Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με τη γυναίκα μου Ελενίτσα, είμαστε παντρεμένοι τώρα 5 χρόνια. Φροντίζουμε να μη ρουτινιάζουμε και να έχουμε τις παρέες μας ξεχωριστά, ώστε να αλλάζουμε παραστάσεις και ενίοτε βγαίνουμε και μαζί με άλλα ζευγάρια. Ένα πολύ φιλικό μας παντρεμένο ζευγάρι είναι ο Γιώργος και η Μαρία. Με τη Μαρία ήμασταν συμφοιτητές στο πανεπιστήμιο και κρατήσαμε επαφές και μετά καθώς καταγόμασταν από την ίδια πόλη.

Έτσι όταν μας δόθηκε η ευκαιρία να κανονίσουμε με τη Μαρία και το Γιώργο να πάμε σαν ζευγάρια επίσκεψη στην παλιά μας φοιτητούπολη, χαρήκαμε πολύ, καθώς είχαμε χρόνια να γυρίσουμε στο τόπο που περάσαμε τόσο όμορφα. Θα μας φιλοξενούσε ένα άλλο φιλικό ζευγάρι εκεί και μιας και δεν είχαν πολύ χώρο θα βολευόμασταν στρωματσάδα. Την παραμονή του ταξιδιού όμως η Ελενίτσα αδιαθέτησε και δεν είχε καθόλου διάθεση για ταξίδι, καθώς πονούσε αρκετά. Πήρα τηλέφωνο τη φίλη μου τη Μαρία να δω τι θα κάνουμε και δυστυχώς τα νέα και από εκεί δεν ήταν ευχάριστα. Ο Γιώργος είχε ένα deadline και έπρεπε να παραδώσει ένα πρότζεκτ μέσα στο Σαββατοκύριακο που είχαμε κανονίσει να πάμε το διημεράκι μας. Στεναχωρηθήκαμε καθώς το περιμέναμε καιρό τώρα και δε θα βρίσκαμε εύκολα άλλη ευκαιρία να το ξαναοργανώσουμε. Η Ελενίτσα ακούγοντας τη συζήτησή μας μου είπε να προτείνω στη Μαρία να πάμε οι 2 μας το ταξίδι, αφού και ο Γιώργος με τη δουλειά θα ήταν απασχολημένος και θα έμενε κι εκείνη ξεκρέμαστη. Της το είπα λοιπόν και είπε ότι θα το συζητήσει με το Γιώργο και θα με πάρει να μου πει. Έτσι κι έγινε λοιπόν. Λίγα λεπτά πιο μετά με πήρε τηλέφωνο και μου λέει… "Ετοίμασε τις βαλίτσες σου, φεύγουμε".

Την επόμενη το πρωί, πήραμε το αμάξι μου και φύγαμε. Μετά από 3 ώρες περίπου φτάσαμε και συναντήσαμε τους φίλους μας όλο χαρά που ξαναβλεπόμασταν μετά από τόσο καιρό. Είπαμε να κάνουμε μια βόλτα στη πόλη, να δούμε τα αξιοθέατα, να θυμηθούμε τα παλιά μας στέκια και γενικά να πάρουμε ξανά μια γεύση της φοιτητικής μας ζωής. Η πόλη είχε αλλάξει πάρα πολύ, αλλά εξακολουθούσε να παραμένει τόσο όμορφη όσο τη θυμόμασταν. Φάγαμε όλη τη μέρα να βολτάρουμε, ήπιαμε το καφέ μας, περπατήσαμε και αποκαμωμένοι το βράδυ, γυρίσαμε στο σπίτι που θα φιλοξενούμασταν. Οι φίλοι μας, μάς τακτοποίησαν σε ένα δωμάτιο που είχε 2 μονά κρεβάτια, καθώς μας εξήγησαν ότι αφού δεν ήμασταν 4 άτομα τελικά, δε χρειαζόταν να στρώσουμε και κάτω για να χωρέσουμε.

