Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Αντικοινωνικός τουρισμός (3ο μέρος)

Μετά την αξέχαστη βροχερή μέρα στον ξενώνα και την απολαυστική εμπειρία του Spa, η επόμενη μέρα ξεκίνησε όμορφα με πρωινό και καφέ στο σαλόνι για όλη την παρέα. Ο καιρός ήταν και πάλι σύμμαχος αφού είχε καλυτερέψει αισθητά και ο ήλιος έκανε δριμύτατη επανεμφάνιση. Όλη η θετική αύρα και ενέργεια του πρωινού όμως γρήγορα μετατράπηκε σε νεύρα και γκρίνια όταν στο ξεκίνημα της βόλτας μας με την Κωνσταντίνα το αυτοκίνητο ανέβασε θερμοκρασία και τελικά μας ανάγκασε να σταματήσουμε με πρόβλημα στο ψυγείο. Τηλεφώνησα στην οδική βοήθεια και είπε ότι θα μπορούσε να έρθει για να το δει σε περίπου τρεις ώρες. Κάπου εκεί εμφανίστηκε στον ορίζοντα το αυτοκίνητο του Κοσμά και της Αρετής που σε δευτερόλεπτα μας έφτασαν και σταμάτησαν από πίσω μας. Τους είπαμε το πάθημα μας και αυτοί προσφέρθηκαν να μας βοηθήσουν να μην πάει στράφι εντελώς η μέρα. Θα πήγαιναν και πάλι μια επίσκεψη στην πόλη τους για δουλειές και μετά το μεσημέρι είχαν σκοπό να γυρίσουν προς τα πίσω. Προσφέρθηκαν να μας πάρουν μαζί τους και μόλις τέλειωναν τις δουλειές τους να κανονίζαμε κάτι όλοι μαζί παρέα. Συμφωνήσαμε και κανονίσαμε πρώτα να πάμε να αφήσουμε τα κλειδιά του αυτοκινήτου μας στην Κική για να μπορεί να το δει η οδική βοήθεια όταν θα ερχόταν. Αφού τακτοποιήσαμε κι αυτό, ξεκινήσαμε.

Η πορεία είχε αρκετή πλάκα μιας και το ζευγάρι ήταν ευχάριστη παρέα με αρκετό χιούμορ. Σε περίπου 50 λεπτά φτάσαμε στον προορισμό μας. Είχαμε συνεννοηθεί οι γυναίκες να έπαιρναν το άλλο αυτοκίνητο από το σπίτι που ήταν παρκαρισμένο και εμείς να συνεχίζαμε την πορεία μας ώστε να μοιραζόντουσαν οι δουλειές και να τελείωναν πιο γρήγορα. Αφού κάναμε κάποιες δουλειές με τον Κοσμά σταματώντας εδώ κι εκεί, με εμένα να περιμένω στο αμάξι, μετά από περίπου τρεις ώρες στρωθήκαμε σε ένα υπέροχο, γραφικό τσιπουράδικο με τέλειες μυρωδιές μεζέδων να αναδύονται και μια επιβλητική σκιά από ένα δέντρο να σκεπάζει το τραπέζι που διαλέξαμε. Παραγγείλαμε τα πρώτα και σε περίπου μισή ώρα και λίγο παραπάνω έφτασαν με ένα ταξί και τα κορίτσια. Περάσαμε αρκετές ώρες εκεί έχοντας πιεί και έχοντας φάει αρκετά, λέγοντας διάφορες ιστορίες οι οποίες στην αρχή ήταν κωμικές, μετά σοβάρεψαν και μετά γύρισαν και στο ερωτικό. Η ημέρα συνεχίστηκε με μπυρίτσες και κοκτέιλ σε ένα μπαράκι εκεί κοντά ως που σχεδόν βράδυ πια πήραμε το δρόμο προς τα πάνω.

