Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: H ζωηρή και βιτσιόζα κυρία Μήνα (3ο μέρος)

Πλησιάζαμε πλέον τον Αύγουστο, οι ζέστες είχαν σφίξει για τα καλά και η γειτονιά ερήμωνε με γοργούς ρυθμούς αφού όλες οι οικογένειες σιγά-σιγά τα μάζευαν και έφευγαν για τις διακοπές τους. Η κα Μήνα με τον άντρα της ήταν ακόμα εδώ και μάλλον δε θα πήγαιναν διακοπές, είτε λόγο του επαγγέλματος του, νταλικέρης, είτε επειδή βασικά δεν έκαναν και πολλά πράματα μαζί. Γενικά υπήρχε πάντα μία ένταση αναμεταξύ τους, μάλωναν συχνά πυκνά και το ποιό πιθανό είναι ο κος Κώστας να είχε καταλάβει τις απιστίες της γυναίκας του ή απλώς να την είχε βαρεθεί όλα αυτά τα χρόνια. Μετά το επεισόδιο με τον αράπη που τη γάμησε άγρια τα πράματα είχαν ηρεμήσει για λίγες μέρες, πιθανότατα για να συνέλθει και από το ξύλο που είχε φάει, αλλά όπως ήταν φυσικό κάποια στιγμή οι νυχτερινές επισκέψεις ξεκίνησαν πάλι.

Όπως είπα, με όλα όσα έβλεπα και ζούσα είχα επηρεαστεί και εγώ, αλλά όχι με φυσιολογικό τρόπο. Στο μπανιστήρι που έκανα πρόσεχα περισσότερο τους εραστές παρά την κα Μήνα και στις μοναχικές μαλακίες που τράβαγα φαντασιωνόμουν τον εαυτό μου στη δική της θέση. Φυσικά δεν είχα τολμήσει να πv τίποτα σε κανέναν, ούτε καν στην ίδια, περισσότερο από την ντροπή που ένοιωθα αφού αισθανόμουν ακόμα πολύ μπερδεμένος και δε μπορούσα να καταλάβω τελικά τί ήταν αυτό που μου άρεσε και με τράβαγε περισσότερο. Εννοείται ότι μου άρεσε να βλέπω όλους αυτούς τους άντρες που πέρναγαν από το κρεβάτι της, με καύλωνε πολύ, αλλά πάλι δεν είχα ξεκαθαρίσει μέσα μου τί γίνεται.

Προς τον δεκαπεντάγουστο οι δικοί μου θα έφευγαν για καμιά εβδομάδα για το καθιερωμένο πανηγύρι στο χωριό. Εγώ δεν είχα καμία όρεξη να τους ακολουθήσω και προσπαθούσα να σκεφτώ τί θα κάνω. Οι γονείς μου ούτε που ήθελαν να ακούσουν ότι θα έμενα πίσω  αλλά τελικά τα πράματα εξελίχθηκαν υπέρ μου χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Η κα Μήνα, στην οποία είχα ήδη πει ότι δεν ήθελα να φύγω, έπιασε την μάνα μου και τις είπε ότι δήθεν θα έφευγε και ο άντρας της για πολυήμερο ταξίδι και φοβόταν να μείνει μόνη στη γειτονιά οπότε την παρακάλεσε να με αφήσουν να μείνω για να έχει παρέα.

Μετά από πολύ σκέψη και μπίρι-μπίρι τελικά τους έψησε, ότι θα μου φτιάχνει αυτή φαγητό να τρώω και γενικά θα με έχει υπό την προστασία της, ενώ τα βράδια που φοβόταν να μένει μόνη θα μπορούσα να κοιμάμαι στο σαλόνι τους. Ενοοείται ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μένω στο σπίτι της εξαιτίας των επισκέψεων, απλά για όσα βράδια θα είχε μουσαφίρηδες, εγώ θα έπιανα την γνωστή μου θέση στην ταράτσα να παρακολουθώ.

