Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μια νέα μέρα ξεκινούσε στον ξενώνα καθώς το φως του ήλιου έμπαινε από τα παράθυρα, αλλά η γλυκιά δροσιά των προηγούμενων ημερών είχε δώσει τη θέση της σε ένα τσουχτερό καλοκαιρινό κρύο που συνοδευόταν από μια βροχόπτωση που μόνο καλοκαιρινή δε θα τη χαρακτήριζες. Η Κωνσταντίνα είχε ξυπνήσει προφανώς το βράδυ και πήρε μια κουβέρτα από την ντουλάπα. Ή είχε σκεπάσει και εμένα που κοιμόμουν γυμνός ή τράβηξα κι εγώ τη μια άκρη της κουβέρτας μέσα στον ύπνο μου. Μιας και ήταν κουκουλωμένη δεν μου ήταν εύκολο να τη σηκώσω από το κρεβάτι και έτσι ντύθηκα και κατέβηκα μόνος για πρωινό. Στο σαλόνι ήταν μόνο η Κική και καθίσαμε μαζί να τσιμπήσουμε κάτι και να πιούμε ένα καφέ. Η Αρετή κι ο Κοσμάς μάλλον κοιμόντουσαν κι αυτοί μιας και δεν είχε κάνει κανένας την εμφάνιση του μέχρι τότε. Αφού φάγαμε κάτι, ο καφές συνοδεύτηκε από την από μέρους μου εξιστόρηση των χθεσινών γεγονότων στην Κική. Ήθελα κάπου να τα πω και την αισθανόμουν ήδη σαν πολύ καλή μου φίλη για κάποιο ανεξήγητο λόγο. Εντάξει βέβαια και η μικρή ήταν τούμπανο και καύλα από τις λίγες.

Γούσταρα τρελά που την καύλωνα με αυτόν τον τρόπο και δε μπορούσε να ελέγξει τις ορμές της. Ούτε τώρα το έκανε. Μιας και είχε βυθιστεί σε μια μεγάλη πολυθρόνα με τα πόδια πάνω σε στάση οκλαδόν και η πλάτη της πολυθρόνας την έκρυβε σχεδόν εντελώς από όλο το χώρο, έβαλε το ένα χέρι της μέσα από τη φόρμα της και το ροζ βρακάκι της και το άλλο χούφτωνε το βυζάκι της μέσα από το ανοιχτό φερμουάρ της ζακέτας της. Η ιστορία τέλειωσε και η Κική είχε μπει στην τελική ευθεία για να τελειώσει καθώς η ανάσα της είχε γίνει βαριά και το σώμα της έκανε συσπάσεις κι η ίδια έτρεμε με το κεφάλι γερμένο προς τα πίσω για να τη βοηθάει στις ανάσες και τα μάτια κλειστά. Κάπου εκεί η πόρτα άνοιξε και ξεπρόβαλε η Αρετή.

- Κική είσαι εδώ;

Ρώτησε και δεν πήρε απάντηση από την Κική που εκείνη τη στιγμή μάλλον είχε αρχίσει τον οργασμό της, προσπαθώντας να τον κάνει εντελώς αθόρυβο. Η Αρετή κάρφωσε τα μάτια της στα δικά μου κι εγώ κοιτούσα μόνο αυτήν για να μην προδώσω την μικρή που έχυνε ασύστολα μισό μέτρο μόλις από εμένα κι ας την έβλεπα με την περιφερειακή μου όραση. Ξεκίνησε να έρχεται προς το μέρος μου και μιας και ήταν σχεδόν σίγουρη ότι καθόμουν μόνος μου, ανέβασε το μπροστά μέρος του αέρινου, vintage, εμπριμέ φορέματος που φορούσε μέχρι τη μέση της και τράβηξε με το άλλο χέρι της το φόρεμα μαζί με μια βαμβακερή, άσπρη ζακέτα, από το ντεκολτέ, απελευθερώνοντας το δεξί μικρό βυζάκι της και αφήνοντας με να δω πως δεν φορούσε εσώρουχα ούτε πάνω ούτε κάτω. Ο βηματισμός της αργός και πολύ θηλυκός και το βλέμμα της προκλητικό όσο ποτέ. Πλησίαζε κι εγώ υπνωτισμένος κοιτούσα, μέχρι που έφτασε σχεδόν στο ένα μέτρο. Η Κική αδικαιολόγητα αναψοκοκκινισμένη και λαχανιασμένη γύρισε προς το μέρος της και είπε:

- Αρετή μου δε σε άκουσα...