Σταματήσαμε σε ένα χωριό περίπου 15 χιλιόμετρα πριν τον ξενώνα σε ένα μπαράκι που είχαν ανακαλύψει ο Κοσμάς και η Αρετή. Δεν υπήρχε ψυχή μιας και ήταν αρκετά νωρίς. Μόνο ο μαγαζάτορας που εκτελούσε χρέη μπάρμαν και DJ. Παραγγείλαμε ποτά και ένα μπουκάλι τεκίλα από τον Κοσμά με ποτηράκια, φέτες πορτοκάλι και ένα μπολάκι με αλάτι για σφηνάκια. Το πάρτι των τεσσάρων μας συνεχίστηκε με αρκετό ποτό και σφηνάκια για περίπου ένα δίωρο ακόμα. Τότε άρχισε να γεμίζει το μαγαζί με κόσμο που μας κοιτούσαν σαν εξωγήινους έτσι που ήμασταν. Ντυμένοι με μαγιό και αρκετά πρόχειρα, αλλά και μεθυσμένοι, ήμασταν η ατραξιόν του μαγαζιού. Άλλοι προσπαθούσαν να μας πλησιάσουν, άλλοι γελούσαν μαζί μας, γινόταν ένας μικρός χαμός. Μέσα στα ευτράπελα ήταν κάποιοι χοροί που μιμούμασταν αυτά που έλεγαν οι στίχοι, με αποκορύφωμα την Αρετή που ανέβηκε πάνω στο μπαρ και χόρεψε ξυπόλητη κάνοντας σημαία τη φούστα της κατά το γνωστό άσμα της Καιτούλας. Ο κόσμος από κάτω απολάμβανε το μουνάκι της Αρετής που διαγραφόταν στο μαγιό της ξεκάθαρα, καθώς και το κωλαράκι της που είχε μείνει σχεδόν ακάλυπτο μιας και το μαγιό της είχε μπει μέσα στη χαράδρα της σχεδόν σαν στριγκ. Όλοι ζητωκραύγαζαν από κάτω. Μετά από αρκετούς χορούς η Αρετή ήρθε και μας χώρισε με την Κωνσταντίνα για να χορέψει μαζί μου μια μπατσάτα μιας και ήταν ο αγαπημένος της χορός και ο "μούχλας ο δικός της" δεν την χόρευε όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ξεκίνησε ο χορός με τα κορμιά μας κολλημένα. Η ανάσα της με έκαιγε στο στήθος και το χέρι της είχε χωθεί μέσα στα μαλλιά μου και με χάιδευε. Η πουτάνα με είχε καυλώσει τόσο που ο πούτσος μου είχε γίνει κάγκελο και ήταν κολλημένος επάνω στη σφιχτή κοιλίτσα της όσο χορεύαμε. Γύρισα για να βλέπω προς την Κωνσταντίνα που εκείνη τη στιγμή έφτανε κοντά στο σταντ που καθόμασταν και είδα τον Κοσμά να την πιάνει από τη μέση και να την κολλάει σχεδόν πάνω του χώνοντας το πρόσωπό του στα μαλλιά της κολλώντας το στόμα του σχεδόν στο αυτί της. Οι βυζάρες της είχαν κολλήσει στο μπράτσο του και κάτι της ψιθύρισε για κάποια δευτερόλεπτα. Η Κωνσταντίνα γύρισε τον κοίταξε και του χαμογέλασε έντονα δίνοντας του ένα ρουφηχτό φιλί στο μάγουλο λέγοντας του κάτι και μετά τον αγκάλιασε περνώντας το χέρι της πίσω από τον αυχένα του. Γύρισαν σαν φιλαράκια και κοιτούσαν εμάς να χορεύουμε ενώ ο Κοσμάς είχε βάλει το χέρι της στη μέση της Κωνσταντίνας. Μόλις τέλειωσε το τραγούδι η Αρετή μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο, μου είπε ευχαριστώ και κατευθυνθήκαμε προς το σταντ οπού καθόταν μόνος ο Κοσμάς μιας και η Κωνσταντίνα είχε πάει στην τουαλέτα.

Η Αρετή πήγε κι εκείνη και μας άφησε με τον Κοσμά. Αστειευτήκαμε λίγο και συμφωνήσαμε να φύγουμε και να πάμε να συνεχίσουμε στη σουίτα μας γιατί εκεί γινόμασταν θέαμα. Πληρώσαμε και ετοιμαστήκαμε περιμένοντας τα κορίτσια. Ήρθαν σε περίπου 10 λεπτά και ετοιμάστηκαν κατευθείαν γιατί μάλλον μας κατάλαβαν. Μπήκαμε στο αμάξι και καθίσαμε εγώ με την Κωνσταντίνα πίσω και η Αρετή συνοδηγός. Με το που μπήκαμε και τακτοποιηθήκαμε η Κωνσταντίνα χώθηκε στην αγκαλιά μου και κόλλησε το στόμα της στο αυτί μου. Απόλυτο σκοτάδι, μουσική και αέρας από τα παράθυρα ήταν όσα χρειαζόντουσαν για να μην πάρουν τίποτα χαμπάρι οι μπροστά. Κάποια βλέμματα του Κοσμά από τον καθρέφτη δεν ήταν ικανά να εντοπίσουν ακριβώς τι γινόταν. Η Κωνσταντίνα ήταν πολύ μεθυσμένη. Ξεκίνησε να μου λέει για την επίσκεψη στην τουαλέτα.