Με τη Μαρία γνωριζόμαστε πολλά χρόνια τώρα και δεν υπήρχε κάποιος ενδοιασμός ή πονηρή σκέψη μεταξύ μας. Ξαπλώσαμε λοιπόν καληνυχτίζοντας τους άλλους και είπαμε να χαλαρώσουμε. Από την υπερένταση και τη κούραση όμως δε μπορούσε να μας πάρει ο ύπνος. Έτσι κάποια στιγμή μου μίλησε η Μαρία και μου λέει:

- Τα πόδια μου με πεθαίνουν, δε πιστεύω πόσο περπατήσαμε σήμερα!

- Πραγματικά, ούτε κι εγώ, αλλά ήταν τόσο ωραία, ένιωσα ξανά σαν φοιτητής, της είπα εγώ.

- Αύριο δε θα την παλεύω ούτε να σταθώ, μου είπε εκείνη.

- Κοιτά, της λέω, αν θες μπορώ να σου κάνω ένα μασάζ στα πόδια, όπως κάνω και της Ελενίτσας όταν έχει κουραστεί πολύ και τη βοηθά πολύ. Λέει ότι της αρέσει και της περνά η κούραση στο λεπτό.

- Λες να το δοκιμάσουμε;… μου λέει η Μαρία. Τελευταία φορά είχα κάνει τέτοιο μασάζ σε ένα σπα και η αλήθεια είναι ότι είχα χαλαρώσει αρκετά. Είσαι σίγουρος ότι θες να το κάνεις, γιατί κουραστήκαμε σήμερα αρκετά. Εάν κουραστείς πες το μου!

Έτσι γύρισα στο κρεβάτι μου ανάποδα, ώστε να φτάνω τα πόδια της στο διπλανό κρεβάτι καθώς βρισκόμασταν δίπλα-δίπλα. Τώρα είχα το πρόσωπό μου στα πόδια της και αυτή στα δικά μου. Έβγαλε τις κάλτσες της, αποκαλύπτοντας τα υπέροχα πατουσάκια της με το γαλλικό νύχι το οποίο ειδικά εμένα με ξετρελαίνει.

Γενικά η Μαρία ήταν αρκετά εντυπωσιακή κοπέλα. Ψηλή, ειδικά σε σχέση με τις υπόλοιπες, με αδύναμο κορμί, αλλά αρκετά μεγαλύτερη περιφέρεια, με ένα πεταχτό, τσουπωτό κωλαράκι που καρφωνόσουν να το κοιτάξεις. Ήταν μελαχρινή με αμυγδαλωτά μάτια και φόραγε πάντα προσεγμένα ρούχα, συνήθως μάρκες και κολλητά, ώστε να διαγράφεται το κορμί της. Στήθος δεν είχε ιδιαίτερα, αλλά η κοιλιά της ήταν πλάκα και όποτε την έβλεπες ήταν πάντα με ένα χαμόγελο. Δε μπορώ να πω ότι δεν με είχε κρατήσει ξύπνιο μερικά βράδια η σκέψη του κορμιού της και των παιχνιδιών που μπορεί να μου έκανε.

Πήρα λοιπόν απαλά το πόδια της στα χέρια μου και άρχισα να κάνω απαλές μαλάξεις ξεκινώντας από το δεξί, τρίβοντάς το από το εξωτερικό στο εσωτερικό του πέλματος. Με μασάζ σε όλο το πόδι, άρχισαν να ακούγονται τα πρώτα βογγητά απόλαυσης, πολύ χαμηλόφωνα. Απαλοί αναστεναγμοί, ένδειξη ευχαρίστηση και ότι κάτι κάνω σωστά. Έβλεπα και γενικά το σώμα της να παύει να είναι τόσο σφιγμένο και να χαλαρώνει όλο και περισσότερο. Φορούσε και μια λεπτή πιτζάμα, που άφηνε ένα μεγάλο μέρος της κοιλιάς της καθώς ήταν ξαπλωμένη να φαίνεται, ενώ χάρη στο λεπτό ύφασμα, διαγράφονταν κάτω από τη μπλούζα οι ρώγες της που είχαν ερεθιστεί. Φυσικά δε φορούσε σουτιέν, δεν της χρειαζόταν άλλωστε ως υποστήριξη, καθώς το στήθος της μπορούσε πολύ άνετα να χωρέσει μέσα σε μισή χούφτα.

