Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: O συγκάτοικος (1ο μέρος)

Ξύπνησα αργά το επόμενο μεσημέρι από έναν ταραγμένο ύπνο γεμάτο σεξουαλικά όνειρα. Προσπαθούσα να επεξεργαστώ ότι είχα δει και να καταλάβω πώς ένοιωθα γιατί το μόνο σίγουρο ήταν πως εκείνο που είχε καρφωθεί στο μυαλό από την προηγούμενη νύχτα ήταν η εικόνα από το υγρό μαύρο καυλωμένο τέρας που είχε ο συγκάτοικος μου ανάμεσα στα πόδια του. Και μόνο που το σκεφτόμουν ασυναίσθητα έγλειφα τα χείλια μου και ένοιωθα μία πίεση χαμηλά στην κοιλιά. Ερεθιζόμουν όσο περισσότερο θυμόμουν τα χθεσινά γεγονότα και το κορμί μου άναβε.

Το απίστευτο ήταν πως μέχρι τότε, στα 19 μου, δεν είχα ποτέ διανοηθεί να δω έτσι ερωτικά άλλον άντρα. Είχα μεν παρακολουθήσει διάφορες τσόντες με ομοφυλόφιλους στο ίντερνετ, περισσότερο από περιέργεια, αλλά δεν μου είχε κάνει ποτέ ιδιαίτερη αίσθηση, ούτε το είχα σκεφτεί παραπάνω. Το γεγονός λοιπόν ότι ένοιωθα αυτήν την αναστάτωση με τάραζε. Από τη μία καύλωνα, από την άλλη ντρεπόμουν πολύ και δε βοηθούσε ιδιαίτερα το συντηρητικό περιβάλλον που είχα μεγαλώσει. Προσπαθούσα να φανταστώ τί θα γίνει τώρα καθώς ο Γιάννης μάλλον είχε καταλάβει πως τους έπαιρνα μάτι. Γενικά όλη η ψυχολογία μου ήταν ένα μπέρδεμα. Ξαναμμένος σηκώθηκα τελικά και ξεκίνησα να αλλάζω τα μουσκεμένα από ιδρώτα και υγρά ρούχα μου. Μόλις φόρεσα ένα στενό μποξεράκι σταμάτησα. Μία σκέψη μου πέρασε από το νου. Δεν γαμιέται, λέω, έτσι όπως γίναμε τί νόημα έχει να ντυθώ.

Βγαίνω όπως ήμουν από το δωμάτιο κ κατευθύνομαι στην κουζίνα. Ο Γιάννης καθόταν στο τραπέζι, με το στενό brief του που φυσικά τόνιζε απίστευτα την ψωλάρα του και έπινε καφέ. Με κοίταξε πονηρά.

- Καλώς τον υπναρά, πώς είσαι μανάρι μου;…

ρώτησε με ένα τεράστιο χαμόγελο.

- Καλά είμαι, παρακοιμήθηκα μάλλον.

- Βλέπω αποφάσισες να απελευθερωθείς λίγο, μπράβο. Κάνει και μου δείχνει το μπόξερ μου.

- Πώς τα πέρασες εχθές;… συνέχισε.

- Τί εννοείς, στο δωμάτιο μου ήμουν και έβλεπα ταινία στο φορητό, πώς να τα περάσω δηλαδή. Έκανα εγώ τάχα μου απορημένα αλλά με φωνή που μάλλον έτρεμε λίγο.

- Καλή η ταινία;…

μου κάνει με ένα πονηρό χαμόγελο στο πρόσωπο και μου κλείνει το μάτι.

Αποφάσισα να σταματήσω να παίζω το παιχνίδι του.

- Νομίζω ότι κατάλαβες πως σας έβλεπα, σωστά;…

ρωτάω με ένα θάρρος που δεν ξέρω πώς μου βγήκε.

- Το έχω καταλάβει από την πρώτη στιγμή μανάρι μου. Απαντάει με χαμόγελο.

