Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όλα ξεκίνησαν όταν ήμουν στην εφηβεία, με όλες τις καύλες της εποχής. Τα καλοκαίρια λοιπόν, ενώ πηγαίναμε οικογενειακώς διακοπές με την ξαδέρφη μου και τον άντρα της, εκείνο το καλοκαίρι λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων, οι γονείς μου δε μπορούσαν να πάνε, οπότε και μου πρότειναν να πάω μαζί με την ξαδέρφη για να μην χάσω το καλοκαίρι. Είχαμε πολύ οικειότητα, οπότε και αυτοί δέχτηκαν κι εγώ αμέσως.

Η ξαδέρφη μου γύρω στα 25 τότε και ο άντρας της περίπου 10 χρόνια μεγαλύτερος της. Γενικά μου άρεσε πολύ η ξαδέρφη μου και πάντα έβρισκα ευκαιρίες να την παίρνω μάτι όσο μπορούσα. Το σώμα της ήταν απόλαυση, μπούτια για πολλά φιλιά, αλλά στήθος μικρό, περίπου 1.60 και 55 κιλά. Η ιδέα ότι θα πήγαινα μαζί τους διακοπές με άναβε και ότι θα κοιμόμουν στο δωμάτιο μαζί τους ακόμα πιο πολύ… αλλά δεν ήξερα πως θα είναι τα πράγματα μιας και θα ήταν και ο άντρας της μαζί, οπότε θα έπρεπε να είμαι προσεκτικός.

Έφτασαν και οι μέρες των διακοπών. Φτάσαμε αργά το απόγευμα και πάμε στο δωμάτιο να τακτοποιηθούμε. Για μπάνιο αποφασίσαμε να πάμε την επόμενη μέρα. Πρώτο βράδυ λοιπόν, καθόμαστε στο μπαλκόνι… σχετικά μικρό. Η ξαδέρφη μου φόρεσε ένα σορτσάκι κοντό και αέρινο για τον ύπνο, που άφηνε να φαίνονται πολύ γυμνά τα μπούτια της. Εγώ πάλευα πολύ να μην κοιτάω για να μην καρφωθώ, αλλά μάταια, τα μάτια μου πολλές φορές πήγαιναν στα μπούτια της. Ειδικά όταν καθόταν σταυροπόδι καύλωνα. Το βράδυ κύλισε κάπως έτσι και ευτυχώς αποφάσισαν να πάμε για ύπνο γιατί από την καύλα δεν άντεχα άλλο. Το επόμενο πρωί, ακούω τον άντρα της να ξυπνάει, ξυπνάω κι εγώ και μου λέει ότι θα πάει στο φούρνο να φέρει κάτι για πρωινό. Μου είπε να ξυπνήσω σε λίγο την ξαδέρφη μου για να φάμε και να φύγουμε.

Αυτοί κοιμήθηκαν σε ένα δίκλινο κι εγώ λίγο πιο πέρα σε μονό κρεβάτι, αλλά με πολύ κοντινή απόσταση μεταξύ τους. Η ξαδέρφη μου όπως κοιμόταν, το σορτς είχε μαζέψει πολύ και άφηνε γυμνές τις μπουτάρες της. Πριν την ξυπνήσω λοιπόν, τη χαζεύω, βάζω το χέρι μου μέσα στο μποξεράκι μου και αρχίζω να τρίβομαι. Όχι πολύ άνετα γιατί φοβόμουν μην ξυπνήσει. Ενώ γενικά ήταν άνετη μαζί μου, ποτέ δεν είχα πάρει θάρρος για κάτι παραπάνω. Ο φούρνος ήταν σχετικά κοντά, οπότε λέω να την ξυπνήσω μην έρθει ο άντρας της. Γενικά η ξαδέρφη μου κοιμάται βαριά. Προσπάθησα με φωνή να την ξυπνήσω αλλά μάταια και πήγα κοντά της να την σκουντήξω. Εκεί πήρα λίγο θάρρος και έβαλα το χέρι μου στο μπούτι της να την σκουντήξω. Ήταν πολύ απαλό το δέρμα της. Καύλωσα πολύ. Ξυπνάει η και τραβιέμαι, μου χαμογελάει και μου λέει καλημέρα.

