Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Νίκο και είμαι 33 ετών. Εδώ και 1 χρόνο περίπου μου έχει έρθει πολύ έντονη τάση για να δοκιμάσω παθητικό ρόλο. Από παλιά θυμάμαι να σκέφτομαι ότι είμαι σε ρόλο γυναίκας και με περιποιούνται ωραίοι άντρες, πάντα ηλικίας 50 και άνω. Καυλώνω απίστευτα με ώριμους άντρες. Λόγω του ότι είμαι παχουλός, δεν έψαξα ποτέ να βρω κάτι, γιατί πίστευα ότι μόνο οι πολύ αδύνατοι αρέσουν σε ώριμους γαμιάδες.

Ένα βράδυ που ήμουν μόνος σπίτι και οι καύλες είχαν βαρέσει κόκκινο μπαίνω σε ένα chat αποφασισμένος να δοκιμάσω real αν τύχαινε κάτι καλό. Μετά από αρκετή ώρα μου μιλάει ένας τύπος, ο Γιάννης. Ήταν 58 ετών έμπειρος ενεργητικός. Μιλήσαμε λίγο και μου είπε ότι θα ήθελε να είναι ο πρώτος μου. Τα όσα είπαμε με καύλωσαν αρκετά. Του άρεσε να φοράω γυναικεία εσώρουχα και ήθελε να με φωνάζει με γυναικείο όνομα. Συμφωνήσαμε να βρεθούμε και αν αρέσουμε θα του έκανα το χατίρι. Δώσαμε ραντεβού στο σπίτι του. Έκανα μπανάκι και μόλις πήγα να ετοιμαστώ σκέφτηκα να φορέσω ένα κόκκινο στρινγκ της αδελφής μου για να του κάνω έκπληξη στην περίπτωση που αρέσαμε ο ένας στον άλλο.

Φτάνω έξω από το σπίτι του και η καρδιά μου πήγε να σπάσει από το άγχος. Χτυπάω το κουδούνι και ανεβαίνω στον όροφό του. Μου ανοίγει και αντί να δω το Γιάννη μόνο του βλέπω και ένα φίλο του ίδιας ηλικίας να κάθονται στον καναπέ και να βλέπουν ταινία. Ντράπηκα πάρα πολύ και πήγα να φύγω. Ο Γιάννης μου είπε ότι όλα είναι εντάξει και με κάλεσε να κάτσω μαζί τους μέχρι να τελειώσει η ταινία. Ο Δημήτρης (ο φίλος του) μου συστήθηκε πολύ ευγενικά και μου πρότεινε να πιω ένα ποτό μαζί τους. Τελειώνοντας η ταινία μετά από 20 λεπτά, ξεκινήσαμε συζήτηση και μου είπαν ότι είναι κολλητοί και μιλούσαν μαζί στο chat μαζί μου. Με ρώτησαν αν έχω πρόβλημα και αυτό και ηρέμησε λίγο. Μιλούσαμε για σεξ και μου εξηγούσαν ότι είναι ενεργητικοί και τους αρέσουν παχουλά παιδιά με γυναικεία ρούχα.

Σε μια στιγμή ο Γιάννης σηκώθηκε ήρθε στο μέρος μου και μου είπε:

- Νίκο, αυτό που θέλεις να γίνει, θα γίνει. Είσαι ελεύθερος να αποφασίσεις εσύ τo πότε και το πώς. Εμείς μπορούμε να σου δώσουμε μια επιλογή που δύσκολα θα συναντήσεις. Μέσα στο μπάνιο θα βρεις ένα σετ γυναικεία εσώρουχα και ένα δονητή. Μπορείς να πας να ντυθείς, έτσι όπως ονειρεύεσαι τόσο καιρό και να έρθεις να συνεχίσουμε. Ή μπορείς να φύγεις και το σταματάμε τώρα σαν να μη τρέχει τίποτα.