Όλα λοιπόν καλώς καμωμένα, έρχεται η μέρα, οι δικοί αναχωρούν και εγώ προσπαθώ να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα. Ο άντρας της, ο κος Κώστας, είχε ήδη αναχωρήσει μερικές μέρες νωρίτερα και θα επέστρεφε σχεδόν μαζί με τους γονείς μου οπότε το «σχέδιο» δούλευε ρολόι. Φυσικά την ημέρα την περνούσαμε μαζί, πηγαίναμε για ψώνια, κάποια στιγμή είπαμε να πήγαμε και για ένα μπάνιο στη θάλασσα, το μεσημέρι τρώγαμε μαζί κλπ, ενώ το ένα και μόνο βράδυ που έτυχε και δεν είχε επισκέψεις εγώ όντως κοιμήθηκα, τρόπος του λέγειν, στο σαλόνι τους που μου είχε στρώσει. Γενικά ήταν πολύ διαχυτική και καλή απέναντι μου, με περιποιόταν με έναν τρόπο που θα έκανε κάθε άντρα να ζηλεύει αλλά μέχρι εκεί, τίποτα παραπάνω από αυτό. Όσο ήμασταν μαζί στο σπίτι και λόγο της ζέστης κυκλοφορούσε αρκετά ελεύθερα, είτε μόνο με τα εσώρουχα της είτε με ένα αραχνοΰφαντο κοντό φορεματάκι, όπως κι εγώ βέβαια. Ένοιωσα απίστευτη ντροπή την πρώτη φορά που με είδε με σλιπάκι, αλλά ποτέ δε με άφησε να την δω εντελώς γυμνή.

Το τελευταίο βράδυ, την επομένη θα επέστρεφαν οι δικοί μου και ο άντρας της, είχε φυσικά κανονίσει ραντεβουδάκι, οπότε εγώ αναγκαστικά επέστρεψα σπίτι μου. Ήταν ήδη αρκετά αργά, εγώ στημένος στην κορυφή της σκάλας περίμενα να έρθει ο νυκτερινός επισκέπτης της. Ξαφνικά χτυπάει το κουδούνι του δικού μου σπιτιού. Παραξενεύτηκα αρκετά, καθώς λογικά δεν ήξερε κανείς ότι ήμουν εκεί, αλλά και επειδή η γειτονιά ήταν εδώ και μέρες έρημη. Έμεινα ακίνητος στην θέση μου. Το κουδούνι συνέχισε να κτυπάει, πιό επιτακτικά τώρα, σημάδι ότι κάποιος γνώριζε πως όντως ήμουν στο σπίτι. Με τα πολλά αποφασίζω να κατέβω να δω ποιός είναι νυχτιάτικα, δεν φοβόμουν βέβαια, περισσότερο από περιέργεια.

Ανοίγω την εξώπορτα και παγώνω, καθώς μπροστά μου είναι ο κος Κώστας, ο άντρας της κας Μήνας. Κόμπλαρα καθώς γνώριζα ότι θα επέστρεφε αύριο, από την μία άρχισα να σκέφτομαι ότι θα ανακαλύψει σε λίγο τί κάνει η γυναίκα του, αλλά έχω παραξενευτεί και για το γεγονός ότι ήρθε στο δικό μου σπίτι αντί να πάει στο δικό του.

-    Ε… γεια, γεια σας κύριε Κώστα, τί, τί κάνετε εδώ;…

προσπάθησα να μιλήσω αλλά όχι με πολύ επιτυχία. Ο κος Κώστας με σπρώχνει προς τα πίσω και μπαίνει μέσα, κλείνει την πόρτα πίσω του.

-    Γεια σου Δημητράκη, πώς είσαι, όλα καλά;… ρωτάει.

Το ύφος του ήταν περίεργο και ειρωνικό, αλλά από την αρχή της ας πούμε «σχέσης μου» με τη γυναίκα του με αντιμετώπιζε με αυτόν τον τρόπο. Σα να ήξερε, σα να ζήλευε, πάντως όχι με ιδιαίτερα καλό τρόπο.

-    Κε Κώστα δεν είναι εδώ η γυναίκα σας, τί θέλετε νυχτιάτικα στο σπίτι μας;…

αποφάσισα να το παίξω θιγμένος. Τον βλέπω που αγριεύει.

-    Άκου εδώ μαλακισμένο, μη νομίζεις ότι δεν ξέρω τί κάνετε εσύ και η πουτάνα η γυναίκα μου.

-    Τι λέτε κε Κώστα, εγώ δεν κάνω τίποτα με τη σύζυγο σας.

