Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Την εποχή που πάταγα τα 20 δεν υπήρχε ούτε ίντερνετ,ούτε saunas, ούτε gay bars και γενικά τίποτα από όλα όσα απολαμβάνουμε σήμερα. Αν ήθελες να ξεχαρμανιάσεις τότε, το καλύτερο μέρος ήταν η Ομόνοια και τα τσοντάδικα πέριξ αυτής. Στις γνωστές πλατείες/στέκια ομοφυλοφίλων δεν πάτησα ποτέ, καθότι πολλά ακούγονταν τότε, άλλα αληθινά, άλλα όχι. Τα σινεμά τα επισκεπτόμουν αρκετά και κάποιες φορές μάλιστα πήγαινα σε 2 μαζεμένα το ίδιο βράδυ μέχρι να βρω αυτό που έψαχνα.

Από μικρός είχα καταλάβει ότι μου άρεσε να με «εκμεταλλεύονται». Κοινώς, γούσταρα μεν κοπέλες, αλλά μαζί τους δεν ένοιωσα ποτέ την καύλα που βίωνα όταν βρισκόμουν στα χέρια κάποιου νταβραντισμένου αρσενικού, συνήθως μεγαλύτερης ηλικίας, που τον περιποιόμουν και με περιποιόταν. Τότε ήμουν 1.72, αδύνατος, με φυσιολογικό σώμα και έναν πολύ πεταχτό κώλο που όλοι τον σχολίαζαν θετικά.

Ένα σαββατόβραδο λοιπόν. είχα πάει σε ένα αρκετά γνωστό τσοντάδικο που διέθετε υπόγειο και 2 εξώστες. Για κάποιο λόγο εκείνο το βράδυ γινόταν χαμός, είχε απίστευτο κόσμο και πραγματικά δυσκολεύτηκα να βρω κάθισμα. Έκατσα λοιπόν δίπλα σε έναν νεαρό που στο μισοσκόταδο τον έκανα 25-27 χρόνων το πολύ, με κοντοκουρεμένο μαλλί και πάρα πολύ μπρατσωμένο. Κόσμος πηγαινοερχόταν αλλά εγώ είχα ήδη ξενερώσει αρκετά με την όλη κατάσταση που επικρατούσε και σκεφτόμουν να φύγω όταν αυτός γύρισε και μου έπιασε την κουβέντα.

Στα τσοντάδικα συνήθως είτε θα πιάσεις κάποια ψωλή και θα κάνεις το κέφι σου, είτε στο τέλος θα καταλήξεις να πιάσεις την κουβέντα. Η ταινία ήταν αδιάφορη αλλά είναι πάντα μια καλή αιτία για να μιλήσεις με κάποιον οπότε σιγά-σιγά με τον Νίκο, όπως μου συστήθηκε, καταλήξαμε να σχολιάζουμε τα δρώμενα. Γύρω μας πέρναγαν διάφοροι τύποι που μας χάζευαν αλλά από ένα σημείο και μετά δεν έδινα σημασία και απλά πέρναγα την ώρα μου. Ο Νίκος κάποια στιγμή γυρίζει στο ξεκάρφωτο και με ρωτάει αν θέλω να φύγουμε και να πάμε κάπου αλλού.

- Πού να πάμε τέτοια ώρα ρε Νίκο;

- Νοικιάζω ένα δυαράκι με έναν κολλητό στον Κεραμεικό και αν θες μπορούμε να πάμε να αράξουμε εκεί.

Νόμισα ότι ο Νίκος απλά γούσταρε την παρέα και τίποτα άλλο αλλά επειδή ήδη βαριόμουν αρκετά συμφώνησα, είχε και το παπάκι του παρκαρισμένο εκεί κοντά, οπότε σε 10 λεπτά περίπου ήμασταν σπίτι του. Ανεβήκαμε σε ένα μικρό, φοιτητικού τύπου διαμέρισμα που είχε πόστερς με διάφορες ημίγυμνες στους τοίχους και ο Νίκος μου είπε ότι ο κολλητός του θα έμενε στην γκόμενα του εκείνο το βράδυ οπότε θα ήμασταν οι δύο μας.