Αγχώθηκα είναι η αλήθεια. Ο Δημήτρης σηκώθηκε και αυτός με τη σειρά του και μου είπε:

- Αν δεχτείς και πας μέσα, όταν γυρίσεις, θα μας λες γαμιάδες σου και εμείς θα σε λέμε Ελίνα. Όμως όποια στιγμή θελήσεις το παιχνίδι σταματάει εδώ.

Φοβήθηκα και τους είπα ότι θέλω να φύγω. Σηκώνομαι ανοίγω την πόρτα και φεύγω. Πριν μπω στο ασανσέρ η καύλα μου δεν μπορούσε να με ηρεμήσει. Λέω ή τώρα ή ποτέ. Επιστρέφω, χτυπώ την πόρτα. Μου ανοίγει ο Γιάννης και του λέω:

- Γαμιά μου πάω να ετοιμαστώ, δείξε μου που είναι το μπάνιο.

Πάω στο μπάνιο, βλέπω μαύρα εσώρουχα, βγάζω το δικό μου και φοράω αυτά. Διχτυωτό κορμάκι με κρίκο στον κώλο. Ακούστηκε η φωνή του Δημήτρη ξαφνικά.

- Φέρε και το δονητή Ελίνα μου.

Παίρνω το δονητή και πάω προς το σαλόνι σιγά-σιγά με απίστευτη ντροπή και καύλα μαζί. Μόλις με βλέπουν αρχίζουν τα επιφωνήματα για το πόσο καλά θα περάσουμε και τι καύλα είμαι. Έρχεται ο Γιάννης από μπροστά μου και ο Δημήτρης από πίσω μου. Με κόλλησαν πάνω τους και άρχισαν να με χουφτώνουν και ο Γιάννης να με φιλάει. Εγώ κρατούσα στο χέρι το δονητή και με το άλλο χέρι προσπαθούσα να κρατήσω κάποια απόσταση. Ο Δημήτρης από πίσω μου, μου λέει στο αυτί:

- Με έχεις καυλώσει πολύ πουτανίτσα, αλλά θέλω να ετοιμαστώ πρώτα... σκύψε και γονάτισε στα 4.

Κάθομαι στο χαλί στα 4, ο Δημήτρης παίρνει το δονητή και μου τον βάζει στο στόμα. Μου λέει να περιμένω έτσι για λίγο να ετοιμαστούν, και όταν με φωνάξουν να πάω μπουσουλώντας στο δωμάτιο. Περίμενα 10 λεπτά και από την καύλα πήγα να χύσω. Δεν ξέρω πως κρατήθηκα. Με φωνάζουν και ξεκινάω μπουσουλώντας με το δονητή στο στόμα. Μόλις μπήκα στο δωμάτιο έπαθα σοκ. Ήταν και οι 2 γυμνοί, όρθιοι. 2 πούτσες 17-18 εκατοστά, χοντρές, τριχωτές καυλωμένες. Έρχονται από πάνω μου. Ο Δημήτρης μου βγάζει το δονητή και μου λέει:

- Ώρα για αληθινή πούτσα πούστρα μου, γλείψε μας καλά.

Άρχισαν να τρίβουν τις πούτσες τους στο πρόσωπο μου. Τους έπιασα και τους 2 και προσπαθούσα να γλείφω μία τον ένα και μία τον άλλο. Καύλωνα πολύ, απίθανη αίσθηση. Ο Γιάννης λέει στον Δημήτρη:

- Λες να τον χύσουμε; για να αντέξουμε περισσότερο μετά;

- Ναι ρε φίλε. Ελίνα, θέλεις να νιώσεις τα χύσια μας πάνω σου;

- Που; Ρώτησα.

Ο Δημήτρης σκύβει, έρχεται κοντά στο πρόσωπο μου και μου λέει…

- Άνοιξε το στόμα μωρή καργιόλα… και με φτύνει. Τα χύσια θα τα τρως μόνο στο πρόσωπο σαν πουτάνα. Τώρα ξαναρωτάω, θέλεις τα χύσια μας επάνω σου;

- Ναι γαμιάδες μου, χύστε μου το στόμα!

Συνεχίζεται...




Copyright protected OW ref: 157034



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.