Είχα πλέον τρομοκρατηθεί για τα καλά. Μα πώς γίνεται να ξέρει αναρωτιόμουν.

-    Μη μου κάνεις την αθώα περιστέρα εμένα πουστράκο, λέει πάλι με έντονο ύφος, ξέρω τί γίνεται σπίτι μου όσο εγώ λείπω, απλώς δεν έχω καταλάβει εσύ τί ρόλο βαράς στην ιστορία. Πες μου ρε. Σε έχει πηδήξει κι εσένα η πουτάνα; Λέγε ρε…

μου κάνει με πολύ έντονο τρόπο.

-    Όχι κε Κώστα, όχι βέβαια, δεν την έχω ακουμπήσει την κα Μήνα εγώ, σας παρακαλώ!

Οπισθοχωρώ και προσπαθώ να προφυλαχτώ με κάποιον τρόπο καθώς έβλεπα ότι τα πράματα είχαν αγριέψει.

-    Και τί είναι όλα αυτά τα σούρτα φέρτα και τα κολλητηλίκια ρε μαλακισμένο, με περνάτε για ηλίθιο; Λέγε ρε.

Κάνει και σηκώνει το χέρι του έτοιμος να με χτυπήσει. Εντελώς τρομοκρατημένος πλέον αναγκάζομαι και του τα ξερνάω όλα. Για τη σκάλα, για τις επισκέψεις, για την παρέα μου με την γυναίκα του. Κόντευα να τα κάνω επάνω μου από τον φόβο οπότε του τα είπα. Φυσικά παρέλειψα τις υπερβολικές λεπτομέρειες καθώς έτρεμα στην ιδέα ότι μπορεί να ξέσπαγε πάνω μου. Μετά από λίγα λεπτά τον βλέπω κάπως ποιό ήρεμο αλλά και σα να μη με πίστεψε.

-    Δείξε μου… κάνει.

-    Τί να σας δείξω κε Κώστα;… ρωτάω.

Βάζει την χερούκλα του και με πιάνει σφικτά από το σβέρκο, τανάλια το χέρι του.

-    Δείξε μου ρε από πού την παίρνεις μάτι και φρόντισε να είναι αλήθεια.

Όντως τελικά δε με είχε πιστέψει. Τον παίρνω και ανεβαίνουμε την σκάλα μέχρι την ταράτσα. Το δωμάτιο της κας Μήνας φαινόταν απέναντι ακόμα σκοτεινό, μάλλον είχε αργήσει ο εραστής. Βλέπω έκπληκτος τον κο Κώστα να στρογγυλοκάθεται στο πλατύσκαλο. Όπως με κράταγε από το σβέρκο με αναγκάζει να κάτσω και εγώ 2 σκαλιά ποιό χαμηλά, ανάμεσα στα πόδια του. Εξακολουθεί να έχει το ένα του χέρι στον ώμο μου, κρατώντας με κάτω με το ζόρι σχεδόν. Σκύβει από πίσω στο αυτί μου.

-    Για πες μου τσογλανάκι, περιμένει επισκέψεις απόψε η σκρόφα;

-    Δεν ξέρω, δνομίζω, μάλλον όχι…

απαντάω εγώ. Δυστυχώς, μόλις τελείωσα την πρόταση μου βλέπουμε το δωμάτιο απέναντι να φωτίζεται. Η κα. Μήνα κάνει την εμφάνιση της και από πίσω την ακολουθούσε ένας ακόμα άγνωστος. Τρομοκρατημένος πάλι εγώ, αλλά τώρα για λογαριασμό της, προσπαθώ να σκεφτώ να κάνω κάτι μήπως και την ειδοποιήσω αλλά είχα παραλύσει. Αναρωτιόμουν τί θα κάνει ο άντρας της όταν σε λίγο όταν θα έβλεπε την γυναίκα του να πηδιέται με έναν άγνωστο και με είχε κόψει κρύος ιδρώτας. Η κα Μήνα, χωρίς να μπορεί να δει τί γίνεται απέναντι, αρχίζει να τρίβεται και να φιλιέται με τον άγνωστο. Σε λίγο, έχουν μείνει γυμνοί και οι δύο και έχει γονατίσει μπροστά παίρνοντας του τσιμπούκι ενώ οι γνωστοί πλέον ήχοι φτάνουν στα αυτιά μας. Ο κος Κώστας έχει μείνει αμίλητος να την κοιτάει και μαζί με αυτόν κι εγώ μεσ' το φόβο.

