Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μεγάλωσα σε μία παλιά φτωχική συνοικία της Αθήνας με μικρές μονοκατοικίες, αυλές και γείτονες που όλοι ήμασταν γνωστοί και φίλοι. Κάποια στιγμή, τέλη του 70 που εγώ έκλεινα τα 13, ένα σπίτι πίσω από το δικό μας γκρεμίστηκε και σύντομα είχαμε την πρώτη πολυκατοικία στην θέση του. Διάφορες οικογένειες ήρθαν να εγκατασταθούν και σιγά-σιγά γνωριστήκαμε και με αυτούς.

Σε ένα από τα διαμερίσματα του πρώτου ορόφου, αυτό που ήταν ακριβώς απέναντι από το σπίτι μας, ήρθε ένα ζευγάρι, ο κύριος Κώστας με την γυναίκα του την κυρία Μήνα. Πατημένα 50 και οι 2 τους, o κος Κώστας ήταν ο χαρακτηριστικός τύπος νταλικέρη, τριχωτός, με κοιλιά, φαλακρίτσα, κάπνιζε αδιάκοπα, έβριζε σα νταλικέρης (που ήταν και το επάγγελμα του άλλωστε) και πάντα τσακωνόταν για το ποδόσφαιρο με τους υπόλοιπους γείτονες. Ενίοτε τσακωνόταν και με την γυναίκα του, ειδικά όταν επέστρεφε από τα πολυήμερα ταξίδια του. Συνήθως έκανε εφτά με δέκα μέρες να επιστρέψει.

Η κυρία Μήνα από την άλλη μεριά ήταν η χαρακτηριστική milfάρα της εποχής εκείνης. Μία πάρα πολύ όμορφη γυναίκα στα νιάτα της, που ο χρόνος είχε αρχίσει να αφήνει τα σημάδια του επάνω της. Είχε όμορφο πρόσωπο, με μακριά ολόμαυρα μαλλιά και πράσινα μάτια. Το κορμί της είχε στρουμπουλέψει εξαιτίας της ηλικίας της, αλλά ήταν ακόμα σφικτό, με μεγάλο και ζουμερό στήθος, μακριά πόδια με υπέροχες γάμπες και έναν υπέροχο πεταχτό κώλο που έκανε όλα τα αρσενικά της γειτονιάς να τον κοιτάνε με λιγούρα. Παιδιά δεν είχαν αποκτήσει ποτέ τους και αυτό βοήθησε αρκετά στο να διατηρήσει την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Σύντομα άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορες φήμες στην γειτονιά για την κυρία Μήνα, ότι ήταν αρκετά πεταχτούλα, ότι την κούναγε την ουρίτσα της, ότι το πήγαινε το γράμμα και άλλα πικάντικα που έλεγαν οι μεγάλοι μεταξύ τους. Παρ’ όλα αυτά δεν είχε δώσει δικαιώματα εκτός μόνο από το γεγονός ότι πολλές φορές όταν έβγαινε να απλώσει την μπουγάδα της φορούσε υπερβολικά ανάλαφρα ρούχα, ειδικά το καλοκαίρι. Πράγμα το οποίο ήταν η αιτία για πολλούς καυγάδες ανάμεσα στα ζευγάρια που είχαν την «ατυχία» να κατοικούν στα απέναντι σπίτια και οι άντρες όλως τυχαίως έβγαιναν για τσιγάρο και την χάζευαν όσο άπλωνε. Η πιτσιρικαρία της γειτονιάς, όταν μαζευόμασταν, λέγαμε και φανταζόμασταν διάφορα για εκείνη αλλά μέχρι εκεί.

Η μικρή αυλή του πατρικού μου έβλεπε στην πίσω μεριά της πολυκατοικίας, στα υπνοδωμάτια και τις κουζίνες των διαμερισμάτων. Υπήρχαν δύο καχεκτικά δεντράκια στην αυλή που πάλευαν να ρίξουν λίγη σκιά και ψιλοέκρυβαν την πολυκατοικία αλλά για να δεις μέσα στα σπίτια έπρεπε να ανέβεις στην ταράτσα. Παρ’ όλα αυτά, η απόσταση των 15 περίπου μέτρων που μας χώριζε, ήταν αρκετά μικρή για να ακούμε καθαρά τις συζητήσεις των ενοίκων ή διάφορους άλλους ήχους από τα απέναντι σπίτια, ειδικά το καλοκαίρι που ήταν όλα ορθάνοικτα. Έρχεται λοιπόν εκείνο το καλοκαίρι στις αρχές του 80 και η ζέστη ήταν απίστευτη.

