Ωραία βραδιά (Gay)

Δημοσιεύθηκε από Fotdan
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες Μικρές σε μήκος
στις 14-08-2020
Γεια σας. Είναι αληθινή ιστορία εκτός από τα ονόματα. Πριν χρόνια είχα σχέση με έναν ομοφυλόφιλο τον Τ. Ένα βράδυ μετά από την ερωτική πράξη του είπα ότι ήθελα και αυτός να με πάρει. Μου εξομολογήθηκε ότι ήθελε και αυτός αλλά όχι εκείνη την μέρα. Αναρωτήθηκα γιατί δεν ήθελε εκείνη την μέρα.

Μετά από κάποιες μέρες με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι ήθελε να πάμε σ ένα σπίτι ενός άλλου ομοφυλόφιλου του Κ. Του είπα οκ. Δίνουμε ραντεβού, έρχεται, με παίρνει και σε λίγη ώρα φτάνουμε στο σπίτι του. Συστηνόμαστε και μας βάζει ένα ποτάκι να πιούμε. Κάποια στιγμή σηκώνονται και πάνε σ' ένα δωμάτιο. Μετά από 5 λεπτά με φωνάζουν και πάω κι εγώ και τους βλέπω γυμνούς. Τότε ο Τ μου λέει:

- Εσύ δεν ήθελες να σε πάρω από πίσω; Άλλαξαν τα πλάνα μου και θα σε πάρουμε και οι δύο.

- Δε θα σου χαλάσω το χατίρι…

και αρχίζω να γδύνομαι. Πέφτω ανάμεσα τους και αρχίζουμε να φιλιόμαστε. Ξέχασα να σας πω το πέος του άλλου ήταν τουλάχιστον 25 πόντους. Όταν φιλιόμασταν, ο Τ πιέζει το κεφάλι μου προς το πούτσο του ενώ ο Κ άρχισε να μου γλείφει την τρύπα. Τρελάθηκα, μου άρεσε πάρα πολύ. Ξαφνικά σηκώθηκαν και μου είπαν να γλείψω τα καυλιά τους. Υπάκουσα χωρίς να πω κάτι άλλο. Η πούτσα του και ήταν πολύ μεγάλη και δε μπορούσα να τη βάλω στο στόμα μου. Ο Τ πήγε και έφερε το λιπαντικό, άλειψε την τρύπα μου και μου έβαλε ένα δάκτυλο. Πόνεσα στην αρχή ενώ συνέχιζα να περνώ πίπα στον Κ και μάλλον του άρεσε αν και ήταν η πρώτη μου φορά. Ο Τ μου έβαλε 2 δάκτυλα για να ανοίξει η τρύπα μου. Τότε ο Τ μου λέει:

- Μωρό μου, ήρθε η σειρά μου να σε γαμήσω.

Έβαλε το κεφαλάκι, πόνεσα λίγο και μετά τον βάζει όλο μέσα στην τρύπα μου. Δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο πολύ. Ο Τ μου λέει:

- Σου αρέσει πουτανάκι;

Εγώ με την πούτσα του στο στόμα μου απάντησα με ένα μουγκρητό.

- Τώρα θα σε γαμήσει ο Κ.

- Είναι πολύ μεγάλη.

- Μην ανησυχείς πουτανάκι μου, θα δεις, θα σου αρέσει πολύ.

Έβαλε λιπαντικό και άρχισε να βάζει την πούτσα του σιγά σιγά έβγαλα μια κραυγή. Σταμάτησε μέχρι να τη συνηθίσει ο κώλος μου. Μετά από λίγο άρχιζε να με γαμάει δυνατά ενώ είχα στο στόμα μου την πούτσα του Τ. Και οι δύο τους άρχιζαν να μου λένε "τώρα θα είσαι η πουτάνα μας" μα δε με ένοιαζε καθόλου. Κάποια στιγμή η πούτσα του Τ άρχισε να φουσκώνει. Ήταν έτοιμος να χύσει και μου λέει:

- Μην τα φτύσεις τα χύσια πουτανάκι μου.

Ξαφνικά τον ακούω χύνω καύλα μου και τα κράτησα όλα μέσα στο στόμα μου. Μετά από λίγο ο Τ μου λέει…

- θα σε γκαστρώσω μωρή πουτάνα, χύνω…

Ο Τ εν τω μεταξύ μου παίρνει πίπα και χύνω σε 1 λεπτό. Πέσαμε και 3 μας στο κρεβάτι και φιλιόμασταν με τα χύσια που είχαμε στο στόμα εγώ και ο Τ. Ο κώλος μου ήταν πολύ ανοικτός και έτρεχαν τα χύσια του Κ. Ήμασταν κουρασμένοι και κοιμηθήκαμε και οι 3 μαζί. Με είχαν βάλει στην μέση.

Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου όσο κι εμένα που γαμήθηκα πρώτη φορά. Έχει και συνέχεια αν θέλετε.
Copyright protected OW ref: 178154