Σε λίγο το τσιμπούκωμα σταματάει και οι δύο τους πέφτουν στο κρεβάτι με την κα Μήνα να καβαλάει τον άγνωστο και αρχίζει να τον πηδάει. Μετά το επεισόδιο με τον αράπη, είχα παρατηρήσει ότι το έκανε πιό συχνά αυτό, μάλλον αισθανόταν πιό ασφαλής έτσι και έλεγχε καλύτερα το παιχνίδι. Παράλληλα με όσα έβλεπα απέναντι καταλαβαίνω ότι η αναπνοή του κου Κώστα έχει αλλάξει, αρχίζει σιγά-σιγά να βαριανασαίνει. Όπως κάθομαι ανάμεσα στα πόδια του νοιώθω ότι έχει ιδρώσει, το ένα του χέρι είναι ακόμα στον ώμο μου αλλά αισθάνομαι και μία κίνηση ακριβώς δίπλα στο κεφάλι μου. Γυρίζω ελαφρά και βλέπω ότι με το δεξί του χέρι έχει βγάλει έξω από πλάι του σορτς που φορούσε την ψωλή του και να την παίζει. Τώρα παθαίνω το δεύτερο σοκ, ακόμα πιο μεγάλο από το πρώτο όταν τον είχα δει στην πόρτα μου. Αφενός με την απίστευτη εξέλιξη που παίρνει η όλη κατάσταση, αλλά κυρίως από το γεγονός ότι επιτέλους βλέπω μία καυλωμένη αντρική πούτσα ακριβώς δίπλα στο πρόσωπο μου. Μέχρι τότε τις κοίταζα από απόσταση, τώρα είχα μία ακριβώς δίπλα μου.

Ελαφρώς κοντή, σε σχέση με ότι είχα δει μέχρι τότε, αρκετά χοντρή όμως, με ένα μεγάλο κατακόκκινο κεφάλι χωρίς πετσάκι, πεταχτές φλέβες στο πλάι  και μία βαριά μυρωδιά από ιδρώτα και κάτουρο. Ασυναίσθητα γυρίζω κι άλλο το κεφάλι μου και κοιτάω το θέαμα.

Ο κος Κώστας, συνεχίζει να βλέπει καρφωμένος το θέαμα από απέναντι, δε μου δίνει καμία σημασία και παίζει το καυλί του πάνω κάτω με το χέρι του. Έχω και εγώ καυλώσει απίστευτα με το θέαμα, η μυρωδιά της πούτσας του μου γεμίζει τα ρουθούνια. Ασυναίσθητα σκύβω και φέρνω τα χείλια μου κοντύτερα και έτσι όπως την έπαιζε ακουμπούν ελαφρά επάνω της. Ο κος Κώστας, τινάζεται, σταματάει απότομα και γυρίζει προς εμένα. Δεν είχε αντιληφθεί που τον κοίταζα τόση ώρα και μάλλον ξαφνιάστηκε.

-    Τί έγινε Δημητράκη, γουστάρεις και εσύ ψωλή ; Είσαι πουστράκι ρε;…

λέει και παράλληλα γυρίζει την ψωλή του προς το μέρος μου. Δεν του απαντάω, κάθομαι συνεπαρμένος και κοιτάω την ψωλή του ανίκανος όμως να κινηθώ. Μου είχε κοπεί η ανάσα από την έξαψη, αλλά παράλληλα φοβόμουν να κάνω το παραμικρό. Αυτός πάλι δεν κάθεται άπραγος, νοιώθω το χέρι του, που βρισκόταν στην πλάτη μου να μετακινείται προς τα πάνω. Μου πιάνει το κεφάλι και με σπρώχνει προς την πούτσα του.

-    Έλα μωρή πούστρα, μου κάνει, αφού σου αρέσει, γλειψ' τη.

Την τρίβει πάνω στα κλειστά μου χείλι. Εξακολουθώ να μην ανοίγω το στόμα μου. Από τη μία κόντευα να εκραγώ από την καύλα, από την άλλη όμως δυσκολευόμουν να αποδεχτώ αυτό που συνέβαινε.

