Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε B. και είμαι άπειρος παθητικός, 29 χρονών. Για καιρό είχα σχέσεις με γυναίκες, ώσπου ξαφνικά άρχισα να φαντασιώνομαι τον εαυτό μου στη θέση τους όταν κάναμε σεξ. Οι καύλες μεγάλωσαν και έτσι γράφτηκα σε ένα site γνωριμιών. Μετά από συνομιλίες με διάφορους τύπους γνώρισα τον Τ. (το όνομα είναι ψεύτικο), έναν άντρα μεγαλύτερης ηλικίας του τύπου που μου αρέσει. Συζητούσαμε καιρό γιατί δυσκολευόμουν να κάνω το επόμενο βήμα. Σε μια στιγμή μεγάλης καύλας βγήκαμε βόλτα όπου πάλι δυστυχώς δεν ένιωσα έτοιμος. Αφού πέρασε ένα διάστημα, ο Τ. με κάλεσε σπίτι του και δέχτηκα.

Φτάνοντας έξω από την πόρτα του η καύλα μου ήταν απερίγραπτη, όπως επίσης και το άγχος μου. Χτυπάω το κουδούνι και μου ανοίγει ο Τ. ολόγυμνος με μόνο μια πετσέτα μπάνιου γύρω από τη μέση του. Προχωρώντας στο σαλόνι στην τηλεόραση είχε βάλει μια τσόντα με έναν μεγαλύτερο άντρα να σκίζει ένα μικρότερό. Κάτσαμε και συζητήσαμε για λίγο για αυτό που βλέπαμε στην τηλεόραση. Παρατηρούσα την πετσέτα να φουσκώνει και καύλωνα ακόμα περισσότερο. Ο Τ μου λέει ότι ήταν έτοιμος να κάνει μπάνιο και με ρώτησε αν με πείραζε να περιμένω λίγο. Του είπα ότι δεν έχω πρόβλημα και σηκώθηκε να πάει στο μπάνιο. Όσο περπατούσε ο καυλωμένος πούτσος του φούσκωνε κάτω από την πετσέτα. Μετά από 5 λεπτά με ρώτησε αν μπορούσα να πάω στο μπάνιο να πάρω το ρολόι του μη βραχεί. Ανοίγω την πόρτα και έκανε μπάνιο με την κουρτίνα κλειστή. Άκουγα το νερό να τρέχει αλλά δεν μπορούσα να δω τίποτα. Μου ζήτησε να βάλω το χέρι μου μέσα από την κουρτίνα να μου δώσει το ρολόι του. Το έκανα και σε ελάχιστο χρόνο ένιωσα τον πούτσο του στο χέρι μου.

Ήταν πολύ καυλωμένος και καύλωσα και εγώ κατευθείαν. Του τον έπαιζα και ένιωθα το νερό να τρέχει πάνω στο χέρι μου, ενώ εκείνος μου μίλαγε πολύ πρόστυχα και με ρωτούσε αν μου άρεσε που κρατάω ένα καυλωμένο πούτσο, ότι καύλωσε στην ιδέα ότι τον γλείφω και με σκίζει. Όσο του τον έπαιζα με ρωτούσε αν θέλω να τον γλείψω. Πριν προλάβω να απαντήσω μου είπε να βγάλω τα ρούχα μου, όπως και έκανα αμέσως. Άνοιξε την κουρτίνα και αντίκρισα πρώτη φορά τον καυλωμένο πούτσο του.

-    Έλα παρ’ τον στο στόμα σου.

Σκύβω και ξεκινάω να τον γλείφω.

-    Έτσι καύλα μου, γλείψε με. Γλείψε τον γαμιά σου. Γλείψε αυτόν που θα σε κάνει πουστράκι σήμερα.

Όσο πιο πρόστυχα μου μίλαγε, τόσο πιο πολύ καύλωνα και τον έγλειφα με πιο πολύ όρεξη. Μου είπε να μπω στο μπάνιο και να κάτσω κάτω. Ήταν από πάνω μου και μου τον έβαζε στο στόμα.

-    Θα σε χύσω πούστη. Θέλω να χύσω στο πρόσωπο σου. Θέλω να σου χύσω τη γλώσσα.

Τραβήχτηκε και ξεκίνησε να τον παίζει πάνω από το κεφάλι μου.

-    Γλείψε μου τα αρχίδια, ναι! Έτσι πούστη γλείφε το γαμιά σου. Άνοιξε το στόμα και βγάλε τη γλώσσα έξω. Να περιμένεις τα χύσια μου σαν πουτάνα. Σε χύνω! Ρούφα πούστη τα χύσια του γαμιά σου…

Έκλεισα τα μάτια μου και ένιωσα το καυτό σπέρμα στο πρόσωπο και τη γλώσσα μου. Συνέχιζε να τον παίζει πάνω στο πρόσωπο μου και μου είπε να μη χύσω ακόμα. Βγήκε από το μπάνιο, σκουπίστηκε και εγώ έκανα μπάνιο μόνος νιώθοντας τα χύσια του πάνω μου και καυλωμένος τρελά. Ξανά άνοιξε την κουρτίνα και μου είπε.

-    Κάτσε ξανά κάτω. Ήρθε η ώρα να σε καθαρίσω και η ώρα να χύσεις.

Έκατσα και κοιτούσα τον πούτσο του.

-    Άνοιξε ξανά το στόμα σου…

μου είπε και ξεκίνησε να με κατουράει στο πρόσωπο και σε όλο το σώμα.

-    Χύσε τώρα πουτάνα μου!

Ξεκίνησα να τον παίζω σαν τρελός. Ένιωθα τα χύσια του και να με κατουράει. Έχυσα όπως δεν είχα χύσει ποτέ μου. Έκανα μπάνιο, ντύθηκα και πάω στο σαλόνι όπου κάθονταν γυμνός.

-    Είσαι καύλας, αύριο θα ασχοληθώ με το κωλαράκι σου…

μου λέει. Δε μίλησα, πήρα τα πράγματά μου και έφυγα.

Συνεχίζεται…



(Copyright protected OW ref: 90998)



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.