- Καλά, πώς;

- Κοίτα, δεν είμαι χθεσινός. Η μεσόπορτα έχει πολύ μεγάλο κενό από κάτω και πάντα φαίνεται φως από το δωμάτιο σου. Οπότε το καταλαβαίνω όταν κάθεσαι από πίσω και με παίρνεις μάτι.

- Μάλιστα, ένοιωθα εντελώς ηλίθιος.

- Για πες μου σου άρεσε αυτό που είδες;

- Τί να σου πω ρε Γιάννη, δεν το περίμενα ότι είσαι gay, μου έκατσε κάπως περίεργα.

Το τελευταίο το είπα με σχεδόν ψιθυριστή φωνή. Φοβήθηκα ότι μπορεί να αγρίευε. Είδα που σοβάρεψε λίγο.

- Όχι και gay Δημητράκη μου. Απλά μου αρέσει να γαμάω ΚΑΙ αντρικά κωλαράκια. Το εργαλείο μου είναι για όλων των ειδών τις τρύπες. Αν και η προτίμηση μου είναι περισσότερο τα παρθένα κωλαράκια. Να, σαν το δικό σου ας πούμε…

κάνει και μου δίνει ένα σκαμπίλι στο κωλομάγουλο όπως στεκόμουν δίπλα του. Το χέρι του μένει κολλημένο στον κώλο μου.

- Αυτό δε με κάνει gay. Δε μου απάντησες όμως, σου άρεσε;

Το χέρι του συνέχισε να μου χαϊδεύει τον κώλο. Ταλαντεύτηκα για λίγο, από την μία καύλωνα έτσι όπως με χάιδευε, από την άλλη ένοιωθα ενοχές.

- Νομίζω, νομίζω μου άρεσε, απαντάω με τρεμάμενη φωνή και κρατάω την αναπνοή μου.

- Έτσι μπράβο καύλα μου. Άντε, επιτέλους, το παραδέχτηκες…

κάνει και πετάγεται όρθιος. Με αρπάζει από την μέση και με σφίγγει επάνω του ενώ ταυτόχρονα αρχίζει να με φιλάει στο πρόσωπο. Παραδίνομαι στα χέρια του, ήταν η πρώτη φορά που με αγκάλιαζαν έτσι, μη ξέροντας τί να κάνω κάθομαι ακίνητος. Το στόμα του βρίσκει το δικό μου και η γλώσσα του χώνεται μέσα μου. Τα χείλια του ήταν παχιά και σαρκώδη, με είχε κυριεύσει μια ζάλη από την ένταση που με φίλαγε. Είχα παραλύσει. Δειλά έβαλα τα χέρια μου και τον αγκάλιασα από την μέση. Καθώς ήταν πολύ ψηλότερος μου κυριολεκτικά είχε γύρει ολόκληρος επάνω μου και εγώ έσπασα την μέση μου προς τα πίσω παραδομένος στα χέρια του. Αφού φιλιόμαστε για λίγη ώρα ακόμα με αφήνει. Έχω μείνει ξέπνοος.

- Καυλάκι μου, από την πρώτη στιγμή που σε είδα κατάλαβα τί σου αρέσει. Με τρέλανες με την αθωότητα σου και περίμενα πώς και πώς για να σε γευτώ. Επίτηδες έστησα το χθεσινό για να σε ταρακουνήσω λίγο μπας και ξυπνήσεις. Γελάει.

- Για μένα; Πώς;

- Ο Φάνης, το παιδί που μας είδες, είναι γνωστό πουστράκι από το γυμναστήριο. Είχα μάθει ότι έβαλε στοίχημα με τους άλλους ότι μπορεί να με πάρει στο κωλαράκι του, αλλά μάλλον τού 'κατσα λίγο βαρύς (Συνέχισε να γελάει). Έτσι αποφάσισα να τον κουβαλήσω εδώ να τον πηδήξω αλλά και για να ξεκουνήσω λίγο εσένα.