-    Άνοιξε ρε καργιόλη το στόμα σου είπα…

κάνει πιο δυνατά και με πιέζει με περισσότερη δύναμη. Σα σε όνειρο καταλαβαίνω τα χείλια μου να ανοίγουν ελαφριά και νοιώθω την άκρη από το κεφαλάκι να μπαίνει στο στόμα μου. Βάζω τη γλώσσα μου και γλείφω λίγο. Η έντονη μυρωδιά με κατακλύζει, νοιώθω το απαλό της δέρμα, η γεύση του είναι ελαφρώς μεταλλική. Μου καίει τη γλώσσα. Κλείνω τα μάτια και ανοίγω κι άλλο το στόμα μου. Ολόκληρη η βάλανος μπαίνει μέσα, κλείνω τα χείλια μου γύρω της αγκαλιάζοντας τη, ενώ αρχίζω να τη γλείφω με τη γλώσσα μου.

-    Κοίτα να δεις που σου αρέσει τελικά ρε πουστράκο, καθάρισε μου το καλά τώρα και πρόσεχε μη με δαγκώσεις, αλοίμονο σου…

τον ακούω να λέει σιγανά. Αφήνει το κεφάλι μου, γέρνει προς τα πίσω το κορμί του στηριζόμενος στα χέρια του ενώ γυρνάει και συνεχίζει να κοιτάει την γυναίκα του που πηδιέται από απέναντι. Εγώ στρίβω το σώμα μου όσο περισσότερο μπορώ, έτσι όπως κάθομαι ανάμεσα στα πόδια του, για να είμαι πιό άνετα μπροστά στο καβλί του. Το πιάνω με τα δύο μου χέρια από την βάση του. Αρχίζω να το πιπιλάω απαλά, προσπαθούσα να θυμηθώ ότι έβλεπα τόσο καιρό να κάνει η κα Μήνα και προσπαθούσα να κάνω τα ίδια. Η αίσθηση από το απαλό δέρμα στο στόμα μου με τρέλαινε. Γύρναγα τη γλώσσα μου αργά γύρω από τη βάλανο του. Πιπιλούσα την ουρήθρα και ένοιωθα τα υγρά του που έτρεχαν στην γλώσσα μου. Το στόμα μου είχε πλημμυρίσει από τα σάλια μου που τα κατάπινα ανακατεμένα με τα υγρά που έσταζαν από την πούτσα του. Τη ένοιωθα στα χέρια μου που σκλήραινε και άλλο και τον άκουγα που ανάσαινε όλο και ποιό βαριά σημάδι ότι του άρεσε.

Σχημάτισα ένα Ο με τα χείλια μου και άρχισα να ανεβοκατεβάζω το κεφάλι μου αργά χώνοντας όσο περισσότερο μπορούσα από το καυλί του στο στόμα μου. Παράλληλα η γλώσσα μου δούλευε στο κάτω μέρος γλείφοντας τον. Είχα παρασυρθεί εντελώς πλέον από την καύλα, τόσο την δική μου όσο και την δική του. Σταμάτησα για λίγο το τσιμπούκι, την έβγαλα από το στόμα μου και την κοίταξα έτσι όπως γυάλιζε στο σκοτάδι από τα υγρά. Άρχισα να την τρίβω επάνω στο πρόσωπο μου, στα χείλη μου, στο μέτωπο μου, παντού. Ένοιωθα τα σάλια και τα υγρά από την πούτσα να κυλάνε στα μάγουλα μου, να στάζουν πάνω μου. Είχα γίνει μούσκεμα και δε με ένοιαζε πια. Το μόνο που ήθελα ήταν να γλείφω συνέχεια αυτό το καβλί. Όχι μόνο αυτό, οποιοδήποτε καβλί, κατάλαβα τελικά ότι μου άρεσε αυτό που έκανα, με ξετρέλαινε.

