Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι ο Γιώργος 34 χρόνων έμπορος σιδήρου, παντρεμένος εδώ και δυο χρόνια με την Σοφία που είναι 28 χρόνων. Την ξέρω εδώ και 10 χρόνια, ήταν φίλη της αδερφής μου και την ήθελα από τότε. Πριν από έξι χρόνια περίπου ήταν η μοιραία νύχτα και από τότε ήμαστε μαζί.

Δουλεύαμε μαζί, με βοηθούσε στις δουλείες του γραφείου μου, αλλά πριν από δυο χρόνια μου είπε ότι ήθελε να πάει να δουλέψει σε μια θέση που την βρήκε η κολλητή της από τα ΤΕΙ , νοσηλευτικής, η Ράνια. Η δουλειά ήταν στην κλινική που δούλευε χρόνια η Ράνια και στο τμήμα που ήδη ήταν προϊσταμένη. Όταν μου το είπε είχα αντίρρηση και μαλώσαμε αλλά αργότερα σκέφτηκα ότι θα έπαιρνα στη θέση της όποια μουνάρα ήθελα για γραμματέα και έτσι δέχτηκα.

Η Σοφία έπιασε δουλειά στην κλινική μαζί με την φίλη της και εγώ πήρα στην θέση της τον ξάδερφο της τον Μανόλη μιας και ήταν άνεργος και μου τα έπρηξε για να τον πάρω. Γαμώτο!!! ήδη είχε περάσει ένας χρόνος από την μέρα που έπιασε δουλειά. Η Σοφία ήταν βραδινή και σχολνούσε στις 11 εγώ είχα δουλειά εκείνο το βράδυ, είχα βγει για φαγητό με κάποιους πελάτες, τελείωσα νωρίς και είπα να περάσω να την πάρω από την κλινική μήπως και πάμε για κάνα ποτάκι.
Φτάνοντας εκεί είδα την Ράνια, με αγκάλιασε με φίλησε και μου είπε πόσο χάρηκε που με είδε, εγώ χάρηκα πιο πολύ γιατί η Ράνια είναι η φαντασίωση κάθε ασθενή, μελαχρινή με μεγάλα βυζιά και τέλειο κώλο, προκλητικά χείλη και πάντα περιποιημένη.

Κάθε φορά που την βλέπω, η άσπρη πόδια που φοράει στην δουλειά προσπαθεί να συγκρατήσει τα βυζιά της αλλά δεν τα καταφέρνει και είναι στη κοινή θέα του κάθε κακόμοιρου ασθενή της.

Την ρώτησα που είναι η Σοφία και μου είπε ότι είναι στην φαρμακαποθήκη μαζί με τον Νίκο τον γιατρό για να ελέγξουν και να καταγράψουν τις ημερομηνίες των φαρμάκων.

Πήγα στην αποθήκη για να την πω ότι την περιμένω.

Ανοίγω την πόρτα και μπαίνω μέσα, κάπου στο βάθος ακούγονται ομιλίες και κατευθύνομαι προς αυτές, οι ομιλίες ήταν έντονες και κοντοστάθηκα να ακούσω τι λέγανε, ώσπου άκουσα βογκητά.

Πήγα λίγο πιο κοντά σε σημείο να βλέπω πίσω από κάποιες κούτες με φάρμακα και βλέπω την Σοφία στα γόνατα να παίρνει πίπα τον Νίκο και αυτός να βγάζει αναστεναγμούς ηδονής:

«Πάρτον όλο μέσα ψώλα και γλειψτον καλά καριόλα!» της φώναζε και η γυναίκα μου ρουφούσε τον πούτσο του με μανία.

εγώ δεν ήξερα τι να κάνω ήθελα να τους σκοτώσω αλλά μου ήταν τόσο παράξενο αυτό που έβλεπα που κόλλησα χωρίς να πω λέξη.

Ο Νίκος άρχισε να χύνει στο στόμα της Σοφίας και τα χύσια να τρέχουν στο γυμνό στήθος της,»πιεστα όλα και θα σου δώσω και αλλά σε λίγο αχόρταγη», τον έγλειφε τα αρχίδια με το γεμάτο χύσια στόμα της και δεν άφησε σταγόνα πάνω στον πούτσο του Νίκου.