Εκείνη την εποχή, που το air condition ήταν άγνωστη λέξη, όλοι κοιμόμασταν με τα παράθυρα ανοικτά και με έναν ανεμιστήρα να πασχίζει να δώσει λίγη δροσιά. Σε κάποια σπίτια δε οι μεγάλοι συνήθιζαν να ανεβάζουν ένα ντιβάνι στην ταράτσα και να κοιμούνται εκεί. Έτσι και ο πατέρας μου, ανέβαινε επάνω όταν η ζέστη ήταν αφόρητη αλλά δε με άφηνε ποτέ να πάω και εγώ καθώς φοβόταν μην σηκωθώ το βράδυ και πέσω κατά λάθος. Λες και είχα ανάγκη 14 χρονών γαϊδούρι που ήμουν. Τέλος πάντων, ένα Σάββατο βράδυ που οι δικοί μου είχαν βγει και θα αργούσαν πολύ να επιστρέψουν, σκεφτόμουν να ανέβω και να κοιμηθώ λίγες ώρες στο ντιβάνι, τουλάχιστον μέχρι να επιστρέψουν. Είχα μεν το φόβο του πατέρα μου πάντα αλλά στριφογύρναγα στο κρεβάτι και ύπνος δεν μου κόλλαγε με τίποτα από την ζέστη. Κάποια στιγμή, περασμένες 1 αποφασίζω να κάνω την κίνηση.

Επικρατούσε η απόλυτη ησυχία οπότε βγαίνω στην αυλή και ανεβαίνω από τη μικρή σιδερένια στριφογυριστή σκάλα στο πίσω μέρος του σπιτιού μας σιγά-σιγά για να μην κάνω θόρυβο. Μόλις όμως φτάνω στο πλατύσκαλο μένω κάγκελο. Το μάτι μου πέφτει στο απέναντι διαμέρισμα όπου από την ανοικτή μπαλκονόπορτα βλέπω την κυρία Μήνα να κάθεται στην άκρη του κρεβατιού της φορώντας μόνο ένα μικροσκοπικό baby-doll και να βάζει κρέμα στα πόδια της. Το δωμάτιο της ήταν μισοσκότεινο εκτός από ένα πορτατίφ που είχε αναμμένο και που το είχε καλύψει με ένα κόκκινο ύφασμα που έριχνε ένα απαλό φώς στον χώρο. Έπαθα την πλάκα μου φυσικά και έμεινα ακίνητος εκεί παρακολουθώντας τις κινήσεις της. Έτριβε τα πανέμορφα πόδια της αργά και σχολαστικά και η όλη σκηνή ήταν σκέτη απόλαυση.

Το φως στο δωμάτιο δεν ήταν πολύ αλλά μπορούσα να διακρίνω αρκετές λεπτομέρειες από το κορμί της και κατάλαβα ότι εκτός από το μικροσκοπικό κομμάτι ύφασμα που φόραγε ήταν ολόγυμνη από κάτω. Ένοιωθα το καυλάκι μου να προσπαθεί να σκίσει το σλιπάκι μου και το κεφάλι μου έκαιγε από την έξαψη του θεάματος. Ευτυχώς, η θέση που στεκόμουν ήταν σχετικά καλυμμένη και με μισοέκρυβαν τα 2 δέντρα της αυλής, αλλά παρόλα αυτά είχα πολύ καλή θέα από το δωμάτιο απέναντι αν και έβλεπα μόνο το μισό από το κρεβάτι.

Κάποια στιγμή τη βλέπω να τινάζεται όρθια και τρόμαξα ότι μπορεί να με είδε αλλά μετά χάθηκε στο μπροστινό μέρος του σπιτιού. Περίμενα λίγο και μένω με το στόμα ανοικτό όταν την βλέπω να επιστρέφει στο δωμάτιο παρέα με έναν άντρα. Από την κοψιά του κατάλαβα ότι αυτός δεν ήταν ο κος Κώστας αλλά ένα άγνωστος άντρας, αρκετά ψηλότερος από αυτή, γεροδεμένος και σίγουρα πολύ νεώτερος της. Η καύλα μου εκτοξεύεται και κόντεψα να χύσω χωρίς να πιάσω το πέος μου, όταν τον βλέπω που απλώνει τα χέρια του και την αρπάζει από πίσω, τη σφίγγει επάνω του και αρχίζει να την φιλάει στο λαιμό με πάθος καθώς τα χέρια του της χάιδευαν τα βυζιά και την κοιλιά. Αυτή, που μάλλον το περίμενε, άρχισε να του κωλοτρίβεται και βάζει τα χέρια πίσω της χαϊδεύοντας του τον πούτσο πάνω από το παντελόνι του.