- Μόλις βγήκα από την τουαλέτα, τσουπ, εκεί μπροστά μου η Αρετή. Μες στα χαμόγελα. Μου είπε να περιμένω μαζί της για να μην είναι μόνη της. Είπα οκ. Ξεκίνησε να μου λέει ότι περνούσαμε πολύ ωραία και πως τους καυλώσαμε όλους και κάτι τέτοια. Μου λέει και πως να μην καυλώσουν όλοι με τέτοια γκομενάρα που είμαι και με τις βυζάρες και την κωλάρα μου. Της είπα ότι κι αυτή μια χαρά τα κατάφερε με τους χορούς της και ότι κι αυτή είναι γυναικάρα. Βρίσκεις; με ρώτησε και μου έδωσε ένα βαθύ γλωσσόφιλο αγκαλιάζοντας με και σφίγγοντάς με πάνω της. Συνέχισε χουφτώνοντας με στο κωλαράκι και στα βυζάκια μου γλείφοντας μου το λαιμό και το αυτάκι. Κάπου εκεί μέσα σε όλη τη φάση και ενώ εγώ ήθελα να τη σταματήσω, αλλά ζαλιζόμουν, ήρθε ένας τύπος και κόλλησε πίσω μου. Το πουλί του είχε σκληρύνει και το κόλλησε στο κωλαράκι μου και χούφτωνε κι αυτός τα βυζάκια μου φιλώντας μου το λαιμό. Ήθελα να σταματήσουν. Ζαλιζόμουν. Η Αρετή μετά από λίγο τον έσπρωξε, τον έδιωξε και με πήρε από το χέρι και ήρθαμε και σας βρήκαμε. Γιατί δε μιλάς; Θύμωσες;

Εκείνη τη στιγμή της έπιασα το χέρι και το άφησα πάνω στον πούτσο μου που είχε γίνει πύραυλος.

- Αλήθεια;

Με ρώτησε όλο νόημα. Έχωσε το χέρι της μέσα από το μαγιό και άρχισε να τον παίζει σφίγγοντας τον δυνατά.

- Ξέρεις η Αρετή το είχε ξανακάνει! Συνέχισε στο αυτί μου, για να ακολουθήσει η δεύτερη εξομολόγηση που είχα αναφέρει τότε στο σκηνικό στην πισίνα.

- Όταν σας είχαμε αφήσει μόνους στην πισίνα με τον Κοσμά και ήμασταν στο γκαράζ για να ετοιμάσουμε τα ποτά. είχε έρθει η Αρετή και μου είχε πει ότι τόση ώρα χάζευε τις υπέροχες βυζάρες μου, ότι τις θαύμαζε και ότι ζήλευε. Με πλησίασε και μου είπε αν μπορεί να τις δει λίγο λύνοντας το κορδόνι από το μαγιό μου. Με το που μου τα ελευθέρωσε, άρπαξε το ένα και άρχισε να ρουφάει με τρέλα τη ρώγα μου, λέγοντας μου πως είναι καύλα. Πήγε να με φιλήσει στο στόμα και τραβήχτηκα αλλά εκείνη πρόλαβε να μου δώσει ένα πεταχτό φιλί και να χώσει λίγο τη γλώσσα της στο στοματάκι μου.

- Εσένα πως σου φάνηκε, σου άρεσε;…

τη ρώτησα και πήρε με τη σειρά της το χέρι μου και το οδήγησε στο μουνάκι της για να μιμηθεί την κίνηση που είχα κάνει πρώτος εγώ, ενώ με το χέρι της συνέχισε να μου σφίγγει δυνατά τον πούτσο και να τον παίζει. Ήταν πλημμυρισμένο και καυτό το μουνάκι της. Χαμογέλασα και συνέχισα.

- Τώρα εντάξει. Και τότε το ίδιο;

Κούνησε καταφατικά το κεφάλι της. Τα φώτα του ξενώνα μας επανέφεραν στην πραγματικότητα και μαζευτήκαμε. Μόλις είχαμε φτάσει. Κατεβήκαμε από το αμάξι και κατευθυνθήκαμε στη σουίτα μας. Ο Κοσμάς γύρισε σχεδόν μόλις είχαμε κάνει περίπου 5 μέτρα και επέστρεψε στιγμιαία με το μπουκάλι της τεκίλας που ήταν σχεδόν μισό. Το άρπαξε φεύγοντας από το μπαρ. Όπως ήμασταν όλοι μεθυσμένοι μας φάνηκε καλή ιδέα να συνεχίσουμε να πίνουμε. Ανεβήκαμε πάνω και τα παιδιά είπανε να κάνουνε πρώτα ένα ντους και να έρθουν μετά. Θέλαμε κι εμείς ένα μπανάκι και συμφωνήσαμε. Σε λίγα λεπτά χτυπούσαν την πόρτα μας φορώντας μόνο από μια πετσέτα και με την τεκίλα στο χέρι. Η Κωνσταντίνα είχε την ίδια αμφίεση μιας και την βγάλανε από το μπάνιο κι εγώ θα έμπαινα εκείνη τη στιγμή και φορούσα μόνο το μαγιό μου. Η αλήθεια είναι ότι πριν έρθουν προσπαθούσα για κάποια λεπτά να μάθω τι είπε στο αυτί της Κωνσταντίνας ο Κοσμάς όταν χόρευα με την Αρετή για να δω αν υπήρχε πιθανότητα να παίξει κάτι με το ζευγάρι. Είχα ψηθεί για παρτούζα και γούσταρα πολύ να σκίσω την Αρετή. Μου το είπε τελικά αλλά δεν φάνηκε να πολυγουστάρει τέτοια φάση.

