Σεξ με την κόρη της καθηγήτριάς μου

Δημοσιεύθηκε από badboy777
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες Μικρές σε μήκος
στις 22-08-2020
Είμαι ο Σπύρος και είμαι 18. Η ιστορία που θα σας πω έγινε πέρυσι.

Η δασκάλα των Γαλλικών μου έχει μια κόρη ίδιας ηλικίας με εμένα. Έχει απίστευτο σώμα με μεγάλες βυζάρες. Την πρώτη φορά που την είδα σκέφτηκα να τη γαμήσω. Μια μέρα λοιπόν το καλοκαίρι πήγα να κάνω το μάθημά αλλά μου είπε ότι η μάνα της θα έρθει σε κάνα μισάωρο.

Φορούσε φανελάκι που κάλυπτε μόνο τα βυζιά της και κάτω φορούσε ένα στενό σορτς που έδειχνε την κωλάρα της. Εμένα προφανώς και μου σηκώθηκε και δε φορούσα μπόξερ οπότε φαινόταν. Αυτή με ρώτησε:

- Τι είδες και είναι έτσι;…

και χασκογελούσε. Καύλωσα τριπλάσια. Μου κατεβάζει το παντελόνι και μένω παγωτό. Τότε αρχίζει το πουτσορούφι και ο πούτσος πρήζεται από την καύλα. Την παίρνω και πηγαίνουμε στο δωμάτιό της. Εκεί την αρπάζω, της σκίζω το φανελάκι και μετά το σουτιέν.

Αρπάζω της βυζάρες της, τις ζουλάω μετά τις γλείφω. Αρχίζει να βαριανασαίνει από την καύλα. Μετά τη γυρνάω στα 4 και αρχίζω να την καρφώνω δυνατά. Αυτή βογκάει από την καύλα. Μετά νιώθω ότι θα χύσω.

- Θες να πιεις σπερματάκι μουνάρα μου;

- Ναι γαμιά μου…

είπε, αρχίζω να τον παίζω και πολύ σύντομα τα χύσια μου εκτοξεύονται στο στόμα της. Εκείνη την στιγμή ακούστηκε η εξώπορτα της έδωσα ένα φιλί στο στόμα και ντύθηκα.
Copyright protected OW ref: 178244