-    Τί στόμα είναι αυτό, πώς γλείύφεις έτσι ρε παλιόπουστα, ούτε η καλύτερη πουτάνα δε με έχει τσιμπουκώσει έτσι…

τον ακούω να λέει. Μπουκωμένος με την ψωλή του σήκωσα τα μάτια μου και τον κοίταξα. Ούτε που είχε γυρίσει να με κοιτάξει, συνέχιζε να βλέπει το γαμήσι της γυναίκας του από απέναντι και δε μου έδινε σημασία. Σα να ήταν η γυναίκα του που τον τσιμπούκωνε εκείνη την ώρα. Το πρόσωπο του είχε αλλοιωθεί από την καύλα, βαριανάσαινε, σφιγγόταν αλλά συνέχιζε να κοιτάει εκεί απέναντι. Δε με ένοιαξε, σχεδόν μου άρεσε που δε μου έδινε καμία σημασία. Από την μία ντρεπόμουν ακόμα που έκανα κάτι τέτοιο, από την άλλη όμως το πρόσωπο μου, το κορμί μου ολόκληρο, έκαιγαν από την ηδονή.

Ξεκίνησα να ανεβοκατεβάζω πάλι το κεφάλι μου επάνω στο καυλί του με πιο γρήγορο ρυθμό. Επιτάχυνα την κίνηση μου. Νοιώθω την πούτσα να έχει πετρώσει εντελώς και όπως μου ήρθε στο νου η εικόνα του αράπη, παίρνω μία βαθιά ανάσα, ανοίγω το στόμα μου όσο μπορώ και την καταπίνω ολόκληρη. Την πήρα ολόκληρη μέσα μου φτάνοντας την μέχρι το λαρύγγι και κόλλησα το πρόσωπο μου στο σώμα του καταπίνοντας την όσο βαθιά έφτανε μέχρι που ένοιωσα τις τρίχες από την βάση του πέους του να μου γαργαλούν τα μάγουλά. Κράτησα την ψωλή έτσι μέσα μου, όσο άντεχα. Έτσι όπως τον είχα καταπιεί νοιώθω το χέρι του να πιάνει το κεφάλι μου και να με σφίγγει κι άλλο επάνω στο καυλί του. Αρχίζει να κουνάει την λεκάνη του ελαφρά μπρος πίσω σαν να μου γαμάει το στόμα. Παράλληλα τον ακούω που αρχίζει να μουγκρίζει όλο και ποιό δυνατά ενώ οι κινήσεις του γίνονται πιό απότομες. Συνεχίζει για λίγο το κούνημα μέχρι που νοιώθω την ψωλή του να συσπάται μέσα μου και αρχίζει να με χύνει. Έριχνε το σπέρμα του κατευθείαν μέσα στο λαρύγγι μου και εγώ κατάπινα τα χύσια του νοιώθοντας τα παχύρευστα, κολλώδη και αλμυρά.

Δεν τραβήχτηκα, έκατσα ακίνητος μέχρι να αδειάσουν εντελώς τα αρχίδια του στο λαιμό μου, οπότε τον ένοιωσα να ηρεμεί και σήκωσα λίγο το κεφάλι μου ίσα-ίσα για να πάρω ανάσα. Ευτυχώς είχε τελειώσει χωρίς να βγάλει μιλιά, εκτός από το μούγκρισμα που έκανε όσο έχυνε, οπότε δε μας είχε πάρει κανείς χαμπάρι. Νόμισα ότι θα έλεγε κάτι εκείνη την στιγμή αλλά εξακολουθούσε να μην με κοιτάει, σα να μην υπήρχα. Απέναντι το γαμήσι συνεχιζόταν με την κα Μήνα να έχει στηθεί στα τέσσερα και τον άγνωστο να την γαμάει πισωκολλητά. Ο κος Κώστας συνέχισε να τους χαζεύει κι εγώ έκανα να σηκωθώ. Ξαφνικά, σαν να συνήλθε από λήθαργο, γύρισε και με κοίταξε με άγριο βλέμμα. Το χέρι του ήταν ακόμα πάνω στο κεφάλι μου οπότε με δύναμη με κολλάει επάνω στην μισοπεσμένη ψωλή του και κάνει:

-    Για πού το έβαλες πουστράκι; Συνέχισε να γλείφεις, δεν τελειώσαμε ακόμα εμείς οι δύο.

Εγώ πάλι, πίστευα ότι με το χύσιμο θα είχε ηρεμήσει λίγο, αλλά διαπίστωσα ότι τίποτα δεν είχε αλλάξει. Ξεκίνησα πάλι από την αρχή να γλείφω τον μισοπεσμένο του πούτσο.

Συνεχίζεται...



Copyright protected OW ref: 155058



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).