Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Πρώτη φορά αλλά όχι τελευταία

Αφού έκανα το τσιγάρο σηκώθηκα από το κρεβάτι. Ο Βαγγέλης ακόμα ξαπλωμένος να καπνίζει το δικό του ενώ η πούτσα του είχε αράξει πάνω στο μπούτι του με την καπότα ακόμα πάνω της γεμάτη με τα χύσια του.

- Μωρό μου πάω λίγο τουαλέτα και μετά θα κάνω μπανάκι.

- Θα έρθω κι εγώ σε λίγο να κάνουμε μαζί πουτσορουφήχτρα μου.

Όταν πήγα στην τουαλέτα ένιωσα σαν να μην υπήρχε σφιγκτήρας. Με ξέσκισε σκέφτηκα, αλλά ήταν ωραίο σκίσιμο. Μόλις τελείωσα και άνοιξα την βρύση για να έρθει το ζεστό νερό άκουσα ομιλία από το δωμάτιο. Από περιέργεια έβαλα αυτί να ακούσω τι λέει.

"Ναι τον γάμησα. Μαλάκα έλεγε αλήθεια ήταν παρθένος και έχει ένα κωλαράκι, για φίλημα και γαμήσι. Τον ρουφάει μόνο του".

Κάτι είπε από την άλλη γραμμή και συνέχισε ο Βαγγέλης.

"Όχι ακόμα ρε είναι πολύ νωρίς. Θα τσινίσει. Άσε να το γαμήσω καλά και όταν θα είναι έτοιμος θα του κάνω κουβέντα για σε σένα και για τον άλλον. Από ότι φαίνεται πάντως είναι μεγάλη ψωλοαρπάχτρα".

Βρε λες;… σκέφτηκα. Πάντως μου άρεσε που του άρεσε ο κώλος μου. Θα τον κάνω να τον χαρεί αφού πλέον είναι ιδιοκτησία του.

Μπήκα στη ντουζιέρα έβγαλα το καλώδιο από το τηλέφωνο και το έχωσα στον κώλο μου να πλυθεί εσωτερικά. Δεν το κατάλαβα καθόλου αφού ήταν πολύ μικρό σε σχέση με αυτό που μπήκε πριν μέσα του. Την ώρα που το έβαζα στην θέση του ήρθε και ο Βαγγέλης και μπήκε μέσα στην ντουζιέρα. Αφού ξέπλυνε την πούτσα του από τα χύσια άρχισε να ρίχνει νερό πάνω του. Άρχισα να τον σαπουνίζω και σιγά-σιγά κατέβηκα προς τα κάτω. Όταν έφτασα στο ύψος της πούτσας του έδωσα ένα φιλάκι στον πουτσοκέφαλο. Αυτός αμέσως σκίρτησε.

- Μ… τι έχουμε εδώ;…

του είπα πιάνοντας τον πούτσο του και σηκώνοντάς τον έβλεπα τα δυο του αρχίδια από κάτω. Ήταν ξυρισμένος και δεν υπήρχε ίχνος τρίχας πάνω τους. Έβαλα το ένα αρχίδι στο στόμα και άρχισα να το πιπιλάω σαν καραμέλα ενώ ο Βαγγέλης μου χάιδευε τα μαλλιά. Άφησα το ένα αρχίδι και πήρα το άλλο. Ένιωθα το στόμα μου γεμάτο σαν να είχα μια μεγάλη καραμέλα μέσα του. Το χέρι μου μαλάκιζε ελαφρώς τον πούτσο του γαμιά μου ο οποίος είχε αρχίσει να σκληραίνει.