Έβαλε ένα ποτό, αράξαμε σε ένα διθέσιο καναπέ, κλείσαμε τα φώτα καθώς το φώς του δρόμου ήταν ήδη αρκετά δυνατό και πιάσαμε την κουβέντα. Ο Νίκος ήταν ωραίο παλικάρι, πολύ πιό ψηλός από μένα, απίστευτα γυμνασμένος με τεράστια μπράτσα και όπως μου είπε έκανε χρόνια μπόντυ μπίλντιγκ. Κάποια στιγμή, μετά από 3-4 ποτά, είχαμε χαλαρώσει πολύ και η κουβέντα πήγε γύρω από το σεξ. Εκεί μου ανοίχτηκε λέγοντας πως είναι ομοφυλόφιλος, ενεργητικός και πως με γούσταρε από τη στιγμή που με είδε. Του απάντησα ότι και εμένα μου άρεσε πολύ να πηδιέμαι με άντρες παθητικά και ότι πήγαινα μαζί τους μόνο για το σεξ. Αμέσως μόλις τελείωσα την κουβέντα μου έσκυψε πάνω μου και άρχισε να με φιλάει.

Είχα ήδη ζεσταθεί από το ποτό, ήταν και η όλη ατμόσφαιρα αρκετά καυλωτική οπότε χαλάρωσα και αφέθηκα στα χέρια του. Σε λίγα λεπτά με είχε γδύσει εντελώς, έβγαλε και αυτός τα ρούχα του και για λίγο θαύμασα το γυμνό του κορμί καθώς δεν είχε πραγματικά καμία σχέση με τους συνήθως πιό ώριμους άντρες που διάλεγα μέχρι τότε. Τα χρόνια στα γυμναστήρια είχαν αποδώσει και από αυτό που έβλεπα μπροστά μου πραγματικά μου έτρεχαν τα σάλια, δεν είχα ξαναδεί τόσο τέλεια γραμμωμένο σώμα και μου έκανε εντύπωση ότι ήταν εντελώς άτριχος παντού. Από ότι μου εξήγησε, έπαιρνε μέρος σε διαγωνισμούς επίδειξης και για αυτό το λόγο έκανε συχνά αποτρίχωση. Το πέος του από την άλλη δεν ήταν και τόσο εντυπωσιακό, θα έλεγα μάλιστα ότι φαινόταν μικρό συγκριτικά με το σώμα του αλλά από όσο κατάλαβα σε αυτό μάλλον έπαιξαν ρόλο και τα βοηθήματα που κατανάλωνε εξαιτίας της γυμναστικής.

Στάθηκε όρθιος μπροστά μου στον καναπέ, έβαλα τα χέρια μου στους γοφούς του, τον τράβηξα επάνω μου και άρχισα να τον τσιμπουκώνω. Έβαλα όλη μου την τέχνη όπως έκανα τόσες άλλες φορές και γρήγορα είδα ότι είχε κλείσει τα μάτια του και το απολάμβανε. Πάντα μου άρεσε όταν τσιμπουκώνω κάποιον να είμαι χαμηλότερα και να κοιτάω το πρόσωπο του. Σε λίγο το καβλί του είχε γίνει πέτρα, το ρούφαγα, έπαιζα με την γλώσσα μου στο κεφαλάκι, έκανα ρουφήγματα στην βάλανο του, το έγλειφα κατά μήκος μέχρι τη βάση του, το έτριβα πάνω στα μάγουλα μου και γενικά έκανα αυτά που κάνω πάντα και τρέλαινα τους άντρες. Δεν είχα βέβαια και πάρα πολλές εμπειρίες μέχρι τότε, αλλά από ότι μου είχαν πει όσοι έτυχε να βρεθούν μαζί μου έκανα καταπληκτικό τσιμπούκι. Είχα πολύ καλή τεχνική στο γλείψιμο και σχεδόν πάντα τους έκανα να τελειώνουν με το στόμα. Τους άφηνα και με πήδαγαν βέβαια, αλλά δεν ήταν αυτό το φόρτε μου καθώς δεν είχε βρεθεί ακόμα αυτός που θα με έκανε να απολαύσω το γαμήσι από πίσω.

Μετά από λίγο ακούω τον Νίκο να έχει αρχίσει να βαριανασαίνει αλλά ξαφνικά τραβιέται προς τα πίσω και μου κάνει απότομα.

- Σταμάτα, δε θέλω να χύσω.

