλα του άρχισαν να μπαινοβγαίνουν πάλι απλώνοντας το καλύτερα.

- Κουκλίτσα μου, τώρα θα σε κάνω γυναίκα. Θα σου σπάσω την παρθενιά σου μωρό μου…

είπε με εμφανή την ένταση στην φωνή του. Καταλάβαινα ότι ήταν τέρμα καυλωμένος και θα με πήδαγε ότι και να γινόταν. Δεν απάντησα. Στο μυαλό μου ήρθε η εικόνα του αγοριού από το προηγούμενο βράδυ, τον πόνο που ένοιωθε όταν τον πήδαγε αυτό το θηρίο αλλά δε με ένοιαζε καθόλου. Ήθελα κι εγώ να το ζήσω αυτό. Παρ' όλο που ήμουν εντελώς εξαντλημένος και δε μπορούσα να καυλώσω άλλο, ερεθιζόμουν και μόνο στην σκέψη του τέρατος που ετοιμαζόταν να χωθεί στον κώλο μου. Πήρε θέση πίσω μου, έβαλε τα χέρια του στην μέση μου, ευθυγράμμισε την ψωλάρα του και ακούμπησε το πουτσοκέφαλο στον κώλο μου. Άρχισε να σπρώχνει ελαφρά. Ο σφικτήρας μου υποχώρησε πανεύκολα από το λιπαντικό και το δούλεμα που είχε κάνει με τα δάκτυλα πριν και ένοιωσα το τεράστιο καυλί να χώνεται μέσα μου.

Έβαλε μόνο το κεφάλι από την ψωλάρα του και έμεινε για λίγο έτσι. Δεν πόνεσα, μόνο ένοιωσα ένα μεγάλο τέντωμα στην σούφρα μου. Άρχισε να το σπρώχνει σιγά-σιγά. Το ένοιωθα που σερνόταν μέσα μου καυτό και μου τέντωνε τα άντερα. Και πάλι δεν πόναγα παρά μόνο αισθανόμουν πολύ έντονο κάψιμο. Συνέχισε την κίνηση του μέχρι που ακούμπησε η κοιλιά του στα μπούτια μου και ένοιωσα από κάτω τα αρχίδια του στα δικά μου. Έκατσε ακίνητος.

- Είσαι καλά μωρό μου;… πονάς;… ρώτησε

- Όχι, συνέχισε... του κάνω ξέπνοα.

Όντως, δεν πόναγα καθόλου, αισθανόμουν μόνο το τεράστιο τέντωμα στον κώλο μου και πίεση στα έντερα και την κοιλιά μου ενώ χοντρές σταγόνες από ιδρώτα κύλαγαν στο μέτωπο μου και το κορμί μου είχε γίνει μούσκεμα. Άρχισε να τραβιέται προς τα έξω, μου φάνηκε ατελείωτη η διάρκεια μέχρι που ένοιωσα το κεφάλι στην άκρη της κωλοτρυπίδας μου. Δεν το έβγαλε εντελώς, έμεινε εκεί και μετά ξανά προς τα μέσα. Αργά στην αρχή, έχωνε ολόκληρο το καυλί μέχρι τα βάθη του κώλου μου και μετά το τραβούσε προς τα έξω. Απολάμβανε το γαμήσι και ευτυχώς μετά από λίγα λεπτά το κάψιμο υποχώρησε εντελώς. Το κορμί μου ήταν εντελώς μουδιασμένο και δεν καταλάβαινα τίποτα άλλο, εκτός μόνο από την τριβή στα τοιχώματα του κώλου μου όταν μπαινόβγαινε και την πίεση, σαν να με καρφώνουν, όταν τον έχωνε μέχρι τέρμα. Τον άκουγα που ανάσαινε βαριά και ένοιωθα τις σταγόνες από τον ιδρώτα του να στάζουν και να κυλάνε στην πλάτη και τα μπούτια μου. Συνέχισε να με πηδάει έτσι ούτε ξέρω για πόση ώρα ακόμα. Είχε νυχτώσει για τα καλά πλέον, μόνο αυτό καταλάβαινα.

Κάποια στιγμή, όπως με είχε καρφωμένο με σήκωσε όρθιο και με αγκάλιασε. Μου γύρισε το κεφάλι προς τα πίσω και άρχισε να με φιλάει. Έβαλα τα χέρια μου πίσω και τον έπιασα από τα μπούτια προσπαθώντας να κρατηθώ κολλημένος πάνω του. Άρχισε να μου ψιθυρίζει στο αυτί.

- Μουνάρα μου. Το ήξερα μόλις σε είδα πως έχεις απίθανο πάτο. 23 πόντους καυλί σου χώνω μανάρι μου. 23 πόντους κρέας τρως και γουστάρεις παλιοπουτάνα, μάθε το τώρα που με ρώταγες.

Άρχισε να σπάει τη μέση του κοφτά και με ταχύτητα καρφώνοντας με δυνατά.