λόγια που προφανώς αποδεικνύανε το ακριβώς αντίθετο, ενώ η Αρετή μάλλον ντράπηκε και προσπάθησε αστραπιαία να συμμαζευτεί.

- Δεν πειράζει Κική μου! Δεν πειράζει.

Κοιταχτήκαμε και οι τρεις και χαμογελάσαμε καθώς ο Κοσμάς μόλις είχε κάνει την εμφάνιση του και ερχόταν με γρήγορο βηματισμό προς το μέρος μας. Πριν έρθει κοντά μας κι ενώ η Αρετή είχε πάρει θέση στο σαλόνι η φωνή του ακούστηκε:

- Μας τα χάλασε ο καιρός σήμερα!

- Ναι ρε γαμώτο… απάντησα εγώ.

- Τέτοιες μέρες προσφέρονται για χρήση του Spa... είπε η Κική.

- Σωστά απάντησε η Αρετή!

Κάπου εκεί κατέβηκε και η Κωνσταντίνα. Πήραμε όλοι θέση στη ροτόντα και ενώ εγώ με την Κική συνεχίσαμε τον καφέ μας οι υπόλοιποι πεινασμένοι κι αφού καλημέρισαν όλοι, όλους, πέσανε με τα μούτρα στο πρωινό. Η Αρετή καθόταν ακριβώς απέναντι μου και δεν έχασα την ευκαιρία. Έβγαλα την παντόφλα μου και με το γυμνό μου πόδι σήκωσα το φόρεμά της και έφτασα μέχρι τα μπούτια της που ενώ στην αρχή ήταν κλειστά, μόλις το πήρε είδηση, τα άνοιξε με προσμονή κι εγώ συνέχισα τη διαδρομή μου. Έπαιξα λίγο με το μουνάκι της που είχε κατεβάσει ποτάμια υγρά και της έμπηξα το μεγάλο δάχτυλο. Λίγο πριν την τρελάνω εντελώς και μας πάρουν όλοι χαμπάρι, σταμάτησα και απέσυρα το πόδι μου στη θέση του. Στη συνέχεια πρότεινα μιας και είχα ήδη πάρει πρωινό να πάω στην αίθουσα και μετά να έρθει να με βρει η Κωνσταντίνα για να κάνουμε χρήση της αίθουσας πρώτοι και μετά να τη χρησιμοποιήσουν οι άλλοι. Συμφώνησαν όλοι με την προϋπόθεση να το πάμε εναλλάξ ανά ώρα για να μην βαρεθεί κανένας στο περίμενε. Έτσι σηκώθηκα εγώ μαζί με την Κωνσταντίνα και πήγαμε κάτω, μπήκα στην αίθουσα και είπα στην Κωνσταντίνα να κλειδώσει, να πάρει τα κλειδιά και μόλις τελειώσει το πρωινό της να ερχόταν κι αυτή.

Έτσι κι έκανε. Έβγαλα τα ρούχα μου και μπήκα στο θάλαμο του χαμάμ. Ο ατμός ήταν τόσο πυκνός που δεν έβλεπα μπροστά μου σε λίγα λεπτά μπήκε μέσα η Κωνσταντίνα. Ή μάλλον έτσι νόμιζα!

- Ήρθες κιόλας; Ρώτησα.

- Και πολύ άργησα.