- Α… μάλιστα…

έκανα λίγο σοκαρισμένος. Δε μπορούσα να αποφασίσω αν αυτό μου άρεσε τελικά αλλά σίγουρα με έφτιαχνε.

- Καλά και πώς ήξερες ότι θα σας πάρω μάτι; ρωτάω.

- Μωρό μου, από την αρχή που μείναμε μαζί έβλεπα πώς με κοίταζες. Ίσως δεν το είχες καταλάβει εσύ αλλά μέσα σου με ήθελες, καύλωνες. Ήμουν σίγουρος ότι μόλις άκουγες τις φωνές μας θα ερχόσουν να δεις τί γίνεται. Έπεσα έξω;

- E… μάλλον όχι…

του κάνω ντροπαλά. Με φόβο απλώνω σιγά-σιγά το χέρι μου και αγκαλιάζω τη μισοσηκωμένη ψωλή του.

- Θέλω και εγώ να δοκιμάσω το εργαλείο σου Γιάννη. Θα μου το δώσεις;…

του κάνω με βραχνή και ναζιάρικη φωνή.

- Ότι θέλει η καύλα μου…

απαντάει και με παίρνει από το χέρι. Με οδηγεί στο μισοσκότεινο δωμάτιο του, με αφήνει στη μέση του δωματίου και έρχεται πίσω μου. Με μία κίνηση μου κατεβάζει το μπόξερ ενώ με αγκαλιάζει και αρχίζει να μου χαϊδεύει το κορμί. Βάζω τα χέρια μου πίσω και πιάνω την ψωλάρα του. Νοιώθω που πάλλεται σε κάθε κτύπο της καρδιάς του, έχει τεντωθεί σε όλο της το μεγαλείο. Ο Γιάννης μου τσιμπάει λίγο τις ρώγες που σκληραίνουν απότομα και συνεχίζει να με πασπατεύει παντού. Πιάνει το καυλωμένο μου πέος και το παίζει με το ένα του χέρι ενώ με το άλλο συνεχίζει να τρίβει την ρώγα μου. Δεν άντεξα, αμέσως τεντώνω τη μέση μου και βογκώντας αρχίζω να χύνω τινάζοντας το σπέρμα μου παντού σε όλο το δωμάτιο. Πρώτη φορά τελείωσα τόσο γρήγορα, η καύλα μου δεν είχε τελειωμό.

- Μωρό μου, χύνεις μόλις σε αγγίξω. Τόσο πολύ γουστάρεις;…

τον ακούω να μου ψιθυρίζει στο αυτί.

- Κάνε με ότι θες…

Απαντάω με νάζι, τρίβω τον κώλο μου στην ψωλάρα του. Ξαφνικά ένοιωθα μια απίστευτη πουτανιά να αναβλύζει από μέσα μου, η φωνή μου είχε γίνει τσιριχτή, σχεδόν κοριτσίστικη και κωλοτριβόμουν πάνω του.

- Ήρεμα, μη μου βιάζεσαι. Έχουμε όλη τη μέρα στην διάθεση μας μωρό μου.

Με αφήνει, κατεβάζει το σορτς του και κάθεται στο κρεβάτι του.

- Θα το πάμε σιγά-σιγά, είσαι παρθενάκι και δε θέλω να σε φοβίσω. Έλα εδώ και γονάτισε καυλίτσα μου.

Αμέσως πάω και γονατίζω μπροστά του. Η θεόρατη ψωλή του ήταν μπροστά στο πρόσωπο μου και παλλόταν ελαφρά. Βάζω τα δύο μου χέρια και την πιάνω από την βάση, ίσα που κλείνουν τα δάκτυλα μου γύρω της. Αρχίζω να την περιεργάζομαι. Κατάμαυρη, σκληρή, με χοντρές φλέβες σε όλο το μήκος της, απόλυτα ίσια και το πετσάκι να καλύπτει ακόμα ολόκληρο το κεφάλι. Από κάτω δύο μεγάλα, παχιά αρχίδια, όλα καλοξυρισμένα. Η πρώτη αντρική ψωλή που βλέπω στην ζωή μου και τί θηρίο. Κάθομαι για λίγο και την κοιτάω με τα μάτια γουρλωμένα και το στόμα ανοικτό σαν χαζός. Αρχίζω να ανεβοκατεβάζω τα χέρια μου ελαφριά, μαλακίζοντας την, για να νοιώσω καλά ολόκληρο το μέγεθος της. Το μέγεθος της από τόσο κοντά ήταν τρομακτικό. Άθελα μου ρωτάω.

