Η ψώλα Γωγώ

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες Μικρές σε μήκος
στις 23-07-2020
Η Γωγώ, γυναίκα έκφυλη του συγχωρεμένου φίλου μου, πάντα με έφτιαχνε από όταν ήμαστε μαζί στο εξωτερικό. Ο φίλος μου μου έλεγε πάντα για τα γαμήσια τους με απίστευτες λεπτομέρειες και θυμάμαι τον εαυτό μου συνέχεια καυλωμένο με αυτά που άκουγα.

Στη συνέχεια γυρίσαμε στην Ελλάδα με διαφορά ενός χρόνου αλλά μέναμε σε διαφορετικές πόλεις. Μου έλεγε ότι την είχε βαρεθεί γιατί η τύπισσα ήταν μόνο για γαμήσι, στο οποίο όμως έκανε τα πάντα και ήταν θεα. Μαλιστα μου είχε στείλει και βιντεάκια μαζί με πολλές φωτο.

Αραιά και που κάναμε διάφορα τηλέφωνα μέχρι που χαθήκαμε τελείως. Κάποια στιγμή από έναν κοινό μας φίλο έμαθα για το χαμό του. Θεώρησα καλό να τηλεφωνήσω. Βέβαια είχαν περάσει τρεις μήνες, αλλά εγώ τότε το έμαθα. Μεσημέρι ήταν και λόγω κάποιας δουλειάς μου και μη έχοντας χρόνο να απαντήσω σε κάποιες μυστήριες ερωτήσεις που μου έκανε η χήρα, δώσαμε τηλεφωνικό ραντεβού για αργά το βράδυ. Η γυναίκα μου έλειπε ταξίδι και την πήρα με βιντεοκλήση στο viber.

Ήταν στο κρεβάτι της, με ένα ροζ νυχτικό, έκφυλη και έτοιμη όπως πάντα. Με ρωτούσε συνέχεια αν την απατούσε όσο ζούσε, πράγμα που το ήξερα ότι το έκανε αλλά δεν της το παραδέχτηκα. Άρχισα να της λέω πόσο γεμάτος ερωτικά και πλήρης ήταν ο συγχωρεμένος, λέγοντας με κάθε λεπτομέρεια ότι ο άντρας της μου είχε διηγηθεί. Σε κάποια στιγμή της ξεφεύγει ότι είναι 24 ώρες την ημέρα καυλωμένη και ότι σκέφτεται το γαμήσι συνέχεια.

Μου τον είχε σηκώσει και κατάλαβα ότι και αυτή έτριβε το μουνί της. Της είπα αν έχει ακόμα το μαύρο της δονητή, αυτόν που ήξερα ότι όταν τον καβαλούσε, αυτός της τον έβαζε όλο στην κωλάρα της. Έβγαλα το σλιπάκι μου και της έδειξα το καυλί μου. Μου είπε μια στιγμή και εμφάνισε δύο δονητές, τον μαύρο και έναν ροζ τεράστιο. Έστησε το κινητό της σε ένα σημείο που μπορούσα να τα βλέπω όλα. Έβαλε το μεγάλο μέσα στη μουνάρα της και το μαύρο στην κωλάρα της. Πήγα να πεθάνω. Χύσαμε ταυτόχρονα και δεν έλεγε να μου πέσει από την καύλα.

Από τότε μιλάμε συχνά και μαλακιζόμαστε όταν βρίσκουμε ευκαιρία. Θα την επισκεφθώ κάποια στιγμή για να γαμηθούμε. Να είσαι καλά Γωγώ μου... είσαι μούναρος.
Copyright protected OW ref: 177743