Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα και πάλι στην παρέα, είμαστε μαζί με τη Δανάη και γράφουμε την ιστορία που μας συνέβη το καλοκαίρι σε ερημική παραλία της Κρήτης. Μου γλείφει τον πούτσο και τα αρχίδια και παίζει το μουνάκι της και βάλαμε στοίχημα ποιος θα χύσει πρώτος μέχρι να τελειώσω την ιστορία.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ήμασταν στην Κρήτη για διακοπές και μια μέρα, μετά από αρκετό ψάξιμο, βρήκαμε μια ερημική παραλία στα νότια του νομού Ρεθύμνης. Κατεβήκαμε στήσαμε σκηνούλα και πετσέτες και βγάλαμε τα μαγιώ μας για να είμαστε άνετοι και πιο καυλωμένοι, φυσικά ήμασταν μόνοι… ή έτσι νομίζαμε. Είχαμε από το πρωί μεγάλες καύλες και στο αυτοκίνητο η πουτανίτσα μου είχε ήδη χύσει μια φορά παίζοντας το μουνάκι της, ενώ εγώ οδηγούσα. Ξαπλώσαμε στον ήλιο και μου ζήτησε να της βάλω λάδι για να μην καεί το κωλαράκι της. Γύρισε μπρούμυτα, άνοιξε τα πόδια της και το μουνάκι της γυάλιζε από την καύλα. Ξεκίνησα από τα πόδια της και ανεβαίνοντας στα κωλομέρια, πέρασα από τις τρύπες της, έσταξα λίγες στάλες λάδι και συνέχισα στη μέση και την πλάτη της. Η καργιολίτσα μου αναστέναζε και κούναγε το κωλαράκι της τρίβοντας την κλειτορίδα της στην πετσέτα. Την παρότρυνα να συνεχίσει πιο δυνατά καθώς δε μας έβλεπε και δε μας άκουγε κανένας. Αφού την παίδεψα αρκετά και με παρακαλούσε να της αλείψω την κωλοτρυπίδα, της έκανα το χατίρι και άρχισα το μασάζ στις τρύπες της.

Πρώτα της χάιδευα το μουνάκι στα χείλια και σιγά-σιγά έβαζα τα δάχτυλά μου μέσα της. Αναστέναζε όλο και πιο βαριά και δυνατά και της έχωνα δαχτυλάκι και στην κωλοτρυπίδα. Το λάδι έκανε καλά τη δουλειά του και σε λίγο τρία δάχτυλα ήταν στο μουνί της και δύο στον κώλο της. Γαμιόταν μόνη της και φώναζε πόσο πουτάνα την είχα κάνει. Τότε είδα να κατεβαίνει στην παραλία ένα ζευγάρι και χωρίς να της πω κάτι, συνέχισα πιο δυνατά να της χώνω τα δάχτυλά μου μέσα της. Τα παιδιά άκουσαν τις φωνές της και έριξαν μια ματιά αλλά διακριτικά πήγαν στην άλλη άκρη της παραλίας και άπλωσαν τις πετσέτες τους. Της ψιθύρισα ότι έχουμε παρέα και συνεχίζοντας να γαμιέται μου είπε:

-    Θα τους τρελάνουμε γαμιά μου!

-    Ότι θέλει η πουτανάρα μου…

απάντησα. Το ζευγάρι πέταξε τα ρούχα του φανερά σαστισμένο αλλά και καυλωμένο σίγουρα και βούτηξε στη θάλασσα, ενώ η Δανάη μου ζητούσε να την ξεσκίσω. Φυσικά δεν της χάλασα το χατίρι και έβαλα το καυλί μου βαθιά μέσα στη μουνάρα της όπως ήταν ξαπλωμένη. Αμέσως, καλά εκπαιδευμένη, στήθηκε στα τέσσερα και τώρα πια τη γαμούσα με μανία με θεατές τα παιδιά που έβγαιναν από τη θάλασσα και καρφωμένοι στο θέαμα άρχισαν να φιλιούνται. Τους έκανα νόημα να πλησιάσουν ενώ η Δανάη δεν τους είχε δει ακόμα και αυτοί δεν έχασαν την ευκαιρία, ήρθαν δίπλα μας και αφού τους είπα να μη μιλήσουν, άρχισαν να γλείφονται δίπλα στον κώλο της πουτανίτσας μου. Ήταν έμπειροι από τέτοια σκηνικά όπως φαινόταν. Η Δανάη φώναζε όσο πιο δυνατά μπορούσε για να τους τρελάνει, νομίζοντας ότι ήταν ακόμα μακριά και εκείνοι γαμιόντουσαν πια δίπλα μας στα τέσσερα. Κάποια στιγμή αναστέναξε η Άννα και τότε κατάλαβε το πουτανάκι μου ότι ήταν κοντά μας. Ο ανταγωνισμός για το καλύτερο χύσιμο είχε αρχίσει!