- Πω, πω ξεκωλιάρη μου τι γλείψιμο είναι αυτό; Που ήσουν τόσο καιρό;…

και λέγοντας αυτά μου έπιασε το κεφάλι και έβαλε την πούτσα του εκεί που πριν λίγο είχα το αρχίδι. Άρχισε να κουνιέται σιγά-σιγά μπρος πίσω κρατώντας το κεφάλι μου σταθερό. Μου γαμούσε το στόμα. Κάθε φορά το ένιωθα να μπαίνει και πιο βαθιά μέχρι που πλέον κάθε φορά έφθανε στη ρίζα της πούτσας του. Που και που σταματούσε και τον έβγαζε τελείως έξω για να πάρω καμιά ανάσα γιατί ένιωθα να πνιγόμουν. Αφού τον έγλειψα αρκετή ώρα και τον είχα κάνει πέτρα κατάλαβα ότι πρέπει να σταματήσει να γαμιέται το στόμα μου και σειρά να πάρει το κωλαράκι μου. Σηκώνομαι όρθιος και τον φιλάω στο στόμα.

- Μωρό μου τον θέλω μέσα μου. Θέλω να με γαμήσεις.

- Μ… το θέλεις πολύ;

- Η κωλάρα μου συσπάται σα να είναι μουνάκι πουτσαρά μου. Θέλει να γαμηθεί. Ήταν να μην κάνεις την αρχή. Τώρα που έμαθε από πούτσα δε θα θέλει τίποτα άλλο. Μόνο πούτσα…

του λέω και γυρίζω πλάτη ενώ σηκώνω ελαφρά το κωλαράκι μου για να του δείξω ότι είναι έτοιμος.

- Πάω να πάρω το προφυλακτικό μωρό μου…

μου λέει και κάνει να βγει από την ντουζιέρα. Τον πιάνω από το χέρι και του λέω:

- Άστο Βαγγέλη δε χρειάζεται. Ο κώλος μου πλέον είναι δικός σου. Θέλω να χύσεις μέσα του, θέλω να με γκαστρώσεις. Μόνο εσύ έχεις αυτό το δικαίωμα πλέον. Θέλω τα υγρά σου να γεμίσουν την κωλάρα μου…

του είπα και του έπιασα τον πούτσο δίνοντας του ένα γλωσσόφιλο με πάθος.

- Ότι θέλει το κορίτσι μου…

είπε και με γύρισε. Μου έπιασε το ένα κωλομέρι και το άνοιξε ενώ με το άλλο του χέρι μου έκανε μαλάξεις στην μουσκεμένη σούφρα μου. Με το που ακούμπησε το δάχτυλο στην τρυπούλα αυτή πήγε να το τραβήξει προς τα μέσα.

- Κοίτα τη την ξεσκισμένη, τον θέλει.

- Διψάει για πούτσα και για χύσιμο μωρό μου…

του είπα, έπιασα τα κωλομάγουλα και τα άνοιξα στο τέρμα ώστε να φανεί ολοκάθαρα η τριχωτή τρύπα μου. Ο Βαγγέλης πλέον έπιασε τον χοντρό του εργαλείο και άρχισε να το τρίβει πάνω στην κωλοχαραμάδα μου. Από ανάμεσα από τα πόδια μου περνούσε πάνω από την τρυπούλα μου και έφτανε μέχρι στο πάνω μέρος του κώλου μου και άντε πάλι προς τα κάτω. Αυτό συνεχίστηκε αρκετές φορές μέχρι που κάποια στιγμή άρχισαν τα πόδια μου να τρέμουν και από την πούτσα μου βγήκαν τα χύσια μου.

- Τι έγινε κορίτσι μου; Έχυσες;

- Λογικό δεν είναι ψωλαρά μου; Αν έχω μια πούτσα να μου κωλοτρίβεται τι θες να κάνω;

Αφού ηρέμησα και η πούτσα μου έπεσε ένιωσα τον πουτσοκέφαλο του Βαγγέλη ακριβώς στη σούφρα μου. Άνοιξα όσο μπορούσα τα κωλομάγουλα μου για να βοηθήσω το έργο του. Ένιωσα μια μικρή πίεση στο σφιγκτήρα ο οποίος υποχώρησε σχεδόν αμέσως καθώς είχε χαλαρώσει από το προηγούμενο γαμήσι. Ένιωσα το πουτσοκέφαλο μέσα μου. Έσπρωξε λίγο ακόμα ο Βαγγέλης και μπήκε λίγο ακόμα πιο μέσα.