Πέρασα σιγά-σιγά στο αριστερό πέλμα, κάνοντας ακριβώς της ίδιες κινήσεις, ενώ εκείνη αντιδρούσε με τον ίδιο τρόπο, έχοντας μάλιστα κλείσει τα μάτια της. Το ότι ήταν ξύπνια το πρόδιδε μόνο η ανάσα της που άλλαζε ρυθμό καθώς αναστέναζε, αλλιώς θα νόμιζα ότι είχε αποκοιμηθεί. Πέρασε έτσι ένα τέταρτο κι εγώ είχα επίσης αρχίσει να χαλαρώνω, ενώ είχα καυλώσει τρελά. Εκείνη δε φαινόταν να έχει καταλάβει κάτι, ενώ άλλαζε ήρεμα στάση στο κρεβάτι για να βολευτεί σε καλύτερη θέση. Έτσι μετά από λίγο μου ψιθύρισε:

- Είσαι φοβερός, έχω χαλαρώσει απίστευτα, μπορεί πολύ άνετα να με πάρει ο ύπνος.

Τέλεια σκέφτηκα εγώ, ευκαιρία να τον παίξω μόλις κοιμηθεί γιατί κοντεύω να εκραγώ εδώ που κάθομαι. Πίστευα ότι με το που θα τον ακουμπούσα, θα τελείωνα κατευθείαν.

Συνέχισα έτσι λοιπόν για λίγη ώρα και χαλαρώναμε και οι 2 όλο και περισσότερο. Κάποια στιγμή, άρχισα να σκέφτομαι τη γυναίκα μου την Ελενίτσα, αλλά οι τύψεις δεν ήταν αρκετές να με ξεκαυλώσουν. Αντίθετα μάλιστα, κλείνοντας τα μάτια μου, φαντασιωνόμουν, ότι η Μαρία ήταν η γυναίκα μου. Συνέχισα έτσι το μασάζ, χωρίς να το συνειδητοποιώ και άρχισα να ανεβαίνω προς το γόνατο και να κάνω μασάζ σε όλο το μήκος της γάμπας. Η Μαρία δεν αντιδρούσε, εγώ είχα χάσει την αίσθηση της πραγματικότητας, ένιωθα σα να βρισκόμουν σε κάποιο όνειρο και έτσι συνέχισα να κάνω το μασάζ, ανεβαίνοντας όλο και πιο ψηλά. Είχα φτάσει πλέον κοντά στο μουνάκι της, έκανα μαλάξεις εξωτερικά στην πύελο νιώθοντας ότι η γυναίκα που είχα στα χέρια μου, σπαρταρούσε απαλά και ήταν προφανές ότι της άρεσε, βγάζοντας περισσότερα απαλά βογγητά και ήχους ευχαρίστησης με μακρόσυρτα μ...

Μη μπορώντας να συνειδητοποιήσω ότι ζω την πραγματικότητα και όχι μια φαντασίωση ή ένα όνειρο, άγγιξα απαλά το μουνάκι της, χαϊδεύοντάς το, εστιάζοντας στη κλειτορίδα. Την ένιωσα πάνω από τα ρούχα να έχει υγρανθεί αρκετά και να είναι όλο το μουνί της ζεστό.

Εκείνη τη στιγμή, τινάχτηκε σα να τη χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα και τραβήχτηκε μακριά από το χέρι μου. Μάζεψε τα πόδια της και σηκώθηκε στο πάνω μέρος του κρεβατιού της. Τα μάτια της με κοίταζαν έντρομα και γεμάτα απορία για το τι συνέβη. Ξαφνικά παρατήρησε το φουσκωμένο παντελόνι μου και κάρφωσε το βλέμμα της στο καβλί μου που διαγραφόταν κάτω από τα ρούχα πιο καυλωμένο από ποτέ.

