Με την πρώην στο αυτοκινητο

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες Μικρές σε μήκος
στις 05-10-2020
Ήταν μέσα Ιουλίου, ήμουν σε μια ψυχολογική κατάσταση κάπως παράξενη. Ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο μου και ήταν η πρώην μου. Να πω ότι έχουμε χωρίσει αλλά είμαστε σε καλή κατάσταση μεταξύ μας, μιλάμε και βλεπόμαστε. Μου είπε ότι θέλει να πάμε μια βόλτα παραλία για βραδινό μπανάκι γιατί έχει ξεμείνει στην Αθήνα. Καταλαβαίνω ότι κάτι άλλο θέλει εκτός από μπάνιο. Της λέω "ωραία, ετοιμάζομαι και έρχομαι". Μετά από κατά 30 λεπτό είμαι κάτω από το σπίτι της.

Κατεβαίνει πιο υπέροχη από ποτέ. Είναι 1.70, 63 κιλά, μαυρομάλλα, με μικρό στητό στήθος και όμορφο κωλαράκι. Φτάνουμε στην παραλία, περνούμε μπυρίτσες να αράξουμε και να τα πούμε. Κάνουμε το μπάνιο μας και τα λέμε. Μέσα στη θάλασσα ερχόταν κοντά μου και μου έλεγε ότι κρυώνει και με αγκάλιαζε. Ένιωθα τον ρυθμό της καρδιάς της να αλλάξει και να χτυπάει πιο γρήγορα. Βγαίνουμε από τη θάλασσα και καθόμαστε στις πετσέτες μας. Ξαφνικά έρχεται, κάθεται δίπλα μου και αρχίζει να με φιλάει με πάθος και να με χαϊδεύει παντού. Το ίδιο έκανα κι εγώ.

Φτάνω στο στήθος και το χουφτώνω και αυτή με χουφτώνει στο πέος. Μου κατεβάζει το μαγιό και αρχίζει να μου μαλακίζει τον πούτσο. Εγώ βάζω το χέρι μου μέσα από το μαγιό και αρχίζω να της τρίβω το μουνί που ήταν ήδη υγρό και καυτό. Τη σταματάω και της λέω "πάμε σπίτι σου".

- Δε θέλω σπίτι, θέλω έξω.

- Στο αυτοκίνητο θες;

- Ναι… μου λέει.

Πηγαίνουμε στον Άγιο Κοσμά στις αθλητικές εγκαταστάσεις. Παρκάρω κάπου στην άκρη και μεταφερόμαστε στο πίσω κάθισμα. Αρχίζουμε τα φιλιά και τα χάδια και μετά από λίγο βρισκόμαστε χωρίς ρούχα. Γονατίζω και αρχίζω να της γλείφω το μουνάκι που ήταν καυτό και ανοιχτό σαν τριαντάφυλλο. Μετά από λίγο την άκουγα να βαριανασαίνει και να με γεμίζει υγρά σε όλο το πρόσωπο συνοδευόμενα με κραυγές ηδονής που με τρέλαναν. Τότε με βάζει στο κάθισμα και γονατίζει και αρχίζει μια πίπα που δεν μου έχει ξανακάνει ποτέ. Να τον παίρνει όλο τον πούτσο μέσα και να μου γλείφει τ' αρχίδια. Τη σταματάω και βάζω προφυλακτικό. Την ξαπλώνω ανάσκελα και παίρνω θέση να μπω στο μουνί της. Δέχτηκε τον πούτσο μου άνετα.

Μπαίνοντας μέσα της έβγαλε μια κραυγή καύλας και άρχισε να δαγκώνει τα χείλη της. Άρχισα να τη γαμάω με δύναμη. Μου έλεγε μην σταματάς και να μπαίνω μέσα της πιο δυνατά και βαθιά. Εγώ της έγλειφα τα βυζιά και της έδινα γλωσσόφιλα κάποια στιγμή σταματάω τα φιλιά και αρχίζω να τη γαμάω άγρια όπως ξέρω ότι γουστάρει. Φώναζε ποσό καύλα ήταν και ότι δεν το έχουμε ξανακάνει έτσι. Μετά από λίγο νιώθω τους σπασμούς στο μουνί της και αρχίζει και το πέος μου να κάνει σπασμούς μέχρι που πέταξα τα καυτά μου υγρά μέσα της δίνοντας της δυνατές σπρωξιές. Χαλαρώνουμε ενώ είμαι μέσα της και όντως ήταν το καλύτερο σεξ που έχουμε κάνει. Της δίνω να καθαρίσει το πούτσο μου και φεύγουμε μέσα στη σιωπή.
Copyright protected OW ref: 179260