Της είπε πως ήταν η πιο ωραία γυναίκα στο μαγαζί και πως όλοι τη γουστάρουν πάρα πολύ και τους έχει καυλώσει όλους και ότι βάζει και τον εαυτό του μέσα στους όλους. Δεν ήθελε, λέει, να μου το πει μην τυχόν και θύμωνα και χαλούσε η βραδιά. Θα μου το έλεγε άλλη στιγμή είπε. Τη ρώτησα αν της άρεσε όλο αυτό και μου είπε ότι της άρεσε μόνο το κομπλιμέντο, οπότε δεν είχα ιδιαίτερες απαιτήσεις από εκείνο το σημείο και μετά. Έκανα το μπανάκι μου και βγήκα κι εγώ με την πετσέτα τυλιγμένη στη μέση. Ήπιαμε μερικά σφηνάκια σα χαζά λυκειόπαιδα, παίζοντας ένα παιχνίδι που δεν έχει και πολύ νόημα μιας και η σημασία του είναι μόνο να πιείς. Το μεθύσι γρήγορα επανήλθε παρά τη φιλότιμη προσπάθεια του νερού που είχε πέσει πάνω μας και μας είχε ξυπνήσει και ξεμεθύσει ελαφρώς. Περισσότερο χάλια από όλους ήταν ο Κοσμάς, με την Κωνσταντίνα πρώτη και τελευταία φορά από τότε που τη γνώριζα να έχει κάνει τιτάνια προσπάθεια για να ακολουθήσει την παρέα στο ποτό, αλλά να έχει αρχίσει και εκείνη να παραδίδει πνεύμα.

Η Αρετή το ψιλοπάλευε και εγώ παρότι μεθυσμένος ξεκάθαρα, ήμουν σε καλύτερη κατάσταση από όλους. Σε κάποια φάση το γυρίσαμε στη μπουκάλα για να βάλουμε και την τελευταία υπογραφή στον παλιμπαιδισμό μας. Ξεκινήσαμε με φιλιά ανάμεσα στα ζευγάρια και με το μπουκάλι να δείχνει επίμονα φιλί μεταξύ του Κοσμά και εμένα. Για να μην χαλάσει το παιχνίδι ίσα που ακουμπούσαμε τα χείλη μας όσο πιο ακομπλεξάριστα μπορούσαμε, αν και φαινόταν πως δεν το απολαμβάνουμε. Κάποια από τις φορές το μπουκάλι έδειξε φιλί ανάμεσα στην Αρετή και εμένα. Εγώ πήγα χαλαρά αλλά εκείνη με άρπαξε και μου έδωσε ένα τρελό γλωσσόφιλο ενώ οι άλλοι δύο κοιτούσαν με έκπληξη. Σταμάτησε και αφήνοντας με κι εμένα μαλάκα ρώτησε αν είναι η σειρά της σαν να μην συμβαίνει τίποτα και γύρισε το μπουκάλι. Το μπουκάλι έδειξε Αρετή και Κωνσταντίνα. Η Αρετή σηκώθηκε, έφτασε μπροστά στην Κωνσταντίνα, την σήκωσε και ξεκίνησε ένα υπέροχα αισθησιακό φιλί με την Κωνσταντίνα να γουρλώνει στην αρχή τα μάτια με απορία και μετά να παραδίνεται και να ανταποκρίνεται το ίδιο αισθησιακά προκαλώντας μου άλλη μια φορά έκπληξη αλλά και άπειρη καύλα.

Σηκωθήκαμε με τον Κοσμά και καθίσαμε αναπαυτικά στον καναπέ απολαμβάνοντας το θέαμα. Με κέρασε ένα πούρο και τα ανάψαμε κι οι δυο πίνοντας και οι δυο εναλλάξ τεκίλα από το μπουκάλι. Τα κορίτσια γύρισαν μας έριξαν ένα βλέμμα και συνέχισαν τα φιλιά και τα χάδια. Γρήγορα οι πετσέτες τους βρέθηκαν στο πάτωμα και τα χάδια συνεχίστηκαν με την Αρετή να κάνει αυτό που μου είχε περιγράψει η Κωνσταντίνα στο αμάξι. Χούφτωσε το ένα βυζί της και έγλειφε τη ρώγα της μανιασμένα. Η Κωνσταντίνα έδειχνε να το απολαμβάνει με την Αρετή να έχει αρχίσει να την πασπατεύει παντού. Σε κάποια στιγμή άνοιξε τα μάτια της και όρμησε κι εκείνη στο βυζί της Αρετής ξεκινώντας να γλείφει και να ρουφάει τη ρώγα της. Η Αρετή έχωσε το αυτί της Κωνσταντίνας στο στόμα της και γλείφοντας το της ψιθύρισε κάτι. Σταμάτησαν, γύρισαν μας κοίταξαν και ήρθαν προς το μέρος μας. Γονάτισαν μπροστά εκεί που καθόμασταν και μας τράβηξαν τις πετσέτες που είχαν γίνει σαν αντίσκηνο από τις καύλες που μας είχε δημιουργήσει το θέαμα. Τα παλούκια μας έστεκαν όρθια πια μπροστά τους.