Με σηκώνει από τον καναπέ και με γυρνάει ανάποδα βάζοντας με να σκύψω πάνω στην πλάτη του επίπλου. Αρχίζει να μου γλύφει τον κώλο σχολιάζοντας πόσο ωραίος και πεταχτός είναι. Με σαλιώνει καλά και νοιώθω ένα δάκτυλο να μπαίνει μέσα χωρίς καμία αντίσταση αφού η σούφρα μου ήταν αρκετά γυμνασμένη από τα καυλιά που με τάιζαν συχνά πυκνά. Σταματάει μετά από λίγο, κάθεται στην καναπέ και με βάζει να κάτσω επάνω του. Γλιστρά το καβλί του μέσα μου χωρίς κόπο και αρχίζω σιγά-σιγά να κουνιέμαι μπρος πίσω. Με το ένα του χέρι μου κράταγε την μέση και έδινε τον ρυθμό και με το άλλο χέρι είχε πιάσει το σβέρκο μου, με είχε γύρει επάνω του και μου έδινε γλωσσόφιλα. Αυτό συνεχίστηκε για κάνα τέταρτο, χωρίς όμως να φαίνεται ότι θα τελειώσει κανείς από τους δύο καθώς τόσο το μέγεθος του πέους του όσο και ο τρόπος που με πήδαγε δεν ήταν αρκετά για να μας φέρουν σε οργασμό.

Και κάπου εκεί ακούω θόρυβο από κλειδιά και την πόρτα του διαμερίσματος να ανοίγει και παγώνω ολόκληρος. Κάνω να σηκωθώ αλλά ο Νίκος με κρατάει καρφωμένο πάνω του και μου κάνει:

- Μην αγχώνεσαι, μάλλον είναι ο Γιάννης, ο συγκάτοικος μου.

- Ξέρει για σένα;… τον ρωτάω μες το άγχος.

- Ναι ρε συ, μην ανησυχείς, μάλιστα γουστάρει και αυτός να γαμάει κωλαράκια πού και πού. Γιάννη, εσύ είσαι;… ρωτάει.

- Ναι ρε, τσακώθηκα με τη μαλακισμένη και έφυγα, είσαι με παρέα;…

ακούω μια μπάσα φωνή.

- Ναι, είμαι στο σαλόνι με κάποιον.

- Καλά, θα πάω στο δωμάτιο μου.

Είχα αρχίσει να ξενερώνω και μου είχε πέσει εντελώς.

- Κοίτα, Νίκο, δεν πολυγουστάρω, σε πειράζει να σταματήσουμε;… κάνω.

- Έλα ρε Δημητράκη, δεν υπάρχει κανένα θέμα, μη χαλιέσαι… απαντά.

- Κοίτα, να σου κάνω ένα τσιμπούκι να τελειώσεις… και αν είναι ξαναβρισκόμαστε κάποια άλλη φορά που θα είμαστε οι δυό μας… του απαντώ.

- Όχι, δεν χρειάζεται, κάτσε όπως είσαι και άσε με να τελειώσω έτσι και μετά φεύγεις, οκ;…

και αρχίζει να με κουνάει πάλι μπρος πίσω πιάνοντας με και με τα δύο του χέρια από τη μέση. Εγώ απλώς έκλεισα τα μάτια μου και έκανα υπομονή μέχρι να χύσει καθώς είχα ξενερώσει εντελώς με την όλη φάση. Αυτός τώρα, μάλλον άρχισε επιτέλους να το απολαμβάνει, άρχισε να βαριανασαίνει και έβγαζε μικρές κραυγές ηδονής. Συνέχισε να με πηδάει έτσι όταν ανοίγω τα μάτια μου και μένω κάγκελο καθώς βλέπω μπροστά μου ένα καβλί απίστευτο. Ο συγκάτοικος του Νίκου, ο Γιάννης, είχε γδυθεί, ήρθε αθόρυβα στο δωμάτιο και στάθηκε καυλωμένος μπροστά μας. Ήταν ακόμα ποιό ψηλός από το Νίκο, αρκετά τρομακτικός στην όψη, τριχωτός παντού, με κανονικό μεν σώμα αλλά φαινόταν εξίσου γυμνασμένος, με δύο τεράστια τριχωτά χέρια και σε αντίθεση με το Νίκο είχε ένα καβλί υπερφυσικό. Πάρα πολύ μακρύ, λεπτό, με έντονες φλέβες να τρέχουν γύρω του και με δύο μεγάλα τριχωτά αρχίδια να κρέμονται από κάτω. Πρέπει να ξεπερνούσε τους 22-23 πόντους.

Μόλις το είδα έπαθα την πλάκα μου καθώς ήταν με διαφορά η μεγαλύτερη σε μέγεθος πούτσα που είχα δει μέχρι τότε.

- Ρε Νίκο, είναι άδικο εσύ να γαμάς ένα τόσο ωραίο ψωλάκι κι εγώ να σας ακούω από δίπλα και να την παίζω μόνος μου;… τον ακούω να λέει.