Ήταν η απάντηση που πήρα από τη γεμάτη καύλα φωνή της Κικής. Για άλλη μια φορά η μικρή χρειάστηκε μόνο κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να πάρει τον πούτσο μου στο στόμα της και να αρχίσει ένα υπέροχο γλείψιμο που με την υγρασία του χαμάμ και τη θερμοκρασία του, είχε μια απίθανη αίσθηση. Μετά από περίπου πέντε λεπτά όμως η Κική είχε πλέον ένα μικρό θέμα με την αναπνοή της που την εμπόδιζε να συνεχίσει το έργο της κι έτσι βγήκαμε και με κάθισε στο κρεβάτι του μασάζ οπού συνέχισε να γεύεται με μανία το καυλί μου. Κάποια στιγμή ακούστηκε η κλειδαριά της πόρτας και ή Κική με μια κίνηση πετάχτηκε όρθια, πήρε τα ρούχα της και κρύφτηκε στο ντους. Εγώ με τον πούτσο πρησμένο και κάγκελο έμεινα κοκαλωμένος εκεί ακριβώς που ήμουν. Η Κωνσταντίνα μπήκε μέσα και με αντίκρισε με έκπληξη...

- Τι συμβαίνει εδώ;… ρώτησε.

- Το πρωί δεν ήμουν εκεί να σε ξυπνήσω όπως χτες και σκέφτηκα να σου ετοιμάσω το "πρωινό" σου και να σου το σερβίρω εδώ...

και άρχισα να της βγάζω τα ρούχα της βιαστικά.

- Μ… δεν κρατιέσαι βλ... αχ...

είπε καθώς της κάρφωνα τον πούτσο στο μουνάκι της βάζοντας την να σκύψει στα τέσσερα πάνω στο κρεβάτι του μασάζ. Ο ρυθμός μου από την αρχή γρήγορος, βίαιος και κοφτός. Χτυπούσα με δύναμη τη μήτρα της, ενώ τα αρχίδια μου κοπανούσαν πάνω στο μουνάκι της. Η Κική έβλεπε με ζήλεια από το πλάι του τοίχου του ντους που είχε βγάλει το κεφαλάκι της. Δεν είχε ντυθεί ακόμα και μιας και η Κωνσταντίνα δε μπορούσε να τη δει από εκεί που βρισκόταν, η μικρή πήρε θάρρος και εμφανίστηκε ολόγυμνη στο διάδρομο, κάνοντας μου νόημα ότι θα έπρεπε να μπαίνω στο δικό της μουνάκι. Σφυροκοπούσα την Κωνσταντίνα με αμείωτο ρυθμό και όλο και πιο δυνατά και έριχνα σφαλιάρες στα κωλομάγουλα της με εκείνη να βογκάει από καύλα και να μουγκρίζει από ηδονή ενώ η Κική έπαιζε το μουνάκι της στα όρθια στηριζόμενη στον τοίχο. Τέλειωσε πρώτη η Κική αλλά δεν έφυγε από τη θέση της κάνοντας μου νοήματα ότι γαμάω πού καλά και αλλά νοήματα θαυμασμού για τις βυζάρες της Κωνσταντίνας που πήγαιναν πέρα-δώθε από το ταρακούνημα. Μετά από λίγο η Κωνσταντίνα έχυσε τρελά, ουρλιάζοντας βρισιές και καυλωμένα λόγια και ακολούθησα εγώ βγαίνοντας από μέσα της και χύνοντας στον κοκκινισμένο από τις σφαλιάρες κώλο της και μέχρι την πλάτη της.