- Τι, τι, τι γίνεται; Τι συνέβη;… μου λέει. Τι μου κάνεις;

Εγώ συνερχόμενος απότομα και συνειδητοποιώντας ότι όλα συνέβησαν στη πραγματικότητα, ντροπιασμένος σκέφτομαι τι συνέβη και πως θα δικαιολογηθώ. Βέβαια και η ίδια έχει μερίδιο ευθύνης, καθώς δε με σταμάτησε σε κανένα σημείο, ώστε να μη φτάσουμε σε αυτή την αμήχανη στιγμή. Για λίγα δευτερόλεπτα που φάνηκαν σαν αιώνας κοιταζόμαστε στα μάτια, αυτή μαζεμένη στη γωνιά της κι εγώ ξαπλωμένος μπρούμυτα, ελαφρώς πλάγια στο κρεβάτι.

- Χίλιες συγγνώμες, της λέω! Δε κατάλαβα πως έγινε αυτό! Είχα χαλαρώσει κάνοντάς σου μασάζ, έχασα την αίσθηση της πραγματικότητας και νόμιζα ότι ήσουν η Ελενίτσα! Δεν ήθελα να σε φέρω σε δύσκολη θέση, απλά πραγματικά δε κατάλαβα πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο.

Εκείνη συνέχισε να με κοιτάει, χωρίς να είναι σίγουρη για το αν λέω την αλήθεια, για το τι είχε συμβεί, πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Έδειχνε να είναι μπερδεμένη όπως κι εγώ που κατέβασα τα μάτια μου, πιστεύοντας ότι κατέστρεψα μια φιλία τόσων χρόνων, έτσι απλά σε μια βραδιά. Συνέχισε να με κοιτά σκεπτόμενη τι θα πρέπει να κάνουμε. Ούτως ή άλλως το κακό είχε γίνει, δε μπορούσαμε να το πάρουμε πίσω.

- Κοίτα… μου λέει. Αυτό που έγινε είναι πολύ άσχημο. Θεωρώ ότι το καλύτερο είναι να το λήξουμε εδώ, να μη ξαναμιλήσουμε ΠΟΤΕ για αυτό και να θεωρήσουμε ότι δεν έγινε ποτέ. Θα το ξεχάσουμε σα να μη συνέβη ποτέ, γιατί θα καταστρέψουμε τους γάμους μας χωρίς να υπάρχει λόγος, αφού τελικά δεν έγινε κάτι.

Πάντα λογική η φίλη μου, προσεκτική στα λόγια και τις πράξεις της, είχε προλάβει μέσα σε λίγο χρόνο να ζυγίσει τη κατάσταση και να φτάσει να διαμορφώσει ένα πλάνο για το πως θα κινηθούμε από εδώ και πέρα. Αυτή ήταν η Μαρία!

- Πέφτω για ύπνο στη μεριά μου, εσύ στη δικιά σου και καλή σου νύχτα. Αύριο ξυπνάμε σαν να μην έγινε τίποτε. Σύμφωνοι;… μου λέει.

- Συμφωνώ απόλυτα, της λέω. Από αυτή τη στιγμή είναι όλα, σαν να μην έγινε τίποτε...

της ψιθυρίζω, σκεπτόμενος πως θα ρίξω το εργαλείο τώρα, καθώς είμαι έτοιμος να ανατιναχτώ. Γυρίζουμε πλευρό και προσπαθούμε να ξεχάσουμε ότι έγινε. Ο καθένας μαζεύεται στη μεριά του και κάνουμε να κοιμηθούμε. Που να μου κολλήσει ύπνος μετά από τόση καύλα όμως; Ήταν αδύνατο. Περιμένω απλά να περάσει η ώρα να πάω στη τουαλέτα με μια δήθεν δικαιολογία να ξεχαρμανιάσω. Τη στιγμή που είμαι έτοιμος να σηκωθώ, ακούω έναν ψίθυρο δίπλα στο αυτί μου που με κάνει να ανατριχιάσω.

- Ξέρεις, μου ψιθυρίζει, ότι έγινε, έγινε!

Πως βρέθηκε δίπλα στο κρεβάτι μου δε κατάλαβα τίποτα, ούτε που την άκουσα.

