Με τη δασκάλα και τη συμμαθήτρια μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες Μικρές σε μήκος
στις 08-10-2020
Λοιπόν πρέπει να σας πω αρχικά πως γούσταρα τρελά τη διπλανή μου τη Μαρία. Η Μαρία ήταν 1.65, με μεγάλες βυζάρες, υπέροχα μάτια και φανταστικά οπίσθια. Εγώ όμως ήμουν πολύ ντροπαλός για να της μιλήσω και δεν έκανα ποτέ κίνηση. Ακόμα θυμάμαι ότι την έπαιζα κάθε βράδυ μόνο και μόνο με την ιδέα ότι θα μου έδινε σημασία. Όλα αυτά ευτυχώς άλλαξαν μια μέρα. Όλη η τάξη θα πήγαινε εκδρομή όμως η Μαρία δεν ένιωθε καλά και έκατσε στο σχολείο. Σκέφτηκα "Τώρα είναι η ευκαιρία σου" και αποφάσισα να καθίσω κι εγώ στο σχολείο.

Αυτή μετά από λίγο ένιωσε καλύτερα και αρχίσαμε να μιλάμε. Η συζήτηση μετά από λίγη ώρα πήγε στο πονηρό και με ρώτησε πόση την έχω. Της απάντησα 17 εκατοστά. Άρχισε να με χαϊδεύει και να με χουφτώνει πάνω από το παντελόνι. Μου έγινε τούμπανο. Το είδε και μου λέει:

- Είμαστε μόνοι μας το ξέρεις;

Πριν προλάβω να απαντήσω είχε κατεβάσει το παντελόνι μου και άρχισε να παίρνει πίπα. Ήμουν ενθουσιασμένος. Από της καλύτερες πίπες που μου έχουν πάρει μέχρι και σήμερα. Μετά από λίγα λεπτά της είπα ότι ήθελα να χύσω.

- Χύσε μέσα στο στόμα μου.

Κατάπιε τα υγρά μου με ικανοποίηση.

- Σειρά σου…

μου λέει και βγάζει τα ρούχα της. Άρχισα να γλείφω. Έχυσε πάνω μου και μου είπε:

- Δεν αντέχω, θέλω την πουτσάρα σου μέσα μου.

Πήρα ένα προφυλακτικό από την τσάντα μου, το φόρεσα και άρχισα να τον βάζω μέσα.

- Πονάω, σταμάτα, δεν αντέχω άλλο…

Αντί να σταματήσω άρχισα να τη γαμάω ακόμη πιο δυνατά. Άρχισε να ουρλιάζει από την ηδονή. Μέσα στην καύλα μας κάναμε φασαρία. Έτσι μετά από λίγο μπήκε ξαφνικά η μαθηματικός μας η κυρία Ιουλία και με είδε τη Μαρία στα τέσσερα και εμένα από πίσω της να τη γαμάω. Σταματήσαμε και σκέφτηκα ότι την είχαμε βάψει. Για καλή μας τύχη όμως, αντί να μας κράξει, άναψε κι αυτή και θέλησε να μας κάνει παρέα.

Βγάζει τη μπλούζα και το σουτιέν της και τα βυζιά της πετάχτηκαν έξω. Η κύρια Ιουλία ήταν αρκετά νέα και διατηρούνταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Μόλις την είδα γυμνή τα έχασα. Αυτή με κοίταξε και λέει:

- Τι περιμένεις καυλιάρη μου;

Ήρθα κοντά και μου πήρε πίπα καθώς έτριβε και το μουνάκι της Μαρίας. Μετά από λίγα λεπτά σταμάτησε, στήθηκε στα τέσσερα και είπε στη Μαρία να στηθεί κι αυτή δίπλα της. Άρχισα να τον χώνω στη μια μετά την άλλη. Η κύρια Ιουλία όμως δε μπορούσε να με μοιράζεται, έτσι είπε στην Μαρία να φύγει για λίγο. Καθώς τον έχωνα στην κυρία Ιουλία δε μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από την κωλάρα της. Τρελάθηκα τόσο πολύ που αποφάσισα να δοκιμάσω να την πάρω και από τον κώλο. Με το που ακουμπάω το καυλί μου στην κωλοτρυπίδα της αυτή πετάχτηκε και μου είπε ότι δεν ήθελε από τον κώλο. Φυσικά δεν την άκουσα και της τον έχωσα με τη μία. Καθώς τη γάμαγα ούρλιαζε και δάκρυζε από τον πόνο και την ικανοποίηση. Η πουτάνα η Μαρία όμως ζήλεψε κι αφού τελείωσα με την κυρία Ιουλία μου ζήτησε να την ξεκωλιάσω κι αυτή. Ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου. Περάσαμε υπέροχα.

Κανονίσαμε να συναντιόμαστε μια φορά την εβδομάδα για να το κάνουμε. Αυτό συνεχίστηκε μέχρι που έφυγα από την πόλη μου για σπουδές.




Copyright protected OW ref: 179317