- Καλημέρα, της λέω, έχει πάει ο Κώστας για πρωινό και είπε να ετοιμαστούμε και για μπάνιο

- Τέλεια… έχω πολύ διάθεση για βουτιές σήμερα, πήγαινε ετοιμάσου.

- Οκ…

της λέω και πάω και στο μπάνιο να βάλω το μαγιό μου. Το ίδιο κι εκείνη πηγαίνει στο μπάνιο μετά από μένα για να ετοιμαστεί.

Έρχεται λοιπόν και ο άντρας της και αφού τρώμε πρωινό στο μπαλκόνι, ετοιμαζόμαστε και ξεκινάμε για τη θάλασσα. Φτάνουμε στη θάλασσα και πάμε για βουτιές. Η θέα της ξαδέρφης μου με το μαγιό με καύλωνε, αν και την είχα ξαναδεί με μαγιό. Τώρα ήταν αλλιώς! Ήθελα και να την αγγίξω. Πάντα όμως φοβόμουν μη με πάρει γραμμή ο άντρας της. Μέσα στο νερό προσπαθούσα να είμαι κοντά της για να την αγγίζω και καλά κατά λάθος. Έγινε κάποιες φορές αυτό. Βγαίνουμε έξω και καθόμαστε στην παραλία. Ζητάει από τον άντρα της να της βάλει αντηλιακό… εγώ δίπλα. Ο τρόπος που τη χάιδευε με έκανε να καίγομαι και να κοιτάω. Κόλλησα σε κάποια φάση και το κατάλαβε ο άντρας της. Ντράπηκα και αμέσως κοίταξα αλλού. Αυτός δεν έδειξε να ενοχλείται και μου μίλαγε για να κοιτάω προς αυτούς. Προσπαθούσα να κρύψω την καύλα από το μαγιό. Μου άρεσε που τον έβλεπα να τη χουφτώνει.

Κάπως έτσι κύλησε το πρώτο μας μπάνιο, και το βραδάκι, πάλι στο μπαλκόνι, επειδή ήμασταν κουρασμένοι. Είχαν πάρει μπυρίτσες και αράξαμε. Η Ξαδέρφη μου έβαλε ένα κοντό φορεματάκι ελαφρύ. Γενικά ο Κώστας ήταν πιο άνετος, κάτι πρέπει να κατάλαβε ότι κοίταζα την ξαδέρφη μου. Έπιανε τα μπούτια της καθώς μιλούσαμε, εγώ τα έχανα και δε μπορούσα να μην κοιτάω. Είχανε πιει και μπυρίτσες και ήταν πιο άνετοι και οι δύο. Άρχισαν τα χάδια μεταξύ τους και εγώ κοντά. Φιλιά στο μάγουλο και διάφορα τέτοια. Ο Κώστας χάιδευε την ξαδέρφη μου, της έπιανε τα μπούτια, είχαν μαυρίσει και από τον ήλιο, ήταν απόλαυση. Μια-δυο φορές της κούνησε το φόρεμα, να φανούν πιο πολύ, λες και ήθελε και αυτός να δω. Η ξαδέρφη μου ελαφρώς ζαλισμένη δεν αντιδρούσε πολύ και σε κάποια φάση της σηκώνει τόσο το φόρεμα πάνω στα χάδια, με αποτέλεσμα να φανεί το λευκό της βρακάκι. Καύλωσα πολύ. Κοκκίνισα! Δεν είχα δει ποτέ το εσώρουχο της. Προσπάθησε να το ανεβάσει κι άλλο, να φανεί όλο το βρακάκι αλλά η ξαδέρφη μου κατέβασε το φόρεμα.