Της είπε να σηκωθεί και να σκύψει, σήκωσε την ξεκουμπωμένη πόδια της και άρχισε να χαϊδεύει τα λεπτά πόδια της και τις μαύρες κάλτσες της με σιλικόνη που φορούσε , τώρα ο κώλος της ήταν στο ύψος του προσώπου του.

Δεν φοράς κιλοτάκι καυλιάρα, γι’ αυτό τόσες μέρες δεν μπορώ να δω το βρακάκι σου κάτω από την πόδια…» της είπε και έχωσε βαθιά την γλώσσα του μέσα στο μουνί της.

Σε κάθε βουτιά που έκανε η γλώσσα του Νίκου μέσα στο υγρό μουνί της γυναίκας μου νόμιζα ότι είχα την γεύση της στο στόμα μου και καύλωνα περισσότερο. είχα αρχίσει να τον παίζω βλέποντας την γλώσσα του Νίκου πότε στο ξυρισμένο μουνάκι της Σοφίας και πότε στον κώλο της. Δεν άργησε να έρθει σε οργασμό και να αφήσει τα υγρά της πάνω στο στόμα του μέσα σε πνιγμένα βογκητά για να μην την ακούσει κανείς.

Σηκωθήκανε και ενώσανε τις γλώσσες του για να γευτούνε ο ένας το χυμένο στόμα του άλλου.

«Αν τελειώσουμε γρήγορα την καταγραφή των φαρμάκων θα προλάβουμε να σε σκίσω και το κωλαράκι» της είπε.

εγώ είχα τελειώσει πάνω στις κούτες με τα φάρμακα, κουμπώθηκα και σιγά σιγά έφυγα προβληματισμένος για το τι είχε γίνει.

Προχωρούσα σε ένα διάδρομο της κλινικής σκεφτόμενος τι είχα κάνει λάθος και η γυναίκα μου γαμιόταν με έναν άλλον άντρα, την σκέψη μου διέκοψε μια φωνή που έλεγε

«Την βρήκες την Σοφία Γιώργο;» ήταν η Ράνια.

«Εεεεε για να σου πω την αλήθεια δεν πήγα μέχρι εκεί (άρχισα να φτιάχνω σενάρια στο μυαλό μου).

«δεν πήγες;»

«ναι δεν πήγα γιατί δεν ήρθα εδώ για την Σοφία αλλά για σένα, θέλω να σου μιλήσω έχω κάποια προβλήματα με την Σοφία που μόνο μαζί σου μπορώ να τα συζητήσω.

«Τι προβλήματα;»

«Πάμε για ένα ποτό να τα πούμε; αν δεν έχεις κάτι κανονίσει.

«Κάτι έχω αλλά δεν είναι κάτι σημαντικό θα το ακυρώσω»

«Ωραία θα σε περιμένω στο αυτοκίνητο, εδώ πίσω στο στενό, δεν πρέπει να μας δει η Σοφία, καταλαβαίνεις.

«Οκ σε ένα τέταρτο σχολάω θα έρθω, για την Σοφία μην ανησυχείς έχει δουλειά σήμερα στην αποθήκη και θα αργήσει.»

«Ναι ξέρω»

Πήγα στο αυτοκίνητο και έστειλα ένα μήνυμα στη Σοφία, ότι θα πάω τους πελάτες στα μπουζούκια και ότι θα αργήσουμε.

Περιμένοντας άρχισα να φτιάχνω σενάρια για την Ράνια , είχα σκοπό να την γαμήσω (που ήταν και μουνάρα ) και να μας δει να γαμιόμαστε η γυναίκα μου όπως τους είδα και εγώ με τον Νίκο.

Αν η Ράνια δεν μου καθότανε με την πρώτη θα της τα έλεγα όλα και τότε ίσως να με «παρηγορούσε». πρώτη φορά είχα εναλλακτική λύση στην χυλόπιτα.

Η Ράνια ήρθε στην ώρα της, ήταν καταπληκτική με ένα μαύρο μίνι και ένα μπλουζάκι κολλητό ζιβάγκο να τονίζει τις βυζάρες της. τώρα μου λύθηκε η απορία πως έγινε προϊσταμένη στο τμήμα της τόσο μικρή.