- Τί καύλα είσαι εσύ μωρό μου, τι γαμήσι σου κάνω καργιόλα.

- Έτσι ξεκωλιάρα, παρ' τα. Παρ' τα στον πάτο σου μωρή γαμημένη.

- Χύνω, χύνω παλιοκαργιόλα, σε γκαστρώνω γαμιόλα.

Κατάλαβα ότι ήταν έτοιμος να χύσει και τούρλωσα τον κώλο μου όσο περισσότερο μπορούσα. Με δάγκωσε δυνατά στον ώμο βογκώντας και άρχισε με σπασμούς να αδειάζει τα αρχίδια του. Έχυνε ατελείωτα και ένοιωθα τα καυτά υγρά να γεμίζουν τα έντερα μου. Όπως με κρατούσε, έδωσε μια σπρωξιά και πέσαμε στο κρεβάτι με αυτόν από πάνω και ακόμα μέσα μου. Ένοιωθα τα πόδια του που έτρεμαν από την καύλα και το δυνατό χύσιμο. Μείναμε έτσι για κάμποση ώρα μέχρι να ηρεμήσει. Ξεκαβάλλησε, γύρισε στο πλάι και με πήρε αγκαλιά. Σιγά σιγά τράβηξε την μισοκαυλωμένη ψωλάρα του από τον κώλο μου που τον ένοιωσα ορθάνοικτο με το σπέρμα να τρέχει ποτάμι στα μπούτια μου. Δεν τόλμησα να βάλω τα δάκτυλα μου να δω σε τί κατάσταση ήταν, ήξερα ότι με είχε ξεπατώσει. Τα χύσια έτρεχαν ακόμα, είχε αδειάσει πολύ μεγάλη ποσότητα μέσα μου σημάδι ότι γούσταρε τρελά το γαμήσι που μου έκανε.

Πριν κοιμηθούμε μου είπε πως ήμουν ο μόνος από τους άντρες ή τις γυναίκες που είχε γαμήσει μέχρι τότε και κατάφερα να πάρω ολόκληρο το καυλί του αδιαμαρτύρητα και ότι ήταν από τα καλύτερα γαμήσια που είχε κάνει. Με το Γιάννη γίναμε ουσιαστικά ζευγάρι και περάσαμε μερικούς απίστευτους μήνες μαζί. Εγώ μετακόμισα στο δωμάτιο του αφού εκεί κοιμόμουν σχεδόν κάθε βράδυ ενώ με γάμησε σε όλες τις πιθανές στάσεις που μπορούσε να φανταστεί και πάντα τρελαινόταν με την ικανότητα μου να τον παίρνω μέσα μου ολόκληρο αδιαμαρτύρητα. Κάθε φορά που πηδιόμασταν ήταν για μένα αποκάλυψη, οι οργασμοί μου ήταν απίστευτοι και στο τέλος πάντα έπεφτα ψόφιος για ύπνο δίπλα του. Στο κρεβάτι μαζί του έβγαινε πάντα η πιο θηλυκή πλευρά του χαρακτήρα μου και με βοήθησε να ξεπεράσω πολλά ταμπού και αγκυλώσεις που είχα από το οικογενειακό μου περιβάλλον.

Παράλληλα μου έμαθε να κάνω ένα σωρό κόλπα που με βοήθησαν να ανακαλύψω πολλές κρυμμένες πτυχές του χαρακτήρα μου και να τονώσω την αυτοπεποίθηση μου. Μερικές φορές δε, έφερνε στο σπίτι είτε ένα, είτε περισσότερους φίλους του από το γυμναστήριο με τους οποίους με μοιραζόταν και κάποια στιγμή βρέθηκα να παρτουζώνομαι ούτε εγώ ξέρω με πόσους. Όλα αυτά συνεχίστηκαν για λίγους μήνες ακόμα μέχρι που οι δικοί μου, οι οποίοι είχαν βάλει λυτούς και δεμένους για να με φέρουν πίσω στην Αθήνα, μου ανακοίνωσαν ότι είχαν κανονίσει μετεγγραφή και θα επέστρεφα σύντομα. Η στεναχώρια μου τεράστια, έβαλα τα κλάματα, φώναξα και παρόλο που προσπάθησα να αρνηθώ και έφερα όσες δικαιολογίες μπορούσα να σκεφτώ, δεν κατάφερα να κάνω κάτι περισσότερο καθώς αφενός εξαρτιόμουν οικονομικά από αυτούς, αφετέρου δεν ήθελα να τους στεναχωρήσω παραπάνω αφού δεν είχαν ιδέα για την ζωή που έκανα τον τελευταίο καιρό.

Με το Γιάννη διατηρήσαμε μία επαφή στην αρχή, κατέβηκε να με δει μερικές φορές στην Αθήνα, αλλά όπως είναι φυσικό στο τέλος χαθήκαμε. Έμεινε για πάντα μία γλυκιά ανάμνηση του πρώτου μου ερωτικού συντρόφου και μέντορα.




Copyright protected OW ref: 161019



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.