Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Εγώ είμαι σχετικά ένα ψιλό παιδί, γαλανομάτης με αρκετά γυμνασμένο σώμα (όχι υπερβολικά πράγματα) που γενικώς τράβαγα τις γυναίκες. Οι ημέρες κυλούσαν ήρεμα μέχρι το βράδυ πριν φύγω, που βγήκαμε με το φίλο μου για τα αποχαιρετιστήρια. Εκείνο το βράδυ πήγαμε σ’ ένα από τα καλύτερα μπαράκια της περιοχής που γινόταν πανικός από κόσμο να πιούμε κανένα ποτάκι.

Μπαίνοντας μέσα στο μαγαζί καρφώνομαι σε μια κοπέλα που κάθεται με την φίλη της στην μπάρα και κοιτάει προς το μέρος μας. Λέω στο φίλο μου πάμε να καθίσουμε εδώ απέναντι τους. Έρχεται η σερβιτόρα παραγγέλνουμε και εγώ έχω αρχίσει να κοιτάω αυτό το υπέροχο πλάσμα που κάθεται απέναντι μου. Ήταν μια κοπέλα γύρω στο 1.65, 55 κιλά, καστανομάλλα. Φορούσε ένα τιραντάκι λευκό χωρίς σουτιέν κι από κάτω ένα δερμάτινο κολλητό παντελόνι. Με είχε καυλώσει απίστευτα. Έρχονται τα ποτά και ξεκινάμε να πίνουμε με το φίλο μου καθώς του έλεγα για αυτήν την τύπισσα. Το βράδυ άρχισε να περνάει το ένα ποτό έφερε το δεύτερο κι εγώ ακόμα κολλημένος εκεί ώσπου γυρνάει και με βλέπει. Σκαλώνει και τότε της χαμογελάω. Από εκείνη την στιγμή και μετά δεν σταμάτησε να κοιτά προς το μέρος μας. Παίρνω κι εγώ την απόφαση να πάω να της μιλήσω. Μου λέει ο φίλος μου θα έρθω κ εγώ να μιλήσω στη φίλη της.

-    Γεια σου! Με λένε Μ Εσένα;

-    Γεια σου Μ, εμένα με λένε Δ.

-    Δ. είσαι πολύ όμορφη.

-    Σ’ ευχαριστώ.

Συνεχίζουμε την κουβέντα μας για λίγο, ώσπου ξαφνικά άρχισε να χορεύει και φυσικά εγώ δεν έχασα ευκαιρία κι άρχισα να χορεύω μαζί της. Το πουλί μου άρχισε να καυλώνει όπως μου τριβόταν κι αυτή το κατάλαβε γιατί άρχισε να μου τρίβει περισσότερο την κωλάρα στο πούτσο μου και τον είχα κάνει πέτρα. Τότε γυρνάω και της λέω στο αυτί.

-    Σε θέλω…

-    Κι εγώ…

μου λέει. Αρχίζουμε να φιλιόμαστε, της πιάνω τον κώλο κι αυτή σε μια στιγμή μου χαϊδεύει το πούτσο μου πάνω από το παντελόνι.

-    Πάμε πουθενά αλλού; Της λέω.

-    Που;

-    Πάμε και βλέπουμε.

-    Δεν μπορώ να αφήσω την φίλη μου.

-    Η φίλη σου είναι σε καλά χέρια.

-    Χμμ…

-    Έλα μην το σκέφτεσαι, πάμε να φύγουμε.

Χαιρετάει την φίλη της και φύγαμε. Βγαίνουμε και πάμε σε ένα πάρκο, καθόμαστε σ’ ένα παγκάκι κι αρχίζουμε ξανά να φιλιόμαστε, να της χουφτώνω τις βυζάρες και τον κώλο κι αυτή να μου πιάνει το πούτσο και να μου τον τρίβει. Μου ξεκουμπώνει το παντελόνι και μου το πετάει έξω κι αρχίζει να μου τον παίζει αργά-αργά. Εμένα εν τω μεταξύ να έχει γίνει πέτρα, να είμαι έτοιμος να χύσω και να προσπαθώ να σκεφτώ που θα την πάω να την πηδήξω γιατί σπίτι δεν είχα.

-    Καύλα μου θέλω πολύ να σε πηδήξω να γευτώ το μουνάκι σου, της λέω.