Η Κική κρύφτηκε ξανά στο ντους. Μόλις βρήκαμε λίγο τις ανάσες μας, πήρα αγκαλιά την Κωνσταντίνα αφού πρώτα την καθάρισα και την πήγα στο θάλαμο της σάουνας. Αφού μείναμε κανένα 10λεπτο μέσα βγήκαμε και εγώ πήγα μέχρι το ντους να σιγουρευτώ ότι η Κική είχε βγει έξω. Μπήκαμε στο χαμάμ μαζί με την Κωνσταντίνα και χαλαρώσαμε για περίπου 15 λεπτά. Μετά βγήκαμε και πήγαμε στο τζακούζι. Μπήκαμε μέσα. Ένα μπουκάλι παγωμένη σαμπάνια και δυο ποτήρια υπήρχαν στην άκρη. Σέρβιρα και μπήκα μέσα με την Κωνσταντίνα να έχει προηγηθεί. Απολαύσαμε αγκαλιά τη σαμπάνια και ήμασταν όλο φιλιά και χάδια που μας καύλωσαν ξανά. Η Κωνσταντίνα ανέβηκε πάνω στον πούτσο μου και άρχισε να κουνιέται αργά πάνω κάτω, πίνοντας σαμπάνια. Αυτή η φορά ήταν πολύ διαφορετική από τις άλλες καθώς κοιταζόμασταν στα μάτια και κάναμε έρωτα σαν να είναι η πρώτη μας φορά. Αναστεναγμοί και βαριές ανάσες κι από τους δυο μας και με εμένα να κρατιέμαι κάνα δυο φορές που πήγα να τελειώσω καταφέραμε έναν υπέροχο ταυτόχρονο οργασμό μες στα φιλιά. Αφού ξεκουράστηκε λίγο σηκώθηκε και άρχισε να ντύνεται.

- Πάμε σιγά-σιγά μωρό μου, να πάρουν και οι άλλοι σειρά.

- Πήγαινε εσύ και έρχομαι σε λίγο…

είπα εγώ και βυθίστηκα ακόμα πιο αναπαυτικά δυναμώνοντας την ένταση του υδρομασάζ για να απολαύσω τα τελευταία χαλαρωτικά λεπτά. Λίγο ο θόρυβος από τους παφλασμούς του νερού και λίγο ο θόρυβος του μηχανήματος συν του ότι είχα τα μάτια μου κλειστά για να απολαύσω τη χαλάρωση, ούτε κατάλαβα πως η Κωνσταντίνα είχε φύγει. Άνοιξα τα μάτια μου και κάνοντας μια κίνηση στο πλάι για να βγω, είδα πως μπροστά στο κρεβάτι του μασάζ ήταν η Αρετή και ξεντυνόταν ενώ με είχε πλάτη. Ξαναβυθίστηκα στο τζακούζι και κρύφτηκα για να μη γίνω αντιληπτός αν και έτσι όπως ήταν ο χώρος δεν βοηθούσε καθόλου αυτόν που είναι στο κρεβάτι του μασάζ να δει στο τζακούζι κι αυτό μου έδινε πλεονέκτημα. Αφού έβγαλε τα πάντα, η Αρετή ξάπλωσε μπρούμυτα στο κρεβάτι και τοποθέτησε μια πετσέτα στον κώλο της. Σε λιγότερο από δυο λεπτά η πόρτα άνοιξε και μπήκε μέσα ο Βασιλάκης. Ο Βασιλάκης ήταν ο πρωτοξάδερφος της Κικής, το παιδί που καθάριζε την πισίνα χτες. Γύρω στα 17-18 πάρα πολύ αδύνατος και μετρίου ύψους.

- Είστε έτοιμη κυρία Αρετή;

- Έτοιμη αγόρι μου…

είπε εκείνη. Ο μικρός πήρε το λάδι και άρχισε να απλώνει πάνω της με αργές κινήσεις σε όλη την επιφάνεια του κορμιού της που προεξείχε από την πετσέτα.

- Έχεις ταλέντο εσύ! Που το έμαθες αυτό;

- Ο πατέρας μου είναι φυσιοθεραπευτής και μου έμαθε…

απάντησε ο μικρός.

- Τέλεια αίσθηση…

απάντησε η Αρετή. Στη συνέχεια του έδινε οδηγίες να πάει πιο χαμηλά μέχρι σχεδόν τον κώλο της και από κάτω το ίδιο με την περιοχή πλέον που έκρυβε η πετσέτα να είναι ανεπαρκής μιας και ολοφάνερα φαινόταν από κάτω το μουνάκι της. Ο μικρός εντελώς άπειρος, άρχισε να ιδρώνει και να μην μπορεί να κρύψει την καύλα του. Η Αρετή το κατάλαβε και αποφάσισε να τον αποτελειώσει. Ανασηκώθηκε ελαφρά και γύρισε ανάσκελα. Η ανάσα του πιτσιρικά είχε κοπεί.

