Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, είχαμε πάει με τη Δανάη σε ένα ήρεμο και με λίγο κόσμο νησί, ώστε να βρίσκουμε απόμερες παραλίες και να παίζουμε ελεύθερα χωρίς απρόσκλητους επισκέπτες. Η καύλα μας χτύπησε κόκκινο φυσικά και ξεσκιζόμασταν όπου μας ερχόταν, πάντα με την πιθανότητα να μας βλέπει κάποιος, καθώς μας αρέσει πολύ το επικίνδυνο και το απρόβλεπτο.

Μία ημέρα λοιπόν βρήκαμε μια παραλία εντελώς απόμερη, στην οποία φτάσαμε μετά από μία ώρα περπάτημα και φυσικά ήμασταν ολομόναχοι. Βγάλαμε τα ρούχα μας λοιπόν και αφού είχαμε πάει από νωρίς το πρωί και θα καθόμασταν όλη τη μέρα, βρήκαμε το σωστό μέρος για να στρώσουμε πετσέτες, μια μικρή σπηλιά στην άκρη της παραλίας. Πέσαμε στη θάλασσα αρκετά καυλωμένοι και οι δύο, αλλά κρατιόμασταν, ώστε να τρελαθούμε περισσότερο και αφοσιωθήκαμε στο κολύμπι με μάσκες, ώστε να βλέπουμε το βυθό και τις ομορφιές που υπήρχαν κάτω από τη θάλασσα. Οι ρώγες της Δανάης ήταν τεράστιες και δεν έχανα την ευκαιρία να τις ακουμπάω λίγο με το στόμα ή τα χέρια μου και αμέσως να απομακρύνομαι. Το ίδιο άρχισε να κάνει και η πουτανίτσα μου με το καυλί μου.

Δεν μπορούσαμε να συγκεντρωθούμε στο βυθό όπως καταλαβαίνετε, αλλά συνεχίζαμε το παιχνίδι μας και η καύλα όλο και μεγάλωνε. Σιγά-σιγά η Δανάη μου τον έγλειφε, τον έπαιζε περισσότερο και μου είπε ότι θα με κάνει να χύσω μέσα στη θάλασσα. Της ξέφευγα και με κυνηγούσε, αλλά ήταν φανερό ότι δε θα μπορούσα να αντισταθώ για πολύ ακόμα, ώσπου κάποια στιγμή έπιασε τον πούτσο μου με τα πόδια της και τον έπαιζε με μαεστρία σιγά-σιγά στην αρχή και μετά πιο γρήγορα και πάλι σιγά, τρελαίνοντας με. Βγήκαμε προς τα έξω ώστε να πατάμε και μου ζήτησε να ξαπλώσω ώστε να με γλείψει και να τη χύσω στο στόμα. Την τράβηξα αρκετά έξω, εκεί που έσκαγε το κύμα, γυρίζοντας τη σε ένα μοναδικό 69 που κάναμε για πρώτη φορά και όποιος δεν το έχει κάνει χάνει. Η αλμύρα του νερού σε ένωση με τα υγρά μας ήταν μοναδικό και πολύ καυλωτικό ρόφημα και μας έκανε να γλείφουμε ο ένας τον άλλο με μανία και οι κραυγές μας όλο και μεγάλωναν.

Της έτρωγα τη μουνάρα και μου έγλυφε τον πούτσο και τα αρχίδια στην άκρη της θάλασσας, ολομόναχοι με το κύμα να μας βρέχει και όλες τις αισθήσεις να δουλεύουν. Η απόλυτη ελευθερία στο σεξ και την ηδονή! Όπως ήταν από πάνω μου της άνοιγα και την κωλοτρυπίδα με τα χέρια μου και έβαζα και εκεί την γλώσσα μου βαθιά της.

-    Γάμησε την καυλιάρη μου, δικιά σου είναι, βάλε μου τα δάχτυλά σου στην κωλάρα να σε χύσει και αυτή μαζί με το μουνάκι μου!

-    Ότι θέλεις πουτανάκι μου, θα σε λιώσω εδώ στην ερημιά και θέλω να φωνάξεις όσο πιο δυνατά μπορείς όταν θα μου δίνεις τα χύσια σου.

-    Ναι γαμιά μου, τρέλανε με, είμαι η πουτάνα σου και με ξεσκίζεις από παντού.

-    Θα ήθελες να μας παίρνουν μάτι καργιολάκι μου τώρα; Να βλέπουν τη μουνάρα σου έτσι ανοιχτή που είναι;

-    Με τρέλα θα το ήθελα αλλά που τέτοια τύχη εδώ που με έφερες.