-    Αχ Μ μου και εγώ το θέλω πολύ όσο τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή. Πάμε σπίτι μου;

-    Φύγαμε…

Πάμε σπίτι της κι όπως μπαίνουμε την βουτάω την παίρνω αγκαλιά κλείνω την πόρτα και την πάω στο κρεβάτι. Αρχίζω να την φιλάω από πάνω μέχρι κάτω και σιγά-σιγά την έγδυνα. Σηκώθηκε με ξάπλωσε με έγδυσε μου χούφτωσε το πούτσο και τον οδήγησε στο στόμα της για να μου κάνει την καλύτερη πίπα που μου είχαν κάνει μέχρι τώρα. Με έκανε να χύσω, τα κατάπιε μέχρι τελευταίας σταγόνας, τον σκούπισε καλά κι άρχισε να τον παίζει και να τον γλείφει για να τη γαμήσω. Την γυρνάω στα τέσσερα και της το χώνω με δύναμη στο μουνί με όλο το μίσος που είχα κι άρχισα να μπαινοβγαίνω με δύναμη ρίχνοντας ταυτόχρονα σφαλιάρες στο κώλο. Άρχισε να βαριανασαίνει και εγώ ξεκίνησα να μπαινόβγαινα πιο γρήγορα και να της παίζω τα μουνόχειλα.

-    Μωρό μου είσαι υπέροχος. Αχ, αχ πονάω! Πονάω μωρό μου. Συνέχισε, έτσι, συνέχισε μη σταματάς. Μη με λυπάσαι την πουτάνα. Γάμα με!

-    Σε γαμάω μωρό μου. Σου αρέσει;

-    Μη σταματάς. Κάνε με γυναίκα μανάρι μου.

Πόναγε αλλά της άρεσε ταυτόχρονα πολύ. Η Δ άρχιζε να στάζει. Ξεχείλιζε από καύλα και την έβλεπα συνεχώς με ανοιχτό το στόμα να φωνάζει, να ουρλιάζει και να βγάζει λέξεις από το στόμα της που δεν την είχα ξανακούσει να λέει. Της είχα πιάσει τις ρώγες οι οποίες ήταν πολύ σκληρές έτοιμες να σπάσουν από την καύλα. Πριν προλάβω να χύσω βγαίνω από μέσα της και την βάζω να μου πάρει μια πίπα. Ακόμα δεν είχα χύσει. Εγώ πλέον ήμουνα εκστασιασμένος. Η Δ. μου παίζει τον πούτσο μου και με κοιτάζει με αυτά τα υπέροχα καυλωμένα μάτια της. Τον ξαναβάζει μέσα στο στόμα της και αρχίζει να ανεβοκατεβαίνει. Τον έπαιζε με την γλώσσα της, τον ρούφαγε καλά και βόγκαγε.

-    Τι πούτσα είναι αυτή αγόρι μου! Πόσο καλά με γάμησες… έλα, χύσε μωρό μου, χύσε!

-    Χύνω μωρή καριόλα. Πάρ’ τα χύσια μου…

κι αρχίζω να χύνω. Τα άδειασα όλα πάνω στο στήθος της το οποίο χάιδευε και τα άλειφε παντού.

-    Χώσ’ τη μου ξανά! Σε θέλω. Έλα...

-    Πάρ’ τον παλιοτσούλα που σου αρέσει να γαμιέσαι. Πάρ’ τον πουτάνα…

και τη γαμούσα καθιστός αυτή τη φορά. Ήμασταν πρόσωπο με πρόσωπο και το μωρό ανεβοκατέβαινε πάνω στο καυλί μου.

- Α… είμαι η πουτάνα σου αγόρι μου. Μη σταματάς, γάμησε με μόνο, την παλιοτσούλα!

Ο πούτσος μου έμπαινε μέχρι τον πάτο της. Ήθελα να την πονέσω, να την κάνω να νιώσει το καυλί μου να την ξεσκίζει και να την τυραννάει τρελά. Ήθελα να τη σκίσω στα δύο.

-    Πονάω μωρό μου. Πιο σιγά λίγο σε παρακαλώ.

-    Όχι παλιοπουτάνα. Τώρα θα πληρώσεις τις καύλες μου. Θα σε σκίσω. Θα σε πεθάνω με το καυλί μου.

Βγαίνω από μέσα της, ξαπλώνω, έρχεται από πάνω μου και τον βάζει μέσα στο στόμα της χαϊδεύοντας ταυτόχρονα το ξεσκισμένο μουνάκι της. Με το που νιώθω τη ζεστασιά του στόματος της δεν άντεξα. Βγαίνει και πετάω για άλλη μια φορά τα χύσια μου τα οποία περιλούσανε και τους δυο μας. Ύστερα αφού ξαπλώσαμε αγκαλιασμένοι μας πήρε ο ύπνος γυμνούς. Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου.

 

(Copyright protected OW ref: 75564)

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.