Ο Νίκος σταματάει για λίγο το κούνημα.

- Γιάννη, ο Δημήτρης. Δημήτρη ο Γιάννης… κάνει και μας συστήνει. Θες να περιποιηθείς και το φίλο μου λίγο;… ρωτάει.

Ομολογώ ότι δεν είχα ξαναβρεθεί σε παρόμοια κατάσταση, τα χρειάστηκα γιατί ο Γιάννης φαινόταν υπερβολικά μπρουτάλ για τα γούστα μου και είχα φοβηθεί ήδη αρκετά. Από την άλλη όμως κοίταζα αυτό το καβλί που παλλόταν μπροστά μου σαν υπνωτισμένος και είχα λιγωθεί, κυριολεκτικά μου έτρεχαν τα σάλια οπότε χωρίς καν να απαντήσω του το πιάνω με τα δύο μου χέρια το τραβάω μπροστά μου και αρχίζω να τον τσιμπουκώνω. Προσπαθώ να χωρέσω αυτό το τέρας στο στόμα μου αλλά όταν το έφτασα μέχρι το λαρύγγι μου πάλι παραπάνω από το μισό ήταν απ' έξω. Ο Νίκος από κάτω συνέχιζε να με γαμάει με το ρυθμό του και ο Γιάννης έχει πιάσει το κεφάλι μου με τις χερούκλες του και απολάμβανε το τσιμπούκι που προσπαθούσα να του κάνω. Αυτό συνεχίστηκε για κάνα 10λεπτο και τότε προτείνω εγώ στο Νίκο να αλλάξουν θέσεις με το Γιάννη.

Μεγάλο λάθος όπως αποδείχτηκε μετά αλλά βλέπετε, από την στιγμή που είχα γευτεί αυτή τη θεϊκή πούτσα, το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πότε θα την νοιώσω και στον κώλο μου. Συμφώνησαν και οι δύο με ένα πονηρό χαμόγελο στο πρόσωπο τους που δεν το πολυκατάλαβα, αλλά ήθελα τόσο πολύ να γευτώ αυτό το παλούκι μέσα μου που δεν έδωσα σημασία. Σηκώνεται ο Νίκος αδιαμαρτύρητα, παίρνει ο Γιάννης τη θέση του στον καναπέ, κάθομαι εγώ επάνω του, πιάνω το καυλί του με τα χέρια μου και σιγά-σιγά αρχίζω να το χώνω στον κώλο μου. Ομολογώ ότι παρόλο που δυσκολεύτηκα να πάρω όλο αυτό το θηρίο μέσα μου στο τέλος τα κατάφερα. Έκατσα για λίγο μέχρι να συνηθίσει ο κώλος μου αυτή την πρωτόγνωρη διάσταση και άρχισα να κουνιέμαι σιγά-σιγά πάνω κάτω, απολαμβάνοντας επιτέλους για πρώτη φορά στη ζωή μου ένα τόσο διαφορετικό γαμήσι.

Ένοιωθα το τέρας μέσα μου σε όλο το μήκος του να πιέζει τα έντερα μου και ήταν σαν να έχω καθίσει πάνω σε στειλιάρι. Πραγματικά ήταν μια αίσθηση απίστευτη, όχι πολύ ευχάριστη αλλά μες στην καύλα μου δεν έδινα σημασία. Ο Γιάννης βάζει τα χέρια του στη μέση μου και αρχίζει να ορίζει αυτός τον ρυθμό και την ταχύτητα που ανεβοκατέβαινα πάνω στην ψωλή του.

- Ρε μαλάκα Νίκο, πού το πέτυχες αυτό το μωρό; Πρώτη φορά γαμάω κώλο που μπορεί και χωράει ολόκληρη η πούτσα μου μέσα του. Τί κωλάρα είναι αυτή που έχεις μανάρι μου, τί γαμήσι σου κάνω μωρό μου;…

άρχισε να μου λέει και συνέχισε να με πηδάει με σταθερό ρυθμό για το επόμενο 10λεπτο περίπου. Εγώ γούσταρα τρελά και μόνο στην ιδέα ότι έπαιρνα ένα τέτοιο εργαλείο μέσα μου και είχα, επιτέλους, καυλώσει πάρα πολύ. Πέρασαν άλλα 10 λεπτά γαμησιού και ο κώλος μου άρχισε να παίρνει φωτιά από το τέντωμα και το παλούκωμα οπότε ξεκίνησε να με τσούζει. Ο Γιάννης δε σταμάταγε, είχε αντοχή και συνέχισε έτσι για ακόμα άλλο ένα 10λεπτο οπότε πλέον το παλούκωμα του είχε γίνει μαρτύριο. Δεν πονούσα, αλλά με τη συνεχή τριβή ένοιωθα ότι όποτε έβγαινε το καβλί του έξω από τον κώλο μου μαζί του τράβαγε και κομμάτι από το κωλάντερο μου. Άρχισα να ιδρώνω από την υπερπροσπάθεια. Ο Γιάννης συνέχιζε ακάθεκτος αλλά πλέον σε κάθε του κίνηση βογκούσα και είχα γίνει μούσκεμα.