- Αχ... Συνέχισε μωρό μου, χωσ' τον όλο μέσα μου. Μη βασανίζεις το κωλαράκι μου. Αφού το νιώθεις κι εσυ ότι σε τραβάει προς τα μέσα. Τι περιμένεις;

Σκύβω πιο πολύ και αφήνω πλέον τα κωλομέρια μου γιατί έπρεπε από κάπου να κρατηθώ. Όσο έμπαινε η πούτσα του πιο μέσα τόσο καταλάβαινα την διαφορά με καπότα ή χωρίς. Άλλη αίσθηση να σε σκίζουν χωρίς καπότα. Ένιωθα κάθε εκατοστό της πούτσας του μέσα στο κωλάντερα μου, κάθε φλέβα της. Και όσο έμπαινε πιο μέσα ένιωθα ένα ελαφρό τρίξιμο της πούτσας του γαμιά μου στα τοιχώματα του κώλου μου από το νερό που έτρεχε πάνω μας. Κάποια στιγμή τον βγάζει τελείως έξω από τον κώλο μου και αφού τοποθετεί πάλι το κεφαλάκι στην σούφρα μου με τραβάει με δύναμη από τα καπούλια και μου τον χώνει με τη μία όλο μέσα στην κωλάρα μου.

Βόγκηξα και ένα δάκρυ εμφανίστηκε στα μάτια μου. Το τσούξιμο με τίναξε σαν ηλεκτρικό ρεύμα ενώ το τρίξιμο ήταν έντονο. Πλέον ο Βαγγέλης πιάνοντας με γερά από τα καπούλια άρχισε να μπαινοβγαίνει στον κώλο μου με γρήγορες και απότομες κινήσεις. Κάθε φορά έβγαινε μέχρι λίγο πριν βγει το κεφαλάκι από την σούφρα μου και ξαναέμπαινε μέχρι τα αρχίδια του να χτυπήσουν την κωλοχαραμάδα μου. Πλέον η χαλαρωμένη πούτσα μου ταλαντευόταν με το ρυθμό που με γαμούσε ο Βαγγέλης.

- Μ… έτσι γαμιά μου, έτσι... αχ… τι πούτσα τρώω ο πούστης!

Το τσούξιμο και ο πόνος υποχώρησε αφήνοντας στη θέση τους μια υπέροχη ηδονή και ευχαρίστηση. Ένιωθα ένα ανάγλυφο χοντρό παλούκι να με σκίζει στα δύο τρίζοντας κάθε φορά που έμπαινε. Κάποια στιγμή έβγαινε τελείως έξω, με χαστούκιζε στα κωλομάγουλα και έπαιρνε πάλι τη θέση του στην ξεχειλωμένη μου πλέον σούφρα. Σταματάει με τον πούτσο σφηνωμένο στα βάθη του κώλου με σηκώνει όρθιο και με φίλαγε στο στόμα. Με το άλλο χέρι του έπιασε την μικρή πούτσα μου (σε σχέση με την δικιά του) η οποία πλέον είχε ξανακαυλώσει και άρχισε πάλι να κουνιέται ελαφριά. Άρχισε να κάνει κυκλικές κινήσεις μέσα στο κώλο μου ερεθίζοντας έτσι τον προστάτη μου. Ένιωσα την πούτσα μου να ξαναχύνει πάνω στα δάχτυλα του. Μου τα φέρνει στο στόμα κι εγώ άρχισα να τα γλείφω. Παχύρευστα λευκά υγρά είχαν γεμίσει τα χείλια μου και τη γλώσσα μου. Ήταν τα δικά μου χύσια. Τα είχα ξαναδοκιμάσει αλλά αισθανόμουν αλλιώς όταν τα έγλειφα από τα χέρια του γαμιά μου. Με ξανακατεβάζει την μέση και άρχισε πάλι το σφυροκόπημα. Κάθε φορά που έπιανε πάτο, ένα βαθύ αχ έβγαινε από τα χείλη μου.

