Η τσιμπουκλού του ταξιτζή

Δημοσιεύθηκε από Themiss
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες Μικρές σε μήκος
στις 12-08-2020
Σας έχω γράψει ήδη πως γνωρίστηκα με τον Κο Στέλιο και για κάποιες φάσεις μας. Πλέον ο κος Στέλιος χωρισμένος, μένει μόνος στο κέντρο της Αθήνας κοντά και κανονίζουμε να πάω σπίτι του να φάμε κάνα μεζέ και για ούζο, καλοκαίρι, ζέστη έξω. Φοράω ένα σορτσάκι και ένα μακό και πάω.

Χτυπάω κουδούνι, ανοίγει, γυμνός από πάνω με ένα τζιν σορτς κάτω. Σαν καυλωμένο πουτανί που είμαι, τα μάτια μου καρφώθηκαν στον καβάλο. Το κατάλαβε και μου λέει:

- Πιασ' τον, τριψ' τον λίγο απ' έξω…

ενώ έκλεινε τη πόρτα. Τον έτριβα και ήταν σκληρό και φουσκωμένο. Το μυαλό μου γέμισε με σκέψεις καύλας. Ο κος Στέλιος στο μεταξύ, μου χούφτωνε την κωλάρα. Κατέβασε λίγο το σορτσάκι μου και μου τη σφαλιάριζε ψιλοάγρια. Μου λέει:

- Είμαι μέσ' την καύλα τώρα και θέλω να πηδήξω τις χειλάρες σου τώρα και μετά αράζουμε για φαγητό.

Με καθίζει στον καναπέ και με βάζει να του γλείφω τις ρώγες και την κοιλιά κρατώντας μου το κεφάλι σφιχτά. Κατεβάζει το σορτσάκι και πετάγεται η χοντρή ψωλάρα του και οι αρχιδάρες. Με αρχίζει σε τρελά πουτσοσκάμπιλα και με πρόσταξε να του ρουφήξω τις αρχιδάρες ενώ μου τον έτριβε στο πρόσωπο. Σταματάει, κάθεται στον καναπέ και με βάζει στα γόνατα στο πάτωμα ανάμεσα στις μπουτάρες του. Τις έγλειφα και αυτός τον έπαιζε.

- Τώρα θα ξεφτιλίσω το στοματάκι σου, γι' αυτό ήρθες άλλωστε τσουλάκι.

Σηκώνεται μπροστά μου, με πιάνει από το σβέρκο και το λαιμό και βυθίζει τα 18 εκατοστά στο στόμα μου αργά και αρχίζει να με πηδάει όλο και πιο γρήγορα. Η αίσθηση ήταν απίστευτη και οι αρχιδάρες του μου χτυπούσαν το σαγόνι, ξαφνικά τον ακούω να βογκάει, με κρατάει σφιχτά και νιώθω να πλημμυρίζει το λαρύγγι μου σπέρμα. Τα κατάπια όλα, τον έβγαλε, μου έριξε λίγα πουτσοσκάμπιλα, μου πήδηξε λίγο ακόμα το στοματάκι και πήγε στο μπάνιο να πλυθεί. Έρχεται και μου λέει ότι τέτοια πουτάνα ρουφοκαυλέτα σαν και μένα δεν υπάρχει και μου έριξε μια σφαλιαρίτσα στο πρόσωπο. Παραγγείλαμε, φάγαμε και βλέπαμε χαλαρά τηλεόραση. Ένιωθα το πουτανάκι του άντρα που με προσέχει στο σπίτι του.

Είχε πάει 1 το βράδυ και μου είπε ότι έπρεπε να κοιμηθεί γιατί είχε κούρσα το πρωί στις 10 και μου είπε αν θέλω να κοιμηθώ κι εγώ εκεί. Άραξα σπίτι του στον καναπέ να δω τηλεόραση ενώ αυτός πήγε στο δωμάτιο για ύπνο. Κοιμήθηκα τόσο γλυκά και καυλωμένος. Το πρωί ένιωσα ένα χέρι να μου χαϊδεύει το κωλί και να το χουφτώνει. Ξυπνάω και ο κος Στέλιος ήταν δίπλα μου στον καναπέ και τον έπαιζε. Με ρωτάει…

- θες να στον βάλω στη τρυπούλα σου;

Του λέω πως δεν είμαι έτοιμος για κάτι τέτοιο αλλά αν γουστάρει να μου τρελάνει το κωλί στη σφαλιάρα, γουστάρω. Έτσι έγινε, μου έκανε τα κωλομάγουλα κατακόκκινα και εννοείται μου έσκισε το στοματάκι. Με έβαλε ανάσκελα στο πάτωμα, κάθισε στο στήθος μου και με τάϊσε πούτσα βαθιά στο λαρύγγι, σφαλιαρίτσες και άδειασε πολύ ψωλόχυμα. Ήταν από τα καλύτερα τσιμπούκια που έχω πάρει.

Copyright protected OW ref: 178127