Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με τη Λίνα κάναμε πολύ παρέα όταν ήμασταν στο Ρέθυμνο φοιτητές. Συχνάζαμε μαζί με τα άλλα παιδιά της παρέας, είτε στα καφέ στο λιμανάκι, είτε στης πλατείας του Άγνωστου Στρατιώτη. Φυσικά δεν παραλείπαμε και τα ΣΚ να βγαίνουμε για τα ρακάκια μας όπου γινόταν πανικός από φοιτητόκοσμο. Περνούσαμε λοιπόν πολύ όμορφα και μιας και κανείς μας δεν είχε σχέση εκείνη τη περίοδο, φλερτάραμε γενικά, χωρίς να γίνεται κάτι μεταξύ μας, καθώς δε θέλαμε να χαλάσουμε τη φιλία μας.

Η Λίνα ήταν μια κοπέλα 20 ετών, κοκκινομάλλα, με ένα πολύ γλυκό πρόσωπο, 2 μάτια γελαστά που σε κοιτούσαν πάντα με χαρά, ευδιάθετη και με πολύ χιούμορ. Ήταν ο τύπος κοπέλας ο οποίος τρίβεται και αναζητά το πείραγμα, δίνοντάς σου πάτημα να «παίξεις» μαζί της. Δεν ήταν αδύνατη, καθώς είχε λίγα κιλάκια παραπάνω, αν και πήγαινε συνεχώς γυμναστήριο κι έκανε διατροφή. Παρόλα αυτά δε μπορούσε να τα χάσει και ήταν και το παράπονό της, χωρίς όμως ποτέ να χάσει την αυτοπεποίθησή της για το λόγο αυτό.

Μια από τις φορές που είχαμε κανονίσει να βγούμε, δε μπόρεσαν τα άλλα παιδιά και πήγαμε μόνοι μας για ένα βραδινό καφεδάκι. Συζητώντας για τα όσα μας συνέβαιναν, χωρίς να μιλάμε για κάτι συγκεκριμένο, μου πετάει κάποια στιγμή:

-    Μου λείπει το σεξ, έχω πολύ καιρό να το κάνω.

Δεν το περίμενα αν και γενικά μιλούσαμε ανοιχτά, χωρίς αναστολές. Ωστόσο βρέθηκα σε περίεργη θέση, καθώς δε μπορούσα να συνειδητοποιήσω αν ήθελε κάτι από μένα ή το έλεγε στα πλαίσια της φιλίας μας. Είπα να το χειριστώ διπλωματικά λοιπόν, αφήνοντας όμως περιθώριο για παιχνίδι.

-    Ε… δε μπορείς και μόνη σου, να φροντίσεις τον εαυτό σου;

-    Μπορώ, μου λέει, αλλά δε συγκρίνεται. Πάνε μήνες τώρα και πραγματικά το θέλω πολύ. Μάλλον θα είναι επειδή πλησιάζω τις μέρες μου.

-    Ξέρεις, της απάντησα εγώ, υπάρχουν και βοηθήματα, τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις και να έχεις σχεδόν τα ίδια αποτελέσματα. Αλλιώς να σου βρούμε κάποιον να σου ικανοποιήσει αυτή την ανάγκη!

-    Ναι, μπορεί να μου λείπει, αλλά θέλω να έχω δεθεί συναισθηματικά με τον άλλο, να έχω σχέση με αυτόν. Δε μπορώ έτσι απλά να το κάνω, δε μου βγαίνει και δε θα το απολαύσω κιόλας, άρα δεν έχει νόημα.

-    Σε καταλαβαίνω, της απαντώ. Άρα… μην ψάξουμε…

και άρχισα να γελάω.

-    Εσύ; μου λέει, δε σου λείπει; Πως τη παλεύεις; με ρώτησε γνωρίζοντας ότι κι εγώ δεν είχα κάτι στα σκαριά εκείνη την εποχή. Παίζει κάτι ή... παίζεις μόνος σου;…

και έσκασε στα γέλια. Δε περίμενα τέτοια αμεσότητα, ειδικά σε φάση που ήμασταν οι δυο μας, βραδινή ώρα, ώστε τίποτε να μη φαντάζει τόσο αθώο.

-    Ε… εντάξει, ναι, για τα αγόρια είναι πιο εύκολο, έχουν και τις τσόντες, μπορούν να «ξεδίνουν» πιο εύκολα, χωρίς ενδοιασμούς…

της είπα ελαφρώς ντροπιασμένος.