- Μωρό μου αντέχει ο κώλος;

- Αν αντέχει; Τι λες πουτσαρά μου; Γάμησε τον, ξέσκισέ τον. Δε θα ρωτάς γαμιά μου. Θα με γαμάς και δε θα ρωτάς. Ξέσκισέ με την πουτάνα. Αντέχει πλέον από γαμήσια η κωλάρα μου. Δωσ' του πούτσες και μη ρωτάς. Τον έσκισες μια, τον ξεσκίζεις τώρα και περιμένεις να σου πει ότι χόρτασε από πούτσα; Τώρα αρχίζουν τα καλύτερα για τον κώλο μου γαμιά μου. Τώρα που έμαθε από πούτσα.

Ο Βαγγέλης ακούγοντας αυτά συνέχισε να με ξεσκίζει. Πίεζε να μπει πιο βαθιά αλλά δεν το βόλευε η στάση μου. Το κατάλαβα όποτε έπιασα τον πούτσο του και τον έβγαλα από τον κώλο μου.

- Κάτσε κάτω, του λέω, θέλω να κάτσω εγώ πάνω στο παλούκι σου.

Κάθεται κάτω. Πηγαίνω πάνω του με τρόπο που να τον βλέπω, έκανα βαθύ κάθισμα και έφερα τον κώλο μου λίγο πάνω από την πούτσα του που την κρατούσε στο χέρι. Πιάνω το παλούκι του και το φέρνω στην άκρη της σούφρας μου και με πολύ μικρή πίεση μπαίνει το κεφαλάκι μέσα της. Αφήνω τον πούτσο του και βάζω τα χέρια μου στα γόνατά μου, και κάθομαι ακόμα πιο βαθιά πάνω στο παλούκι του. Ο Βαγγέλης έπιασε τις ρώγες μου και τις τσιμπούσε.

- Αυτό είναι πουτανάκι μου. Κάνε παιχνίδι εσύ. Κάτσε με το ανοιχτό κωλαράκι σου στον πούτσο μου, ξεχείλωσέ το όσο θες.

Λέγοντας αυτά με έκανε να νιώσω ότι τα πάω καλά και ότι είμαι βασίλισσα του πούτσου του. Κάθισα ακόμα πιο πολύ. Άφησα το κορμί μου τελείως ελεύθερο και ένιωσα το καβλί του να πιάνει πάτο, δεν πήγαινε άλλο. Ένιωθα τον πουτσοκέφαλο ότι είχε φτάσει στο τέρμα του κώλου μου, πιο βαθιά από πριν.

- Ω… ρε καύλα μου τη πούτσα είναι αυτή; Έπιασε πάτο, δε πάει πιο βαθιά.

Αφού κουνήθηκα λίγο κυκλικά ένιωσα την σούφρα μου να ανοίγει και άλλο.

- Τι ξεκώλιασμα είναι αυτό; Πόσο κρυμμένες βαθιά είχα τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις;

- Τόσο βαθιά όσο είναι η πούτσα μου στον κώλο σου μωρό μου. Μη σταματάς μωρό μου θέλω να σε γκαστρώσω πουτανάκι.

Άρχισα πλέον να ανεβοκατεβαίνω πάνω στο παλούκι όλο και πιο γρήγορα όσο πιο βαθιά μπορούσα. Ένιωθα μια απέραντη ηδονή, ένα τέλειο συναίσθημα που δεν το είχα με όσες γυναίκες και αν είχα πάει. Ο κώλος μου είχε ανοίξει για τα καλά και πλέον μέσα του θα ήταν καλοδεχούμενο ότι και αν έμπαινε. Έβλεπα το γαμιά μου να βαριανασαίνει και κατάλαβα ότι πλησιάζει η ώρα να τελειώσει. Άφησε της ρώγες μου και με έπιασε από τα κωλομέρια μου τραβώντας τα να ανοίξει και άλλο η σούφρα μου και βοηθώντας με ταυτόχρονα στο ανεβοκατέβασμα. Ένιωθα σαν την τελευταία πουτάνα που υπήρχε, μια πουτάνα που διψούσε για πούτσα. Βογκάω εγώ από την ηδονή.

