Τσιγγάνικο φοιτητικό γαμήσι

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες Μικρές σε μήκος
στις 10-08-2020
Ήρθα από Αθήνα στο Ηράκλειο Κρήτης το 2014 για δουλειά, καλοκαιρινή σεζόν. Τελικά έμεινα και το χειμώνα μιας και βρήκα δουλειά σε μίνι μάρκετ. Οι σχέσεις μου ήταν μέτριες, ποτέ δεν κατάφερα να κάνω κάτι μόνιμο. Τον Ιανουάριο βγήκα με τη φίλη στο κέντρο για καφέ. Στο δρόμο που περπατούσαμε μου έπεσε κάτι, έρχεται πίσω μου ένας τσιγγάνος.

- Κοπελιά σου έπεσε αυτό…

μου το έδωσε και τον ευχαρίστησα. Το βράδυ καθώς γύρισα από την δουλειά τον βλέπω μπροστά μου και μου λέει:

- Γεια, τι κάνεις, με θυμάσαι;

- Φυσικά, με παρακολουθείς;

- Όχι, εδώ μένω, φοιτητής είμαι. Πάμε στο Γρηγόρη να κεράσω καφέ;

- Πάμε…

τού λέω ήθελα να δω τι θέλει από εμένα. Πήγαμε στο Γρηγόρη, πήραμε ένα χελ, το ήπιαμε, μιλήσαμε γενικά και μου λέει ότι του αρέσω και τέτοια γυναίκα ψάχνει σαν εμένα. Με αρπάζει με φιλάει στο στόμα μου λέει:

- Πάμε σπίτι σου η στο δικό μου να σε γαμήσω.

- Πάμε… τού λέω.

Πήγαμε στο σπίτι μου, μου βγάζει το φουστάνι, έμεινα με το στρινγκ, με φιλάει στα βυζιά, σκύβω, τού κάνω τσιμπούκι, μετά μου βγάζει το στρινγκ μου κάνει γλειφομούνι, μου χώνει είκοσι πόντους πούτσα στο μουνί και με γαμάει ιεραποστολικό. Μόλις μου τον έχωσε με πονούσε πολύ. Θα με άκουσε όλη η πολυκατοικία. Μετά το κάναμε σε όλες τις στάσεις, με έχυσε στο στόμα και μου λέει:

- Πόσο χρονών είσαι;

- 31, εσύ;

- 24 είμαι και θέλω να σου πω κάτι.

- Τι;

- Είμαι τσιγγάνος, σε πειράζει; Σε θέλω σοβαρά.

- Όχι, θα δούμε πως θα προχωρήσει.

- Θα προχωρήσει… μου λέει

Με γυρνάει μου λέει ο κώλος σου θέλει άνοιγμα. Μπαίνει πάνω στο κώλο μου και χώνει τον πούτσο του. Με γάμησε από κώλο και έχυσε μέσα.

Εδώ και επτά μήνες τα έχουμε, περνάμε καλά, το κάναμε ακόμα και στο τσαντίρι και στο σπίτι των γονιών του, στο αγροτικό στην καρότσα. Πριν ένα μήνα μου έκανε πρόταση γάμου μιας και είμαι κοντά τριών μηνών έγκυος.
Copyright protected OW ref: 178022