- Σε παρακαλώ, σταμάτα λίγο, πονάω…

του κάνω ξεψυχισμένα. Ο Νίκος, που είχε μείνει όλο αυτό το διάστημα σιωπηλός δίπλα μας και έπαιζε το καυλί του παίρνοντας μας μάτι, σηκώνεται και έρχεται πίσω μου. Κοιτάει τον κώλο μου και κάνει:

- Ρε συ Γιάννη σταμάτα λίγο να τον λιπάνω γιατί τον έχεις ξεσκίσει, έχει ανοίξει σαν τριαντάφυλλο η σούφρα του.

Παίρνει ένα σωληνάριο από ένα τραπεζάκι και νοιώθω κάτι δροσερό να κυλάει πάνω στην χαραμάδα του κώλου μου.

- Έτσι μπράβο, βγες λίγο ακόμα αλλά όχι εντελώς…

τον ακούω να του δίνει οδηγίες. Νοιώθω το χέρι του Νίκου να λιπαίνει το καυλί του Γιάννη με την αλοιφή και μετά τα υγρά δάκτυλα του να τρίβονται γύρω από την σούφρα μου. Η ανακούφιση που ένοιωσα ήταν απερίγραπτη.

- Έτοιμος είναι, συνέχισε να πηδάς…

του κάνει και ο Γιάννης αρχίζει ξανά το γαμήσι μόνο που τώρα με τη συνδρομή της αλοιφής αρχίζω και πάλι να το ευχαριστιέμαι και εγώ και νοιώθω το καυλί μου να ξαναζωντανεύει.

- Είσαι εντάξει μανάρι;…

ακούω τη φωνή του Νίκου πίσω μου.

- Ναι, σε ευχαριστώ, το είχα ανάγκη…

του κάνω ξέπνοα. Γυρίζω στο Γιάννη:

- Με έχει διαλύσει η ψωλάρα σου, δε με έχουν γαμήσει ποτέ ξανά έτσι…

του λέω ψιθυριστά. Ο Γιάννης με κοιτάει με νόημα και ένα περίεργο χαμόγελο.

- Και πού είσαι ακόμα πουστράκι, να δεις για μετά τί έρχεται…

λέει, με βουτάει από τη μέση και αρχίζει να με πηγαινοφέρνει μπρος/πίσω πάνω στην ψωλή του με ταχύτητα. Με ταλάντευε με τόση λύσσα πάνω στο καυλί του που τα αρχίδια μου τρίβονταν πάνω στην κοιλιά του και η πούτσα μου πηγαινοερχόταν ξεροχύνοντας υγρά. Βάζω τα χέρια μου στους ώμους του και αρχίζω να κουνιέμαι και εγώ μαζί του ακόμα πιο γρήγορα στο ρυθμό που με πήδαγε. Το πρωτόγνωρο μέγεθος της ψωλής που είχα μέσα μου με τρέλαινε και η καύλα μου μεγάλωνε συνεχώς. Γρήγορα χάνω κάθε έλεγχο του εαυτού μου και άρχισα να του φωνάζω:

- Έτσι, έτσι, έτσι, γάμα με, σκίσε με, ξεκώλιασε με πουτσαρά μου, γάμα με, χύνω, χύνω, χύνω…

και βγάζοντας ένα βογκητό κάνω ένα απίστευτο χύσιμο. Ήταν το πρώτο μου χύσιμο χωρίς να ακουμπήσω τον πούτσο μου. Από την καύλα που είχα τα χύσια μου πετάχτηκαν μέχρι το λαιμό του Γιάννη κι εγώ συνέχιζα να κουνιέμαι σαν τρελός πάνω στην πούτσα του και να βογκάω από ηδονή. Κάποια στιγμή κατάφερα να ηρεμήσω και σιγά-σιγά σταμάτησα. Λαχανιασμένος και κρατώντας τον αγκαλιά του λέω:

- Σε ευχαριστώ πολύ, ήταν το καλύτερο γαμήσι που μου έκαναν στην ζωή μου. Αλλά νόμιζα ότι θα τελειώναμε μαζί, γιατί δεν με έχυσες;

Τότε ήταν που ακούω τον Νίκο που είχε σταθεί από πίσω μου να λέει:

- Νομίζω ότι τώρα είναι έτοιμος, κράτα τον Γιάννη.