- Έτσι μωρή πούστρα ξέσκισε την κωλάρα σου με την πούτσα μου. Έτσι, λίγο ακόμα και θα σε γεμίσω με τα χύσια μου.

- Θέλω πούτσες πολλές,, θέλω να με γαμάνε όλη μέρα, να με ξεσκίζουν. Και όλα αυτά χάρη σε σένα μωρό μου. Χάρη στον πούτσο σου είδα χαρά στα κωλομέρια μου, είδα τι θα πει ηδονή.

Συνέχισα να ανεβοκατεβαίνω πλέον με πολύ γρήγορους ρυθμούς και σε αυτό με βοηθούσαν και τα χέρια του Βαγγέλη.

- Μ… μωρό μου γκάστρωσέ με, χύσε μέσα μου.

- Χύνω κορίτσι μου, χύνω στην ανοιχτή κωλάρα σου…

- Αχ… αυτό είναι!

Έκατσα τελείως πάνω στον πούτσο του. Τον ένιωσα να συσπάται μέσα μου και να γεμίζει το κωλάντερο μου με ένα ζεστό υγρό, τα χύσια του. Έχυσε δεν ξέρω κι εγώ πόση ποσότητα. Έσκυψα και τον γλωσσοφίλησα ενώ αυτός με αγκάλιασε από τα κωλομάγουλα.

- Πλέον είμαι δικιά σου αγάπη μου. Με το χύσια σου αυτά με "στάμπαρες" ως ιδιοκτησία σου. Αν ήμουν γυναίκα τώρα θα 'χα πιάσει τρίδυμα με τόσο σπέρμα μέσα μου.

Έβγαλα τη πούτσα από τον κώλο μου και ξάπλωσα δίπλα του πάνω στο πλακάκι. Τα χύσια άρχισαν να αναβλύζουν από τον κώλο μου και να κυλάνε ανάμεσα στα σκέλια μου προς τα αρχίδια μου. Έβαλα το χέρι μου στην τρύπα μου και είδα ότι ήταν ξεσκισμένη τελείως. Πήρα λίγο με το δάχτυλό μου και το έβαλα στο στόμα μου. Είχε μια γεύση γλυκόπικρη αλλά και ελαφριά από το κωλαράκι μου. Ήταν το λιγότερο που με ένοιαζε εκείνη την ώρα.

Ο Βαγγέλης σηκώθηκε και πέρασε και μπήκε στη ντουζιέρα. Όπως πέρασε από μπροστά μου του έδωσα ένα φιλάκι στο πουτσοκέφαλο. Είχε την μυρωδιά του κώλου μου. Σηκώθηκα κι εγώ. Αμέσως τα χύσια του άρχισαν να τρέχουν προς τα μπούτια μου ενώ ο κώλος μου έβγαζε και άλλα.

- Καλά πόσο με πότισες; Τον ρώτησα και του γύρισα την πλάτη και του άνοιξα τα κωλομέρια μου να δει τη σούφρα μου που ακόμα έσταζε.

- Πω, πω κοριτσάκι μου σε ξέσκισα. Έπρεπε να σου βγάλω το κωλαράκι σου φωτογραφία πως το παρέλαβα και πως στο έκανα. Και πίστεψέ με είναι σκέτη καύλα να το βλέπω να χύνει.

- Καύλα είσαι εσύ μωρό μου που με γάμησες τόσο παθιασμένα και μ' έκανες να βγάλω τη γυναικεία πλευρά του εαυτού μου που έκρυβα τόσα χρόνια μέσα μου. Λοιπόν κάνουμε ένα μπανάκι και πάμε για φαγητό; Πολύ καλή η πούτσα αλλά αυτή είναι για τον κώλο μου. Τώρα πρέπει να βάλω και κάτι στο στομάχι μου.

- Ότι θέλει το μωρό μου.

Κάναμε το μπανάκι μας, εγώ ξέπλυνα καλά το κωλαράκι μου από τα χύσια του Βαγγέλη μου ακόμα και εσωτερικά του κώλου μου. Όταν έβαλα το χέρι μου πίσω είδα ότι πράγματι η τρυπούλα μου έγινε τρυπάρα. Ένα χαμόγελο ικανοποίησης σχηματίστηκε στο πρόσωπό μου. Βγήκα στο δωμάτιο. Ο Βαγγέλης ήδη ντυνόταν, έσκυψα και πήρα από το πάτωμα τις ζαρτιέρες και το στρινγκάκι και άρχισα να τα φοράω.