-    Δηλαδή απλά τον παίζετε; Και σας αρκεί αυτό; Δε θέλετε μια σχέση με συναίσθημα, με αγάπη; Μπορείτε απλά να πηγαίνετε με τη μια και την άλλη, χωρίς πρόβλημα;…

με ρωτάει με μια τσαχπινιά στο βλέμμα.

-    Κοίτα να δεις, της λέω, μου έκανες πολλές ερωτήσεις, οπότε να τα βάλουμε σε μια σειρά. Ναι μπορεί να τον παίζουμε εύκολα όταν δεν είμαστε σε μια σχέση, αλλά και σε μας δεν αρκεί. Θέλουμε μια σχέση και φυσικά να υπάρχει αγάπη και δέσιμο με τον άλλο, αλλά όταν αυτό δεν είναι εφικτό, μπορεί και απλά να ξεδώσουμε με τον άλλο. Είναι μια ανάγκη κι αυτή, γιατί να μη την ικανοποιήσουμε; Όταν δηλαδή θες να φας ένα γλυκό κι ας κάνεις δίαιτα, αλλά το θες πολύ, δε θα την κάνεις την αμαρτία; Έτσι είναι και το σεξ. Αν είναι να σου προσφέρει ηδονή, γιατί να μη την απολαύσεις;

-    Δεν έχεις κι άδικο, μου είπε. Είναι μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση κι αυτή, απάντησε σκεπτική. Απλά μου φαίνεται παράξενο, αλλά όταν το θες πολύ, ίσως κάνεις και υποχωρήσεις, απλά δε το έχω τολμήσει ακόμη, είπε διστακτικά.

-    Όπως νιώθεις να κάνεις, της είπα, μην πιέζεσαι για τίποτε. Όχι επειδή το κάνουν οι άλλοι να το κάνεις κι εσύ. Θα πράξεις όπως εσύ νομίζεις κατάλληλα.

-    Ναι…

μουρμούρισε, δείχνοντας ότι είχε μπει σε σκέψεις.

-    Λοιπόν, έλα να σου πω, θέλω να έρθεις σπίτι μου να δεις τον υπολογιστή γιατί μου κλείνει συνέχεια τα προγράμματα και κολλάει πολύ τώρα τελευταία.

Βλέπετε, ήξερα 5 πράγματα για τους υπολογιστές, οπότε όταν κάποιος χρειαζόταν βοήθεια, στρεφόταν σε μένα. Φοιτητές ήμασταν άλλωστε, δεν υπήρχαν λεφτά να δίνονται τσάμπα, δεξιά και αριστερά.

Φεύγουμε λοιπόν παρέα, χαζογελώντας στο δρόμο και μετά από λίγη ώρα φτάνουμε στο σπίτι της. Μου ανοίγει τον υπολογιστή και μου λέει αν θέλω να μου προσφέρει κάτι. Ένα νεράκι μόνο της λέω, δε χρειάζεται κάτι άλλο. Φεύγει αυτή, μου φέρνει το νερό και πάει στο δωμάτιο να  αλλάξει. Κλείνει τη πόρτα πίσω της, αλλά όχι τελείως, έτσι ώστε ενώ άλλαζε εγώ την έβλεπα, μιας και αντικαθρεφτιζόταν στον εξωτερικό καθρέφτη της ντουλάπας της. Φυσικά όταν είδα τα μεγάλα της βυζιά, αφού έμεινε μόνο με τα εσώρουχα, καύλωσα τρελά και μου έγινε τούμπανο. Αυτή έβαλε τις φόρμες της και πήγε σε κάποιο σημείο του δωματίου, όπου εγώ δεν είχα θέα. Κάτι έκανε εκεί, οπότε εγώ επέστρεψα το βλέμμα μου στη δουλειά μου, χωρίς όμως να βγάλω από το μυαλό μου την εικόνα της.

Μετά από λίγο βγαίνει κι εγώ είχα ήδη αρχίσει να κατεβάζω ένα antivirus. Με κοιτάζει με έκπληξη ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, χωρίς να πει κάτι άλλο. Σκάει μετά ένα χαμόγελο και μου λέει ότι θα πάει μια στιγμή στο μπάνιο. Οκ της λέω κι εγώ απορημένος για την αντίδραση της. Συνειδητοποιώ τότε ότι ο πούτσος μου ήταν ακόμη τόσο σηκωμένος που αποκλείεται να μη τον είδε και μάλλον για αυτό αντέδρασε έτσι. Ντράπηκα εκείνη τη στιγμή, αλλά λέω δε πρόκειται να πει τίποτε γι' αυτό και θα το έχουμε ξεχάσει μέχρι αύριο. Τότε βγαίνει από το μπάνιο μόνο με τα εσώρουχά της.