- Και επίσης, μου ψιθυρίζει, δε μπορεί να ακυρωθεί ότι συνέβη. Αυτό όμως που μπορεί να γίνει, είναι επειδή με άναψες τόσο πολύ, τουλάχιστον με "σβήσεις" και μετά κι εγώ το ίδιο. Είδα πως είχε φουσκώσει το παντελόνι σου και μου μπήκε η απορία στο μυαλό για το πουλί σου. Όμως όπως σου είπα, δε θα ξαναμιλήσουμε ποτέ για αυτό και φυσικά, όχι σεξ, μόνο γλείψιμο. Τι λες;

Δεν πίστευα την τύχη μου! Πάνω που ήμουν έτοιμος να αναλάβω μόνος να σβήσω τις καύλες ήρθε ένα "χέρι βοηθείας" από το πουθενά.

- Εννοείται, της λέω. Το πουλί μου έχει φουσκώσει όσο ποτέ άλλοτε και είναι έτοιμο να εκραγεί. Πιθανόν κι ένα μόνο άγγιγμα σου να φτάνει να τελειώσω στη στιγμή.

- Όσο για αυτό μην ανησυχείς. Αφού στράβωσε που στράβωσε το πράγμα, να περάσουμε τουλάχιστον καλά απόψε. Φρόντισέ με και θα σε φροντίσω κι εγώ.

Γυρίζω λοιπόν να τη δω καθώς τόση ώρα μιλούσε πίσω από τη πλάτη μου και τη βλέπω ολόγυμνη! Το σώμα της αχλαδωτό όπως το γνώριζα με ένα υπέροχο κωλαράκι, ένα ξυρισμένο μουνάκι που είχε μόνο μια μικρή κάθετη γραμμούλα αξύριστη και τα βυζάκια της ερεθισμένα, λίγο μεγαλύτερα απ' ότι πίστευα ότι κρύβονταν κάτω από το μπικίνι όσες φορές την είχα δει. Φαινόταν ότι το είχε πάρει απόφαση και ήταν ετοιμοπόλεμη. Την ξαπλώνω στο κρεβάτι και γδύνομαι κι εγώ. Αρχίζω να τη φιλάω στο λαιμό και να χαϊδεύω όλο το κορμί της. Καθώς τρίβομαι πάνω της μου λέει:

- Συγκρατήσου μόνο, ήρεμα, μη μου κάνεις πιπιλιές και πρόσεχε μη παρασυρθείς και μου τον βάλεις μέσα γιατί είμαι και στις γόνιμες μέρες.

Ίσως γι' αυτό στάθηκα και τυχερός. Είχε κι αυτή της καύλες της από πριν, λόγω ορμονών πιθανώς. Δε θα καθόμουν όμως να το αναλύσω.

- Ok…

της λέω και αρχίζω να κατεβαίνω φιλώντας το στήθος της, τηn κοιλιά της, το εσωτερικό των μηρών της αφήνοντας το μουνάκι της για το τέλος. Την ένιωθα που είχε ανατριχιάσει και η καρδιά της χτυπούσε δυνατά. Μόλις η γλώσσα μου ακούμπησε τη κλειτορίδα της, τινάχτηκε δυνατά, σα να δίστασε για μια στιγμή, αλλά αμέσως την έφερε κοντά στη γλώσσα μου. Άρχισα λοιπόν κι εγώ να τη ρουφάω και να τη πιπιλάω, αλλάζοντας συνεχώς ρυθμό και τρόπο γλειψίματος. Ένιωθα ότι της άρεσε πολύ και έτσι συνέχισα με τον ίδιο τρόπο. Έριχνα και μικρές δαγκωματιές δεξιά-αριστερά όπου μπορούσα.

- Αχ, ναι έτσι, πιο γρήγορα, πιο δυνατά. Συνέχισε όπως το κάνεις, είσαι τέλειος…

μου ψιθύριζε. Το μουνάκι της ήταν ζεστό, υγρό και έντονα ροζ. Δε πρέπει να ήμουν ούτε 5 λεπτά στο έργο, μέχρι που άρχισε να σφίγγει τα πόδια της γύρω από το κεφάλι μου, να αρχίσει το κορμί της να τρέμει και να νιώθω στο μουνί της τον οργασμό να έρχεται. Ευχήθηκα να έχει τη δυνατότητα να μου κάνει squirting αλλά δε στάθηκα τόσο τυχερός. Ένιωσα όμως την ένταση με την οποία τελείωσε και σταδιακά, άρχισε να ξεκλειδώνει το κεφάλι μου και να με αφήνει ελεύθερο. Εγώ συνέχισα απαλά να γλείφω γύρω από τα χείλη, στους μηρούς και κατέβαινα ελαφρά προς τη κωλοτρυπίδα της.

