Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το πλοίο είχε ξεκινήσει. Ήταν το πρώτο ταξίδι μας μετά από πέντε χρόνια γάμου. Η Μάρα ακουμπούσε στην κουπαστή και καθώς ερχόμουν από πίσω της θαύμαζα τον όμορφο πεταχτό κώλο της.

Φορούσε ένα μίνι φόρεμα και μπορούσα άνετα να δω το στρινγκ που διαγραφόταν από μέσα. Σίγουρα όσοι άνδρες περνούσαν πίσω της κάρφωναν τα μάτια τους για λίγο σε αυτό το ωραίο θέαμα. Η Μάρα ήταν 29 ετών, με μακριά μαύρα μαλλιά, 1.72 και 65 κιλά, με όμορφο σώμα, αρκετά μεγάλο στήθος και φοβερό κώλο. Πέρασα το χέρι μου γύρω απ’ την μέση της και της πρότεινα να πάμε για φαγητό στο εστιατόριο του πλοίου.

Το εστιατόριο είχε πολύ κόσμο και αφού πήραμε το φαγητό μας, αναγκαστήκαμε να καθίσουμε σε ένα τραπέζι όπου κάθονταν ήδη δύο νεαροί άντρες. Τρώγοντας αρχίσαμε να συζητάμε με τους δύο νεαρούς, τον Γιώργο και τον Τάκη, οι οποίοι ήταν οδηγοί φορτηγών και ταξίδευαν συχνά. Τους έπιασα αρκετά συχνά να κοιτούν την γυναίκα μου και να την γδύνουν με τα μάτια τους και ήταν σίγουρο πως αν είχαν την ευκαιρία, θα την ξέσκιζαν.

Αφού φάγαμε και ξεκινήσαμε να φύγουμε, μας προσκάλεσαν για ένα ποτό στην ντίσκο του πλοίου και η Μάρα δέχθηκε αμέσως. Καθώς προχωρούσαμε η Μάρα έσκυψε και μου είπε στο αφτί:

-    «Αυτούς τους δύο θα τους πήδαγα ευχαρίστως απόψε!»

Ταράχτηκα. Ήξερα πως η φαντασίωση της ήταν να γαμιέται με πολλούς μαζί, γιατί κάθε φορά που την γαμούσα μου έλεγε πόσο πολύ θα ήθελε έναν ακόμα πούτσο στο στόμα της, αλλά δεν πίστευα ποτέ ότι το εννοούσε.

Αφού παραγγείλαμε τα ποτά μας πιάσαμε την κουβέντα και μετά από λίγο διέκρινα εκεί στα σκοτεινά το χέρι του Τάκη να χαϊδεύει τα πόδια της γυναίκας μου. Βλέποντας κάποιον άλλον να της βάζει χέρι, καύλωσα πολύ αλλά συνέχισα να μιλάω με το Γιώργο. Το χέρι του Τάκη πρέπει να είχε φτάσει στο μουνάκι της γυναίκας μου γιατί την είδα να της φεύγει ένας αναστεναγμός, ενώ το δικό της χέρι άρχισε να χαϊδεύει πάνω απ’ το παντελόνι τον ήδη καυλωμένο πούτσο του Τάκη.

Η καύλα μου ήταν μεγάλη αλλά κατάλαβα πως σύντομα θα έχανα τον έλεγχο και έτσι σηκώθηκα και της ζήτησα να φύγουμε για την καμπίνα μας (σκεφτόμενος πως με τέτοιες καύλες που είχαμε και οι δύο θα ξεσκιζόμασταν στο γαμήσι ως το πρωί).

Η Μάρα σηκώθηκε και αφού καληνύχτισε τα παιδιά, προχώρησε εμπρός μου κουνώντας προκλητικά των όμορφο κώλο της. Σταματήσαμε για λίγο, αγοράσαμε ένα μπουκάλι νερό και μερικές τσίχλες και συνεχίσαμε προς την καμπίνα μας. Φτάνοντας με μεγάλη έκπληξη μου είδα το Γιώργο και τον Τάκη να μας περιμένουν έξω απ’ την πόρτα της καμπίνας μας (η Μάρα τους είχε πει τον αριθμό) και τον Τάκη να με πλησιάζει και να μου λέει:

-    «Θα το ξεσκίσουμε το μωρό σου απόψε!»

Η Μάρα άνοιξε την πόρτα και τα χέρια των δύο ανδρών χάιδευαν ήδη το καυλωμένο κορμί της γυναίκας μου. Αφού μπήκαμε την ξάπλωσαν στο κρεβάτι και τα χέρια τους την χάιδευαν παντού, ενώ παράλληλα της έβγαζαν τα ρούχα αφήνοντας την μόνο με το στρινγκ και το σουτιέν. Εγώ καθισμένος σε μια πολυθρόνα τους κοιτούσα ενώ ο πούτσος μου είχε πρηστεί από την καύλα. Ξαφνικά ο Τάκης της έβγαλε το στρινγκ και μου είπε:

-    «Έλα να γλείψεις το μουνάκι της γυναίκας σου και να το υγράνεις καλά γιατί θα το ξεσκίσω απόψε!»