- Τι κάνεις εκεί μωρό μου, μου είπε;

- Ντύνομαι, τι να κάνω; Γυμνός να έρθω;

- Όχι βρε, αλλά το στρινγκάκι θα βάλεις;

- Είμαι η γυναίκα σου πλέον, θα με κυκλοφορήσεις και πρέπει να ντύνομαι ανάλογα του είπα.

- Ναι αλλά όχι το στρινγκάκι. Δε θα σε βολέψει. Έχεις ένα πράγμα μπροστά που θα σε ενοχλεί στο περπάτημα. Περίμενε μου είπε και πήγε στο σακ βουαγιάζ που είχε φέρει μαζί του. Έβγαλε ένα δαντελωτό μαύρο κιλοτάκι από μέσα και μου το έδωσε.

- Μ… είσαι εφοδιασμένος μωρό μου εεέ;

- Πάντα.

- Καμιά φουστίτσα παίζει; Του είπα και γέλασα. Το ίδιο και αυτός.

Τη φόρεσα και είδα ότι όντως ήταν πιο άνετη από το στρινγκάκι μπροστά στην πούτσα και τα αρχίδια μου ενώ ταυτόχρονα μου αγκάλιαζε τα κωλομέρια σαν να τα χάιδευαν χέρια.

- Πράγματι είναι πιο άνετο μωρό μου.

Και έκανα μια στροφή γύρω από τον εαυτό μου. Με έπιασε αγκαλιά και με φίλησε.

- Θέλω να σε ξαναγαμήσω εδώ και τώρα όπως είσαι κοριτσάκι μου.

- Κάτσε πουτσαρά μου να κλείσει λίγο το μουνάκι μου, να ξεκουραστεί. Όπως το πάμε σε λίγο δε θα μπορώ να κάτσω σε καρέκλα. Κι εγώ το θέλω, μη νομίζεις. Αλλά παν μέτρον άριστον.

Αφού ντυθήκαμε με έπιασε από την μέση και βγήκαμε από το δωμάτιο στο διάδρομο του ορόφου. Ακούσαμε βογγητά από άλλο δωμάτιο.

- Ξεσκίζονται κι άλλοι, τους ακούς;… του λέω.

- Γαμάει ο κόσμος μωρό μου. Γαμάει και γαμιέται. Μου απάντησε.

Πήραμε το αυτοκίνητό του και πήγαμε σε μία ταβέρνα ερημική αλλά ωραία. Στο δρόμο λέγαμε διάφορα ενώ συχνά πυκνά το χέρι του μου χάιδευε το μπούτι. Καθίσαμε στην ταβέρνα και φάγαμε. Με τις ζαρτιέρες και το κιλοτάκι ένιωθα σαν πραγματική γυναίκα ενώ από αυτά που μου είπε πως αισθάνθηκε για το κωλαράκι μου και για το γαμήσι που κάναμε με τρέλαναν. Με απογείωσαν τη ρουφιάνα. Άσε που με την κιλότα στον κώλο μου ένιωθα σα να μη φοράω καθόλου εσώρουχο.

Αφού τελειώσαμε πήγαμε στο αυτοκίνητο. Το είχε παρκάρει στο πάρκινγκ του μαγαζιού το οποίο δεν είχε και τόσο φωτισμό. Ετοιμαζόταν να βάλει μπροστά όταν του πιάνω το χέρι και τον σταματάω.

- Δίψασα, του λέω.

- Να πάω να σου φέρω ένα μπουκαλάκι νερό; Με ρώτησε.