- Τι κάνεις εκεί;…

μου ψιθύρισε τρομαγμένη, ενώ αμέσως σφίχτηκε το κωλαράκι της, εμποδίζοντας την είσοδο στη γλώσσα μου.

- Χαλάρωσε, της λέω. Απλά απολαμβάνεις σήμερα και αύριο θυμάσαι. Δε συνέβη τίποτε!

- Ναι, μου λέει, μα τι κάνεις; Εκεί είναι... ξέρεις τι, μήπως μπέρδεψες το δρόμο;… και μου σκάει ένα αμήχανο γελάκι.

- Θα συνεχίσω έτσι, της λέω και αν δε σου αρέσει, θα με κόψεις, της απαντάω.

- Απλά δε το έχω ξανακάνει ποτέ έτσι. Είσαι σίγουρος ότι θες; Όχι ότι δεν έχω την περιέργεια, αλλά δε νιώθω άνετα, μου λέει, ενώ φαινόταν ότι ήδη το σκεφτόταν και ήλπιζε σε θετική απάντηση.

- Εγώ τρελαίνομαι, της λέω. Δοκίμασε και αποφασίζεις, δώσε την ευκαιρία να το ζήσεις και αποφασίζεις μετά.

- Εντάξει… λέει με ένα βλέμμα περιέργειας και προσμονής.

- Γύρνα ανάποδα και βάλε ένα μαξιλάρι κάτω από τη κοιλιά σου…

της λέω, ενώ εκείνη υπακούει. Μόλις παίρνει θέση, έχω φάτσα-κάρτα την υπέροχη κωλάρα της που τόσο καιρό έβλεπα από απόσταση. Χαϊδεύω απαλά και σκέφτομαι ότι θα ήθελα να της ρίξω μερικά μπατσάκια, αλλά δε ξέρω αν θα γουστάρει. Προτιμώ να μη χαλάσω το κλίμα ρωτώντας και δεν το ρισκάρω. Αρχίζω με απαλές δαγκωματιές σε όλο το κωλαράκι και γλείφοντας σε διάφορα σημεία, φτάνοντας σταδιακά στη τρυπούλα της. Εκεί εστιάζω πάνω-κάτω, πέρα-δώθε, βάζω τη γλώσσα όσο πιο βαθιά μπορώ και ξανά από την αρχή. Μου κόβεται η ανάσα όσο πιο μέσα μπαίνω, αλλά η ηδονή μου δε περιγράφεται. Η Μαρία πάντως στην αρχή πολύ σφιγμένη, έτοιμη να πει όχι, αλλά δε το λέει. Ξεσφίγγεται σιγά-σιγά μέχρι που με αφήνει να κάνω ότι θέλω και το υποδέχεται απλά με βογγητά ηδονής. Σκέφτομαι μήπως λόγω κινδύνου εγκυμοσύνης να της πω να την πάρω από πίσω, αλλά η τρυπούλα της δε φαίνεται δουλεμένη, οπότε ίσως δε αξίζει να το ρισκάρω και να μείνω και εν τέλει με το πουλί στο χέρι.

Καθώς τη γλείφω στη τρυπούλα του κώλου, νιώθω κίνηση από μέρους της και βλέπω το χέρι της να χαϊδεύει τη κλειτορίδα της.

- Με τρελαίνει ακόμη περισσότερο αυτό που κάνεις, της λέω.

- Είμαι έτοιμη να ξανατελειώσω, μου λέει. Νιώθω τόσο καυλωμένη αλλά κάτι λείπει με όσα μου κάνεις, οπότε πρέπει να βοηθήσω, εξηγεί ελαφρώς ντροπιασμένη, αλλά αποφασισμένη.