- Συνέχισε…

πρόσταξε η Αρετή ταιριάζοντας την πετσέτα που ίσα-ίσα έκρυβε το μουνάκι της. Ο Βασιλάκης άπλωσε δειλά τα χέρια και άρχισε να χαϊδεύει το κορμί της Αρετής. Δεν είχε ξαναδεί βυζιά από κοντά μάλλον και σίγουρα δεν είχε αγγίξει. Απέφευγε να ακουμπήσει τις ρώγες της που στέκονταν ερεθισμένες και σκληρές. Προσπάθησε να κάνει τη δουλειά του σωστά αλλά η καύλα του είχε πλέον ξεφύγει και σε μια άτσαλη κίνηση του, ο φουσκωμένος από την καύλα, πούτσος του ακούμπησε στο μπράτσο της Αρετής που δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

- Ωπ! Τί έχουμε εδώ μικρέ;…

είπε η Αρετή χουφτώνοντας με δύναμη το καυλί του μικρού. Εκείνος πήγε να τραβηχτεί καθώς ντράπηκε αλλά σε ελάχιστα δευτερόλεπτα το σορτσάκι του είχε φτάσει στους αστραγάλους και η πούτσα του στο στόμα της Αρετής που τη βύζαινε αχόρταγα.

- Έχεις τέτοια προσόντα μικρέ και ασχολούμαστε με το μασάζ;…

είπε και συνέχισε να ρουφάει ώσπου μετά από μόλις ένα λεπτό και κάτι, κατάπινε το σπέρμα του μικρού που δεν άντεξε αυτό που ζούσε.

- Συγνώμη... ψέλλισε με το κεφάλι κάτω, αδύναμα.

- Για πιο πράγμα;…

ρώτησε η Αρετή μην αφήνοντας στιγμή τον πούτσο από το στόμα της. Του Βασιλάκη μάλλον δεν του έπεσε ποτέ. Τον τράβηξε από τον πούτσο, κάθισε στο κρεβάτι, άνοιξε τα πόδια και έβαλε το εργαλείο του μικρού στο μουνί της αρπάζοντας τον από τα κωλομέρια και σφίγγοντας τον με τα πόδια της σε μια λαβή βγαλμένη από πολεμική τέχνη.

- Τώρα θέλω να βάλεις τα δυνατά σου...

είπε η Αρετή στο Βασιλάκη κι εκείνος εκστασιασμένος από την πρωτόγνωρη αίσθηση του μουσκεμένου μουνιού άρχισε το πρώτο του γαμήσι, φανερά επηρεασμένος από το γεγονός ότι δεν το είχε ξανακάνει ποτέ του. Αυτή τη φορά άντεξε σίγουρα παραπάνω αλλά και πάλι δεν ήταν αρκετό για την Αρετή που μόλις είχε αρχίσει. Ο μικρός πήγε να τραβηχτεί για να βγει και να τελειώσει έξω αλλά η Αρετή τον έσφιγγε μέσα της με τη λαβή των ποδιών της και έτσι άδειασε το σπέρμα του μέσα της. Αφού τέλειωσε και βρήκε λίγο την ανάσα του, ο μικρός ντύθηκε γρήγορα και έκανε να φύγει. Κάπου εκεί ακούστηκαν κλειδιά, η πόρτα άνοιξε και μπήκε μέσα ο Κοσμάς. Κοιτάχτηκαν όλοι ανά μεταξύ τους, ο μικρός χαιρέτισε και βγήκε βιαστικά έξω, ενώ η Αρετή που είχε προλάβει να αρπάξει μια πετσέτα και να κρύψει τη γύμνια της, την πέταξε κάτω και κατέβασε το παντελόνι του Κοσμά, αρπάζοντας λυσσαλέα το καυλί του βάζοντας το στο στόμα της και κάνοντας το πέτρα σε δευτερόλεπτα. Ο Κοσμάς ακόμα προσπαθούσε να καταλάβει τι γινόταν. Εκείνη τον πέταξε πάνω στο κρεβάτι και αφού έσφιξε με το χέρι της τον πούτσο του για να δει αν ήταν έτοιμος, χαμογέλασε με ικανοποίηση και τον καβάλησε. Κάπου εκείνη τη στιγμή κατάλαβε ο Κοσμάς στο περίπου τι είχε γίνει και άρχισε να το σχολιάζει, μην πιστεύοντας όμως ότι ο μικρός του είχε πηδήξει τη γυναίκα.