Είδα την Κωνσταντίνα να έχει κολλήσει λίγο το βλέμμα της στον όρθιο πούτσο του Κοσμά μιας και δεν είχε δει και πολλές πούτσες στη ζωή της. Ήταν μάλλον πιο μεγάλος από τον δικό μου μα ήταν πολύ πιο λεπτός. Ο δικός μου φημιζόταν για το πάχος του ενώ από μήκος ήταν αρκετά νορμάλ. Του Κοσμά ήταν το ακριβώς αντίθετο. Πλησίασαν και άρχισαν να χαϊδεύουν και να παίζουν τα καυλιά μας και με την Αρετή να ξεκινάει πρώτη άρχισαν να μας γλείφουν. Η Αρετή έγλειφε σαν εκπαιδευμένη πουτάνα και η Κωνσταντίνα τη χάζευε μιας και μάλλον δεν είχε ξαναδεί πως είναι το σωστό τσιμπούκι. Ήλπιζα να πάρει κάποια μαθήματα γιατί πραγματικά το χρειαζόταν η σχέση μας.

- Παρ' το αγάπη μου στο στόμα σου… είπε κάποια στιγμή η Αρετή.

- Έχεις τέτοιο εργαλείο μπροστά σου και δεν το ξεζουμίζεις; Ρούφα το! Μπούκωσε το στόμα σου.

Μέσα στα λεγόμενα της, της έσπρωξε το κεφάλι και η δικιά μου, μου τον άρπαξε και τον έβαλε στο στόμα της.

- Να, κοίτα εδώ… και κάνε κι εσύ το ίδιο…

και έβαλε ξανά τον πούτσο του Κοσμά στο στόμα της ενώ κοιτούσε στο πλάι να δει αν κάνει το ίδιο και η Κωνσταντίνα. Η Κωνσταντίνα προσπαθούσε να μιμηθεί αυτά που έβλεπε. Δεν το κατάφερνε εντελώς μα ακόμα κι έτσι ήταν μακράν η καλύτερη πίπα που μου είχε κάνει ποτέ. Με τα μάτια κλειστά απολάμβανα το τσιμπούκι της Κωνσταντίνας καπνίζοντας που και που καμιά τζούρα από το πούρο που είχα στο χέρι μου. Τα χέρια της Κωνσταντίνας βρισκόντουσαν στα μπούτια μου. Ξαφνικά ένα χάδι με ξάφνιασε και άνοιξα τα μάτια μου. Ο πούτσος μου ήταν στο στόμα της Κωνσταντίνας μα το χέρι της Αρετής μου χάιδευε τα αρχίδια περίτεχνα. Είχα μείνει λίγο πίσω μιας και είδα την παλάμη του Κοσμά να έχει σφίξει το βυζί της Κωνσταντίνας το οποίο κοίταζε εκστασιασμένος και μάλαζε χουφτώνοντας το. Το τσιμπούκι της Αρετής όμως δεν παιζόταν και κάπου εκεί ο Κοσμάς άδειασε το σπέρμα του στο στόμα της που πρόθυμα κατάπιε κάθε ίχνος. Παρόλα αυτά ο Κοσμάς συνέχισε να παίζει με το βυζί της Κωνσταντίνας τσιμπώντας της τη ρώγα ενώ η Αρετή πήγε για λίγο στο μπάνιο. Όταν βγήκε μετά από κάποια λεπτά η Αρετή από το μπάνιο, μας βρήκε όπως μας άφησε. Μόνο που, τσατισμένα, ένα.

- Τι μαλάκας;…

βγήκε από το στόμα της. Γυρίσαμε και την κοιτάξαμε. Το βλέμμα της ήταν στον Κοσμά, ο οποίος είχε παραδοθεί στον ύπνο. Πήγε από πάνω του και του έριξε δυο- τρεις μικρές σφαλιάρες στο μάγουλο. Τίποτα. Είχε κοιμηθεί. Φάνηκε να ξενερώνει και να πάει να νευριάσει και να φύγει μα τότε έγινε κάτι που δεν το περίμενα με τίποτα. Η Κωνσταντίνα της έπιασε το χέρι και την τράβηξε προς το μέρος μας. Έκανε λίγο στο πλάι για να της ανοίξει χώρο και την τράβηξε κοντά και προς τα κάτω για να γονατίσει κι εκείνη δίπλα της. Η Αρετή με κοίταξε με έκπληξη και μάλλον το ίδιο κι εγώ. Γονάτισε, έδωσε ένα φιλί στην Κωνσταντίνα και βούτηξαν και οι δύο γλείφοντας μου τον πούτσο όπως ποτέ άλλοτε. Τα χείλη τους και οι γλώσσες τους ενώνονταν πάνω στον πούτσο και στα αρχίδια μου. Τα ρουφούσαν και τα έπαιρναν εναλλάξ στα στόματά τους. Τρέλα. Παράνοια. Παράδεισος. Κάπνιζα το πούρο μου αναπαυτικά και απολάμβανα την πιο υπέροχη περιποίηση της ζωής μου μέχρι τότε. Η Αρετή έβαλε το χέρι της στο μουνάκι της Κωνσταντίνας καθώς συνέχιζαν το γλείψιμο.

