Στη στροφή του δρομου

Δημοσιεύθηκε από Tharita
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες Μικρές σε μήκος
στις 10-04-2020
Γεια σας. Είμαστε ζευγάρι, Α43 - Γ42, με φυσιολογική ερωτική ζωή θα έλεγα. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη πριν 10 περίπου χρόνια, όταν ακόμη δεν είχαμε υποχρεώσεις που αφορούν παιδιά. Ένα κυριακάτικο πρωινό ξεκινήσαμε με τη γυναίκα μου να πάμε βόλτα σε ένα κοντινό χιονοδρομικό κέντρο για καφέ και ίσως και για ski. Εξάλλου ο καιρός ήταν με το μέρος μας, ρίχνοντας ασταμάτητα χιόνι τις τελευταίες ημέρες.

Ξεκινώντας λοιπόν και βλέποντας τη γυναίκα μου να βάφεται και να στολίζεται ο πουτσος μου έγινε πετρα αλλά με προσγείωσε μια φωνή που είπε "πάμε γιατί αργήσαμε". Έτσι λοιπόν ξεκινήσαμε για το ταξίδι, το οποίο το είχαμε σχεδιάσει από επαρχιακούς δρόμους και όχι από κάποια εθνική οδό, στο βαθμό που μπορούσαμε φυσικά.

Η διαδρομή ήταν υπέροχη αλλά στο μυαλό μου είχα αλλά πράγματα. Εκτός από το δρόμο, έριχνα και συχνές ματιές στο ντύσιμο της γυναίκας μου, παρατηρώντας πως διαγράφονταν το στήθος της στη μπλούζα που φορούσε, καθώς και οι μηροί της στο δερμάτινο παντελόνι της. Όταν άρχισε η ανηφορική διαδρομή δε, τα μάτια μου ήταν στραμμένα στο δρόμο και μόνο. Ξάφνου μπροστά μας σε μια ανηφορική στροφή, ο δρόμος ήταν πλατύς σε σημείο που θύμιζε parking σε λεωφόρο. Χωρίς δεύτερη σκέψη έκανα στην άκρη θαυμάζοντας το υπέροχο χιονισμένο τοπίο.

Ύστερα χωρίς να καταλάβω πως, βρέθηκα με το φερμουάρ του παντελονιού μου ανοιχτό και τον πούτσο μου βαθιά στο λαρύγγι της γυναίκας μου, παίρνοντας μου μια από τις καλύτερες πίπες που μου είχε χαρίσει έως τότε. Παράλληλα είχε ψιλοκατεβάσει το παντελόνι της και χάιδευε το μουνάκι της έχοντας κάνει στην άκρη το string που φορούσε. Η καύλα μου χτύπησε κόκκινο. Με μια κίνηση κατεβάζω το κάθισμα και έρχεται στην αγκαλιά μου. Πλέον το παντελόνι της ήταν περασμένο μόνο στο ένα πόδι κάνοντας δυνατή αυτή τη μετακίνηση.

Το υγρό μουνί της εξαφάνισε τον πούτσο μου στο άψε σβήσε. Δεν αντέξαμε πολύ. Αφού γαμηθήκαμε ξέφρενα, ξάφνου σηκώνεται και αρχίζει να ρουφάει τον πούτσο μου διψασμένη για χύσια, τα οποία τα κατάπιε με ευχαρίστηση. Γρήγορα-γρήγορα ντυθήκαμε και φύγαμε από εκείνο το σημείο γελώντας και οι δύο σα μικρά παιδιά.

(Είναι η πρώτη φορά που γράφω, οπότε επέλεξα αυτή την ιστορία χωρίς πολλές λεπτομέρειες, τονίζοντας πως είναι αληθινή)
Copyright protected OW ref: 175498