-    Αποφάσισα να το τολμήσω…

μου λέει. Με πλησιάζει, σκύβει μπροστά μου και μου δίνει ένα γλωσσόφιλο το οποίο με τρέλανε.

-    Δεν ήμουν σίγουρη για το αν θα με γούσταρες, αλλά όταν κατάλαβα ότι με έπαιρνες μάτι κι άναψες τόσο, σιγουρεύτηκα. Θες να με βοηθήσεις, γιατί έχω ανάψει τρελά;…

μου είπε με φωνή σχεδόν τρεμάμενη και ενώ από το σουτιέν της διαγράφονταν ήδη οι σηκωμένες της ρώγες.

-    Νομίζω ότι ξέρεις την απάντηση σε αυτό, της είπα. Με τρελαίνεις, αλλά δεν ξέρω πως θα είναι η φιλία μας μετά από αυτό, μα ούτε και με νοιάζει.

Την αρπάζω και την ξαπλώνω στο διπλανό καναπέ. Αυτή βαριανασαίνει και βγάζει ελαφρά βογκητά ενώ αφήνεται να την καθοδηγήσω εγώ. Νιώθω τη καρδιά της να χτυπάει δυνατά, ενώ το κορμί της τρέμει ελαφρώς από την αμηχανία ακόμη. Αποφασίζω να τη χαλαρώσω και αρχίζω να τη φιλάω σε όλο της το κορμί από το λαιμό μέχρι τη πατούσα της. Δίνοντας φιλιά πεταχτά και ρουφηχτά, σταδιακά της βγάζω τα εσώρουχα, ενώ εκείνη τα κρατάει απαλά, σα να μη θέλει, αλλά το κορμί της λέει άλλα. Το σώμα της το είχα ξαναδεί και στη παραλία, αλλά η θέα ήταν τελείως διαφορετική τώρα. Είχε τα πιασίματά του, με μεγάλα γεμάτα βυζιά, με ένα δέρμα λείο και περιποιημένο. Με το που βγάζω το βρακάκι της, αποκαλύπτεται ένα μουνάκι ξυρισμένο και απαλό, το οποίο προσπαθεί να κρύψει με τα χέρια της σα να ντρέπεται. Εγώ δε καταλαβαίνω τίποτα και προχωράω φιλώντας προς τα εκεί. Όταν πλησιάζω μου λέει:

-    Αχ μη, δε νιώθω ωραία να το κάνεις αυτό.

-    Εμένα όμως μου αρέσει και είμαι σίγουρος ότι μόλις θα χαλαρώσεις, θα αρέσει και σε εσένα, της λέω.

Χωρίς να είναι απόλυτα σίγουρη, βάζει τα χέρια στο πλάι με έκδηλη την αμηχανία της, αφού ενώ εγώ άρχισα να της κάνω γλειφομούνι, όλο αυτή έσφιγγε τα πόδια της γύρω από το κεφάλι μου ή έφερνε τα χέρια της να με χαϊδεύει, σα να προσπαθεί να με απομακρύνει. Εγώ συνέχισα απτόητος αφού παράλληλα και αυτή έβγαζε μικρά βογκητά, ένδειξη του ότι κάτι έκανα σωστά και τελικά μετά από λίγα λεπτά χαλάρωσε και αφέθηκε. Της έγλειφα την κλειτορίδα πάνω κάτω, δεξιά αριστερά, ρουφηχτά, δυνατά και απαλά, εναλλάσσοντας συνεχώς τεχνική. Κάποια στιγμή την ένιωσα να έχει ελαφρούς σπασμούς και κατάλαβα ότι θα τελείωνε. Τα βογκητά της έγιναν πιο έντονα, το κορμί της τεντώθηκε και έσφιξε ακόμη περισσότερο τα πόδια της. Ένιωσα τους σπασμούς πιο έντονα  στο κωλαράκι της, του οποίου η τρυπούλα παλλόταν έντονα, δίνοντας σήμα ότι μόλις είχε τελειώσει.