- Ρε συ, αυτή εδώ στάζει από καύλα. Το μουνί της έχει τρελαθεί…

είπε η Αρετή γυρνώντας προς το μέρος της Κωνσταντίνας και συνέχισε.

- Θέλεις επειγόντως πούτσο, ε;

Η Κωνσταντίνα έγνεψε καταφατικά κουνώντας το κεφάλι. Η Αρετή την έπιασε από το χέρι και τη σήκωσε και με το άλλο έπιασε εμένα και μας οδήγησε στο κρεβάτι. Ξάπλωσε την Κωνσταντίνα στο κρεβάτι και της άνοιξε τα πόδια λέγοντας:

- Αυτό το μουνάκι πρέπει να το γευτώ, δε σε πειράζει, έτσι;…

με ρώτησε. Της έκανα ένα νόημα πως όλα είναι μια χαρά και πήγα και μπούκωσα το στόμα της Κωνσταντίνας με τον πούτσο μου. Δεν ξέρω τι έκανε η Αρετή εκεί κάτω αλλά η Κωνσταντίνα ούρλιαζε και μούγκριζε σαν δαιμονισμένη και εγώ πια της είχα πιάσει το κεφάλι και της γαμούσα το στόμα με τον πούτσο μου να φτάνει στο λάρυγγα της. Έχυσε πολύ γρήγορα μέσα σε μια παραζάλη, προσπαθώντας να βρει της ανάσες της, με το σώμα της να συσπάται και να τρέμουν τα πόδια της. Έκανε ένα νόημα με το χέρι για να σταματήσουμε και η Αρετή ήρθε προς το μέρος μου και μου έδωσε ένα φιλί με τα υγρά της Κωνσταντίνας να είναι ακόμα στο πρόσωπο της.

- Τώρα θέλω αυτό…

είπε και έσφιξε τον πούτσο μου στο χέρι της. Γύρισα, κοίταξα την Κωνσταντίνα και είδα ότι την είχε πάρει ο ύπνος. Προσπάθησα να την ξυπνήσω αλλά μάταια. Είχε παραδώσει πνεύμα. Η Αρετή ξάπλωσε δίπλα της και μου έκανε νόημα να πάω.

- Έλα ρε καυλιάρη άντρα τώρα να σκίσεις το μουνί μου που σε κάνω κέφι από την πρώτη στιγμή που σε είδα. Μόλις είδα πρώτη φορά τον πούτσο σου τον ήθελα μέσα μου. Έλα να μου ανοίξεις όλες τις τρύπες με το χοντρό εργαλείο σου.

Μπήκα στο πλημμυρισμένο μουνάκι της που ήταν αρκετά στενό. Άρχισα να το γαμάω με αυξανόμενο ρυθμό και εκείνη έβριζε και φώναζε. Την έπιασα από τα μέση και τη σφυροκοπούσα ενώ την είχα ανασηκώσει ελαφρά για να καρφώνομαι όσο πιο βαθιά μπορούσα. Εκείνη μέσα στην καύλα της έσφιγγε τα βυζιά της Κωνσταντίνας και της δάγκωνε τα χείλη μα εκείνη δεν νομίζω ότι καταλάβαινε τίποτα γιατί δεν αντιδρούσε. Γαμιόμασταν δυνατά και έντονα και μόνο όταν πήγα να την γυρίσω καταλάβαμε πως είχαμε κι άλλη παρέα στο δωμάτιο. Η Κική ήταν ολόγυμνη και γονατισμένη μπροστά στον πούτσο του Κοσμά προσπαθώντας να τον ξυπνήσει γλείφοντας τον και ρουφώντας τον. Στην αρχή δε φάνηκε να τα καταφέρνει μα κάποια λεπτά αργότερα είχε ψιλοανοίξει τα μάτια του και ο πούτσος του έστεκε όρθιος με την Κική να προσπαθεί να τον καβαλήσει. Τον κατάπιε ολόκληρο με το μουνάκι της καθώς εγώ είχα γυρίσει την Αρετή να τους βλέπει και πιάνοντας την από τα μαλλιά ξέσκιζα το μουνάκι της στα τέσσερα ενώ εκείνη σχεδόν πάνω από την Κωνσταντίνα. Φώναζε και έβριζε λέγοντας:

- Κοίτα ρε μαλάκα πως γαμάει ο σωστός πούτσος. Κοίτα πως με κάνει και μουγκρίζω. Αχ καύλα μου. Κωνσταντίνα έχεις χορτάσει πούτσα ή ακόμα; Που να χορτάσεις; Χορταίνεται αυτό το πράγμα; Τι κουβαλάς ρε καυλιάρη ανάμεσα στα πόδια σου;…