Τι λες αγόρι μου έχουμε την βρύση δίπλα μας και θα πας να πάρεις νερό από έξω;

Του πιάνω τον πούτσο πάνω από το παντελόνι του ενώ σκύβω και τον φιλάω. Όσο τον φιλούσα του ξεκούμπωνα το παντελόνι. Μόλις το ξεκούμπωσα τελείως κατέβηκα προς τα κάτω. Με το χέρι μου έβγαλα το παλούκι του από το σλιπάκι. Δεν είχε σκληρύνει τελείως. Ακούμπησα τα χείλια μου στο κεφαλάκι και άρχισα να το γλείφω με την γλώσσα γύρω-γύρω. Έγλειφα όλη την πούτσα μέχρι την ρίζα της χωρίς να τη βάλω στο στόμα μου. Ο Βαγγέλης άρχισε να βογκάει ενώ το παλαμάρι του άρχισε να σκληραίνει. Άφηνα την πούτσα και έγλειφα τα αρχίδια του εναλλάξ. Η μυρωδιά των αρχιδιών του με καύλωνε περισσότερο. Άπλωσε το χέρι του και το έβαλε μέσα από το παντελόνι μου, αφού είχα ξελασκάρει τη ζώνη για να μπορώ να σκύβω πιο άνετα και μου χάιδευε τον κώλο πάνω από την κιλότα. Αυτό με ανέβασε περισσότερο. Ευτυχώς τα παράθυρα ήταν ανοιχτά και μαλάκωνε λίγο την κάψα. Πλέον άφησα τα αρχίδια του και άρχισα να ρουφάω το χοντρό του παλούκι. Με το ένα χέρι έπιανε το κεφάλι μου ενώ το άλλο το είχε βάλει πλέον μέσα από την κιλότα και με το κωλοδάχτυλο μου χάιδευε την κωλοχαραμάδα μου. Από μπροστά πλέον κατάλαβα ότι άρχισα να γίνομαι μούσκεμα.

- Μωρό μου και μόνο που έχω την πούτσα σου στο στόμα μου χύνω. Έγινα μούσκεμα η πουτάνα.

- Συνέχισε μωρό μου μη σταματάς. Συνέχισε για να ξεδιψάσεις…

και μου ξαναέβαλε το στόμα στην πούτσα του. Άρχισε να μου χαϊδεύει την τρύπα μου και με ένα ελαφρό σπρώξιμο μου έβαλε το δάχτυλο μέσα της. Μούγκρισα από ευχαρίστηση και συνέχισα το τσιμπούκι που του έκανα. Το στόμα μου είχε γεμίσει από τα σάλια μου και από τα υγρά του γαμιά μου. Κάποια στιγμή ακούω ένα αυτοκίνητο να σταματάει δίπλα στο δικό μας.

- Τι έγινε φιλαράκι; Περνάς καλά; Ακούγεται η φωνή από το αυτοκίνητο.

- Τέλεια φίλε μου. Και το δάχτυλό του μπήκε πιο βαθιά στη σούφρα μου.

- Είναι καλό το γκομενάκι;

- Εσύ τι λες ρε φίλε; Του απαντάει ο Βαγγέλης.

Εκείνη την στιγμή σηκώνω το κεφάλι μου και προσπαθώ να σκουπίσω τα χείλια μου με την γλώσσα μου. Βλέποντάς με ο ξένος λέει:

- Όχι ρε φίλε, εσύ ξέρεις και διαλέγεις. Τα πουστράκια ξέρουν και τον παίρνουν από τον κώλο πολύ καλύτερα από τις γυναίκες. Τι λες εσύ πουστράκο;… να έρθω να περάσουμε καλά και οι τρείς; Να σου μείνει αξέχαστη η βραδιά;

Γυρίζω και κοιτάζω το αγόρι μου. Καταλαβαίνει από τα μάτια μου ότι θα το ήθελα. Στο μεταξύ το χέρι μου δεν είχε φύγει από τον πούτσο του τον οποίο και μαλάκιζα ελαφρώς. Η ιδέα να γαμηθώ από δυο άντρες με είχε εξιτάρει.

- Λυπάμαι φίλε μου αλλά αυτό το κωλαράκι είναι μόνο για τον πούτσο μου.