Την πήγα σε ένα πολύ καλό μπαρ ρεστοράν σαν να έβγαινα ραντεβού με καινούργια γκόμενα και όχι με μια φίλη για να μιλήσουμε. Καθίσαμε σε ένα τραπέζι και πήρα ένα καλό κρασί που ήμουν σίγουρος ότι θα της αρέσει. Κάθισα δίπλα της για να μπορώ να την φτάνω ώστε να αγγίζω το υπέροχο κορμί της και ιδιαίτερα πόδια της και για να υπάρχει πιο οικειότητα μεταξύ μας.

«Λοιπόν τι είναι αυτό που θα μου έλεγες;»

«Ράνια έχω πρόβλημα με την Σοφία νομίζω ότι απομακρυνόμαστε μεταξύ μας, δεν υπάρχει η επιθυμία που είχαμε ο ένας για τον άλλον. Εσύ ξέρεις τίποτα γι αυτό, την απασχολεί κάτι;

«όχι Γιώργο δεν την έχω δει να την απασχολεί κάτι, εγώ νόμιζα ότι ήσασταν το τέλειο ζευγάρι και ότι θα ήσασταν ευτυχισμένοι μαζί, πέφτω από τα σύννεφα.

Έλεγε αλήθεια αν ήξερε κάτι δεν θα με έστελνε να την βρω στην αποθήκη.

«Νομίζω ότι πηδιέται με άλλον, της είπα.

«Μπα θα το ήξερα, θα μου το είχε πει δεν μένουνε μυστικά αυτά σε δυο φίλες».

«Να έλεγα ότι δεν ασχολιόμουν μαζί της, ξέρεις πόση ώρα αφιέρωνα στο σεξ για να την φτάσω να χύνει απανωτά για να μην μείνει ανικανοποίητη» (απορώ πως το είπα αυτό).

Μόνο να σου τα πω θα χύσεις όχι να τα κάνω κιόλας.

«Σιγά βρε Γιώργο ποιος είσαι;»

Προχώρησα ψιθυρίζοντας στο αφτί της.

«Πες μου αν εσένα σε φιλούσα στο στόμα και ρουφούσα την γλώσσα σου για ώρα, σε φιλούσα στο λαιμό στο αφτί και σέρνοντας την γλώσσα μου σε όλη την πλάτη σου δεν θα ανατρίχιαζες ολόκληρη;.

Θα έπαιρνα το στήθος σου στο στόμα μου και έγλειφα τις ρώγες σου που ήδη είχαν σκληρύνει και πεταχτεί έξω.

Θα κατέβαινα στην κοιλιά σου και σιγά - σιγά η αναπνοή μου ζέσταινε το ξυρισμένο σου μουνάκι , θα ακουμπούσα τα χείλια μου πάνω στην κλειτορίδα σου και θα τιναζόσουν από καύλα, θα έβαζα την γλώσσα μου βαθιά μέσα σου και θα σε γαμούσα με αυτήν.

Δεν νομίζω ότι θα ήθελες πολύ ακόμα να χύσεις τα πρώτα υγρά σου στο στόμα μου, μόλις θα άγγιζα την γλώσσα μου στον κώλο σου θα έχυνες και εγώ θα τα έπινα με μανία

Η Ράνια είχα σφίξει τα πόδια της και οι ρώγες της έδειχναν τον ερεθισμό της.

Συνέχισα θα έπαιρνα την γεμάτη από τα χύσια της γλώσσα μου την έβαζα πάλι βαθιά μέσα στον κώλο σου.

Σιγά σιγά η γλώσσα μου θα ήταν όλη μέσα στον κώλο σου και θα έτριβες την κλειτορίδα σου και θα έβαζες τα δάχτυλα σου μέσα στο μουνί σου χύνοντας για δεύτερη φορά.

«όχι άλλο Γιώργο έχω τρελαθεί σταμάτα, δεν έχω και κανένα γκόμενο να γαμηθώ και θα σου ορμήξω.