Ο Γιάννης τυλίγει τις χερούκλες του γύρω μου και με κολλάει επάνω στο τεντωμένο καυλί του. Τρομάζω λίγο. Νοιώθω το Νίκο να κολλάει πίσω μου και να ακουμπάει τα χέρια του στους ώμους μου.

- Δημητράκη, δε σε έχυσα γιατί σου φυλάγαμε μία ξεχωριστή εμπειρία. Ετοιμάσου τώρα να κάνεις το καλύτερο πήδημα της ζωής σου…

μου κάνει o Γιάννης.

- Τί, τί θα μου κάνετε;…

λέω και προσπαθώ να σηκωθώ, αλλά ο Γιάννης με κρατάει πολύ γερά και δε μπορώ ούτε κατά διάνοια να κουνηθώ. Νοιώθω το καυλί το Νίκου να τρίβεται στη σούφρα μου και τότε καταλαβαίνω ότι θέλουν να με πηδήξουν ταυτόχρονα και οι δύο. Με πιάνει ένας τρόμος και προσπαθώ να ξεφύγω.

- Όχι ρε παιδιά, σας παρακαλώ, θα με σκίσετε έτσι, θα κάνω ότι άλλο μου ζητήσετε, όχι αυτό…

τους παρακαλάω όλο αγωνία.

- Σκάσε πουστράκι και κάτσε ακίνητος.» κάνει ο Γιάννης. Έλα ρε μαλάκα τί κάνεις τόση ώρα, άντε χωσ' του τον… λέει στο Νίκο.

- Βγες κι εσύ λίγο ρε μαλάκα… κάνει ο Νίκος, πως να μπω έτσι που τον έχεις καρφωμένο;

Ο Γιάννης βγάζει για λίγα εκατοστά το καυλί του από τον κώλο μου αλλά όχι εντελώς και τώρα νοιώθω και το καυλί του Νίκου να πιέζει τη σούφρα μου.

- Ρε παιδιά, μην το κάνετε, σας παρακαλώ, μην μου το κάνετε αυτό…

λέω σχεδόν κλαψουρίζοντας.

- Σκάσε ρε μαλακισμένο…

λέει ο Γιάννης, αφήνει το ένα του χέρι όπως με κράταγε και μου αστράφτει ένα χαστούκι που έχασα το φώς μου. Ο Νίκος συνέχιζε να τρίβεται στη σούφρα μου και να πιέζει, τρίβεται άλλο λίγο, πιέζει λίγο περισσότερο και τελικά μπαίνει. Νοιώθω έναν πόνο σαν να με σκίζουν στα δύο. Βγάζω μια κραυγή και αρχίζω να βογκάω σα γουρούνι ενώ όλα είχαν σκοτεινιάσει γύρω μου. Ακούω τον Γιάννη να φωνάζει του Νίκου να μου βάλει κάτι για να μην ακούγομαι και νοιώθω ένα κομμάτι ύφασμα, το εσώρουχο του Νίκου, να χώνεται στο στόμα μου. Ο ένας από κάτω με κράταγε δεμένο με τα χέρια του και ο άλλος από πίσω με πίεζε προς τα κάτω από τους ώμους. Βρισκόμουν παγιδευμένος ανάμεσα τους, ανήμπορος και παλουκωμένος πάνω στα καβλιά τους. Δάκρυα έτρεχαν από τα μάτια μου, ήμουν μούσκεμα στον ιδρώτα από την απίστευτη πίεση στη σούφρα μου και ένοιωθα σαν να μου είχαν καρφώσει ένα καυτό σίδερο στον κώλο. Μένουν έτσι και οι δύο για λίγο ακίνητοι μέσα στον κώλο μου και αρχίζουν σιγά-σιγά να με γαμάνε.