ενώ ο Κοσμάς παραδομένος ανάσκελα προσπαθούσε να μείνει ξύπνιος και να απολαύσει το γαμήσι με την Κική και η Κωνσταντίνα ταρακουνιόταν χωρίς να καταλαβαίνει τίποτα με τα βυζόμπαλα της να πηγαίνουν πέρα δώθε από το γαμήσι που έπεφτε ακριβώς από πάνω της. Η Αρετή έχυσε με εμένα να της κοπανάω τα αρχίδια πάνω στο μουνί της και να της έχω βάλει το δάχτυλο μου με μπόλικο σάλιο στον κώλο της. Με το που ένιωσα το μουνί της να συσπάται και να χύνει πάνω στον πούτσο μου, τον έβγαλα και προσπάθησα να μπω στη σούφρα της. Ήταν δουλεμένη αρκετά μα όχι για το δικό μου πάχος. Πλέον τα ουρλιαχτά και οι φωνές ήταν από τον πόνο που της προκαλούσε η σταδιακή, αργή διείσδυση. Μετά από λίγο όμως οι φωνές γίνανε καύλας και ηδονής.

- Τι ζω η πουτάνα; Χτίσ’ τον μέσα μου...

και άλλα τέτοια ακούγονταν από την Αρετή που είχε βάλει το χέρι της στο μουνί της και γρήγορα έχυνε ξανά με εμένα να ακολουθώ κατά δυο λεπτά περίπου, αδειάζοντας το σπέρμα μου βαθιά στον κώλο της. Η μικρή είχε τελειώσει λίγο νωρίτερα και από τους δύο με τον πούτσο του Κοσμά ακόμα μέσα της ενώ εκείνη έπαιζε με το μουνάκι της και τα βυζάκια της. Τι όμορφα που τέλειωνε; Γούσταρα πολύ να τη βλέπω να έρχεται σε οργασμό. Όταν βγήκα από τον κώλο της Αρετής εκείνη σε μια ημιλιπόθυμη κατάσταση έγειρε στην αγκαλιά της Κωνσταντίνας και κοιμήθηκε ακαριαία. Η Κική μόλις είχε βρει τις ανάσες της και δεν είχε ξεκαβαλήσει ακόμα τον πούτσο του Κοσμά. Παρόλα αυτά εκείνος κοιμόταν και ο πούτσος του δεν ήταν πια σε πλήρη στύση. Τη σήκωσα και την πήρα από το χέρι. Έτσι ολόγυμνοι κατεβήκαμε και περπατήσαμε μέχρι την αίθουσα του Spa. Κάθισα στο κρεβάτι του μασάζ και αφού τη φίλησα στο στόμα πολύ γλυκά της είπα.

- Ανέστησε τον. Γλείψ' τον καύλα μου.

Δεν έφερε αντίρρηση. Της πήρε μόλις λίγα λεπτά με πολύ μαλακές κινήσεις και αγγίγματα με τη γλώσσα και τα χείλη της να τον κάνει και πάλι παλούκι. Τη σήκωσα, την οδήγησα μέσα στο τζακούζι και με το που μπήκαμε, μπήκα μέσα της. Αγκαλιασμένοι φιλιόμασταν και κουνιόμασταν αργά και οι δύο. Σχεδόν θα έλεγα πως κάναμε έρωτα καθώς κοιταζόμασταν στα μάτια μέσα στα χαμόγελα της ευχαρίστησης που νιώθαμε εκείνη τη στιγμή. Τέλειωσα πρώτος μέσα στο μουνάκι της Κικής και εκείνη με κοιτούσε απολαμβάνοντας το θέαμα του οργασμού μου. Μόλις συνήλθα λίγο την ανέβασα στο χείλος του τζακούζι και άρχισα να της γλείφω το μουνάκι με πολύ πάθος. Το χαμόγελο της δεν έλεγε να φύγει ούτε στιγμή από το αγγελικό της πρόσωπο. Τέλειωσε βγάζοντας μικρές κραυγές καύλας ανάμεσα στη βαριά της αναπνοή με αναστεναγμούς. Γυρίσαμε επάνω. Όλοι ήταν σαν νεκροί και το τοπίο σαν βομβαρδισμένο. Ξυπνήσαμε πρώτα τον Κοσμά και τον βοηθήσαμε να πάει στο δωμάτιο. Μετά πήρα την Αρετή αγκαλιά και την πήγαμε κι εκείνη κάτω. Με το που την αφήσαμε ξύπνησε. Άνοιξε τα μάτια της και μια λάγνα θερμή παράκληση βγήκε από το στόμα της.

- Γλείψε με…

είπε και με κοίταξε βαθιά σα να με παρακαλάει. Κοιταχτήκαμε με την Κική, χαμογελάσαμε και πιάσαμε δουλειά. Αρχίσαμε να γλείφουμε παρέα το μουνάκι της Αρετής και μας πήρε μόλις κάποια λεπτά να την τρελάνουμε τελείως και να χύσει δυνατά. Μόλις τέλειωσε εγώ σηκώθηκα και έκανα λίγο πίσω. Η μικρή όμως δεν σταμάτησε. Συνέχιζε. Την κοίταξα λίγο με απορία και γύρισε και μου είπε.