Είχα γίνει πέτρα με αυτό που είδα και πήγα στο μπάνιο να την παίξω… δεν άντεξα. Η ζέστη ήταν αφόρητη αυτό το βράδυ. Έκαιγαν και τα σώματα από τον ήλιο. Μπαίνουμε μέσα να ξαπλώσουμε. Ο Κώστας μόνο ένα μποξεράκι, το ίδιο κι εγώ και η ξαδέρφη μου το αέρινο σορτσάκι της και ένα ραντάκι. Όλη νύχτα σκεφτόμουν αυτό που είδα και καύλωνα. Ξημερώνει, με ξυπνάει ο Κώστας και μου λέει:

- Μικρέ πάω φούρνο, θα πάω να δω και ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, σε κανένα 20 λεπτο σηκωθείτε.

- Οκ του λέω νυσταγμένος και γυρνάω από τη μεριά που είναι η ξαδέρφη μου.

Εκεί τα είδα όλα! Ήταν μόνο με το λευκό της βρακάκι και το ραντάκι. Είχε βγάλει το σορτς. Οι καύλες βάρεσαν κόκκινο. Δε μπορούσα να καταλάβω πότε έγινε. Μάλλον μέσα στην νύχτα λόγω ζέστης. Σκέφτομαι όμως ότι ο Κώστας μόλις έφυγε, άρα ήξερε ότι είναι με το βρακάκι και δεν τον πείραξε. Εκεί κατάλαβα ότι την άφησε επίτηδες έτσι. Έβλεπα τις μπουτάρες τις γυμνές με το λευκό της εσώρουχο τύπου μπραζιλ. Ήθελα πολύ να πάω κοντά της να χουφτώσω και να φιλήσω τα μπούτια της. Φοβόμουν. Παίρνω όμως το θάρρος και βγάζω το πουλί μου έξω και αρχίζω να την παίζω μια που ξέρω ότι δύσκολα ξυπνάει. Έπαιζα το καυλί μου, πλησίαζα σιγά-σιγά χωρίς να την ακουμπάω, πότε το πρόσωπο μου πότε το χέρι μου κοντά στις μπουτάρες της. Πήρα λίγο θάρρος και ελαφρώς χάιδεψα το μπούτι της. Ήταν πολύ καύλα και μόνο που σκεφτόμουν ότι την άφησε έτσι με το εσώρουχο ο άντρας της. Πλησιάζω με τα χείλη μου και τα φιλάω απαλά. Η ξαδέρφη μου δεν ξυπνάει, η κάνει ότι δεν ξυπνάει… δεν ξέρω. Έχω καυλώσει πολύ και όσο την παίζω μου έρχεται να χύσω. Η καύλα έχει χτυπήσει κόκκινο και το πρόσωπο μου καίει. Τα χύσια μου έρχονται και τα αφήνω μέσα στο μποξεράκι μου. Και τι δεν θα έδινα να τα έχυνα τα μπούτια της, αλλά δίστασα.

Πάω στο μπάνιο να κάνω ντους και να φύγει η κάψα. Φωνάζω από το μπάνιο την ξαδέρφη μου να ξυπνήσει ενώ ακούω και τα κλειδιά. Ήρθε και ο Κώστας. Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμος. Βγαίνω από το μπάνιο, η ξαδέρφη μου είχε φορέσει το σορτς της. Ο Κώστας μου χαμογελάει μόλις βγαίνω από το ντους αλλά δε μου λέει κάτι. Όλα κυλάνε σε ήρεμους ρυθμούς ξανά, μόνο στο μυαλό μου γυρνάνε όλες οι καύλες.

- Πάμε για μπάνιο, λέει ο Κώστας, τώρα νωρίς… να μην έχει κόσμο.

Ετοιμαζόμαστε για την θάλασσα. Βρίσκουμε μέρος χωρίς κανέναν γύρω μας, ήταν νωρίς το πρωί. Η ξαδέρφη μου ξαπλώνει και λέει στον Κώστα να της βάλει λαδάκι. Εγώ δίπλα. Κοιτάω πιο άνετα σήμερα όπως τη χαϊδεύει. Με βλέπει ο Κώστας και μου λέει…

- έλα μικρέ, βάλε εσύ λαδάκι να ανοίξω την ομπρέλα.