Ο Γιάννης καθόταν εντελώς ακίνητος κρατώντας με καρφωμένο πάνω στην πούτσα του και ο Νίκος ήταν αυτός που κούναγε τον πούτσο του μέσα/έξω στον κώλο μου. Ουσιαστικά ο Νίκος μου γαμούσε τον κώλο και παράλληλα έτριβε την ψωλή του πάνω στην ψωλή του Γιάννη και το έκανε με ρυθμό που σημαίνει ότι ήξεραν και οι δύο πολύ καλά τί γινόταν. Ο κώλος μου, παρόλη την αλοιφή και το τέντωμα από το γαμήσι του Γιάννη πριν, πόναγε αφόρητα. Ένοιωθα ότι είχε ανοίξει στα δύο. Πάλευα να πάρω ανάσα με πολύ ζόρι καθώς είχα το βρακί του Νίκου χωμένο στο στόμα μου και προσπαθούσα κάπως να συντονιστώ έστω και λίγο μαζί τους μήπως και καταφέρω έτσι να χαλαρώσει λίγο η σούφρα μου, αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα καθώς ο ένας έφτανε με το καυλί του μέχρι τον πάτο μου και ο άλλος με το κούνημα του ανοιγόκλεινε συνέχεια την τρύπα μου τεντώνοντας τη διαρκώς.

- Έτσι πουστράκι, σου σκίζουμε τη σούφρα και οι δύο, θα σε γκαστρώσουμε απόψε…

μου κάνει ο Γιάννης γελώντας. Το μαρτύριο συνεχίστηκε για κάνα 10λεπτο ακόμα ώσπου άρχισα να νοιώθω σιγά-σιγά ένα μούδιασμα πίσω. Ο πόνος υποχώρησε ελάχιστα αλλά ήταν τέτοια η πίεση και το τέντωμα που ένοιωθα στην κωλοτρυπίδα μου που νόμιζα ότι θα σκιστεί. Αυτοί συνέχιζαν το γαμήσι μέχρι που κάποια στιγμή ο Νίκος άρχισε να κουνιέται πιο γρήγορα σημάδι ότι θα τελείωνε. Μετά από λίγο έβγαλε μια κραυγή και ένοιωσα το κωλάντερο μου να γεμίζει με τα χύσια του. Βγήκε από μέσα μου αφήνοντας το Γιάννη να συνεχίσει.

- Έλα, στον λίπανα μια χαρά, πέταξε του τα μάτια έξω τώρα!

Στο καπάκι ο Γιάννης περνάει τα χέρια του κάτω από τα πόδια μου και έτσι όπως ήμασταν με το καυλί του καρφωμένο στον κώλο μου κάνει μία και σηκώνεται από τον καναπέ. Είχε απίστευτη δύναμη. Κρατώντας με στα χέρια περπατάει λίγο και με δύναμη με ζουμπάει στον τοίχο του δωματίου. Τον ακούω να μου λέει στο αυτί:

- Η καριόλα η γκόμενα μου δεν με άφησε να την γαμήσω από τον κώλο γιατί φοβόταν ότι θα τη σκίσω και με έδιωξε. Τώρα θα τα πληρώσεις όλα εσύ για πάρτη της παλιόπουστα…

και έχοντας τον τοίχο κόντρα ξεκινάει να με γαμάει με ταχύτητα και αρχίζει να μουγκρίζει σαν ζώο στο αυτί μου ενώ εγώ βογκάω από τον συνεχή πόνο στον κώλο μου. Μου ρίχνει αμέτρητες σπρωξιές με την ψωλή του ξεσκίζοντας τη σούφρα μου και γδέρνοντας την πλάτη μου στο τοίχο και με μία τελευταία σπρωξιά καρφώνει με τόση δύναμη το καυλί του στον κώλο μου που το ένοιωσα να φτάνει στο τέρμα και να μου σκίζει τα έντερα.

- Παρ' τα μωρή γαμιόλα, σε χύνω…

ουρλιάζει στο αυτί μου και αρχίζει να με χύνει με την τεράστια πούτσα του να πάλλεται μέσα μου. Ήταν τέτοια η ένταση και η δύναμη της ψωλής του που σε κάθε της τίναγμα μέσα στο έντερο μου με σήκωνε κι εμένα μαζί της. Βγήκε από μέσα μου και έτσι όπως με κράταγε ένοιωσα ένα τεράστιο κενό στον κώλο μου. Με άφησε και έπεσα στο πάτωμα στα γόνατα, έφτυσα το βρακί από το στόμα μου.