- Τί μέγεθος έχει;

O Γιάννης γελάει ελαφρά και με χαϊδεύει στο πρόσωπο.

- Είναι μεγάλη αλλά μη φοβάσαι μωρό μου, θα το πάμε πολύ χαλαρά. Δεν θα σου καταστρέψω το μουνάκι σου τώρα που σε βρήκα.

Όπως το χέρι του χαϊδεύει το μάγουλο μου ο αντίχειρας του κάθεται πάνω στα χείλια μου. Ασυναίσθητα τα ανοίγω ελαφρά, μπαίνει στο στόμα μου και ξεκινάω να του τον πιπιλάω.

- Έτσι μπράβο πουτανάκι μου. Μου φαίνεται είσαι ταλεντάκι στο γλείψιμο. Πολύ καλό για αρχή (Γελάει).

Ομολογώ ότι όσο περισσότερα πρόστυχα μου έλεγε τόσο εγώ φτιαχνόμουνα. Αφού του πιπίλησα το δάχτυλο, το έβγαλε, έπιασε το κεφάλι μου και το έφερε πιό κοντά στην ψωλή του.

- Πάμε τώρα στο κυρίως θέμα. Δείξε μου τί μπορείς να κάνεις καύλα μου.

Βάζω τα δύο μου χέρια λίγο κάτω από το κεφαλάκι της ψωλής του και τραβάω το πετσάκι λίγο προς τα πίσω, όσο πιό απαλά μπορώ. Όπως μισοτραβιέται ελαφρά, αποκαλύπτεται η αρχή από ένα υπέροχο, κατακόκκινο κεφαλάκι ενώ μία σταγόνα από προσπερματικό υγρό είχε ήδη τρέξει στην άκρη. Με τη γλώσσα μου γλείφω γρήγορα πριν πάει χαμένη και τον γεύομαι. Αλμυρά και με έκαιγαν ελαφρά. Υπέροχα. Δεν τραβάω το πετσάκι εντελώς προς τα πίσω αλλά κλείνω το χείλια μου γύρω του και το αγκαλιάζω. Με μία πολύ αργή κίνηση αρχίζω να το τραβάω προς τα πίσω μόνο με τα χείλια μου αποκαλύπτοντας το κεφάλι από την πούτσα του κατευθείαν μέσα στο στόμα μου. Ακούω το Γιάννη που βγάζει μία μικρή κραυγή από την καύλα. Όπως έχω τυλιγμένα τα χείλια μου γύρω από το κεφαλάκι κλείνω τα μάτια μου και αρχίζω να τον γλείφω απαλά με τη γλώσσα μου. Αισθάνομαι την μαλακή υφή από την πούτσα και γεύομαι καλύτερα τα αλμυρά υγρά που έτρεχαν από την άκρη της βαλάνου. Η αίσθηση της στο στόμα μου είναι φανταστική, ζεστή, βελούδινη, με μια μυρωδιά εντελώς ουδέτερη.

Με κλειστά μάτια αρχίζω να γλείφω μόνο το κεφαλάκι με μία κίνηση από μέσα προς τα έξω. Τον ακούω που έχει αρχίσει να ανασαίνει πιό βαριά από πριν. Σταματάω για λίγο, πιάνω την πούτσα του με τα δύο μου χέρια από τον κορμό, ανοίγω τα χείλη μου όσο πάει και προσπαθώ να χωρέσω όσο περισσότερη μπορώ στο στόμα μου. Φυσικά δεν κατάφερα να την καταπιώ ούτε μέχρι την μέση όταν ένοιωσα να με γαργαλάει στο τέρμα του λαιμό μου. Συνέχισα να την πιπιλάω έτσι παίζοντας τη γλώσσα μου γύρω από το κεφαλάκι και τρίβοντας τα χείλια ελαφριά επάνω στον κορμό ενώ προσέχω πολύ να μην τον δαγκώσω κατά λάθος. Όχι ιδιαίτερα εύκολη υπόθεση δεδομένου του μεγέθους του.