«μωρό μου θέλεις να χύσεις πάνω στην γλώσσα μου,

να την βάλω στον κώλο σου και μετά να σε πάρω από τον κώλο. Το χέρι μου ήταν ήδη μέσα στα πόδια της και άγγιζαν το μουνί της, ορμηξε και έχωσε την γλώσσα της βαθιά στο στόμα μου.

«μωρό μου πάμε να ξεσκιστούμε , της είπα και ζήτησα να πληρώσουμε.

πάμε στο σπίτι μου της είπα(είχα τον σκοπό μου)

αρνήθηκε γιατί φοβόταν να μην έρθει η Σοφία,

της είπα ότι μου έστειλε μήνυμα και ότι θα αργούσε πολύ.

Τελικά την έπεισα και βρεθήκαμε στο σπίτι μου έβαλα τα κλασικά ποτά και άρχισα να την χαϊδεύω πάνω από τα ρούχα της και να την φιλάω. Δεν την άφησα να βγάλει τα ρούχα της μόνο σήκωσα την φουστιτσα της και μου αποκαλύφθηκε ο κώλος της μέσα σε ένα καλσόν γυαλιστερό στο χρώμα του δέρματος με ένα μαύρο στρινγκ από μέσα με το κορδόνι του να μπαίνει μέσα στα κωλομέρια και να ενώνετε με τα αλλά κορδόνια με μια αλυσίδα με στρας.

Έγλειψα το μουνί της πάνω από το καλσόν και με το δάχτυλο μου έκανα μια μικρή σχισμή κατά μήκος του κώλου της,

έχωσα την γλώσσα μου βαθιά μέσα στα κωλομέρια της ψάχνοντας το κορδόνι από το στρινγκ και δαγκώνοντας το τράβηξα για να χωθεί μέσα στα βρεγμένα από τα υγρά της μουνοχειλα.

Το ύφασμα είχε την γεύση από τα υγρά της από πριν στο μπαρ που ήμασταν και με καύλωνε πολύ που ήταν τόση ώρα μούσκεμα.

Έσυρα την γλώσσα μου πάνω στα μουνοχειλα που κλείνανε μέσα τους το εσώρουχο της και επιδόθηκα σε ένα γλειφομουνι τυραννικό χωρίς να την απαλλάξω από το εσώρουχο και το καλσόν.

Προσπαθούσε με τα χέρια της να απαλλαγεί από αυτό αλλά δεν την άφηνα κρατώντας τα χέρια της από τους καρπούς και επιτάχυνα την ταχύτητα της γλώσσας μου πάνω στην κλειτορίδα της»χύνω γαμημένε»μου είπε μέσα σε σπασμούς και τσατισμένη που δεν την άφησα να κάνει ότι θέλει αυτή. μόλις ηρέμησε της έβαλα το στρινγκ της στο στόμα μου»δεν ντρέπεσαι πουτάνα κοίτα τι έκανες στο βρακάκι σου μούσκεμα το έκανες»της είπα. Χαμογέλασε και έπιασε τον πούτσο που ήταν έτοιμος να βγει από το παντελόνι, με έγδυσε και τον πήρε στο στόμα της γλείφοντας τα πρώτα υγρά του που είχαν κιόλας βγει.

Τον έπαιζε και τον έγλειφε τέλεια σίγουρα θα είχε ικανοποιήσει αρκετούς άντρες έτσι, έπαιζε μα τα αρχίδια μου και έγλειφε την περιοχή κάτω από αυτά, θα έχυνα αν δεν την σταματούσα και την έβαζα να καθίσει επάνω στον πούτσο μου.

Κουνιόταν πολύ γρήγορα και βάζοντας ένα δάχτυλο της στον κώλο της και μετά δυο και μετά τρία, σηκώθηκε και κάθισε βάζοντας τον στον κώλο της, μετά από λίγες κινήσεις άρχισε να χύνει τρίβοντας την κλειτορίδα της και γεμίζοντας με υγρά τα μπούτια της και το καλσόν που φορούσε ακόμη.