- Πολύ καλό το πουστράκι σου απόψε Νίκο, μπράβο…

κάνει στο φίλο του και χωρίς να πει τίποτα άλλο, σηκώθηκε όπως ήταν και έφυγε να πάει μάλλον να κοιμηθεί. Εγώ έβαλα το χέρι μου στον κώλο και τρελάθηκα όταν κατάλαβα πόσο ανοικτή ήταν η σούφρα μου. Έτσι όπως καθόμουν ένοιωθα στα δάκτυλα μου τα χύσια τους να τρέχουν ποτάμι από μέσα μου ανακατεμένα με την αλοιφή και τα άλλα υγρά από τα έντερα μου. Κοίταξα τα δάκτυλα μου και μαζί με όλα αυτά τα υγρά είδα και αίμα. Κόντεψα να κάνω εμετό από το σόκ, άρχισα να τρέμω ενώ δάκρυα έτρεχαν πάλι από τα μάτια μου. Ο Νίκος ήρθε και κοίταξε τον κώλο μου.

- Έλα μη φοβάσαι, θα κλείσει σε λίγη ώρα και σε 2-3 μέρες θα είσαι μια χαρά.

Ζήτησα μία πετσέτα να σκουπιστώ και φόρεσα σιγά-σιγά τα ρούχα μου. Ο Νίκος είχε κάτσει στον καναπέ και με κοίταζε. Βρήκα το θάρρος να πω:

- Το κάνετε συχνά αυτό;

Με κοίταξε με ένα περίεργο βλέμμα.

- Κοίτα, σήμερα έτυχε και ήρθε απροειδοποίητα ο Γιάννης αλλά καμιά φορά όταν φέρνω εδώ διάφορα πουστράκια και είναι και αυτός τα παρτουζώνουμε μαζί. Εσύ όμως είσαι το κάτι άλλο… συνέχισε. Είναι η πρώτη φορά που καταφέραμε να γαμήσουμε έτσι κάποιον.

- Δηλαδή;

- Τί δηλαδή, με σένα είναι η πρώτη φορά που καταφέραμε και χωρέσαμε και οι δύο. Έχουμε προσπαθήσει με αρκετούς αλλά μόνο ο δικός σου κώλος μας άντεξε και τους δύο. Ήσουν απίθανος…

μου κάνει χαμογελώντας.

- Το έχεις καταλάβει ότι με βιάσατε;

Ψιλοσοβάρεψε.

- Έλα τώρα ρε Δημήτρη, κόψε τις μαλακίες. Αφού σε χάζευα όση ώρα σε πήδαγε ο Γιάννης και είδα πόσο πολύ γούσταρες το καβλί του, ο κώλος σου είναι φτιαγμένος για να γαμιέται. Εντάξει, ίσως δεν ήταν πολύ σωστό που σε πηδήξουμε έτσι αλλά δε χάλασε και ο κόσμος, εξάλλου ο κωλαράκος σου έδειξε ότι μας αντέχει μια χαρά…

συνέχισε γελώντας. Δεν του είπα τίποτα και έκανα να φύγω.

- Θες να σου δώσω το τηλέφωνο μου;… με ρώτησε.

Τον κοίταξα μην πιστεύοντας αυτό που άκουσα, είχε το θράσος να νομίζει ότι ήθελα να τον ξαναδώ κιόλας. Δεν απάντησα καν, έκλεισα την πόρτα πίσω μου και το έβαλα στα πόδια. Για μία εβδομάδα είχα πρόβλημα όταν καθόμουν σε καρέκλα και δεν έτρωγα σχεδόν τίποτα από τον φόβο μου μήπως και αναγκαστώ να πάω τουαλέτα. Η σούφρα μου σταδιακά επανήλθε αλλά ποτέ δεν έγινε εντελώς καλά και έκτοτε είχα πρόβλημα, πολλές φορές μετά από πήδημα είχα αίμα. Από την μία σκεφτόμουν το γαμήσι με την απίστευτη πούτσα του Γιάννη αλλά δυστυχώς η όλη εμπειρία ήταν εντελώς τραυματική. Όχι τόσο για τον πόνο που ένοιωσα όσο για το γεγονός ότι ήμουν ανήμπορος στα χέρια και τις ορέξεις τους. Αν το ήθελαν ή αν είχαν σκεφτεί να κάνουν και κάτι διαφορετικό πέρα από το να με γαμήσουν μαζί θα μπορούσαν να με είχαν κάνει ότι ήθελαν. Έκτοτε δεν άφησα ποτέ τον εαυτό μου να βρεθεί ξανά σε τέτοιες καταστάσεις. Πότε-πότε όμως μου έρχεται στο μυαλό το χύσιμο που έκανα με εκείνη την καταπληκτική ψωλάρα και νοιώθω ακόμα το λίγωμα χαμηλά στο στομάχι μου.



Copyright protected OW ref: 134751



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.