Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Γιώργο και είμαι 34 ετών και παντρεμένος. Εδώ και 10 χρόνια που είμαι με τη γυναίκα μου δεν έχω γυρίσει να κοιτάξω άλλη γυναίκα. Δεν με ενδιέφερε κιόλας. Εργάζομαι ως στέλεχος σε μια εταιρία και είμαι λίγο συγκεντρωμένος και σπαστικός στη δουλειά μου.

Όσα χρόνια δουλεύω δεν είχα δώσει ποτέ δικαίωμα με συνάδελφους γυναίκες. Είναι επικίνδυνο κάτι τέτοιο και κυρίως είναι πρόβλημα να έχεις μια σχέση μέσα στο χώρο που εργάζεσαι. Η ζωή μου κυλούσε ήρεμα, με δουλειά-σπίτι-δουλειά. Το σεξ ήταν και είναι κανονικό με τη γυναίκα μου αν και θα ήθελα πιο πολλά από εκείνη.

Στο γραφείο τώρα οι γυναίκες που υπάρχουν δεν είναι και οι καλλονές. Είναι κανονικές. Ειδικά με μια από αυτές τη Δώρα (το πραγματικό της είναι άλλο) είχαμε κανονικές σχέσεις. Μιλάγαμε στο γραφείο αλλά τίποτα περισσότερα. Η Δώρα είναι 42 ετών, ελεύθερη καστανόξανθη με έντονο στήθος, λεπτά πόδια, στρογγυλό κωλαράκι. Τίποτα το έντονο εμφανισιακά αλλά και μία γυναίκα που της έκανες καμάκι έξω.

Σιγά - σιγά οι συζητήσεις μας γίνανε πιο προσωπικές και κυρίως από τη μεριά της που μου έλεγε πως βγήκε από ένα πρόσφατο χωρισμό. Σιγά - σιγά ανοιγόμουν και εγώ και μιλάγαμε για πιο προσωπικά πράγματα.

Περνούσαν οι μέρες και έβλεπα ένα δέσιμο με τη Δώρα περίεργο. Κάποια στιγμή με προσκάλεσε να πάω στο σπίτι της να φάμε. Κατάφερα και βρήκα δικαιολογία και πήγα. Στο φαγητό λέγαμε διάφορα αλλά και πιο κρυφά δικά μας για τη ζωή μας.

Έτσι το ένα έφερε το άλλο και αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος. Είχε απαλά χείλη και όπως την είχα αγκαλιά μου την ένιωθα να σφίγγεται και το στήθος της να πιέζει το δικό μου. Μένοντας γυμνοί είδα 2 υπέροχες ρώγες και το καλύτερο ένα ξυρισμένο μουνάκι υπέροχα γυαλιστερό. Ο πούτσος μου ήταν σε πλήρη στύση. Όπως φιλιόμαστε γυμνοί πλέον γυρνάει και μου λέει:

·         Ξάπλωσε, θέλω να σε γλύψω.

·         Και εγώ θέλω μωρό μου (μου αρέσει τρελά το γλειφομούνι).

·         Όχι εσύ μωρό μου.

Λέγοντας αυτά με γύρισε ανάσκελα και άρχισε να με γλείφει παντού. Έφτασε στον πούτσο μου και άρχισε να τον περνάει με τη γλώσσα της από την κορυφή μέχρι τη βάση. Το μόνο που έκανα ήταν να βογκάω και να της χαϊδεύω το μουνί που γλίστραγε από τα υγρά της.

·         Με λιώνεις μωρό μου...της έλεγα με φωνή που δεν έβγαινε.

Εκείνη συνέχιζε. Τότε κατέβηκε πιο κάτω και ρουφούσε τις μπάλες μου με πάθος. Ήμουν σε έκσταση. Συνέχισε όμως και πιο κάτω. Άρχισε να με γλείφει στην αρχή της σχισμής του κώλου μου. Και συνέχιζε.... έλιωνα... ένιωθα να σβήνω... καμιά δεν μου το είχε κάνει ποτέ...Ώσπου ένιωσα.. την υγρή της γλώσσα στην τρύπα μου. Ήταν τρελό... αλλά η καύλα μου ήταν απίστευτη. Μια γυναίκα για πρώτη φορά έπαιζε με την κωλοτρυπίδα μου.

·         Γύρνα μωρό μου... μου λέει με μία βραχνή φωνή που μόλις έβγαινε από το στόμα της.

Γύρισα... μπρούμυτα... και με ανασήκωσε στα τέσσερα. Έσκυψε τότε από πίσω μου και συνέχισε να με γλύφει και να εισβάλλει στη τρύπα μου. Αχχχχχ.... βογκούσα δυνατά. Ένιωθα την υγρή της γλώσσα μέσα μου και λιποθυμούσα από καύλα... Ένιωθα τα αρχίδια μου τόσο πρησμένα που νόμιζα ότι θα σκάσουν από την καύλα. Νόμιζα ότι δεν υπήρχε χρόνος, οι αισθήσεις στο maximum. Κάποια στιγμή σταμάτησε και ένιωσα να με χαϊδεύει με το χέρι. Τότε όμως ένιωσα και το δάχτυλό της που έμπαινε από πίσω μου. Ήταν τόσο απαλό και ηδονικό το άγγιγμα που δεν άντεχα.

·         Θα χύσω καύλα μου.....

·         Όχι ακόμη μωρό μου...όχι έτσι.... μέσα μου θα χύσεις.

Τότε βγήκε απαλά από μέσα μου και γύρισε στα τέσσερα.

·         Γάμα με μωρό μου...πάρε με και χύσε με...

Δεν άργησα πήγα από πίσω της και μπήκα μέσα στο μουνί της που ήταν τελείως υγρό από πριν.

·         Καύλα μου... είμαι μέσα σου...

·         Ναι μωρό μου... ναι... πάρε με έτσι... στα τέσσερα...

Τα βογγητά ήταν πιο δυνατά πλέον, ο ρυθμός μας ένας. Εγώ την πηδούσα και εκείνη το απολάμβανε.
Δεν άργησα......
....Ένιωθα να σφίγγομαι.... ο πούτσος μου.... ετοιμαζόταν....

·         Έρχομαι καύλα μου.... χύνω..... χύνωωωωωωωωωω.... ααααα.... ννναααιιιιιι‼!

·         Και εγώ μωρό μου.... ναιιιι....Αααααααα! Ααααααα... Χύνωωωωωω...

Ούτε που θυμάμαι πόση ώρα τελείωνα και πόσο έχυνα σε ποσότητα. Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι αποκαμωμένοι με βαριές ανάσες να συνέλθουμε. Ήταν η αρχή μίας απαγορευμένης σχέσης. Όχι μόνο απλά ερωτική απλά και ιδιαίτερη γιατί ένιωσα ηδονές που δεν είχα γνωρίσει.... και εμπειρίες "ιδιαίτερες".

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.