Μετά από λίγο τη γυρνάει απότομα και την αγκαλιάζει κανονικά αρχίζοντας να τη φιλάει στο στόμα με πάθος χουφτώνοντας τώρα με τα χέρια του τον πεταχτό της κώλο. Εκείνη συνέχισε να τρίβεται καυλιάρικα επάνω του έχοντας περάσει τώρα τα δικά της χέρια στους ώμους του και φιλώντας τον σαν τρελή. Αυτό συνεχίστηκε μόνο για ένα με δύο ακόμα λεπτά καθώς γρήγορα την είδα που άρχισε να του βγάζει τα ρούχα του με μανία και να τα πετάει στο πάτωμα. Και αυτός όμως, με μία κίνηση της βγάζει το baby-doll και βλέπω επιτέλους για πρώτη μου φορά την κυρία Μήνα ολόγυμνη.

Είχε όντως υπέροχο κορμί, ακριβώς όπως το φανταζόμουν όταν τη χάζευα και παρά την ηλικία και τα λίγα παραπανίσια της κιλά διατηρούνταν τόσο σφικτό και ζουμερό που μπορούσε να καυλώσει οποιοδήποτε αρσενικό δεν ήταν τυφλό, ενώ ήταν από τα κορμιά που τα έβλεπες και ένοιωθες ότι σου φώναζαν από μακριά «σκίσε με». Αλλά και ο άγνωστος άντρας, όταν τον είδα όπως στεκόταν ολόγυμνος μπροστά της, ήταν πολύ ψηλότερος της, είχε ένα καλογυμνασμένο σώμα με το σηκωμένο του καυλί που όπως το κοίταζα μου φάνηκε τεράστιο, όχι ότι είχα ξαναδεί ποτέ μου βέβαια.

Η κυρία Μήνα κάθεται στην άκρη του κρεβατιού, του πιάνει την πούτσα με τα δύο της χέρια, τον τραβάει επάνω της και αρχίζει να τον τσιμπουκώνει. Την έβλεπα να το καταπίνει ολόκληρο, να το γλείφει κατά μήκος, να του πιπιλάει το κεφαλάκι, να το τρίβει στα μάγουλα της σαν τρελή και τον άγνωστο άντρα να στέκεται σιωπηλός μπροστά της και να το απολαμβάνει. Από την ένταση στο πρόσωπο της μάλλον πρέπει να τα έδινε όλα σε αυτό που έκανε, καθώς την άκουγα που αναστέναζε από ηδονή ανάμεσα στους υπόλοιπους ήχους από το πιπίλισμα και το γλείψιμο που έφταναν πεντακάθαρα στα αυτιά μου.

Κάποια στιγμή ο άντρας της πιάνει το πρόσωπο με τα δυο του χέρια, αρχίζει να της χώνει την ψωλή του μέσα έξω στο στόμα με μεγαλύτερη ταχύτητα μέχρις ότου της την καρφώνει με δύναμη, στέκεται ακίνητος και η πλάτη του τεντώνεται σαν τόξο. Στην ησυχία της νύκτας τον άκουγα που άφηνε πνιχτές κραυγές πάθους και κατάλαβα ότι την έχυνε στο στόμα. Η κυρία Μήνα είχε βάλει τα χέρια της στους γοφούς του και κατάπινε τα χύσια του αδιαμαρτύρητα και με ευχαρίστηση, καθώς την έβλεπα που τον κοίταζε, μπουκωμένη με την πούτσα του, με ένα λάγνο πάθος στο πρόσωπο της. Διαπίστωσα ότι ήξερε να κάνει πολύ καλό τσιμπούκι.

