Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι ο Παύλος, 26 χρόνων σε σχέση με μια κοπέλα σκέτη καύλα. Ονομάζεται Αγγέλικα και είναι 19 χρόνων, 1.74 ύψος και 65 κιλά. Έχει ένα τεράστιο στητό στήθος και μια κωλάρα που δεν περνάει απαρατήρητη. Είναι πολύ όμορφη, γλυκιά και σέξι. Είμαι ο πρώτος της άντρας άλλα από ότι θα δείτε παρακάτω όχι και ο τελευταίος. Γνωριστήκαμε τυχαία σε ένα μπαρ, την είδα, μου άρεσε και έκανα την κίνηση να την γνωρίσω. Στην σχέση μας περνάμε τελεία. Από σεξ είναι σκέτος δυναμίτης αν και στην αρχή ήταν διστακτική σιγά-σιγά έγινε γυναίκα φωτιά. Ξέρει να με καυλώνει έμενα και τους γύρω της. Ντύνεται πρόστυχα τονίζοντας τα προσόντα της. Συχνά πυκνά είχαμε φαντασίωση να βάλουμε και τρίτο άτομο στην παρέα μας κάτι που καύλωνε τόσο αυτή όσο κι έμενα. Βέβαια δεν ξέραμε το πως και τον τρόπο αλλά δεν προλάβαμε να το σκεφτούμε και πολύ.

Σαν φοιτήτρια που είναι, έβγαινε συχνά έξω με φοιτητοπαρέες, εγώ της είχα δώσει το ελεύθερο να κάνει ότι θέλει με οποίον θέλει, μόνο να μη μου κρύψει τίποτα. Υπάρχει μια σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα μας. Βέβαια ποτέ δεν πίστευα ότι θα το κάνει και δεν το περίμενα ώσπου ένα βράδυ αποδείχτηκε το αντίθετο. Είχε πάει σε ένα πάρτι στο σπίτι μιας φίλης της, στέλναμε μηνύματα σχεδόν όλο το βράδυ ώσπου κάποια στιγμή σταμάτησε να μου απαντάει. Άρχιζα να νευριάζω και την πήρα τηλέφωνο να δω τι κάνει. Το σήκωσε και μιλούσε με δυσκολία την ρωτάω τι έγινε και μου λέει θα σου πω μετά. Το κλείνουμε και περιμένω με ανυπομονησία να με πάρει τηλέφωνο ώσπου μετά από μια ώρα με παίρνει.

-    Έλα μωρό μου, μου λέει, τι έγινε;

-    Όλα καλά, εσύ τι έπαθες και δεν το σηκώνεις;

-    Θυμάσαι που μου είχες πει να κάνω ότι θέλω με οποίον θέλω;

-    Ναι το θυμάμαι (η καρδιά μου χτυπάει δυνατά).

-    Να… γνώρισα ένα παιδί, το γούσταρα πολύ και έγινε.

-    Τι έγινε;

-    Να… με πλησίασε, μιλήσαμε, θυμήθηκα τα λόγια σου, είχα πιει και λίγο και όταν μου πρωτεινέ να πάμε στο άλλο δωμάτιο μόνοι μας δεν αρνήθηκα.

Εμενα η καρδιά μου χτυπούσε από τη ζήλια και ο πούτσος μου έτοιμος να σπάσει από την καύλα.

-    Και τι έγινε αγάπη μου;

-    Με φιλούσε με πάθος, με χούφτωνε παντού, στο στήθος, στον κώλο μου, μού έπιανε το μουνάκι μου το έτριβε…

-    Σου άρεσε;

-    Όχι απλά μου άρεσε. Το μουνάκι μου έσταζε. Τον ήθελα μέσα μου σαν τρελή. Του έπιασα τον πούτσο κατευθείαν. Ήταν μεγάλος και χοντρός, τον έβγαλα έξω από το παντελόνι, του τον έπαιξα λίγο, τον έβαλα στο στόμα μου και τον έγλειφα δυνατά.

-    Του έκανες από αυτές τις ωραίες πίπες που παίρνεις;

-    Έβαλα όλη την τεχνική μου. Ο πούτσος του είχε γίνει πολύ σκληρός. Εκείνος αναστέναζε από ηδονή.

-    Και μετά;

-    Μετά μου έγλειψε το στήθος και έβαλε βαθιά τη γλώσσα του στην μουνότρυπα μου. Με γάμαγε με τη γλώσσα του και με έπαιζε με τα χέρια του. Δεν άντεξα και του είπα να με γαμήσει. Όπως ήμουν με ανοιχτά τα πόδια, μου καρφώνει τον πούτσο του μέσα στην μουνάρα μου και την ξέσκισε. Πονούσα στην αρχή, αλλά μετά το συνήθισα και έλιωνα από την καύλα.

-    Συνέχισε!

-    Σου αρέσει να ακούς πόσο πουτάνα κοπέλα έχεις;

-    Ναι ξεκωλιάρα, πες μου τώρα πως αλλιώς σε πήρε.

-    Αφού με γάμησε έτσι, ανέβηκα από πάνω του και χόρευα σαν τρελή και έχυνα πάνω στον πούτσο του. Ο καυλιάρης δεν άντεχε όμως και μου είπε ότι θα χύσει έτσι και εγώ τον πήρα στο στόμα μου. Με έχυσε και τα ήπια όλα. Μωρό μου είσαι καλά;

-    Με έχεις τρελάνει, θέλω να σε σκίσω τώρα!

-    Έλα να με πάρεις.

Σε δέκα λεπτά ήμουν εκεί καυλωμένος άλλα και νευριασμένος. Με το που μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο δεν άντεξα, τη βούτηξα, τη φίλησα και της έδωσα τον πούτσο μου στο στόμα μέχρι να φτάσουμε σπίτι. Η γκόμενα παίρνει τις καλύτερες πίπες. Μόλις μπήκαμε σπίτι γαμηθήκαμε τρελά με πάθος και ένταση. Το μουνάκι της βέβαια ήταν ανοιχτό, αλλά δεν έχω πρόβλημα μιας και ο δικός μου πούτσος είναι μεγάλος και χοντρός. Μετά το σεξ κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Το πρωί που ξυπνήσαμε το μόνο που είπαμε… "μια φαντασίωση έγινε. Πάμε για την επόμενη" και κάναμε αυτή τη φορά έρωτα.



(Copyright protected OW ref: 87888)

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.