- Δεν ξέρεις εσύ. Είμαστε γυναίκες εμείς, ξέρουμε.

Ένα σαρδόνιο χαμόγελο ζωγραφίστηκε στο πρόσωπο της Αρετής. Κάθισα πίσω στην πολυθρόνα αναπαυτικά και άναψα ένα πούρο που είχε αφήσει ο Κοσμάς. Σε πολύ λίγα λεπτά αυτό που έκανε η Κική στην Αρετή την είχε απογειώσει και σηκώθηκε σα δαιμονισμένη αρπάζοντας τη μικρή φιλώντας την με πάθος και μανία, χουφτώνοντας την και σφίγγοντας την ενώ και η μικρή ανέβασε τους τόνους και την ένταση. Ήταν πια σαν εραστές που είχαν να ιδωθούν χρόνια. Το θέαμα με καύλωσε και άρχισα να παίζω τον πούτσο μου. Γύρισαν με κοίταξαν και οι δυο με ένα πονηρό ύφος, μου χαμογέλασαν και μετά έμπλεξαν τα πόδια τους. Τα μουνάκια τους είχαν κολλήσει και έσπρωχναν και οι δύο με δύναμη. Η Κική δεν άργησε να τελειώσει, αυτή τη φορά φωνάζοντας. Ακολούθησε η Αρετή σε περίπου δυο λεπτά και εγώ κόντευα. Σηκώθηκα τις πλησίασα και άρχισα να παίζω δυνατά πια τον πούτσο μου ενώ εκείνες άνοιξαν διάπλατα τα στόματα τους βγάζοντας έξω τις γλώσσες τους περιμένοντας. Η Αρετή σάλιωσε ένα δάχτυλο και πέρασε το χέρι της κάτω από τα αρχίδια μου βάζοντας μου το δάχτυλο βαθιά στην τρύπα μου, ξαφνιάζοντας με προς στιγμή. Μικρές μαλάξεις με το δάχτυλο στον προστάτη μου με έκαναν να βγάλω ότι σπέρμα είχα μέσα μου. Καυτοί πίδακες σπέρματος βγήκαν από το καυλί μου και τα δυο κορίτσια πρόθυμα κατάπιαν τα πάντα καθαρίζοντας στο τέλος και τον πούτσο μου με τις γλώσσες τους.

Όπως ήταν αγκαλιασμένες ξάπλωσαν και φιλιόντουσαν δίπλα από τον Κοσμά. Εγώ μουδιασμένος από την καύλα έφυγα στο δωμάτιο και έπεσα ξερός στο κρεβάτι πλάι στην Κωνσταντίνα. Ένα τηλεφώνημα το πρωί διέκοψε απότομα τις διακοπές μας. Είχε γίνει ένα ατύχημα στη δουλειά και έπρεπε να φύγουμε. Ευτυχώς το αμάξι ήταν έτοιμο. Πληρώσαμε τη διαφορά από τα εισιτήρια του κοινωνικού τουρισμού, χαιρετίσαμε την Κική και αναχωρήσαμε. Με την Αρετή και τον Κοσμά δε χαιρετηθήκαμε ποτέ. Αν και με πρωτοβουλία της Αρετής επικοινωνήσαμε αργότερα, μέσω της Κικής και όποτε ανέβαινα στη Θεσσαλονίκη ξεσκιζόμασταν σταθερά για κάποια χρόνια σε ένα ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας. Μια φορά έφερε μαζί και την Κική. Με την Κική καυλαντίζουμε συχνά παρέα μέσω ίντερνετ. Κάνουμε cybersex και χύνουμε παρέα στις κάμερες. Της έχω στείλει και μερικούς φίλους κατά διαστήματα και το έχουν ευχαριστηθεί. Και οι φίλοι και εκείνη.

Μέσα σε όλη αυτή την ερωτική παράνοια και καύλα όμως μια πικρή γεύση μου έμεινε. Η Κωνσταντίνα δεν θυμόταν τίποτα. Στην αρχή δυσκολεύτηκα να την πιστέψω μα με τον καιρό βεβαιώθηκα. Μπορεί να ήταν και καλύτερα γιατί δεν ξέρω αν θα μπορούσε να το διαχειριστεί. Κρίμα να ξεχάσεις τέτοια εμπειρία. Αυτό που με πείραξε περισσότερο ήταν ότι δε θυμόταν ούτε τα υπέροχα τσιμπούκια που μου έκανε. Θυμήθηκε όμως τα δυο πεσίματα που της έκανε η Αρετή στην πισίνα και στο μπαρ και θυμήθηκε πως είχε καταφέρει να την καυλώσει. Κάτι ήταν κι αυτό.

Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία. Συγνώμη για το μέγεθος της τελευταίας ενότητας μα δεν ήθελα να την κόψω. Θέλετε η επόμενη να είναι πριν ή μετά από αυτή χρονικά; Περιμένω feedback!




Copyright protected OW ref: 160343



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.