Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Λοιπόν με λένε Βίκυ και η ιστορία που θα σας πω έγινε το χειμώνα.

Είμαι 23 ετών με κόκκινα μαλλιά ως τους ώμους, καστανά μάτια, γύρω στο1.70 και 65κιλα με τα πιασηματακια μου. Τον περασμένο Γενάρη λοιπόν κι ενώ είχα χωρίσει πρόσφατα είπα να το ρίξω λίγο παραπάνω έξω. Ένα βράδυ ήμουν με την παρέα μου σένα μπαράκι είχαμε γίνει λίγο λιώμα και όλο το βράδυ δεν ξεκολλούσε από πάνω μου τα μάτια μου ένας τύπος ονειρο. Γύρω στο 1,85- 1,90 με καστανά μαλλιά, μπλε μάτια, γυμνασμένος. Με κοιτούσε κι όταν τον κοιτούσα κι εγώ κάρφωνε το βλέμμα του και με κοιτούσε από πάνω ως κάτω. Φορούσα ένα μαύρο κοντό φουστάνι με τους ώμους έξω μαύρες ψηλές κάλτσες και ψηλές μπότες.

Σηκώθηκα απ’ το τραπέζι και πήγα στο μπάνιο… Με κοίταζε καθώς περπατούσα και μετά απο 2 λεπτά άνοιξε η πόρτα του μπάνιου και μπήκε. Εγώ ήμουν στον καθρέπτη. Ήρθε πίσω μου και χωρίς να μου μιλήσει χάιδεψε το λαιμό μου κι έφτασε στους ώμους μου. Γύρισα και τον κοίταξα στα μάτια. Τότε με έπιασε απ’ τη μέση δυνατά, με κόλλησε πάνω του, έβαλε τη γλώσσα του στο στόμα μου και το εξερευνούσε. Ένιωθα τον πούτσο του καυλωμένο μέσα απ’ το τζιν να πιέζετε πάνω μου. Η γλώσσα του πήγε στο λαιμό μου και μετά στ’ αυτάκι μου. Δάγκωσε το λοβό μου και μου ψιθύρισε: “Σε κοιτάω όλο το βράδυ έχεις κάνει τον πούτσο μου πέτρα και θέλω να σκίσω τη μουναρα σου”.

Έσκυψε και δάγκωσε τις ρώγες μου ενώ το χέρι του έτριβε το μουνάκι μου πάνω απ το κιλοτάκι μου που ήταν μούσκεμα. Εδώ δεν είναι κατάλληλο το μέρος μου είπε καθώς ακούσαμε κάποιον να ‘ρχετε. Μου πρότεινε να πάμε σπίτι του και μετά από 10 λεπτά βρεθήκαμε στ’ αυτοκίνητο του. Τον έλεγαν Πάνο και ήταν 29 ετών. Όσο οδηγούσε είχα ανοίξει το φερμουάρ του παντελονιού του και χάιδευα τον πούτσο του.

Φτάσαμε στο διαμέρισμα του, εργένικο όπως παρατήρησα. Δεν άφησε στιγμή να περάσει. Με κόλλησε σ’ έναν τοίχο, κατέβασε το φόρεμά μου, έπιασε το στήθος μου, δάγκωνε τις ρώγες μου ενώ εγώ άνοιξα τελείως το παντελόνι του, το κατέβασα και έπεσα στο πάτωμα. Πήρα το καυλί του στο στόμα μου, έπαιζα με τη γλώσσα μου στ’ αρχίδια του και χάιδευα το κωλαράκι του. Έβγαζε κάτι αναστεναγμούς που με καύλωναν και έκαναν το μουνάκι μου να στάζει. Μέσα σε 1 λεπτό έχυσε στο στόμα μου. Με σήκωσε όρθια ενώ ανάσαινε βαριά και με ξάπλωσε στον πάγκο της κουζίνας. Έβγαλε το φόρεμα μου και κατέβασε γρήγορα το κιλοτάκι μου.

Είχα μείνει με τις μπότες. Έσκυψε και χώθηκε μέσα στο ξυρισμένο μουνάκι μου. Άνοιγε με τα δάχτυλα του τα μουνόχειλά μου, τα δάγκωνε, έβαζε τη γλώσσα του στην τρυπούλα μου και διαδοχικά το δάχτυλο του.

-Στάζεις μουναρα μου να δεις πως θα σε σκίσω, θα πεθάνεις από καύλα. μου έλεγε και με έφτιαχνε πιο πολύ. Δεν άντεχα άλλο…

-Έλα καυλιάρη μου βάλτο μου γάμησε με…

Με το που το ‘πα μπήκε με μια κίνηση μέσα μου ολόκληρος και έμεινε ακίνητος. Βγήκε πάλι και ξαναμπήκε δυνατά. Ήταν καύλα… Άρχισε να με γαμάει δυνατά και να χαϊδεύει την κωλοτρυπίδα μου. Μ’ ένοιωσε να κολλάω και με καθησύχασε. “Μόνο το δαχτυλάκι μωρό μου μη φοβάσαι” είπε κι έβαλε το δάχτυλο του στο κωλαράκι μου. Με σήκωσε και με έβαλε να σκύψω ανάποδα στο τραπέζι, άνοιξε τα κολομάγουλά μου και χώθηκε μες το μουνάκι μου. Με γάμαγε πάνω από 1 ώρα έτσι και με το δαχτυλάκι του άνοιγε τον κώλο μου.

Έχυσα 2 φορές και πλημμύρισα τον πούτσο του. Με γύρισε, τον έτριψε λίγο στα βυζάκια μου και έχυσε στις ρώγες μου. Ήταν ανεπανάληπτος. Κάναμε ντουζακι μαζί και μετά ξαπλώσαμε μιας και είχαμε εξαντληθεί. Ενώ ήταν βίαιος στο σεξ μετά έγινε γλύκας, με πήρε αγκαλιά και ενώ χαϊδευόμασταν ένοιωσα τον καυλί του να μεγαλώνει. Άρχισα να τον φιλάω και να τον γλύφω παντού, πέρασα τη γλώσσα μου πάνω απ το πουτσοκέφαλό του ανεπαίσθητα και τον τρέλανε. Ανέβηκα πάνω του και έβαλα τον πούτσο του στην μουνάρα μου ενω του κράτησα τα χέρια του κάτω και άρχισα να κουνιέμαι πάνω του τρελά.

Τεντωνόταν να μπει πιο βαθιά και εγώ του έγλυφα το λαιμό και το στήθος και οι γλώσσες μας έπαιζαν. Δεν άντεξε άλλο… Με έφερε από κάτω, μπήκε μέσα μου άγρια και μετά από 5 λεπτά έχυσε στην κοιλίτσα μου. Μετά κοιμηθήκαμε ως το μεσημέρι… Περάσαμε μαζί τις επόμενες 2 μέρες και μετά έπρεπε να φύγει επαγγελματικό ταξίδι… Αλλάξαμε τηλέφωνα και μετά ξεκίνησε το πιο όμορφο ερωτικό παιχνίδι που έχω ζήσει…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).