-    Αχ ήταν τέλειο, μου είπε, τώρα πρέπει να σ' το ξεπληρώσω.

Ξαπλώνω στον καναπέ και μου βγάζει το εσώρουχο. Αρχίζει να με γλείφει πρώτα τον πούτσο μου, μετά τα αρχίδια κι εναλλάξ. Η γλώσσα της ταξίδευε παντού, κάνοντας με να νιώθω κάθε στιγμή ότι είμαι έτοιμος να τελειώσω. Η τεχνική της ήταν τέλεια, μάλλον το κατείχε καλά το θέμα, αλλά ευτυχώς μπόρεσα και κρατήθηκα. Αυτή συνέχισε, άλλοτε απαλά και άλλοτε πιο δυνατά, φτάνοντας μέχρι τη βάση των αρχιδιών μου και πίσω. Ευτυχώς είχα ξυριστεί πριν 2 μέρες και ήταν σχεδόν γυαλί η περιοχή. Τότε της ζήτησα να σταματήσει για να μπορέσω να εκπληρώσω την επιθυμία της, αφού αν συνέχιζε έτσι θα τελείωνα τόσο δυνατά που δε ξέρω αν θα μπορούσα να συνεχίσω και δεύτερη φορά.

Σταματάει λοιπόν και την ξαπλώνω μπρούμυτα στο καναπέ. Πηγαίνω από πάνω της και αρχίζω να την πηδάω απαλά για αρχή καθώς το μουνάκι της, αν και υγρό από πριν, ήταν αρκετά σφιχτό. Σιγά-σιγά άρχισε να ανοίγει και να δέχεται μέσα τον πούτσο μου, οπότε άρχισε το σεξ να γίνεται πιο δυνατό. Κάποια στιγμή της ζητάω πάλι να αλλάξουμε στάση σε ιεραποστολική και μετά από αυτό παίζαμε και με άλλες στάσεις, στα 4, στο πλάι ώστε να μπορώ κι εγώ να κρατιέμαι όσο περισσότερο μπορούσα. Λίγη ώρα αργότερα χωρίς αυτή να έχει σταματήσει να βογκάει και να το απολαμβάνει ενώ το μουνάκι της είχε γίνει τόσο υγρό ώστε σχεδόν να μη το αισθάνομαι, νιώθω ότι έφτασε η ώρα. Τον βγάζω από το μουνάκι της και ετοιμάζομαι να τελειώσω πάνω στο κορμί της. Εκείνη τότε κάθεται στα γόνατα γρήγορα πιάνει και σφίγγει τα βυζιά της κάνοντας πίσω το κεφάλι της και μου λέει:

-    Τέλειωσε πάνω στο στήθος μου, με τρελαίνει αυτό!

Φυσικά άλλο που δεν ήθελα. Παίζοντας τον από τη στιγμή που ένιωσα ότι θα  τελείωνα, χύνω τόσο δυνατά και τόσο πολύ πάνω στα μεγάλα της βυζιά που ένιωσα λες και είχα να γαμήσω πολλά χρόνια. Τέλειωσα και κράτησε για μερικά δευτερόλεπτα ενώ εκείνη μου χαμογέλασε και μου έκλεισε το μάτι. Σηκώνεται τότε και μου λέει:

-    Ήταν εκπληκτικό. Είχα τόσο καιρό να το κάνω που σχεδόν είχα ξεχάσει τι απόλαυση ήταν. Πιστεύω την επόμενη φορά να είναι ακόμη καλύτερο.

-    Θα υπάρξει και επόμενη φορά;… τη ρωτάω.

-    Τώρα που αρχίσαμε, γιατί να το σταματήσουμε; Τι έχουμε να χάσουμε; Εκτός αν δε θες, μου λέει με ψεύτικο παράπονο, πηγαίνοντας προς το μπάνιο να καθαριστεί.

-    Νομίζω δε χρειάζεται καν να το ρωτήσεις, απλά σκέφτηκα μήπως ήταν μόνο για σήμερα, επειδή είχες τόσο καιρό και ήθελες να... ξεμπουκώσεις, της απάντησα.

-    Τώρα γλυκάθηκα και δε θέλω να σταματήσω…

μου είπε ρίχνοντας μου ένα χαμόγελο και κλείνοντας πίσω της τη πόρτα του μπάνιου.



Copyright protected OW ref: 96792



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.