Έσκυψα και άρχισα να την γλείφω με λύσσα ενώ τα υγρά της έτρεχαν στο σαγόνι μου. Η Μάρα στο μεταξύ είχε βγάλει έξω τον πούτσο του Γιώργου και τον ρούφαγε με μανία ενώ με το χέρι της έτριβε τον πούτσο του Τάκη. Αφού τελείωσα με το μουνάκι της κάθισα ξανά στην πολυθρόνα και την κοιτούσα να ρουφάει πότε τον έναν πούτσο και πότε τον άλλον. Ο Τάκης με κοίταξε και μου είπε:

-    «Κοίτα πως ρουφάει τον πούτσο μου η ξεκωλιάρα η γυναίκα σου!», και με μια απότομη κίνηση της τον έχωσε όλο μέσα στο στόμα.

Η Μάρα είχε τρελαθεί από καύλα και παρακαλούσε να την γαμήσουν. Έτσι την έβαλαν στα τέσσερα και ενώ συνέχιζε να τσιμπουκώνει τον Τάκη, ο Γιώργος ήρθε πίσω της και ακούμπησε τον πούτσο του επάνω στο υγρό μουνάκι της.

-    «Θα την ξεσκίσω την πουτάνα την γυναίκα σου!», μου είπε.

Και με μια δυνατή κίνηση έχωσε τον πούτσο του μέσα στο μουνάκι της μέχρι τα αρχίδια του να χτυπήσουν πάνω της. Η Μάρα ήταν στον παράδεισο με έναν πούτσο στο στόμα και έναν στο μουνί της. Χτυπιόταν με δύναμη πάνω στον πούτσο του Γιώργου και φώναζε από καύλα. Ο Τάκης ήρθε κοντά μου και μου είπε:

-    «Κοίτα πως σου ξεμουνιάζει την γυναίκα ο Γιώργος..»

-    «Τώρα θα πάω και εγώ να την ξεκωλιάσω την σκύλα!»

Τον είχα βγάλει έξω και τον έπαιζα δυνατά βλέποντας την γυναίκα μου να γαμιέται αλλά... θα ήταν η πρώτη φορά που κάποιος θα την έπαιρνε απ’ τον κώλο. Έτσι όπως ήταν στα τέσσερα ο Γιώργος πήγε από μπρός και της τον έδωσε στο στόμα ενώ ο Τάκης της έγλειφε την κωλοτρυπίδα, ετοιμάζοντας την για τον μεγάλο πούτσο του.

Η Μάρα ήταν τόσο καυλωμένη που είχε αρχίσει να παρακαλάει τον Τάκη να της ξεσκίσει τον κώλο. Μετά από λίγο το μεγάλο καυλί του Τάκη ακουμπούσε τον κώλο της γυναίκας μου.. Με μια αργή κίνηση έσπρωξε τον πούτσο του μέσα της, ενώ η Μάρα άρχισε να φωνάζει και να ουρλιάζει από πόνο και ηδονή..

-    «Με ξέσκισε ο πούστης αγόρι μου. Με έχει ξεκωλιάσει!», μου φώναζε ενώ ο πούτσος του Τάκη έμπαινε όλο και πιο βαθιά.

Αφού την γάμησε για πέντε λεπτά απ’ τον κώλο πήγε από μπροστά και είπε του Γιώργου:

-     «Έλα να την χύσουμε την πουτάνα!»

Άρχισαν να χώνουν τους πούτσους τους βαθιά μέσα στο στόμα της γυναίκας μου, μία ο ένας και μία ο άλλος και σε λίγο ο Γιώργος πρώτος άρχισε να χύνει στο πρόσωπο της. Η Μάρα άνοιξε το στόμα της διάπλατα προσπαθώντας να τα πιει όλα και τότε άρχισε να χύνει και ο Τάκης. Τα χύσια του έφευγαν με τρομερή δύναμη απ’ τον πούτσο του και χτυπούσαν στην γλώσσα της γυναίκας μου και μετά έτρεχαν γεμίζοντας το σαγόνι της και το στήθος της.

-    «Κοίτα πως τα ρουφάει η πουτάνα σου!», μου είπε ο Γιώργος.

Αφού τους έγλειψε και τους δύο μέχρι και τελευταίας σταγόνας σηκώθηκε και ήρθε δίπλα μου.

-    «Σου άρεσε όπως με ξέσκισαν οι γαμιάδες μου απόψε μωρό μου;», με ρώτησε ενώ έσκυψε και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.