- Τι έγινε πουτανάκι; Σε καύλωσε ο πιτσιρικάς; Γουστάρισες νεανικό πούτσο; Αυτός σου έκανε έτσι μούσκεμα τη μουνάρα σου;

Πού να ήξερε ότι δεν ήταν μόνο της γυναίκας του τα υγρά που πλημμύριζαν τον πούτσο του. Συνέχισε να τη ρωτάει διάφορα και εκείνη απαντούσε μόνο "Ναι" σε κάθε ερώτηση του και το κάθε "Ναι" της έβγαινε με ηδονισμένη φωνή και έκδηλη καύλα, μέσα σε αναστεναγμούς. Σηκώθηκε, την έστησε στα τέσσερα στο κρεβάτι και μπήκε μέσα της γαμώντας την με δύναμη, έχοντας πιάσει τα μαλλιά της στη χούφτα του και σφαλιαρίζοντας της δυνατά τον κώλο σχεδόν σε κάθε διείσδυση μέχρι τον πάτο του μουνιού της. Ο κώλος της έγινε κατακόκκινος με τις δαχτυλιές να είναι σχεδόν ανάγλυφες. Η Αρετή έχυσε δυνατά ουρλιάζοντας από καύλα και πριν καν ηρεμήσει και βρει την ανάσα της, όπως της τραβούσε τα μαλλιά την έφερε μπροστά στον πούτσο του που είχε βγάλει από το μουνί της και την έλουσε με σπέρμα στο πρόσωπο στο στόμα στα μαλλιά. Μόλις τέλειωσε και στράγγισε τον πούτσο του την έφτυσε στο πρόσωπο και την έσυρε από τα μαλλιά μέχρι το ντους. Υπέθεσα ότι μάλλον θα κατάλαβε ότι πηδήχτηκε με τον πιτσιρικά και γι’ αυτό έγινε έτσι βίαιος. Παρόλα αυτά ήταν η ευκαιρία μου να βγω από το δωμάτιο και δεν είχα σκοπό να την πετάξω στα σκουπίδια. Άρπαξα την πετσέτα την τύλιξα στη μέση μου και βγήκα τρέχοντας από την αίθουσα του Spa. Μάλλον θα είχα να δώσω εξηγήσεις στη γυναίκα μου γιατί είχα αργήσει μιας και είχε αρκετή ώρα που με είχε αφήσει στο τζακούζι.

Ευτυχώς η δαιμόνια Κική έχοντας καταλάβει τι έχει γίνει, είχε στείλει τον Βασιλάκη στο δωμάτιο μας να κάνει μασάζ στην Κωνσταντίνα λέγοντας της ότι τον έστειλα εγώ και ότι το μασάζ είναι δώρο από εμένα. Αυτό μας έδωσε λίγο χρόνο γενικά, και μιας και ήταν δικό της επίτευγμα, αποφάσισε να με τραβήξει μέσα στο δωμάτιο της όπου μου χάρισε άλλη μια υγρή, τέλεια πίπα μικρής διάρκειας όμως αφού μόλις μου τον καύλωσε εντελώς, με ξάπλωσε στο κρεβάτι, έβγαλε το στρινγκάκι της και τον καβάλησε, κινούμενη σε έναν δικό της ρυθμό, αδιαφορώντας για το αν απολάμβανα κι εγώ το ίδιο με εκείνη το γαμήσι μας. Πήρε λιγότερο από δέκα λεπτά για να τελειώσει σχεδόν αθόρυβα. Με φίλησε γλυκά στα χείλη και μου είπε:

- Ευχαριστώ και συγνώμη, αλλά το είχα ανάγκη.

