Ανήθικη πρόταση

Δημοσιεύθηκε από anhelo21
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες Μικρές σε μήκος
στις 19-08-2020
Καλησπέρα με λένε Άγγελο και η ιστορία έχει πρωταγωνίστρια την Έλενα. Η Έλενα είναι ένα φοβερό καυλόμουνο, αδύνατο, με ωραίο μικρό βυζί και την πιο μεγάλη και σκληρή ρώγα που έχω δοκιμάσει.

Στην αρχή της γνωριμίας μας μετά από κάποιο διάστημα συνεχούς και ωραίου σεξ βρισκόμαστε στο ντους μαζί. Όπως φιλιόμαστε καυλωμένοι μεταξύ μας, αρχίζει και μου σαπουνίζει τον κώλο. Βγάζει τη γλώσσα της και μου δαγκώνει το αυτί.

- Θέλω η χοντρή σου πούτσα να καυλώσει όσο δε πάει μανάρι μου, μου λέει.

Σκύβει και μου κάνει ένα γλειφοκώλι για πρώτη φορά που τρελάθηκα. Η γλώσσα της με καύλωνε απίστευτα και παράλληλα έπαιζε την πούτσα μου με το νερό να πέφτει πάνω μας.

Την έβλεπα ότι της άρεσε αυτό που έκανε γιατί οι ρώγες της είχαν γίνει πέτρα. Ανεβοκατέβαινε πάνω μου, τις έτριβε στην πλάτη μου και μετά πάλι στον κώλο μου.

Ένιωθα τη γλώσσα της για πρώτη φορά να με "ανοίγει" και δεν άργησα να χύσω. Τα πρώτα χύσια έπεσαν στο χέρι της και τα υπόλοιπα γύρισε να τα ρουφήξει.

- Βγες, με πρόσταξε.

Μετά από λίγο βρεθήκαμε στο κρεβάτι να την ευχαριστήσω κι εγώ. Καθώς της άνοιγα και εγώ την κωλοτρυπίδα της με τη γλώσσα μου και ένα δάχτυλο της είπα:

- Θέλω να στον σκίσω.

- Κι εγώ θέλω να στον σκίσω μωρό μου…

και συνεχίζει:

- Για να στον δώσω, θέλω και εγώ κάτι από εσένα. Με καυλώνει πολύ ο αθλητικός σου κώλος και να βλέπω αυτό το χοντρό καυλί να κρέμεται.

- Τι λες βρε Έλενα;… απαντώ αμήχανα.

- Το ξέρω, μου λέει, ούτε δάχτυλο δεν έχεις φάει, αλλά σε είδα πως καύλωσες με τη γλώσσα.

- Άλλο γλώσσα, άλλο δάχτυλο και άλλο... της είπα.

- Σκέψου το μωρό μου! Θα σε προσέξω, μου είπε.

Copyright protected OW ref: 178220