Τελειώνουν, εκείνη σηκώνεται και χάνεται στο εσωτερικό του σπιτιού ενώ εκείνος κάθεται στην άκρη του κρεβατιού. Η κα Μήνα επιστρέφει μετά από λίγο και γονατίζει μπροστά του, ανάμεσα στα πόδια του. Φιλιούνται πάλι με πάθος και παράλληλα του πιάνει το πεσμένο του καυλί και αρχίζει να τον μαλακίζει. Αφού του το μισοσηκώνει, ξαναρχίζει να τον γλείφει για λίγα λεπτά, μέχρι να του σηκωθεί πάλι για τα καλά και αφού του το υγραίνει καλά με τη γλώσσα της, το αγκαλιάζει με τα μεγάλα της βυζιά και αρχίζει να του το μαλακίζει με αυτά.

Εκείνος έχει γύρει το κεφάλι του προς τα πίσω και απολαμβάνει την περιποίηση που γίνεται στην ψωλή του από τα αρχοντικά βυζόμπαλα της κυρίας Μήνας. Βλέπω όμως να τη σταματάει απότομα, μάλλον δεν ήθελε να χύσει πάλι και σηκώνεται όρθιος. Κάτι της λέει και η κα Μήνα κάθεται στην άκρη του κρεβατιού, στήνεται στα τέσσερα τουρλώνοντας την κωλάρα της ενώ ο άντρας παίρνει θέση από πίσω. Την πιάνει από τους γοφούς και αρχίζει να τρίβει την ψωλή του ανάμεσα στον κώλο και το μουνί της. Συνέχισε για λίγο να την καυλώνει με το πινέλο που της έκανε ενώ με τα χέρια του την χάιδευε στην πλάτη και το λαιμό. Κάποια στιγμή πρέπει να της τον έχωσε, δεν έβλεπα καλά, αλλά τον είδα που έκανε μια κοφτή κίνηση και αυτή τίναξε απότομα το κεφάλι της προς τα πίσω και έβγαλε μια μικρή κραυγή.

Ξεκίνησε να κουνιέται γαμώντας της το μουνί αργά-αργά. Τον έβλεπα που σταμάταγε, τον έβγαζε έξω και της τον έτριβε στο κωλομάγουλα, της τον έχωνε μετά πάλι απότομα, άρχιζε να την γαμάει με ταχύτητα, σταμάταγε κρατώντας τον καρφωμένο μέσα της και κάνοντας κυκλικές κινήσεις με τους γοφούς του, τον έβγαζε έξω μέχρι το πουτσοκέφαλο, ξεκίναγε πάλι από την αρχή σιγά-σιγά και αυτό συνεχίστηκε για κάμποση ώρα. Προφανώς αυτός απολάμβανε πολύ τον τρόπο που τη γαμούσε, αλλά άκουγα και εκείνη που μούγκριζε συνεχώς από καύλα, ενώ την έβλεπα που του τριβόταν συνέχεια κουνώντας τον κώλο της πάνω κάτω ή δεξιά αριστερά.

Όλη αυτή την ώρα που η κα Μήνα καθόταν στα τέσσερα με τον κώλο της τουρλωμένο, εκείνος πότε την κράταγε από τους γοφούς της και της επέβαλε τον ρυθμό, πότε την άρπαζε από τα μαλλιά και της τράβαγε το κεφάλι προς τα πίσω. Σε μια στιγμή τη σηκώνει όρθια και όπως την είχε ακόμα καρφωμένη με την ψωλή του αρχίζει να πηγαινοέρχεται μέσα της με δύναμη ενώ με το ένα του χέρια του της τσίμπαγε και έστριβε τις ρώγες από τα βυζιά και με το άλλο χαμηλά έπαιζε με την κλειτορίδα της. Εκείνη δε, είχε μισογυρίσει, πίεζε τον κώλο της επάνω στο καυλί του και του έδινε γλωσσόφιλα μουγκρίζοντας από καύλα. Μετά από λίγο όμως, τον βλέπω πάλι να σταματάει, βγαίνει από μέσα της και με μια κίνηση όπως την κράταγε, τη γυρίζει απότομα, την πετάει ανάσκελα στο κρεβάτι και πέφτει επάνω της με δύναμη.