Τρέξε τώρα στο κορίτσι σου γιατί ο μικρός είχε πάρει φόρα. Η κουβέντα της ήχησε περίεργα στα αυτιά μου και ένα ανάμεικτο συναίσθημα ζήλειας και καύλας με κυρίεψε. Λες ο πιτσιρικάς να έκανε τίποτα με την Κωνσταντίνα; Έτρεξα ως την πόρτα και έκανα όσο αθόρυβα μπορούσα. Την άνοιξα και μπήκα στις μύτες μέσα στο δωμάτιο. Η Κωνσταντίνα ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα με μεγαλύτερη επιφάνεια καλυμμένη από αυτήν της Αρετής και ο μικρός έκανε κανονικά τη δουλειά του. Φορούσε τη μάσκα του ύπνου της όπως πάντα έκανε όταν προσπαθούσε να χαλαρώσει. Μικρά βογκητά ανακούφισης ακουγόντουσαν καθώς ο Βασιλάκης μάλαζε και έτριβε σημεία της πλάτης και του αυχένα της. Ο μικρός γύρισε και με κοίταξε και του έκανα νόημα να κάνει ησυχία. Έφτασα κοντά, πήρα λίγο λάδι στα χέρια μου και άλλαξα θέση με τον μικρό. Εκείνος έφυγε σιγά-σιγά και εγώ έκανα μασάζ στην Κωνσταντίνα που ήταν σφιγμένη κάπως, αλλά παρόλα αυτά απολάμβανε την υπηρεσία. Έχοντας παρακολουθήσει τον μικρό να κάνει μασάζ στην Αρετή είχα ξεσηκώσει κάποιες κινήσεις του για να περνιέται κάπως επαγγελματικό το μασάζ που έκανα εγώ στην Κωνσταντίνα.

Όλες οι κινήσεις με τα διπλώματα της πετσέτας γινόταν με αρκετά διακριτικό τρόπο και είχα σχεδόν κάνει την πετσέτα τόσο μικρή όσο την είχε κάνει και η Αρετή στην αίθουσα του Spa νωρίτερα. Οι βυζάρες της Κωνσταντίνας ξεχειλίζανε από το πλάι καθώς πιεζόντουσαν, έτσι μπρούμυτα που ξάπλωνε και το μουνάκι της φαινόταν ολοκάθαρα από το κάτω μέρος της πετσέτας. Μου έκανε εντύπωση που δεν αντιδρούσε άσχημα μιας και ήταν, όπως έχω ήδη αναφέρει κάμποσες φορές, αρκετά συντηρητική. Αποφάσισα να χοντρύνω λίγο το παιχνίδι και πλέον τα χέρια μου έφταναν σε σημεία που ακόμα δεν είχε πάει μέχρι τότε το λάδι. Και πάλι δεν αντιδρούσε. Μόνο μικρά βογκητά απόλαυσης έβγαζε. Κάνα δυο φορές ακούμπησα φευγαλέα τα δάχτυλα μου πάνω στο μουνάκι της και πάλι δεν έκανε τίποτα. Έτσι συνέχισα ακάθεκτος αφαιρώντας τελείως την πετσέτα. Προς συνέχεια της έκπληξής μου είχε χαλαρώσει εντελώς και δεν αντέδρασε και πάλι. Άπλωσα λάδι και σε όλη την επιφάνεια του κώλου της χωρίς εκείνη να κουνηθεί. Συνέχισα στη χαράδρα της από πάνω μέχρι κάτω στο μουνάκι της το οποίο χούφτωνα πια από πάνω. Ακόμη τίποτα. Έμπηξα δυο δάχτυλα στην υγρή μουνότρυπα της και τότε μόνο τινάχτηκε κι ανασηκώθηκε λίγο κοκαλώνοντας για δευτερόλεπτα σαν να τη χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα.