εγώ άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο γιατί κρατιόμουνα τόση ώρα να μην χύσω και άρχισα να χύνω μέσα στον κώλο της ασταμάτητα,»αγάπη μου με γέμισες χύσια»είπε και σηκώθηκε , όλα τα χύσια μου έπεσαν από τον κώλο της πάνω στον πούτσο μου.»κοιτά πως σε έκανα θα πρέπει τώρα να τα καθαρίσω»μου είπε και επιδόθηκε σε ένα τσιμπούκι για να καθαρίσει τον πούτσο μου που δεν είχε πέσει πότε.

άκουσα κλειδιά στην πόρτα αλλά δεν είπα τίποτα.

μόλις άνοιξε μπήκε μέσα η Σοφία και από πίσω της ο Νίκος!!!

Ήρθαν να γαμηθούνε στο σπίτι μιας και θα αργούσα.

Η Ράνια δεν άκουσε τίποτα.

Καλώς τα παιδιά, είπα, Νίκο έχεις γαμήσει και την Ράνια η γαμάς μόνο την γυναίκα μου. Η Ράνια σηκώθηκε από ανάμεσα στα πόδια μου που ήταν και κοιτούσε την κατάσταση με το πρόσωπο γεμάτο χύσια.

Τα ήξερα όλα τους είπα(τι κλισέ!!!) όλα δεν είπα τίποτα γιατί ήθελα να περνάει καλά η γυναίκα μου και στο κάτω κάτω μου άρεσε που σας είδα να γαμιέστε και μπορείτε να το κάνετε και μπροστά μου εδώ δεν έχω πρόβλημα, δεν νομίζω να έχετε εσείς; ρώτησα και πίεσα την Ράνια να συνεχίσει το τσιμπούκι που μου έπαιρνε.

Ο Νίκος ήδη είχε φάει με τα μάτια του τον γυμνό κώλο της Ράνιας και η Ράνια είχε καυλώσει που μου έπαιρνε τσιμπούκι γυμνή μπροστά στους άλλους. Η γυναίκα μου ήταν στην κατάσταση που ήμουν εγώ στην κλινική δεν ήξερε τι να κάνει και κοιτούσε αμίλητη.

Ο Νίκος κλασικός άντρας έμπειρος χωρίς ταμπού ήδη είχε χώσει το χέρι του στο μουνί της Ράνιας που έσπαγε την μέση της για να τον διευκολύνει.

Η Σοφία κοιτούσε την φίλη της την Ράνια που ήταν σε τρελή κατάσταση καύλας και πλησίασε, κατέβασε το παντελόνι της και μιας και δεν φορούσε εσώρουχο (το είχε καθιερώσει φαίνεται) κάθισε με το μουνί της πάνω στο πρόσωπο μου.

Το έγλειφα με μανία φέρνοντας στο μυαλό μου πως πριν λίγες ώρες το έγλειφε ο Νίκο ο οποίος τώρα έγλειφε το μουνί της Ράνιας που το είχα εγώ πριν στο στόμα μου.

Με τρέλαινε αυτή η κατάσταση και άρχισα να χύνω στο στόμα της Ράνιας. Η Σοφία σήκωσε την φίλη της και την έγλειφε στο στόμα και την φιλούσε προσπαθώντας να πάρει όσο πιο πολλά χύσια μπορεί.

«δώσε μου τα χύσια του άντρα μου μωρή πουτάνα»έλεγε την φίλη της η γυναίκα μου.

Ο Νίκος βρήκε ευκαιρία να χώσει στην ανοιχτή κολάρα της Ράνιας τον πούτσο του και η Ράνια έγλειφε τώρα το μουνί της Σοφίας, εγώ απολάμβανα το θέαμα.

Σε λίγο ο Νίκος βγήκε από τον κώλο της Ράνιας και έχυνε πάνω στην κοιλιά της.

Σοφία αγάπη μου γλείψε τα χύσια του Νίκου από την κοιλιά της Ράνιας, της είπα και το έκανε με προθυμία
πέσαμε όλοι κάτω από την κούραση ήταν ήδη τρεις τα μεσάνυχτα και τους είπα αν θέλουν να μείνουν εδώ την νύχτα μιας και είναι ταλαιπωρημένοι από όλη αυτή την κατάσταση και ίσως αν σηκωθούμε νωρίς το πρωί να ξεκινήσουμε την μέρα μας»διαφορετικά»

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).