Δυστυχώς εκεί ήταν που το κρεβάτι κρυβόταν από τον τοίχο, οπότε πλέον έβλεπα μόνο τα πόδια της κυρίας Μήνας όπως της τα είχε σηκώσει ψηλά στον αέρα, τα πόδια του άγνωστου άντρα στην άκρη του κρεβατιού και έβλεπα πολύ λίγο από τον κώλο του που ανεβοκατέβαινε με ταχύτητα επάνω στο μουνί της. Τους άκουγα πεντακάθαρα που γαμιόταν με ένταση με όλο και μεγαλύτερη δύναμη, ενώ παράλληλα άκουγα το κρεβάτι που έτριζε από το πήδημα. Τα αγκομαχητά τους γέμιζαν το νυχτερινό αέρα και γίνονταν όλο και πιο δυνατά και έντονα μέχρι που στο τέλος με μια κραυγή έχυσαν και οι δύο ταυτόχρονα. Εκεί… όπως διαπίστωσα πάλι, η κα Μήνα εκτός από καλό τσιμπούκι, ήξερε να κάνει και εξίσου καλό γαμήσι.

Παράλληλα και μαζί με αυτούς έχυνα και εγώ για τρίτη ή τέταρτη φορά, είχα χάσει το μέτρημα, καθώς όλη αυτή την ώρα που τους παρακολουθούσα να γαμιούνται είχα βγάλει το καυλί μου έξω και μαλακιζόμουν σαν παλαβός. Ήταν από τις εντονότερες εμπειρίες της ζωής μου, αλλά δεν είχε τελειώσει ακόμα. Ακούω την κα Μήνα που σηκώνεται από το κρεβάτι και την βλέπω να βγαίνει ολόγυμνη στην μπαλκονόπορτα και να κλείνει τα πατζούρια. Πριν τα κλείσει όμως βγάζει το κεφάλι της, κοιτάει προς το μέρος μου και έντρομος την ακούω να λέει:

- Τράβα να κοιμηθείς Δημητράκη, το θέαμα τελείωσε. Θα τα πούμε αύριο εμείς.

Κόντεψα να κατουρηθώ από τον φόβο μου. Προφανώς κάπως με είχε δει που στεκόμουν εκεί και τους έπαιρνα μάτι και φαντάστηκα ότι το άλλο πρωί θα τα έλεγε όλα στους γονείς μου οπότε με κυρίεψε τρόμος. Κατέβηκα γρήγορα και χώθηκα στο κρεβάτι μου σκεφτόμενος το τί είχε να γίνει αύριο και μου πήρε αρκετή ώρα μέχρι να καταφέρω να κοιμηθώ.

Ξύπνησα αργά το άλλο πρωί και έμεινα στο κρεβάτι κάνοντας τον κοιμισμένο περιμένοντας τη θύελλα να ξεσπάσει. Αντιθέτως τίποτα δεν έγινε και σε μια στιγμή ακούω τη μάνα μου να μου φωνάζει να σηκωθώ που με ήθελε. Απρόθυμα ντύνομαι και πάω στην κουζίνα. Ο πατέρας μου είχε ήδη πάει στην δουλειά οπότε κάπου εκεί ηρέμησα λίγο αφού είδα και την μάνα μου ήρεμη να ασχολείται με την προετοιμασία του φαγητού για το μεσημέρι. Μου κάνει:

- Σε θέλω για μία χάρη, η κυρία Μήνα από απέναντι, μου ζήτησε βοήθεια για να σηκώσει μερικά έπιπλα για να καθαρίσει από κάτω, έχει γενική καθαριότητα σήμερα και της είπα ότι θα πας να την βοηθήσεις μόλις ξυπνήσεις, εντάξει;

Το «Ουφ» ανακούφισης που έβγαλα πρέπει να ακούστηκε μέχρι το απέναντι σπίτι αλλά έχοντας ακόμα λερωμένη τη φωλιά μου με τα χθεσινά, είπα να το παίξω καλό παιδί και δεν έφερα καμία αντίρρηση. Πράγματι σε λίγα λεπτά κτύπαγα το κουδούνι της ενώ η καρδιά μου έτρεμε από ντροπή. Μου άνοιξε με ένα τεράστιο χαμόγελο και με φίλησε στο μάγουλο. Με έβαλε να κάτσω στο σαλόνι και έκατσε απέναντι μου.

- Λοιπόν, Δημητράκη μου, για πες μου τί είδες εχθές το βράδυ;… ρωτάει με χαμόγελο.

