Πισωκολλητό στο λεωφορείο

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες Μικρές σε μήκος
στις 14-05-2020
Γλυκό απόγευμα του Γενάρη. Είχαμε το αμάξι στο συνεργείο για μικρή επισκευή κι έτσι κατέβηκα στη δουλειά της για να γυρίσουμε παρέα με το λεωφορείο.

Φεύγοντας το πρωί για τις δουλειές μας, με αποχαιρέτησε με μια μαύρη φόρμα παντελόνι, αθλητικά παπούτσια και μια μαύρη μπλούζα, με πολύ ανοιχτό μπούστο, που αποκάλυπτε τα θεσπέσια στήθια της... και ένα μπουφανάκι από πάνω.

Το παλιό και ημισκότεινο μακρύ λεωφορείο ήταν σχεδόν άδειο. Μόνο ένας παππούς και μια γιαγιά στα μπροστινά καθίσματα και ένας νεαρός μαυριδερός στο τελευταίο, πριν τα παράθυρα των όρθιων, ο οποίος κρατούσε και κοιτούσε το κινητό του πάνω στην προστατευτική μπάρα του.

Μου ζήτησε να σταθούμε όρθιοι στη μπάρα, σε εκείνα τα παράθυρα. Πιάσαμε την κουβέντα και όταν πια ξεκίνησε το λεωφορείο, προσπαθούσαμε να κρατηθούμε καλά, από το γκάζι που πατούσε ο οδηγός. Κάποια στιγμή, ο οδηγός ξεκίνησε απότομα σε ένα φανάρι, και εκείνη τραβήχτηκε με ορμή πάνω στα χέρια του, ακουμπώντας με τα κωλομέρια της. Αμέσως γύρισε αγγίζοντας απαλά τα χέρια του και του ζήτησε συγνώμη. Της χαμογέλασε. Όμως δεν απομακρύνθηκε από κοντά του.

Πάνω στη διαδρομή, σύντομα σηκώθηκε από τη θέση του και στάθηκε όρθιος πίσω της. Εκείνη χαμογέλασε κι έκανε ένα βήμα μπροστά για του αφήσει χώρο. Όταν ξαφνικά, ένιωσε το χέρι του να την αγγίζει από πίσω. Δεν αντέδρασε. Όχι μόνο τον άφησε, αλλά άγγιξε το δικό μου καυλί. Τότε κατάλαβα. Μου ψιθύρισε ότι τη χουφτώνει κανονικά. Μου άρεσε. Όπως και σε εκείνη το χέρι του. Δεν άργησε να το περάσει μέσα από τη φόρμα, και να αγγίζει τη μεταξένια επιδερμίδα της. Άφησε το δικό μου καυλί, και έβαλε χέρι στο δικό του.

Χωρίς δισταγμό, έβγαλε έξω ένα υπέροχο και λαχταριστό καυλί, της κατέβασε λίγο τη φόρμα, κάθισε πάνω στη μπάρα ασφαλείας και την τράβηξε να καθίσει πάνω του. Γλίστρησε μέσα της. Άρχισε να λικνίζεται απαλά πάνω του, βυθίζοντας όλο το εργαλείο. Είχα αρχίσει να μαλακίζομαι έντονα, κοιτώντας τη να τον πηδάει. Τον είχε κρύψει ολόκληρο κάτω από τη λεκάνη της και κουνιόταν αργά και υπέροχα πάνω του.

Πολύ γρήγορα, κόντευαν να τελειώσουν. Πέρασε τα χέρια του κάτω από τη μπλούζα της, και χούφτωσε τα αφράτα στήθια της. Μόλις τα χάιδεψε λίγο, δεν άντεξε άλλο. Εκείνη δεν τραβήχτηκε. Είχε έρθει στο ζενίθ και ήταν έτοιμη κι εκείνη να τελειώσει. Έμειναν και οι δύο με το στόμα ανοιχτό και με απόλυτη έκφραση ηδονής. Τον είχε κάνει να τελειώσει μέσα της.

Σχεδόν την ίδια στιγμή, βλέποντας αυτή την ηδονή και το πάθος μεταξύ τους, άφησα και το δικό μου σπέρμα να τιναχτεί επάνω στο τζάμι του παραθύρου.

Σε λίγο φτάναμε στη γειτονιά μας. Σηκώθηκαν ο ένας μετά τον άλλο και σταθήκαμε στην έξοδο, χωρίς μιλιά.
Copyright protected OW ref: 176244