Λίγες στιγμές αργότερα, νιώθω ένα δεύτερο κύμα οργασμών να έρχεται δυνατά και η Μαρία έχει χώσει το κεφάλι της βογκώντας μέσα στο μαξιλάρι της ώστε να μην ακούγεται.

Αποφασίζω να την αφήσω πλέον χαλαρά, οπότε κατεβαίνω φιλώντας το πόδι της μέχρι τη πατούσα της και γλείφω στο πέρασμά μου, κατά μήκος όλο το πόδι. Φτάνω στα πέλματα και με σταματάει.

- Ήρθε η ώρα σου!

Το πόδι της όπως το είχα στα χέρια μου, προσγειώνεται πάνω στο καβλί μου και μαζί με το άλλο αρχίζει να μου τον παίζει απλά και ρυθμικά. Η αίσθηση είναι τέλεια και η εικόνα με τα περιποιημένα πόδια με γαλλικό νύχι είναι σαν να έχει βγει από τη πιο καλογυρισμένη τσόντα. Κι όμως είναι απλά η φίλη μου, σε μια βραδιά που δε συνέβη ποτέ. Μου τον παίζει απαλά για λίγη ώρα ενώ κάθεται πάνω στο κρεβάτι έχοντας τα πόδια της στο καβλί μου. Στη συνέχεια, μαζεύει τα μαλλιά της πίσω και τα δένει με ένα κοτσιδάκι. Σκύβει έτσι όπως κάθεται και τον χώνει στο στόμα της, έχοντας ταυτόχρονα και τα πόδια της τυλιγμένα γύρω του! Η ευλυγισία της μου παίρνει τα μυαλά και εύχομαι να κρατηθώ όσο περισσότερο μπορώ, ώστε να το απολαύσω για όσο περισσότερο γίνεται.

Η κοπέλα είναι μαέστρος. Πραγματικά ο Γιώργος είναι κωλόφαρδος που έχει τέτοια γυναίκα, με ταλέντο πορνοστάρ. Ούτε στα πιο τρελά όνειρα μου δε μπορούσα να φανταστώ μια τέτοια πίπα, σε τέτοιο σκηνικό. Τα πόδια της να πιέζουν το καβλί μου, ενώ η ίδια το παίρνει στο στόμα, ανεβοκατεβαίνοντας πάνω-κάτω, παίζοντας με τη γλώσσα της γύρω από τη βάλανο, ρουφώντας και με τα λίγα μαλλιά που κρέμονται να μου αγγίζουν τα μπούτια. Το πιο τρομερό είναι ότι ο τρόπος που με ρούφαγε, δε με άφηνε να τελειώσω, αλλά συνεχώς αύξανε την ηδονή, με αποτέλεσμα να νιώθω ότι πραγματικά δεν αντέχω άλλο και θα πάθω καμιά ζημιά.

Ευτυχώς όμως μετά από λίγο με λύτρωσε και με άφησε να τελειώσω στο πιο υπέροχο τελείωμα που είχα ποτέ μου. Δε σταμάτησε ούτε δευτερόλεπτο να τον γλείφει και τελείωσα δυνατά μέσα στο στόμα της. Ενώ μάλιστα είχα αδειάσει, ένιωθα ακόμη καυλωμένος, σα να μπορούσα κι άλλο και άργησε αρκετή ώρα να μου πέσει, μετά το σκηνικό. Μόλις τελείωνα, εκείνη με κοίταζε μέσα στα μάτια με ένα ηδονικό βλέμμα, κοπέλας η οποία γουστάρει αυτό που κάνει και ξέρει πολύ καλά πως να το καταφέρει.

Σταδιακά με ξεμπλοκάρει από τα πόδια της, δίνει ένα πεταχτό φιλί στο πούτσο μου και μου κλείνει το μάτι της.

- Δε συνέβη ποτέ…

μου λέει. Σηκώνεται, πάει στο κρεβάτι της και ντύνεται. Χώνεται στα σκεπάσματα και μου ψιθυρίζει "καληνύχτα".



Copyright protected OW ref: 142933



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).