Τα έχασα για λίγο, θα με έβλεπε που θα την άγγιζα. Παίρνω το λάδι και αρχίζω να της βάζω στα μπούτια απαλά. Σιγά-σιγά ανεβαίνω προς την κοιλίτσα της, είμαι λιγάκι συγκρατημένος. Τό σώμα της με καυλώνει το λαδάκι κάνουν τα χέρια μου να γλιστράνε στο κορμί της. Το πουλί μου έχει σηκωθεί πολύ. Ο Κώστας δεν ενοχλείται. Αφού έβαλα το λάδι, σηκώνονται για βουτιά. Εγώ έμεινα λίγο έξω να μην φανεί η καύλα στο μαγιό μου. Βουτάνε και από εκεί που κάθομαι τους βλέπω να έχουν έρθει κοντά και να φιλιούνται μέσα στο νερό. Νομίζω ότι φιλιούνται στο στόμα. Θέλω να φύγει να η καύλα να βουτήξω κι εγώ κοντά τους να τους βλέπω καλύτερα. Παίρνω απόφαση και πάω μέσα στο νερό. Είμαι σχετικά κοντά τους μα δε σταματάνε τα παιχνίδια αυτοί. Δίνουν γλωσσόφιλα με πάθος και εγώ βάζω το χέρι μου μέσα στο μαγιό και το χαϊδεύω. Σιγά-σιγά αρχίζει και μαζεύεται κόσμος στην θάλασσα. Βγαίνουμε έξω, καθόμαστε περίπου 2-3 ώρες στη θάλασσα χωρίς να γίνει κάτι άλλο και αποφασίζουμε να πάμε για το δωμάτιο. Φτάνουμε λοιπόν στο δωμάτιο. Πρώτος μπαίνει για ντους ο Κώστας και μετά εγώ. Βγαίνω και καθόμαστε έξω στο μπαλκόνι μέχρι να βγει και η ξαδέρφη μου από το ντους. Νοιώθω λίγο αμήχανα, αλλά και καύλα.

Πάμε μέσα να ξαπλώσουμε μου λέει, μέχρι να βγει η ξαδέρφη σου από το ντους. Βγαίνει και είναι τυλιγμένη με μια πετσέτα, καθώς περπατάει η πετσέτα ανοίγει και διακρίνω ότι φοράει πάλι λευκό βρακάκι από μέσα, αλλά από πάνω τίποτα. Παίρνει μια κρέμα και αρχίζει και βάζει στο κορμί της. Δε μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω της. Βάζει στα μπούτια της και τα χαϊδεύει. Ο Κώστας με βλέπει που έχω κολλήσει και χαμογελάει. Της λέει να έρθει να ξαπλώσουν. Έχω κολλήσει με το θέαμα. Η ξαδέρφη μου πάει στο μπάνιο, βάζει ένα ραντάκι και βγαίνει. Από κάτω είναι μόνο με το λευκό της βρακάκι.

- Κάνει ζέστη, λέει η ξαδέρφη μου, θα ξαπλώσω έτσι.

- Δεν πειράζει…

της λέει ο Κώστας. Έρχεται, ξαπλώνει δίπλα του και αρχίζουν τα χάδια. Δεν τους νοιάζει που τους κοιτάζω. Η καύλα μου δεν περιγράφεται. Δίνουν μερικά φιλιά στο στόμα. Ο Κώστας με κοιτάζει και χαμογελάει.

- Έλα μικρέ… ξάπλωσε κι εσύ δίπλα μας να κοιτάς καλύτερα.

Δε χάνω ευκαιρία και ξαπλώνω δίπλα τους.

Συνεχίζεται...




Copyright protected OW ref: 157642



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.