Τον τσιμπούκωνα έτσι για ώρα. Ανοίγω τα μάτια μου και τον κοιτάω. Ανασαίνει βαριά, το μέτωπο του γυαλίζει από τον ιδρώτα και με κοιτάει με βλέμμα όλο λατρεία.

- Μωράκι μου τί τσιμπούκι είναι αυτό που κάνεις; Έχεις ξανακάνει τσιμπούκι έτσι; Πες μου μωράκι το έχεις ξανακάνει;… ρωτάει.

Τον κοιτάω στα μάτια και απλά κουνάω το κεφάλι μου αρνητικά συνεχίζοντας το γλείψιμο. Σταματάω το γλείψιμο, βγάζω την ψωλή του από το στόμα μου και αρχίζω να την τρίβω παντού επάνω στο πρόσωπο μου. Φτύνω τα χέρια μου με τα σάλια που είχαν γεμίσει το στόμα μου και αρχίζω να του την μαλακίζω ελαφρά πάνω κάτω υγραίνοντας την. Βυθίζω μετά το πρόσωπο μου στη βάση της και την κολλάω επάνω μου. Αισθάνομαι την άκρη της σχεδόν στην κορυφή του κεφαλιού μου. Αρχίζω να γλείφω τον τεράστιο κορμό από το πλάι ανεβαίνοντας σιγά-σιγά προς τα πάνω. Όσο πέρναγε η ώρα την λάτρευα αυτή την ψωλή όλο και περισσότερο, την ένοιωθα σαν να ένα ανεξάρτητο, ζωντανό πλάσμα που σπαρταρούσε στα χέρια μου.

- Έχεις φυσικό ταλέντο αστεράκι μου. Γλείφεις καλύτερα κι από γκόμενα, το ξέρεις;

Τα λόγια του μου έδιναν θάρρος να συνεχίσω και με έφτιαχναν όλο και περισσότερο. Όλα όσα έκανα τα είχα δει σε τσόντες φυσικά, αλλά δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι κάποτε θα τα εφάρμοζα και εγώ ο ίδιος. Μου έβγαιναν όμως εντελώς φυσικά, οι ντροπές είχαν πάει περίπατο και ένοιωθα ότι ο χαρακτήρας μου άλλαζε, άφηνα πίσω τα αντρικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητα μου και μεταμορφωνόμουν σιγά-σιγά σε πουτανάκι, λυσσασμένο για πούτσα.

Το τσιμπούκι συνεχίστηκε για λίγο ακόμα μέχρι που ο Γιάννης με σταμάτησε και έσκυψε προς το μέρος μου. Συνέχισα να είμαι στα γόνατα με την ψωλάρα στο στόμα μου, έβαλε τα δύο του χέρια πίσω από το κεφάλι μου και άρχισε να δίνει αυτός το ρυθμό. Μην μπορώντας να κάνω οτιδήποτε λόγο του μεγέθους της απλά καθόμουν εκεί, έβαλα τα χέρια μου στα μπούτια του προσπαθώντας να προβάλω αντίσταση καθώς με έπνιγε όταν μου την έχωνε πολύ βαθιά και είχα τα χείλια μου τυλιγμένα γύρω της όσο μου πήδαγε το στόμα. Ευτυχώς δε γινόταν βίαιος.