- Οκ φίλος. Καλά να περάσετε ομορφούλα. Τυχερούλη…

είπε και έφυγε. Εγώ έσκυψα πάλι και συνέχισα το τσιμπούκι. Μετά από αρκετή ώρα ένιωσα να τρέμει, πλησίαζε η ώρα του. Άρχισα να ανεβοκατεβάζω το κεφάλι μου πιο αργά και να σφίγγω τα χείλια πιο πολύ γύρω από τον πούτσο του.

- Παρ' τα μωρή πουστάρα όλα στο στόμα σου!

Η πρώτη σύσπαση έγινε και ένα κύμα από καυτό σπέρμα εκσφενδονίστηκε μέσα στο στόμα μου. Κόντεψα να πνιγώ. Βλέπεις ήταν η πρώτη φορά που χύνανε μέσα στο στόμα μου. Άρχισαν να έρχονται και άλλες συσπάσεις, κύματα από ψωλοχύματα άρχισαν να γεμίζουν το στόμα μου. Προσπαθούσα να τα καταπιώ με τον πούτσο στο στόμα μου. Κάποια βγήκαν από τα χείλια μου καθώς δεν προλάβαινα και έτρεχαν στα σαγόνια μου. Μόλις κατάλαβα πλέον ότι στέρεψε η βρύση έβγαλα την πούτσα του από το στόμα μου και σήκωσα το κεφάλι μου. Με είδε που έπαιρνα με το χέρι μου τα χύσια που κύλαγαν πάνω μου και τα έβαζα στο στόμα μου. Δεν είχα αφήσει σταγόνα να πάει χαμένη. Με χάιδεψε στο πρόσωπο και μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο όλο πάθος δοκιμάζοντας και αυτός από τα χύσια του.

- Ξεδίψασε το μωρό μου;

- Μ… έκανα. Και ήταν ότι καλύτερο. Μακάρι να είχε και άλλο.

- Θα μου τον σκουπίσεις τώρα ή θα τον αφήσεις έτσι;

- Τι λες μωρό μου; Λαμπίκο θα στον κάνω, θα στον γυαλίσω…

του λέω και σκύβω να ξαναπάρω την πούτσα του στο στόμα η οποία πλέον είχε χαλαρώσει. Τον έγλειφα από όλες τις μεριές, δεν άφησα ίχνος από τα χύσια του πάνω. Του τον έδειξα μόλις τελείωσα.

- Τέλεια κορίτσι μου. Και άρχισε να μαζεύει τα παντελόνια.

Ξεκινήσαμε το δρόμο της επιστροφής στο ξενοδοχείο. Σε όλη την διάρκεια μου εξήγησε ότι και αυτός ήθελε να με πάρει παρτούζα με τον άλλον, αλλά δεν τον ήξερε οπότε δεν ήθελε να ρισκάρει να γίνει κάτι που δε θα το ήθελε. Ούτως η άλλως ο κώλος μου δεν είναι ακόμα έτοιμος για να πάρει περισσότερες πούτσες εκτός από τη δικιά του. Όταν θα ήταν έτοιμος ο κώλος μου και έβλεπε ότι θα απελευθερωνόμουν τελείως τότε θα το κανόνιζε. Είχε δυο φιλαράκια που ήξεραν για μένα και που τους εμπιστεύεται με κλειστά τα μάτια. Εκεί μου ήρθε στο νου το τηλεφώνημα και κατάλαβα.

Όταν γυρίσαμε στο δωμάτιο το γαμήσι συνεχίστηκε. Με γάμησε άλλες δύο φορές μέχρι να κοιμηθούμε αγκαλίτσα. Το πρωί που σηκωθήκαμε μου τράβηξε ακόμα ένα μανίκι και χωρίσαμε ανανεώνοντας το ραντεβού μας.

Πλέον είχα γίνει η πουτάνα του Βαγγέλη. Με κωλαράκι ξεσκισμένο και χορτασμένο από πούτσα και στο στόμα μου να έχω την γεύση από τα χύσια του πήρα το δρόμο της επιστροφής για την πόλη μου.

Έπεται η συνέχεια.




Copyright protected OW ref: 158578



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.