Συνεχίζαμε να απολαμβάνουμε την καύλα μας, της έγλυφα το μουνάκι βάζοντας νερό με αλάτι και έτσουζε λίγο, αλλά της άρεσε πολύ και βογκούσε από καύλα η πουτανίτσα. Το ίδιο έκανα και στην πίσω τρύπα της που τη γαμούσα βαθιά πια με 3 δάχτυλα και με παρακαλούσε να της τα βάλω όλα! Κι εκείνη όμως δεν ξεχνούσε να γλείφει τον πούτσο μου γύρω-γύρω και να τον παίρνει μέσα της μέχρι το λαρύγγι. Τον είχε κάνει κατακόκκινο και οι φλέβες του πετάγονταν έτοιμες να σπάσουν.

-    Χύσε με καυλιάρη μου, δώσε μου το σπέρμα σου στη γλώσσα μου να με γλυκάνεις λίγο από την αρμύρα.

-    Μετά από σένα καγριολίτσα μου, ξέρεις ότι δε σε χύνω ποτέ αν δεν σε γευτώ πρώτα.

-    Γι' αυτό είσαι ο γαμιάς μου και με κάνεις ότι θέλεις πουτσαρά μου.

-    Έλα μικρή μου βρωμίτσα, δώσε μου το είναι σου, χύσε με και με τις δύο τρύπες σου.

-    Συνέχισε καριόλη να μου λες τι είμαι, λέγε πόσο πουτάνα είμαι!

-    Η μεγαλύτερη καριόλα που έχω είσαι, το ξέκωλο που γαμάω όταν θέλω.

-    Θέλω το βράδυ να με γαμήσεις μαζί με έναν άλλο γαμιά.

-    Θα σου βρω πουτανάρα μου να σε ξεσκίσουμε.

-    Χύνω η πουτάνα, παρ’ τα μωρό μου όλα!

Την έγλειφα με όλο το στόμα, γλώσσα, χείλια, τη ρουφούσα και έτρεμε, ούρλιαζε ότι χύνει όπως δεν το έχει ξανακάνει και το σώμα της μαρτυρούσε ότι ήταν αλήθεια. Σπαρτάραγε σαν ψάρι εκεί, στην άκρη της θάλασσας και της έβαζα νερό στο μουνάκι και έχυνε πιο πολύ. Τα υγρά είχαν γίνει ένα και άρχισε τότε η έκσταση της. Έχυνε δυνατά και μακριά, βαθιά μέσα από τη μήτρα της και μου γέμιζε το πρόσωπο χωρίς να προλαβαίνω να τα ρουφάω. Είχα σαστίσει. Δεν ήξερα αν ήταν χύσια ή νερά της θάλασσας και συνέχιζε σε ένα μοναδικό οργασμό που πρώτη φορά βιώναμε και οι δύο. Έβγαζε υγρά από το μουνί και τον κώλο της ασταμάτητα και έβγαζε κραυγές που δεν καταλάβαινα. Ήταν ολοφάνερα σε άλλο κόσμο και ζούσε μια ανεπανάληπτη έκσταση. Κράτησε όλο αυτό αρκετά και όταν άρχισε να ηρεμεί, πρώτα το μουνάκι της, η κωλοτρυπίδα της και μετά το σώμα της, αφέθηκα και την επιβράβευσα με ένα καυτό χύσιμο στο στόμα και το πρόσωπο που της έσβησε την φλόγα και αποκαμωμένη έπεσε εκεί μπροστά στην παραλία χωρίς να μπορεί να πει και να κάνει τίποτα.

Είχε μόλις ζήσει τον απόλυτο οργασμό και την άφησα εκεί να τον ονειρευτεί πάλι. Σηκώνοντας το βλέμμα προς τη θάλασσα, είδα ένα κότερο αρκετά μέσα να παίζει τα φώτα και να μας ευχαριστεί προφανώς για το θέαμα που τους προσφέραμε. Σήκωσα το χέρι και τους κάλεσα να έρθουν χωρίς να ξέρω πόσοι είναι και ευχόμουν να είναι αρκετοί άντρες και γυναίκες, ώστε να συνεχίσουμε το πάρτι στη θάλασσα. Η Δανάη κοιμόταν και δεν είχε καταλάβει τι της ετοίμαζα φυσικά, αλλά ήμουν σίγουρος πως θα της άρεσε πολύ το δώρο μου. Όταν άνοιξε τα μάτια της, είδε να απολαμβάνουν το μουνάκι της η Αλεξία, τις ρώγες της ο Στέφανος και ο Άρης και τα χείλη της η Χρυσάννα. Άνοιξε περισσότερο τα πόδια της, είπε στους άντρες ότι θέλει να γευτεί τα καυλιά τους κι έβαλε τη Χρυσάννα να καθίσει στο στόμα της. Μου ζήτησε να τους φωτογραφίζω και να τραβάω βίντεο χωρίς να πάρω μέρος και φυσικά της έκανα το χατίρι. Τα παιδιά μου είχαν πει ότι θα μας γύριζαν με το κότερο στο λιμάνι.



(Copyright protected OW ref: 92592)



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).