- Να, ξέρετε, εγώ ζεσταινόμουν και ανέβηκα να ξαπλώσω στο ντιβάνι στην ταράτσα μας και να, ξέρετε, έτυχε να σας δω από τη σκάλα…

κάνω εγώ κατακόκκινος από ντροπή.

- Ναι, σε είδα που ανέβαινες, ξέρεις όταν φοράς ολόλευκα εσώρουχα μες στην νύχτα φαίνεσαι λιγουλάκι. Απαντάει γελώντας και συνεχίζει. Να υποθέσω ότι τα είδες όλα;

- Ναι, ε… να, σας είδα από την αρχή με τον φίλο σας.

- Ωραία, λοιπόν, έξυπνο αγόρι φαίνεσαι, κατάλαβες ότι αυτός ο κύριος δεν ήταν ο άντρας μου, οπότε θα ήθελα να σε παρακαλέσω αυτό να μείνει μεταξύ μας. Θα είναι το μικρό μας μυστικό, εντάξει;

- Μάλιστα κα Μήνα, σας ορκίζομαι ότι δε θα το πω σε κανέναν…

απαντάω όλο χαρά πλέον που γλύτωσα την κατσάδα.

- Εντάξει αγόρι μου. Για πες μου τώρα και κάτι άλλο, σου άρεσε αυτό που είδες εχθές το βράδυ;…

ρωτάει με ένα πολύ πονηρό βλέμμα. Πάλι κοκκινίζω ολόκληρος και όλο ντροπή απαντώ:

- Ναι, ήταν υπέροχο, ε… εννοώ ότι εσείς ήσασταν καταπληκτική, ε… ξέρετε, πάντα σας θαύμαζα και σας κοίταζα από μακριά…

απαντάω μπερδεύοντας τα λόγια μου και διαπιστώνοντας ότι ίσως είχα πει περισσότερα από όσα έπρεπε. Γέλασε πάλι και με πήρε αγκαλιά δίνοντας μου άλλα 2 φιλιά στα μάγουλα.

- Κοίτα αγόρι μου, επειδή σε βλέπω σαν παιδί μου και σε συμπαθώ ιδιαίτερα θα κάνουμε μια συμφωνία. Θα με βοηθάς με τα ψώνια και τις άλλες δουλειές του σπιτιού και εγώ θα σου δίνω ένα χαρτζιλίκι για τον κόπο σου, εντάξει;

- Μάλιστα κα Μήνα, απαντώ όλος χαρά για την τροπή που πήρε η υπόθεση.

- Επιπλέον, αφού όπως λες σου αρέσω τόσο πολύ θα σου κάνω και άλλο ένα δώρο. μου λέει κλείνοντας μου το μάτι πονηρά…

και σε εκείνο το σημείο ξεκίνησε η ιδιαίτερη και περίεργη σχέση μου με την κυρία Μήνα. Ιδιαίτερη, επειδή σε αντίθεση με ότι μπορεί να φαντάστηκα για ένα λεπτό ή με ότι μπορεί να νομίσατε εσείς, η κα Μήνα δε με άφησε ποτέ να της πιάσω ούτε το μικρό της δακτυλάκι που λένε. Περίεργη γιατί εκτός από τα χρήματα που μου έδινε για την βοήθεια στο σπίτι φρόντιζε πάντα να με ενημερώνει πότε θα είχε νυκτερινούς επισκέπτες έτσι ώστε να μπορώ να στήνομαι και να την παίρνω μάτι.

Δηλαδή, για όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι, η ζωηρή και βιτσιόζα, όπως αποδείχτηκε κατόπιν κα Μήνα, φρόντιζε πάντα και για τη δική μου ευχαρίστηση εκτός από την δική της αλλά δυστυχώς πάντα από απόσταση. Προφανώς την καύλωνε πολύ να την παίρνουν μάτι όταν ξεσκιζόταν και στο πρόσωπο μου βρήκε τον τέλειο συνένοχο στις απιστίες της. Μέχρι που έφτασε στο σημείο να μετακινήσει το κρεβάτι της λίγο πιό κοντά στην μπαλκονόπορτα έτσι ώστε να μπορώ να την βλέπω καλύτερα όταν πηδιόταν με τους εραστές της.

Και είχε πολλούς εραστές, πάρα πολλούς. Και από τα δύο φύλα.

Συνεχίζεται...



Copyright protected OW ref: 138124



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).