Η ένταση του κορυφωνόταν, ένοιωθα που μεγάλωνε και άλλο στο στόμα μου, σφιγγόταν, ίδρωνε και βογκούσε με όλο και μεγαλύτερη δύναμη. Ξαφνικά τράβηξε την πούτσα του από το στόμα μου, την έπιασε με το ένα του χέρι και άρχισε να την παίζει με ταχύτητα ενώ με το άλλο κρατούσε το πρόσωπο μου μπροστά της. Έβγαλε μία κραυγή.

- Πιες τα πουτάνα, χύνω, χύνω παλιοκαργιόλα…

φώναξε δυνατά και άρχισε να με λούζει με το σπέρμα του. Όπως είχα το στόμα μου ανοικτό έβγαλα την γλώσσα μου έξω στην προσπαθούσα μου να μαζέψω όσο περισσότερα μπορούσα. Οι πρώτες ριπές, από τη δύναμη, έφυγαν πάνω στο πρόσωπο μου αλλά οι επόμενες προσγειώθηκαν κατευθείαν στη γλώσσα μου. Τα έγλειφα με λύσσα, κατάπινα και γευόμουν τα αλμυρά χύσια του ενώ έπιασα την πούτσα μου και άρχισα να τραβάω μαλακία με όση δύναμη είχα.

Αφού ηρέμησε λίγο άρχισε να χρησιμοποιεί το ματζαφλάρι του σαν κουτάλα, μάζευε όλα τα χύσια που είχαν πέσει στα μάγουλα μου και με τάιζε με αυτά.

- Έτσι μπράβο το κοριτσάκι μου, πιες τα μωρό μου, μην αφήσεις τίποτα να πάει χαμένο καύλα μου.

Συνέχιζε να τρίβει την πούτσα του στο πρόσωπο μου και εγώ έπαιζα την πούτσα μου με όση δύναμη είχα. Παλαβωμένος από την καύλα άρχισα να χύνω. Ήθελα να φωνάξω, να του πω τί ένοιωθα και πόσο μου άρεσε αλλά δεν μπορούσα από την ένταση. Τα χύσια μου έφτασαν μέχρι την κοιλιά του από την δύναμη. Αφού ηρεμήσαμε και οι δύο με έπιασε με τις χερούκλες του και με σήκωσε, δεν είχα δύναμη να πάρω τα πόδια μου. Μου έδωσε ένα φιλί στο στόμα και ξαπλώσαμε αγκαλιασμένοι. Βυθίστηκα αμέσως σε έναν γλυκό ύπνο. Πρέπει να ήταν αργά το απόγευμα όταν ξύπνησα, το φως της ημέρας είχε υποχωρήσει αρκετά. Ένοιωθα μία πίεση στην πλάτη μου και κατάλαβα ότι το εργαλείο του Γιάννη είχε ήδη ξυπνήσει προ πολλού και ήταν πάλι έτοιμο. Ο Γιάννης με φίλησε στον σβέρκο.

- Θες να συνεχίσουμε καυλίτσα μου;… ρώτησε.

Χωρίς να του απαντήσω τέντωσα με απίστευτη πουτανιά το κορμί μου κάνοντας μόνο ένα μακρόσυρτο «M…» και γύρισα αργά προς το μέρος του. Μέσα στην αγκαλιά του φαινόμουν μικροσκοπικός, έβαλα τα χέρια μου και έπιασα την πούτσα του, τινάχτηκε ελαφρά στο άγγιγμα μου. Άρχισα να τη μαλακίζω αργά κοιτώντας τον στα μάτια.

- Τί θα μου κάνεις τώρα με αυτό;…

ρώτησα με βραχνή, προκλητική φωνή. Η πουτανιά ξεχείλιζε πάλι από μέσα μου, απορούσα με τον εαυτό μου αλλά δε με ένοιαζε πια. Καύλωνα και μόνο στην σκέψη.

- Είσαι έτοιμη να σε γαμήσω κούκλα μου;…

με ρώτησε. Τον κοίταξα με ένα θολωμένο βλέμμα χωρίς να απαντήσω.

Συνεχίζεται…




Copyright protected OW ref: 160928



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).