Τις γαμάγαμε εγώ και ο Άλκης σα σκύλες και ούρλιαζαν από καύλα ότι θα μας χύσουν τους πούτσους.

-    Δώστε μας καργιολάκια την καύλα σας…

έλεγε ο Άλκης.

-    Χύστε μας βρωμίτσες…

φώναζα και ήταν σα να γνωριζόμασταν από καιρό και το είχαμε κανονίσει. Τα πουτανάκια μας καυλωμένα τρελά άρχισαν να γλείφονται μεταξύ τους και να δαγκώνονται σε μια μάχη τώρα πια για την καλύτερη πουτάνα με έπαθλο δύο πούτσες για τις τρύπες τους. Τους είπα ότι όποια αποφασίσουμε ότι έχυσε καλύτερα, θα γαμηθεί και από τις δύο τρύπες και τρελάθηκαν. Έκαναν σαν αγρίμια! Σε λίγο τις γυρίσαμε και κάθισαν πάνω στον πούτσο μας αντικριστά σε μια μοναδική ιεροτελεστία για την επικράτηση και το έπαθλο. Φώναζαν, αναστέναζαν, ούρλιαζαν και απολαμβάναμε τις πουτάνες μας σε μια απελευθέρωση της στιγμής που δεν την περίμενε κανείς και γι αυτό ήταν ανεπανάληπτη. Δεν άργησαν πολύ να μας αποζημιώσουν με δύο χυσίματα σχεδόν ταυτόχρονα σαν τα σώματά τους να ενώθηκαν, κερδίζοντας και οι δύο τον τίτλο της καλύτερης πουτάνας. Έχυναν μοναδικά για ώρα, τα κορμιά τους σπαρταρούσαν πάνω στα καυλιά μας και παρακαλάγαμε να μην σταματήσουν τον ερωτικό χορό τους. Και δεν θα σταματούσαν αν δεν τις ολοκληρώναμε εκείνη τη στιγμή της έκστασης με τον δικό μας οργασμό βαθιά μέσα στο είναι τους. Δεν αντέξαμε πολύ και αφήσαμε το σπέρμα μας στη μήτρα τους ευχαριστώντας τες για την μοναδική καύλα που μας χάρισαν απλόχερα.

Όταν μετά από ώρα αρχίσαμε να συνερχόμαστε βρεθήκαμε αγκαλιασμένοι και οι τέσσερις έτοιμοι να συνεχίσουμε το παιχνίδι. Πέσαμε στη θάλασσα να σβήσουμε την καύλα μας για λίγο και εκεί συστηθήκαμε ουσιαστικά. Άννα, Άλκης μας είπαν τα παιδιά και τα κορίτσια άρχισαν τα παιχνίδια στο νερό. Χάιδευε η μία την άλλη παντού, στα μαλλιά, στα βυζιά, στην κοιλιά και κατέβαιναν στο μουνάκι τους. Εμείς τις χαζεύαμε και γελάγαμε, σκεπτόμενοι τη συνέχεια. Ήμουν σίγουρος ότι η Δανάη ήθελε πρώτα να αποπλανήσει την Άννα και να την κάνει να χύσει στο στόμα και τη γλώσσα της με τον Άλκη να τις βλέπει και μετά να τον τρελάνει μπροστά στα μάτια της καργιολίτσας του. Φυσικά θα τα κατάφερνε πολύ εύκολα! Εγώ θα έκανα υπομονή και θα μου έφερνε το θήραμά της στο πιάτο, το μουνάκι της Άννας στο στόμα και τον πούτσο μου, ενώ αυτή θα γαμιόταν με τον Άλκη. Παιδιά σας αφιερώνουμε την ιστορία και θα σας αποζημιώσουμε σε λίγους μήνες. Φυσικά την έγραψα με διαλείμματα αφού το πουτανάκι μου με έκανε να χύσω στο στόμα της και φυσικά κέρδισε το στοίχημα.



(Copyright protected OW ref: 90017)



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.