Γρήγορα όμως ξαναξάπλωσε και αυτόματα εγώ συνέχισα τις κινήσεις μου. Παίζοντας για λίγο με το μουνάκι της άρχισα να χαϊδεύω με τον αντίχειρά μου την τρύπα του κώλου της. Η καργιόλα δεν έβγαλε κιχ ενώ εμένα δεν με άφηνε να την πειράζω σχεδόν ποτέ. Πολύ σπάνια. Τώρα είχα καταφέρει να βάλω σχεδόν όλο τον αντίχειρα μου μέσα και να παίζω το μουνάκι της με εκείνη πλέον να βογκάει δυνατά από καύλα και να είναι έτοιμη να τελειώσει. Σταμάτησα και την έβαλα να γυρίσει ανάσκελα. Το έκανε σχετικά πρόθυμα και καθώς εκείνη προσπαθούσε να βρει ανάσες, εγώ άπλωνα λάδι σε όλη την μπροστά πλευρά της με επίκεντρο τις βυζάρες της και τις καυλωμένες ρώγες της. Έπειτα ανασήκωσα τα πόδια της και τα άνοιξα τέρμα βλέποντας το μουνάκι της υγρό και καυλωμένο να με καλεί. Το χάιδεψα λίγο και πάλι και έβαλα ξανά δυο δάχτυλα μέσα. Τόση ώρα ο πούτσος μου είχε γίνει πέτρα. Πέταξα στην άκρη την πετσέτα και γλίστρησα μέχρι τον πάτο του μουνιού της πολύ εύκολα.

Ανασηκώθηκε και έκανε να κλείσει τα πόδια της βγάζοντας τη μάσκα κοιτώντας με, με ελαφρώς θυμωμένο βλέμμα που γρήγορα έδωσε τη θέση του σε ένα βλέμμα έκπληξης και απορίας και στη συνέχεια σε ένα χαμόγελο, ξανανοίγοντας τα πόδια της και πετώντας στην άκρη τη μάσκα. Δεν μιλήσαμε, μόνο συνεχίσαμε το ξέσκισμα που είχαμε μόλις ξεκινήσει και από τις έντονες εναλλαγές συναισθημάτων η Κωνσταντίνα τέλειωσε γρήγορα φωνάζοντας με δακρυσμένα μάτια με έναν αρκετά έντονο οργασμό, ενώ εγώ συνέχισα να τη γαμάω με δύναμη και ταχύτητα με τα κορμιά μας να βγάζουν ήχους ξεσκίσματος. Παίρνοντας θάρρος από την κατάσταση βγήκα από μέσα της και πήγα να αδειάσω το σπέρμα μου στις βυζάρες της, κάτι που δεν της άρεσε ιδιαίτερα. Εκμεταλλευόμενος όμως τη φάση έπαιξα τον πούτσο μου με δύναμη πάνω από τα βυζιά της και δεν έκοψα καθόλου ρυθμό ούτε όταν έχυνα με αποτέλεσμα να εκσφενδονιστεί σπέρμα εκτός από τα βυζιά της, στο μάτι και στο στόμα της. Άδειασα βογκώντας και ξάπλωσα στο κρεβάτι ενώ εκείνη πήγε γρήγορα στο μπάνιο να καθαριστεί. Γύρισε και ήρθε στην αγκαλιά μου.

- Σε είχα καταλάβει από την αρχή...

μου είπε! Δεν την πίστεψα ούτε δευτερόλεπτο αν και δεν ήθελα να χαλάσω καθόλου την υπέροχη στιγμή.

- Τουλάχιστον δεν έχεις σκοπό να αφήσεις άλλον να σου γαμήσει το μουνάκι...

είπα με χαμόγελο με εκείνη να μου δίνει ένα μικρό κι ελαφρύ χαστουκάκι, λέγοντας μου:

- Άντε βρε...

και χώθηκε πιο βαθιά στην αγκαλιά μου, χαϊδεύοντας μου απαλά τον πούτσο και τα αρχίδια.

Συνεχίζεται...




Copyright protected OW ref: 159861



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.